Over

Onsdag, 21 April, 15:56

Nyheter om Over

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 april 21 kl. 02:35

3 av 4 tror pandemien il vare

I en Opinion- måling blant Over 30.000 nordmenn, svarer bare én av fire at de tror koronapandemien er Over innen et halvt år. Nesten halvparten svarer at pandemien vil vare inntil ett år til, og resten sier de tror det vil ta Over året før den er Over..

NRK - 15 april 21 kl. 02:35

3 av 4 tror pandemien vil vare

I en Opinion-måling blant Over 30.000 nordmenn svarer bare én av fire at de tror koronapandemien er Over innen et halvt år. Nesten halvparten svarer at pandemien vil vare inntil ett år til, og resten sier de tror det vil ta Over året før den er Over..

NRK - Igår: 08:50

Over 100.000 russiske soldater

Russland har plassert ut Over 100.000 soldater på grensen til Ukraina og på den annekterte Krim-halvøya. Det sier kontoret EUs toppdiplomat Josep Borrell.

NRK - I førrgår: 09:41

Alle Over 16 år i USA får vaksine

Fra mandag kan alle amerikanere Over 16 år få koronavaksine, men problemet er at en del ikke vil ta vaksine. Flere steder er massevaksinasjonssentre stengt på grunn av lav etterspørsel, skriver CNN. En del er redd for å ta vaksine, mens andre har for lang vei til vaksinasjonssentre.

Aftenposten - 18 april 21 kl. 06:00

14-åringene Henriette og Nora har levd halve livet med rødt kryss Over taket.

14-åringene Henriette og Nora har levd halve livet med rødt kryss Over taket. Over 450 mennesker må rive hjemmet sitt for ny E18..

NRK - 3 timer siden

Tester Over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. KommuneOverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - Igår: 14:17

R-tallet Over 1 i Danmark

R-tallet i Danmark er beregnet til 1,1, opplyser helseminister Magnus Heunicke. Det er opp fra 1,0 i forrige uke. Heunicke mener likevel det viser at de klarer å holde koronasmitten på et stabilt nivå i Danmark, og at det er et godt utgangspunkt for gjenåpning i morgen.

NRK - Igår: 06:34

Prioriterer utviklingshemmede ulikt

Kommuner Over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste Over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - Igår: 05:56

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner Over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste Over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

VG - Igår: 20:37

Onsdag er festen Over: Nå blir det gråvær og sludd

Strålende sol de siste dagene har trukket folk ut i parkene og til badestedene. Onsdag er festen Over, og nordmenn må gjøre seg klare for både gråvær og sludd..

NRK - Igår: 16:18

Tar Over etter Raul Castro

Miguel Diaz-Canel tar Over som Cubas leder etter Raul Castro. Det opplyser det cubanske kommunistpartiet, ifølge AFP..

E24 - I førrgår: 13:12

Fotballklubber stiger kraftig på børs etter planer om superliga

Fotballfans Over hele Europa raser Over planene om den nye ligaen. Men i aksjemarkedet er det full jubel..

Aftenposten - I førrgår: 13:12

Fotballklubber stiger kraftig på børs etter planer om superliga

Fotballfans Over hele Europa raser Over planene om den nye ligaen. Men i aksjemarkedet er det full jubel..

NRK - I førrgår: 08:12

153 aviser søker pressestøtte

153 aviser Over hele landet har søkt på de 370 millionene som Medietilsynet skal dele ut i pressestøtte i år. Fire aviser søker for første gang. Støtten skal bidra til et mangfold av nyhets- og aktualitetsmedier Over hele landet, både på papir og nett..

NRK - I førrgår: 23:31

Jemen verst fior barn

Jemen har Over 10.000 barnesoldater, og er et av verdens verste land for barn. Barna deltar i kamper mellom houthi-militsen og regjeringshæren.

Aftenposten - I førrgår: 18:15

Sol Over hele landet. Brannvesenet ber parkgrillere være varsomme.

Det finnes knapt en sky Over hele Norge, men fint vær kan også bety brannfare..

NRK - 17 april 21 kl. 10:54

Over tre millioner dødsfall

Nå er Over tre millioner koronarelaterte dødsfall registrert i verden, ifølge en opptelling gjort av nyhetsbyrået AFP..

NRK - 17 april 21 kl. 09:05

Får ikke bestemme Over egen kropp

Flere millioner kvinner får ikke ta avgjørelser om sin egen kropp, ifølge en rapport fra FNs befolkningsfond. Tall fra 57 land, de fleste av dem land sør for Sahara, viser at kun rundt halvparten fra tenårene og opp får bestemme Over egen kropp..

NRK - 16 april 21 kl. 23:35

Johansen skuffet Over rusreform-nei

Oslos byrådsleder Raymond Johansen er skuffet Over at landsmøtet i AP sa nei til regjeringens forslag om å avkriminalisere det å inneha små mengder narkotika til eget bruk. Johansen gir likevel ikke opp kampen for en mer omfattende rusreform..

NRK - 16 april 21 kl. 05:23

Ikke ny bussterminal Over Oslo S

Byrådet dropper planene om en ny bussterminal bygget Over togsporene på Oslo S, skriver Aftenposten. Planene har møtt motstand fra Bane Nor som har fryktet ulemper for togpassasjerene i byggeperioden..

Aftenposten - 10 minutter siden

AaFK vant årets første treningskamp

Torbjørn Agdestein sørget for at Aalesund vant årets første treningskamp 1–0 Over Sogndal..

Aftenposten - 3 timer siden

Arkitekturopprøret risikerer å bli en orgie i Overflatens problem

Det ruller en bevegelse Over sosiale medier om dagen, og den kaller seg «Arkitekturopprøret»..

NRK - 4 timer siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person Over 70 år..

Aftenposten - 4 timer siden

Sulten på mer fantasy? Prøv denne nye serien.

Det pøses ut fantasyserier Over en lav sko. Trenger vi en til?.

VG - 5 timer siden

Dronning Elizabeth 95 år i dag: – En tid med stor sorg

Dronning Elizabeth sier i en uttalelse på bursdagen at hun er dypt rørt Over all omsorgen fra hele verden..

NRK - 10 april 21 kl. 10:14

Bonde fikk maskin Over seg

En bonde i Sigdal er fløyet til sykehus etter at han fikk en høyballkutter Over seg i dag tidlig. – Mannen var bevisst, men klaget Over smerter, opplyser Sørøst politidistrikt til NTB..

NRK - 5 timer siden

Stor avkastning for oljefondet

Statens pensjonsfond utland, kjent som Oljefondet, fekk ei avkastning på 382 milliardar kroner i første kvartal. Det var aksjeinvesteringane som førte til det meste av avkastninga. Verdien av oljefondet er på Over 11.

NRK - 15 april 21 kl. 20:40

Norge er bekymret Over Tigray

Norge er dypt bekymret Over den grove seksuelle volden mot sivile i Tigray-provinsen, understreket ambassadør Mona Juul i Sikkerhetsrådet torsdag. Flyktninger fra Tigray har fortalt om massakrer, plyndring og massevoldtekter, begått av soldater i etiopiske og eritreiske uniformer..

NRK - 15 april 21 kl. 18:12

380 koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 380 koronadødsfall det siste døgnet, samtidig ble det registrert 469 nye smittede. Over 29.000 koronapasienter er innlagt på sykehus, av det ligger Over 3400 på intensivavdelingen..

NRK - 10 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 Over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

Aftenposten - 15 april 21 kl. 14:03

Koronakommisjonen om Sverige: Man kan undres Over at regjeringen ikke endret politikk.

Man kan undres Over at den svenske regjeringen ikke vedtok ny politikk for å redusere smittespredningen og….

Aftenposten - 19 timer siden

Hvordan går det egentlig med oss i pandemien? Ett av funnene Overrasker.

FHI-forskerne ble Overrasket Over ett av funnene..

E24 - 15 april 21 kl. 06:12

Tre av fire tror pandemien vare minst et halvt år til

I en måling blant Over 30.000 nordmenn svarer bare en av fire at de tror coronapandemien er Over innen et halvt år..

E24 - 22 timer siden

Moms-krøll for ny ferskvannsferge

Innlandets eneste riksveiferje skal bli elektrisk. Men fordi nybygde MF Randsfjordferja «Elrond» ikke kan seile opp til innsjøen 135 meter Over havet for egen maskin, skal skatteetaten ha 18 millioner kroner ekstra i moms..

VG - 22 timer siden

Moms-krøll for ny ferskvannsferge

Innlandets eneste riksveiferje skal bli elektrisk. Men fordi nybygde MF Randsfjordferja «Elrond» ikke kan seile opp til innsjøen 135 meter Over havet for egen maskin, skal skatteetaten ha 14 millioner kroner ekstra i moms..

NRK - Igår: 14:42

37 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 37 nye koronadødsfall i Sverige, opplyser Folkhälsomyndigheten tirsdag. Folkhälsomyndigheten viderefører også rådet om at AstraZeneca-vaksinen kun skal gis til folk Over 65 år. Folk under 65 år som allerede har fått første dose med AstraZeneca, bør få tilbud om Moderna- eller Pfizer-vaksinen når de skal få dose to..

NRK - Igår: 14:42

Brann i Kvinesdal

Det brenner i et område på mellom 150 til 200 mål ved Øvre Førland i Kvinesdal. Tørt terreng og god vind gjør at brannen sprer seg. Brannvesenet forteller at de har Oversikt Over brannen, men ikke kontroll..

NRK - Igår: 14:36

Mange kjører elsparkesykkel beruset

I en undersøkelse fra Transportøkonomisk institutt sier fire av ti personer som ofte kjører elsparkesykkel at de har kjørt i påvirket tilstand. Over halvparten av deltakerne i undersøkelsen er bosatt i Oslo, forteller TØI- forsker Katrine Karlsen..

NRK - Igår: 14:21

Solgt for 100 millioner dollar

Legemiddelprodusenten Johnson & Johnson solgte covid-vaksine for 100 millioner dollar inntil den ble satt på vent av medisinske grunner i forrige uke, melder AP. Selskapet meldte tirsdag om et resultat i første kvartal på 6,2 milliarder dollar. Resultatet per aksje var godt Over det analytikerne på Wall Street hadde ventet.

NRK - Igår: 14:07

Tsjad stenger grensene

Tsjad stenger grensene og innfører portforbud etter at presidenten i landet døde, opplyser militæret. President Idriss Déby ble såret på besøk ved fronten. Sønnen hans, som er general, skal lede et militært råd som tar Over midlertidig, melder AFP..

NRK - Igår: 14:12

Regjering og parlamentet oppløst

Hæren i Tsjad sier at regjeringen og parlamentet er oppløst. Et militært råd tar midlertidig Over etter at presidenten døde. Hæren lOver at det skal gjennomføres demokratiske valg etter Overgangsperioden på 18 måneder, melder AFP..

Klartale - Igår: 13:54

Presidenten i Tsjad er død

Idriss Déby var president i Tsjad i Over 30 år. Han døde etter kamper mot opprørere..

Aftenposten - Igår: 11:44

Thorstvedt om Mourinho-sparkingen: – Ganske merkelig

Tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt ble Overrasket Over tidspunktet på klubbens avskjed med José Mourinho..

VG - Igår: 11:44

Thorstvedt om Mourinho-sparkingen: – Ganske merkelig

Tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt ble Overrasket Over tidspunktet på klubbens avskjed med José Mourinho. Han tviler på at Mourinho får lede et engelsk topplag igjen..

VG - 14 april 21 kl. 22:05

Malte Over veggmaleri til 250.000: – En skandale

«Sjokkert» og «skandale» er blant reaksjonene etter at Kunnskapsparken på Finnsnes malte Over veggmaleriet de hadde betalt 250.000 kroner for å få..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt