Overlevde

Thursday, 21 June, 14:37

Nyheter om Overlevde

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 21:31

- Målet for skyting Overlevde

- Mannen som skal ha vært målet for skytingen i Malmö i Sverige i går kveld, Overlevde. Det skriver avisen Aftonbladet Den 21 år gamle mannen skal være en kriminell gjengleder, og ble skadet i det som skal ha vært en hevnaksjon. Tre personer ble skutt og drept i hendelsen, og politiet frykter nå hevnaksjoner..

Aftenposten - 16 Jun 18 kl. 22:16

Hellas' statsminister Overlevde mistillitsvotum

Hellas' statsminister Alexis Tsipras Overlevde lørdag et mistillitsvotum fra opposisjonen om avtalen han hadde gjort i navnestriden med Makedonia..

Dagbladet - 16 Jun 18 kl. 18:20

Ina (28) vil overta som AUF-leder

Overlevde skuddene på Utøya..

NRK - Igår: 21:41

- Hovedmålet ikke drept

En 21-åring som ble såret, men Overlevde mandagens skyting i Malmö var antagelig hovedmålet for angrepet. Det sier kilder til Aftonbladet. Mannen skal være leder av en kriminell gjeng i byen.

VG - Igår: 09:00

Frykter hevnaksjoner i Malmö: – Nå begynner helvete

En ung gjengleder som Overlevde skyteepisoden i Malmö mandag pekes på som det egentlige målet. En hevnaksjon er svært sannsynlig, sier kilder i miljøet til svenske aviser..

Aftenposten - 16 Jun 18 kl. 21:19

Beskutt fire ganger på Utøya. Nå seiler hun opp som het kandidat til å overta ledervervet i AUF.

– Jeg ble skutt, men verdiene Overlevde. Dette sa Ida Libak til Aftenposten ett år etter at Anders Behring Breivik avfyrte minst fire kuler mot henne på Utøya i 2011..

Aftenposten - 16 Jun 18 kl. 21:19

Skutt fire ganger på Utøya. Nå seiler hun opp som het kandidat til å overta ledervervet i AUF.

– Jeg ble skutt, men verdiene Overlevde. Dette sa Ida Libak til Aftenposten ett år etter at Anders Behring Breivik avfyrte minst fire kuler mot henne på Utøya i 2011..

Aftenposten - 04 Jun 18 kl. 09:31

Drapstiltalt 16-åring brøt sammen i rettssalen

16-åringen som er tiltalt for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i juli i fjor, erkjente delvis straffskyld da rettssaken startet mandag. Retten måtte ta pause da kvinnen som Overlevde angrepet skulle forklare seg..

P4 - 19 May 18 kl. 17:36

Elev Overlevde skudd i hodet

En elev Overlevde å bli skutt i bakhodet under skolemassakren på Santa Fe High School i Texas i går. 16 år gamle Rome Shubert har i dag snakket med den lokale CNN-kanalen i området. Han forteller at han ble skutt i bakhodet, før kula gikk ut bak det venstre øret..

Klartale - 22 May 18 kl. 08:26

Nå er 111 døde etter flyulykken på Cuba

Tre personer Overlevde flystyrten. Én av disse er nå død..

P4 - 28 May 18 kl. 06:34

Hareide kuttet åtte - ikke Bendtner

Danmarks landslagssjef Åge Hareide kuttet søndag kveld VM-bruttotroppen fra 35 til 27 spillere, men Nicklas Bendtner var ikke blant dem som ble strøket. Bendtner haltet ut med skade da Rosenborg i går kveld tapte hjemme for Brann i eliteserien, og skaden kan knuse hans VM-drøm. Også RBK-kollega Mike Jensen Overlevde Hareides første kutt i bruttotroppen..

Aftenposten - 23 May 18 kl. 19:10

Julia Skripals første intervju etter giftangrepet

Eksspionen Sergej Skripals datter Overlevde et attentat som Storbritannia mener Russland sto bak. Julia Skripal håper likevel å vende hjem på sikt..

Dagbladet - 19 May 18 kl. 16:17

Rome (16) ble skutt i hodet under skoleskytingen: Overlevde

- Jeg føler meg heldig som er her, sier Rome Shubert..

VG - 23 May 18 kl. 19:53

Julia Skripal snakker ut etter giftangrepet: – Vi er heldige som Overlevde

Datter av den russiske eksspionen Sergej Skripal, Julia Skripal, snakker for første gang med pressen etter giftangrepet mot henne og hennes far i mars..

P4 - 19 May 18 kl. 21:42

113 personer bekreftet død

113 personer er nå bekreftet omkommet etter flyulykken på Cuba i går kveld. Det melder nyhetsbyrået AP. Det er fortsatt uvisst om det er de tre kvinnene som Overlevde styrten som er de tre nye som er bekreftet omkommet..

P4 - 19 May 18 kl. 07:32

Flyulykke Cuba

Tilstanden til de tre kvinnene som Overlevde flylukken i Havanna på Cuba i går kveld er fortsatt kritisk, men stabil. Det opplyser helsepersonell til den cubanske avisen Granma. Flere enn 100 personer omkom i ulykken, og den cubanske regjeringen sier nå at de skal gjøre alt de kan for å finne ut hvorfor flyet styrtet rett etter at det tok av..

P4 - 20 May 18 kl. 10:31

Funnet svarte bokser etter flystyrt

Begge de svarte boksene er nå funnet etter flyulykken på Cuba fredag der 110 mennesker døde. Internasjonale eksperter og flyprodusentene skal delta i etterforskningen for å finne ut hvorfor flyet styrtet rett etter at det lettet, melder den cubanske avisen Granma. De tre kvinnene som Overlevde ulykken er fortsatt kritisk skadet.

P4 - 19 May 18 kl. 11:04

Sørgedager i Cuba etter flystyrt

I dag og i morgen blir nasjonale sørgedager i Cuba etter at et fly styrtet i Havanna i går og 107 mennesker mistet livet. Det melder nyhetsbyrået Ap. Tre kvinner Overlevde ulykken.

P4 - 19 May 18 kl. 11:04

Sørgedager på Cuba etter flystyrt

I dag og i morgen blir nasjonale sørgedager på Cuba etter at et fly styrtet i Havanna i går og 107 mennesker mistet livet. Det melder nyhetsbyrået Ap. Tre kvinner Overlevde ulykken.

Dagbladet - 10 May 18 kl. 21:48

Dødsfallet satte sluttstrek for bilsporten i Nazi-Tyskland

Den bilgale Adolf Hitler brukte motorsporten for å skaffe seg popularitet og tilhengere. Sjåførene ble gjort til nasjonale helter – hvis de Overlevde. Bernd Rosemeyer var blond, blåøyd – og superrask..

Dagbladet - 09 May 18 kl. 20:53

Christopher Overlevde Åsta-ulykka: - Jeg tenker at jeg er trygg. Så ser jeg flammene på utsiden av toget

Christopher Øvergaard hoppet ut av det brennende toget, og krabbet gjennom skogholtet med brukket bein. I kveld fortelles historien hans på NRK..

Dagbladet - 03 May 18 kl. 17:52

De tre søsknene Overlevde bilulykken som tok livet av begge foreldrene

Nå kommer de seg gjennom den tunge tiden med hverandres støtte..

P4 - 02 May 18 kl. 17:42

Reddet 10.000 skilpadder

Mer enn 10 000 skilpadder er reddet av dyrevernere på Madagaskar. Skilpaddene var plassert i et hus, der det hverken var mat eller vann, i påvente av å bli solgt på det svarte markedet. Ifølge dyrevernerne døde flere hundre dyr på gunn av sykdom og dehydrering.

Dagbladet - 30 Apr 18 kl. 21:59

Levde åtte år på innsiden av sekten Folkets Tempel: - Vi visste ikke at Jim ville drepe alle

Nesten 40 år etter at hun Overlevde et av tidenes verste masseselvmord i Jonestown i Guyana, reiste tidligere sektmedlem Laura Johnston Kohl tilbake..

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 15:46

Styreleder i Vårt Land Overlevde mistillitsforslag

Styreleder i Mentor Media Overlevde mistillitsforslaget mot han med knappest mulig margin. 52,6 prosent stemte mot forslaget..

VG - 29 Apr 18 kl. 09:01

David (18) Overlevde massakre: - Jeg er bare en overlevende fra en masseskyting som prøver å redde liv

NEW YORK (VG) Dette ansiktet skremmer vettet av høyresiden i USA. Nå utsetter Parkland-overleveren David Hogg (18) college i ett år for å kjempe for nye våpenlover..

P4 - 27 Apr 18 kl. 15:27

Dømt for drapsforsøk med øks

En 25 år gammel mann er dømt til fire og et halvt års fengsel for drapsforsøk på en tilfeldig mann med øks i Trondheim i fjor. Mannen lette i fem timer etter et offer før han stakk en 38 år gammel mann i bakhodet med øksen. Offeret fikk et dypt kutt men Overlevde.

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 20:16

«Nei, tenkte jeg, dette skal ikke ende her.» Slik Overlevde Arne Strand terrorangrepet i Kabul.

Et Taliban-angrep holdt på å ta livet av Arne Strand. Nå håper han å møte terroristene ved forhandlingsbordet..

NRK - 16 Apr 18 kl. 19:00

Arne Strand om Kabul-terroren

Forsker Arne Strand Overlevde Kabul-terroren og sier at angsten lå der hele tiden. Taliban gikk fra dør til dør i på hotellet hans og henrettet utlendinger på kloss hold. – Jeg kan takke en afghaner for at jeg lever, sier forskeren..

P4 - 16 Apr 18 kl. 19:15

Strand: - Kun flaks at jeg ikke ble drept

Den norske forskeren Arne Strand som Overlevde terrorangrepet mot hotellet Intercontinental i Kabul i januar sier det kun er flaks at han i dag lever. Strand barrikaderte seg inne på et rom i seks lange timer, besvimte underveis av røyk og varme, våknet til, og ble til slutt fraktet ut av norske marinestyrker. 24 personer ble drept på hotellet, hvorav 16 var utlendinger..

VG - 16 Apr 18 kl. 19:01

Arne Strand i terror-drama i Kabul: Slik holdt han seg i live mens hotellet brant rundt ham

BERGEN (VG) Arne Strand Overlevde terrorangrepet mot Intercontinental i Kabul, ved å barrikadere seg inne på rom 309 i seks lange timer. Imens gikk angriperne fra rom til rom og drepte gjester. Etterpå har han lurt på hvorfor hans liv ble spart..

Dagbladet - 10 Apr 18 kl. 06:34

Alle grisene Overlevde da fjøstak raste sammen

De 3.500 grisene som var i fjøset i Oppland da taket raste mandag, har alle overlevd, ifølge politiet..

P4 - 10 Apr 18 kl. 06:48

Alle grisene Overlevde fjøskollaps

Det ble et gledelig utfall etter at et grisefjøs i Snertingdal i Oppland raste sammen i går kveld. Alle de over 3000 grisene i bygget har overlevd, melder politiet nå i morgentimene. Det var fryktet og antatt at mange måtte nødslaktes, men dyrene skal være i fin form etter kollapsen.

VG - 22 Mar 18 kl. 08:42

Mange flått Overlevde sprengkulden – klart for ny flåttsommer

Forsker Audun Slettan tror ikke vi slipper unna flåtten i år heller. Mange av dem Overlevde sprengkulden ved å gjemme seg under snøen, og krabber nå fram igjen..

VG - 02 Apr 18 kl. 21:53

Albino-rådyret Overlevde vinteren: – Veldig hyggelig å se det igjen

Fotograf Even Hønsen Agerup tok bilde av den sjeldne albinorådyrkalven i høst. I påsken dukket den opp igjen, sammen med moren sin..

Aftenposten - 01 Apr 18 kl. 16:44

Påskekatastrofen i Russland avslørte rystende forhold som sjokkerer russere dypt. Barna i kjøpesenteret hadde ikke en sjanse.

MOSKVA (Aftenposten): De seks jentene var på klassetur i det nye kjøpesenteret da brannen startet. Ingen Overlevde. Brannkatastrofen i Russland i påsken rammet stort sett barna, og får nå konsekvenser som ryster Kreml..

P4 - 27 Mar 18 kl. 16:11

Siktet for drap på jødisk kvinne i Frankrike

To menn i 20-årene er siktet for antisemittisk drap etter at en jødisk kvinne i 80-årene ble funnet knivdrept leiligheten sin i i Paris i Frankrike i går. Den ene siktede var nabo av kvinnen. Offeret Overlevde andre verdenskrig ved å flykte til Portugal i 1942.

VG - 25 Mar 18 kl. 08:27

Katten Overlevde 60-graders vaskeprogram og full sentrifiguering

NYDALEN (VG) Matmor trodde Sniff (10 md.) var død da hun skulle henge opp klesvasken og fant den livløse katten i maskinen..

VG - 24 Mar 18 kl. 15:21

Skolemassakren i Florida: «Jeg ble skutt og jeg Overlevde. 17 ble drept. Nå skal vi sørge for at det aldri skjer igjen»

PARKLAND, FLORIDA (VG) Hun ble skutt i låret. Hun har splinter fra massedrapsmannens kuler i hodet. Et dypt arr i kinnet.

NRK - 20 Mar 18 kl. 21:00

En død i flyulykke i Wales

En flymekaniker i det britiske flyvåpenet RAF døde tirsdag da et Red Arrows jetfly styrtet i Nord-Wales. Piloten Overlevde. Øyevitner forteller at bare én person skjøt seg ut fra flyet før det styrtet og eksploderte i flammer, melder BBC..

Dagbladet - 18 Mar 18 kl. 08:58

Mann falt gjennom isen – funnet sterkt nedkjølt

En mann ble natt til søndag funnet kraftig nedkjølt i elva Otra på Hovden i Setesdal. Rask innsats fra redningsetatene gjorde at han Overlevde..

P4 - 21 Mar 18 kl. 05:53

Ble presset av Solberg

Sylvi Listhaug ble presset av statsminister Erna Solberg før hun gikk av som justisminister. Dagens Næringsliv siterer kilder som var til stede i statsministerboligen mandag kveld under et møte mellom Solberg, Listhaug og Siv Jensen. Ifølge kildene ble det gjort klart at Listhaug ville bære ansvaret dersom regjeringen falt - og dersom regjeringen Overlevde ville Listhaug miste mye handlingsrom som statsråd.

Aftenposten - 12 Mar 18 kl. 06:26

Fem døde i helikopterstyrt i New York

Fem personer omkom da et helikopter styrtet i East River i New York. Piloten Overlevde..

P4 - 13 Mar 18 kl. 16:16

Fem års fengsel for drapsforsøk

En 43 år gammel mann er dømt til fem års fengsel for drapsforsøk på en mann i 50-årene i Odda i november i 2016. Offeret ble stukket i magen og fikk livstruende skader, men Overlevde som følge av rask behandling. Mannen må også betale offeret 150.

VG - 17 Feb 18 kl. 17:21

Bestefar og barnebarn Overlevde skytemassakre med 69 års mellomrom

Under en skytemassakre i USA i 1949 Overlevde Charles Cohen ved å gjemme seg i et skap. Onsdag Overlevde barnebarnet Florida-massakren på samme måte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt