Politico

Tuesday, 26 May, 10:30

Nyheter om Politico

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 Apr 20 kl. 08:41

Krangler med postvesenet

Donald Trump truer med å avslå lånesøknaden på 10 milliarder dollar til US Postal Service om de ikke øker avgiften for Amazon og andre store avsendere. Det amerikanske postvesenet har i flere år ropt varsko om dårlig økonomi, skriver Politico..

NRK - 04 Mar 20 kl. 07:41

Bloomberg vurderer å gi seg

Michael Bloomberg vurderer å gi seg i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat, melder det amerikanske nettstedet Politico. Etter supertirsdag ser han ut til å ligge langt bak Joe Biden og Bernie Sanders, som leder an i nominasjonskampen..

Dagbladet - 21 Feb 20 kl. 04:01

- Trump-verdenen venter en benådning

Politico beskriver det som den dårligst bevarte hemmeligheten i Washington..

NRK - 16 Feb 20 kl. 16:21

Om lag 40 døde i Kongo

Om lag 40 personar skal ha omkomme i ei alvorleg trafikkulukke i Kinshasa i Kongo. Det melder den kongolesiske avisa Politico. Eit køyretøy med stein skal ha treft åtte andre køyretøy, eit dusin motorsyklar og fotgjengarar ved eit vegkryss..

NRK - 16 Feb 20 kl. 16:21

Om lag 40 døde i DR Kongo

Om lag 40 personar skal ha omkomme i ei alvorleg trafikkulukke i Kinshasa i DR Kongo. Det melder den kongolesiske avisa Politico. Eit køyretøy med stein skal ha treft åtte andre køyretøy, eit dusin motorsyklar og fotgjengarar ved eit vegkryss..

P4 - 23 Jan 20 kl. 05:25

Twitter-rekord for Trump

Donald Trump satte personlig rekord på Twitter i går. På en dag la han ut over 140 meldinger -både egne og retvitrede. Hans forrige dagsrekord var 123.

NRK - 07 Jan 20 kl. 02:34

Økt sikkerhet i Det hvite hus

Sikkerhetsnivået i Det hvite hus er økt etter at USA likviderte den iranske generalen Qasem Soleimani fredag. Det innebærer flere agenter fra Secret Service, økt vakthold ved innganger og strengere besøkskontroll, skriver Politico..

P4 - 07 Jan 20 kl. 05:10

Sikkerheten i Det hvite hus økt

Det hvite hus øker sikkerheten som følge av USAs drap på den iranske generalen Qasem Soleimani. Det innebærer flere agenter fra Secret Service, økt vakthold ved innganger og strengere besøkskontroll, skriver det amerikanske nettstedet Politico. Et medlem av Irans parlament sa i går at sagt at regimet ikke utelukker et angrep på Det hvite hus, ifølge det iranske nyhetsbyrået ILNA..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 19:14

Politico: Kamala Harris trekker seg fra nominasjonskamp

Kamala Harris gir opp kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat, ifølge Politico..

NRK - 03 Dec 19 kl. 19:10

Politico: Harris trekker seg

Demokraten Kamala Harris gir opp å bli USAs neste president, melder Politico. 55 år gamle Harris orienterte ifølge nettstedet sine medarbeidere om beslutningen tirsdag, og hun vil kunngjøre det offisielt via video i løpet av dagen..

NRK - 03 Dec 19 kl. 19:10

Kamala Harris gir seg

Demokraten Kamala Harris gir opp å bli USAs neste president, melder Politico..

E24 - 12 Nov 19 kl. 08:30

Politico: Ventes at Trump vil utsette biltollen i seks måneder

President Donald Trump vil denne uken annonsere at han utsetter toll på biler og bildeler fra eurosonen i seks måneder, sier Politico, som viser til kilder med kjennskap til saken..

NRK - 11 Nov 19 kl. 23:00

Utsetter trolig biltoll

USAs president Donald Trump vil trolig utsette innføringen av straffetoll på europeiske biler med nye seks måneder, melder Politico, ifølge Reuters..

NRK - 30 Oct 19 kl. 20:01

Kamala Harris må spare penger

Kamala Harris, en av demokratenes presidentkandidater, har gitt flere ansatte sparken og gjort store endringer i valgkamporganisasjonen. Harris sliter på meningsmålingene, og er nødt til å spare penger, ifølge Politico..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 05:49

Politico: USAs energiminister går av i november

USAs energiminister Rick Perry (69) går av i neste måned, ifølge Politico. Perrys kontakt med Ukraina har trukket ham inn i riksrettsprosessen mot Trump..

E24 - 04 Oct 19 kl. 06:55

Politico: USAs energiminister går av i november

USAs energiminister Rick Perry (69) går av i neste måned, ifølge Politico. Perrys kontakt med Ukraina har trukket ham inn i riksrettsprosessen mot Trump..

NRK - 19 Oct 19 kl. 02:36

Perry nekter å gi Kongressen innsyn

USAs energiminister Rick Perry vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettssaken mot president Donald Trump. Perry føyer seg dermed inn rekken av politikere som ikke gir etterretningskomiteen innsyn, skriver Politico..

NRK - 04 Oct 19 kl. 02:32

USAs energiminister går trolig av

USAs energiminister Rick Perry (69) går trolig av i neste måned, ifølge Politico. Perrys kontakt med Ukraina har trukket ham inn i riksrettsprosessen mot Trump. Perry er ventet å kunngjøre sin avgang i november, ifølge avisen..

P4 - 04 Oct 19 kl. 05:55

USAs energiminister går av i november

USAs energiminister Rick Perry går av i neste måned. Det melder nettstedet Politico. Perrys kontakt med Ukraina har trukket ham inn i riksrettsprosessen mot Trump, men nettstedets kilder sier imidlertid at denne kontakten ikke er årsaken til at han går av.

NRK - 24 Sep 19 kl. 00:32

– Jeg fortjener Nobels fredspris

USAs president Donald Trump sier at han ville ha fått Nobels fredspris dersom prisen ble delt ut på en rettferdig måte. Presidenten kom ifølge Politico med utspillet i forkant av et møte med Pakistans statsminister Imran Khan..

NRK - 25 Sep 19 kl. 02:30

– Vil gi tilgang til varselet

Det hvite hus skal gi Kongressen tilgang til varselet om president Donald Trumps telefonsamtale med hans ukrainske motpart Volodymyr Zelenskyj. Det sier en ikke navngitt høytstående tjenestemann til Politico. Det hvite hus har ikke kommentert saken..

P4 - 13 Sep 19 kl. 05:22

Hevder Israel avlyttet Trump

Israels etterretningstjeneste skal ifølge amerikanske tjenestemenn ha avlyttet telefonsamtaler og lest sms-er til og fra Det hvite hus. Det skriver det amerikanske nettstedet Politico. Avlyttingen ble avdekket i fjor vår, men det er først nå FBI og flere av USAs sikkerhetstjenester tror utstyret var utplassert av israelsk etterretning.

NRK - 09 Sep 19 kl. 06:50

Putins parti gjorde et dårlig valg

Vladimir Putins parti, Forente Russland, tapte overraskende nesten majoriteten i bystyret i Moskva under søndagens lokalvalg, melder Politico. Dette skjedde til tross for at mange opposisjonspolitikere ble nektet å delta i valget..

P4 - 26 Jul 19 kl. 11:24

Kvinne truet med å sprenge ambassade

En 26 år gammel kvinne er pågrepet for å ha kommet med trusler mot og vandalisert Sveriges ambassade i Washington. Kvinnen skal blant annet ha truet med å sprenge ambassaden i luften. I følge avisen Politico skal det ha vært en protest mot at rapperen Asap Rocky er pågrepet etter en voldshendelsen i Stockholm i slutten av juni.

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 10:33

Mulig «våpenhvile» i handelskrigen mellom USA og Kina

USA og Kina skal være enige om en «våpenhvile» i handelskrigen, melder South China Morning Post og Politico..

NRK - 27 Jun 19 kl. 10:01

Mulig «våpenhvile» i handelskrigen

USA og Kina skal være enige om en «våpenhvile» i handelskrigen, melder South China Morning Post og Politico. Meldingen kommer i forkant av G20-toppmøtet hvor lederne av de to landene møtes. Melsingen er ikke bekreftet av landenes myndigheter..

P4 - 27 Jun 19 kl. 10:14

- USA og Kina enig om våpenhvile i handelskrigen

Den pågående handelskrigen mellom USA og Kina kan være over. South China Morning Post og Politico melder nå at landene skal ha inngått en midlertidig avtale. Meldingen i kommer i forkant av G20-toppmøtet hvor lederne av av de landene møtes.

NRK - 06 Jun 19 kl. 15:53

Demokrat-topp vil sjå Trump fengsla

Ein av toppane i Det demokratiske partiet, Nancy Pelosi, skal ifølge hemmelege kjelder ha sagt at ho heller ser Donald Trump straffeforfølgd og fengsla etter tida som president, enn at han blir stilt for riksrett som president. Det skriv Politico..

NRK - 05 Jun 19 kl. 04:03

Opprør mot Trumps toll-planer

Flere sentrale republikanere er kritiske Trumps planer om å øke toll på meksikanske varer. Republikanernes leder i Senatet Mitch McConnell, sier til Politico at det ikke er utenkelig at mange republikanske senatorer vil stemme mot Trumps planer..

P4 - 05 Jun 19 kl. 05:50

Trump får refs av sine egne

Flere fremtredende republikanere kritiserer nå åpent president Donald Trumps planer om å øke toll på mexicanske varer. Den republikanske lederen i Senatet, Mitch McConnell, sier til Politico at det ikke er utenkelig at mange republikanske senatorer vil stemme med demokratene for å blokkere planene til Trump. Han kunngjorde forrige uke at han innfører 5 prosent toll på alle mexicanske varer fra 10.

NRK - 08 May 19 kl. 16:44

Trump stopper Mueller-rapport

USAs president Donald Trump bruker sine fullmakter for å stanse publisering av den uredigerte Mueller-rapporten, skriver Politico. FBIs spesialetterforsker Robert Mueller har brukt to år på å etterforske mulig russisk innblanding i 2016-valgkampen..

P4 - 08 May 19 kl. 16:49

- Trump stopper Mueller-rapport

USAs president, Donald Trump, bruker sine fullmakter for å stanse publiseringen av den uredigerte rapporten om Russland-etterforskningen. Det skriver den amerikanske avisen Politico. Demokratene mener den redigerte rapporten ikke viser den fulle sannhet om funnene i den, og har krevd å få den utlevert.

Hegnar.no - 13 Mar 19 kl. 09:36

Halvparten av britene vil kvitte seg med May

Halvparten av britene ønsker at statsminister Theresa May går av, viser en meningsmåling som analyseinstituttet Hanbury har gjort i samarbeid med Politico..

NRK - 13 Mar 19 kl. 08:50

Halvparten vil kvitte seg med May

Halvparten av britene ønsker at statsminister Theresa May går av, viser en meningsmåling som analyseinstituttet har gjort i samarbeid med Politico. Målingen ble gjennomført bare timer etter at Mays brexitavtale for andre gang ble avvist i Underhuset..

VG - 27 Feb 19 kl. 06:28

Politico: Michael Cohen vil kalle Donald Trump rasist, løgner og juksemaker

I en skriftlig vitneforklaring Politico har fått tilgang til, kommer det fram at presidentens tidligere advokat vil komme med kraftige anklager mot Trump onsdag..

VG - 27 Feb 19 kl. 06:28

Politico: Michael Cohen vil kalle Donald Trump rasist, bedrager og juksemaker

I en skriftlig vitneforklaring Politico har fått tilgang til, kommer det fram at presidentens tidligere advokat vil komme med kraftige anklager mot Trump onsdag..

Aftenposten - 13 Mar 19 kl. 09:18

Halvparten av britene vil kvitte seg med May

Halvparten av britene ønsker at statsminister Theresa May går av, viser en meningsmåling som analyseinstituttet Hanbury har gjort i samarbeid med Politico..

NRK - 06 Feb 19 kl. 00:25

Trump vil male muren svart

Nye detaljer rundt hva president Donald Trump vil si i sin tale om rikets tilstand i natt, lekker ut. Ifølge nettstedet Politico skal Trump unde rplanleggingen ha avslørt at han vil male den omstridte grensemuren i en matt, svart farge..

NRK - 14 Jan 19 kl. 16:24

– Vil ikkje erklære unntakstilstand

President Donald Trump kjem ikkje til å erklære nasjonal unntakstilstand for å få pengar til grensemuren sin. Det skriv avisa Politico. – Eg har all rett til å gjere det, men det er ikkje noko eg ser på som sannsynleg, seier han i følgje avisa..

VG - 22 Dec 18 kl. 02:12

Politico: «Shutdown» i USA

Flere offentlige etater i USA blir stengt etter at begge kamrene i Kongressen hevet sine møter som følge av brudd i budsjettforhandlingene, ifølge avisen Politico..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 07:55

Politico: Eriksen Søreide blant Europas mest spennende politikere i 2019

Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) topper Politico Europe sin «doers»-liste over folk som vil forandre europeisk politikk det kommende året..

VG - 22 Dec 18 kl. 02:12

Ingen budsjettenighet – deler av USAs statsapparat stenges

Begge kamrene i Kongressen hevet sine møter fredag som følge av brudd i budsjettforhandlingene, ifølge avisen Politico. Nå stenges flere offentlige etater i USA..

VG - 04 Dec 18 kl. 15:13

Politico om Ine Eriksen Søreide: Europas fremste «doer»

BRUSSEL (VG) Ine Eriksen Søreide vil være blant Europas aller mektigste politikere i 2019, spår det europeiske nettstedet Politico. Selv er den norske utenriksministeren mest opptatt av å gjøre jobben sin..

NRK - 04 Dec 18 kl. 06:05

Søreide topper politiker-liste

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide topper lista over Europas mest spennende politikere, ifølge mediehuset Politico. De kaller Søreide en «doer», dvs en som vil kunne forandre europeisk politikk..

NRK - 04 Dec 18 kl. 14:48

Søreide på Politicos superliste

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er helt i toppsjiktet på Politicos liste over politikere som vil forme Europa i 2019. Politico Europe har utpekt til sammen 28 politikere fra 18 land som det er verdt å følge ekstra godt med på neste år..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt