Politiet

Monday, 16 May, 23:40

Nyheter om Politiet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 maj 22 kl. 13:58

Kastet stein mot Politiet

Politiet i Sør-Øst politidistrikt melder om skadeverk på en politibil og fire unge gutter som løp fra stedet i Sandefjord. – Guttene kaster steiner mot Politiet. Til slutt fikk vi tak i alle fire og alle har blitt tatt med inn til politistasjonen for videre avhør, skriver Politiet på Twitter.

NRK - I førrgår: 10:03

Nå skal Politiet få varslingsombud

Flere varslingssaker i Politiet har skapt debatt. Nå vil justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) at Politiet oppretter et varslingsombud. Arbeidet er i gang med å rydde i Politiets varslingsrutiner.

Klartale - 02 maj 22 kl. 08:45

Politiet jakter på sim-kort i Hagen-saken

Noen bortførte Anne-Elisabeth Hagen. Det skjedde i oktober 2018. Politiet leter fortsatt etter de skyldige.

NRK - I førrgår: 09:53

Politiet: Flaks at ingen ble skadet

– Det var flaks at ingen ble skadet da det trolig ble skutt mot et serveringssted på Grønland natt til lørdag, sier Anders Johnsrud, krimleder i Oslo-Politiet. Det var folk inne på stedet, og mange vitner. Politiet sier dette var farlig og at de ser svært alvorlig på saken.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:18

Politiet meldte om mistenkelig dødsfall - var dukke

Denne meldingen er endret fordi det viste seg at at det Politiet trodde var en død person var en dukke. Opprinnelig melding: Politiet har funnet en død person ved en parkeringslomme ved E6, et par kilometer sør for Ulsberg sør i Trøndelag. Omstendighetene gjør at Politiet etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, skriver de i en pressemelding.

Klartale - 13 maj 22 kl. 08:26

Politiet vet alt om brevet med trusler – men ikke hvem som skrev det

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt i Lørenskog. Det skjedde i oktober i 2018. Det ble funnet et brev med trusler.

Klartale - 10 maj 22 kl. 15:34

Slukket stor bilbrann i Oslo

Lastebilen står på veien E6 ved Bryn senter. Det er noen få kilometer ut fra Oslo sentrum. Trafikken ble stoppet.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:36

Pågrep mann etter bevæpnet biljakt

Politiet har pågrepet en mann etter en biljakt i Innlandet. Mannen nektet å stoppe for Politiet på riksvei 25 mellom Elverum og Trysil. Flere enheter fra Politiet deltok i biljakten, deriblant et politihelikopter.

NRK - 03 maj 22 kl. 19:32

Politiet under etterforskning: Ba vitne slette mobilvideo

Politiet krevde at mobilvideoen av et basketak mellom vektere og en mann ble slettet. Nå starter Spesialenheten etterforskning av Politiet. – Dette var en svært alvorlig voldshendelse.

Klartale - 21 apr 22 kl. 08:30

Politiet i Sverige anmelder Paludan etter at ha brant Koranen

Svensk politi anmelder Rasmus Paludan. De anmelder ham for hets mot en gruppe folk. I påsken var han aktiv i flere byer i Sverige.

NRK - 12 maj 22 kl. 16:14

Politiet lager infovideoer på russisk og ukrainsk for å hjelpe flyktninger

For å hindre at flyktninger fra Ukraina-krigen blir utnyttet når de kommer til Norge, har Politiet laget flere infovideoer om hva de kan hjelpe dem med. På Politiet.no ligger det flere videoer på både russisk og ukrainsk, hvor Politiet informerer om hva de kan hjelpe flyktninger med og hvilke rettigheter flyktningene har når de kommer til Norge.

NRK - 01 maj 22 kl. 17:05

Tysk politi brukte pepperspray mot demonstranter

Politiet i den tyske byen Dortmund brukte pepperspray og batonger mot demonstranter fra venstresiden som hadde samlet seg for å demonstrere mot høyreekstreme. Demonstrantene angrep Politiet og forsøkte å bryte seg gjennom en sperring, ifølge en talsperson for Politiet i byen i delstaten Nordrhein-Westfalen. En talsperson for gruppen «Autonomen Antifa 170» beskylder Politiet for å bruke vold og hevder at flere av demonstrantene hadde blitt skadd.

NRK - 9 timer siden

Tilskuere ble alvorlig skadet på bilshow i april

Noen av personene som ble skadet under bilshowet på Bjerke i slutten av april, skal være alvorlig skadet. Det opplyser Oslo-Politiet. Sju personer ble skadet da en bil kjørte inn i en tribune, og de ble kjørt til sykehus og legevakt.

NRK - 05 maj 22 kl. 13:14

Brann på Kolbotn

Politiet melder om at det brenner i en bolig på Kolbotn. Klokken 14.24 opplyser Politiet at brannen er slukket.

NRK - 10 maj 22 kl. 16:18

17-åring dømt for å ha skutt fyrverkeri mot politibil

En 17 år gammel gutt fra Rogaland er dømt til 15 dagers betinget fengsel etter at han avfyrte fyrverkeri mot Politiet på nyttårsaften 2021. Det går fram av en fersk dom fra Sør-Rogaland tingrett. Hendelsen skjedde på et tettsted på Jæren sent på nyttårsaften 2021.

NRK - Igår: 21:48

Kvinne i 80-åra overførte over halv million kroner

Politiet i Bergen opplyser søndag at ei kvinne i 80-åra vart svindla for over 500.000 kroner etter ein telefonsamtale. Det stadfester politiadvokat Sigrid Sulland til NRK.

NRK - Igår: 20:00

Fire omkom i ulykke i Steigentunnelen

Seks voksne var involvert i den alvorlige trafikkulykken i Steigentunnelen i Nordland søndag. Fire av dem mistet livet, opplyser Politiet i en pressemelding. I tillegg er to personer skadet.

NRK - Igår: 17:42

En pågrepet for skyting mot pub i Oslo

En person er pågrepet og siktet for å ha skutt mot en pub på Grønland i Oslo natt til lørdag. Det var flere personer inne på utestedet da det ble skutt, og Politiet har sagt at det var flaks at ingen ble skadd. – Vi kan bekrefte at det er én person som er pågrepet og siktet, sier krimleder Stian Holm i Oslo-Politiet til Avisa Oslo søndag.

NRK - Igår: 14:33

Politiet ønsker kontakt med vitner

Politiet ønsker kontakt med vitner til en voldshendelse ved Parkbiografen i Kverndalsgata i Skien i natt. Hendelsen skal ha skjedd mellom klokken to og tre, og det skal ha vært flere involverte. Politiet ber vitner ta kontakt på telefon 02800..

Klartale - 04 maj 22 kl. 13:03

Her blir sju aksjonister båret bort av Politiet

– Vi har hele veien vært klar over at Politiet kan bli tilkalt. Og at vi risikerer store bøter for å stanse oppstarten av dette miljøfiendtlige gruveprosjektet. Men det er verdt det, sier Gina Gylver.

NRK - 09 maj 22 kl. 21:47

Ungdomsarbeider siktet for overgrep mot ytterligere syv unge gutter

Siktelsen mot en ungdomsarbeider fra Sør-Rogaland fortsetter å vokse i omfang. Ifølge Politiet har mannen forgrepet seg på 18 unge gutter. I midten av mars ble barne- og ungdomsarbeideren siktet for voldtekt og overgrep mot elleve unge gutter.

NRK - Igår: 08:31

Råkjørte og knuste vindu i Bogstadveien

Politiet melder at en bilist råkjørte i Oslo sentrum og kjørte inn i et vindu på Cubus i Bogstadveien. Da Politiet kom til bilen, lå sjåføren og sov, skriver Oslo-Politiet på Twitter..

NRK - 04 maj 22 kl. 03:14

Politiet: Litt amper stemning blant russen

I Tønsberg har russen i en russebuss bedt Politiet om hjelp etter at andre russ fra andre busser har gått til angrep på dem, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet rykket også ut til Lier der mange russebusser skal ha sperret Ringeriksveien ved Sylling. I Førde hindret Politiet et slagsmål da de fikk melding om en samling av russ med litt amper stemning.

NRK - I førrgår: 02:17

To mindreårige bevistløse etter fest

To mindreårige jenter er kjørt til akuttmottaket ved Sykehuset Telemark i Skien. De deltok på en ungdomsfest som gikk over styr. Operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt sier til avisa Varden at de to jentene skal ha blitt bevisstløse på grunn av rus.

NRK - 13 maj 22 kl. 02:48

Etterforsker mulig trusselsituasjon i Sandefjord

Politiet etterforsker en mulig trusselsituasjon i Sandefjord. torsdag kveld. Hendelsen skal ha skjedd utendørs på offentlig sted torsdag kveld.

NRK - 13 maj 22 kl. 02:48

Mulig trusselsituasjon i Sandefjord

Politiet etterforsker en mulig trusselsituasjon i Sandefjord. Hendelsen skal ha skjedd utendørs på offentlig sted torsdag kveld. – Politiet jobber videre med å undersøke hendelsesforløp og bakgrunn for situasjonen.

NRK - 12 maj 22 kl. 10:42

Gruveaksjon påvirker andre gjøremål for Politiet – vurderer å la dem være

Gruvemotstanderne på Engebø ved Førdefjorden trapper opp innsatsen med flere aksjonister. Politiet vurderer å la dem sitte i fred for å spare ressurser. Etter to og en halv uke med aksjoner er 53 personer blitt innbragt av Politiet, sier Dag Fiske, sjef ved Førde politistasjon.

NRK - 06 maj 22 kl. 15:25

Politiet åpner koronasak mot Labour-lederen

Den britiske opposisjonslederen Keir Starmer skal etterforskes av Politiet etter et bilde av at han drakk øl med kolleger i koronatiden. Et bilde av Labour-lederen som drakk øl med kolleger i april 2021 under en valgkamptur til Durham, har ført til kritikk fra de konservative. Saken ble etterforsket tidligere i år og Politiet sa da at de ikke mente det dreide seg om et lovbrudd.

NRK - 11 maj 22 kl. 19:04

Tiltale mot Kristian Valen: Politiet krever inndragelse av flere våpen

Komiker Kristian Valen (48) må møte i retten etter at Politiet skal ha funnet ulovlig våpen i hjemmet hans, skriver VG. Forholdene som Valen er tiltalt for strekker seg tilbake til februar 2020. Politiet fant ifølge tiltalen våpen av typen AR15 halvautomatisk gevær kaliber 223 Remington, skriver avisen.

Aftenposten - 2 timer siden

Slik fikk Bråthen skyte og drepe i 37 minutter i Kongsberg før Politiet pågrep ham

Politiet så Espen Andersen Bråthen etter få minutter. Men det tok nesten en halvtime før han ble pågrepet..

Dagbladet - 3 timer siden

- Vanskelig å komme seg videre

Politiet jakter svar blant Sprox-sko, strips, papir og konvolutter. Det siste året har ført til både nye funn og utfordringer. - Et enormt datamateriale, sier Politiet..

NRK - 7 timer siden

Mann og kvinne fra Tyskland mistet livet på Voss

Det var en mann og en kvinne i 50-årene fra Tyskland som mistet livet i trafikkulykken på Voss søndag. Det bekrefter politijurist Olav Otterdal i Vest politidistrikt overfor Bergensavisen. – Bilen var på vei mot Bergen, legger han til.

NRK - 11 timer siden

Nødetatene rykker: Brann i rekkehus

Nødetatene er på vei til Åssiden i Drammen hvor det brenner i et rekkehus. Ifølge Politiet brenner det på terrassen. Like etter oppdaterer Politiet med at brannen har spredt seg til taket..

NRK - 05 maj 22 kl. 14:14

Fant eksplosiver

Politiet fikk tirsdag ettermiddag inn en melding om at det var funnet eksplosiver nedgravd på et jorde på Bore i Klepp kommune. - Vi har opprettet en sikkerhetssone på 500 meter. Når eksplosivene skal detoneres utvides sikkerhetssonen til 1,5 km.

NRK - 13 timer siden

Vogntog i jernbanebru – togtrafikken stengt

Togtrafikken mellom Spikkestad og Heggedal i Asker er stengt etter at et vogntog kjørte inn i en jernbanebru mandag morgen. – Føreren har kommet fra Spikkestad og kjørt i retning Røyken. Vogntoget har så kjørt i brua og oppdaget for sent at den var for lav.

Klartale - 14 timer siden

Ti personer drept i masseskyting i USA

En person iført skuddsikker vest og hjelm begynte å skyte med rifle på et supermarked lørdag. Det skjedde i byen Buffalo. Byen ligger i delstaten New York i USA.

NRK - 10 maj 22 kl. 17:22

Saken mot voldtektssiktet mann i Trondheim utvidet

En mann i Trondheim som først ble pågrepet etter en melding om feststøy, er nå siktet for fire voldtekter og anmeldt for fire overgrep. Da Politiet rykket ut til mannens bolig 10. april, ble det funnet våpen og mindre mengder narkotika.

NRK - 20 timer siden

Kirkegjengere overmannet bevæpnet mann

En mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, ble overmannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En mann ble skutt og drept, og fire andre ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County.

NRK - 23 timer siden

To skutt og drept på loppemarked i Texas

Politiet i Houston i Texas sier to personer ble drept og tre fraktet til sykehus etter en skyteepisode på et travelt loppemarked i byen. Skytingen skjedde etter det Politiet omtaler som en konfrontasjon som involverte alle de fem og minst to våpen. Sheriff Ed Gonzalez i Harris County sier ingen andre ble skadd i hendelsen.

NRK - Igår: 21:15

Fraktes til sykehus

Personen som ble funnet livløs ved en motorsykkel i Grenland i Telemark, fraktes til sykehus med redningshelikopter, opplyser Politiet. Det fremstår som det er en singelulykke, ifølge Politiet..

NRK - Igår: 20:28

Funn av livløs person ved motorsykkel - gis førstehjelp

Politiet i Sør-Øst politidistrikt melder om funn av en livløs person ved en motorsykkel. Sammen med personen ligger det en motorsykkel. Det blir utført livreddende førstehjelp på stedet til nødetatene kommer fram, melder Politiet..

NRK - Igår: 20:28

Funn av livløs person ved motorsykkel – gis førstehjelp

Politiet i Sør-Øst politidistrikt melder om funn av en livløs person ved en motorsykkel i Telemark. Sammen med personen ligger det en motorsykkel. Det blir utført livreddende førstehjelp på stedet til nødetatene kommer fram, melder Politiet..

NRK - Igår: 19:40

Mann gikk amok på buss

En person gikk på angrep på flere passasjerer på en buss på Hommersåk i Sandnes, ifølge Aftenbladet. Bussjåføren, som også ble angrepet, meldte ifra om hendelsen. Politiet har nå kontroll på mannen.

NRK - Igår: 18:23

29 beboere evakuert etter brann i Bærum

Det er meldt om brann på Rykkinn i Bærum. To eller tre personer er meldt skadet til nå, skriver Politiet på Twitter. De har fått i seg røyk.

Klartale - 18 apr 22 kl. 12:33

Svensk politi: Vold vi aldri har sett før

– Jeg har vært i situasjoner før, men ikke slike som denne, sa Anders Thornberg under en presse-konferanse mandag. Han er politisjef. Thornberg sier angrepene er livsfarlige.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt