Oslo

Monday, 27 January, 19:00

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 13 timer siden

34 evakuert da søppelskur brant i Oslo

Politiet i Oslo hentet 34 personer ut av boligene sine da det begynte å brenne i et søppelskur på Bjørndal i Oslo. Ingen ble skadet i brannen..

Aftenposten - 13 timer siden

34 evakuert da søppelskur brant i Oslo

Politiet i Oslo hentet 34 personer ut av boligene sine da det begynte å brenne i et søppelskur på Bjørndal i Oslo. Ingen ble skadet i brannen..

NRK - 15 timer siden

Tre hus evakuert i Oslo

Tre bolighus blir natt til mandag evakuert på Bjørndal i Oslo i forbindelse med brann i et frittstående bodanlegg. Det opplyser Oslo-politiet på Twitter..

NRK - Igår: 14:55

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

NRK - I førrgår: 15:13

Oslo Høyre har vedtatt vern

Oslo Høyre har som første fylkeslag i partiet vedtatt at de vil verne havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja mot konsekvensutredning og oljeutvinning. Vedtaket ble fattet enstemmig på Oslo Høyres årsmøte lørdag..

P4 - 8 timer siden

Karantene for blodgivere

For å hindre smitte av coronaviruset innfører Blodbanken i Oslo 14 dagers karantene for blodgivere som har oppholdt seg på en internasjonal flyplass. Det melder NRK. Blodbanken har valgt å innta en «føre var-holdning», skriver Blodbanken i Oslo på sine nettsider.

P4 - Igår: 15:51

Mot snøfri rekord i Oslo

Oslo har ikke hatt snø i januar og nå går det mot snøfri rekord i hovedstaden. For nøyaktig 30 år siden viste målingene på Blindern i Oslo null snø fram til dagens dato, og det er ikke meldt de neste dagene. Statsmeteorolog Kristian Gislefoss til sier til NRK at dette er en del av det de venter med klimaendringene.

P4 - I førrgår: 17:54

Oslo Høyre vil verne LoVeSe

Oslo Høyre vil verne havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja mot konsekvensutredning og oljeutvinning. Det ble enstemming vedtatt på årsmøtet deres i dag, melder NTB. Oslo Høyre blir dermed det første fylkeslaget i partiet som går inn for å verne havområdet.

NRK - 4 timer siden

Svak smitteberedskap på flyplasser

Flyplassene i Oslo, Bergen og Tromsø skal være spesielt rustet for å ta imot flypassasjerer med alvorlige smittsomme sykdommer. Men kravene er så strenge at bare Oslo i realiteten kan ha en slik beredskap, mener smittevernoverlege..

E24 - 9 timer siden

Virusfrykt og oljeprisfall tynget Oslo Børs

Oslo Børs starter uken med et tungt fall etter flere virusdødsfall i Kina gjennom helgen..

E24 - Igår: 12:55

I dag øker billettprisene i Oslo

Fra og med søndag må reisende med Ruter i Oslo og Viken bla opp litt mer penger for billettene..

Aftenposten - Igår: 15:16

Ny snøfri rekord i Oslo

Aldri før har januar måned vært snøfri så lenge. Hvis det ikke kommer snø neste uke, vil dette bli den første snøfrie januar i Oslo..

NRK - 2 timer siden

Oslo børs falt to prosent

Oslo Børs ble kraftig påvirket av oljeprisfall på grunn av frykt for coronavirus mandag. Hovedindeksen falt 2 prosent til 921,31 poeng. Nordsjøolje ble mandag ettermiddag omsatt for 59,48 dollar fatet, en nedgang på 2 prosent fra nattens nivå..

VG - Igår: 12:51

Svarer på Oslo Høyre-vedtak: Strengere vern av Oslomarka

Troms og Finnmark Høyre viste tydelig hva de synes om Oslo Høyres snuoperasjon i spørsmålet om konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja..

VG - Igår: 12:51

Svarer på Oslo Høyre-vedtak: Minister vil verne vern av Oslomarka

Troms og Finnmark Høyre viste tydelig hva de synes om Oslo Høyres snuoperasjon i spørsmålet om konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja..

VG - Igår: 12:51

Oslo Høyre vil verne LoVeSe. Ministeren svarer med å få vedtatt vern av Oslomarka

Troms og Finnmark Høyre viste tydelig hva de synes om Oslo Høyres snuoperasjon i spørsmålet om konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja..

P4 - Igår: 15:37

Billettprisene øker i Oslo

Fra og med i dag må reisende med Ruter i Oslo og Viken betale mer for billettene. En enkeltbillett for voksen økes med én krone til 37 kroner. 7-dagersbillett øker fra 285 kroner til 310 kroner og månedsbillett til 770 kroner.

NRK - 22 Jan 20 kl. 15:28

Stor luftforurensing i Oslo

Tirsdag ettermiddag viste fem lutmålestasjoner i Oslo "betydelig helserisiko", skriver Aftenposten. Steder som overvåker Oslo-Luften viser at E6 ved Alna senteret, Bryn Skole, Manglerud, og Bygdøy allé, er de mest utsatte stedene onsdag..

Aftenposten - I førrgår: 10:45

På tre måneder har Høyre mistet begge sine toppkandidater i Oslo

Saida Begum ble fredag utnevnt som statssekretær. Dermed må Oslo Høyre nok en gang gjøre endringer i mannskapet..

Aftenposten - Igår: 17:51

Palestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen

Palestinske talsmenn truer med å droppe sentrale deler av Oslo-avtalen i protest mot at president Donald Trumps skal kunngjøre sin Midtøsten-plan neste uke..

Aftenposten - Igår: 11:46

Forsvarsministeren til ordkrig mot Oslo Høyre: Foreslår at den gamle NRK-tomten reguleres som vindmøllepark

Troms og Finnmark Høyre har vedtatt en uttalelse som oser av ironi mot vedtaket Oslo Høyre gjorde lørdag om å verne havområdene ved Lofoten, Vesterålen og Senja uten at det gjennomføres konsekvensutredning..

VG - I førrgår: 07:48

Oslo Høyre vil verne Lofoten

Oslo Høyre ligger an til å fatte vedtak om å verne Lofoten, Vesterålen og Senja mot oljeutvinning..

NRK - 24 Jan 20 kl. 17:11

Oslo Børs opp en prosent

Hovedindeksen på Oslo Børs endte fredag med en oppgang på 1,04 prosent. Da børsen stengte, lå indeksen på 939,99 poeng. Dermed er brorparten av fallet på 1,4 prosent torsdag hentet inn, skriver NTB..

NRK - 24 Jan 20 kl. 10:58

Mellomlandet i Oslo

Turistene fra Kina som testes for coronavirus i Finland har trolig en annen sykdom. Det sier en overlege fra sykehuset de er lagt inn på til nyhetsbyrået STT. Ifølge Dagbladet mellomlandet kineserne på Oslo lufthavn før de fløy til Kirkenes..

Aftenposten - I førrgår: 15:13

Oslo Høyre har vedtatt vern av Lofoten, Vesterålen og Senja

Oslo Høyre har som første fylkeslag i partiet vedtatt at de vil verne havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja mot konsekvensutredning og oljeutvinning..

NRK - 24 Jan 20 kl. 14:59

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for å ha drept en mann i Prinsdal sør i Oslo er varetektsfengslet i tre uker i Oslo tingrett. Det samme gjelder en mann som er siktet for medvirkning til drap..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 08:24

Oslo-ledere mener Håndballforbundet skor seg på barn og unge: – Ikke akseptabelt

Ledere i Oslo-klubber og idrettskretsen vil ha ned prisen på spillerlisensen. Umulig, mener håndballpresidenten..

VG - 24 Jan 20 kl. 11:10

20-åring dømt for vold mot 16-åring som senere døde

En 20-årig mann er i Oslo tingrett dømt til fengsel i ett år for grov kroppsskade mot en 16-åring ved Holmlia skole i Oslo. 16-åringene døde senere..

E24 - Igår: 19:50

Troms og Finnmark Høyre varsler kamp mot Oslo Høyre om vern av Lofoten, Vesterålen og Senja

Oslo Høyre har vedtatt at de vil verne havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Nå varsler Troms og Finnmark Høyre kamp fram mot landsmøtet..

Aftenposten - I førrgår: 15:13

Troms og Finnmark Høyre varsler kamp mot Oslo Høyre om vern av Lofoten, Vesterålen og Senja

Oslo Høyre har vedtatt at de vil verne havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Nå varsler Troms og Finnmark Høyre kamp fram mot landsmøtet..

P4 - 24 Jan 20 kl. 17:35

Kom til Finland via Oslo og Kirkenes

De to kineserne som testes for coronavirus i Finland, reiste dit via Oslo og Kirkenes. Det melder NTB. Det er lite sannsynlig at de to kineserne kan ha smittet noen, opplyste Folkehelseinstituttet i dag.

E24 - 22 Jan 20 kl. 09:44

Oslo Børs steg på tross av oljeprisnedgang

Hydrogenaksjen Nel og seismikkselskapet PGS gikk hver sin vei på en positiv Oslo Børs..

P4 - Igår: 19:57

Leter etter person etter slagsmål

Flere politipatruljer leter etter en navngitt person som bærer kniv og muligens et skytevåpen, etter et slagsmål i Oslo sentrum i kveld. Politiet skriver på Twitter at en person får behandling på stedet etter å ha blitt slått i ansiktet. Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt sier til VG at det var flere involverte i slagsmålet og at de er kjenninger av politiet..

E24 - 24 Jan 20 kl. 06:11

Oslo kommune brukte 39 millioner på å bli kvitt gamle vedovner – avvikler ordningen

Ny rapport viser at Oslo kommunes tilskuddsordning for utskiftning av gamle vedovner har hatt svært liten effekt. Klimaetaten anbefaler å avvikle ordningen..

Dagbladet - 3 timer siden

Kunstner fortviler: - Forstår det ikke

Kunstverket «Midgardsormen» langs Akerselva i Oslo tilgrises med hundeposer, tomme røykpakker og annet søppel..

Aftenposten - Igår: 21:34

Politiet leter etter person etter slagsmål i Oslo sentrum

Politiet leter etter en navngitt person som kan være i besittelse av kniv og skytevåpen, etter et slagsmål i Oslo sentrum..

NRK - 22 Jan 20 kl. 15:28

Høy luftforurensing i Oslo

Onsdag ettermiddag viser flere luftmålestasjoner i Oslo at luften er helseskadelig. Luften er mest forurenset ved målestasjonene på Smestad, i Bygdøy allé, ved Bryn skole, på Manglerud og ved Alna-senteret, ifølge luftkvalitet.no..

P4 - 22 Jan 20 kl. 16:18

Stor luftforurensing i Oslo

Det er målt stor luftforurensning i Oslo, fem målestasjoner målte i går ettermiddag betydelig helserisiko. Det skriver Aftenposten. Lite snø og is gjør gatene tørre, og det ligger mye oppsamlet veistøv på veiene, sier Norsk institutt for luftforskning som kaller det hele et vårfenomen..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 20:32

Politiet beslagla flere titalls ombygde våpen i Oslo

Politiet har tatt beslag i rundt 68 ombygde knallvåpen fra to leiligheter i Oslo. Politiet etterforsker om én mann kan ha bygget dem om for videresalg..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 20:32

Politiet beslagla titalls ombygde våpen i Oslo

Politiet har tatt beslag i rundt 68 ombygde knallvåpen fra to leiligheter i Oslo. Politiet etterforsker om én mann kan ha bygget dem om for videresalg..

NRK - 22 Jan 20 kl. 18:56

Politiet gjorde stort våpenbeslag

Politiet fant flere titalls ombygde våpen under en våpenaksjon i Oslo sentrum. Stadig flere startpistoler og knallvåpen blir bygd om til funksjonelle våpen og solgt i kriminelle miljøer, ifølge Anders Rasch-Olsen i Oslo politidistrikt..

NRK - 22 Jan 20 kl. 19:05

Prinsdal-siktet er i Norge

Den ene siktede i drapssaken i Prinsdal i Oslo, som ble pågrepet i Ungarn forrige torsdag, kom til Norge i ettermiddag, opplyser politiet i Oslo. Mannen sitter nå i arrest og skal etter planen avhøres torsdag. Han fremstilles for varetekt fredag..

Aftenposten - 23 timer siden

Manglerud Star vant Oslo-derbyet

Slo Vålerenga..

Aftenposten - 4 timer siden

Dette er vårens klassiske høydepunkter

Beethovenmarkering, storsatsing fra Nasjonalballetten og Wagner i både Trondheim og Oslo. Her er den øverste hyllen å velge klassisk og dans fra i vår..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 22:29

Etterlyst i seks år for tre drapsforsøk. Nå står han tiltalt i Oslo tingrett.

Torsdag begynner en straffesak i Oslo tingrett hvor en mann er tiltalt for å ha knivstukket én mann og skutt to andre. Bare flaks gjorde at alle overlevde..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt