Oslo

Monday, 17 June, 18:33

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 10 timer siden

Dette vil påvirke Oslo Børs

Her er faktorene som spiller inn før åpning på Oslo Børs mandag. Analytiker og aksjeekspert Roger Berntsen spår åpningen..

P4 - I førrgår: 20:27

Johansen i strupen på Høyre

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen mener det er helt vanvittig at Høyre åpner for å samarbeide med Bompengepartiet i Oslo. Bompengepartiet vil fjerne bomringen i Oslo, som finansierer Oslopakke 3. Johansen sier til VG at det vil ta Oslo tilbake til 80-tallet.

Aftenposten - Igår: 18:48

Tenåring tiltalt for overfallsvoldtekt i Oslo

Neste uke møter en tenåring i Oslo tingrett, tiltalt for å ha overfalt og voldtatt en kvinne i 40-årene i Sofienbergparken i Oslo..

Hegnar.no - 12 timer siden

Leverte 101 tips om arbeidslivskriminalitet i Oslo

Dugnaden Fair Play Bygg Oslo har levert 101 tips om lovbrudd i byggebransjen siden januar. De sier de bare skraper overflaten..

NRK - 1 time siden

Oslo Børs bøtelegger Lavo.tv

Oslo Børs gir Lavo.tv AS et overtredelsesgebyr på 300.000 kroner for brudd på forpliktelsen til å offentliggjøre innsideinformasjon.

Aftenposten - Igår: 07:31

Vil kappe høyhusplaner på Oslo S

Plan- og bygningsetaten vil sette en stopper for planene om å reise Oslos høyeste bygg ved Oslo S..

P4 - I førrgår: 07:13

Milliardprosjekt skal forhindre vannkrise i Oslo

Et nytt milliardprosjekt skal forhindre at 270 000 mennesker i Oslo mister vannet. Det skriver Aftenposten. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

NRK - Igår: 17:44

Heddapris til «Mio, min Mio»

Søndag var teaterfolket samlet til Heddaprisutdeling på Det Norske Teatret i Oslo, og det var stykket «Mio, min Mio» som fikk pris i kategorien «Beste barneforestilling». 5. til 16.

Klartale - 14 Jun 19 kl. 14:58

- I helgen er det vi som eier Oslo!

Mange hundre mennesker skal være med i Stolthets-paraden. Den er i Oslo lørdag..

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:46

Buss i Oslo har kjørt inn i en vegg

En buss har kjørt inn i en vegg ved Skullerud i Oslo. Uklart om noen er skadd i hendelsen, nødetaten er på vei. Det melder Politiet i Oslo på Twitter..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 07:19

Dette vil påvirke Oslo Børs

Her er faktorene som spiller inn før åpning på Oslo Børs fredag..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i en papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern ved Haraldrudveien i Oslo. – Det er ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NRK. Papirkverna tilhører Norsk Gjenvinning..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i papirkvern i Oslo

Nødetatene jobber natt til torsdag med å slokke en brann i en papirkvern i Haraldrudveien i Oslo. – To ansatte evakuerte seg selv og varslet brannvesenet. Ingen av dem har fått røykskader, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt..

Hegnar.no - I førrgår: 07:33

Store variasjoner i rapportering av uønskede hendelser på sykehjem i Oslo

En kartlegging Dagbladet har gjort viser at hendelser rapporteres med ulik alvorlighetsgrad på de forskjellige sykehjemmene i Oslo..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 09:21

Restaurantanmeldelse: Trist utstillingsvindu for Oslo

Oslo fisketorg Pipervika byr på dyr og middelmådig mat..

NRK - 11 Jun 19 kl. 03:42

Ap-politiker dømt for underslag

En mann er dømt til 90 dager i fengsel for at han underslo over 200.000 kroner som tilhørte et lokallag i Oslo Arbeiderparti. Pengene overførte han fra lokallagets konto til sin egen, ifølge en dom fra Oslo tingrett, skriver Vårt Oslo..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 18:00

Full fart fram for MDG og bompengepartiet i Oslo

En fersk meningsmåling viser stor fremgang for MDG og bompengemotstanderne i Oslo. Samtidig stuper tallene for Ap..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 08:05

Dette vil påvirke Oslo Børs

Her er faktorene som spiller inn før åpning på Oslo Børs onsdag. Analysesjef Roger Berntsen spår åpningen..

P4 - 14 Jun 19 kl. 06:48

Mener sårbarheten i vannforsyning i Oslo er for høy

Sårbarheten i vannforsyningen i Oslo er uakseptabelt høy. Det sier Vanndirektør Anna Maria Aursund til Klassekampen. Nesten alle innbyggerne i Oslo får vann fra den samme kilden, men en reservekilde har fortastt ikke kommet på plass etter at det skulle bli utgreid i 1965.

P4 - 11 Jun 19 kl. 08:13

Datatilsynet åpner sak mot Oslo kommune

Datatilsynet åpner sak mot Oslo kommune etter at et søksmål på over 300 sider fra en tidligere ansatt lå usladdet på Oslo kommunes nettsider. En av personene, en kvinne, fikk både personnummeret sitt, legeerklæringer og flere andre private opplysninger eksponert, melder NRK. Oslo kommune opplyser at det beklager publiseringen sterkt og at de vil gjennomgå sine rutiner..

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

Ap-politiker i Oslo dømt for grovt underslag

En mann er dømt til 90 dager i fengsel for å ha underslått over 200.000 kroner som tilhørte et lokallag i Oslo Arbeiderparti. Politikeren forfalsket bilag som gjorde at det så ut som pengene var overført fra lokallaget til Oslo Ap sentralt.

VG - I førrgår: 17:49

Tenåring tiltalt for voldtekt i Oslo

Politiet mener at den unge gutten overfalt en kvinne i Sofienbergparken i Oslo – og voldtok henne..

P4 - I førrgår: 19:46

Norwegian-aksjen kraftig opp

Askjekursen til flyselskapet Norwegian steg til værs på Oslo børs i dag. Økningen skjer samme dag som konsernsjef Bjørn Kjos uttalte at han ønsker en mer tilbaketrukken rolle i flyselskapet. Hovedindeksen på Oslo børs gikk også opp 0,23 prosent i dag..

P4 - I førrgår: 08:14

Frykter bompengekaos

Miljøpartiet de Grønne i Oslo krever at partiene på borgrelig side avklarer om de vil samarbeide med Folkeaksjonen nei til mer bompenger. Bompengepartiet og Frp, som også vil ha bort bomstasjonene, har til sammen rundt 17 prosent oppslutning på VGs siste måling. Leder i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen mener velgerne fortjener å vite om Høyre og Venstre er åpne for et samarbeid, skriver VG..

NRK - 14 Jun 19 kl. 17:11

Dømt for voldtektsforsøk i Oslo

En mann i 30-årene er dømt til tre år og seks måneders fengsel for et voldtektsforsøk i 2013. Hendelsen skjedde på Grünerløkka i Oslo, men saken har tatt seks år fordi mannen forlot landet. Han ble arrestert og utlevert fra USA i fjor..

E24 - I førrgår: 19:39

Oslo kommune tapte i retten - krevde sykkelvei for utbygging av universitetet

Kommunen ville ha sykkelsti og trikkespor da Entra skulle bygge ut juridisk fakultet på Tullinløkka. Det ville ikke Oslo tingrett ha noe av..

NRK - 14 Jun 19 kl. 16:13

Rælingstunnelen åpnet mot Oslo

Tunnelen åpnes i retning Oslo, men retning Lillestrøm holdes fremdeles stengt. Politiet melder at cirka 85 personer måtte evakueres ut av tunnelen, men per nå har de fleste fått hentet bilene sine ut av tunnelen..

Hegnar.no - 12 Jun 19 kl. 07:16

Dette vil påvirke Oslo Børs

Her er faktorene som spiller inn før åpning på Oslo Børs onsdag..

NRK - I førrgår: 03:10

Person omkom etter fall fra bygning

En person ble erklært død på stedet etter fall fra en bygning i Storgata i Oslo sentrum natt til lørdag. – Det er ikke noe som tilsier at det skal ha skjedd noe kriminelt, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt..

P4 - 13 Jun 19 kl. 18:38

Aldri har det regnet mer i Oslo de første dagene i juni

Det har aldri før regnet så mye i Oslo de første dagene i juni som i år. Siden 1. juni har det kommet 96,5 millimeter med regn, viser målestasjonen på Blindern i Oslo, melder NRK.

VG - I førrgår: 06:02

MDG: – Frykter borgerlig bompengekaos i Oslo

Bompengepartiet debuterte med hele 9,1 prosents oppslutning på VGs siste valgmåling for Oslo. Miljøpartiet De Grønne krever at de andre partiene på borgerlig side avklarer om de vil samarbeide med bompengemotstanderne..

VG - I førrgår: 20:05

Raymond Johansen (Ap) i strupen på Høyre: – Det vil ta Oslo tilbake til 80-tallet

Høyre åpner for å samarbeide med Bompengepartiet i Oslo. – Helt vanvittig, mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 14 Jun 19 kl. 05:10

Flere skadd i slåsskamp i Oslo

Flere personer har natt til fredag vært involvert i en slåsskamp på Jernbanetorget i Oslo. Politiet opplyser på Twitter at flere personer er skadet, men ingen av dem kritisk. Det skal blant annet ha blitt brukt en knust flaske..

Hegnar.no - 11 Jun 19 kl. 08:09

Dette vil påvirke Oslo Børs

Her er faktorene som spiller inn før åpning på Oslo Børs tirsdag. Analysesjef Roger Berntsen spår åpningen..

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:14

Brann i et papirlager i Oslo

Nødetatene er natt til torsdag på vei til Haraldrudveien i Oslo i forbindelse med melding om brann i et papirlager, melder politiet på Twitter. Lageret tilhører Norsk Gjenvinning..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 16:00

Dobling og rekord for MDG i Oslo. Også «bompengepartiet» stormer frem.

Arbeiderpartiet er den store taperen, viser Aftenpostens Oslo-måling for juni. Senterpartiet, med bare 1 av 59 bystyrerepresentanter, kan avgjøre om Raymond Johansen får fire nye år som byrådsleder..

Hegnar.no - 11 Jun 19 kl. 05:32

Ap-politiker i Oslo dømt for grovt underslag

En mann er dømt til 90 dager i fengsel for at han underslo over 200.000 kroner som tilhørte et lokallag i Oslo Arbeiderparti..

P4 - 14 Jun 19 kl. 05:54

Varsler innvandrerflukt fra Ap

Arbeiderpartiet som tidligere har gjort storeslem hos innvandre i Oslo kan stå overfor en innvandrerflukt i kommunevalget i høst. Flere minoritetgrupper Vårt Land har snakket med sier det er stor misnøye med Aps innstramming i innvandringspolitikken og varsler skifte til Rødt eller SV. Det er i så fall leit, sier Oslo AUF, som likevel mener det er naturlig at enkelte velgere finner mer tilknytning til andre partier..

P4 - 14 Jun 19 kl. 05:53

Slåsskamp i Oslo sentrum

To personer er sendt til legevakten etter en slåsskamp på Jernbanetorget i Oslo sentrum i natt. Rundt klokka 04 fikk politiet melding om en slåsskamp. Flere personer var involvert og det skal ha blitt brukt en knust flaske.

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 09:53

Sivilombudsmannen: Klar risiko for umenneskelig behandling ved Oslo fengsel

En ny rapport viser at innsatte ved Oslo fengsel behandles i strid med menneskerettighetsstandarder og norsk lov..

Dagbladet - Igår: 10:36

Dette er avvikene

Dagbladet har gjennomgått over 10 000 avvik på sykehjemmene i Oslo..

VG - 14 Jun 19 kl. 12:43

Vi trenger flere boliger i Oslo – ikke færre

Trygve Slagsvold Vedum sier nei til nye boliger i Oslo. Men vi trenger flere, ikke færre boliger i hovedstaden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt