Overgrepsbilder

Friday, 24 January, 06:48

Nyheter om Overgrepsbilder

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 Jan 20 kl. 05:37

Hadde grove Overgrepsbilder

En mann i 60-årene fra Kristiansand er dømt for å ha oppbevart 7000 bilder og filmer som viser grove seksuelle overgrep mot barn. Saken ble oppdaget da mannen ble etterforsket for å ha forgrepet seg på barnebarnet. Han er dømt til ett års fengsel..

Dagbladet - 22 Dec 19 kl. 16:46

Barnehageansatt dømt for svært grove overgrepsvideoer

En barnehageansatt er i Bergen tingrett dømt til ubetinget fengsel i sju måneder etter funn av Overgrepsbilder og -filmer på mannens PC..

NRK - 22 Dec 19 kl. 16:48

Barnehageansatt dømt

En barnehageansatt er i Bergen tingrett dømt til ubetinget fengsel i sju måneder etter funn av Overgrepsbilder og -filmer på mannens PC. Det skriver Bergensavisen. På mannens PC ble det gjort funn av 300 bilder og 30 overgrepsvideoer..

P4 - 17 Dec 19 kl. 13:35

Pave Frans gjør endringer rundt overgrepssaker

Vatikanet gjør nå endringer og vil ikke lenger ha like høyt hemmelighold rundt overgrepssaker i den katolske kirke, melder NTB. I 2001 besluttet Pave Benedikt at overgrepssaker skulle behandles med høyest mulig hemmelighold i Vatikanet, men nå letter de på hemmeligholdet. Pave Frans har også vedtatt å øke lavalderen for hva Vatikanet ser på som seksuelle Overgrepsbilder fra 14 til 18 år..

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:32

Tiltalt for Overgrepsbilder

En kristiansandsmann i 60-årene er tiltalt for å ha oppbevart mer enn 7000 bilder som fremstiller overgrep mot barn eller seksualiserer barn. Politiet har også beslaglagt et tjuetalls filmer. Ifølge tiltalen dreier det seg om en periode på sju år..

P4 - 17 Nov 19 kl. 07:29

Facebook fjerner millioner av Overgrepsbilder

Facebook må sensurere og fjerne stadig mer overgrepsmateriale lagt ut av brukerne. Det kommer frem i selskapets siste åpenhetsrapport, skriver Aftenposten. Så langt i år har mediegiganten fjernet 24 millioner Overgrepsbilder av barn.

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 22:00

24 millioner Overgrepsbilder av barn fjernet fra Facebook

24 millioner Overgrepsbilder av barn fjernet fra Facebook. Det er også 5,4 milliarder falske profiler..

P4 - 18 Nov 19 kl. 17:36

Fire års fengsel for Overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..

NRK - 09 Nov 19 kl. 13:34

Tiltalt for Overgrepsbilder

En mann i 50-årene må onsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat. Det er satt av én dag til behandlingen av saken..

P4 - 09 Nov 19 kl. 14:14

Tiltalt for tusenvis av Overgrepsbilder

En Oslo-mann i 50-årene må neste uke møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. Ifølge tiltalen skal han ha lastet ned og oppbevart bilder og videoer over en periode på 15 år. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat..

VG - 05 Nov 19 kl. 17:50

Hadde millioner av Overgrepsbilder: Ville adoptere gutter i Bulgaria

OSLO TINGRETT (VG) Oslopolitiet ble dypt bekymret da de oppdaget at ekteparet de etterforsket for sedelighet hadde forsøkt å adoptere mindreårige gutter i utlandet..

VG - 04 Nov 19 kl. 18:18

Tatt med millioner av Overgrepsbilder: – Skulle valgt en annen hobby

OSLO TINGRETT (VG) Mannen i 40-årene sier at han startet sin systematiske samling av overgrepsmateriale som «en avledning». Han erkjenner å ha lastet ned bilder i over 20 år, men nekter for at han noensinne har begått fysiske overgrep..

P4 - 04 Nov 19 kl. 18:29

Erkjente å ha lastet ned overgrepsmateriale

Mannen i 40-årene som er tiltalt for åa ha vært i besittelse av mer enn tre millioner Overgrepsbilder- og filmer, erkjenner å ha lastet ned bilder i over 20 år. I dag begynte saken mot mannen i Oslo tingrett. Beslaget har av politiet blitt omtalt som norgeshistoriens største av overgrepsmateriale.

P4 - 05 Nov 19 kl. 17:56

Bekymret over forsøk på adopsjon

Et ektepar som ble etterforsket for å ha lastet ned det som er norgeshistoriens største beslag av Overgrepsbilder, forsøkte å adoptere mindreårige gutter i utlandet. Dette førte til stor bekymring hos politiet, det kom frem under rettssaken mot den ene av ektefellene som har gått i Oslo tingrett i går og i dag, skriver VG. Politiet har også avdekket at de to, og en tredje nordmann, bodde sammen med minst fem barn i Bulgaria.

P4 - 16 Oct 19 kl. 19:47

Lastet ned Overgrepsbilder rett etter løslatelse

En overgrepstiltalt mann skal ha lastet ned Overgrepsbilder samme dag som han slapp ut av fengsel. Det melder NRK. Noen uker senere, da han fortsatt var prøveløslatt, skal han ha bestilt direkteoverførte overgrep via Skype.

P4 - 25 Oct 19 kl. 12:12

Mann siktet for overgrep

En mann i 60- årene fra Bergen er siktet for seksuell handling med barn under 16 år. Mannen er også siktet for å ha hatt Overgrepsbilder av barn. Han ble pågrepet på onsdag og blir fremstilt for varetektsfengsling i dag, skriver Bergens Tidene..

NRK - 18 Oct 19 kl. 06:33

lærer dømt for overgrepsmateriale

En lærer i 20-årene fra Sørlandet er dømt til fengsel for å ha lastet ned Overgrepsbilder og videoer av barn. Mannen har hatt over 600 bilder og videoer som viser seksuelle overgrep mot barn mellom 10 og 18 år, med hovedvekt på 14-15 årige jenter..

NRK - 18 Oct 19 kl. 09:57

Fremstilles for fengsling

En mann i tjueårene blir i dag fremstilt for varetektsfengsling siktet for befatning med Overgrepsbilder. Mannen ble pågrepet av politiet i hjemmet sitt onsdag, skriver BT. Politiet ber om at mannen fengsles i fire uker med brev og besøkskontroll..

NRK - 15 Oct 19 kl. 15:15

Lærer dømt for ulovlig nedlasting

En lærer i Kristiansand er dømt til fengsel i 90 dager for å ha lastet ned Overgrepsbilder og videoer av barn. I løpet av to år lastet han ned over 600 slike bilder eller filmer. Mannen har erkjent forholdet..

VG - 16 Oct 19 kl. 13:04

Ektepar tiltalt: Tatt med norgeshistoriens største beslag av overgrepsmateriale

Hjemme hos ekteparet fant politiet millioner av Overgrepsbilder på krypterte harddisker. I november må den ene av dem møte i retten..

NRK - 16 Oct 19 kl. 13:19

Norgeshistoriens største beslag

Et ektepar er tatt med norgeshistoriens største beslag av overgrepsmateriale, melder VG. Ifølge avisen fant politiet millioner av Overgrepsbilder på krypterte harddisker. I november må en av dem møte i retten..

NRK - 16 Oct 19 kl. 13:26

Ektepar tiltalt i overgrepssak

Et ektepar er tiltalt i norgeshistoriens største beslag av overgrepsmateriale, melder VG. Ifølge avisen fant politiet millioner av Overgrepsbilder på krypterte harddisker. Den ene mannen erkjenner delvis straffskyld, mens den andre nekter..

P4 - 03 Oct 19 kl. 17:05

Siktet for befatning av Overgrepsbilder

En mann i 40-årene fra Lindesnes er siktet for besittelse av 856 bilder og videoer av grove overgrep mot unge barn ned i spedbarnsalder. Mannen kom i politiets søkelys i forbindelse med avdekkingen av et omfattende barneovergrepsnettverk i Norge, kalt operasjon Pandora. Mannen har tilstått forholdene.

P4 - 02 Oct 19 kl. 23:06

R. Kelly nektet kausjon

R&B-stjernen R. Kelly nektes kausjon i den føderale saken mot ham der han er anklaget for overgrep mot kvinner og jenter. I avgjørelsen heter det at det er fare for at sangeren kan forsøke å stikke av eller utgjøre en trussel mot vitner i saken dersom han blir løslatt.

P4 - 03 Oct 19 kl. 07:11

Anmeldt for Overgrepsbilder - jobbet i barnehage i ett år

En mann i 40-årene jobbet i en barnehage i Ringsaker i nesten ett år etter at han ble anmeldt av Kripos for å ha lastet ned filmer og bilder som viste grove seksuelle overgrep mot barn. Anmeldelsen ble sendt til politiet i Innlandet i 2017. Først for en uke siden fikk foreldrene beskjed.

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:10

Dømt for nedlastning av overgrepsmateriale

En mann er i Sogn og Fjordane tingrett dømt til ett år og to måneders fengsel for å ha lastet ned store mengder overgrepsmateriale. Til sammen hadde mannen over 75 000 bilder og 165 videofilmer. Mannen har i mange år jobbet med kultur på Vestlandet, blant annet rettet mot barn.

P4 - 27 Sep 19 kl. 16:42

Kulturarbeider lastet ned nær 80.000 bilder av overgrep mot barn

En kulturarbeider er dømt til ett år og to måneders fengsel for å ha lastet ned store mengder video og Overgrepsbilder. I alt har mannen lastet ned nesten 80 000 bilder av overgrep mot barn og en rekke videoer. Retten er tydelig på at mannen ikke hadde planer om å dele materialet videre.

P4 - 03 Sep 19 kl. 16:54

Dømt for å ha lastet ned Overgrepsbilder

En mann i 40-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til ni måneders fengsel for å ha lastet ned flere bilder og filmer som viser overgrep mot barn. I retten hevdet mannen at han ikke visste at materialet viste overgrep, noe retten ikke trodde ham på. Han er også tidligere dømt for lignende forhold, melder Adresseavisen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:01

Fengslet for å ha Overgrepsbilder av barn

En mann i 20-årene fra Innherred i Trøndelag er siktet for å ha lastet ned store mengder Overgrepsbilder av barn. Han ble pågrepet mandag og er varetektsfengslet i fire uker. Mannens forsvarer sier til NRK at han nekter for å ha gjort noe galt.

P4 - 27 Aug 19 kl. 14:19

Ber om fengsel i ni år for nettovergrep

Aktor krever fengsel i ni år for mannen fra Nordvestlandet som er tiltalt for omfattende nettovergrep. etter å ha blitt avslørt av Google. Mannen i 50-årene er fra ei lita bygd på Nordvestlandet og er tiltalt for å ha bestilt grove overgrep mot mindreårige barn i utlandet eller medvirket til dette.

NRK - 22 Aug 19 kl. 13:19

Dømt for Overgrepsbilder

En mann i 50-årene er i Dalane tingrett i Rogaland dømt til seks måneders fengsel blant annet for nedlasting og distribuering av overgrepsmateriale. Mannen, som er leder i en kristen menighet, har erkjent straffskyld ifølge Stavanger Aftenblad..

P4 - 23 Aug 19 kl. 14:30

15 års forvaring for overgrep

En 34 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for seksuelle overgrep mot en rekke unge jenter. Han er blant annet dømt for voldtekt av tre jenter, for 51 tilfeller av seksuelt krenkende atferd mot barn, og for besittelse av Overgrepsbilder. Mannen er tidligere domfelt for to tilfeller av seksuell omgang med jenter under 14 år..

P4 - 22 Aug 19 kl. 13:15

Dømt for å ha lastet ned Overgrepsbilder

En leder av en kristen menighet i Rogaland er dømt til seks måneders fengsel for å ha lastet ned og videresendt bilder som viser overgrep mot barn. Mannen i 50-årene skal også ha tatt kontakt med en 13-åring i en chattegruppe på nett, noe han innrømmet i Dalane tingrett. Han har ifølge Stavanger Aftenblad erkjent straffskyld på alle punkter..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 21:56

Tiltalt for overgrep og besittelse av 1,8 millioner Overgrepsbilder

Trønder pågrepet i januar, nekter straffskyld..

NRK - 14 Aug 19 kl. 13:52

Mann i 20-årene varetektsfengslet

En mann i 20-årene fra Innherred er mistenkt for å ha lastet ned store mengder Overgrepsbilder av barn og unge. Han ble pågrepet mandag og varetektsfengslet i fire uker i går. Mannen benekter at han har gjort noe galt, sier hans forsvarer..

NRK - 09 Aug 19 kl. 21:45

Mann tiltalt for overgrep

Trondheimsmannen er tiltalt å ha vært i besittelse av 1,8 millioner Overgrepsbilder mot barn og for seksuell omgang med barn under 14 år, melder Adresseavisen. I midten av august skal rettssaken opp i Sør-Trøndelag tingrett, skriver avisen..

P4 - 09 Aug 19 kl. 21:09

Tiltalt for 1,8 millioner Overgrepsbilder

En mann fra Trondheim er tiltalt for å hatt seksuell omgang med barn under 14 år. I tillegg er han tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder og filmer som viser seksuelle overgrep mot barn, eller som seksualiserer barn, skriver Adresseavisen..

Dagbladet - 25 Jul 19 kl. 09:02

Rektor siktet for Overgrepsbilder av barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for å ha kjøpt Overgrepsbilder av barn. Han er også siktet for å ha bestilt overgrep over internett..

P4 - 05 Aug 19 kl. 13:30

Mann tiltalt for incest

En mann fra Tromsø er tiltalt for å ha misbrukt sin egen datter i ti år. Det skriver iTromsø. Han skal også ha oppsøkt unge jenter på Snapchat, og vært i besittelse av over 16.

P4 - 25 Jul 19 kl. 09:30

Rektor siktet for Overgrepsbilder av barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for å ha kjøpt Overgrepsbilder av barn. Ifølge Avisa Nordland erkjenner mannen deler av siktelsen. Han er også siktet for å ha bestilt overgrep over internett, noe han ikke erkjenner.

NRK - 05 Aug 19 kl. 12:01

Mann tiltalt for incest

En mann fra Tromsø er tiltalt for incest. Han skal ha misbrukt sin egen datter i ti år, skriver iTromsø. Han skal ha oppsøkt unge jenter på Snapchat, og vært i besittelse av over 16.

VG - 23 Jul 19 kl. 21:05

Psykolog dømt til fengselsstraff for Overgrepsbilder

En psykolog fra Østlandet er dømt i tingretten for å ha oppbevart en mindre mengde seksualiserte bilder av barn..

NRK - 24 Jul 19 kl. 17:54

Siktet for bestilling av overgrep

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for ha kjøpt Overgrepsbilder og for å ha bestilt overgrep av barn over internett. Mannen erkjenner deler av siktelsen..

P4 - 23 Jul 19 kl. 21:13

Psykolog dømt for å ha Overgrepsbilder

En psykolog fra Østlandet er dømt til 18 dagers fengsel for oppbevaring av seksualiserte bilder av barn. Mannen fikk straffefrabatt for å ha tilstått, melder VG. Mannen har også blitt tvunget til å si opp jobben som psykolog og er fratatt autorisasjonen sin..

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 19:07

Rektor siktet for bestilling av overgrep mot barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for å ha kjøpt Overgrepsbilder av barn. Han er også siktet for å ha bestilt overgrep over internett..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt