Postlevering

Thursday, 13 December, 20:38

Nyheter om Postlevering

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 Nov 18 kl. 20:25

Norge vil kutte i Postlevering

Regjeringen vil legge frem et lovforslag om å kutte postombæringen til to-tre dager i uken. Men en slik halvering er i strid med EU-bestemmelsene i postdirektivet som ble en del av norsk lovgivning i 2016, skriver Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 19:51

Regjeringen på kollisjonskurs med EU om antall dager med Postlevering

Et norsk ønske om å kutte postombæringen til to-tre dager i uken er i strid med EU-reglementet som pålegger EU- og EØS-land å ha ombæring fem dager i uken..

Aftenposten - 03 Nov 18 kl. 09:44

Adressen er egentlig Andorra. Men naboer og leieboere har sett milliardær Pål Borgersen ofte og jevnlig i Norge.

Postlevering, gressklipping og trappevask. Naboer og leieboere i Norge forteller om mange observasjoner av eiendomsmilliardær Pål Borgersen til tross for at han offisielt er utflyttet..

Dagbladet - 11 Jul 18 kl. 07:48

Postlevering i Malmö stoppet etter at ansatte kjente «smerte i hendene»

To personer er sendt til sykehus..

NRK - 18 Apr 18 kl. 11:01

Dyr døyr grunna treig post

Fleire dyr har døydd som følgje av treig post. Det melder Veterinærhøgskulen ved NMBU til Dagsavisen. Prøvesvar blir stadig oftare levert for seint og stans i Postlevering på laurdagar kan få fatale konsekvensar, seier professor Stein Istre Thoresen..

P4 - 06 Dec 17 kl. 16:09

Kan få Postlevering én dag i uka

I fremtiden kan posten bli levert én dag i uken. Det sier konsernsjef i Posten, Tone Wille, som tror det vil bli en mellomløsning på veien dit, med levering annenhver dag. Endringen kommer frem i en ny bok om Posten i en digital tid, melder ANB.

P4 - 18 Oct 17 kl. 06:21

Frykter for Postleveringen i distriktene

Posten frykter for Postleveringen i distriktene. Regjeringen foreslår å bevilge 165 millioner for å sikre post fem dager i uken, men det er en halv milliard mindre enn det faktisk koster, ifølge konsernsjef Tone Wille i Posten. Dersom det ikke tas grep utelukker ikke konsernsjefen at de må kutte i antall dager med Postlevering, skriver Nationen.

E24 - 22 Oct 14 kl. 17:59

Regjeringen vil droppe post på lørdager

Regjeringen vil spare 400 millioner kroner ved å droppe Postlevering i helgene, men må trolig bla opp 100 millioner for å få levert ut avisene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt