Pågrepet

Friday, 19 April, 10:58

Nyheter om Pågrepet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 05:23

Presidentkandidat Pågrepet i USA

Mario Amilcar Estrada Orellanam, som stiller som kandidat i presidentvalget i Guatemala er Pågrepet i USA. Han er mistenkt for narkovirksomhet og planer om å drepe politiske motstandere. Han ble Pågrepet i Miami, ifølge USAs justisdepartement..

NRK - Igår: 01:59

Brødrene til ekspresident arrestert

To av brødrene til Sudans avsatte ekspresident Omar al-Bashir er Pågrepet, opplyser en talsmann i landets hær. Abdullah og Abbas al-Bashir ble Pågrepet i Khartoum..

NRK - 14 Apr 19 kl. 20:14

En Pågrepet etter boligbrann

En person er Pågrepet, mistenkt for å ha startet en brann i et leilighetsbygg i Marsta nord for Stockholm. To personer er sendt til sykehus med røykskader. To leiligheter i det to etasjer høye boligkomplekset brant fortsatt søndag kveld..

NRK - 15 Apr 19 kl. 00:21

Åtte Pågrepet etter uro på Nørrebro

Åtte personer er Pågrepet etter bråket på Nørrebro i København søndag, opplyser dansk politi. Det brøt ut store uroligheter da den islamfiendtlige høyrenasjonalisten Rasmus Paludan stilte seg opp på Blågårds Plads for å holde en protest i bydelen..

NRK - 15 Apr 19 kl. 05:11

17 Pågrepet etter eksplosjon i Kina

Politiet har Pågrepet 17 personer mistenkt for å ha tilknytning til eksplosjonen hos kjemikalieprodusenten Tianjiayi i Kina i mars. Ulykken er en av de verste industriulykkene i nyere tid i Kina. 78 personer er omkommet som følge av den så langt..

Aftenposten - 15 Apr 19 kl. 09:10

23 Pågrepet etter uro på Nørrebro i København

23 personer er Pågrepet etter bråket rundt høyrenasjonalisten Rasmus Paludans demonstrasjon på Nørrebro i København søndag, opplyser dansk politi..

NRK - 13 Apr 19 kl. 21:50

Pågrepet for narkotikasmugling

Tidligere general Hugo Carvajal, som var sjef for militæretterretningen i Venezuela under Hugo Chávez, er Pågrepet i Spania for smugling av kokain. Han benekter å ha bånd til narkotikasmugling og den colombianske geriljaorganisasjonen FARC..

NRK - 14 Apr 19 kl. 05:34

Kvinne Pågrepet etter slåssing

En kvinne i 50-årene er Pågrepet og siktet for vold etter håndgemeng mellom to kvinner på en privat adresse i Tromsø, skriver politiet i Troms på Twitter. Det var to venninner som sloss. Den ene av dem ramlet ned en trapp og brakk armen, melder VG..

NRK - 12 Apr 19 kl. 16:35

Terrormistenkt Pågrepet i Sverige

En mann mistenkt for terrorisme er Pågrepet av svensk politi på flyplassen Skavsta utenfor Stockholm. Ifølge SVT var han etterlyst av Interpol og mistenkt for å ha vært med på stormingen av det makedonske parlamentet for to år siden..

NRK - 13 Apr 19 kl. 20:54

Pågrepet etter drapsforsøk

En mann i 20-åra som er bosatt i Sarpsborg er Pågrepet og siktet for drapsforsøk, etter at en mann ble skutt i hodet på Yven 30. januar i år, skriver SA. Mannen ble fredag varetektsfengslet for to uker med brev- og besøksforbud..

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 21:19

Tidligere venezuelansk general Pågrepet for narkosmugling

Tidligere general Hugo Carvajal, som var sjef for militæretterretningen i Venezuela under Hugo Chávez, er Pågrepet i Spania for smugling av kokain..

NRK - 12 Apr 19 kl. 00:15

Pågrepet etter kirkebranner i USA

Sønnen til en politimann er Pågrepet etter at tre afroamerikanske kirker brant ned i Louisiana. Faren bidro til sønnens pågripelse. Myndighetene ønsker foreløpig ikke å si noe om motivet bak brannene, men FBI har startet en hatkrim-etterforskning..

NRK - 12 Apr 19 kl. 03:31

Assange-støttespiller Pågrepet

En støttespiller av WikiLeaks-skaperen Julian Assange er Pågrepet i Ecuador, opplyser landets innenriksminister. Samarbeidspartneren hadde planer om å flykte til Japan, sier ministeren Maria Paula Romo, som ikke navngir vedkommende..

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 12:06

Julian Assange Pågrepet av britisk politi

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange er Pågrepet, bekrefter London-politiet..

Aftenposten - 12 Apr 19 kl. 00:08

Politisønn Pågrepet etter brann i tre kirker i USA

Sønnen til en politimann er Pågrepet etter at tre afroamerikanske kirker brant ned i delstaten Louisiana. Faren bidro til sønnens pågripelse..

Klartale - 11 Apr 19 kl. 12:06

Politiet har Pågrepet Julian Assange

Britisk politi har Pågrepet Julian Assange. Ecuador sluttet å beskytte ham..

Aftenposten - 12 Apr 19 kl. 06:25

Assange-støttespiller Pågrepet på vei ut av Ecuador

En støttespiller av Wikileaks-skaperen Julian Assange er Pågrepet i Ecuador, opplyser landets innenriksminister. Personen skal være svensk..

VG - 1 time siden

911-samtale: Mine to små søstre er lenket fast til sengen

I januar i fjor ble David og Louise Turpin Pågrepet i California for å holde sine 13 barn fanget. I dag får de dommen..

VG - 12 Apr 19 kl. 16:06

Mann Pågrepet etter å ha løsnet skudd ved barnehage i Stavanger

En mann i 40-årene er Pågrepet av politiet etter at det ble løsnet skudd ved en barnehage i Stavanger fredag formiddag..

Dagbladet - 07 Apr 19 kl. 12:09

Person Pågrepet etter kioskran og skudd

Politiet har Pågrepet en person for ranet av kiosken i Hegdehaugsveien og skuddet som er avfyrt i Grønnegata..

Aftenposten - 11 Apr 19 kl. 06:14

Væpnet aksjon i Bergen – mann Pågrepet på Østlandet

Politiet gjennomførte onsdag kveld en væpnet aksjon ved Fana Folkehøgskole i Bergen. En mann er Pågrepet på Østlandet i forbindelse med saken, opplyser politiet.

NRK - 09 Apr 19 kl. 00:01

Mann Pågrepet i leilighet

Politiet har Pågrepet mannen som i kveld forskanset seg i en leilighet i Oslo etter å ha bitt en billettkontrollør tidligere på kvelden. Mannen satte seg til motverge under pågripelsen, men hverken politifolkene eller mannen ble skadet i basketaket..

NRK - 04 Apr 19 kl. 01:09

Nissan-topp Ghosn Pågrepet

Tidligere Nissan-sjef Carlos Ghosn ble tidlig torsdag morgen igjen Pågrepet i Tokyo, ifølge lokale medier. Ifølge TV-kanalen NHK ble Ghosn, som var løslatt mot kausjon, Pågrepet som følge av at en ny anklage mot ham etterforskes..

Dagbladet - 14 Apr 19 kl. 23:34

Uro i København - politiet svarer med tåregass

Åtte personer er Pågrepet etter bråket i København søndag, opplyser dansk politi..

NRK - 06 Apr 19 kl. 23:13

14 Pågrepet etter skyting

14 personer er Pågrepet etter at en person ble drept og flere skadd i en skyteepisode i et turområde nord for København i kveld. Politiet tror det er to lokale, kriminelle gjenger som står bak skytingen..

Aftenposten - 09 Apr 19 kl. 06:10

Mann i 50-årene Pågrepet etter knivstikking i Farsund

En mann i 50-årene er Pågrepet etter at en mann i 40-årene ble stukket i armen med kniv i Vanse i Farsund mandag kveld. Fornærmede er lettere skadd..

Aftenposten - 09 Apr 19 kl. 06:16

Mann Pågrepet for planer om å kjøre inn i folkemengde i Washington

En angivelig IS-inspirert mann er Pågrepet for planer om å kjøre en stjålet varebil inn i en folkemengde i et turistområde i Washington..

NRK - 08 Apr 19 kl. 23:52

En Pågrepet etter brann i Skien

Fem personer er sendt til legevakta etter en brann i et hus i Kamperhauggata i Skien. Politiet mistenker at brannen er påsatt. En person Pågrepet i saken.

Klartale - 09 Apr 19 kl. 08:38

Pågrepet for å kalle kvinne for «hest»

Flere kjemper for å få en britisk kvinne ut av Dubai. Hun ble Pågrepet for å kalle en kvinne for «hest»..

NRK - 06 Apr 19 kl. 05:29

12 kvinnesaksforkjempere Pågrepet

Tolv personer, blant dem en gravid kvinne, er Pågrepet i Saudi-Arabia, som en del av en aksjon mot folk som støtter kvinners rettigheter. To med amerikansk og saudiarabisk statsborgerskap skal være blant de pågrepne, oppgir USAs utenriksdepartement..

Aftenposten - 08 Apr 19 kl. 05:30

Porsche-eier Pågrepet etter konfrontasjon med beruset fotgjenger

En mann i slutten av 20-årene er Pågrepet etter en konfrontasjon med en beruset fotgjenger. En mann stoppet opp foran Porschen hans i et gangfelt..

VG - 15 Apr 19 kl. 09:30

Politiet i Trondheim med «Game of Thrones»-spøk

På Facebook hevdet politiet å ha Pågrepet «The Night King», som er en fryktet fiende i Westeros..

VG - 07 Apr 19 kl. 11:05

Kioskran og skyting i Oslo: Én person Pågrepet

Politiet har Pågrepet en mann etter ran av en kiosk og pistolskyting i Oslo søndag formiddag..

VG - 07 Apr 19 kl. 11:05

Kioskran og skyting i Oslo: Én person Pågrepet

Politiet har Pågrepet en mann etter ran av en kiosk og pistolskyting i Oslo søndag formiddag..

NRK - 06 Apr 19 kl. 17:21

Mann Pågrepet i væpnet aksjon

Politiet har i dag gjennomført en væpnet aksjon i Mo i Rana. En mann i 30-årene er Pågrepet og fremstilt for varetekt for å ha opptrådt truende. Han skal også ha angrepet en polititjenestemann tidligere i uka.

NRK - 05 Apr 19 kl. 13:43

Pågrepet for knivbruk i Bærum

En mann i 30-årene er Pågrepet mistenkt for kroppsskade og bruk av kniv ved Sandvikselva. Han skal ha truet en kvinne med kniv og så hoppet i elva da politiet kom. Han er sendt til sykehus pga.

NRK - 14 Apr 19 kl. 05:34

Kvinne i 50-årene siktet for vold

En kvinne i 50-årene er Pågrepet og siktet for vold etter håndgemeng mellom to kvinner på en privat adresse i Tromsø, melder VG. – Det var to venninner som sloss, noe som førte til at den ene ramlet ned en trapp og brakk armen, opplyser politiet..

NRK - 13 Apr 19 kl. 15:24

Programmerer fengslet i Ecuador

En svensk programmerer er varetektsfengslet i Ecuador etter at han torsdag ble Pågrepet og tatt inn til avhør. 36-åringen er mistenkt for å ha deltatt i en plan for å presse Ecuadors president fordi han ikke lenger ville beskytte Julian Assange..

NRK - 13 Apr 19 kl. 10:36

Politiet etterlyser bilfører

Bilføreren som kjørte på et ektepar i femtiårene i Sandefjord i går kveld er ennå ikke Pågrepet. Kvinnen døde av skadene hun ble påført, mannen ble lettere skadd. Politiet kjenner bileierens identitet, og oppforder ham til å ta kontakt..

NRK - 05 Apr 19 kl. 09:43

Åtte arrestert i Saudi-Arabia

Åtte personer som støtter kvinnerettigheter eller har bånd til fengslede aktivister, er Pågrepet i en ny arrestasjonsbølge i Saudi-Arabia. De som er Pågrepet er skribenter og advokater som støtter sosiale reformer..

NRK - 11 Apr 19 kl. 17:47

Gjenopptar voldtektsanklager

Etter at Julian Assange ble Pågrepet i London har svensk påtalemyndighet bestemt seg for å gjenoppta etterforskningen om mulig voldtekt i Sverige. Det skriver Aftonbladet..

NRK - 14 Apr 19 kl. 00:34

Seks tonn hasj funnet på spansk båt

Over seks tonn hasj, med en markedsverdi på over 600 millioner kroner, er beslaglagt på en spansk båt utenfor Sicilia i Italia. Det var det spanske politiet som tok kontakt med Italia. Besetningen på tre spanjoler er Pågrepet og satt i varetekt..

Dagbladet - 11 Apr 19 kl. 12:12

Svensk kvinne som anklaget Assange for voldtekt: - Et sjokk

Wikileaks-grunnleggeren Julian Assange er Pågrepet i London..

NRK - 12 Apr 19 kl. 15:36

Arrestert etter skudd

En person er Pågrepet og ett skudd skal ha blitt løsnet i nærheten av en barnehage i Stavanger. Ifølge Stavanger Aftenblad rykket politiet ut til en krangel mellom to personer, hvorav den ene hadde våpen..

Dagbladet - 11 Apr 19 kl. 09:00

Politiets sentrale spørsmål: ­«Hvorfor var du her?

Makaveli Lindén ble Pågrepet ni dager etter drapet på Heikki Bjørklund Paltto. Nå vil politiet ha alle detaljer på bordet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt