Pedersen

Friday, 22 November, 00:59

Nyheter om Pedersen

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 9 timer siden

Har tatt flere tester av kroppen: Dropper helgens verdenscup

Sverre Lunde Pedersen (27) blir hjemme og restituerer seg..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 13:39

Mørk norsk skøytehelg, men ett lyspunkt gjør sjefen til optimist: – Viser at vi ikke er så langt bak

Sverre Lunde Pedersen reddet den norske verdenscuphelgen fra å bli helsvart..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 18:31

Sverre Lunde Pedersen dropper verdenscupløp for å toppe formen. Det kan koste ham 140.000 kroner.

Verdensmesteren fra Os er ikke redd for å ta tøffe valg. Fredag åpnet han verdenscupsesongen med en svak 14.-plass på 5000 meter..

NRK - 14 Nov 19 kl. 16:45

Kritikk mot «mirakelpredikant»

Stiftelsestilsynet gir kraftig kritikk til predikanten Svein Magne Pedersen i Vennesla, skriver VG. De mener han har gitt dårlig informasjon til giverne. Han reklamerte for at gaver gikk til byggingen av 24 barnehjem i India, hvilket ikke stemte..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 18:35

Lunde Pedersen med svake tider: Derfor er han ikke bekymret

Sverre Lunde Pedersen leverte svake tider to uker før verdenscupåpningen. Likevel er verken han, skøyteekspert Mikael Flygind Larsen eller trener Bjarne Rykkje bekymret..

VG - 14 Nov 19 kl. 15:30

Stiftelsestilsynet med kritikk av «mirakelpredikantens» stiftelse: – Alvorlig

Etter VGs avsløringer i fjor har Stiftelsestilsynet kommet frem til at Misjonen Jesus Leger har gitt for dårlig informasjon til giverne sine, og at Svein-Magne Pedersen har vært inhabil i enkelte saker. Men de vil ikke avsette styret..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 18:35

Sverre Lunde Pedersen med svake tider: Derfor er han ikke bekymret

Sverre Lunde Pedersen leverte svake tider to uker før verdenscupåpningen. Likevel er verken han, skøyteekspert Mikael Flygind Larsen eller trener Bjarne Rykkje bekymret..

VG - 11 Nov 19 kl. 10:13

Godset på nedrykksplass med to kamper igjen: – Tror fortsatt vi holder oss

MOLDE (VG) Strømsgodset ble ble feid av banen i Molde og skjøvet ned til nedrykksplass av erkerivalen søndag kveld. Nå skal Strømsgodset og trener Henrik Pedersen (41) bruke landslagspausen godt for å overleve i Eliteserien..

NRK - 08 Nov 19 kl. 20:00

FN: Positive forhandlinger i Syria

FNs Syria-utsending Geir O. Pedersen sier de to første ukene med forhandlinger om en ny syrisk grunnlov gikk overraskende bra. Samtalene mellom den syriske regjeringen, opposisjonen og folk fra sivilsamfunnet kommer til å fortsette 25.

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 09:20

Lunde Pedersen tror «magisk» grense kan brytes denne sesongen

– Han har forbedret seg på nesten alt, sier landslagstreneren om Sverre Lunde Pedersen (27)..

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:39

– Equinor leter etter ny toppsjef

Equinor leter etter en ny konsernsjef, det skriver Stavanger Aftenblad og viser til flere kilder. Kommunikasjonsdirektør Bård Glad Pedersen vil ikke bekrefte dette til avisen, men Aftenbladet erfarer at Eldar Sætre skal trekke seg i 2020..

NRK - 05 Nov 19 kl. 19:53

Ella (89) fikk ikke politihjelp

Ella Pedersen (89) ble avvist av politiet i Finnmark da hun natt til søndag ba om hjelp. En fremmed mann ver i ferd med å knuse vinduet hennes. Politiet vurderte situasjonen til å ikke være alvorlig nok..

VG - 07 Nov 19 kl. 16:26

«Gutten på luftmadrassen»: Barnevernet og Stendi politianmeldt av 16-åringens advokat

Etter at VG fortalte historien om «Gutten på luftmadrassen», har guttens advokat, Willy Saar Pedersen, anmeldt både det lokale barnevernet og institusjonen som drives av Norges største private omsorgsaktør, Stendi..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 12:53

Reaksjoner på VM-uttaket: – Det kom som et lite sjokk

– Uttaket kom som et lite sjokk, sier Andrea Austmo Pedersen – en av seks Vipers-spillere som ble tatt ut i VM-troppen..

P4 - 07 Nov 19 kl. 19:42

Må spare - punger ut for ordførerkjede

Når Tønsberg kommune slår seg sammen med Re ved nyttår, skal den nye kommunen bruke rundt 200.000 kroner på et nytt ordførerkjede. Det ble bestemt i går, selv om kommunen varsler kutt på 60 millioner kroner neste år, melder NRK.

VG - 02 Nov 19 kl. 20:38

Norsk toppdiplomat om Syria-samtaler: – Historisk

Forhandlingene om en ny grunnlov for krigsherjede Syria er lovende, sier den norske toppdiplomaten Geir O. Pedersen..

NRK - 21 Oct 19 kl. 11:56

Vil forby utførsel av fisk

Tidligere fiskeriminister Helga Pedersen ønsker å forby utførsel av fisk for turister. I 2009 sa hun som statsråd at turistfiske var framtida. Nå er Pedersen leder av Fjordfiskenemnda, og mener turistfiske har gått over styr, skriver Fiskeribladet..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 14:40

Ett av disse TIL-utlånte talentene er ferdig på Alfheim

A-lagsspill, 3.-divisjon eller utlån er alternativene for Brage Berg Pedersen (20) og Gustav Severinsen (19) som snart kommer hjem til Tromsø. Henrik Johnsgård på sin side fortsetter ikke i TIL..

NRK - 16 Oct 19 kl. 14:18

Pedersen ber om våpenhvile

FNs spesialutsending Geir O. Pedersen ber om våpenhvile mellom tyrkiske og kurdiske styrker i det nordlige Syria. Den norske diplomaten møtte pressen etter et møte med Syrias utenriksminister Walid al-Moallem onsdag..

VG - 27 Oct 19 kl. 15:08

«Norsk-norske» er et problematisk begrep

Styremedlem i Holmlia Arbeiderparti, Heidi Vibeke Pedersen, uttrykker i VG berettiget bekymring for eskalerende vold i Oslo, og Oslo sør spesielt. Men Pedersens bidrag er en skivebom..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 14:17

Avgjorde superduell i siste bakke: – Psykisk tøff duell

Erik Udø Pedersen var suveren da rekordholder Eirik Gramstad meldte avbud i fjor. I år møttes de til en forrykende duell i Svalandsgubben, som Gramstad avgjorde like før mål..

Aftenposten - 14 Oct 19 kl. 20:03

Flere klubber har kastet seg inn i jakten på Azemi: – Han kan levere utenfor Norges grenser

Fitim Azemis agent, Tore Pedersen, avslører at det er stor interesse rundt TIL-spissen og at Morten Gamst Pedersen var delaktig i få Azemi nordover..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 19:21

Ambulansekapreren vil forklare seg

Ambulansekaprerens forsvarer, Øyvind Bergøy Pedersen, opplyser overfor Dagbladet at hans klient ønsker å forklare seg for politiet..

NRK - 23 Oct 19 kl. 06:20

Ambulanse-kaprer sier ja til avhør

Den siktede 32-åringen etter ambulansedramaet i Oslo har stilt seg villig til avhør onsdag. Det opplyser mannen forsvarer, advokat Øyvind Bergøy Pedersen, til NTB..

NRK - 23 Oct 19 kl. 14:12

- Ville ikke skade andre

Den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen er tydelig på at han ikke har hatt hensikt om å skade andre, sier forsvarer Øyvind Bergøy Pedersen til VG..

NRK - 23 Oct 19 kl. 08:11

Avviser høyreekstrem tilknytning

Den 32 år gamle mannen som er siktet for drapsforsøk etter kapringen av en ambulanse i Oslo tirsdag, har ikke høyreekstrem tilknytning. Det sier hans advokat, Øyvind Bergøy Pedersen. 32-åringen ble tatt med ulovlige våpen og narkotika i bilen..

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:04

Blir avhørt så fort det er mulig

Mannen som tidligere i dag ble pågrepet av politiet etter at han kapret en ambulanse og kjørte på flere personer på Torshov i Oslo, vil forklare seg for politiet, men det vil ikke skje i kveld. Det sier mannens forsvarer Øyvind Bergøy Pedersen..

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:08

Forsvarer: Blir ikke avhørt i kveld

Det er ikke aktuelt med avhør av mannen som tidligere i dag ble pågrepet av politiet etter at han kapret en ambulanse og kjørte på flere personer på Torshov i Oslo. Det sier Øyvind Bergøy Pedersen, som er mannens forsvarer..

VG - 23 Oct 19 kl. 12:06

Her er Skøyte-Sverres gullplan etter sykkelkrasjen

Regjerende verdensmester Sverre Lunde Pedersen (27) er ikke helt der han vil være etter den dramatiske sykkelkrasjen for en måned siden. Men han har gullplanen klar. Han kopierer antakelig erkerivalene fra Nederland og dropper den siste verdenscupen før jul..

P4 - 23 Oct 19 kl. 07:23

- Kapringen på Torshov var ikke planlagt

- Mannen som kapret en ambulanse på Torshov i Oslo i går og kjørte ned tilfeldige ofre hadde ikke planlagt handlingen. Det sier 32-åringens forsvarer, Øyvind Bergøy Pedersen til P4-nyhetene. 32-åringen er siktet for drapsforsøk etter den svært alvorlige hendelsen.

Dagbladet - 20 Oct 19 kl. 22:42

Reagerer på Raymonds gjengprat

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen (Ap) krever at oslopolitiet skal «knuse de kriminelle gjengene» etter voldshelga. Seksjonssjef i barne- og ungdomsavdelingen i bydel Østensjø, Thomas Pedersen, reagerer på gjengpraten..

P4 - 23 Oct 19 kl. 14:29

- Ville ikke skade andre

Forsvareren til den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo i går sier han er tydelig på at han ikke hadde til hensikt å skade andre. Forsvarer Øyvind Bergøy Pedersen sier til VG at haglen ikke var ladd og uzien en replika - og at mannens eneste formål var å ikke bli pågrepet. 32-åringen er siktet for drapsforsøk.

VG - 20 Oct 19 kl. 14:20

Godset-sjefen forbauser med uvanlig grep: – Fryktelig spesielt

Strømsgodset-trener Henrik Pedersen (41) tar utradisjonelle virkemidler i bruk for å holde «Godset» i Eliteserien. I høst har klubben spilt to treningskamper i «skjul»..

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:59

Helga Pedersen blir Tana-ordfører

Helga Pedersen blir likevel ordfører i Tana. Det er klart etter at Samelista har snudd, og inngått avtale med Arbeiderpartiet. De hadde først inngått avtale med Sp, Venstre, Høyre, Frp og SV..

VG - 18 Oct 19 kl. 04:35

LSK-profilens sykdomsdrama: Kunne dødd av hjernehinnebetennelse

LILLESTRØM (VG) Daniel Pedersen (27) ville ikke vise overfor de andre på fotballaget at han var syk. Det kunne kostet ham livet..

P4 - 16 Oct 19 kl. 14:49

Ber om våpenhvile

FNs spesialutsending til Syria, Geir O. Pedersen ber nå om våpenhvile mellom tyrkiske og kurdiske styrker nord i Syria. Den norske diplomaten møtte er sier verdensamfunnet er sjokkert over de humanitære konsekvensene av krisen..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 18:54

«Fortnite» fortsatt nede: - Drar det for langt

Den norske verdensmesteren i «Fortnite Duo», Emil Bergquist Pedersen (16), er blant dem som reagerer etter at det kjente spillet gikk i svart søndag..

NRK - 16 Oct 19 kl. 11:52

FN-utsending møter syrisk minister

FNs spesialutsending til Syria, norske Geir Pedersen, skal møte den syriske utanriksministeren Walid al-Moualem i Damaskus onsdag. Det er venta at dei blant anna skal snakke om Tyrkias angrep på dei kurdiske områda nordaust i landet, melder Reuters..

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:12

Helga Pedersen ny Tana-ordfører

Samelista i Tana gjorde helomvending kvelden før ordførervalget, og vraket samarbeidet med Senterpartiet og tre andre partier. Les mer:.

P4 - 29 Sep 19 kl. 16:23

Pedersen verdensmester på sykkel

Det ble ingen stor norsk dag på på fellesstarten i sykkel-VM i England i ettermiddag - som ble avgjort for få minutter siden. En liten gruppe kom seg avgårde fra hovedfeltet noen mil før mål - og gullet gikk til danske Mads Pedersen - han vant spuretn foran Matteo Trentin fra Italia Alexander Kristoff og Amund Grøndahl Jansen satt i hovedfeltet som lenge jaktet på tetgruppen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:34

Gamst skulle bare varme opp på Aspmyra. Så ble han hetset for sin samisk bakgrunn: – Slike ting hører ikke hjemme i fotballen

Morten Gamst Pedersen (38) mener det skal være stor takhøyde for tilrop på fotballkamper. Men en plass går grensen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:34

Gamst skulle bare varme opp på Aspmyra. Så ble han hetset for sine samiske bakgrunn: - Slike ting hører ikke hjemme i fotballen

Morten Gamst Pedersen (38) mener det skal være stor takhøyde for tilrop på fotballkamper. Men en plass går grensen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:34

Gamst skulle bare varme opp på Aspmyra. Så ble han hetset for sine samiske bakgrunn: – Slike ting hører ikke hjemme i fotballen

Morten Gamst Pedersen (38) mener det skal være stor takhøyde for tilrop på fotballkamper. Men en plass går grensen..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 08:10

Keeperreserve imponerte målvaktsdronningen: – En av banens beste

Andrea Austmo Pedersen har store sko å fylle som erstatteren til Katrine Lunde. Men hun overbeviste i Champions League-debuten mot FTC..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 06:42

TIL-stjernen om spissrollen: – Sier ikke nei takk til å spille lenger fram i banen

Morten Gamst Pedersen (38) har ikke spilt i en offensiv rolle siden glansdagene i Premier League. Søndag kveld herjet han som spiss – en rolle han gjerne vil ha videre..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt