Over

Wednesday, 28 September, 14:34

Nyheter om Over

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 sep 22 kl. 16:37

Snart vanlig fart Over «Tretten-bru» i Fredrikstad

Så snart et nytt, permanent rekkverk er på plass på brua Over Moumbekken ved Fredrikstad skal fartsgrensen på 30 km/t fjernes. Det sier seksjonssjef Gunnar Eiterjord i Statens vegvesen. Brua Over Moumbekken er en av fjorten bruer som ble stengt etter at brua Over Gudbrandsdalslågen ved Tretten kollapset.

Klartale - I førrgår: 13:26

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse Over til Norge fra Russland.Trafikken Over Storskog har økt noe de siste dagene.

NRK - I førrgår: 09:44

Snø Over Sognefjellet

Det er sendt ut farevarsel for snø på høyfjellsOverganger flere steder i Sør-Norge mandag. Det gjelder for Strynefjellet, Sognefjellet, Valdresflya og Hardangervidda. I løpet av natten har det lagt seg et hvitt teppe Over fylkesvei 55 Sognefjellet og fylkesvei 51 Valdresflya.

Klartale - 23 timer siden

Her flykter de fra Russland

Russere er redde for å bli sendt til krigen. Det har ført at mange rømmer landet. Mange rømmer til Finland, Mongolia, Georgia og Kasakhstan.

NRK - 6 timer siden

USA erkjenner å ha drept i alt tolv sivile i verden i fjor

I en ny rapport fra Pentagon erkjenner det amerikanske militæret å ha totalt drept rundt tolv sivile personer i verden i 2021, alle i Afghanistan. Forsvarsdepartementet vurderer at om lag tolv sivile ble drept og om lag fem sivile ble såret som et resultat av amerikanske militæroperasjoner, heter det i rapporten, som er blitt laget hvert år siden 2018 som følge av et vedtak i Kongressen. Deler av rapporten er unntatt offentligheten.

NRK - 21 timer siden

379 personer Over grensa fra Russland på tirsdag

Tirsdag kom 379 personer med gyldig visum fra Russland til Norge Over grensestasjonen på Storskog, melder politiet i Finnmark. Mandag meldte NRK om flere titalls unge menn som kom Over grensen til Norge av frykt for å bli sendt tl krigen i Ukraina..

Klartale - 16 sep 22 kl. 16:00

Gir bort firmaet for å redde verden

83 år Chouinard, kona og de to barna vil gi makta Over selskapet til en stiftelse. Den skal styre etter miljøverdiene som Chouinard selv har styrt etter.Han er selv kjent for å engasjere seg i kampen mot et endret klima og for et bedre miljø.

NRK - 24 sep 22 kl. 13:36

Russland erstattar logistikk-general i militæret

Dei russiske styresmaktene har sparka generalen som stod for logistikken i militæret, melder forsvarsdepartementet i landet laurdag. – Forsvarsgeneral Dmitrij Bulgakov har blitt avløyst frå posten sin som viseforsvarsminister, seier det russiske forsvarsdepartementet i meldingsappen Telegram. Vidare skriv det at generaloberst Mikhail Mizintsev skal ta Over posten.

NRK - 19 sep 22 kl. 04:32

Biden: Koronapandemien i USA er Over

USAs president Joe Biden sier i et intervju at koronapandemien i USA er Over. Det er nesten ingen smittevernrestriksjoner igjen i landet, og reisevirksomheten er tilbake på samme nivå som før pandemien. – Pandemien er Over.

NRK - 18 sep 22 kl. 22:46

Ukraina hevder å ha kontroll Over viktig elv

Ukrainske styrker har kontroll Over Oskil-elven i Kharkiv-regionen, ifølge ukrainske myndigheter. Kontroll Over elven er viktig for videre aksjoner mot øst. Det ukrainske forsvaret opplyser i en video på Telegram søndag, at de ukrainske styrkene har krysset Oslkil-elven.

E24 - 3 timer siden

Kraftig kronesvekkelse: Dollar Over 11 kroner

For første gang siden de dramatiske pandemidagene i mars 2020 kostet en dollar Over 11 kroner onsdag formiddag. Valutastrateg peker på sterk dollar og Equinors varsel om høyere beredskap..

Aftenposten - 3 timer siden

Kronekursen: Nå koster en dollar Over 11 kroner

For første gang siden de dramatiske pandemidagene i mars 2020 kostet en dollar Over 11 kroner onsdag formiddag..

NRK - 5 timer siden

Kraftig fall for oppdrettselskaper på Oslo Børs

Regjeringens skattepakke for oppdretts- og kraftnæringen førte til et kraftig fall på Oslo Børs etter åpning onsdag. Oppdrettselskapene stuper. Hovedindeksen falt med Over 3,4 prosent etter åpning onsdag, og særlig lakseoppdrettselskapene falt etter regjeringens nyhet om skattepakken.

Klartale - 5 timer siden

Russland erklærer seier i folkeavstemninger

Det har vært folkeavstemninger i Ukrainske områder. De er kontrollert av Russland. De har stemt om de vil bli en del av Russland.

NRK - 18 timer siden

Kunnskapsministeren er glad lærarstreiken er Over

– Eg er veldig glad for at elevane no kan koma tilbake til skulen. Streik har store konsekvensar for liva til born og unge både med tanke på at dei rammene skulen gjev forsvinn, og når opplæringstilbodet ikkje er det, det skal vera. – Kva vil de gjera med læringa som har gått tapt?

Klartale - 18 timer siden

Regjeringen stopper lærerstreiken

Streiken får alvorlige følger for barn og unge. Det sier regjeringen. Nå stopper de lærerstreiken.

NRK - 21 timer siden

Gassprisene stiger

Gassprisene steg tirsdag Over 6 prosent i Europa etter å ha falt fire dager på rad. Årsaken er lekkasjer på to stengte gassrørledninger i Østersjøen. Mandag var gassprisen i Europa den laveste på tre måneder, og hadde falt Over 40 prosent siden august.

Klartale - 21 timer siden

Romskip kjørte rett mot asteroide og traff

Nasa er USA sin egne romfartsorganisasjon. De forsker på romfart og verdensrommet.Natt til tirsdag traff romskipet Dart en asteroide Dimorphos.

NRK - 22 timer siden

Den britiske økonomien har tapt 500 milliarder pund siden Liz Truss tok Over

Det britiske markedet har tapt minst 500 milliarder pund – 5.800 milliarder kroner – i aktiva siden Liz Truss ble Storbritannias statsminister 5. september.

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 11:19

Trafikken doblet Over natta

Russerne strømmer igjen Over grensa til Finland. Flere av grenseOvergangene merket en kraftig oppgang i passeringene Over natta etter Putins siste uttalelser..

Klartale - 22 sep 22 kl. 08:50

Her raser de i gatene i Russland: – Alle er redde

Politiet skal ha pågrepet Over tusen personer. De protesterte i russiske gater onsdag. President Vladimir Putin vil sende flere soldater i krigen.

NRK - Igår: 10:45

Skal hindre smugling av radioaktivt materiale fra Ukraina

Et samarbeid mellom norske, slovakiske og ukrainske myndigheter skal hindre smugling av radioaktivt materiale fra Ukraina og Over Schengen-grensen i Slovakia. Samarbeidsprosjektet skal bidra til å styrke grensesamarbeidet mellom Slovakia og Ukraina, og hindre smugling av radioaktivt kildemateriale fra Ukraina. Landet har, på grunn av krigen, ikke lenger kontroll Over store mengder med radioaktive kilder..

Klartale - Igår: 09:25

Unge russere kom seg Over grensa

Russland vil sende flere i krigen i Ukraina. Det sender russiske menn på flukt. Noen drar til Norge, andre til Finland.

NRK - Igår: 09:04

Mann i 50-åra dømt for mishandling

En mann i 50-åra er dømt til Over seks års fengsel for grov mishandling mot sin tidligere samboer, melder Hamar arbeiderblad. Østre Innlandet tingrett slo fast at mannen har utsatt den tidligere samboeren for fysisk, psykisk og seksuell mishandling Over en lang periode. Han må også betale 210.

NRK - Igår: 02:55

Kong Charles' monogram offentliggjort

Kong Charles' nye monogram er offentliggjort, like før den offisielle sørgeperioden etter dronning Elizabeths bortgang er Over. Monogrammet vil bli å finne på statlige bygg, dokumenter, brev fra kongehuset og på noen postkasser i årene framOver, skriver The Guardian. Det består av en C for kongens fornavn og R for «Rex», det latinske ordet for «konge».

NRK - Igår: 00:14

Sørgetiden straks Over for britisk kongefamilie

Tirsdag er den offisielle sørgeperioden for den britiske kongefamilien Over. Det betyr at de kan gjenoppta sine offisielle plikter. Siden dronning Elizabeths død 8.

VG - Igår: 18:58

Iran-demonstrasjoner verden Over – samles ved Stortinget mandag kveld

Det har vært store demonstrasjoner verden Over mot det iranske regimet. Flere samlet seg foran Stortinget mandag ettermiddag og kveld..

NRK - Igår: 15:43

Norwegian raser på liste Over beste flyselskaper

Norwegian er rangert som nummer 85 på listen Over verdens beste flyselskaper som Skytrax offentliggjorde mandag. Det er ned fra 75. plass i fjor, mens selskapet i 2019 var på 39.

NRK - I førrgår: 14:34

Snø og glatte veier skaper trøbbel på fjellOverganger i Sør-Norge

Snø på Haukelifjell og flere andre fjellOverganger har ført til glatte veier. Meteorologene anbefaler vinterdekk Over fjellet i Sør-Norge. I et oppdatert gult farevarsel mandag skriver Meteorologisk institutt at det ventes perioder med sludd og snø på enkelte fjellOverganger i Sør-Norge helt fram til onsdag morgen.

NRK - I førrgår: 13:16

Mann tiltalt for nettOvergrep mot Over 40 barn

Ein 46 år gammal mann frå Bergen risikerer 21 års fengsel for valdtekt og grov valdtekt av barn under 14 år. Alle Overgrepa har skjedd Over internett..

NRK - I førrgår: 11:19

17.000 russere krysset grensa til Finland i helgen

Rundt 17.000 russiske statsborgere kom til Finland Over grenseOvergangene i helgen, ifølge den finske grensekontrollen. I morges var det om lag 5 kilometer lange køer på den russiske siden, skriver Svenska Yle.

Klartale - I førrgår: 09:00

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.

NRK - I førrgår: 08:50

Brann i enebolig på Vinterbro

Øst 110-sentral melder at det brenner i en enebolig på Vinterbro i Ås i Follo. Det er uklart om det er personer i boligen, brannvesenet jobber fortsatt med å få Oversikt Over beboerne. Brannvesenet er på stedet og jobber med slukking, men har ikke kontroll Over brannen..

Klartale - I førrgår: 06:00

Synes du det er mange rundt deg som snufser nå?

Host.Kremt.Snufs.

NRK - I førrgår: 21:23

Snø på fjellOvergangar

No må du ha vinterdekk om du skal Over nokre av fjellOvergangane i Sør-Noreg. Både på fylkesveg 55 Sognefjellet (bildet) og fylkesveg 51 Valdresflye er det kome snø. Statens vegvesen ber bilistar som skal Over dei fjella om å vera merksame på føret..

Klartale - 15 sep 22 kl. 08:58

Armenia sier de har inngått avtale om våpenhvile

Det har vært sammenstøt på grensa mellom Armenia og Aserbajdsjan. Det har kostet minst 155 liv. Landene har gitt hverandre skylda for sammenstøtene.

NRK - 25 sep 22 kl. 05:56

Roger Waters avlyser konserter i Polen

Artisten Roger Waters har avlyst to konserter i Polen etter kritikk Over hans holdninger til Russlands krig mot Ukraina, meldte polske medier lørdag. Waters skulle etter planen ha to konserter ved Tauron Arena i Krakow i april neste når. Byrådet i Krakow skulle i kommende uke stemme Over om de ønsket Water til byen eller ei.

Klartale - 14 sep 22 kl. 16:00

Idretten slår alarm om følgene av dyr strøm

Hun har skrevet et innlegg til avisa VG. Der har også seks andre ledere fra områder der strøm koster mye.Flere klubber i norsk idrett har de siste dagene varslet om følgene av dyr strøm.

NRK - 14 sep 22 kl. 15:50

Unicef: Over en halv million somaliske barn sulter

Anslagsvis 513.550 barn mellom 6 måneder og 5 år kan komme til å sulte i hjel i løpet av de kommende ukene dersom de ikke får mer hjelp, advarer Unicef FN-organisasjonen er svært bekymret Over situasjonen i den østafrikanske nasjonen, der Over en halv million barn altså står Overfor akutt, livstruende underernæring. – Barn dør allerede, sa UNCHR-talsperson James Elder på en pressekonferanse i Genève denne uka.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:56

Slik ønsker partiene å løse strømkrisen

Folk er lei av å betale mye for strøm. Det har de vist med å både demonstrere, men også si hva de mener på internett. Mandag var Stortinget nødt til å møtes for å diskutere strømmen.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:06

Folk gjør opprør mot dyr strøm

– Jeg nekter å betale strømregninga, sier Sascha Liberté. Andre må gjøre som de vil, men selv er han bestemt.Han står utenfor Stortinget.

NRK - 19 sep 22 kl. 12:04

Fikk ATV Over seg i Hasvik

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Hasvik med ATV. Personen har fått ATV-en Over seg og det er kun en person involvert. Politiet undersøker årsaken.

NRK - 19 sep 22 kl. 11:29

Kraftig fall på Oslo Børs – ned Over 3 prosent

Etter litt Over to times handel hadde hovedindeksen på Oslo Børs falt 3,08 prosent mandag. De fleste omsatte aksjene viste rødt fra start. Dermed fortsetter nedgangen fra forrige uke på Oslo Børs.

NRK - 24 sep 22 kl. 13:36

Russland erstattar logistikkgeneral i militæret

Dei russiske styresmaktene har sparka generalen som stod for logistikken i militæret, melder forsvarsdepartementet i landet laurdag. – Forsvarsgeneral Dmitrij Bulgakov har blitt avløyst frå posten sin som viseforsvarsminister, seier det russiske forsvarsdepartementet i meldingsappen Telegram. Vidare skriv det at generaloberst Mikhail Mizintsev skal ta Over posten.

NRK - 24 sep 22 kl. 08:14

Politiet vil begjære Tengs-siktet fortsatt fengslet

Påtalemyndigheten vil be om fortsatt fengsling for 51-åringen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs når varetekten går ut tirsdag. Sist retten tok stilling til om 51-åringen skulle holdes i varetekt, var i begynnelsen av juli. Da skrev Sør-Rogaland tingrett at retten hadde lagt særlig vekt på sakens art og alvor, mistankegrunnlaget og forventet straff i tilfelle domfellelse, og at den ikke fant det problematisk å sette varetektstiden til tolv uker.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com