Oslo

Thursday, 02 April, 13:31

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 30 minutter siden

Ni siktet for drapsforsøk i Oslo

Politiet i Oslo har siktet ni unge menn for drapsforsøk etter macheteslagsmålet på Torshov i Oslo 20. mars..

NRK - Igår: 15:08

Nytt koronadødsfall i Oslo

En beboer ved Bekkelagshjemmet i Oslo er død som følge av koronaviruset. Personen døde på mandag, opplyser sykehjemsetaten til NRK. Dette er den femte beboeren med påvist smitte som har dødd som følge av viruset på et langstidssykehjem i Oslo..

Aftenposten - 21 timer siden

Raymond Johansen: – Mange av de smittede i Oslo har innvandrerbakgrunn

I bydelene Gamle Oslo og Grünerløkka er mange med innvandrerbakgrunn smittet. Særlig norsksomaliere er rammet. Nå går Oslo kommune aktivt ut og informerer om koronasmitte i innvandrermiljøene..

NRK - 13 timer siden

Fem menn pågrepet i Oslo

Oslo-politiet pågrep tirsdag fem menn, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid. Fire er siktet i forbindelse med en drapsforsøkssak på Torshov 20. mars.

NRK - 21 timer siden

Bekymra for auken i Oslo øst

Tore Steen, smittevernoverlege i Oslo, er bekymra for auken i koronasjuke personar i Alna, Stovner og Gamle Oslo. – Dei siste vekene har vi sett ei dreiing mot at det er meir ny smitte i bydelar med mange innvandrarar, seier Tore Steen..

Aftenposten - 17 timer siden

I det meste av landet bremser viruset opp. I Oslo sprer det seg raskt fra bydel til bydel.

Mens viruset bremser kraftig opp i det meste av Norge, stiger fortsatt tallene i Oslo og Viken. Nesten halvparten av alle innlagte koronapasienter, er nå fra Oslo og Akershus..

Dagbladet - Igår: 07:36

Derfor er Oslo aller verst rammet

Mens smitteøkningen i landet generelt er stabil er den økende i Oslo, ifølge FHI..

Aftenposten - 3 timer siden

Skyting mellom to biler i Oslo

Politiet i Oslo rykket torsdag ut etter at det ble meldt om skudd i Observatorie terrasse i Frogner bydel..

Aftenposten - 3 timer siden

Skuddløsning mellom to biler i Oslo

Politiet i Oslo rykket torsdag ut etter at det ble meldt om skudd i Observatorie terrasse i Frogner bydel..

NRK - 1 time siden

Oslo Pride er avlyst

Oslo Pride er avlyst som en fysisk festival, som følge av koronaviruspandemien. Det opplyser arrangøren. Arrangementet, som skulle startet 19.

NRK - 12 timer siden

Bil utbrent i Oslo

En bil ble fullstendig utbrent og to andre biler skadet i Martin Linges vei i Oslo natt til torsdag. Det er for tidlig å si noe om brannen er påsatt eller hva som ellers kan være mulig årsak, opplyser politiet til NTB..

VG - 1 time siden

Oslo-byråd: Frykter svenske corona-tilstander

Byråd Omar Gamal (SV) i Oslo er bekymret for at smittevernsrådene ikke når alle innvandrermiljøene..

NRK - 23 timer siden

Koronadødsfall i Oslo

Oslo kommune bekreftar at ei eldre kvinne som vart funnen død i sin eigen heim 29. mars, var smitta av koronaviruset. Kvinna hadde fått påvist koronasmitte etter eit utanlandsopphald, skriv VG..

NRK - 1 time siden

Skudd avfyrt fra to biler i Oslo

Det er meldt om skudd fra en bil mot en annen i Observatorie terrasse på Skillebekk i Oslo. Politiet har funnet en av bilene som var involvert i skytingen. Den ble funnet i Trelastgata på Grønland, flere kilometer unna..

VG - Igår: 12:46

Fem coronabøter i Oslo

Oslo-politiet har ilagt fem forelegg til folk som har brutt karantenereglene og andre deler av smittevernloven siden helgen..

Aftenposten - 15 minutter siden

Oslo Pride blir digital

I rekken av avlyste festivaler melder nå også Oslo Pride seg, men arrangørene forsikrer: Til gjengjeld skal vi sørge for digitale markeringer hvor alle kan vise sin støtte..

P4 - 8 timer siden

Bilbrann i Oslo

En bil ble fullstendig utbrent og to andre biler skadet på Bogerud i Oslo i natt. Brannvesenet har vært på stedet og slukket brannen. Politiet mistenker at brannen er påsatt, etter at en person ble observert løpende fra stedet..

Aftenposten - 7 timer siden

Bil brant på Bogerud i Oslo

En bil ble totalskadd og to andre fikk brannskader på Bogerud i Oslo natt til torsdag. Politiet søkte uten hell etter en person som ble sett løpende fra stedet..

Aftenposten - 13 timer siden

Fem menn pågrepet for drapsforsøk i Oslo

Oslo-politiet pågrep tirsdag fem menn, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid. Fire er siktet i forbindelse med en drapsforsøkssak på Torshov 20. mars..

NRK - 3 timer siden

Forsiktig start på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs startet svært forsiktig etter åpning torsdag. En oljepris på vei opp førte til en kort oppgang etter åpning..

NRK - 6 timer siden

Virusspredningen stiger

Virusspredningen stiger ennå i Oslo og Viken, men bremser ellers i landet. Det viser tall som Aftenposten har analysert. Avisa tar forbehold om store mørketall, men viser blant annet til at hvert fjerde påviste smittetilfelle er i Oslo..

NRK - 20 timer siden

Oslo Børs gikk opp 1,76 prosent

Hovedindeksen på Oslo Børs endte med en oppgang på 1,76 prosent onsdag. Det er tredje dag på rad med oppgang på børsen..

NRK - 12 timer siden

Brann i en eller flere biler i Oslo

Det brenner kraftig i en eller flere biler på Bogerud i Oslo. Alle nødetater er på vei, skriver politiet på Twitter..

P4 - Igår: 17:19

To nye dødsfall

To pasienter ved Oslo universitetssykehus døde av koronaviruset i helgen. Seks personer er nå døde av viruset ved sykehuset, opplyser Oslo universitetssykehus. De ønsker ikke å gi mer informasjon om de avdøde..

P4 - 3 timer siden

Skudd avfyrt mot bil i Oslo

Politiet har fått melding om at det er avfyrt skudd mot en bil på Frogner i Oslo. Flere patruljer er sendt til stedet. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 12 timer siden

Bil overtent i Oslo

En bil er helt overtent, og politiet sier brannen kan spre seg til flere andre biler i Martin Linges vei i Oslo natt til torsdag. Det er for tidlig å si noe om brannen er påsatt eller hva som ellers kan være mulig årsak, opplyser politiet til NTB..

VG - 18 timer siden

Smittevernoverlege i Oslo bekymret for økning i øst: Mange bor trangt

Da coronaviruset begynte å spre seg i Oslo i februar, var vestkanten hardest rammet. Nå ser smittevernoverlegen med bekymring på en tydelig økning Øst i hovedstaden..

Aftenposten - 7 timer siden

Tre biler fikk skader i bilbrann på Bogerud i Oslo

En bil er totalskadd og to andre fikk skader på Bogerud i Oslo natt til torsdag. Politiet søkte uten hell etter en person som ble sett løpende fra stedet..

P4 - 20 timer siden

Grønne tall på Oslo Børs

Oslo Børs endte med grønne tall for tredje dag på rad. Hovedindeksen endte opp 1,76 prosent. Det skjer samtidig som oljeprisen har falt kraftig - den er ned i overkant av fire prosent i dag..

P4 - Igår: 16:43

Oslo Børs opp

Hovedindeksen på Oslo Børs avsluttet også i dag tre prosent opp og endte på til 707,13 poeng. Equinor steg hele 9,06 prosent. Børsen er ned over 14 prosent i mars..

E24 - Igår: 08:57

Oslo Børs går mot strømmen når «alt» annet faller

Hovedindeksen åpnet kraftig ned, men oppdrettselskapene på Oslo Børs stiger markant kort tid før stenging onsdag. Utviklingen dytter sjømatindeksen opp rundt fem prosent..

NRK - Igår: 09:04

Oslo børs faller

Hovedindeksen på Oslo Børs faller med to prosent fra start. Det skriver DN. Børsen legger bak seg tidenes verste første kvartal, og hovedindeksen er ned 2,2 prosent til 691,91 poeng like etter åpning..

NRK - 18 timer siden

Oslo har laget byvettregler

Oslo kommune tar grep for å unngå kaos i påsken, skriver Dagbladet. Kommunen har laget byvettregler, hvor de blant annet oppfordrer folk til å være mest mulig hjemme, vaske hendene ofte og unngå å bruke kollektivtransport hvis man kan..

VG - Igår: 19:06

Avlyser privatisteksamener i Oslo

Privatisteksamener som et satt opp i Oslo fra den 14.april 30.april vil ikke gjennomføres på grunn av coronaviruset..

NRK - I førrgår: 16:48

Oslo børs opp 3 prosent

Hovedindeksen ved Oslo Børs startet mandagen med nedgang, men fikk et kraftig oppsving mot slutten av dagen. Oppgangen ble 3 prosent..

E24 - Igår: 08:57

Nordnet spår kraftig nedgang fra start på Oslo Børs

Nettmegleren venter at OBX-indeksen, som består av de 25 mest handlede aksjene på Oslo Børs, åpner ned 2,1 prosent eller innenfor intervallet fra minus 2,8 til minus 1,5 prosent..

Aftenposten - Igår: 18:28

Oslo åpner – Trondheim venter

Oslo kommune sidestiller idrettsanlegg med parker og marka, og tillater at de kan benyttes av enkeltpersoner eller små grupper. Trondheim står på at banene holdes stengt. Foreløpig..

VG - Igår: 19:06

Avlyser privatisteksamener i Oslo i april

Privatisteksamener som et satt opp i Oslo fra den 14.april 30.april vil ikke gjennomføres på grunn av coronaviruset..

E24 - I førrgår: 08:12

Venter at Oslo Børs stiger fra start

Det er oppgang i vente fra start på Oslo Børs etter at børsene har steget i Asia og på Wall Street..

Aftenposten - Igår: 20:30

Plasserte ut 7499 par sko på strand i Oslo for demonstrere for barn på Lesbos

Barnepsykologen og aktivisten og Katrin Glatz Brubakk sto i spissen for å plassere ut 7499 par sko på en strand på Ulvøya i Oslo tirsdag..

Aftenposten - I førrgår: 13:29

Oslo kommune gjenåpner idrettsbaner for egentrening

Byrådet i Oslo har snudd i saken om stengte idrettsanlegg og åpner fotballbaner for egenorganisert trening innenfor smittevernreglenes begrensninger, melder VG..

P4 - 28 Mar 20 kl. 07:24

Brann i flere biler i Oslo

Fem biler begynte å brenne på Sletteløkka på Linderud i Oslo i natt. Brannene førte til kraftig røykutvikling og folk ble bedt om å holde vinduer lukket. Operasjonsleder i Oslo-politiet, Vidar Pedersen, mistenker at brannene er påsatt..

P4 - I førrgår: 16:50

Oslo Børs tre prosent opp

Hovedindeksen på Oslo Børs avsluttet dagen tre prosent opp og endte på 686,93 poeng. Indeksen var på det meste ned 2,9 prosent tidligere i dag..

NRK - 30 Mar 20 kl. 02:21

Garasjebrann i Oslo

Brannvesenet slukket natt til mandag en bilbrann i Kurveien på Kjelsås i Oslo i et garasjeanlegg under en blokk. Minst 30 personer ble evakuert i en drøy time. Det var ikke fare for spredning av brann til bygningsmassen over garasjeanlegget..

VG - Igår: 21:28

Oslo universitetssykehus trekker åndedrettsvern: – Usikkerhet rundt kvaliteten

Oslo universitetssykehus (OUS) kjøpte inn åndedrettsvern fra Kina. Nå trekker de maskene på grunn av bekymringer for kvaliteten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt