Politiet

Monday, 29 November, 15:35

Nyheter om Politiet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt Politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 09 nov 21 kl. 09:47

Situasjonen ikke avklart

Politiet i Oslo sier at situasjonen ikke er avklart etter at en mann ble skutt av Politiet på Bislett tidligere tirsdag. Politiet søker etter flere mulig skadde eller truende personer ved Bislett. – Politiet søker fortsatt i området, etter mulig flere skadde personer, og event flere truende personer.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:59

Festival-ofre kan ha blitt dopet

Et av spørsmålene Politiet i Houston stiller seg etter at åtte personer omkom under Astroworld-festivalen, er om noen kan ha injisert dem med narkotika, skriver NTB- Det er fremdeles uklart hva som var årsaken til at de åtte personene omkom, og Politiet skal blant annet se over videoopptak fra konserten, avhøre vitner og se over konsertprotokollene for å finne svar. Politisjef i Houston, Troy Finner, sier at de også skal undersøke meldinger om at noen i publikum «injiserte andre personer med narkotika», og at en sikkerhetsvakt på festivalen har fortalt Politiet at han «kjente et stikk i nakken» mens han prøvde å hjelpe en festivaldeltaker. Vakten mistet bevisstheten, og ble gjenopplivet med en motgift mot opioidoverdose.

NRK - 07 nov 21 kl. 08:32

Mistenker at Oslo-brann ble påsatt

Politiet mistenker at brannen i et kafélokale i en bygård i Gamlebyen ble påsatt, og ser alvorlig på saken. To menn ble sett løpe fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen i Oslogate på St.

NRK - 31 okt 21 kl. 21:08

Flere meldinger om egg-kasting

Politiet i Agder skriver på Twitter søndag kveld at de har fått inn flere meldinger om ungdommer som kaster egg på personer, biler og hus. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på noen av oppdragene. Politiet i Oslo har fått inn meldinger om det samme.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:13

– Ingen andre ofre

Politiet sier at de ikke har kjennskap til at det var flere fornærmede i forbindelse med hendelsen på Bislett tirsdag. Vitner har blant annet fortalt at de så gjerningspersonen løpe med kniv etter en kvinne. – Det er ingen andre enn Politiet og gjerningsmannen som er direkte involverte.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Drept i eget hjem

Torsdag holdt Politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen. Det ble opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem.

NRK - 07 nov 21 kl. 01:14

Dørvakt mistet besinnelsen

Politiet rykket natt til søndag ut til et utested i Stavanger der en dørvakt, ifølge Politiet, skal ha mistet besinnelsen og utøvd vold mot to gjester. – Dørvakten har avsluttet sin tjeneste for kvelden og Politiet oppretter sak på hendelsen. Ukjent hva som var foranledning til hendelsen, opplyser operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.

NRK - 06 nov 21 kl. 22:09

Politiet: Barn ble truet med kniv

Politiet opplyser at fire barn i alderen 11 til 14 år ble truet med kniv av en for dem ukjent mann i Rælingen lørdag kveld. Operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt sier til NTB at det var en av barna selv som ringte Politiet. Barna forklarte at en mann hadde trukket fram en kniv og oppført seg truende på en parkeringsplass i Blystadlia, og Politiet sier de fester lit til barnas forklaring.

NRK - 04 nov 21 kl. 06:34

Oslo: Varsler flere våpenkontroller

Politiet i Oslo sier de vil gjennomføre flere våpenkontroller fremover. Senest i helgen kontrollerte Politiet 750 personer på Nationaltheatret stasjon for ulovlige våpen. Så langt i år har Politiet hatt 24 slike kontroller i Oslo sentrum, og totalt har de beslaglagt fem kniver.

NRK - 09 nov 21 kl. 10:20

Politi skadd i hendelsen

Politiet bekrefter at en tjenesteperson også ble skadet i hendelsen der en person ble skutt på Bislett i Oslo tirsdag. - Politiet jobber fortsatt på stedet. Innsatsleder vil gi en uttalelse på stedet om kort tid, skriver Politiet på Twitter..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:56

Vitne: – Hørte fem kvinnelige skrik

Et vitne forteller til NRK at hun hørte fem kvinnelige skrik før Politiet skjøt en mann på Bislett i Oslo i dag. – Jeg var midt i en massasjetime og midtveis hører jeg fire fem kvinnelige skrik. Og så hørte jeg at trafikken roet seg i gaten og etter hvert blålys og utrykningskjøretøy, sier Iben Louise Borgeteien.

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av Politiet på Bislett i Oslo: - Ingen kontroll på hva som har skjedd

Politiet bekrefter at de har avfyrt skudd mot en person. En video viser en mann som står midt i gaten og veiver med det som ser ut som en kniv, før Politiet kjører på ham..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av Politiet på Bislett i Oslo: - Var i ferd med å angripe personer

Politiet bekrefter at de forsøkte å kjøre ned en mann, som var i ferd med å knivstikke en person. Videoer viser at en mann blir påkjørt av Politiet to ganger i forbindelse med skudd-dramaet i Oslo..

NRK - 08 nov 21 kl. 21:31

Våpenet i drap på tolvåring funnet

Svensk politi har funnet våpenet som ble brukt da tolvårige Adriana ble drept i Botkyrka i fjor mens hun luftet hunden. Automatvåpenet ble funnet ved en tilfeldighet mens Politiet jobbet med en annen sak, skriver Svenska Dagbladet. – Etter alt å dømme er våpenet enten solgt eller gitt videre til andre personer etter skytingen, og det er høyst sannsynlig at våpenet har vandret i flere ledd, sier Jan Tydner i Politiet til avisa.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:33

Person kritisk skadd i Kristiansand

Politiet i Kristiansand ble rundt kl 08.00 søndag morgen varslet om at en man var funnet hardt skadd. Personen er bragt til sykehus og tilstanden betegnes som kritisk.

NRK - 27 okt 21 kl. 15:13

Etterlyst og siktet etter skyting

Politiet har siktet og etterlyst en person etter skytingen på Stovner, skriver Politiet i en pressemelding. Den siktede er en mann i 20-årene. Han er noe kjent for Politiet fra før, ifølge Oslo politidistrikt.

NRK - 27 okt 21 kl. 14:41

Politiet: Virker fortsatt planlagt

– Vi mener fortsatt at han har hatt tanker om dette i dager før det skjedde, sier Politiet om den siktede etter Kongsberg-drapene. Videre skal Politiet kartlegge gjerningspersonens mental helse. Dermed kommer tiden videre til å handle om siktedes tidligere historie.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:48

Tre siktet etter slagsmål

Tre personer er siktet for grov kroppsskade etter slagsmål i Grimstad lørdag kveld. – Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken.

NRK - 31 okt 21 kl. 13:40

Person siktet for grovt tyveri

Politiet i Innlandet fikk natt til lørdag melding om et pågående innbrudd i Alvdal. En mann i 30-årene er pågrepet for et grovt tyveri fra en bedrift i Alvdal. Det var et vaktselskap som varslet om innbruddet natt til lørdag rundt kl.

NRK - 05 nov 21 kl. 20:51

Anmelder Politiet etter øvelse

Fem skoleelever i Oslo fikk røff behandling da de deltok på en øvelse med Den kongelige politieskorte. Nå anmelder flere av dem Politiet, som beklager. Ungdommene skal blant annet ha fått blåmerker, sår og stikkskader fra kanyler, skriver Dagbladet.

NRK - 29 okt 21 kl. 21:14

To funnet knivskadd i Skien

Etter melding om bråk på en privat adresse fant Politiet to personer med kuttskader i en leilighet i Skien fredag kveld. Politiet søker etter gjerningsperson. Personene er ikke livstruende skadd, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter kort tid etter klokken 21 fredag kveld.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 13:56

Funn av død person i Bergen

Politet er på en adresse i Bergen sentrum etter funn av en død person. Politiet er på stedet for å gjøre undersøkelser, men det er per nå ikke mistanke om noe kriminelt, opplyser Politiet. AMK ble varslet 12.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:04

Evakuerer Gløshaugen på NTNU

Politiet evakuerer Gløshaugen på NTNU i Trondheim etter melding om en gasslekkasje. Det melder Politiet i Trøndelag på Twitter like etter klokken 14.00.

NRK - 09 nov 21 kl. 13:13

Støre: – Oslo er en trygg by

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til NRK at hendelsen på Bislett i Oslo tirsdag var dramatisk, og at han godt forstår at de til stede ble skremt. – Jeg er glad for at Politiet ser ut til å ha løst oppdraget som var der, så får vi se hva etterforskningen viser. Men det er en lite hyggelig nyhet tidlig på dagen, sier han.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:07

– Ingenting som tyder på terror

Politiet opplyser tirsdag at de ikke har noen informasjon som tyder på at den alvorlige hendelsen på Bislett i Oslo var terror. – Motivet for handlingen er uavklart, og det er for tidlig å konkludere. Vi etterforsker bredt.

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 12:01

Politiet med siste nytt om Bislett-skytingen

En mann er død etter at Politiet avfyrte skudd i 09-tiden tirsdag..

Klartale - 09 nov 21 kl. 11:22

Død etter å ha blitt skutt av Politiet

Mannen som ble skutt av Politiet tirsdag, er død. Det melder NRK..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 11:16

Politiet kjørte på ham flere ganger

Simen Røssland ble vitne til hvordan Politiet stoppet et knivangrep på Bislett i Oslo..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:54

Døde av skadene

Operasjonsleder Tore Solberg i Politiet i Oslo bekrefter overfor NRK at mannen som ble skutt av Politiet i Oslo tirsdag er død..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 10:45

Politiet innfører midlertidig bevæpning over hele landet

Knivangrepet på Bislett fører til at Politiet over hele landet nå blir midlertidig bevæpnet..

Klartale - 09 nov 21 kl. 10:45

Krever at Politiet får ha våpen

Politidirektoratet krever at all Politiet får være våpen. Men dette er kun midlertidig..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:52

Tror ikke flere er involvert

Operasjonsleder Tore Solberg opplyser til NRK at Politiet har en mulig ID på mannen som tirsdag ble skutt av Politiet på Bislett i Oslo. – Det er ingenting som tyder per nå på at det er flere personer involvert, sier Solberg..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Nettavisen: En person skutt på Bislett i Oslo

Ifølge en Nettavisen-journalist er en person skutt av Politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Nettavisen: Mann skutt av Politiet på Bislett i Oslo

Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..

Klartale - 09 nov 21 kl. 09:20

Mann skutt av Politiet på Bislett

En mann skal ha løpt etter en kvinne med kniv i hånden. Politiet skal ha skutt mannen flere ganger..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 09:22

Politiet har avfyrt skudd mot minst en person på Bislett i Oslo

Politiet bekrefter at det har vært en konfrontasjon mellom dem og minst én person..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Nettavisen: Mann skutt av Politiet på Bislett i Oslo

Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Politiet har avfyrt skudd: - Uavklart situasjon

Spesialenheten er varslet om at Politiet har skutt en person på Bislett i Oslo..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Mann skutt av Politiet: - Uavklart situasjon

Politiet har skutt en mann på Bislett i Oslo. De fortsatt i området etter mulig flere skadde og eventuelt flere truende personer..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Mann skutt av Politiet i Oslo

Politiet har skutt en mann på Bislett i Oslo. De søker fortsatt i området etter mulig flere skadde og eventuelt flere truende personer..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 09:22

NRK: Mannen som ble skutt av Politiet, er død

Vitner hørte skrik og flere skudd på åstedet. Politiet bekrefter at én tjenesteperson er skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt