Politiet

Tuesday, 25 February, 13:13

Nyheter om Politiet

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 21 Feb 20 kl. 17:48

Politiet brukte pepperspray

I Porsgrunn har Politiet brukt pepperspray i forbindelse med en slåsskamp fredag ettermiddag. Årsaken er at en av de involverte skal ha vært vanskelig å ha med å gjøre da Politiet kom, skriver Politiet i Sør-Øst på Twitter. En person skal ha blitt slått med biljardkø i slåsskampen..

P4 - 19 timer siden

Ber folk holde seg unna store folkemengder

Politiet i Tyskland bekrefter nå at bilen som kjørte inn i en folkemengde under en karnevalsparade i Volkmarsen i Tyskland i ettermiddag var et angrep. 30 personer er skadet, mange av dem barn. Politiet ber nå folk holde seg unna store folkemengder.

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..

Aftenposten - 21 timer siden

Politiet

BERLIN/ OSLO (Aftenposten): En bil har kjørt inn i en folkemengde under en karnevalsfeiring i en by i Hessen i Tyskland. Flere personer er skadet, opplyser Politiet..

NRK - Igår: 14:23

Trafikkulukke på Filefjell

To bilar skal ha frontkollidert på Filefjell. Politiet fekk melding om ulukka klokka 1407. Klokka 1429 melder Politiet at helse og brannvesen ikkje rykker ut til staden, då det ikkje skal vere snakk om personskade.

NRK - 21 Feb 20 kl. 22:30

Mann med sverd i Drammen

Politiet måtte bruke pepperspray mot en person med sverd ved Drammen jernbanestasjon. Personen etterkom ikke pålegg fra Politiet om å legge fra seg sverdet, melder Politiet i Sør-Øst på Twitter. De har nå kontroll på stedet..

Aftenposten - 21 timer siden

Politiet mener mann (29) kjørte inn i folkemengden med vilje

BERLIN/ OSLO (Aftenposten): En bil har kjørt inn i en folkemengde under en karnevalsfeiring i en by i Hessen i Tyskland. Flere personer er skadet, opplyser Politiet..

NRK - 21 Feb 20 kl. 17:21

Politiet tok i bruk pepperspray

I Porsgrunn i Telemark tok Politiet i bruk pepperspray i forbindelse med en slåsskamp for å få kontroll over situasjonen. En person skal ha blitt slått med biljardkølle i slåsskampen, skriver Politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 21 Feb 20 kl. 11:38

Politiet fortset etterforsking

Politiet i Troms vil gjennom helga fortsetta å etterforska dødsfallet i Tromsø sentrum, der ei 17 år gamal jente blei funnen død i ei leilegheit tysdag. Politiet ønsker å snakka med personar som har vore i kontakt med jenta. To menn er sikta i saka..

P4 - I førrgår: 19:50

Rykket ut til skrik og skrål

Politiet i Tromsø fikk melding om skrik og skrål fra en privatbolig i kveld. Det hadde en naturlig årsak, men av helt andre grunner enn Politiet fryktet. Hylingen var rett og slett gledeshyl - for beboerne viste seg å være en heldig familie som hadde fått full klaff på Lyntoto.

NRK - Igår: 06:26

Behandles for skader etter brann

En mann er kjørt til legevakt med brannskader etter en boligbrann i Svelvik i Drammen. Huset er overtent, og beboere skal være ute, melder Politiet. Politiet meldte om brannen i Sølvkroksveien i 5.

NRK - 19 timer siden

Skal ha kjørt inn med vilje

Mannen som kjørte inn i en folkemengde Volksmarsen i Tyskland skal i følge Politiet ha gjort det med vilje. Lokalavisa Hessenschau har snakket med Politiet som sier de tror det var en bevisst handling. Politet har ikke sagt noe om motivet til mannen..

VG - 21 timer siden

Bil kjørte inn i folkemengde i Tyskland – Politiet mistenker at det ble gjort med vilje

Flere personer er skadet etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i en karnevalsparade i Volkmarsen i Hessen. – Vi går ut ifra at det at det er en forsettelig handling, sier Politiet til Die Welt..

P4 - 21 timer siden

Stortorvets gjestegiveri evakuert etter brann

En pipebrann har ført til evakuering av gjester og ansatte på den Stortorvets gjestegiveri i Oslo sentrum. Det er kommet mye røyk i restauranten, men ingen personer er skadd. Brannvesenet og Politiet jobber på stedet.

Aftenposten - Igår: 05:59

Politiet styrker Dark Room-etterforskningen

Sju personer skulle fortsette arbeidet med Dark Room, en av norges­historiens største overgrepssaker. Politiet i Bergen fant raskt ut at det var for lite..

NRK - 19 Feb 20 kl. 21:58

Mulig gjerningsmann tatt

En person som Politiet tror er den som stakk en annen med kniv i området ved Lilleborg kirke i Oslo, er pågrepet av Politiet. Gjerningsmannen ble pågrepet i en leilighet i nærheten av åstedet, skriver Politiet på Twitter..

NRK - Igår: 06:29

Dødsfall i Tromsø ikke kriminelt

Funnet av en død peron ved Polaria i Tromsø søndag morgen etterforskes som et mistenkelig dødsfall. Politiet tror likevel ikke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til mannen. Avdøde blir i løpet av uka obdusert, opplyser Politiet..

P4 - 22 Feb 20 kl. 09:23

Politirazzia i Anterselva

Politiet aksjonerte i dag tidlig mot den russiske skiskytteren Aleksandr Loginov i Anterselva. Loginov vant sprinten i VM forrige uke, og er tidligere i karrieren utestengt for bruk av doping. Både datamaskinen og mobilen hans skal i dag ha blitt beslaglagt av Politiet på grunn av dopingmistanke.

P4 - 16 timer siden

Ytterligere én person pågrepet etter bilangrep

Politiet i Tyskland har pågrepet ytterligere en person etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Volkmarsen i ettermiddag, melder nyhetsbyrået DPA. Fra før er bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk. Det er ikke kjent hvilken rolle Politiet mener den anre pågrepne har hatt i angrepet.

P4 - 2 timer siden

To siktet etter stor politirazzia i Oslo

To personer er pågrepet, siktet for økonomisk kriminalitet etter en omfattende politirazzia mot regnskapskontorer i Oslo og Akershus i dag. Rundt hundre personer fra politi og skatteetaten deltok i aksjonen, og det er gjort omfattende beslag på flere adresser. Politiet er sparsommelige med detaljer, men sier personene har tilrettelagt for skatteunndragelser og annen kriminalitet.

P4 - 4 timer siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser Politiet i en pressemelding . Ifølge Politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

NRK - I førrgår: 09:12

Knivstikking på Stovner senter

Politiet i Oslo melder om knivstikking på Stovner senter. Fire personar er involverte, men Politiet har kontroll på alle, og ingen skal vere skadde. Ambulanse er også på staden..

NRK - I førrgår: 09:12

Knivstikking ved Stovner senter

Politiet i Oslo melder om knivstikking ved Stovner senter. Fire personar er involverte, men Politiet har kontroll på alle, og ingen skal vere skadde. Ambulanse er også på staden..

NRK - 17 Feb 20 kl. 20:32

Mann stakk av frå Politiet

Ein mann er arrestert etter at han køyrde frå ein kontroll i Eide. Politiet la seg på hjul etter bilen, men avbraut forfølginga. Ifylgje Politiet hadde mannen fleire farlege forbikøyringar i høg fart.

VG - 22 Feb 20 kl. 05:28

Politiet har fått nye DNA-svar

Nå har Politiet fått nye svar fra åstedsundersøkelsene som kan hjelpe dem i å peke på hvem som står bak forbrytelsen mot Anne-Elisabeth Hagen..

P4 - 19 timer siden

Gav 17-åring narkotika - siktet for dødsfall

Den 20 år gamle mannen som er siktet etter at en jente ble funnet død i Tromsø for en uke siden, skal ha gitt jenta narkotika i forkant av dødsfallet. To menn er pågrepet i saken. Begge er siktet for å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand.

NRK - I førrgår: 20:46

Bekymret for brann i Halden

Brannvesenet har ennå ikke kontroll over brannen i et bolighus i sentrum av Halden. Politiet er bekymret at brannen skal spre seg til hus i nærheten. En kvinne måtte til legevakt med lettere røykskader.

NRK - I førrgår: 13:30

Eidfjord isolert til i morgon

Eidfjord er isolert til i morgon, seier Politiet til NRK. Raset som har gått over ein tunnel er enda større enn fem til ti meter, slik Politiet opplyste tidlegare. Ingen er tatt av raset.

NRK - I førrgår: 13:37

Person med kniv på Oslo S

Politiet melder om eit slagsmål på Jernbanetorget i Oslo. Ein person skal ha kniv, men Politiet har kontroll på partane. Ein person skal vere lettare skadd med mogleg kutt i hovudet..

P4 - 22 Feb 20 kl. 09:29

Savnet på Haukeli

Politiet søker etter en savnet mann på Haukeli. Rundt klokken seks i dag tidlig kjørte en personbil seg fast i snøen, og føreren, som var beruset, er tatt hånd om av Politiet. Passasjeren gikk fra bilen mot Haukeli, men er ikke sett siden.

P4 - 22 Feb 20 kl. 08:10

Nye DNA-svar i Hagen-saken

Politiet har fått svar på nye DNA-analyser i fosvinningssaken på Lørenskog. Det er samlet inn biologisk materiale fra huset til Anne Elisabeth Hagen og ektemannen, og Politiet opplyser til VG at de fortløpende får svar på prøvene. De håper at dette kan hjelpe dem i jakten på den eller de som står bak forsvinningsgåten, men så langt er ingen mistenkt i saken..

NRK - 20 Feb 20 kl. 23:52

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder Politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

P4 - 18 Feb 20 kl. 21:39

Katt spylt ut av avløpsrør

Politiet i Trøndelag måtte hjelpe en katt som satt fast i et avløpsrør i Bjugn i kveld. Den fikk mjauet seg til hjelp. Personen som hørte katten varslet Politiet, som igjen fikk bistand fra vannverket - som spylte katten ut.

P4 - 21 Feb 20 kl. 07:53

Advarer mot glatte veier

I lavlandet i Sør-Norge er det svært glatt på veiene mange steder. Både i Agder og Øst politidistrikt advarer Politiet mot svært vanskelige kjøreforhold og det har vært flere ulykker. Særlig på de mindre veiene er det problemer, og Politiet ber folk kjøre etter forholdene..

VG - 21 Feb 20 kl. 02:03

Bombebrevene i Nederland: Slik jakter Politiet avsenderen

Siden januar er ti brevbomber blitt sendt til ulike adresser i Nederland. Nå frigir Politiet nye spor, i håp om å finne avsenderen..

NRK - 22 Feb 20 kl. 09:19

Person sakna i Haukeli

Politiet leitar etter ein person som er sakna i Haukeli. Personen er sakna etter at ein bil har køyrd seg fast, melder Politiet på Twitter..

Dagbladet - Igår: 06:00

Vi bør heie på sexfester!

Kan fordommer i Politiet ha vært utslagsgivende da de raidet en sexklubb i Vestfold?.

P4 - 6 timer siden

Massekollisjon på E6 ved Grankrysset

Fire biler har vært innblandet i en kollisjon på E6 ved Grankrysset i Akershus. Det er ikke meldinger om fastklemte, men det er trolig personskader, ifølge Politiet. Nødetatene er på vei..

P4 - 4 timer siden

Stort snøras sperrer vei i Lom

Det har gått et 80 meter bredt snøras på riksvei 15 ved Vikedalane i Lom. Politiet er på vei til stedet med det er foreløpig ikke opplysninger om at noen biler eller personer er tatt. Raset har gått over veien og ned mot et vann på nedsiden..

Aftenposten - 2 timer siden

Politiaksjon mot regnskapsførere i Oslo og Viken

I en samordnet aksjon mellom Politiet og Skatteetaten har flere regnskapskontorer i Oslo og omegn blitt oppsøkt tirsdag. To personer er pågrepet og siktet..

Klartale - Igår: 08:55

Bombe mot politisk møte i Etiopia

Målet for bomben var statsministerens støttespillere. Politiet mener en væpnet opposisjons-gruppe står bak..

NRK - 20 Feb 20 kl. 20:41

Kan ha brukt ulovlege metodar

Politiet kan ha brukt ulovlege metodar i etterforskinga i «Dark Room»-avsløringane. Etter å ha arrestert 57-åringen, stal Politiet identiteten til nettovergriparen for å aksjonere mot ein bakmann på Filippinane. No kan saka hamne i Høgsterett..

P4 - 21 Feb 20 kl. 12:51

Kapp-saken ferdig etterforsket

Politiet er nå ferdig med etterforskningen av drapet på 15-åringen som ble funnet kritisk skadd i en bolig på Kapp i Innlandet i oktober i fjor. Politiets innstilling er nå oversendt statsadvokaten, men Politiet vil ikke kommentere innholdet. 15-åringens far er siktet for drapet.

NRK - 1 time siden

To arrestert i skatterazzia

I en samordnet aksjon mellom Politiet og Skatteetaten har flere regnskapskontorer i Oslo og omegn blitt oppsøkt tirsdag. To personer er pågrepet og siktet. Det er foretatt omfattende beslag på flere kontorer, skriver VG..

Dagbladet - 1 time siden

Sara (63) løslates: - Takknemlig og lettet

Torsdag ble en sjokkert og gråtende Sara Kebede Worku (63) tatt av Politiet og sendt til Trandum for tvangsutsendelse til Etiopia. Klokka 12.30 løslates hun og håper på amnesti i Norge..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt