Politiets

Tuesday, 11 December, 02:13

Nyheter om Politiets

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 19:26

Politiets bombespesialister undersøker siktedes bolig

Politiets bombeteknikere tok seg fredag kveld inn i leiligheten til mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politiet i Ski. Bombeteknikerne ble løftet opp til et vindu av brannvesenets lift..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 19:26

Politiets bombespesialister fant ingen bombe i siktedes bolig

Politiets bombeteknikere tok seg fredag kveld inn i leiligheten til mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politiet i Ski. Bombeteknikerne ble løftet opp til et vindu av brannvesenets lift..

Dagbladet - 4 timer siden

Kan man si «fuck politi» i Kristiansand i 2018?

Politiets behandling av Kamelen framstår som et unødvendig og uforklarlig brudd med norsk tradisjon for både ytringsfrihet og kriminalomsorg..

VG - 02 Dec 18 kl. 05:43

Politiets Fellesforbund om Tanja-saken: Politikerne bør beklage, ikke politiet

– De ansatte gjør så godt de kan ut fra de rammevilkårene som politikerne legger til grunn, mener Politiets Fellesforbund..

NRK - 28 Nov 18 kl. 06:42

Misbrukte Politiets nødlinje

En mann i femtiårene fra Larvik har fått beslaglagt sin mobiltelefon etter at han misbrukte Politiets nødlinje i underkant av 30 ganger i løpet av natten. Mannen er også anmeldt, skriver politiet på Twitter..

NRK - 07 Dec 18 kl. 10:42

Ingen sammenheng mellom hendelser

Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST) tyder ingenting på at truslene mot justisminister Tor Mikkel Wara har en sammenheng med bombepakken sendt til politiet i Ski..

Dagbladet - 06 Dec 18 kl. 23:13

Skrøt av sin nye strategi. Nå etterforskes politibetjent for krasj med 17-åring

Gutten forsøkte å stikke av fra politiet på en moped. Da ble han offer for London-Politiets nye strategi..

NRK - I førrgår: 09:45

Barn påkjørt på Ulefoss

Et barn er påkjørt av en traktor i Herregårdsvegen i Ulefoss, og er nå på vei i ambulanse til Sykehuset Telemark i Skien. Politiets operasjonssentral sier en patrulje er på vei til sykehuset, og kan foreløpig ikke si noe om skadeomfanget..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 13:45

Presset mot Macron øker i Frankrike

Politiets behandling av unge demonstranter i Paris skaper raseri i Frankrike, der det ventes nye, store protester i helgen..

NRK - 07 Dec 18 kl. 13:26

Presset mot Macron øker i Frankrike

Politiets behandling av unge demonstranter i Paris skaper raseri i Frankrike, der det ventes nye, store protester i helgen. Studenter og elever ved nesten 300 utdanningsinstitusjoner har de siste ukene demonstrert mot nye og strengere opptakskrav..

NRK - 06 Dec 18 kl. 23:38

Tror trusler mot politikere vil øke

Tidligere leder for Politiets beredskapstropp, Anders Snortheimsmoen, er ikke overrasket over truslene mot justisminister Tor Mikkel Wara. Han sier han regner med at slike politikerangrep vil øke framover. – Dette er den nye hverdagen, sier han..

NRK - 06 Dec 18 kl. 14:41

Etterforskar truslar mot statsråd

Politiets tryggingsteneste etterforskar truslar etter at justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) sitt hus og bil er tagga ned med skuldingar om rasisme..

VG - I førrgår: 23:04

Politiadvokat: Bombesaken kan endre Politiets rutiner

HALDEN (VG) At Ski politihus mottok en sprengladning i posten onsdag, er nesten unikt i Norge og kan medføre endringer i postrutinene, mener politiadvokat..

NRK - 06 Dec 18 kl. 23:28

2 av 5 politikere får grove trusler

To av fem stortingspolitikere har opplevd alvorlige trusler, sier politianalytiker Emilie Silkoset. Tidligere leder for Politiets beredskapstropp, Anders Snortheimsmoen, sier han tror det vil komme flere trusler og angrep mot politilkere fremover..

NRK - 05 Dec 18 kl. 04:45

Klandrer politiet for MC-drap

Forsvarerne til to menn på 29 og 34 år som er tiltalt for MC-drapet i Asker i fjor, mener det er Politiets førstehjelp som er årsaken til at mannen døde. Forsvarerne mener at mennene bør dømmes for grov vold, ikke drap, skriver TV 2..

VG - 06 Dec 18 kl. 15:07

Etterforsker trusler mot justisminister Wara

Politiets sikkerhetstjeneste etterforsker trusler etter at huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) ble tagget ned med beskyldninger om rasisme..

VG - 05 Dec 18 kl. 17:44

PST henlegger etterforskningen av dataangrepet mot Helse Sør-Øst

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) henlegger etterforskningen av det omfattende dataangrepet rettet mot Helse Sør-Øst i januar i år fordi de står uten identifiserte mistenkte..

NRK - 21 Nov 18 kl. 17:35

Politiets nye passmaskin er klar

I dag ble de første biometriske passautomatene offisielt åpnet ved Politiets publikumssenter i Sarpsborg, Østfold. Rundt 300 slike kiosker skal plasseres i hele landet. Prosjektet ble dyrere enn antatt, fra 218 millioner til nesten 600 millioner..

Dagbladet - 02 Dec 18 kl. 06:09

Flere skadet etter Politiets oppsiktsvekkende nye strategi

Minst to er skadd etter at politiet i London tok i bruk nye metoder for å stoppe kriminelle som forsøker å rømme på moped eller motorsykkel..

Dagbladet - 30 Nov 18 kl. 16:41

I konflikt om Politiets viktigste bevis: - Ikke riktig informert

Svein Ludvigsens forsvarer og påtalemyndigheten har totalt ulikt syn på det politiet beskriver som det viktigste beviset..

NRK - 02 Dec 18 kl. 12:12

Likte ikke Politiets håndtering

Mannen i 60-årene som er siktet for å ha sendt brev med hvitt pulver til politiet på Hamar fredag, likte ikke hvordan politiet hadde håndtert en tidligere sak mot ham. Pulveret var ufarlig og han ble løslatt etter avhør..

Aftenposten - 01 Dec 18 kl. 11:51

PST under militærøvelsen: Sjekket russisk telefonstorm og mye droneflyvning

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) konkluderer etter Trident Juncture: Mange meldte om mistenkelige droner, men en russisk telefonstorm var trolig svindelforsøk..

Aftenposten - 30 Nov 18 kl. 13:39

Ufarlig pulver i konvolutten som ble sendt politiet på Hamar

Innholdet i konvolutten som ble sendt til politiet på Hamar fredag formiddag er ufarlig, viser undersøkelser Politiets bombegruppe har gjort..

VG - 29 Nov 18 kl. 04:30

Kaller Politiets gjenginnsats «totalt mislykket»

«Skandale.» «Overraskende og alvorlig», sier politikere og gjengeksperter om det hemmelige politidokumentet som VG omtalte tirsdag..

VG - 28 Nov 18 kl. 11:22

Nesten fire år fra siktelse til henleggelse: Holstad mener det handler om prestisje

Henning Holstad går hardt ut mot Politiets etterforskning av saken mot ham. – Den har stjålet fire år av livet mitt..

Dagbladet - 26 Nov 18 kl. 01:34

Politiets umulige oppgave etter øde øy-drapet: Fiskerne ble gravd opp og hengt fra bambusstenger

Politiet har spanet på stammeøya North Sentinel etter drapet på misjonær John Allen Chau. Nå aner de ikke hva de skal gjøre..

NRK - 23 Nov 18 kl. 12:07

Politiet varsler masseoppsigelser

Politiets Fellesforbund er bekymret etter at regjeringen og KrF blitt enige om en budsjettavtale for 2019. De mener den vil føre til store kutt i politisektoren. – Dette går ut over tryggheten til befolkningen, og det går ut over rettssikkerheten..

Dagbladet - 24 Nov 18 kl. 19:59

London-Politiets nye strategi: Krasjer i kriminelle på moped

Politiet i London har tatt i bruk nye metoder for å stoppe kriminelle som forsøker å rømme fra lovens lange arm på moped eller motorsykkel..

NRK - 21 Nov 18 kl. 15:37

Gjenvalgt som politileder

Landsmøtet i Politiets Fellesforbund har enstemmig gjenvalgt Sigve Bolstad som leder i fagforeningen. Han har vært leder siden november 2013, og vil sitte fram til 2020, skriver Politiforum..

VG - 21 Nov 18 kl. 11:49

PST: Bombedomfelt russer (18) planla ny terror i Norge

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har mottatt informasjon om at en bombedomfelte russer (18) ville bruke sin egen Volkswagen Caravelle i en ny terrorplan i Norge..

Dagbladet - 18 Nov 18 kl. 00:48

Mediene misfornøyd med Politiets tvitring

Annenhver journalist mener kommunikasjonen med politiet etter blitt enda dårligere etter at Twitter ble tatt i bruk som kanal..

Hegnar.no - 18 Nov 18 kl. 08:01

Politiets Twitter-bruk får kritikk

Annenhver journalist mener kommunikasjonen med politiet etter blitt enda dårligere etter at Twitter ble tatt i bruk som kanal..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 22:58

Mediene misfornøyd med Politiets kommunikasjon på Twitter

Annenhver journalist mener kommunikasjonen med politiet etter blitt enda dårligere etter at Twitter ble tatt i bruk som kanal..

Dagbladet - 15 Nov 18 kl. 02:55

Smykker seg med Politiets beundring: Mistenkte juveltyver i Pink Panther-ligaen er arrestert

«Gentlemans-liga» skal ha stjålet juveler for 3,2 milliarder kroner i spektakulære brekk..

NRK - 16 Nov 18 kl. 07:51

190 asylsøkarar returnerte

I alt 190 tidlegare asylsøkarar er så langt i år returnerte til heimlandet med bistand frå norske styresmakter, opplyser Utlendingsdirektoratet (UDI). I tillegg er 4.292 personar sende ut med tvang av Politiets utlendingseining så langt i år..

NRK - 14 Nov 18 kl. 02:19

785 ekstremister kartlagt i Sverige

Totalt 785 personer kan kobles til islamistiske ekstremisme i Sverige, ifølge en rapport som bygger på data fra det svenske Politiets sikkerhetstjeneste, melder SVT Nyheter. De fleste er utenlandskfødte menn i 20-årene. 13,5 prosent er kvinner..

NRK - 12 Nov 18 kl. 21:43

Bombefrykt i Göteborg

Politiet har sperret av Åkareplatsen, Centralstationen i sentrale Göteborg. Man fykter at det er en farlig gjenstand på en buss. – Den nasjonale bombegruppen er tilkalt, sier Politiets pressetalesperson Ulla Brehm til GP.

VG - 14 Nov 18 kl. 16:04

Nestleder i justiskomiteen etter VGs avsløring: – Frykter situasjonen er verre enn vi får vite

Oslo-Politiets omfattende bruk av påtaleunnlatelser viser en ukultur i politiet, mener stortingspolitikere..

NRK - 13 Nov 18 kl. 00:16

Sperring i Göteborg opphevet

Politiet i Göteborg har opphevet sperringene rundt bussterminalen i sentrum etter at det tidligere i kveld kom meldinger om funn av en mistenkelig gjenstand på en buss. Politiets bombegruppe har konkludert med at den ikke er farlig, melder SVT..

VG - 13 Nov 18 kl. 09:14

Polititeori: Kan ha druknet Janne før hun ble dumpet i Glomma

HAMAR (VG) Svein Jemtland kan ha druknet Janne Jemtland et annet sted før han senere fraktet henne til Eid bru i Våler kommune, ifølge Politiets teori gjennom etterforskningen av drapet på tobarnsmoren..

NRK - 10 Nov 18 kl. 04:55

En person er skadd i brann i Bergen

En person er skadd i en brann som brøt ut i en firemannsbolig i Lille Damsgårdsveien på Laksevåg i natt, melder NTB. Politiets innsatsleder på stedet opplyser til NRK at de har kontroll på alle beboerne..

Dagbladet - 08 Nov 18 kl. 21:54

Slo alarm etter mystisk funn ved heisen hos tidligere polititopp

Tidligere politisjef Leif A. Lier (79) er svært skuffet over Politiets opptreden. - Dette ville ikke skjedd på min vakt, sier han..

VG - 10 Nov 18 kl. 05:26

Politiet må svare

Oslo-Politiets hyppige bruk av påtaleunnlatelse overfor gjengkriminelle må ettergåes..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 14:38

- Færre politifolk i gatene. Kampen mot hverdagskrim blir skadelidende

Tross 1,5 milliard kroner - politiet blir mindre synlige, mener lederen i Politiets Fellesforbund..

NRK - 08 Nov 18 kl. 20:39

Strid om bruk av vitne

Det er full strid om bruk av undercoveragent som vitne i en rettssak. Forsvareren til kvinnen fra Kristiansand som er tiltalt for å ha tatt livet av to menn, mener infiltrasjon er ulovlig. Politiets sterkeste kort er trolig bevisene fra agenten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt