Plass

Mandag, 13 Juli, 04:26

Nyheter om Plass

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 20 timer siden

På denne tabellen ligger Start på 5.-Plass: – For dårlige i de avgjørende øyeblikkene

Hadde kampene vart 80 minutter, hadde Start stått med ni poeng og ligget på 5.-Plass. Men den harde faktaene tilsier tre poeng og nest sist..

NRK - I førrgår: 17:28

Nærmer seg løsning for Kleven

Bobestyrer Bjørn Åge Hamre i konkursrammede Kleven verft i Ulstein sier at de er svært nær en løsning for videre drift ved verftet. – Vi har aldri har vært nærmere en løsning enn nå. Men ingenting er på Plass før alt er på Plass, sier han..

P4 - 06 juli 20 kl. 08:37

Hovland klatrer videre

Norges store golfstjerne Viktor Hovland klatrer videre på verdensrankingen. I juni skrev 22-åringen historie da han, som første nordmann, var inne blant de 50 beste i verden. Nå er Hovland oppe på 42.

NRK - 6 timer siden

Kvinne skadd etter trafikkulykke

En kvinne er skadet etter at en lastebil skulle skifte felt og kjørte inn i siden på en personbil på Omkjøringsveien i Trondheim. Veien er stengt, og nødetatene er på Plass..

Aftenposten - Igår: 22:54

Manchester City tok andrePlassen. Laget er likevel ikke sikret Champions League-Plass.

Manchester City slo Brighton enkelt lørdag kveld. Nå rettes all fokus mot mandagens viktige «oppgjør»..

Aftenposten - Igår: 09:03

Steinar Pedersens Arendal sesongåpner: – Bør kunne kjempe i toppen

Arendal endte på en skuffende 6.-Plass forrige sesong. Nå siktes det høyt i forkant av 2.

P4 - 6 timer siden

Sør-Afrika forbyr salg av alkohol

Presidenten i Sør-Afrika vil forby salg av alkohol. Ifølge The Guardian skal forbudet være for å redusere antallet pasienter som blir lagt inn på sykehus for å ha ledig Plass til koronapasienter. Det blir også innført portforbud på nattestid for å redusere trafikkulykker, og det blir påbudt å bruke ansiktsmasker offentlig, ifølge AP..

Aftenposten - I førrgår: 06:00

Høyesterett satte Trump kraftig på Plass | Christina Pletten

Presidentens «egne» dommere markerte avstand. Det var viktig for USA..

Aftenposten - Igår: 10:32

Bobilene strømmer til Sørlandets største by: – Vi kunne hatt en som gikk rundt på heltid og jaget folk

Bobilene inntar Kristiansand, men har få lovlige Plasser å gjøre av seg. Fredag kom «No camping»-skiltet på Plass på Odderøya..

Dagbladet - 07 juli 20 kl. 20:49

Vil bli savnet

Men det er ingen bombe at det ikke er Plass til Jan Bøhler på stortingslista denne gang..

Aftenposten - 09 juli 20 kl. 16:37

Han var inn og ut av laget for AaFK 1. divisjon. Nå har han fast Plass hos serieleder Bodø/Glimt.

Sondre Brunstad Fet har fått en drømmestart på utlånet til Bodø/Glimt. Søndag kan han senke sine gode venner i Aalesund..

VG - 08 juli 20 kl. 10:56

Øyboere: Bra byfolk får kjenne på frustrasjonen

Fastboende synes det er helt på sin Plass at byfolk som må feriere i eget land ser hva det koster å kjøre ferge i Norge..

VG - 08 juli 20 kl. 10:56

Øyboere: Bra at byfolk får kjenne på frustrasjonen

Fastboende synes det er helt på sin Plass at byfolk som må feriere i eget land ser hva det koster å kjøre ferge i Norge..

Aftenposten - 09 juli 20 kl. 10:13

Tidligere Viking-trener fikk sparken i Sverige

Ian Burchnall har fått sparken i Östersund, men fortsetter inntil ny trener er på Plass. Burchnall, som trente Viking i 2017, fikk to år i den svenske klubben..

Klartale - 07 juli 20 kl. 08:16

Bare noen få asylsøkere bor her

Det store senteret i Råde har Plass til 1.000 asylsøkere. Men i år har det kommet veldig få til Norge..

Aftenposten - 08 juli 20 kl. 14:36

Japansk pass gir deg adgang til flest land. Norge dårligst i Skandinavia.

Japansk pass gir innreise til flest land uten visum, ifølge en ny oversikt. Norge kommer på en delt 16. Plass på listen, bak både Danmark og Sverige..

E24 - 06 juli 20 kl. 11:26

Nel kan få Plass i europeisk hydrogenallianse

Et lekket dokument viser at Nel-sjef Jon André Løkke er tiltenkt styrePlass i den nye hydrogenallliansen som EU-kommisjonen vil lansere..

Aftenposten - 06 juli 20 kl. 19:24

Har klatret 2000 Plasser på rankingen på to år: – Det verste er at han har mye mer å gå på. Det er det som er skremmende

De to siste årene har Viktor Hovland (22) steget fra 2042.- til 42.-Plass på verdensrankingen i golf.

VG - 06 juli 20 kl. 19:54

Drømmestart for Tromsø i 1. divisjon

Med seier 2–0 borte mot Kongsvinger har Tromsø fått en knallstart på sesongen, men de må nøye seg med 2. Plass, for i saftbygda spiller Sogndal festfotball.

P4 - 07 juli 20 kl. 14:14

Rekordmange søkere til folkehøyskole

Rekordmange har søkt om Plass på Folkehøyskolene i år. Antallet søknader har økt med 13 prosent sammenlignet med i fjor viser tall fra Folkehøyskolen. Til Nynorsk pressekontor sier Folkehøyskolene at den spesielle våren vi har hatt kan ha ført til at flere nå ser behovet for et sosialt skoleår..

NRK - 07 juli 20 kl. 23:47

Mann knivstukket i Oslo

Politiet leter etter en kvinne i 30-årene etter at en mann i 20-årene ble knivstukket i armen tirsdag kveld. Hendelsen skjedde på Carl Bernes Plass. Mannen er ikke alvorlig skadd.

P4 - 08 juli 20 kl. 12:35

Flere innlagt på sykehus i USA

Stadig flere personer med koronasmitte i USA trenger sykehusbehandling. I delstatene Texas og Arizona er legene nå svært bekymret for at de ikke skal få Plass til alle som trenger å bli innlagt. Enkelte steder er det ventelister for sengePlass på intensivavdelingen, melder CNN.

VG - 06 juli 20 kl. 19:54

Drømmestart for Tromsø i 1. divisjon – målfest i Sogndal

Med seier 2–0 borte mot Kongsvinger har Tromsø fått en knallstart på sesongen, men de må nøye seg med 2. Plass, for i saftbygda spiller Sogndal festfotball.

E24 - 06 juli 20 kl. 19:04

Bostyrer på Plass ved Kleven: – Blir her så lenge det finnes håp

Advokat Bjørn Åge Hamre sier at det er interesse fra potensielle nye eiere av Kleven. Foreløpig er situasjonen imidlertid svært uavklart, og tiden for å finne en løsning er begrenset..

NRK - 06 juli 20 kl. 02:40

Senter for rom-kultur får eget sted

Siden 2017 har kultur- og ressurssenteret for rom holdt til i midlertidige lokaler. Neste år er senteret, som heter Romano kjer, som betyr «huset til romene», på Plass i større og permanente lokaler på Ryen i Oslo, ifølge avisa Vårt Land..

P4 - 06 juli 20 kl. 07:10

TV 2 har brutt kringkasterkrav

TV 2 har brutt to av kravene i allmennkringkaster-avtalen med staten. Avtalen trådte i kraft 1. januar i fjor, og gjør at TV 2 kan få inntil 135 millioner kroner i statlig støtte i året, men nå blir summen noe redusert.

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 23:52

Viktor Hovland på delt 2.-Plass etter oppvisningsspill

Viktor Hovland spilte seg helt opp i det ypperste tetsjiktet på åpningsrunden av ukens PGA-turnering i Connecticut og er på delt 2.-Plass..

VG - 05 juli 20 kl. 19:51

«Årets mål»-kandidat fra Pellegrino – scorer mer enn Børven

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Kristiansund 2–2) Trener Henrik Pedersen hadde ikke alltid Plass i kamptroppen til Amahl Pellegrino (30) da han var Strømsgodset-spiller. Søndag herjet Kristiansund-spilleren på Marienlyst..

P4 - 03 juli 20 kl. 09:38

Statsministeren i Frankrike går av

Statsministeren i Frankrike går av. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Edourd Philippe vil fortsatt behandle saker som kommer opp inntil en ny statsminister er på Plass..

P4 - 04 juli 20 kl. 13:38

Demonstrasjon ved Stortinget

Det er mye politi på Plass utenfor Stortinget nå i forbindelse med en demonstrasjon av Stopp Islamiseringen av Norge, SIAN. Det er sperret av et stort område for å hindre konflikt mellom SIAN og motdemonstranter. Politiet skriver på twitter at de skal sørge for at dette går rolig for seg og at alle har respekt for hverandre..

P4 - 04 juli 20 kl. 15:46

To pågrepet etter demonstrasjon

To personer ble pågrepet og to bortvist under demonstrasjonen til organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge, SIAN i dag. Politiet var på Plass med mye mannskap utenfor Stortinget der demonstrasjonen pågikk, for å sikre at det gikk rolig for seg. Og de opplyser folk stort sett oppførte seg bra, med unntak av noen mindre episoder der de måtte gripe inn..

NRK - 16 juni 20 kl. 14:02

Ønsker ikke Plass i sikkerhetsrådet

Frp-nestleder Sylvi Listhaug håper Norge taper kampen om Plass i FNs sikkerhetsråd. Etter 13 år med norsk valgkamp for å få en Plass, skal saken endelig avgjøres. – En Plass i sikkerhetsrådet vil koste Norge dyrt, sier Listhaug til TV 2..

P4 - 03 juli 20 kl. 22:35

Get-kundene får TV 2 tilbake

GET-kundene får nå TV 2s kanaler tilbake etter å ha vært uten i over en måned. TV 2 skriver i en pressemelding at de har blitt enige med Telia om en midlertidig avtale og at det forhandles videre for å få Plass noe mer langvarig. Forhandlingsbruddet har rammet over 1 million TV-seere og gjorde at TV2s hovedkanal gikk i svart for aller første gang..

P4 - 04 juli 20 kl. 13:38

Helsepersonell på Plass på Ocean Viking

Italiensk helsepersonell har nå kommet om bord på det norske skipet Ocean Viking etter at de erklærte unntakstilstand i går. En gruppe på 44 av migrantene de har reddet fra Middelhavet forsøkte å presse skipet til havn etter å ha vært til havs i lang tid da det ikke får legge til kai. Mannskapet valgte å forskanse seg.

P4 - 04 juli 20 kl. 19:33

Frykter nok et sykehus bygges for lite

Ansatte ved Finnmarkssykehuset Hammerfest mener sykehuset som skal stå ferdig i 2025 bygges for lite, og at man dermed går i samme fellen som man gjorde i Østfold og i Kirkenes. Det sier tillitsvalgte til NRK. De ansatte ved sykehuset Østfold varslet om at sykehuset ville bli for lite.

P4 - 02 juli 20 kl. 22:36

Sarpsborg 08 med tap mot Brann

Sarpsborg 08 røk på sesongens femte tap under kveldens kamp mot Brann. Kampen endte 1-0 til Bergenserne. Etter seieren står Brann med ti poeng på tabellen og ligger på 3.

P4 - 02 juli 20 kl. 11:50

Prøver å få utlendinger til å avbestille

Utenlandske turister legger fortsatt beslag på overnattinger i Norge i sommer, som de trolig aldri får brukt. For bestillingene ble gjort før koronaviruset begynte å spre seg for alvor, og folk kan sitte å bestillingen uten å betale. Og det skaper problemer, blant annet i Lofoten, melder NRK.

NRK - 29 juni 20 kl. 09:02

Hovland ble historisk

Viktor Hovland er første nordmann på herresiden som er rangert blant de 50 beste golfspillerne i verden. Etter godt spill i en PGA-turnering i Connecticut tok han steget opp til 45.-Plass.

NRK - 19 juni 20 kl. 08:17

Aktører på Plass

Aktørene begynner å komme på Plass i sal 250 i Oslo tinghus. Spesialenhetens aktorer snakker med statsadvokat Lars Erik Alfheim, mens forsvarer John Christian Elden gjør seg klar på motsatt side..

Aftenposten - 27 juni 20 kl. 22:00

Derfor heter det Olaf Ryes Plass | Lars Alldén

Det var ikke en «anti-svensk» markering..

Dagbladet - 26 juni 20 kl. 16:06

Fikk sparken: - Et smell

Staysman vet fortsatt ikke hvorfor han ble tatt av lufta på NRK. Nå er han derimot på Plass i drømmejobben, 13 kilo lettere..

NRK - 28 juni 20 kl. 13:02

Brasil vedtak får massiv kritikk

Fra 10. juli lempes det på begrensningene rundt tilskuere på fotballkamper i Rio de Janeiro-området. Fra da vil det være mulig å fylle opp 1/3 av kapasiteten på arenaene.

Aftenposten - 27 juni 20 kl. 09:24

Vesten mot Østen | Therese Sollien

Selvsagt skal Kina ta større Plass. Like selvsagt vil Vesten mislike det..

E24 - 25 juni 20 kl. 09:07

Nå er alle de nye direktørene i Oljedirektoratet på Plass

Seks toppstillinger er besatt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt