Parti

Tuesday, 26 May, 11:58

Nyheter om Parti

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 4 timer siden

Vil stemme mot eiga Parti

Stortingsrepresentant i Venstre, Ketil Kjenseth, går imot eige Parti og vil stemme for ei liberalisering av bioteknologilova i Stortinget tysdag, fortel han til NRK..

NRK - 4 timer siden

Vil stemme mot eige Parti

Stortingsrepresentant i Venstre, Ketil Kjenseth, går imot eige Parti og vil stemme for ei liberalisering av bioteknologilova i Stortinget tysdag, fortel han til NRK..

NRK - Igår: 07:45

Vil stemme mot eiga Parti

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) meiner hans eiga Parti sitt forslag om endringar av bioteknologilova. Årsaka er punktet om assistert befruktning for einslege, seier han til Nordlys..

NRK - 22 timer siden

Vurderer å stemme imot eige Parti

Det går mot «thriller»-avstemming om endringane i bioteknologilova i Stortinget tysdag: Fleire stortingsrepresentantar vurderer å stemme imot sitt eige Parti..

VG - Igår: 08:25

Amundsen og Tybring-Gjedde vil stemme mot eget Parti

Per-Willy Amundsen (Frp) og Christian Tybring-Gjedde vil si nei til assistert befruktning for enslige når forslaget om bioteknologiloven behandles i Stortinget tirsdag..

P4 - 6 timer siden

Utfallet fortsatt uvisst

Det er fortsatt ikke klart hva utfallet av dagens avstemning om endringene i bioteknologiloven i Stortinget vil bli. Ikke alle representanter vil fortelle om de skal stemme med eller mot sitt eget Parti, deriblant nestleder i Frp, Sylvi Listhaug. Generelt har Ap, Frp og SV blitt enige om å liberalisere bioteknologiloven, mens SenterPartiet og regjeringsPartiene går imot.

P4 - 2 timer siden

Tonning Riise går mot regjeringen

Høyres Kristian Tonning Riise vil stemme mot regjeringen når Stortinget skal stemme over liberalisering av bioteknologiloven i dag. Han er den andre representanten fra et regjeringsParti som sier han vil gjøre det, etter Venstres Ketil Kjenseth. Tonning Riise sier til Dagbladet at han vil stemme i tråd med egen samvittighet.

P4 - Igår: 12:15

MDG støtter endringer

MiljøPartiet de Grønne støtter de foreslåtte endringene i bioteknologiloven som Ap, SV og Frp er enige om. Det avgjorde MDGs sentralstyre i dag, melder Aftenposten. KrF har krevd full sal for å behandle saken, og jobber med å overbevise enkeltpolitikere til å stemme imot sitt eget Parti for å stoppe endringene.

P4 - 22 timer siden

Amundsen og Tybring-Gjedde vil stemme mot Frp

Det går mot en thriller-avstemning når Stortinget skal bestemme ny bioteknologilov i morgen. Nå går også Per-Willy Amundsen og Christian Tybring-Gjedde ut og sier at de vil stemme mot egne Parti. Til avisen Nordlys sier Amundsen at det sender feil signal om man skal tillate assistert befruktning for enslige.

P4 - Igår: 06:27

Amundsen går mot assistert befruktning

Frps Per Willy Amundsen vil stemme mot assistert befruktning til enslige. Frp, Ap og SV er enige om en avtale som innebærer en rekke endringer i bioteknologiloven. Men til avisen Nordlys sier Amundsen at han vil stemme mot eget Parti når Stortinget i morgen skal ta stilling til endringene.

P4 - 22 May 20 kl. 13:22

Setter opp pleksiglass på Stortinget

KrF har fått gjennomslag for at endringene i bioteknologiloven skal behandles av full sal på Stortinget. Det melder VG. KrF håper å overbevise enkeltpolitikere til å stemme imot sitt eget Parti og stanse oppmykingen av loven.

VG - 21 May 20 kl. 10:22

Tiårets fremskritt for likestillingen

Vi sikrer sammen med Frp en viktig seier for alle kvinner som vil bestemme over sin egen kropp, mens KrF-leder Kjell Ingolf Ropstads Parti står på feil side av historien i også denne saken..

NRK - 07 May 20 kl. 21:49

Netanyahu får danne regjering

Israels president Reuven Rivlin har gitt statsminister Benjamin Netanyahu i oppdrag å danne ny regjering. Det skjer etter at nasjonalforsamlingen godkjente avtalen om en koalisjonsregjering som Netanyahus Parti har inngått med Benny Gantz sitt Parti..

NRK - 19 May 20 kl. 10:30

Macron mister flertallet

I Frankrike har avhoppere fra president Emmanuel Macrons regjerende Parti dannet en ny gruppe i nasjonalforsamlingen. Dermed mister Macron flertallet. Avhopperen dannet tirsdag gruppen EDS (Økologi, demokrati, solidaritet), melder Reuters..

P4 - 19 May 20 kl. 19:20

Frp og MDG tilbake på ny måling

Frp og MiljøPartiet de grønne faller på en fersk meningsmåling for mai til henholdsvis 11 og 4,4 prosent oppslutningen. Høyre er fremdeles landets største Parti med 26 prosent oppslutning viser målingen gjennomført av Sentio for Nettavisen. Mens ArbeiderPartiet går mest frem på målingen og får oppslutning på 25,5 prosent..

P4 - 19 May 20 kl. 12:34

- Uhørt å kreve at smittevernreglene brytes

- Det er uhørt at KrF krever at smittevernreglene brytes når det skal stemmes over endringene i bioteknologiloven. Det sier Frp-leder Siv Jensen. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad vil at alle stortingsrepresentantene skal møte, i håp om at enkeltrepresentanter vil gå imot sitt eget Parti og stanse oppmykningen av loven..

P4 - 20 May 20 kl. 07:29

Ap-ordførere krever oljepakke

ArbeiderParti-ordførere langs kysten ber nå eget Parti om å komme med tiltak for å redde olje- og leverandørindustrien. Det skriver Klassekampen. I flere industrikommuner er det krisestemning om ikke næringen får hjelp til å komme seg gjennom fallet i oljeprisen.

Aftenposten - 16 May 20 kl. 21:49

Carlsen mistet ledelsen – slo seg selv i hodet i frustrasjon: – Det var helt fryktelig

Magnus Carlsen måtte nøye seg med remis mot Shakrijar Mamedjarov i lørdagens siste Parti i Steinitz Memorial. Han er samtidig for fullt med i seierskampen..

NRK - 15 May 20 kl. 17:20

Ny sterk meningsmåling for Löfven

Socialdemokraterna, som ledes av Sveriges statsminister Stefan Löfven, er fortsatt landets største Parti med 31,7 prosents oppslutning i en ny meningsmåling. Det er 13 prosentpoeng mer enn Sverigedemokraterna, som var like store i mars-målingen..

VG - 11 May 20 kl. 21:09

FN-pins splitter Høyre og Frp på Stortinget

Rustet med 17 pins på jakkeslagene, kaster Høyres stortingsrepresentant Peter Frølich seg nå inn i politiske pins-slagsmålet med Frp på Stortinget. Han beskylder Siv Jensens Parti for å politisere flagget og nøre opp under farlige krefter..

Aftenposten - 08 May 20 kl. 06:05

43.721 nordmenn var krigsfanger: Her kan du se hvem de var

«Nisselue»-forbud, jødeforfølgelse og ett eneste politisk Parti. Norge under krigen var et land du ikke kjenner igjen..

P4 - 23 Apr 20 kl. 23:05

Høyre størst på ny måling

Høyre fortsetter de gode målingene under koronakrisen. På en ny måling Ipsos har gjort for Dagbladet går Erna Solbergs Parti frem hele 4,5 prosentpoeng, til 25,3. Me det er Høyre landets største Parti.

NRK - 05 May 20 kl. 01:21

Nigers arbeidsminister død

Nigers arbeids- og ansettelsesminister Mohamed Ben Omar døde søndag som følge av koronasmitte, opplyser en lokal TV-stasjon. Omar døde ifølge Det sosialdemokratiske Parti (PSD) på et sykehus i hovedstaden Niamey..

P4 - 06 May 20 kl. 18:55

Frp kraftig tilbake på måling

FremskrittsPartiet går kraftig tilbake i en ny meningsmåling gjort for VG. Der får Partiet 9,4 prosents oppslutning, som er ned tre prosentpoeng fra forrige måned. Og siden stortingsvalget i 2017 har Partiet mistet over halvparten av velgerne, og flest til SenterPartiet, ifølge målingen.

P4 - 23 Apr 20 kl. 12:35

Kapp-drapet: - Rått Parti

Påtalemyndigheten ber 21 år fengsel for faren som er tiltalt for å ha drept sin 15 år gamle sønn. Det kom frem i Gjøvik tingrett i ettermiddag. Den 45 år gamle faren er tiltalt for drap, frihetsberøvelse og flere seksuelle overgrep.

P4 - 06 May 20 kl. 06:27

Høyre fortsetter framgangen

Høyre fortsetter oppturen under koronakrisen, og er største Parti også på Norstats siste måling for NRK og Aftenposten. Høyre går mest fram , med 1,6 prosentpoeng til 26,5 prosent. ArbeiderPartiet, som da er nest størst, går tilbake med 1 prosentpoeng til 24,7.

P4 - 24 Apr 20 kl. 11:39

Stort Parti ulovlige kniver beslagslagt

Tolletaten har beslaglagt et stort Parti ulovlige kniver på Gardermoen. 32 ulovlige kniver, pushdaggere og stiletter er beslaglagt under kontroll av post fra Taiwan. I fjor ble 1588 ulovlige kniver beslaglagt viser tallene fra Tolletaten ifølge NTB.

NRK - 01 May 20 kl. 13:18

Danmark skal sikre eldre besøk

Danske Parti har inngått ein brei politisk avtale som skal sikre eldre på sjukeheimar og demente besøk under koronautbrotet. Tiltaka har ein prislapp tilsvarande 250 millionar norske kroner. Dei skal gå til smitteverntiltak som gjer besøk mogeleg..

VG - 29 Apr 20 kl. 05:44

Tidligere republikaner vil prøve seg mot Trump og Biden

Den tidligere republikaneren har markert seg som en skarp kritiker av president Donald Trump. Nå vil han prøve å stille til presidentvalg for Det libertarianske Parti..

P4 - 30 Apr 20 kl. 05:43

Høyre vinner velgere på krisehåndtering

Høyre og statsminister Erna Solberg vinner stadig flere velgere på håndteringen av koronakrisen. Partiet har ikke hatt bedre tall siden sommeren 2018, og er igjen landets største Parti. Det kommer frem i Norstats ferske måling for Vårt Land.

Aftenposten - 25 Apr 20 kl. 09:08

By og Lan gå’kke an | Andreas Slettholm

Selv ikke MDG tør være et rendyrket Parti for virkelighetsfjerne urbanister innenfor Ring 2..

NRK - 23 Apr 20 kl. 23:56

Høyre kraftig opp på ny måling

Høyre går fram 4,5 poeng til 25,3 prosents oppslutning på Dagbladets ferske måling og er dermed Norges største Parti. Ap får 24,5 prosent, Sp 14,2, Frp 9,7, SV 8,5, Rødt 4,9, MDG 4,2, KrF 4,1 og Venstre 3,1 prosent. Venstresiden har flertall..

Dagbladet - 20 Apr 20 kl. 06:00

Flau over mitt eget Parti

Kjære ArbeiderPartiet. Kjære Partiet mitt. Dette handler om liv og død..

VG - 11 Apr 20 kl. 12:40

Dansk Parti ber om at håndtrykkskravet droppes for nye statsborgere

Det danske Partiet Enhedslisten mener at utlendinger skal kunne få dansk statsborgerskap under coronakrisen selv om de ikke kan gi et håndtrykk..

Dagbladet - 03 Apr 20 kl. 18:04

Høyre fram 7,3 prosent

På VGs Partibarometer for april går Høyre fram mer enn noe annet Parti tidligere har gjort i løpet av én måned..

P4 - 04 Apr 20 kl. 11:10

Nok en god Høyre-måling

Høyre har hatt kraftig fremgang på flere meningsmålinger den siste uken. Og må fosser Partiet frem på en ny mpling, gjort for avisene Klassekampen og Nationen. Der går Høyre frem 5,3 prosentpoeng, og blir Norges største Parti, med en oppslutning på 25,9 prosent..

NRK - 03 Apr 20 kl. 17:49

VG-måling: Høyre fram 7,3 prosent

På VGs Partibarometer for april går Høyre fram mer enn noe annet Parti tidligere har gjort i løpet av én måned. Partiet ble målt til 17,9 prosent oppslutning i mars, men ligger nå på 25,2 prosent (+7,3), skriver VG..

VG - 03 Apr 20 kl. 17:25

Historisk hopp for Høyre i ny meningsmåling

Høyre går frem 7,3 prosentpoeng fra mars i VGs Partibarometer for april. Det er den største framgangen noe Parti har gjort noensinne på en måned i Respons Analyses målinger..

NRK - 03 Apr 20 kl. 10:38

Vil kaste ut Orbáns Parti av gruppe

13 konservative Partiledere i Europa vil avbryte samarbeidet med Partiet til Ungarns statsminister Viktor Orbán, skriver NTB. De ønsker å kaste Partiet Fidesz ut av den konservative Partigruppen EPP, blant annet på grunn av landet nye unntakslov..

P4 - 03 Apr 20 kl. 17:51

Høyt Høyre-hopp

Høyre fortsetter framgangen under koronakrisen - historiske 7,3 prosentpoeng går Partiet til statsminister Erna Solberg fram på VGs nye måling. De ligger nå på 25,2 prosent. Ingen andre Partier har hatt en så stor framgang på én måned tidligere, ifølge Respons Analyse som har gjennomført målingen.

NRK - 31 Mar 20 kl. 22:29

Trekker tilbake pustemasker

På grunn av usikkerhet rundt kvaliteten på et Parti åndedrettsvern av typen KN95 trekker Oslo universitetssykehus Partiet. Maskene ble anskaffet av i forrige uke, ifølge en pressemelding. Maskene skal testes og dokumenteres før bruk..

P4 - 25 Mar 20 kl. 18:11

Fremgang for Høyre og Ap

Høyre går kraftig frem på en ny meningsmåling. I målingen som er gjort av Norstat for avisen Vårt Land går statsminister Erna Solbergs Parti frem hele 4,4 prosentpoeng, til en oppslutning på 23,3 prosent. Også ArbeiderPartiet går mye frem, 2,7 prosentpoeng til 26,7..

Aftenposten - 21 Mar 20 kl. 18:31

Uendret stilling i VM-kandidatturneringen: Caruana ga bort stor mulighet

Fabiano Caruana fikk ros av Magnus Carlsen, men rotet bort vinnersjansen i et viktig Parti mot Jan Nepomnjasjtsjij i VM-kandidatturneringen i sjakk lørdag..

NRK - 05 Mar 20 kl. 15:27

Opposisjonen vil hindre Netanyahu

Opposisjonen i Israel varslar eit lovforslag som vil hindre Benjamin Netanyahu å danne ei ny regjering, skriv NTB. Netanyahu sitt Parti Likud vann nyvalet tysdag, men har ikkje fått nok støtte av andre Parti til å få fleirtal i nasjonalforsamlinga..

NRK - 10 Mar 20 kl. 20:36

Fleire Parti ventar med å utsetta

FramstegsPartiet, Venstre og MDG ventar og ser situasjonen rundt spreiinga av det nye koronaviruset i Noreg, og vil ikkje seie om dei utset deira landsmøte som blir haldne i april og mai..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt