Oslo

Friday, 24 June, 23:48

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 11:43

Norwegian kansellerer tolv avganger torsdag

Flyselskapet Norwegian kansellerer tolv avganger torsdag, inkludert utenlandsruter til London og Mallorca, opplyser flyselskapet til NTB. Kanselleringene omfatter følgende avganger fra Oslo og tilbake til Oslo: * Oslo-London * Oslo-København * Oslo-Mallorca * Oslo-Krakow * Oslo-Stockholm * Oslo-London Det gjelder altså to ulike London-flygninger. Alle de berørte passasjerene har fått beskjed om kanselleringene, og de fleste har fått tilbud om å reise med et annet fly til samme reisemål.

Klartale - Igår: 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

Klartale - 19 jun 22 kl. 06:00

Krever sin rett ved å vise kjærlighet

Juni blir ofte kalt for pride-måneden. Det arrangeres Pride i byer rundt om i Norge. Mange heiser regnbueflaggene.

NRK - 01 jun 22 kl. 20:26

Strømproblemene for toget er rettet

Hovedbanen på Oslo S ble onsdag ettermiddag rammet av strømproblemer. Ved 20-tiden var feilen rettet opp igjen, opplyser Bane Nor. Det var kontaktledningen i Brynsbakken i Oslo som var revet ned, en ledning som sørger for strøm til togene.

Klartale - 17 jun 22 kl. 08:32

Her betaler de mest bompenger

Oslo betaler mest i bompenger. Men hvilken bydel betaler mest?Minerva har sjekket betalingen av bompenger i hovedstaden.

NRK - 14 jun 22 kl. 07:03

Hurtigruten seglar frå Oslo

Frå neste haust skal Hurtigruten segle frå Oslo. Dei nye rutene vil gå frå Oslo til Nordkapp i vinterhalvåret. Dette betyr meir aktivitet i Oslo Havn utanom den vanlege høgsesongen.

NRK - 10 timer siden

Utstedelse av nødpass flyttes til nytt sted i Oslo

Mandag 27. juni åpner et eget utstedelsessted for nødpass i Schweigaardsgate 15b i Oslo sentrum. Nødpass til innbyggere i Oslo, Asker og Bærum vil kun bli utstedt her fra den datoen.

Klartale - 13 timer siden

Mange tror årets feiring vil bli tidenes største

Oslos gater fylles igjen med festglade folk, regnbueflagg og fargerike flåter.– Etter to år med pandemi har det gått opp for mange hvor viktig det er for dem å feire Pride. Det er fantastisk å være tilbake til normale tilstander.

NRK - Igår: 21:00

Statsministeren med på feiring av Oslo Pride

I dag hadde Oslo kommune og regjeringa offisiell markering av skeivt kulturår og feiring av Oslo Pride i Oslo Rådhus. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) var til stade under markeringa. Trettebergstuen hadde tidlegare i dag lagt fram regjeringa sitt lovforslag om forbod mot konverteringsterapi.

NRK - Igår: 03:36

Brann i leilighet i Oslo

Det brenner i en leilighet i Vækerøveien i Oslo. Politiet rykket ut etter meldinger om røyk fra et kjøkken opplyser politiet i Oslo. En tørrkoking skal ha utviklet seg til brann.

NRK - 14 jun 22 kl. 11:48

Oslo vil få slutt på aids-epidemien

Oslo er ein av byane i Sameina Nasjonane sitt initiativ Fast Track cities. Dei har som mål å kvitte seg fullstendig med aids-epidemien innan 2030. Ifølgje FHI er det 6.

NRK - 20 jun 22 kl. 01:58

Brann i et uthus ved et idrettsanlegg i Oslo

Det brenner i et uthus ved et idrettsanlegg i Oslo natt til søndag. Det er fare for spredning til et klubbhus. Brannvesenet i Oslo har sendt sju brannbiler til stedet, melder Oslo 110-sentralen på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

Klartale - 8 timer siden

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Klartale - Igår: 19:15

I kveld kan du se markeringen av skeivt kulturår

I år er det 50 år siden det ble slutt på forbudet mot å være homofil i Norge. Det blir markert med at det i 2022 skal være Skeivt kulturår.Paragraf 213 i Straffeloven ble fjernet i 1972.

NRK - Igår: 03:36

Det brenner i en leilighet i Oslo

Det brenner i en leilighet i Vækerøveien. Politiet rykket ut etter meldinger om røyk fra et kjøkken opplyser politiet i Oslo. En tørrkoking skal ha utviklet seg til brann.

E24 - I førrgår: 16:56

Fornebubanen vedtatt i Oslo bystyre

Oslo bystyre ga onsdag grønt lys for Fornebubanen. Dermed er foreløpig sluttstrek satt for vårens store drama i Oslo-politikken..

Klartale - I førrgår: 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

NRK - I førrgår: 08:46

Oljeaksjonister sperrer E18 ved Oslo

Det er lange køer på E18 innover mot Oslo vestfra, på grunn av en demonstrasjon rett ved Ikea Slependen. Det er organisasjonen «Stopp oljeletinga!» som demonstrerer mot fortsatt oljeleting.

NRK - 21 jun 22 kl. 15:31

Kjærvik-sak går i Lillestrøm

Drapssaka mot Tor Kjærvik sin son blir flytta til Lillestrøm, og skal vere i Romerike og Glåmdal tingrett. Grunnen til at saka ikkje skal opp i Oslo er fordi det var spørsmål ved om dommarane var habile, sidan Tor Kjærvik var fast forsvarar ved Oslo tingrett i fleire år. Sonen til forsvararen, advokat John Christian Elden, er nøgd med slutninga.

Klartale - 21 jun 22 kl. 09:11

Demonstranter sperret vei i Oslo

Demonstrantene hindret trafikken på E18s avkjøringsvei til Bygdøylokket i retning Oslo. Aksjonen varte i rundt en halvtime tirsdag morgen. Demonstrantene ble fjernet av politiet.

NRK - 14 jun 22 kl. 18:54

Sjåfør anker dom for bildrap

Mannen som i mai ble dømt til 2,5 års fengsel for grovt uaktsomt bildrap i Oslo i 2020, anker dommen. Det skriver Avisa Oslo. En 13 år gammel gutt døde etter påkjørselen ved Haugenstua i Oslo i desember 2020.

NRK - 20 jun 22 kl. 02:30

Brann i et uthus i Oslo er slukket

Brannvesenet i Oslo har slukket brannen i et uthus/container ved et idrettsanlegg i Jerikoveien, melder Oslo 110-sentralen. Det var en stund fare for at brannen kunne spre seg til et klubbhus..

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 13 timer siden

Milliardkontrakt på Fornebubanen

Under et døgn etter at det endelige vedtaket om å gå videre med Fornebubanen ble gjort, ble den neste store kontrakten signert. Fornebubanen og Veidekke signerte kontrakten om å bygge tunnel fra Vækerø til Lysaker. Verdien er 1,145 milliarder kroner.

Aftenposten - 14 timer siden

Oslo vil ha mer av dette. Nå skal gatekunsten spres til flere bydeler.

Oslo hadde lenge noen av de strengeste graffitilovene i Europa. I 2016 snudde kommunen..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 10:00

Byantikvaren: – Jeg skjønner at folk snakker om stygt og pent i Oslo

Hvordan skal Oslo se ut i fremtiden? Hvor høyt og hvor tett skal vi bygge? – Oslo er en småskala by..

Klartale - 31 maj 22 kl. 14:45

Hoda vil bli Afghanistans president

– Verden må ikke akseptere Taliban. Verden må ikke gi penger til Taliban. Verden må ikke samarbeide med Taliban.

NRK - Igår: 19:18

Johnny Depps Oslo-konsert utsatt på grunn av covid-sykdom

Fredagens konsert med Johnny Depp og Jeff Beck på Sentrum Scene i Oslo er utsatt på grunn av covid-sykdom i bandet. En ny konsert er satt opp lørdag 2. juli, samme dag som ekstrakonserten, skriver Dagbladet.

NRK - Igår: 18:13

Frå to til fem smitta av apekoppar i Oslo

Den siste veka har det blitt fleire smitta av apekoppar i hovudstaden, skriv Avisa Oslo. For ei veke sidan vart det kjent at to var smitta, no opplyser Folkehelseinstituttet om at det er fem..

NRK - Igår: 09:33

Oslo Børs faller fra start

Pilen har pekt ned på Oslo Børs siden åpningen klokka 9. I skrivende stund er hovedindeksen ned 1,04 prosent. Også oljeprisen har falt..

Aftenposten - Igår: 08:37

Oslo har vokst med over 200.000 innbyggere de siste 25 årene. Bare her har folketallet gått ned.

I én eneste delbydel i Oslo har folketallet gått ned siden 1997. Veksten i byen varierer ekstremt. Sjekk ditt område..

NRK - 17 jun 22 kl. 00:25

Mot feil kjøreretning på E6

Veiarbeidere på E6 Talardrud i Oslo fikk kontroll over en bilist som kjørte i feil kjøreretning mot Follo i feltet for trafikk i retning mot Oslo. Politiet mottok mange nødtelefoner på hendelsen. De har nå kontroll på bilisten og bilen, tvitrer politiet i Oslo..

Aftenposten - I førrgår: 19:00

Fornebubanen endelig vedtatt i Oslo. Her er fem konsekvenser av vedtaket.

Etter en vår med milliardsprekker og politisk drama, vedtok bystyret i Oslo å fortsette arbeidet med Fornebubanen..

NRK - I førrgår: 16:31

Kraftig nedgang på Oslo Børs

Onsdag er det kraftig nedgang på Oslo Børs. Det har vært røde tall gjennom dagen, og hovedindeksen var ned nesten 3 prosent ved stengetid..

E24 - I førrgår: 16:26

Oslo Børs falt tungt

Et markant oljeprisfall tynget Oslo Børs onsdag. Nordic Nanovector og Dof er dagens børstapere..

NRK - 16 jun 22 kl. 14:33

Bred nedgang på Oslo Børs

Nær alle selskapene på Oslo Børs falt markant i løpet av dagen torsdag. Et par timer før stengetid var hovedindeksen ned med 1,62 prosent til 1.203,89 poeng.

NRK - 16 jun 22 kl. 13:38

Voldshendelse i Oslo - politiet ønsker kontakt med vitner

Politiet i Oslo etterforsker en hendelse som skjedde natt til torsdag 16. juni i timen mellom midnatt og klokken 01, i nærheten av krysset Grønland 2A og Lakkegata. – Her ble fornærmede oppsøkt av flere personer som utsatte han for vold.

Aftenposten - I førrgår: 11:53

Spillet om Fornebubanen: Oslo Aps krav kunne ført til dårligere avtale for Oslo. Reddet av nye tall.

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) la frem seks krav for å si ja til Fornebubanen..

NRK - I førrgår: 11:10

Nytt fall på Oslo Børs

Oslo Børs har falt med 3,03 prosent, melder E24. Ved åpningstider falt børsen med 1,81 prosent ved åpningstider onsdag. Nå er Hovedindeksen ned 3,03 prosent..

NRK - I førrgår: 09:35

Oljeaksjonister fjernet fra E18

Politiet har fjernet fem demonstrerende oljeaktivister fra E18 ved Slependen utenfor Oslo og kjørt dem til arresten. Veien er åpnet igjen. Det opplyser operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB..

NRK - I førrgår: 09:09

Fall på Oslo Børs

Oslo Børs faller betydelig med 1,81 prosent ved åpningstider onsdag. Det skjer i takt med oljeprisen, som er ned hele 4,68 prosent. Oljeprisfallet går hardt utover energitungvektere som Equinor, som faller rundt 2 prosent, og Aker BP som er ned rundt 3 prosent.

NRK - 16 jun 22 kl. 09:45

Ny rikstunnel og bedre togtilbud på Østlandet skal utredes

Samferdselsministeren vil se på mulighetene for å forbedre deler av jernbanetransporten på Østlandet. Blant annet kan det bli ny tunnel ut av Oslo. – En stor andel av togene i Norge kjører gjennom Oslotunnelen mellom Oslo S og Skøyen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com