Phillip Manshaus

Lørdag, 15 August, 10:38

Nyheter om Phillip Manshaus

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 des. 19 kl. 14:56

Manshaus-innstilling oversendt

Innstilling til påtalebeslutning for draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus er oversendt til statsadvokaten. Det sier politiadvokat Hilde Strand i Oslo politidistrikt til NTB. Det innebærer at det utpå nyåret kan komme en tiltale fra Riksadvokaten..

NRK - 18 des. 19 kl. 16:33

Manshaus-etterforskningen ferdig

Politiet i Oslo er ferdig med etterforskningen mot drap- og terrorsiktede Phillip Manshaus. Det opplyser politiadvokat Hilde Strand til NRK. Hun vil sende innstilling i påtalespørsmålet til statsadvokaten i løpet av uken..

Aftenposten - 18 des. 19 kl. 16:59

Etterforskningen av Philip Manshaus er ferdig

Politiet i Oslo er ferdig med etterforskningen av saken mot drap- og terrorsiktede Phillip Manshaus..

NRK - 13 des. 19 kl. 12:47

Godkjenner Manshaus-erklæring

Den rettsmedisinske kommisjon hadde ingen vesentlige merknader til erklæringen fra de psykiatrisk sakkyndige som har vurdert draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus. Dermed blir konklusjonen om at han er strafferettslig tilregnelig stående..

P4 - 18 des. 19 kl. 16:46

Ferdig med etterforskning

Politiet i Oslo er ferdig med etterforskningen mot drap- og terrorsiktede Phillip Manshaus. Det opplyser politiet NRK. Innstilling i påtalespørsmålet vil sendes til statsadvokaten i løpet av uken.

P4 - 02 des. 19 kl. 09:48

Vil fengsle Manshaus i fem uker

Politiet ber om fem nye uke i varetekt for draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus. Det ble klart i Oslo tingrett i formiddag. 22-åringen begjærte seg forøvrig løslatt under fengslingsmøtet, slik han også har gjort tidligere.

P4 - 07 okt. 19 kl. 08:46

Manshaus fremstilles for varetektsfengsling

Draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus blir framstilt for forlenget varetektsfengsling mandag. Politiet ønsker at han fortsatt skal holdes i fullstendig isolasjon da de mener det er fare for bevisforspillelse. 21-åringen er siktet for drapet på sin stesøster og for angrepet mot en moske i Bærum 10.

P4 - 07 okt. 19 kl. 09:29

Ber om fire uker for Manshaus

Politiet ber om fire ukers varetekt for draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus. De ønsker også brev- og besøksforbud og at de to første ukene i varetekt er i full isolasjon. Fengslingsmøtet mot 21-åringen pågår i Oslo tingrett nå.

P4 - 23 sep. 19 kl. 14:59

Fortsatt isolasjon for Manshaus

Politiet fikk medhold i at draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus skal holdes i fullstendig isolasjon i to nye uker. Oslo tingrett mener det er fare for bevisforspillelse dersom han ikke holdes isolert, melder NTB. 21-åringen er siktet for drapet på sin stesøster og for angrepet mot en moske i Bærum 10.

P4 - 17 sep. 19 kl. 13:13

- Styrker politiets drapsteori

Politiet i Oslo sier teorien om at draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus drepte stesøsteren sin fordi hun var av asiatisk opprinnelse er styrket. I dag kom obduksjonsrapporten som viser at 17 år gamle Johanne Ihle-Hansen ble drept med fire skudd..

P4 - 03 sep. 19 kl. 15:22

Justisminsteren til bisettelse

Justisminister Jøran Kallmyr vil være til stede når 17 år gamle Johanne Ihle-Hansen bisettes fra Haslum krematorium i morgen. Det bekrefter Statsministerens kontor til NTB. Stebroren Phillip Manshaus er siktet for å ha drept 17-åringen og for drapsforsøk og terror i en moske i Bærum..

P4 - 19 aug. 19 kl. 13:09

Sier ja til psykiatrisk undersøkelse

Terror- og drapssiktede Phillip Manshaus sier nei til å stille i flere politiavhør men sier samtidig ja til å la psykiatere vurdere om han er tilregnelig. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til NTB. 21-åringen er siktet for å ha drept sin 17 år gamle stesøster og ha angrepet en moske i Bærum med skytevåpen lørdag 10.

P4 - 14 aug. 19 kl. 11:51

Politidirektøren: -Avhengig av at det meldes fra

Det kan virke som om terskelen for å melde fra om potensielt farlige personer er for høy. Det mener politidirektør Benedicte Bjørnland i kjølvannet av moskéangrepet i Bærum. PST har bekreftet at det ble sendt en bekymringsmelding på terrorsiktede Phillip Manshaus for ett år siden, men denne skal ha blitt sjekket ut.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt