Plass

Wednesday, 17 August, 04:05

Nyheter om Plass

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 27 apr 22 kl. 12:03

Færre har søkt Plass på høyere utdanning enn i fjor

– Søkertallene for i år viser at vi er på vei tilbake til det som er vanlig. Vi ser at mange søker seg til utdanninger som vil gi dem gode sjanser for jobb når de er ferdig med studiene. Det sier kunnskapsminister Ola Borten Moe.

Klartale - 12 aug 22 kl. 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på Plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - 25 jul 22 kl. 12:33

Flere studiesøkere fikk Plass på førstevalget

Mer enn seks av ti søkere har fått Plass der de helst ville. Det betyr en økning i antallet som fikk tilbud på førstevalget. Men antallet søkere har gått ned.

Klartale - 04 aug 22 kl. 16:00

Vulkanen våkner etter 800 år med hvile

Turister og andre nysgjerrige er på Plass. De vil se noe helt spesielt. Lavaen brenner og bakken brøler.

NRK - 03 aug 22 kl. 21:00

Strømstøtte: Venstre sikrer mulig flertall for å avbryte Stortingets ferie

Venstre er åpne for å hasteinnkalle Stortinget for å instruere regjeringen i strømpolitikken. Dermed er det flertall på Stortinget for å avbryte ferien. – Hvis Stortinget må samles for å dette på Plass allerede fra september, er Venstre forberedt på å avbryte ferien, sier Venstre-leder Guri Melby til NTB.

Aftenposten - 03 aug 22 kl. 14:50

Gjert Ingebrigtsen får EM-Plass som personlig trener

Gjert Ingebrigtsen fikk ikke trener-akkreditering til VM i USA i juli, men han får Plass til EM i München..

VG - 03 aug 22 kl. 14:50

Gjert Ingebrigtsen får EM-Plass som personlig trener

Gjert Ingebrigtsen fikk ikke trener-akkreditering til VM i USA i juli, men han får Plass til EM i München..

NRK - 1 time siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får Plass i Representantenes hus..

NRK - 1 time siden

Vänsterpartiet krever Plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

VG - 14 timer siden

Energiministeren: - Vi skal ikke en gang til komme i situasjonen vi opplevde i sommer

ARENDAL (VG) En strømstøtte til bedrifter som sliter med skyhøye regninger kan være på Plass allerede i september, ifølge Terje Aasland (Ap)..

VG - 19 timer siden

Happy (19) jubler over karakterendring

For at flere skulle kvalifisere til lærer- og lektorutdanningen, senket regjeringen karakterkravet i matematikk. Happy Nzohabonayo (19) er en av de rett over tusen som fikk Plass med nytt opptakskrav..

NRK - 22 timer siden

Kinesisk skip har ankommet Sri Lanka

Et kinesisk forskningsfartøy har ankommet den kinesiskstyrte havnen i Hambantota på Sri Lanka. USA og India har vært bekymret over et slikt besøk. Yuan Wang 5 fikk legge til kai tirsdag på betingelse av at skipet ikke skal gjennomføre noen forskningsaktivitet mens det befinner seg i srilankisk farvann.

NRK - Igår: 15:54

Norsk studentorganisasjon: – Vi er fortvila

For mange starter studie i dag, men samtidig mangler 10 000 studenter en Plass å bo. – Vi er fortvila over at studenter nå må bruker tid på å gå på visning fremfor å bli kjent med sine medstudenter og skaffe seg et sosialt miljø, sier leder av Norsk studentorganisasjon, (NSO) Maika Marie Godal Dam i en pressemelding. Nå forventer NSO) at det bygges flere studentboliger.

Klartale - Igår: 13:32

Afghanistan mister journalister

Seks av ti journalister har flyktet fra Afghanistan. Eller så har de mistet jobben sin. Taliban tok over makten over landet for ett år siden.

NRK - Igår: 08:44

Røykutvikling på tog på Ås stasjon

Øst 110-sentral skriver på Twitter 08:41 at de rykker ut på en melding om røykutvikling fra et tog på Ås stasjon. Klokken 08:51 forteller vaktleder Roger Andersen til NRK at de er på Plass med tre enheter. – Vi har evakuert alle passasjerer og søker nå etter brann inne i toget.

VG - 29 jul 22 kl. 17:51

Norsk storspill kan sørge for ekstra Champions League-Plass: – Blir lagt merke til internasjonalt

De norske klubbenes storspill i Europa er ikke bare viktig for klubbene selv, men med denne formen er Norge på god vei mot én ekstra Champions League-Plass..

NRK - 10 jun 22 kl. 00:16

UiO på 101.-Plass blant verdens universiteter

Universitetet i Oslo går opp én Plass på en rangering av verdens fremste universiteter som QS World University Rankings publiserer årlig. 101.-Plassen gir UiO førstePlass i Norge og fjerdePlass i Norden.

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 18:42

Stappfullt på norske artister på Øya. Kan være strategi for høyere honorarer, forteller bookingsjefen.

Hvorfor er det ikke Plass til alle som vil se de populære norske artistene? Det er en snakkis på årets Øya..

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 14:20

Plass i Rosenborg i løpet av noen dager

I løpet av de nærmeste dagene blir Leo Cornic (21) Rosenborg-spiller..

NRK - 12 aug 22 kl. 13:54

Haugsevje går av som leder for Oslo Pride

Inger Kristin Haugsevje går av som leder for Oslo Pride. Haugsevje, som har sittet i styret i Oslo Pride siden 2014, sier til Fri Oslo og Viken at hun nå skal bruke tiden på sin egen bedrift – og dermed ikke har mulighet til å bruke like mye tid på et verv som krever enda mer enn før etter en krevende sommer med terror i Oslo. Hun er sikker på at eier Fri Oslo og Viken finner en god løsning for å føre Oslo Pride videre.

NRK - 12 aug 22 kl. 11:36

Ny etterforskningsledelse i Lørenskogsaken

Kari Karlsen Aas tar over som påtalefaglig etterforskningsleder i Lørenskogsaken etter Gjermund Hanssen. – Saken har fortsatt høy prioritet i vårt distrikt. Dette er en krevende og kompleks sak og det har derfor vært viktig for oss å få på Plass et faglig sterkt team med solid erfaring fra alvorlige straffesaker, sier leder for Felles enhet for påtale, Vibeke Schøyen i en pressemelding..

Dagbladet - 11 aug 22 kl. 22:10

Skjer hvert 1000. år

Nasjonalparken Death Valley, verdens varmeste sted og Nord-Amerikas tørreste Plass, har den sista uka hatt flom som bare oppstår en gang hvert tusende år, ifølge meteorologer..

VG - 11 aug 22 kl. 15:25

Glimts playoff-kamp om Champions League-Plass utsolgt på minutter: – Flere tusen i kø

Torsdag ettermiddag ble billettene til playoff-kampen mellom Bodø/Glimt og Dinamo Zagreb revet vekk. Men det finnes fortsatt håp for de som ikke har fått billett.

Aftenposten - 11 aug 22 kl. 15:25

Glimts playoff-kamp om Champions League-Plass utsolgt på minutter: – Flere tusen i kø

Torsdag ettermiddag ble billettene til playoff-kampen mellom Bodø/Glimt og Dinamo Zagreb revet vekk..

Aftenposten - 11 aug 22 kl. 15:25

Glimts playoffkamp om Champions League-Plass utsolgt på minutter: – Flere tusen i kø

Torsdag ettermiddag ble billettene til playoffkampen mellom Bodø/Glimt og Dinamo Zagreb revet vekk..

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 09:29

Flyttet fra moderne funkishus til gammel gård: – Jeg vil bare være her hele tiden

Caroline Schjærve Sagafos har alltid drømt om et usjenert småbruk med stor hage og masse Plass..

NRK - 25 jul 22 kl. 04:02

Lillefosse greide ikke norgesrekorden – ute av VM

Pål Haugen Lillefosse greide ikke å slå sin egen norske rekord i stav (5,86 meter) og er ute av VM-finalen etter tre riv på 5,87 meter. Med 5,80 som beste hopp ender han på 8.-Plass.

NRK - 10 aug 22 kl. 06:19

Sperregjerde skal holde tamrein vekk fra innmark

Tre år etter at gardbrukere og reinbeitedistriktet i Os i Nord-Østerdal inngikk forlik om å sette opp sperregjerde for å hindre at tamrein beiter på innmark, blitt gjerdet nå satt opp i Tufsingdalen. Gjerde blir sju kilometer langt og skal være på Plass om en tre ukers tid, skriver lokalavisa Arbeidets Rett. Konflikten mellom grunneiere i Tufsingdalen i Os i Østerdalen og reindriftssamer har pågått i mange år og vært gjennom flere rettsinstanser..

VG - 09 aug 22 kl. 16:29

Mental smell for Warholm etter VM: – Mildt sagt skikkelig kjipt

BISLETT STADION (VG) Karsten Warholm (26) reiste ikke til VM for å komme på 7. Plass og har måttet jobbe med seg selv etter nedturen..

NRK - 24 jul 22 kl. 02:58

Skotheim ypper med stjernene

Sander Skotheim satte personlig rekord med et kjempehopp på 2,17 meter i herrenes høydekonkurranse. Han var den som hoppet høyest av samtlige 24 utøvere. Skotheim lå på 11.

NRK - 24 jul 22 kl. 02:29

Norge nest sist i heatet

Jamaica tok en suveren seier i det andre heatet på 4x400 meter stafett for kvinner på tiden 3.24,23. Det norske laget med Lakeri Ertzgaard, Elisabeth Slettum, Linn Oppegaard og Amalie Iuel løp inn på en 6.

NRK - 08 aug 22 kl. 16:28

EU har lagt fram «endelig tekst» til ny atomavtale med Iran

EU har lagt fram det de omtaler som «endelig tekst» til en ny og revidert atomavtale med Iran, og iranske forhandlere opplyser at den nå er til vurdering. – Vi arbeidet i fire dager og i dag er teksten lagt på bordet, sier en europeisk tjenestemann som deltar i forhandlingene. Han forteller videre at forhandlingene nå er over.

Klartale - 08 aug 22 kl. 14:12

Kong Harald er hjemme fra sykehuset

Kong Harald ble lagt inn på Rikshospitalet forrige uke. Han fikk påvist infeksjon før helgen. Infeksjonen måtte behandles med intravenøs antibiotika.

Klartale - 06 jul 22 kl. 16:00

Aldri før har så mange kjøpt billett til fotball-EM for damer

Onsdag starter fotball-EM for damer. Og allerede før første kamp er det klart at det er kjøpt flere billetter til mesterskapet enn noen gang før. Totalt er det solgt mer enn 517.

NRK - 07 aug 22 kl. 17:36

Sendt til sykehus med avlorlige hodeskader

Mannen i 50-årene som ble hentet opp av Akerselva av forbipasserende, er sendt til sykehus med alvorlige hodeskader. – Publikum som hjalp ham opp utførte rask livreddende førstehjelp frem til ambulansen var på Plass, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand.

NRK - 21 jul 22 kl. 11:19

Fiskeridirektoratet skal holde skuelystne på avstand til hvalrossen Freya

Fra torsdag kveld vil Fiskeridirektoratet være på Plass i Oslo for å holde folk på god avstand til hvalrossen Freya. De vurderer samtidig å flytte henne. – Torsdag kveld vil vi være på Plass med fartøyet Rind og slik kunne informere og bidra til at folk ikke kommer for nær, sier kommunikasjonsrådgiver Nadia Jdaini i Fiskeridirektoratet til Aftenposten.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

VG - 05 aug 22 kl. 14:47

Erdogan møter Putin i Russland

Fredag er Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan på Plass i Russland for å møte president Vladimir Putin..

Klartale - 05 aug 22 kl. 08:33

Kong Harald lagt inn på sykehus

Kong Harald ble lagt inn på Rikshospitalet torsdag. Årsaken var feber. Det skrev Kongehuset i en pressemelding torsdag.

VG - 04 aug 22 kl. 23:25

Når korn er en del av krigen

Snart to uker etter at partene ble enige om å gjenoppta eksporten fra Ukraina, er det første kornet fortsatt ikke på Plass hos dem som trenger det..

NRK - 04 aug 22 kl. 10:36

Stor skogbrann i Berlin

En stor brann har brutt ut i byskogen Grünewald i Berlin, melder NTB og AFP. Brannen startet etter eksplosjoner i et av politiets ammunisjonslagre, hvor det fortsatt er eksplosjoner, ifølge brannvesenet. Både gammel ammunisjon fra andre verdenskrig, fyrverkeri og sprengstoff skal være lagret i skogen.

Klartale - 04 aug 22 kl. 08:31

Nå skal hun og andre presse regjeringen til å gjøre noe med strømkrisa

Strømmen er dyr i store deler av Norge. Det er lite vann i magasinene. Krigen i Ukraina gjør energien dyr.

Aftenposten - 04 aug 22 kl. 07:00

Krim fra øverste hylle

Forfatterens nye krimhelt faller ikke helt på Plass i en ellers elegant krim..

NRK - 18 jul 22 kl. 16:09

Kreml: Putin skal ha nye kornsamtaler med Erdogan i Teheran

Korneksport fra Ukraina er blant temaene når Russlands president Vladimir Putin møter Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan i Teheran tirsdag, ifølge Kreml. Etter at Russland invaderte Ukraina og blokkerte landets havnebyer ved Svartehavet, har korneksporten fra Ukraina stanset opp. Tyrkia og FN har jobbet for å få på Plass en avtale om korneksport fra Ukraina – en av verdens største korneksportører – men fortsatt står opptil 25 millioner tonn korn på lager i Ukraina i påvente av å bli sendt ut.

E24 - 03 aug 22 kl. 20:58

Venstre sikrer mulig flertall for avbryte Stortingets ferie for å få på Plass strømstøtte

Venstre er åpne for å hasteinnkalle Stortinget for å instruere regjeringen i strømpolitikken. Dermed er det flertall på Stortinget for å avbryte ferien..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com