Posten

Tuesday, 20 March, 22:19

Nyheter om Posten

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 12 Mar 18 kl. 13:52

Listhaug-bråket: - Dette skaper splid

- Facebook-Posten til justisminister Sylvi Lishaug skaper frykt og splid. Det mener professor ved OsloMet, Anne Birgitta Nilsen, som har forsket på hatretorikk. Frp-statsråden hevder i Posten at Arbeiderpartiet er mer opptatt av terroristenes rettigheter enn å ta vare på nasjonens sikkerhet, etter at Ap stemte ned forslaget om at fremmedkrigere skal kunne fratas statsborgerskapet uten dom..

VG - Igår: 12:00

Hareide: – Problemet med Listhaug stikker dypere

STORTINGET (VG) Knut Arild Hareide har tilgitt Sylvi Listhaug, men vil ikke svare på om han har tillit henne som justisminister. Saken handler om mer enn den konkrete Facebook-Posten, sier han..

NRK - Igår: 12:09

Hareide: – Jeg har tilgitt Listhaug

Til KrFs landsstyre sa Knut Arild Hareide at han har tilgitt Sylvi Listhaug for Facebook-Posten: – Men spørsmålet er om vi fortsatt har tillit til henne som justisminister, fortsatte KrF-lederen..

Dagbladet - 15 Mar 18 kl. 11:28

Sanner med uforbeholden unnskyldning fra Stortingets talerstol

Høyre-statsråd Jan Tore Sanner beklaget på vegne av regjeringen den kontroversielle Facebook-Posten som justisminister Sylvi Listhaug (Frp) sto bak..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 14:15

Listhaug brukte det omstridte terrorbildet UTEN tillatelse. Nå får hun regning i Posten

Justisministerens rådgiver lover å betale med en eneste gang..

P4 - 16 Mar 18 kl. 05:50

Listhaug får krtikk fra sine egne

Sylvi Listhaug får nå kritikk av folk i sitt eget parti etter håndteringen av Facebook-Posten om Arbeiderpartiet. Justisministeren ble i går tvunget til å beklage innlegget som ble postet sist fredag flere ganger i Stortinget. Nå sier flere kilder til VG at Listhaug ikke har så stor ryggdekning i partiet som man kan få inntrykk av..

VG - 16 Mar 18 kl. 13:10

Sp-lederen: Erna må finne en ny justisminister innen tirsdag

Sp og KrF legger nå knallhardt press på statsminister Erna Solberg (H) og gir henne frist til mandag med å flytte Sylvi Listhaug (Frp) fra Posten som justisminister..

P4 - 15 Mar 18 kl. 07:27

Stortingsflertallet med Listhaug-kritikk

Det gjenstår å se om Sylvi Listhaug er voksen nok til å be om unnskyldning for Facebook-Posten med terrorkritikk mot Arbeiderpartiet. Det sier SV-leder Audun Lysbakkensom nå har fått flertallet på Stortinget til å fremme sterk kritikk mot justisministeren. Statsminister Erna Solberg ba i går om unnskyldning på vegne av regjeringen og Listhaug.

P4 - 17 Mar 18 kl. 13:30

Støre kan akseptere Listhaug i nytt departement

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre åpner nå for at Sylvi Listhaug kan fortsette i regjeringen - hvis Erna Solberg flytter henne til et annet departement. Han sier til NRK at dersom Listhaug ikke lenger er justisminister når det skal stemmes over mistillit mot henne på tirsdag, er det ikke lenger grunnlag for mistilliten. Også Senterpartiet har tidligere sagt det samme.

P4 - 15 Mar 18 kl. 08:43

Aglen om Listhaug-kritikk

Regjeringen tåler ikke flere saker fra Sylvi Listhaug som den omstridte Facebook-Posten om Arbeiderpartiet. Det tror politisk kommentator i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen. Et flertall på Stortinget samler seg nå bak en kraftig kritikk av justisministeren.

NRK - 12 Mar 18 kl. 10:21

Listhaug vil ikkje snakke om bråket

Justisminister Sylvi Listhaug vil ikkje snakke om bråket i etterkant av Facebook-Posten ho la ut for nokre dagar sidan. Ho sa til NRK måndag morgon at ho ikkje kom til å snakke om anna enn budsjettforhandlingane som startar no..

Hegnar.no - 16 Feb 18 kl. 08:46

Posten snur minus til pluss

Posten Norge presenterer tall for 4. kvartal 2017..

Hegnar.no - 17 Feb 18 kl. 12:32

Tusenvis av norske «nettpirater» kan være avslørt – uten å vite det selv

Kampen mot ulovlige seervaner ser ut til å være inne i en ny, mer intensiv fase. Uvitende nordmenn kan vente seg brev i Posten med høye erstatningskrav..

NRK - 17 Feb 18 kl. 19:55

Netthandelen økte 12 prosent

Netthandelen i Norge økte 12 prosent i fjor, ifølge Posten. Salg av klær og sko i tradisjonelle butikker synker, og det kan bety at det blir færre fysiske butikker. Kundene velger det enkleste, sier Lars Fredriksen i Oslo handelstands forening..

VG - 18 Feb 18 kl. 16:35

Posten-tabbe: Sendte digipost til 50 nordmenn med beskjed om at de var døde

Mandag fikk Kjell Steinar Stensberg (48) en melding på digipost der det sto at han var død. – Det var en guffen følelse, sier han..

NRK - 15 Feb 18 kl. 20:10

Avviser Stortingets dårlige tall

Multiconsult avviser at de har skyld i kostnadsøkningen i Stortingets omstridte byggeprosjekt. Stortinget hevder den desidert største Posten i kostnadsøkningen er honorarkravet fra Multiconsult..

P4 - 15 Feb 18 kl. 20:33

Multiconsult avviser skyld

Multiconsult avviser at de har skyld i kostnadsøkningen i det omstridte byggeprosjektet. Stortinget hevder den desidert største Posten i kostnadsøkningen er honorarkravet fra prosjekteringsselskapet..

Dagbladet - 07 Feb 18 kl. 13:20

Per Stian (35) bestilte iPhone. Fikk maisboks i Posten

Kunne ha blitt verdens dyreste maisboks..

Dagbladet - 01 Feb 18 kl. 13:58

Posten skal ikke fram

Trist å tenke på at 3000 postbud blir uten jobb..

Hegnar.no - 07 Jan 18 kl. 19:49

Posten kjøper Tesla Semi

Neste år utvider Posten med en elektrisk semitrailer fra Tesla..

Dagbladet - 07 Jan 18 kl. 19:58

Posten kjøper semitrailer fra Tesla

Posten Norge utvider kjøretøyflåten ved å kjøpe en elektrisk semitrailer fra Tesla..

NRK - 07 Jan 18 kl. 19:28

Posten kjøper semitrailer fra Tesla

Posten Norge utvider kjøretøyflåten ved å kjøpe en elektrisk semitrailer fra Tesla og planlegger å bruke den mellom terminalene sine. Tesla starter produksjon av semitrailer med en rekkevidde på inntil 800 kilometer i 2019..

NRK - 06 Jan 18 kl. 10:51

Tiltalt for khat-smugling i Posten

En 44 år gammel Oslo-mann er tiltalt for å ha smuglet over 220 kilo av det narkotiske stoffet khat fra Hongkong til Norge gjennom Posten. Tollere på Gardermoen oppdaget stoffet da de kontrollerte postpakker i fjor sommer..

E24 - 07 Jan 18 kl. 14:37

Posten kjøper Teslas elektriske semitrailer

Posten varsler at flåten av elektriske kjøretøy utvides neste år – denne gangen med en elektrisk semitrailer fra Tesla..

NRK - 10 Jan 18 kl. 07:55

78.000 mistet førerkortet i fjor

Vel 78.000 bilister mistet førerkortet i fjor, ifølge tall fra førerkortkontoret i Statens vegvesen Vegdirektoratet. Det er blant annet snakk om meldinger om førerkort som ble mistet/stjålet, gjenglemt eller ikke mottatt i Posten, skriver Dagsavisen..

NRK - 08 Jan 18 kl. 23:05

Drapssiktet bilist nekter skyld

En mann (21) nektet straffskyld for forsettlig drap da politiet mandag fikk avhørt ham om bilturen mot kjøreretningen på E18 i Larvik natt til 1. januar, melder Østlands-Posten. En familiefar på 47 år omkom og fire øvrige familiemedlemmer ble skadd..

P4 - 02 Jan 18 kl. 13:58

Posten-ansatt stjal bankkort og koder i nesten to år

Nå må han møte i retten..

P4 - 06 Jan 18 kl. 13:56

Kritiserer svak sikring

Norsk senter for informasjonssikring NorSis ber banker slutte å sende ut kort og pinkode i Posten. NorSis mener bankene må finne en annen løsning, melder NRK. Nylig ble en en postmann dømt for å ha stjålet bankkort og pinkoder..

NRK - 06 Jan 18 kl. 10:13

Kritiserer banker for svak sikring

Norsk senter for informasjonssikring NorSis ber banker slutte å sende ut kort og pinkode i Posten. Rådgiver Ole Anders Ulsrud i NorSis mener bankene må finne en annen løsning. Nylig ble en en postmann dømt for å ha stjålet bankkort og pinkoder..

Aftenposten - 04 Jan 18 kl. 19:15

«Til far m/ familie»: Er pappa viktigere en mamma når man sender julekort? | Einar Naveen Møen

Si ;D-innlegg: Når jeg henter Posten, er julekortene nesten alltid adressert til faren min..

Aftenposten - 04 Jan 18 kl. 19:15

«Til far m/ familie»: Er pappa viktigere enn mamma når man sender julekort? | Einar Naveen Møen

Si ;D-innlegg: Når jeg henter Posten, er julekortene nesten alltid adressert til faren min..

P4 - 08 Jan 18 kl. 23:22

Drapssiktet 21-åring nekter straffskyld

21-åringen som er siktet for forsettelig drap etter dødsulykken på E18 i Larvik natt til første januar nekter straffskyld. Det opplyser forsvareren hans til Østlands-Posten. En mann på 47 år omkom, mens fire andre familiemedlemmer ble skadet og politiet mener 21-åringen kjørte i feil kjøreretning i 3 kilometer før bilene kolliderte.

NRK - 03 Jan 18 kl. 10:14

Kim Larsen har fått kreft

Det danske nasjonalklenodiet Kim Larsen må avlyse vinterens planlagte konserter etter at Larsen har fikk konstatert kreft i prostata i desember, skriver Jyllands-Posten. Larsen er i gang med behandlingen og har ikke krefter til å opptre..

Klartale - 27 Dec 17 kl. 15:04

Ugler sender Posten

De nye frimerkene i Norge har bilder av ugler..

NRK - 28 Dec 17 kl. 04:00

To grove ran nær Svinesund

Flere bevæpnede og maskerte menn ranet onsdag kveld to forretninger rett ved svenskegrensen. – Ingen ble skadet, men de ansatte var svært oppskaket, sier politiets pressetalsmann Peter Adlersson til Göteborgs-Posten..

P4 - 06 Dec 17 kl. 16:09

Kan få postlevering én dag i uka

I fremtiden kan Posten bli levert én dag i uken. Det sier konsernsjef i Posten, Tone Wille, som tror det vil bli en mellomløsning på veien dit, med levering annenhver dag. Endringen kommer frem i en ny bok om Posten i en digital tid, melder ANB.

P4 - 28 Dec 17 kl. 05:44

To grove ran nær Svinesund

Flere bevæpnede og maskerte menn ranet i går kveld to butikker ved svenskegrensen To hadde pistol og en bar kniv. Politiet omtaler ranet som svært grov, og sier til Gøteborgs-Posten at de ansatte er i sjokk. Ranerne forsvant i en mørk bil, og politiet leter nå etter personene.

P4 - 07 Dec 17 kl. 16:27

Har fått 20 000 for mye i diett

En rekke sjåfører i Bring har fått over 20 000 kroner for mye i skattefri diett i året. Posten Norge, som eier Bring, oppdaget feilen i forbindelse med en restrukturering av konsernet, skriver VG. Det dreier seg om rundt 70 sjåfører.

NRK - 07 Dec 17 kl. 02:00

Spår post én dag i uka

Konsernsjef Tone Wille i Posten tror tiden med levering av post fem dager i uken nærmer seg slutten. – Jeg tror det kan komme til å ende med at Posten bringes ut ukentlig, uttaler hun i en ny bok, ifølge Avisenes Nyhetsbyrå..

P4 - 30 Nov 17 kl. 12:24

Flertall for å få pensjonsslippen i Posten

Fra 1. juli får kan pensjonister igjen få ubetalingsslippen fra NAV i Posten. Krf sikrer flertall for dette på Stortinget.

NRK - 15 Dec 17 kl. 07:44

Sendefristen går ut i morgen

– Den 16. desember er det sendefrist, slik at vi kan garantere at pakkene kommer fram til jul, sier pressesjef i Posten John Eckhoff..

Hegnar.no - 01 Dec 17 kl. 13:32

Posten tester ut kinesisk elbil

Posten skal teste ut en større kinesisk elektrisk varebil..

P4 - 19 Dec 17 kl. 07:52

Krav om at Listhaug blir

Sylvi Listhaug må fortsette som innvandrings- og integreringsminister selv om Venstre går inn i Regjeringen. Det er budskapet fra en rekke fylkesledere i Frp som AftenPosten har snakket med. Regjeringsforhandlingene med Venstre starter i januar og Morgan Langfeldt, fylkesleder i Buskerud sier det er viktig å beholde Listhaug i Posten hun har fordi hun har gjort en strålende jobb så langt..

P4 - 24 Nov 17 kl. 06:13

Ny pakkerekord fra sofaen

Det går mot ny pakkerekord på Posten før jul - og en stor del av årsaken til det er netthandelen. Både Posten og PostNord anslår overfor NTB at de vil ha en økning på omkring 15 prosent for pakkeleveringer før jul i år - og stadig mer av pakkehandelen blir gjort fra sokakroken via PC'en..

P4 - 04 Dec 17 kl. 13:34

Roger (48) laget musikkvideo om å jobbe i Posten – fikk sparken

– Sjefene likte den ikke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt