Power

Tuesday, 07 April, 12:46

Nyheter om Power

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 28 Mar 20 kl. 09:42

Hjemmekontorutstyr øker i pris

Det koster mer å utstyre seg for hjemmekontor nå enn før. Prisene på datamaskiner og tilbehør til dem har økt med over ni prosent på kort tid, viser en oversikt prisjakt.no har gjort fra 11.

P4 - 17 Mar 20 kl. 21:22

Salgsøkning for flere butikker

Lekebutikker og elektronikkbutikker har opplevd en salgsboom etter at skoler og barnehager stengte og alle ble oppfordret til å ha hjemmekontor. Perler, puslespill og aktivitetshefter har gått unna hos lekebutikkene, melder TV2. Mens Power har økt salget med over 400 prosent, og det er spesielt ting til hjemmekontoret som PC-skjermer og tastatur som har vært populært..

P4 - 01 Dec 19 kl. 14:13

Power bøtelegges

Elektronikkjeden Power må betale tre millioner kroner i bot for villedende priser. Markedsrådet er enig med Forbrukertilsynet i at kjeden har brukt ulovlig prismarkedsføring, og avfeier Powers protester, melder E24. Tilsynet har vist til flere tilfeller av manglende førpriser, villedende prissammenligninger og uriktige påstander om at varer er billigst.

E24 - 01 Dec 19 kl. 13:19

Power får «sovende» millionbot for pris-lureri

Markedsrådet har opprettholdt et forbudsvedtak for totalt tre millioner kroner mot elektronikkjeden. – Strengt, mener Power-sjef..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:58

– Vi ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. Power bekrefter brudd på arbeidsmiljøloven, men sier dette er unntak..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:27

Power-ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24..

E24 - 19 Oct 19 kl. 10:56

Power-ansatte ble bedt om å jobbe for 0 kroner i timen

Ansatte i elektronikkgiganten Power, hvor XXL-gründer Øivind Tidemandsen er storeier, har gjentatte ganger arbeidet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn..

E24 - 28 Oct 19 kl. 19:32

Ledelsen ble varslet om lovbrudd hos 15 Power-sjefer

Ni fikk fyken eller ble omplassert i elkjeden, opplyser ledelsen, som nå har igangsatt nye undersøkelser etter E24s artikkel om gratisjobbing..

NRK - 23 Oct 19 kl. 22:43

Ansatte jobbet uten lønn i Elkjøp

Ansatte i Elkjøp har jobbet helligdager uten å få betalt. Det skriver E24. Fra før har det blitt avslørt at ansatte i både XXL og Power har måttet gjøre det samme.

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:58

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

P4 - 19 Oct 19 kl. 11:10

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

E24 - 06 Oct 19 kl. 13:45

Nytt surt år for XXL-sjefen: Tapte over 100 millioner kroner i fjor

Fjoråret var nok et år med store tap for XXL- og Power-grunnlegger Øivind Tidemandsen. Også hittil i år har han tapt over 100 millioner i papirverdier på sportskjeden..

NRK - 25 Sep 19 kl. 09:42

Equinor har inngått havvind-avtale

Equinor har inngått en intensjonsavtale med China Power International Holding om å samarbeide om havvind i Kina og Europa. Avtalen åpner også opp for et utvidet samarbeid. – Vi ser frem til samarbeidet, sier konserndirektør Pål Eitrheim i Equinor..

P4 - 25 Sep 19 kl. 11:35

Equinor skal samarbeide med kinesisk selskap om havvind

Equinor skal nå samarbeide med det store kinesiske selskapet State Power om havvind. Avtalen gjelder utvikling av havvind både i Kina og Europa, melder selskapet i en pressemelding. Kina satser nå tungt på å bli verdens største marked for havvind innen 2030.

E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje hevder de ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Ifølge Farukh Qureshi ble han og LOs valgpatrulje nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. Hverken XXL-sjef Anders Kjellen eller Power-sjef Morten Hovland kjenner seg igjen i kritikken..

E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..

E24 - 20 Aug 19 kl. 19:49

Advokat reagerer på LOs valgpatrulje: – XXL og Power har ikke gjort noe galt

Fagforeningen hevder de ble nektet å dele ut valghefte og sjokolade til ansatte hos XXL og Power. Det har de lov til, mener advokat, som mener man «bør være varsom med å gjøre arbeidsplassen til en politisk arena». .

E24 - 30 Aug 19 kl. 21:01

Aker Solutions om flytende havvindprosjekt: – Viktig milepæl

Principle Power installerer nå verdens hittil største turbiner på et flytende havvindprosjekt, med Aker Solutions på eiersiden. Bransjen planlegger flere flytende prosjekter og tror på betydelige kostnadskutt..

E24 - 15 Jun 19 kl. 12:08

Norske butikker: Merker ikke salgsbrems for Huawei-telefoner

Power forteller at det har vært noen ekstra spørsmål fra kunder, men at salget av Huawei-telefoner er stabilt og godt..

P4 - 06 May 19 kl. 15:22

- Power villeder forbrukerne

Forbrukertilsynet mener at elektronikk-kjeden Power villeder forbrukerne. Tilsynet har funnet flere tilfeller av brudd på markedsføringsloven hos Power. Det er nå fattet vedtak om tvangsmulkt på 500.

NRK - 06 May 19 kl. 13:58

Power villeder forbrukerne

Forbrukertilsynet mener at Power villeder forbrukerne. Tilsynet har sett på markedsføringen til el-kjeden, og har funnet flere brudd på markedsføringsloven. Det gjelder blant annet prismerking og informasjon om tidsperiode.

Hegnar.no - 06 May 19 kl. 14:09

Forbrukertilsynet: Power villeder forbrukerne

Forbrukertilsynet mener at Power villeder forbrukerne. Power beklager og mener det er en selvfølge at informasjonen de gir ut er korrekt..

E24 - 06 May 19 kl. 14:00

Forbrukertilsynet: Power villeder forbrukerne

Forbrukertilsynet mener at Power villeder forbrukerne. Power beklager og mener det er en selvfølge at informasjonen de gir ut er korrekt..

E24 - 21 May 19 kl. 21:04

Norske kundene har ikke vinket farvel til Huawei

Hverken Elkjøp Norge eller Power Norge sier de ikke har merket noen endringer i salget etter at Google meldte at de avslutter Androide-samarbeidet med teleselskapet..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 10:45

Power og G-sport har brutt loven og villedet kundene. Nå får det konsekvenser.

For denne kampanjen må sportskjeden betale bot på én million kroner..

Aftenposten - 28 Apr 19 kl. 07:30

Gir pseudovitenskap på timeplanen bedre livsmestring? | Halvorsen og Hesselberg

Det er få holdepunkter for at Power posing vil kunne hjelpe skoleelever ved videregående skoler med å gi dem bedre selvtillit..

E24 - 17 Mar 19 kl. 19:40

Power-kjeden med kjemperesultat: Har lagt ned butikker hvert år siden 2009 - nå øker de igjen

Power-kjeden har stengt 704 varehus siden 2009. Nå er målet er å øke omsetningen med nær to milliarder kroner på to år og øke antallet butikker igjen..

VG - 03 Feb 19 kl. 17:34

Solskjær tok pressen på sengen: – Jeg må gå!

LEICESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (45) skapte full forvirring blant journalistene på King Power Stadium da han dukket opp på pressekonferansen umiddelbart etter kampslutt..

E24 - 19 Dec 18 kl. 11:14

Power-resultatet ender på 70-100 millioner

Storeier letter på sløret om Power-resultatet, og sier omprofileringen var en stor suksess..

E24 - 21 Nov 18 kl. 19:30

Tror nettbutikker vil «bombardere» nordmenn: Spår shopping-fest i utlandet før 2020

Nordmenns kjøp av momsfrie varer fra utlandet vil øke til nye rekordnivåer innen 350-kronersgrensen avskaffes, varsler Power-direktør Anders Nilsen..

VG - 27 Oct 18 kl. 21:59

Sky News: Leicesters klubbeiere i helikopterulykke ved King Power Stadium

Vichai Srivaddhanaprabha, eieren av fotballklubben Leicester City, skal ha vært involvert i en helikopterulykke ved Leicester Citys hjemmebane King Power Stadium..

VG - 27 Oct 18 kl. 21:59

Leicester City-eierens helikopter skal ha krasjet ved King Power Stadium

Helikopteret til Leicester City-eier Vichai Srivaddhanaprabha skal ha krasjet ved King Power Stadium. Hvem som var i helikopteret, er foreløpig uklart..

VG - 27 Oct 18 kl. 21:59

Sky News: Leicester City-eierens helikopter skal ha krasjet ved King Power Stadium

Helikopteret til Leicester City-eier Vichai Srivaddhanaprabha skal ha krasjet ved King Power Stadium. Hvem som var i helikopteret er foreløpig uklart..

NRK - 28 Oct 18 kl. 08:59

Leicester-eier i helikopterulykke

Eieren av fotballklubben Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, var ombord i helikopteret som krasjet og gikk opp i flammer ved King Power stadion lørdag kveld. Det sier en kilde nær familien til BBC..

NRK - 28 Oct 18 kl. 15:36

Blomsterhav etter helikopterulykke

Fans og andre har lagt ned blomster og annet foran King Power Stadium, etter at helikopteret til klubbeieren krasjet utenfor stadion lørdag kveld. Verken politiet eller klubben har så langt bekreftet hvem som var om bord..

NRK - 28 Oct 18 kl. 04:16

Helikopter-ulykke skal granskes

Politiet i Leicester i England melder at helikopter-ulykken like ved King Power stadion i byen skal granskes. Helikopteret som tilhører eieren av fotballklubben, krasjet like ettert avgang. Det er ikke kjent hvem som var ombord eller om skadde..

Hegnar.no - 26 Oct 18 kl. 14:24

Fred. Olsen med rekordraskt grønt skifte

Fred. Olsen-systemet har på rekordtid– om delvis ufrivillig – vridd satsingen fra olje og gass til fornybar energi. Nå er selskapet Fred.

VG - 27 Oct 18 kl. 21:59

BBC: Leicester City-eieren var ombord på helikopteret som styrtet

Helikopteret til Leicester City-eier Vichai Srivaddhanaprabha (61) krasjet ved King Power Stadium rett etter kamp. Ifølge BBC var den thailandske milliardæren ombord..

VG - 28 Oct 18 kl. 23:01

Bekreftet: Leicester-eier Srivaddhanaprabha døde i helikopter-ulykken

Leicester City-eier Vichai Srivaddhanaprabha (61) overlevde ikke helikopter-krasjen like ved King Power Stadium etter uavgjort-kampen mellom Leicester og West Ham lørdag. Ingen av de fem ombord i helikopteret overlevde..

VG - 27 Oct 18 kl. 21:59

Reuters: Leicester-eieren og datteren var om bord i helikopteret

Helikopteret til Leicester City-eier Vichai Srivaddhanaprabha (61) krasjet ved King Power Stadium rett etter kamp. Sky News melder at Leicester-eieren var om bord, sammen med sin datter og tre andre..

VG - 12 Oct 18 kl. 15:28

Faktisk.no: Nei, en somalisk familie kjøpte ikke mobiler for 59 000 kroner med Nav-rekvisisjon hos Power

Det er ingenting som tyder på at denne historien er sann, konkluderer faktasjekkerne..

NRK - 02 Oct 18 kl. 11:35

Statkraft investerer milliarder

Statkraft kjøper irske Element Power og skal investerer 10–15 milliarder kroner i vind og solkraft på De britiske øyer. – Per i dag er Statkraft den største produsenten av fornybar energi i hele Europa, sier sjef Christian Rynning Tønnessen til NRK..

VG - 27 Aug 18 kl. 06:30

Power Girls på Derby-dagen: Stakk av med over 700 000 kroner

En jublende jentegjeng fulgte sin hoppe Square de Luynes til seier i Norsk Derby. Men i salen satt det en mann; Rafael Schistl..

NRK - 26 Jul 18 kl. 11:47

Kjøper kraftverk i Uganda

SN Power, som eies av den norske staten via Norfund, kjøper Ugandas største kraftverk for snaut tre milliarder kroner, opplyser SN Power i en pressemelding torsdag. I forbindelse med salget refinansierer anlegget som skal gi billigere strøm..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt