Oslo

Thursday, 17 October, 07:01

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 11 timer siden

Fotgjenger skadd i Oslo

En fotgjenger i Oslo er skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil. Det melder Oslo-politiet. Det er ukjent hva slags skader personen har, men vedkommende er ved bevissthet og har mye smerter, sier operasjonsleder til TV 2.

P4 - Igår: 07:45

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

NRK - Igår: 16:19

Berg: Har informert bystyret i Oslo

Byråd for miljø og samferdsel i Oslo, Lan Marie Berg, sier til NRK at hun har informert bystyret og at hun mener at hun har overholdt informasjonsplikten. Tirsdag varslet kontrollutvalgslederen i Oslo kommune flere kontroller mot byråden..

NRK - Igår: 20:21

Ingen brann i næringslokale i Oslo

Brannvesenet tror årsaken til røykutviklingen er et utløst tåkeanlegg i næringslokalet i Kirkeveien, skriver Oslo 110-sentral på Twitter..

NRK - 13 timer siden

Elleve år for sju drapsforsøk

En 26 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til elleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer utenfor utestedet Blå i Oslo, melder NTB. Mannen ble i Oslo tingrett i februar dømt til forvaring i elleve år..

Dagbladet - Igår: 11:31

Oslo kutter kjøtt for ansatte

Europas miljøhovedstad Oslo kommune har sammen med 14 av byene i C40-nettverket signert en avtale med ambisjoner om å kutte kjøttforbruk for ansatte..

Aftenposten - Igår: 15:56

«Vietnams Lady Gaga» får en trygg havn i Oslo

På oppdrag fra FN leverer organisasjonen Freemuse rapporter om brudd på kunstnerisk frihet. Denne uken åpnet de kontorer i Oslo..

P4 - Igår: 13:47

Kvinne påkjørt i Oslo

En kvinne ble kastet inn i et butikkvindu da hun ble truffet av en bil som havnet på fortauet i Oslo i dag. Kvinnen ble sendt til sykehus med bruddskader, opplyser politiet. Føreren av bilen er nå avhørt og politiet har beslaglagt vedkommendes førerkort, melder TV2..

NRK - Igår: 09:48

Nekter straffskyld for knivstikking

Den 20 år gamle russeren som er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en Kiwi-butikk i Oslo i januar, nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag. Han svarte nei på begge tiltalepunktene. Det er satt av fire dager til behandlingen av saken.

NRK - Igår: 20:14

Melding om røykutvikling i Oslo

Brannvesenet er på vei til Kirkeveien i Oslo etter melding om røykutvikling i et næringslokale..

VG - Igår: 07:51

Oslo skrev under på erklæring: Vil kutte kjøtt-spising for ansatte

Oslo har sammen med byer som Paris, Stockholm og København skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte..

Aftenposten - Igår: 07:21

Oslo og 14 andre byer kutter kjøtt for ansatte

Europas miljøhovedstad Oslo kommune har sammen med 14 av byene i C40-nettverket signert en avtale med ambisjoner om å kutte kjøttforbruk for ansatte..

Aftenposten - Igår: 10:03

Russer nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi

Den 20 år gamle russeren som er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en butikk i Oslo i januar, nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag..

VG - 11 Oct 19 kl. 20:27

Russer tiltalt for to drapsforsøk i butikk i Oslo

Den 20 år gamle russeren må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe en kvinne og en mann på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar..

NRK - 13 Oct 19 kl. 19:55

Masseslagsmål i Oslo

Politiet i Oslo har rykka ut etter varsel om masseslagsmål på Kalbakken. Det skal ha vore sett skytevåpen, seier politiet. Men det er ikkje meldt om skadde..

NRK - 14 Oct 19 kl. 05:56

Færre med minoritetsbakgrunn

På åtte år har antallet faste bystyrerepresentanter med minoritetsbakgrunn i Arbeiderpartiet i Oslo falt fra 55 prosent til 25 prosent. I en oversikt Aftenposten skriver om, går det fram at Ap i Oslo for åtte år siden hadde 20 faste representanter..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 15:00

Oslo før: Oslo middelalderby, alltid i veien

I 1996 ble den drøyt 30 år gamle Loenga bro revet. Slik kom ruinen etter Clemenskirkens og helheten i middelalderbyen til syne. Det ble en mental vekker..

P4 - 13 Oct 19 kl. 19:57

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 16:40

Rettssaken etter Blå-knivstikking starter tirsdag

Den 18 år gamle mannen som er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to menn med kniv på utestedet Blå i Oslo i november i fjor, møter i Oslo tingrett tirsdag..

P4 - Igår: 08:07

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

P4 - 11 Oct 19 kl. 12:25

Berg erkjenner over 5000 lovbrudd i etat

Vann- og avløpsetaten i Oslo har over 5000 brudd på arbeidsmiljøloven siden 2016. Det melder NRK. Miljøbyråd i Oslo, Lan Marie Berg, vedgår bruddene overfor kanalen.

NRK - 08 Oct 19 kl. 06:13

Oslo fengsel kan bli lagt på Hurum

Eiendomsselskapet Santo ber regjeringen og Statsbygg vurdere å bygge nye Oslo fengsel på Hurum fremfor i Oslo, skriver Finansavisen. Statsbygg jobber med å skaffe en tomt i Oslo eller maksimalt 40 minutter fra hovedstaden..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 02:30

Tre biler totalskadet i brann i Oslo

Politiet mistenker brannstiftelse etter at tre biler ble totalskadd i brann på Furuset i Oslo natt til søndag..

E24 - I førrgår: 12:00

Ikea prøver på nytt: Åpner butikk midt i Oslo

I fjor var først gang Ikea la ned noe som helst i Norge da de stengte sine såkalte «servicesentre». Nå prøver Ikea på nytt med mindre butikker midt i Oslo sentrum hvor man kan kjøpe kjøkken, soverom og bestille interiørdesign-tjenester..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 10:49

Mann med pistol pågrepet i Oslo

Politiet pågrep lørdag formiddag en mann som gikk rundt med en pistol i Bogstadveien i Oslo sentrum..

NRK - 13 Oct 19 kl. 00:43

Brann i flere biler i Oslo

Nødetatene rykker ut etter melding om brann i flere biler i Jerikoveien på Furuset. Det er uklart om det er spredningsfare, opplyser Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 12 Oct 19 kl. 16:31

Demonstrerer mot Tyrkia i Oslo

Over 3000 fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer utenfor Utenriksdepartementet i ettermiddag. De protesterer mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria, og krever at Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia..

P4 - 10 Oct 19 kl. 07:51

Færre handler i Oslo sentrum

Stadig færre handler i Oslo sentrum og butikkene i området sliter. Det er både netthandel og «bilfritt byliv»-prosjektet får skylden for nedturen. I de mest sentrale sentrene, som Oslo City og Aker Brygge, falt omsetningen med henholdsvis 6 og 4,4 prosent i første halvår, sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, skriver Finansavisen..

VG - 12 Oct 19 kl. 18:13

Rundt 20 Oslo-dommere skjuler identiteten sin

Fotballdommere i lavere divisjoner i Oslo har begynt å skjule identiteten sin for deres egen sikkerhet. I andre store kretser er dommere med skjult identitet så godt som fraværende..

P4 - 12 Oct 19 kl. 10:29

Person pågrepet med pistol i Oslo

En person er pågrepet med en pistol på Majorstua i Oslo. Ifølge politiet hadde personen pistolen i hånda før pågripelsen. Politiet har ikke fått meldinger om at noen skal ha blitt truet med våpnet..

P4 - 11 Oct 19 kl. 13:44

Politiaksjon på skole i Oslo

Politiet i Oslo har gått til aksjon på Bjørnholt videregående skole etter at flere elever har ramponert et klasserom og gått til angrep på en lærer. Det opplyser politiet som foreløpig ikke vet noe om bakgrunnen. Ingen ble skadd..

NRK - 12 Oct 19 kl. 10:21

Pågrepet med pistol i Oslo

En person ble pågrepet med en pistol på Majorstua i Oslo sentrum lørdag morgen. Ifølge politiet bar personen pistolen i hånden før pågripelsen. Politiet har ikke fått meldinger om at noen skal ha blitt truet noen med våpenet..

E24 - 12 timer siden

Vil bygge et høyhus på Oslo Spektrum

Stiftelsen Norges Varemesse vil gjøre bygget til et fullverdig kongressenter..

VG - 12 Oct 19 kl. 18:13

Drastisk tiltak mot fotballvolden: Rundt 20 Oslo-dommere skjuler identiteten sin

Fotballdommere i lavere divisjoner i Oslo har begynt å skjule identiteten sin for deres egen sikkerhet. I andre store kretser er dommere med skjult identitet så godt som fraværende..

E24 - 12 Oct 19 kl. 08:10

Toppsjef ga 55 millioner for strandparadis i Oslo

Weibel Norge-toppsjef Vilde Øiseth Munkholm høynet prisantydningen med syv millioner kroner og sikret seg storvilla med 75 meter privat strandlinje på idylliske Ormøya, rett utenfor Oslo sentrum..

NRK - Igår: 20:21

Ingen brann

Brannvesenet tror årsaken til røykutviklingen er et utløst tåkeanlegg i næringslokalet i Kirkeveien, skriver Oslo 110-sentral på Twitter..

Dagbladet - 14 timer siden

Nektet for å være voldsmannen. Først nå snur han

I februar nektet den tiltalte 26-åringen for at det var han som hadde angrepet Oslo-mannen etter Stavernfestivalen. Nå snur han..

Dagbladet - Igår: 16:00

Oslo kommune skal ikke nekte folk å spise mer enn 16 kilo kjøtt i året

Påstanden til document.no er feil, fastslår Faktisk..

NRK - 11 Oct 19 kl. 13:44

Bråk på Bjørnholt skole i Oslo

Rundt 20 elever kaster stoler og utøver skadeverk i et klasserom på Bjørnholt videregående skole i Oslo, melder politiet. De skal også ha kastet flasker på en lærer. Politiet er fredag i 13.

Klartale - 16 timer siden

Klart for Norges minst planlagte festival

Ikke en eneste replikk er planlagt på forhånd. Snart er det klart for 28 humorshow på Oslo Impro Festival..

NRK - 20 timer siden

Mor dømt til 2,5 års fengsel

En mor er i Oslo tingrett dømt til 2 år og 6 måneders fengsel for fysisk og psykisk vold mot familien i 12 år. Aktors påstand var tre års fengsel. Kvinnens forsvarer, Martin Hay, sier dommen vil bli anket..

NRK - 19 timer siden

16 basestasjoner i Oslo er nede

Telia har problemer med nettet etter at 16 basestasjoner er nede i sentrum og på vestkanten. Informasjonssjef Ellen Scheen sier til VG at de håper at feilen vil rettes før klokka 12.00..

NRK - 9 timer siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann i 30-årene ble brakt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble påkjørt i Sandakerveien i Oslo onsdag kveld. Politiet skriver på Twitter at skadene ikke er kritiske. Føreren var en mann i 60-årene som fikk beslaglagt førerkort..

VG - 10 Oct 19 kl. 20:37

Vålerenga best i «historisk» Oslo-derby

GRÜNERLØKKA (VG) (Grüner - Vålerenga 2–6) For første gang på over 40 år møttes Oslo-klubbene Grüner og Vålerenga i norsk toppserie. Der var «storebror» sterkest..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt