Parti

Friday, 22 November, 19:16

Nyheter om Parti

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 Nov 19 kl. 22:52

Bolsonaro vil danne nytt Parti

Brasils president Jair Bolsonaro sier han vil forlate sitt Parti PSL og danne et nytt Parti innen mars, melder Reuters. PSL er dypt splittet i en bitter lederstrid. Det er ikke klart hvor mange av hans Partifeller som vil bli med i et nytt Parti..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 07:16

Sverigedemokraterna største Parti på måling

Sverigedemokraterna får 24 prosent oppslutning på en fersk måling. Det gjør dem til Sveriges største Parti..

VG - 15 Nov 19 kl. 10:35

Historisk svensk måling: Sverigedemokraterna største Parti

Sverigedemokraterna setter rekord og er største Parti på en ny svensk meningsmåling. – Jeg er ikke overrasket, sier Partileder Jimmie Åkesson..

P4 - 13 Nov 19 kl. 13:05

- Klarer ikke å ta Vedum seriøst

- Sp har ingen troverdighet som bilistenes Parti. Det sier Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen. Sp foreslår i sitt alternative statsbudsjett å sette av 800 millioner kroner til å kutte vei- og drivstoffavgifter og Trygve Slagsvold Vedum sier at Frp har mistet fotfeste som bilistenes Parti og han tar gjerne over rollen..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 07:27

Politiet i Bolivia tar Parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar Parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..

VG - 09 Nov 19 kl. 04:02

Politiet i Bolivia tar Parti mot Morales

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar Parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales må trekke seg..

P4 - I førrgår: 05:29

Oljeopprør i Unge Høyre

Unge Høyre tar Parti med Venstre i regjeringsstriden om sårbare havområder i Arktis. Nå vil de også verne Barensthavet i nord og flytte grensa for iskanten sørover, skriver Klassekampen. Dermed kaster Unge Høyre seg inn i en betent konflikt mellom regjeringsPartiene.

NRK - 16 Nov 19 kl. 23:20

Har støtte fra alle kandidater

Den britiske statsministeren Boris Johnson sier alle kandidatene til det Det konservative Parti i kommende valget, har lovet å støtte Brexit-avtalen hans. Parlamentsvalget i Storbritannia avholdes 12. desember..

P4 - 19 Nov 19 kl. 17:29

- Sp hadde protestert mot eget budsjett

SenterPartiet hadde protestert mot sitt eget alternative budsjett om det hadde blitt lagt fram av et annet politisk Parti. Det mener Høyres finanspolitiske talsperson. Henrik Asheim reagerer spesielt på at SenterPartiet ikke gir en krone til mindre bompenger, selv om de kritiserte bompengebelastningen under valgkampen..

VG - 16 Nov 19 kl. 11:41

Størst i Sverige

Sverigedemokratene (SD) måles for første gang som Sveriges største Parti. Dette er et skingrende varsel som bør vekke de nest største Partiene, sosialdemokratene og de moderate..

VG - 14 Nov 19 kl. 09:43

Brexit-slaget om Storbritannia

Erkepopulisten Nigel Farage utslettet sitt første Parti, UKIP, bidro til å splitte de konservative og har denne uke rasert BrexitPartiet. Nå kan han fordrive Boris Johnson fra statsministerboligen i Nr. 10 Downing Street..

P4 - 14 Nov 19 kl. 13:21

- Vedum kan bli statsminister

- Trygve Slagsvold Vedum kan bli Norges neste statsminister. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand. I en fersk meningsmåling er SenterPartiet landets nest største Parti med 20,9 prosents oppslutning.

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 16:26

Enighet om regjeringskoalisjon i Spania

Statsminister Pedro Sanchez' Parti PSOE og venstrePartiet Podemos vil danne koalisjonsregjering. Dermed kan den politiske krisen i Spania gå mot en løsning..

P4 - 14 Nov 19 kl. 06:56

Sp passerer Høyre

SenterPartiet har nådd en ny milepæl - de har gått forbi Høyre på en meningsmåling. 20,9 prosent får SenterPartiet på Opinions novembermåling - Høyre får 20,6. Og det er ikke langt opp til ArbeiderPartiet heller - de får 21,7 prosent.

P4 - 13 Nov 19 kl. 08:23

Sp vil kutte drivstoffprisene

SenterPartiet vil ha lavere pris på bensin og diesel. I sitt alternative statsbudsjett foreslår Partiet å sette av 800 millioner kroner til å kutte vei- og drivstoffavgifter. SenterPartileder Trygve Slagsvold Vedum mener Frp har mistet fotfeste som bilistenes Parti og tar gjerne over.

NRK - 10 Nov 19 kl. 23:07

Ingen blokk med flertall i Spania

Det sosialdemokratiske Partiet til statsminister Pedro Sanchez ligger an til å få 29 prosent i det spanske valget, og blir største Parti. Det viser resultatene da drøyt halvparten av stemmene var telt opp. Konservative Partido Popular er nest størst..

NRK - 10 Nov 19 kl. 21:23

Hærsjef ber Morales gå

Hærsjefen i Bolivia ber president Evo Morales om å trekke seg, det melder BBC. Landet har vært rammet av demonstrasjoner etter valget i oktober som mange mener Morales stjal. Også deler av politiet har tatt Parti mot Morales, som nå har lovet nyvalg..

P4 - 10 Nov 19 kl. 20:23

Ytre høyre-Parti frem i Spania

Ytre høyre-Partiet Vox mer enn dobler seg i den spanske nasjonalforsamlingen, det viser valgdagsmålingen som ble lagt frem nå i kveld. Partiet har fra før 24 plasser i nasjonalforsamlingen, og ser nå ut til å få over 50 etter dagens valg. ArbeiderPartiet er fremdeles størst, men går tilbake fra 123 til rundt 113 representanter.

VG - 31 Oct 19 kl. 19:18

Magnus Carlsen klarte ikke å avgjøre: Remis i første Parti

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 1 1/2–1 1/2 etter Parti 1) Magnus Carlsen (28) hadde overtaket, men Wesley So (26) forsvarte seg til remis i det første Partiet av finalen i VM i Fischer-sjakk..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 22:00

Retusjering hører ikke hjemme i politikken | Nora Selnæs

Uavhengig av hvilket Parti du stemmer på, bør Høyre og Venstres kreative bruk av grafer på sosiale medier skremme deg..

NRK - 09 Nov 19 kl. 03:11

Politiet i Bolivia skifter side

Politiet i tre byer i Bolivia har skiftet side og tar Parti med demonstrantene som krever at president Evo Morales går av. Politiet i Sucre og Santa Cruz sa fredag at de støtter opprøreret som startet i storbyen Cochabamba..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 21:30

Andrés første østers endte med spysyke

Parti med 1300 østers er distribuert til restauranter i Oslo..

P4 - 06 Nov 19 kl. 21:37

Syke av østers

Flere restaurantgjester i Oslo skal ha blitt syke av et Parti østers. Ifølge VG gjelder dette over 1300 østers levert av firmaet Norwegian Shores. Trolig er det snakk om noroviruset, som kan gi oppkast og diaré..

VG - 06 Nov 19 kl. 21:26

Flere syke etter østersmåltid – mistenker norovirus

Flere restaurantgjester i Oslo har blitt syke etter å ha spist deler av et Parti på 1342 østers fra Norwegian Shores..

P4 - 04 Nov 19 kl. 20:26

Nok en rekord for SenterPartiet

SenterPartiet fortsetter fremgangen, og er nesten landets største Parti i en ny meningsmåling gjort for TV 2. Partiet får 19,5 prosent, som er SenterPartiets største oppslutning på en måling siden folkeavstemningen om EU i 1993. Bakgrunnstallene viser at Trygve Slagsvold Vedum henter velgere fra alle de andre Partiene.

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 17:54

VM-fiasko for Carlsen: – Det er en mester helt ute av form

Magnus Carlsen mistet tittelen i fischersjakk til Wesley So allerede på Parti to på siste dagen av VM-finalen..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 07:22

Parti trekker seg fra Libanons regjering

Regjeringen har ingen intensjoner om å få gjennom de radikale formene, mener et kristent Parti i samlingsregjeringen i Libanon og trekker seg..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 19:19

Carlsen i trøbbel etter ny smell: – Et jordskjelv i sjakkens verden

Magnus Carlsen tapte tirsdagens første Parti. Nå trenger han en enorm snuoperasjon for å ta VM-gull på hjemmebane..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 19:25

Oppgitt Carlsen måtte ta til takke med remis

Magnus Carlsen fikk stillingen han ikke ønsket seg, men presset likevel Wesley So i VM-finalens første Parti..

P4 - 03 Nov 19 kl. 18:30

Solvik-Olsen vil tilbake i regjering og Frp-ledelsen

Ketil Solvik-Olsen vil tilbake i regjering og i ledelsen i FrP når han vender tilbake til Norge i sommer etter oppholdet i USA med familien det siste året. Til TV2 sier den tidligere samferdelsminsiteren at FrP skal være et ledende Parti i Norge, og tror han kan bidra til det. Solvik-Olsen har av mange i de andre Partiene på borgerlig side vært sett på som en brobygger, og håper han kan gå inn i den rollen igjen..

NRK - 20 Oct 19 kl. 16:56

Framgang for miljøPartier i Sveits

Høyrepopulistiske Sveitsisk folkeParti (SVP) taper velgere, men forblir største Parti, viser prognoser fra søndagens valg. To miljøParti spås framgang. Meningsmålinger viser at sveitserne er mer opptatt av klima og miljø enn for noen år siden..

VG - 02 Nov 19 kl. 17:54

Carlsen klarte bare remis - So på vei mot VM-tittelen

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 2 1/2–11 1/2) Magnus Carlsen (28) er ille ute i kampen om VM-tittelen i Fischer-sjakk. Lørdagens første Parti ga bare remis mot Wesley So (26)..

VG - 02 Nov 19 kl. 17:54

Carlsen klarte bare remis - So på god vei mot VM-tittelen

BÆRUM (VG) (Magnus Carlsen-Wesley So 2 1/2–11 1/2) Magnus Carlsen (28) er ille ute i kampen om VM-tittelen i Fischer-sjakk. Lørdagens første Parti ga bare remis mot Wesley So (26)..

P4 - 31 Oct 19 kl. 22:04

Dårlig åpning for Carlsen i finalen

Magnus Carlsen fikk det ikke til i åpningen i VM-finalen i fischersjakk. Nordmannen lå an til å vinne første Parti mot Wesley So, men klarte ikke å finne de rette trekkene, og dermed ble det remis. I det andre Partiet gjorde sjakkgeniet en sjelden tabbe, og dermed ble det tap..

P4 - 01 Nov 19 kl. 07:15

17 håndplukkede personer skal lage Aps program

17 personer er håndplukket til å stake ut kursen til ArbeiderPartiet mot stortingsvalget i 2021. Tidligere Parti-topp Sigbjør Johnsen og twitterlege Wasim Zahid er to av dem som utgjør Partiets programkomite og som leder Jonas Gahr Støre selv har plukket ut, skriver Dagbladet. Støre skal selv lede arbeidet, noe som er ganske uvanlig.

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 19:22

Carlsen var på god vei til VM-finale. Så slo Caruana brutalt tilbake.

Magnus Carlsen (28) tapte tirsdagens tredje Parti. Likevel har han finalebilletten halvveis i lommen..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 19:22

Caruana slo brutalt tilbake etter Carlsen-dominans

Magnus Carlsen (28) tapte tirsdagens tredje Parti. Likevel har han finalebilletten halvveis i lommen..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 19:22

Carlsen-statistikken som gir finalemotstanderen hodebry: – Et psykologisk problem for So

Magnus Carlsen (28) slo tilbake etter å ha tapt tirsdagens tredje Parti. Det sikret finalebilletten..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 19:22

Carlsen slo tilbake og tok seg til VM-finale

Magnus Carlsen (28) slo tilbake etter å ha tapt tirsdagens tredje Parti. Det sikret finalebilletten..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 18:48

Marerittstart for Magnus Carlsen i VM på hjemmebane

Tapte for erkerivalen Fabiano Caruana i første Parti..

NRK - 26 Oct 19 kl. 14:09

Trekk seg frå Partiet

Stian Birkeland blei varaordførar i Flekkefjord utan støtte frå eige Parti. Nå melder han seg ut av KrF..

VG - 30 Oct 19 kl. 12:55

Støres rakryggede ledelse

Mange av oss har gjort Jonas Gahr Støre en stor urett: Vi har i lang tid, bevisst eller ubevisst, oversett hvilket Parti han faktisk arvet. Vi har også oversett hvilke rammebetingelser en Partileder faktisk har..

NRK - 28 Oct 19 kl. 14:36

Fleire Parti kritiske til trygdesak

Både Frp, SV og Raudt er svært kritiske til det som har kome fram i trygdesaka. – Dette er ei katastrofe, både for dei som er råka, men også politisk. Det handlar om liva til folk, seier SV-leiar Audun Lysbakken til NRK..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 18:48

Carlsen lo da han så den kompliserte stillingen. Så lurte han Caruana inn i felle.

Magnus Carlsen (28) lot til å være i kjempehumør før kveldens første Parti i Fischer-VM. Det gode humøret smittet over på brettet..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 18:48

Carlsen-oppvisning hylles som den beste i historien: – Han er fullstendig utspilt

Magnus Carlsen (28) lot til å være i kjempehumør før kveldens første Parti i Fischer-VM. Det gode humøret smittet over på brettet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt