Politiet

Saturday, 21 September, 12:59

Nyheter om Politiet

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 11:23

Økte bemanningstall i Politiet

Politiet hadde totalt 17 031 årsverk ved utgangen av august i år. Det er en økning på 285 årsverk fra samme periode i 2018, viser nye tall Politiet la frem. Der går det også fram at politidekningen per 1000 innbygger økte noe i fjor, mot året før..

P4 - 23 timer siden

Bevisstløs etter slagsmål i Trondheim

En mann ble slått bevisstløs i Trondheim sentrum i ettermiddag. Politiet etterlyser to antatte gjerningsmenn. Begge er kjent for Politiet fra før.

NRK - Igår: 11:02

Flere årsverk for Politiet

Politiet hadde totalt 17.031 årsverk ved utgangen av august 2019. Det er en økning på 285 årsverk fra samme periode i 2018, ifølge Politiet.

NRK - 9 timer siden

Til sykehus etter voldshendelse

En person er sendt til akuttmottaket er det Politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand sentrum. – Politiet jobber teknisk og taktisk for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver Agder politidistrikt på Twitter..

Dagbladet - Igår: 01:57

Kan bidra til å løse gåten

Politiet utelukker ikke at funnet av levninger i Mandal kan stamme fra savnede Arne Odd Torgersen. Nå avslører Torgersens slektning at hun har avgitt DNA-prøver til Politiet..

NRK - 20 timer siden

Setter inn politihelikopter

Politiet får nå bistand av politihelikopteret i forbindelse med at en mann med våpen er observert ved Årbogen i Krokstadelva. Det skal være snakk om et tohåndsvåpen. Ingen er truet eller skadet, men Politiet ønsker å finne ut hva dette dreier seg om..

NRK - 18 Sep 19 kl. 06:02

Angrep Politiet

En kvinne som skapte uro om bord på Superspeed gikk til angrep på Politiet ved ankomst i Kristiansand. Kvinnen skal ha vært beruset, og Politiet ble tilkalt for å håndtere situasjonen ved ankomst. Hun anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann..

VG - 21 timer siden

Overfall av vitne: Politiet har navn på mulig gjerningsmann

Bjørn Ivar Nordstrøm (31) ble slått ned av en ukjent mann fire dager før han skulle vitne mot eks-sjefen. Nå har Politiet gjort en fotokonfrontasjon i saken..

NRK - Igår: 11:49

Hærverk på gravplass i Hordaland

I 10-tida fikk Politiet melding om at det var begått skadeverk på gravplassen ved Stord kirke i Hordaland. Et tosifret antall graver er utsatt for hærverk og en av dem er totalskadd, med ødelagte blomster og lykter. Ingen er pågrepet, ifølge Politiet.

NRK - 7 timer siden

Ikke livstruende skadd

Mannen som ble sendt til sykehus etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, natt til lørdag, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser Politiet til NTB. Politiet vil ikke gå nærmere inn på hva som har skjedd, eller om noen er pågrepet..

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 13:06

Politiet: Johanne ble drept fordi hun var asiatisk

Det bekrefter Politiet tirsdag ettermiddag..

NRK - 16 Sep 19 kl. 02:00

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:57

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - Igår: 18:52

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos Politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser Politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

P4 - 17 Sep 19 kl. 08:08

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og Politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

P4 - Igår: 17:37

Mistenker barn er kidnappet i Sverige

I Sverige mistenker Politiet at en 10 år gammel jente er blitt kidnappet, og ført ut av landet. Politiet har sendt ut riksalarm, og har gått ut med bilder av jenta, skriver Aftonbladet. Flere omstendigheter rundt selve kidnappingen er foreløpig ukjent..

NRK - I førrgår: 10:03

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet undersøker dødsfallet til en mann i 30-årene som ble funnet død på Ås ved Leirvik på Stord i natt, skriver Sunnhordland. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig. Politiet har kalt inn krimteknisk hjelp fra Haugesund, skriver avisen..

NRK - Igår: 20:52

Tenåring truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha blitt truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og Politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge Politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

Aftenposten - Igår: 15:41

Politiet vil be om halvannet års fengsel for bedragerisiktede Mazyar Keshvari

Frps stortingsrepresentant Mazyar Keshvari er siktet for grovt bedrageri. Politiet ber om halvannet års ubetinget fengsel..

P4 - I førrgår: 10:40

Mann funnet død på Stord

En mann i 30-årene er funnet død på Stord. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig, og har bedt om bistand fra krimteknisk i Haugesund, opplyser lensmannen på Stord til avisen Sunnhordland. Politiet har også sperret av et område rundt adressen der avdøde ble funnet av en bekjent..

NRK - 18 Sep 19 kl. 08:45

Politiet rekker ikke ta telefonen

Politiet i Sør-Øst har, etter oppfordring fra Politiets Fellesforbund, beskrevet for justisministeren om et arbeidspress som er så stort at de ikke får gjort jobben de skal, skriver TA. Telefoner blir ikke besvart og ubehandlet saker hoper seg opp..

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 13:06

Politiet bekrefter drapsmotivet

Tirsdag ettermiddag bekrefter Politiet at Johanne Ihle-Hansen (17) ble drept av sin terrorsiktede stebror, Philip Manshaus (22), fordi hun var av asiatisk opprinnelse..

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:15

Politiet etterlyser vitner

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes lørdag. – På en video ser vi at det er andre personer i nærheten, og vi ønsker å komme i kontakt med disse, sier politiadvokat Cathrine Tanberg. Sør-Vest politidistrikts telefon: 02800..

P4 - Igår: 19:50

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha truet om en skoleskyting i Drammen. Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen. Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.

P4 - Igår: 05:18

To skadd etter machete-angrep

To menn i 30-og 40-årsalderen er skadd etter at tre personer med machete truet seg inn i en bolig i Tønsberg sent i går kveld. Det var tre beboere i boligen. To av dem har fått kuttskader, men de er ikke kritiske.

VG - I førrgår: 17:31

Alvorlige trusler mot BI: Politiet har kontroll på en mann i 20-årene

Politiet har fått kontroll på en mann i 20-årene som de mistenker for å stå bak de alvorlige truslene mot Handelshøyskolen BI i Oslo..

P4 - 17 Sep 19 kl. 19:40

Over 30 GPS-tyverier på kort tid

Siden mai har det vært over 30 tilfeller av GPS-tyverier fra norske anleggsmaskiner i Sør-Norge. Politiet opplyser til ABC Nyheter at det stjålet verdier for flere millioner kroner. Politiet mistenker utenlandske vinningskriminelle står bak, og at de jobber aktivt i en periode før de reiser ut av landet for å omsette godset..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 12:00

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 16-åring i Sandnes i Rogaland forrige helg. Nå etterlyser Politiet vitner i saken..

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:58

Truet Politiet med øks i Trondheim

Det pågår nå en væpnet aksjon i Trondheim etter at Politiet skal ha blitt truet med øks, melder Politiet på Twitter..

NRK - 18 Sep 19 kl. 02:35

Skudd avfyrt i Oslo

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner som skal ha avfyrt et skudd ved Schous plass på Grünerløkka i Oslo. Hendelsen skjedde ved 2-tiden natt til onsdag. Ingen personer er skadd, opplyser Politiet..

NRK - 14 Sep 19 kl. 18:39

Pågrepet etter trusler

En mann er pågrepet etter at han truet Politiet med øks i Trondheim. Politiet ble truet da de skulle bistå Helse Midt-Norge med en pasient i en leilighet nær sentrum. Politiet var bevæpnet..

NRK - 18 Sep 19 kl. 08:34

Politiet har ikke brutt loven

Spesialenheten for politisaker mener at Politiet i Tromsø ikke har brutt loven i saken mot en narkotikatiltalt Tromsø-advokat. Advokaten anmeldte en politiadvokat for brudd på taushetsplikten og for brudd på politiinstruksen..

P4 - I førrgår: 13:25

Ingen pågrepet etter skyting i Oslo

Fremdeles er ingen pågrepet etter at det ble avfyrt skudd på Grünerløkka i Oslo. Politiet har søkt i området uten å finne noen mistenkte, men vitnebeskrivelser og video har gjort at Politiet har en god beskrivelse av en mistenkt. Hendelsen kan ha skjedd etter en krangel blant flere personer, der en av dem tok fram et våpen og skjøt opp i luften..

NRK - 16 Sep 19 kl. 21:51

Mulig knivstikking i Oslo

En person er stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo mandag kveld. Det opplyser Politiet på Twitter. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, og fornærmede får hjelp av ambulanse på stedet.

NRK - 16 Sep 19 kl. 18:51

Mann døde etter traktorulykke

Klokken 16.20 fikk Politiet melding om en ulykke i Sundsstraumen i Vesterålen. Der ble en mann i 70-årene funnet klemt under en traktor.

Aftenposten - Igår: 06:40

Én død og åtte skadet i skyting i Washington

Ni personer ble skutt, ifølge Politiet..

P4 - 18 Sep 19 kl. 11:25

Etterlyser vitner etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket på Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum i helgen. Politiet har sett at det er flere andre personer i nærheten under hendelsen og ønsker nå kontakt med dem, skriver de i en pressemelding. En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk, mens en mann i 20-årene er siktet for medvirkning til kropsskade..

Dagbladet - 22 timer siden

Derfor er han i skjul

Nordmannen som er siktet for dødsvold mot en brite på et luksushotell i Phuket jaktes av Politiet..

P4 - 14 Sep 19 kl. 20:39

Mann knivstukket i Sandnes

En ung mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i nedre del av kroppen i sentrum av Sandnes i kveld. Politiet har bevæpnet seg og søker etter gjerningspersoner. De har pågrepet to menn i 20-årene.

NRK - 15 Sep 19 kl. 14:10

Redningsaksjon ved Alnes

Politiet har fått melding om en person i sjøen utenfor Alnes i Giske. Nødetatene er ute. Ambulansehelikopter er også ute i søk, opplyser Politiet.

Klartale - Igår: 08:48

Politiet bruker vold og tortur

Politifolk i Hongkong er brutale. Det sier organisasjonen Amnesty..

P4 - 13 Sep 19 kl. 10:50

Etterlyser mann etter trusler

Politiet oppfordrer mannen i 40-årene som er siktet for å ha fremsatt trusler mot Sandnessjøen Lufthavn onsdag denne uken om å melde seg. Politiet har forsøkt å komme i kontakt med mannen uten å lykkes. En annen mann er pågrepet og siktet for å ha fremsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot Politiet i samme tidsrom.

P4 - 17 Sep 19 kl. 13:57

Far siktet etter gjenopptakelse av barnedødsfall

Politiet gjenopptar etterforskningen etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død hjemme i Vanvikan i Leksvik i 2013. De har nå siktet faren til gutten. Barnets far og mor ble siktet for legembeskadigelse med døden til følge, men saken ble henlagt på bevisets stilling.

P4 - 16 Sep 19 kl. 19:38

Mistenkt for fire drap

En mann i Florida i USA er siktet for å ha drept fire kvinner i delsaten på 2000-tallet. Mannen ble først pågrepet mistenkt for et drap, men Politiet har nå utvidet siktelsen. I en uttalelse sier Politiet at de har fjernet en seriemorder fra gatene..

P4 - 14 Sep 19 kl. 12:38

Kvinne savnet i tre uker

Fortsatt har ikke Politiet klart å finne en kvinne i 80-årene som har vært savnet i Sørreisa i Troms i tre uker. Politiet tror hun ligger død i terrenget nært hjemmet sitt. Men søk med folk, hunder, helikopter og droner har så langt vært resultatløst, melder NRK.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt