Oslo

Monday, 16 December, 04:54

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 03:33

Stanset bil uten hjul på E6

Politiet i Oslo tok natt til søndag opp jakten på en bil som blant annet hadde kjørt på en bom i Oslo sentrum. Bilen ble senere på natten stanset på E6 ved Furuset. Da manglet bilen ett hjul, skriver Oslo-politiet på Twitter..

Aftenposten - 14 timer siden

Oslo før: Gjenerobringstiden

Forskjellige tidsepoker får ulike betegnelser etter hvilke endringer som har skapt dem. Hva vil ettertiden kalle dagens byutvikling i Oslo?.

NRK - 5 timer siden

Mann knivstukket i Oslo

En mann ble søndag kveld knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

P4 - 5 timer siden

Mann knivstukket i Oslo

En mann er knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Politiet søker etter en gjerningsmann som stakk fra stedet etter hendelsen. Skadeomfanget er uklart.

P4 - 15 timer siden

Trusselsituasjon i Oslo

Politiet i Oslo har nå kontroll på en kvinne i forbindelse med en trusselsituasjon med kniv i sentrum i ettermiddag. Bevæpnet politi søkte etter kvinnen etter et basketak med en annen kvinne. Ingen ble fysisk skadd..

NRK - 15 timer siden

Pågrepet for trusler

En kvinne er pågrepet for trusler med kniv, bæring av kniv, samt besittelse av narkotika, etter en trusselsituasjon i Brugata i Oslo. En mann er også innbragt, da han skal ha lagt seg opp i politiets arbeid, skriver Oslo-politiet på Twitter..

Aftenposten - Igår: 22:47

Fjordbyen Oslo sett fra Økern

Økern-området i Oslo er i dag en enorm byggeplass med utsikt til flere firefelts veier, jernbane- og T-banelinjer. Men fra 120 meters høyde er utsikten bedre..

Aftenposten - 4 timer siden

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Politiet søker etter en gjerningsmann..

Dagbladet - I førrgår: 23:58

Mann påkjørt i Oslo sentrum

En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader..

P4 - I førrgår: 23:56

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

Aftenposten - I førrgår: 00:00

Mann påkjørt i Oslo sentrum

En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader..

Aftenposten - I førrgår: 00:00

Mann til sykehus etter påkjørsel i Oslo sentrum

En mann beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum..

NRK - I førrgår: 00:00

Mann skadd etter påkjørsel i Oslo

En mann beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Hendelsesforløpet er ukjent. Politiet er i kontakt med drosjesjåføren og flere vitner på stedet..

Aftenposten - I førrgår: 00:00

Mann hardt skadd etter å ha blitt påkjørt av bil i Oslo

En mann beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum..

Dagbladet - I førrgår: 23:58

Mann hardt skadd etter å ha blitt påkjørt av bil i Oslo

En mann beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum..

P4 - I førrgår: 12:35

Skal på jomfrutur med Go-Ahead

Førstkommende søndag skrives det samferdelshistorie når det første toget fra Go-Ahead kjører fra Stavanger med kurs for Oslo S. Samferdelsminister Jon Georg Dale vil markere trafikkstarten for det britiske selskapet og være med på den første turen. Go-Ahead skal kjøre fjerntogene på Sørlandsbanen fra Oslo S via Kristansand til Stavanger fram til 2027..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 20:08

Parentesen (Oslo)?

Fredsprisvinner Abiy Ahmed er en svipptur til Oslo for å ta imot prisen. Problemer hjemme kan gjøre fredsprisen til bare en parentes i Abiys karriere, skriver Morten Strand..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 17:19

Oslo Høyre er begeistret for omstridt moské-tilbud, men integreringsministeren fra samme parti er bekymret

Mens Oslo Høyres Øystein Sundelin mener Det Islamske Kultursenter gjør en stor innsats for barn og unge, uttrykker integreringsminister Jan Tore Sanner bekymring for menighetens overnattingstilbud..

Dagbladet - 4 timer siden

Knivstikking: - Kom løpende ut fra 7-Eleven

Politiet jakter en gjerningsmann etter at en mann ble knivstukket i Brugata i Oslo sentrum søndag kveld..

P4 - 12 Dec 19 kl. 05:44

Dømt for å kjøre omvei

En taxisjåfør i Oslo er dømt for å ha kjørt omvei på rundt 400 turer så taksameteret viste et mye høyere beløp enn han hadde krav på. Dette skjedde på turer med kunder som ikke kan reise kollektivt og derfor har TT-kort. Sjåføren er i Oslo tingrett fradømt retten til å kjøre TT-turer, og ha må betale tilbake 254 000 kroner.

Aftenposten - 07 Dec 19 kl. 11:13

DIREKTE: Vi jakter mer Viking-stemning i Oslo

DIREKTE FRA Oslo: Vi viste direkte fra Viking-spillernes ankomst på hotellet i Oslo. Nå er vi på vei til supportertreffet på Brygg..

NRK - 14 timer siden

Norskpakistanar lauslaten i Dubai

Ein mann i slutten av 30-åra frå Oslo som blei pågripen i ei hasjsak i Dubai er lauslaten, opplyser hans forsvarar John Christian Elden, melder VG..

P4 - 06 Dec 19 kl. 17:11

Mindre trafikk i Oslo

Det har blitt mindre trafikk i Oslo. I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor, viser tall fra Fjellinjen. Fossildrevne biler står for de fleste passeringene..

NRK - 4 timer siden

Mann til sykehus etter knivstikking

Mannen som søndag kveld ble knivstukket i Brugata i Oslo er sendt til sykehus. Han har skader i armen. – Gjerningsmannen er beskrevet som en høy og tynn afrikansk mann, ikledd hvit genser med tverrgående røde striper, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 18:49

Fotgjenger alvorlig skadd i påkjørsel i Oslo

En fotgjenger ble kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt i Nordstrandsveien i Oslo søndag ettermiddag..

NRK - 08 Dec 19 kl. 07:28

To bilbranner i Oslo

En personbil og en varebil brant ved Sinsen skole i Oslo natt til søndag. Bilene er helt utbrent, og en tredje bil skal ha fått smelteskader, skriver TV 2..

P4 - 10 Dec 19 kl. 12:35

Direkte fra nobelprissermonien

Etiopias statsminister Abiy Ahmed mottar Nobels fredspris i Oslo rådhus klokken 13.00 tirsdag. Fredsprisvinneren har varslet at han verken vil stille på pressekonferanse eller gi TV-intervjuer til internasjonal presse.

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 18:49

Alvorlig trafikkulykke i Oslo

En fotgjenger er blitt påkjørt på Nordstrand i Oslo. Fotgjengeren er alvorlig skadd og kjøres til sykehus..

NRK - 16 timer siden

Har kontroll på mistenkt

Politiet har kontroll på den mistenkte i forbindelse med trusselsituasjonen i Brugata. Ifølge operasjonsleder i Oslo-politiet skal det være to kvinner involvert, og det skal ha oppstått et basketak mellom disse..

Aftenposten - 8 timer siden

Amund Kveim kan bli Årets Osloborger: – Miljøengasjement må også være lokalt

Høyhus, rushtrafikk, plastsøppel. Et kvarter unna Oslo S kjemper Amund Kveim på 20. året for å bevare et sjeldent naturreservat..

P4 - 08 Dec 19 kl. 18:44

Fotgjenger alvorlig skadet etter påkjørsel

En fotgjenger i Oslo er påkjørt av en bil og kjørt til sykehus med alvorlige skader. Det melder Politiet i Oslo på twitter. Føreren av bilen har fått førerkortet beslaglagt og det opprettes sak..

Dagbladet - 22 timer siden

Politiet: Vær snille med hverandre

Natt til tredje søndag i advent ble preget av tallrike krangler og slåsskamper over hele landet. I Oslo ba politiet folk om å være snille med hverandre..

VG - 14 timer siden

Mann løslatt i hasj-sak i Dubai

Mann i slutten av 30-årene fra Oslo ble pågrepet i hasj-sak etter anmodning fra norsk politi. Nå sier forsvareren at han er løslatt..

NRK - Igår: 04:44

Bil kjørte i strømstolpe i Asker

To personer er lettere skadd etter en uforkjøring ved Dikemark i Akser natt til søndag. BIlen har kjørt inn i en strømstolpe. Stolpen er brukket tvers av, opplyser Oslo politidistrikt..

VG - 14 timer siden

Elden: Mann løslatt i hasj-sak i Dubai

Mann i slutten av 30-årene fra Oslo ble pågrepet i hasj-sak etter anmodning fra norsk politi. Nå sier forsvareren at han er løslatt..

VG - 17 timer siden

Ingen VM-bronse for Norge: Tapte for råsterke russere

KUMAMOTO/Oslo (VG) (Russland – Norge 33–28) Det ble en tung avslutning på håndball-VM for Norge. Mesterskapet avsluttes med to strake tap, og en av hovedgrunnene til det, heter Anna Vjakhireva (24)..

P4 - 21 timer siden

Ber folk være snille med hverandre

Politiet i Oslo går nå ut og ber folk være snille med hverandre i adventstiden etter en natt med veldig mye bråk og slossing i hovedstaden. På et punkt måtte de rykke ut til fem slåsskamper samtidig på flere steder. Det har vært svært hektisk, sier operasjonsleder Tore Solberg..

NRK - 16 timer siden

Væpna politi leitar etter person

Væpna politi søker etter ein person i samband med ein trusselsituasjon i Brugata i Oslo. Personen kan ha hatt ein kniv, melder politiet. Ingen skal vere fysisk skada.

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 06:24

Oslo-byrådet vil bruke bompenger på kollektiv-priskutt. Det er ikke lovlig.

For nesten 10 år siden ble Oslo kommune informert av Samferdselsdepartementet om at bompenger ikke kan subsidiere kollektiv-priskutt. Det gjelder ennå, fastslår regjeringen..

VG - 21 timer siden

Politiet etter natt med mye bråk: Vær snille med hverandre

Natt til tredje søndag i advent ble preget av tallrike krangler og slåsskamper over hele landet. I Oslo ba politiet folk om å være snille med hverandre..

NRK - 07 Dec 19 kl. 07:08

Bilbrann i Oslo

En personbil brant i Jens Bjelkes gate på Tøyen i Oslo natt til lørdag. Politiet skal undersøke om brannen er påsatt..

P4 - 9 timer siden

Pågrepet for vold på tog

En mann er pågrepet for å ha slått kjæresten sin flere ganger på Kløfta i kveld. Ifølge politiet hadde paret tatt toget fra Oslo S, og togpersonale oppfattet mannen som truende og voldelig mot kvinnen. Da politiet skulle pågripe mannen var de også vitne til volden.

NRK - 08 Dec 19 kl. 18:51

Alvorlig trafikkulykke i Oslo

En fotgjenger er blitt påkjørt på Nordstrand i Oslo. Fotgjengeren er alvorlig skadd og kjøres til sykehus, skriver politiet på Twitter. Tidligere søndag ettermiddag meldte de at fotgjengeren var våken og bevisst..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 06:24

Oslo-byrådet vil bruke bompenger på kollektiv-priskutt. Det er ikke lovlig, sier regjeringen.

For nesten 10 år siden ble Oslo kommune informert av Samferdselsdepartementet om at bompenger ikke kan subsidiere kollektiv-priskutt. Det gjelder ennå, påpeker samferdselsministeren..

NRK - Igår: 04:44

Bil traff lyktestolpe i Asker

To personer er lettere skadd etter en uforkjøring ved Dikemark i Akser natt til søndag. BIlen har kjørt inn i en lyktestolpe. Stolpen er brukket tvers av, opplyser Oslo politidistrikt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt