Oslo

Friday, 29 May, 03:00

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 3 timer siden

Meldte inn falsk trussel til politiet

En person er pågrepet etter at han meldte inn en falsk nødmelding til politiet. Tidligere i kveld mottok politiet melding om at det var observert flere personer med våpen utenfor Oslo Lufthavn. Meldingen førte til at politiet aksjonerte og flere mennesker fikk panikk..

NRK - 3 timer siden

Avsluttet politiaksjon på OSL

Politiaksjonen som ble satt i gang på Oslo lufthavn etter melding om en person med våpen er avsluttet. – Normal trafikk til og fra Gardemoen vil gjenopptas, melder politiet. Politiet mistenker at nødmeldingen var falsk og melderen er pågrepet..

NRK - 4 timer siden

Politiaksjon på Oslo lufthavn

Væpnet politi rykket torsdag kveld ut til Oslo lufthavn på Gardermoen, etter melding om at en person var observert med et våpen. Operasjonsleder Terje Marstad i politiet sier til NRK at de så langt ikke har funnet noen person med våpen på flyplassen..

Aftenposten - 7 timer siden

Ti spektakulære turforslag i Oslomarka | Anders Skaiå

Mange innser nå hvilken betydning Oslomarka har for Oslo og omegns borgere. Med disse ti turforslagene, kan du bruke våren og sommeren på å oppdage den..

E24 - 8 timer siden

Color Line tar tilbake 1.000 permitterte

På dagens pressekonferanse ga næringsminister Iselin Nybø klarsignal til en gradvis oppstart av Color Lines linje mellom Oslo og Kiel..

NRK - 10 timer siden

Rolig dag på børsen

Hoveindeksen på Oslo Børs sluttet på 806,19 poeng torsdag, som ikke utgjør noen prosentmessig forandring fra onsdag. Det skriver NTB. Oljeprisen økte svakt, og et fat nordsjøolje ble i 16:30-tiden omsatt for 34,48 dollar..

Aftenposten - 10 timer siden

To skal være påkjørt av motorsykkel i Oslo - fører skadet

Torsdag ettermiddag melder politiet at tre personer skal være alvorlig skadet etter en motorsykkelulykke i Sørkedalsveien..

Aftenposten - 10 timer siden

To syklister påkjørt av motorsykkel i Oslo - tre skadet

En motorsyklist var i ferd med å passere en gruppe syklister. Da kom en annen gruppe syklister i motsatt retning..

Aftenposten - 10 timer siden

Ring 3 stengt i begge retninger grunnet mistenkelig gjenstand

Det er en mistenkelig gjenstand på midtrabatten på motorveien Ring 3 ved Bryn i Oslo..

NRK - 11 timer siden

Bombegruppe rykker ut i Oslo

Ring 3 ved Bryn i Oslo blir sperret i begge kjøreretninger etter funn av en mistenkelig gjenstand som er plassert på midtrabatten. Politiet skriver på Twitter at politiets bombegruppe vil undersøke gjenstanden..

NRK - 11 timer siden

To alvorlig skadet i trafikkulykke

Politiet i Oslo skriver på Twitter at 3 personer skal være påkjørt av en motorsykkel i Sørkedalsveien, og at to av disse skal være alvorlig skadet. Føreren av motorsykkelen skal være en av de skadde, og både politi og luftambulanse er på stedet..

P4 - 11 timer siden

Tre påkjørt av motorsykkel

To personer er alvorlig skadd etter en ulykke med motorsykkel i Oslo i ettermiddag. Føreren av motorsykkelen skal være en av de skadede, melder politiet. Bakgrunnen for hendelsen er foreløpig uklart..

Klartale - 12 timer siden

Vil bruke gamle Deichman som hus for livssyn

Oslos gamle hoved-bibliotek bør bli et hus for tro og livssyn. Det mener et utvalg i Oslo kommune..

NRK - 13 timer siden

Deichman foreslås som livssynshus

Tros- og livssynsutvalget til Oslo kommune foreslår å gjøre byens gamle hovedbibliotek til et Tros- og livssynssamfunnenes hus. Det kommer fram i rapporten «Tro det eller ei: Fremtidens tros- og livssynspolitikk i Oslo»..

Aftenposten - 15 timer siden

Ber Oslo fjerne religiøse ritualer fra skolen og bruke gamle Deichman som livssynshus

Dette er blant forslagene som legges frem for byrådet i en fersk rapport om tro- og livssynspolitikk i dag..

Aftenposten - 15 timer siden

En ny tros- og livssynspolitikk for Oslo | Trond Bakkevig, Tros- og livssynsutvalget

Utvalg foreslår at Deichmans hovedbibliotek blir storstue for tros- og livssynsmangfold, og at skolegudstjenester legges til etter skoletid..

Aftenposten - 15 timer siden

Ber Oslo fjerne skolegudstjenetser og bruke gamle Deichman som livssynshus

Det er blant forslagene som ble lagt frem for byrådet i en fersk rapport om tro- og livssynspolitikk torsdag..

Aftenposten - 15 timer siden

Ber Oslo fjerne skolegudstjenester og bruke gamle Deichman som livssynshus

Det er blant forslagene som ble lagt frem for byrådet i en fersk rapport om tro- og livssynspolitikk torsdag..

VG - 16 timer siden

Suzanne (32) skal snart føde: Far får fortsatt ikke være med på barsel

Regjeringen opphevet onsdag besøksforbudet på sykehus og eldrehjem. Men foreløpig opprettholder Oslo universitetssykehus reglene om besøksforbud på barselavdelingen. Det kan få store konsekvenser for ekteparet Ledang..

P4 - 17 timer siden

Kjøper lite brukte klær

Nordmenn har et høyt forbruk av klær - og lite kjøpes brukt. En ny undersøkelse Oslo Met har gjort sammen med forbruksforskningsinstituttet SIFO viser at vi kjøper 23,5 nye plagg hvert år. Klesforsker Ingunn Grimstad Klepp sier forbruket har vært stigende de siste årene..

P4 - 18 timer siden

Spedbarn og småbarn spiser sunnere mat

De aller minste har blitt sunnere. En ny landsomfattende undersøkelse fra Folkehelseinstituttet. viser at barn opp til 2 år spiser sunnere mat nå enn for 13 år siden.

P4 - 18 timer siden

Hver fjerde mann har vært utro

Hver fjerde mann har vært utro. De er dermed det kjønnet som bedrar sin partner mest. En undersøkelse Kantar har utført for Universitet i Oslo viser at 26 prosent menn og 18 prosent av kvinnene hadde vært utro av de 4000 som ble purt, skriver Dagbladet.

NRK - 19 timer siden

Bilkøene er tilbake

På en rekke sentrale målepunkter i og rundt Oslo er trafikken høyere enn den var før Norge stengte ned, opplyser Statens vegvesen. Til tross for at mange fremdeles jobber hjemmefra, er nå kollektivkapasiteten maksimalt utnyttet, ifølge Aftenposten..

P4 - 20 timer siden

Trafikken har økt i Oslo

Stadig mer tyder på at vi nærmer oss en mer normal hverdag. Det gjelder også trafikken i hovedstaden, for nå er køene tilbake. Alle steder i Oslo er trafikken nå like stor eller større enn før koronatiltakene ble innført 12.

E24 - 20 timer siden

Oslo Børs har lagt på seg 520 milliarder siden bunnen: – Redd for at det kan falle igjen

Sentralbankenes krisepakker og investorenes tro på en V-formet utvikling i økonomien har bidratt til den kraftige børsoppgangen, mener eksperter. Sjefstrateg Peter Hermanrud frykter ny børsknekk..

P4 - 21 timer siden

Kan bli krise i plastinnsamlingen

Det kan bli bråstopp for innsamlingen av plast flere steder i landet. For i dag sier Grønn Punkt Norge opp avtalen med Oslo kommune og fem avfallsselskaper på grunn av en akutt forverret økonomisk situasjon, skriver Dagsavisen. I dag får kommunene mellom 900 og 1.

Aftenposten - 21 timer siden

Biltrafikken stupte da Oslo ble stengt ned. Men to måneder senere er den høyere enn før krisen.

Kollektivkapasiteten er fullt utnyttet, bilkøene er tilbake og en av Oslos mest trafikkerte motorveitunneler stenger snart for vedlikehold. Du bør gå, oppfordrer Veivesenet..

E24 - Igår: 20:30

Utelivsgründere vil selge toppleilighet for 35 millioner kroner

Familien bak det populære utestedet på Grønland i Oslo selger nå sin toppleilighet i hovedstaden..

Aftenposten - Igår: 18:30

I dag åpnet «hemmeligheten» på Hovedøya

Inntil i fjor høst var det 200 meter dype tunnelanlegget fra krigen en godt bevart hemmelighet. Onsdag ble det glemte kulturminnet gjenåpnet av Oslo kommune..

Aftenposten - Igår: 18:30

I dag åpnet «hemmeligheten» på Hovedøya

Inntil i fjor høst var det 200 meter dype tunnelanlegget fra krigen en godt bevart hemmelighet. Onsdag ble det glemte kulturminnet gjenåpnet av Oslo kommune..

NRK - Igår: 17:36

Liten oppgang på Oslo Børs

Hovudindeksen på Oslo Børs gjekk opp 0,2 prosent til 806,2 poeng i handelen onsdag. Oljeprisen fall, og eit fat nordsjøolje vart i 17-tida omsett for 34,3 dollar, ein nedgang på 4,7 prosent i løpet av dagen..

Aftenposten - Igår: 17:31

Mann varetektsfengslet for terrorfinansiering

En 31 år gammel mann som er siktet for terrorfinansiering, er i Oslo tingrett varetektsfengslet i fire uker. Mannen ble pågrepet tirsdag..

P4 - Igår: 16:32

Varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 30-årene som er siktet for å finanseiere terror i Syria er nå varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Det har Oslo tingrett bestemt i ettermiddag. PST har siktet mannen og han ble fremstilt for varetektsfengsling i ettermiddag av hensyn til faren for bevisforspillelse..

NRK - Igår: 16:28

Varetektsfengsla i fire veker

Mannen i 30-åra som er sikta for terrorfinansiering av PST, vert varetektsfengsla i fire veker med brev- og besøksforbod. Det har Oslo tingrett bestemt onsdag..

P4 - Igår: 15:48

Mann dømt til fengsel for voldtekt og mishandling

En mann i 40-årene fra Oslo er dømt til fengsel i fem år og tre måneder for å ha voldtatt og mishandlet sin kone. Han er også dømt for å ha mishandlet datteren som var til stedet da moren skal ha blitt mishandlet. Mannen har tilstått å ha brutt besøksforbud, men nekter straffskyld for voldtekten og mishandlingen..

P4 - Igår: 11:29

Mann siktet for terrorfinansiering

En mann i 30- årene er siktet for terrorfinansiering. Politiet er foreløpig tilbakeholdne med informasjon i saken. Men sier til VG at dette er en pågågende sak og at mannen fremstilles for fengsling i Oslo tingrett i dag, av hensyn til faren for bevisforspillelse.

NRK - Igår: 11:28

Mann siktet for terrorfinansiering

PST har siktet en mann i 30-årene for finansiering av en terrororganisasjon. Mannen fremstilles for fengsling i Oslo tingrett i ettermiddag..

E24 - Igår: 10:21

Coronakrisen gir børsskrell: Selskapene tapte 17 milliarder på tre måneder

Coronakrisen barberer inntjeningen på Oslo Børs. Nå går selskapene med underskudd slik de også gjorde under finanskrisen og bankkrisen på 90-tallet..

P4 - Igår: 09:55

Dommer dømt for overgrepsbilder

En tidligere dommer ved Oslo tingrett er dømt til 10 måneders fengsel etter at han ble tatt med flere tusen filmer og bilder som viser overgrep mot barn. Materialet var på til sammen rundt 17 timer. Han fikk strafferabatt for å ha tilstått overgrepene.

E24 - Igår: 09:08

Ny Norwegian-opptur på svak Oslo Børs

Saken oppdateres..

NRK - Igår: 08:52

Dommer dømt for overgrepsbilder

En tidligere dommer ved Oslo tingrett er dømt til 10 måneders fengsel etter at han ble tatt med flere tusen filmer og bilder som viser overgrep mot barn. Matrialet var til sammen rundt 17 timer. Han fikk strafferabatt for å ha tilstått overgrepene..

P4 - Igår: 07:37

Hovedbiblioteket åpner 18. juni

18. juni blir 17. mai for landets lesehester.

Aftenposten - Igår: 07:36

Deichman Bjørvika åpner 18. juni

Det nye Deichmanske bibliotek i Bjørvika i Oslo åpner dørene 18. juni. Åpningen har vært forsinket som følge av koronakrisen..

Aftenposten - Igår: 07:30

Kinesiske selskaper ga Oslo smittevernutstyr – ba om politikermøter og oppmerksomhet

Flere kinesiske selskaper har donert smittevernutstyr til Oslo kommune og uttrykt ønske om å få møte sentrale politikere og få oppmerksomhet. Det fikk de ikke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt