Overlevd

Tirsdag, 20 April, 06:16

Nyheter om Overlevd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 april 21 kl. 05:17

Overlevde mistillitsforslag

Nederlands statsminister Mark Rutte har med knapp margin Overlevd et mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen. Opposisjonen sto bak mistillitsforslaget. Det var knyttet til en sak der opposisjonen mener Rutte løy om koalisjonssamtaler..

NRK - 11 feb. 21 kl. 20:24

Lukasjenko erklærer «seier»

Hviterusslands diktator Aleksander Lukasjenko sier landet har slått tilbake fremmede makters forsøk på å ta over makten. Til en nyopprettet folkeforsamling sa han at Hviterussland har Overlevd «spenninger». Opposisjonsledere er i fengsel eller eksil..

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 14:08

Verdens eldste koronaoverlevende fyller 117 år

En fransk nonne som er verdens nest eldste person, er den eldste som har Overlevd etter å ha blitt smittet med….

VG - 02 feb. 21 kl. 09:23

«AOC»: – Jeg har Overlevd et seksuelt overgrep

En tårevåt Alexandria Ocasio-Cortez avslørte mandag kveld at hun tidligere har vært utsatt for seksuelt overgrep..

NRK - 24 nov. 20 kl. 11:09

Daisy Tran kunne ikke Overlevd

Daisy May Tran kunne ikke Overlevd, selv med rask førstehjelp. Det sa rettsmedisiner Per Hoff-Olsen i Lister tingrett i dag da obduksjonsrapporten ble lagt frem. Han mener hun enten døde momentant eller etter få minutter etter å ha blitt påkjørt..

Klartale - 02 jan. 21 kl. 11:49

Håper fortsatt på å finne overlevende

Rednings-aksjonen i Gjerdrum fortsetter med full styrke. Etter tre døgn håper politiet fremdeles å finne folk som har Overlevd skredet..

Klartale - 02 jan. 21 kl. 11:46

Leter fortsatt etter savnede

Rednings-aksjonen etter skredet i Gjerdrum fortsetter med full styrke. Etter tre døgn håper politiet fremdeles å finne folk som har Overlevd..

NRK - 25 des. 20 kl. 17:17

Mann tiltalt for kattekasting

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha kastet to kattunger og én katt fra en balkong i femte etasje i Bodø. Ifølge tiltalen døde kattungene. Den voksne katten skal ha Overlevd, men ble hardt skadd i hendelsen..

Aftenposten - 15 des. 20 kl. 19:57

Solveig Levin (105 år) kan bli Årets osloborger: – Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er nominert

Solveig Levin (105 år) har Overlevd to verdenskriger, holocaust og en kald krig. Nå har Aftenpostens lesere nominert henne til prisen Årets osloborger..

Dagbladet - 11 des. 20 kl. 18:57

Kreftoverlevere løper større risiko

Folk som har Overlevd kreftsykdommer kan ha betydelig større risiko for alvorlig covid-19, viser ny studie..

NRK - 11 des. 20 kl. 12:28

Sjølvmordsbombar skada politifolk

Seks russiske politifolk vart skada i eit sjølvmordsåtak i nærleiken av den russiske tryggingstenesta FSB sine kontor i Nord-Kaukasus-regionen, melder Reuters. Sjølvmordsbombaren skal ikkje ha Overlevd..

NRK - 11 des. 20 kl. 06:00

Kreftpasienter mer utsatt for covid

En ny britisk studie viser at personer som har Overlevd kreftsykdom har større fare for å bli alvorlig syke hvis de smittes av koronaviruset. Den omfattende studien omfatter 108.215 tidligere kreftpasienter, skriver Dagbladet..

NRK - 29 nov. 20 kl. 10:14

– Rundt ti høns har klart seg

Gunn Elisabeth Slettene ved Slettene Gård i Birkenes anslår at rundt ti fjærkre har Overlevd etter at låven med totalt 175 fjækre ble totalskadet i en brann natt til søndag. Politiet skal gjøre flere undersøkelser på stedet i løpet av søndagen..

Dagbladet - 27 nov. 20 kl. 17:02

- Når skytingen starter, spres alle

Etter å ha Overlevd to afrikanske borgerkriger er Prince Nyantian Joe blitt filmskaper i Norge mot alle odds. Han tror dramaserien han lager om livet til papirløse flyktninger i Oslo, kan redde liv..

NRK - 22 nov. 20 kl. 10:26

Brite Overlevde kobra-bitt. Også!

Den britiske hjelpearbeideren Ian Jones er på sykehus i India etter at en giftig kobra-slange bet ham. Fra før har han Overlevd malaria, denguefeber og covid-19, melder AFP. – Far er en fighter, sier sønnen, som ber om penger til sykehusregningene..

Klartale - 18 nov. 20 kl. 11:32

80 prosent av de sykeste med korona Overlevde

De som blir alvorlig syke av korona-viruset, må få intensiv-behandling på sykehus. 80 prosent av disse har Overlevd i Norge, viser tallene..

NRK - 18 nov. 20 kl. 06:42

Mange intensivpasienter overlever

80 prosent av alle koronapasienter som har vært lagt inn på intensivavdeling på norske sykehus har Overlevd. Det viser tall P4-nyhetene har hentet fra Folkehelseinstituttet. 16 prosent av de som ble lagt inn på sykehus ble lagt på intensivavdelingen..

P4 - 18 nov. 20 kl. 06:35

Mange intensivpasienter overlever koronaviruset

80 prosent av alle koronapasientene som har vært lagt inn på intensivbehandling på norske sykehus har Overlevd..

Dagbladet - 19 okt. 20 kl. 06:18

Plutselig krasjer helikopteret

De var der for å delta i en begravelse, men unngikk sine egne etter å ha Overlevd helikopterulykken tilsynelatende helt uskadd..

Klartale - 15 okt. 20 kl. 17:05

Strenge tiltak kan ha reddet livet til flere titusener

Flere titusener kan ha Overlevd pandemien fordi hele land ble stengt. Gode, offentlige helsetilbud har også hatt effekt for å hindre at flere dør. Det viser en ny undersøkelse..

P4 - 13 okt. 20 kl. 13:04

Tiltalt for drapsforsøk

En 25 år gammel kvinne er tiltalt for drapsforsøk, etter at hun skal ha knivstukket en mann nær sentrum av Oslo i juni i år. Ifølge tiltalen stakk kvinnen mannen i ansiktet, halsen og overkroppen, og mannen skal ha Overlevd fordi personer som var på stedet grep inn..

NRK - 09 okt. 20 kl. 15:29

Atambajev Overlevde attentatforsøk

Kirgisistans tidligere president Almazbek Atambajev har Overlevd et attentatforsøk, ifølge nyhetsbyrået RIA. Det melder Reuters. Bilen han satt i skal ha blitt beskutt i hovedstaden Bisjkek.

NRK - 07 aug. 20 kl. 17:39

Mange skal ha Overlevd flykrasj

Ifølge avisa The Hindu skal mange av de 180 passasjerene ha Overlevd flykrasjet nær flyplassen i Kozhikode i Kerala i India. Flyet ble delt i to i krasjet..

P4 - 29 sep. 20 kl. 08:52

- Var hull i beredskapen

- De var hull i beredskapen for eldre da koronaviruset for alvor traff Norge i mars. De sier leder for Klinisk etikk-komité ved Oslo unviersitetssykehus, OUS, Oona Dunlop. Sykehusene forberedte seg på det verste da smittetallet, og antall innlagte, skjøt i været.

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 07:15

Perus president Overlevde mistillitsvotum

Perus president Martin Vizcarra har Overlevd en kamp om hans politiske liv. Landets nasjonalforsamling stemte natt til lørdag nei til å avsette ham..

VG - 16 sep. 20 kl. 10:07

Regjeringen lar vikingskipene seile sin egen sjø

Stavkirkene. Nidarosdomen. Håkonshallen.

NRK - 06 sep. 20 kl. 20:59

Etterlyser betre oppfølging av barn

Barnekreftforeininga vil ha poliklinikkar som hjelper barn og unge vaksne med utfordringar etter kreftbehandling. Ifølge foreininga slit 70 prosent av barn som har Overlevd kreft med minst éin seinskade. Av desse er kronisk utmatting mest vanleg..

P4 - 03 sep. 20 kl. 17:40

Kan ha funnet overlevende i Libanon

Redningsarbeidere i Libanon leter etter en person som kan ha Overlevd eksplosjonen i Beirut for en måned siden. En hund skal ha markert for overlevende i et rasert hus, og en scanner skal ha funnet tegn til kroppsvarme i etterkant, melder flere medier. Det pågår akkurat nå en omfattende redningsaksjon.

P4 - 22 mai 20 kl. 15:26

Minst to Overlevde

Minst to personer som var ombord i flyet som styrtet i Karachi i Pakistan i dag har Overlevd. Det melder nyhetsbyrået AP. Mens en pakistansk minister sier til VG at minst fem har Overlevd.

P4 - 14 juli 20 kl. 23:30

Positive koronanyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 14 juli 20 kl. 23:30

Positive vaksinenyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 24 juni 20 kl. 22:05

Tiltalt for drapsforsøk

En kvinne i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter at hun skal ha knivstukket en mann i 60-årene flere ganger i Moss i fjor høst. Mannen ble ifølge tiltalen stukket fem ganger da maskerte personer tok seg inn i leiligheten hans. Han skal ha Overlevd fordi han fikk rask hjelp av en nabo, som varsler en ambulanse.

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 14:51

Lie kan spille sin 100. eliteseriekamp mot KBK: – Jeg har hørt at jeg alltid er i utfordrerposisjon

Oddbjørn Lie (32) har Overlevd konkurrent etter konkurrent etter at han kom tilbake til AaFK i 2014. Nå er han igjen inne startelleveren..

NRK - 28 mai 20 kl. 07:38

111-åring Overlevde koronaviruset

Juana Zuniga (111) var én av 25 personer ved et aldershjem i Santiago i Chile som ble smittet av koronaviruset. Etter 28 dager i isolasjon er hun frisk. Hun er dermed den eldste som har Overlevd etter å ha blitt smittet av viruset i landet..

VG - 26 mai 20 kl. 02:39

Drapet som ryster Sverige: Esmeralda (3) ble mishandlet og dopet ned før sin død

Om treåringen hadde fått helsehjelp, kunne hun ha Overlevd, viser den rettsmedisinske undersøkelsen. I stedet lot foreldrene den lille jenta ligge død i to døgn..

VG - 24 mai 20 kl. 23:34

Les dagens VG her!

Terje Baakind (56) var ikke i risikogruppen og var i god form da han ble rammet av corona. Etter nesten fem uker i respirator klarte han ikke å gå på egen hånd. Slik trener han seg tilbake etter å ha Overlevd sykdommen..

Aftenposten - 22 mai 20 kl. 17:55

Norske strippeklubber har fått over en million i kontantstøtte

Norges mest kjente strippeklubber måtte stenge dørene på grunn av corona, men har Overlevd takket være hjelp fra myndighetene. Nå får Erna Solberg (H) ros av veteraner i bransjen..

E24 - 22 mai 20 kl. 17:55

Norske strippeklubber har fått over en million i kontantstøtte

Norges mest kjente strippeklubber måtte stenge dørene på grunn av corona, men har Overlevd takket være hjelp fra myndighetene. Nå får Erna Solberg (H) ros av veteraner i bransjen..

P4 - 22 mai 20 kl. 17:21

Hentet overlevende ut av flyvraket

Frivillige skal ha fått overlevende ut av flyvraket som styrtet i et boligfelt i Karachi i Pakistan i dag før nødetatene kom på plass. Minst tre personer har Overlevd ulykken, melder pakistanske medier. Passasjerflyet med rundt 100 personer ombord styrtet i et boligfelt.

VG - 22 mai 20 kl. 14:47

Pakistansk statsråd til VG: Flyet var fullt av barnefamilier

Minst fem personer skal ha Overlevd flystyrten i Karachi, sier Fawad Chaudry i Pakistans regjering. En mann skal være utenfor livsfare. Flyet var på vei fra storbyen Lahore full av familier som skulle feire id..

VG - 22 mai 20 kl. 14:47

Pakistansk statsråd til VG: – Hele familier har mistet livet

Minst fem personer skal ha Overlevd flystyrten i Karachi, sier Fawad Chaudry i Pakistans regjering. En mann skal være utenfor livsfare. Flyet var på vei fra storbyen Lahore full av familier som skulle feire id..

P4 - 22 mai 20 kl. 14:25

Varslet om at motor ikke virket

Rett før passasjerflyet styrtet i et boligområde i Karachi i Pakistan i dag skal piloten ha varslet tårnet om at motoren ikke lenger fungerer. Det kommer fram i et lydopptak mellom tårnet og flyet som ARY News har fått tak i. Piloten skal ha valgt å avbryte landingen.

P4 - 22 mai 20 kl. 13:48

Ingen overlevende etter flystyrt i Pakistan

Ingen av de 107 personene ombord på passasjerflyet som styrtet i Karachi i Pakistan i dag har Overlevd. Det opplyser myndighetene i hovedstaden, melder nyhetsbyrået AP. Rundt 20 personer skal ha blitt reddet ut fra ødelagte hus etter at flyet styrtet i et boligområde..

P4 - 13 mai 20 kl. 07:24

113-åring Overlevde koronaviruset

En dame på 113 år i Spania er erklært frisk etter å ha hatt koronavirus. Det melder nyhetsbyrået AFP. Maria Branyas er trolig den eldste personen i Spania og ble smittet på pleiehjemmet der hun bor, og hvor flere andre beboere er døde av viruset.

NRK - 08 mai 20 kl. 11:10

Skal ha begravd moren sin levende

En mann i Nord-Kina skal ha begravd moren sin levende i en forlatt grav. Etter tre dager varslet kona politiet, som har siktet ham for drapsforsøk. Hans 79 år gamle mor ble da funnet i en forlatt grav.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt