Oslo

Fredag, 05 Mars, 10:24

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 feb. 21 kl. 07:40

Ordfører kritiserer Oslo kommune

Ordfører i Molde, Torgeir Dahl, mener det går utover andre kommuner at Oslo nå har stigende smittetrend, skriver VG. – Da er det naturlig fra mitt perspektiv å spørre byrådet i Oslo om de ikke klarer å gjøre jobben sin skikkelig eller om innbyggerne ikke klarer å følge reglene, sier ordføreren til avisen. Ordfører i Oslo, Raymond Johansen kaller kritikken for «usmakelig».

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt større ansvar enn Oslo.

NRK - 17 timer siden

VG: Intensiven på Ahus er full

Intensivavdelingen på Ahus i Oslo er full, og flere sykehus i Oslo har det siste døgnet overtatt alvorlig syke covid-pasienter fordi pågangen er for stor. Det melder VG. De siste to ukene har Ahus hatt en tredoblig av antall koronapasienter, og det er pasienter fra bydelene Grorud, Stovner og Alna som nå flyttes til andre sykehus i Oslo-regionen.

VG - 24 feb. 21 kl. 14:40

Du kan trygt kjøre dieselbilen din til Oslo, Trygve!

Senterpartiet og Frp gjør alt de kan for å skremme folk med bensin- og dieselbilforbud i Oslo, og at folk flykter fra byen som følge av byrådets bilpolitikk. Men nei, Trygve Slagsvold Vedum, du må gjerne kjøre dieselbilen din til Oslo. Også til Oslo sentrum..

NRK - 02 mars 21 kl. 04:52

137 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 137 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 22 flere enn dagen før, men 27 færre enn snittet den siste uken. Stovner bydel har det høyeste smittetrykket.

Aftenposten - 01 mars 21 kl. 13:20

Oslo gjør det for landet. Og Molde. Så hva gjør Erna Solberg og Bent Høie for Oslo?

Så hva gjør Erna Solberg og Bent Høie for Oslo?.

NRK - 01 mars 21 kl. 12:06

Smitteutbrudd ved barnehage i Oslo

14 personer tilknyttet en barnehage på Tveita i Oslo har siden 18. februar fått påvist coronasmitte. – Per nå er det 14 tilfeller i Vassenga FUS barnehage.

E24 - 01 mars 21 kl. 07:09

Handelsstanden i Oslo angrer på nedstengingsutspill

Da Oslo kunngjorde nye coronatiltak og stengte butikker fra tirsdag, svarte Oslo Handelsstands Forening (OHF) med å kreve stenging også i nabokommunene..

NRK - 28 feb. 21 kl. 20:44

Ingen 8. mars-markering i Oslo i år

Det blir ikke noe av den tradisjonsrike 8. mars-markeringen i Oslo i år. – Vi kan ikke møtes så mange mennesker ute, dessverre, sa byråd Inga Marte Thorkildsen til NTB etter at de enda strengere koronatiltakene for Oslo ble lagt fram søndag..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:32

Arrangementer stoppet i Oslo

Politiet stanset to arrangementer med til sammen 82 personer på Grønland i Oslo. Lokalene blir tømt for personer og de ansvarlige for lokalene blir politianmeldt, skriver Oslo-politiet på twitter..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:32

Flere arrangementer stoppet i Oslo

Politiet stanset to arrangementer med til sammen 82 personer på Grønland i Oslo. I det ene lokalet ble det sett på fotball, mens det ble spilt kortspill i det andre. Lokalene blir tømt for personer og de ansvarlige for lokalene blir politianmeldt, skriver Oslo-politiet på twitter.

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:20

Rødt nivå i videregående i Oslo

Det blir rødt nivå i vidergående skole og i voksenopplæring i Oslo fra mandag, slik flere rektorer har fått beskjed om. Ingen vgs-elever skal møte opp på skolene mandag eller tirsdag, men skal ha digital undervisning eller fri. Oslo tar også sikte på å innføre massetesting av elever med spyttprøver fra mandag 8.

VG - 28 feb. 21 kl. 06:05

Molde-ordfører om smitten: – Lite imponert over hva Oslo har fått til

Ordfører i Molde, Torgeir Dahl (H), mener det går ut over andre kommuner at Oslo nå igjen har stigende smittetrend. – Usmakelig angrep, kaller byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo kritikken..

NRK - 28 feb. 21 kl. 04:47

138 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 16 færre enn gjennomsnittet den siste uken, men nesten dobbelt så mange som forrige lørdag. Samme dag forrige uke ble det registrert 75 smittetilfeller i Oslo..

NRK - 27 feb. 21 kl. 13:00

Legger frem Oslo-tiltak søndag

Søndag kl.18.00 skal byrådsleder Raymond Johansen orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo etter vinterferien.

E24 - 1 time siden

Oppgang fra start på Oslo Børs - oljeaksjer stiger

Oslo Børs stiger i åpningsminuttene og oljeprisen fortsetter oppgangen etter Opec-enighet torsdag ettermiddag..

Klartale - 1 time siden

Mange smittede i Oslo, men det har en forklaring

Oslo har registrert 307 nye smittede. Byrådsleder advarte om at at tallene blir høye framover..

E24 - 3 timer siden

Ble varslet om smittefare på byggeplass i Oslo én måned før utbrudd

Både Arbeidstilsynet og hovedentreprenøren Hent ble varslet om bekymring for smittefare ved en byggeplass i Oslo lenge før utbruddet kom..

VG - 4 timer siden

FHIs modeller: Flere vaksiner til Oslo kunne spart flere liv

FHIs modeller viser at en større skjevfordeling av vaksinedoser til Oslo kunne reddet flere norske liv. Men det er ikke den strategien de og regjeringen har valgt..

NRK - 5 timer siden

307 nye smittetilfelle i Oslo

Torsdag blei det registrert 307 nye tilfelle av koronaviruset i Oslo, ifølgje kommunen sine eigne tal. Det er 137 fleire tilfelle enn snittet for dei førre sju dagane. Ei årsak til det høge talet er etterregistrering, melder VG..

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:58

Ber Oslo-folk ta test etter ferien

Helsebyråd Robert Steen ber Oslo-folk teste seg for koronaviruset når de kommer hjem fra vinterferie andre steder i landet, skriver NTB. Han er urolig for den økende smitten i hovedstaden. Torsdag ble det registrert 231 nye koronasmittede i Oslo – det høyeste siden 19.

NRK - 26 feb. 21 kl. 13:04

Baneheia-saken til Oslo

Statsadvokaten i Oslo får ansvar for å gjennomgå Baneheia-saken. Oslo statsadvokatembeter skal gjennomgå saken og komme med en tilråding til Riksadvokaten om hvorvidt det bør gjennomføres full behandling i lagmannsretten eller om det skal avsies frifinnende dom uten rettssak, ifølge en pressemelding..

Aftenposten - 14 timer siden

Oslo trodde de skulle få fullvaksinert 6000 flere i mars. Realiteten kan bli 1000 en gang i april.

Raymond Johansen sa seg fornøyd med flere vaksinedoser til Oslo – men skulle gjerne hatt enda flere..

VG - 15 timer siden

Oslo-skole stenger etter påvist mutert variant på nesten alle trinn

Vestli skole i Oslo stenger for all fysisk undervisning etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn..

VG - 15 timer siden

To Oslo-skoler stenger etter smittefunn

Vestli skole i Oslo stenger etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn. Også Stasjonsfjellet skole kjører digital undervisning etter at en ansatt er smittet..

Aftenposten - 16 timer siden

Bedrifter i Oslo får 227 millioner i koronastøtte. Slik fordeles pengene.

Serveringssteder med skjenkebevilling får store deler av koronastøtten Oslo kommune deler ut..

E24 - 16 timer siden

Bedrifter i Oslo får 227 millioner i koronastøtte. Slik fordeles pengene.

Serveringssteder med skjenkebevilling får store deler av koronastøtten Oslo kommune deler ut. Pengene kan komme i midten av mars..

Aftenposten - 17 timer siden

Her vil politiet ha Oslos nye politistasjon. Men stortingsflertall vil beholde lokalpolitiet i Groruddalen og Oslo sør.

To dager etter at Oslo-politiet fortalte hvor den nye politistasjonen skal ligge, er politikerne i AP, SV, Frp og Sp….

VG - 17 timer siden

Intensiven på Ahus er full: Oslo-sykehusene overtar pasienter

Sykehus i Oslo har det siste døgnet overtatt alvorlig syke covid-pasienter fra Ahus fordi pågangen er for stor. Ahus har de siste to ukene hatt en tredobling av antall covid-pasienter..

E24 - 17 timer siden

Horisont Energi falt ned igjen på synkende Oslo Børs

Oslo Børs endte ned torsdag. Norwegian Finans Holding steg over 22 prosent etter et varslet bud på selskapet..

NRK - 26 feb. 21 kl. 06:29

Oslo børsvinneren i Europa

Hovedindeksen på Oslo Børs har satt sluttrekord tre dager på rad. Så langt i år har indeksen vokst med 5,5 prosent, noe som gjør den til Europas børsvinner. Sluttindeksen på hovedindeksen på Oslo Børs var torsdag 1.

Klartale - 20 timer siden

Familien får ikke flytte tilbake til Tøyen

En familie ble tvunget til å flytte fra en kommunal leilighet i Oslo. By-fogden i Oslo sier nei til å la de få flytte inn igjen..

Aftenposten - 20 timer siden

I forrige uke fikk Oslo fikk 226 millioner kroner til koronastøtte. Nå etterlyser Ola Elvestuen (V) pengene.

I forrige uke fikk Oslo fikk 226 millioner i koronastøtte. Nå etterlyser Ola Elvestuen (V) pengene..

NRK - 23 timer siden

Endå ein ny testrekord i Oslo

Over 6000 personar testa seg for koronaviruset i Oslo i går. Det er det høgaste talet på ein dag til no. Byrådsleiar Raymond Johansen er glad for at mange testar seg, men seier dette også betyr at det blir avdekt meir smitte, og smittetala går opp..

Aftenposten - 23 timer siden

Ny testrekord i Oslo – Raymond Johansen venter svært høye smittetall

Onsdag testet 6.048 personer seg for koronaviruset i Oslo. Det er rekord i hovedstaden..

NRK - 23 timer siden

Tøyen-familie får ikke flytte hjem

En familie på Tøyen får ikke flytte tilbake til leiligheten, fastslår Oslo byfogdembete, melder NTB. Fembarnsfamilien ble kastet ut av sin kommunale leilighet i Oslo 15. februar..

NRK - Igår: 07:36

Usikkert når Oslo kan åpne

På NRK Nyhetsmorgen i dag sa Espen Rostrup Nakstad at det er usikkert når Oslo kan åpne igjen. – Vi har åpenbart en utfordring i Osloregionen og totalsituasjonen er ganske krevende. Ifølge Nakstad er vaksineringen det største håpet for hovedstaden..

NRK - Igår: 07:10

Flertallet er fornøyd med bomringer

Nesten seks av ti i Oslo-området er fornøyde med bompengeordningen, ifølge Aftenposten. Det er flere enn noen gang. 1000 personer i Oslo og Akershus er spurt i undersøkelsen..

Aftenposten - Igår: 06:48

Oslo ville holde de videregående skolene på gult nivå

Oslo-byrådet ville egentlig holde de videregående skolene på gult nivå da tiltakene ble strammet inn denne uken, men….

NRK - Igår: 04:55

139 nye smittetilfeller i Oslo

Onsdag bke det registrert 139 nye koronasmittede i Oslo. Det er 37 færre enn gjennomsnittet den siste uken og 75 færre enn dagen før. Det høyeste smittetallet på ett døgn ble registrert sist fredag, med 245 nye smittede..

NRK - Igår: 17:20

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.

NRK - Igår: 14:26

Lastebil kjørte inn i tog i Oslo

Et passasjertog ble truffet av en lastebil på Loenga stasjon i Oslo, melder politiet. Det er ikke store skader på toget, som har kjørt videre, og det er heller ikke meldt om noen skadde personer. Togtrafikken forsinkes noe mens lastebilen berges..

NRK - Igår: 13:06

Strengere tiltak i byggebransjen

Bygg- og anleggsbransjen i Oslo får en forskrift for ivaretakelse av smittevern, skriver Oslo kommune i en pressemelding. Forskriften varer til og med 23. mars.

Aftenposten - Igår: 12:18

Det er alvor når diskrimineringsombudet slår alarm om religionsfriheten i Oslo-skolen

Diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm slår alarm om religionsfriheten i Oslo-skolen. Da er det alvor..

Aftenposten - Igår: 11:15

Kommentarfeltene koker. Nå er jeg ikke bare lei korona-hatet mot Oslo. Jeg er også ganske sint.

Å prioritere Oslo i vaksinekøen er ikke «å belønne dem som ikke har fulgt reglene»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt