Oslo

Søndag, 29 November, 01:55

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

136 smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 136 nye koronatilfeller i Oslo siste døgn, viser oppdaterte smittetall fra Oslo kommune. De siste 14 dagene er det registrert 2.347 smittetilfeller, viser tallene..

Aftenposten - Igår: 10:40

Aftenposten styrker dekningen av Oslo

Mandag lanserer Amedia sin lokalavis for Oslo. Aftenposten styrker samtidig sin Oslo-satsing for å møte konkurrenten..

NRK - Igår: 07:06

155 nye smitta i Oslo

Det siste døgnet har det vorte registrert 155 nye smittetilfelle av koronaviruset i Oslo, melder Oslo kommune. Det er 18 færre tilfelle enn snittet for dei siste 14 dagane..

E24 - I førrgår: 13:14

Raymond Johansen med «nødrop»: Ber om egen tiltakspakke for Oslo rettet mot uteliv og reiseliv

Oslo kommune viderefører den sosiale nedstengningen til 14. desember. Samtidig kommer byrådslederen med et «nødrop fra Oslo rådhus».

NRK - 25 nov. 20 kl. 15:51

9 av 10 følger reglene i Oslo

9 av 10 følger smittevernreglene i Oslo ifølge ny undersøkelse som er utført på oppdrag fra Oslo kommune. Andre funn fra undersøkelsen viser at 8 av 10 er uenig i at tiltakene er for strenge. Like mange sier de kjenner reglene godt eller svært godt..

NRK - 25 nov. 20 kl. 06:15

Nytt koronadødsfall i Oslo

Ein pasient ved Oslo Universitetssjukehus (OUS) døydde måndag av covid-19. Dette er det 24 koronarelaterte dødsfallet som er registrert ved sjukehuset, melder Vårt Oslo. Sjukehuset kan ikkje gi meir informasjon om den avdøde grunna personvern..

Aftenposten - 23 nov. 20 kl. 21:00

Er Oslo-skolen på feil vei?

Det blir altfor enkelt å legge skylden på skolepolitikken i Oslo kommune eller ledelsen i kommunen for det som skjer i Oslo-skolen..

NRK - 17 nov. 20 kl. 07:24

198 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 198 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo siste døgn. Det er fem færre enn samme dag for en uke siden. De siste to ukene har 2204 personer testet positivt for korona i Oslo, viser tall fra Oslo kommune..

NRK - 17 nov. 20 kl. 06:42

Oslo-folk støtter byrådslederen

79 prosent av innbyggerne i Oslo sier de støtter byrådets koronatiltak. Det viser en undersøkelse gjennomført av Opinion. Tilliten fra Oslo-folk er nå 10 prosentpoeng høyere enn ved forrige måling som var i mai, skriver Vårt Oslo..

Dagbladet - 22 nov. 20 kl. 21:27

Alt var klart for stor-moské i Oslo

Dette er historien om den stor-slåtte moskeen i hjertet av Oslo som aldri ble noe av. Og om hvorfor Oslo Plaza vender mot Mekka..

Dagbladet - 22 nov. 20 kl. 21:27

Alt var klart for stor-moské i Oslo

Dette er historien om den stor-slåtte moskeen i hjertet av Oslo som aldri ble noe av. Og om hvorfor Oslo Plaza vender mot Mekka..

NRK - 5 minutter siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 4 timer siden

Melding om skudd i Oslo

Politiet i Oslo er på plass i Fossveien på Grünerløkka etter at det skal ha blitt avfyrt skudd i området. Ingen ble skadet. Politiet opplyser at de leter etter en sølvfarget Volkswagen i forbindelse med hendelsen..

Aftenposten - 8 timer siden

Engasjerte deltakere markerte misnøye med koronatiltak i Oslo

Flere hundre mennesker møtte opp i Oslo sentrum lørdag ettermiddag for å vise sin misnøye med myndighetenes koronatiltak..

Aftenposten - 8 timer siden

Enda flere bruker Oslo-marka under koronanedstengingen

Under nedstengingen har Oslo-folk beveget seg langt mindre enn før. Men marka blir godt brukt..

VG - 18 timer siden

Trygve og folket i Oslo-bygdene

Trygve Slagsvold Vedum har endret sin distriktspolitikk til å omfatte alle som føler seg fjernt fra makten – selv i Oslo. Senterpartiet puster Ap i nakken, som det nye, brede folkepartiet..

Aftenposten - Igår: 22:11

Senterpartiet: Stans all planlegging av ny jernbanetunnel under Oslo

Venstreleder Guri Melby rister på hodet av Sp, som nå satser kraftig på Oslo. Sp vil nemlig ha full stans i arbeidet med ny jernbanetunnel under hovedstaden..

NRK - Igår: 16:45

Har større smittepress enn Oslo

Smittepresset i Østfold har no blitt større enn i Oslo i forhold til talet på innbyggarar. Mens smittetalet ser ut til å flate seg ut i hovudstaden, er trenden aukande i fleire kommuner i Østfold. Kommuneoverlegen i Moss er blant dei som er uroa..

NRK - Igår: 16:21

Lørentunnelen opna igjen

Lørentunnelen på ring 3 i Oslo er open igjen etter at tre bilar var involverte i ei trafikkulukke i området. Det er likevel venta at dei lange køane vil halde fram, melder Oslo-politiet på Twitter. Ingen skal vere alvorleg skadde etter ulukka..

NRK - Igår: 15:38

Tre bilar i ulukke på Ring 3 i Oslo

Det er store trafikale problem på Ring 3 ved Lørentunnelen i Oslo etter ei trafikkulukke der tre bilar er involverte, melder politiet. Naudetatane jobbar på staden. Det skal ikkje vere alvorlege personskadar, men alle tre bilane må bli taua vekk..

NRK - 21 nov. 20 kl. 07:10

154 nye smittetilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 154 nye personer som er smittet med korona i Oslo. Det er en nedgang på 87 personer sammenlignet med i går, viser Oslo kommunes koronastatistikk. Det er mest smitte i bydel Bjerke..

NRK - Igår: 09:56

Flere tilfeller spores til Oslo

Fem nye smittetilfeller er registrert i Trondheim. Kommunen tror tilfellene kan knyttes til Oslo. En av de smittede har hatt besøk derfra, to av dem har vært der selv og to har blitt smittet av noen som har vært der, skriver Adresseavisen..

E24 - Igår: 08:17

Over 5.000 er permittert eller oppsagt på Oslo lufthavn

Nesten 2.000 ansatte ved Oslo lufthavn er oppsagt og over 3.500 er permitterte på grunn av nedgangen i flytrafikken under koronapandemien..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 20:51

Over 12.000 Oslo-elever har vært i karantene. Det går verst ut over noen barn.

Fire av ti Oslo-skoler greier ikke å følge smittereglene, viser Aftenpostens kartlegging. Minst 786 skoleelever i Oslo har vært koronasmittet..

NRK - I førrgår: 21:31

Lovar krisehjelp på 47 millionar

Dagen etter at kulturminister Abid Raja fekk krass kritikk frå det konkurstruga Folketeateret i Oslo for manglande stønad, lova han torsdag 47,1 millionar kroner i krisehjelp. Kulturlivet i Oslo har vore stengt ned sidan starten av november..

NRK - I førrgår: 19:01

Oslo MDG: Hansson vann kampvotering

Etter Oslo MDG sitt digitale nominasjonsmøte torsdag kveld, vann Rasmus Hansson kampvoteringa om andreplassen mot Hulda Holtvedt, ifølge NTB..

Aftenposten - I førrgår: 19:07

Oslo MDG: Rasmus Hansson vant kampvotering om andreplassen mot Hulda Holtvedt

Lan Marie Berg topper valglista for Oslo MDG. Andreplassen fylles av Rasmus Hansson, som vant kampvoteringen mot Grønn Ungdom-topp Hulda Holtvedt..

Aftenposten - I førrgår: 19:07

Oslo MDG: Rasmus Hansson vant kampvotering

Lan Marie Berg topper valglista for Oslo MDG. Andreplassen fylles av Rasmus Hansson, som vant kampvoteringen mot Grønn Ungdom-topp Hulda Holtvedt..

NRK - I førrgår: 17:16

Rumenar får to veker i varetekt

Ein rumenar har vore to døgn i arresten i Oslo etter at han kom fram til Noreg, fordi politiet mistenker at han hadde falske papir som synte negativ koronatest. Oslo tingrett skal torsdag bestemme om politiet får fengsle han i fire veker til..

Aftenposten - I førrgår: 14:45

Norsk fiolinist og Oslo-Filharmonien nominert til Grammy

– Dette er prikken over i-en, sier fiolinist Peter Herresthal. Sammen med Oslo-Filharmonien er han Grammy-nominert..

Klartale - I førrgår: 13:50

Korona-reglene i Oslo forlenges

De strenge reglene i Oslo skal fortsette å gjelde i to uker til. – Det kan se ut som vi må leve med disse tiltakene ut 2020, sier Raymond Johansen..

VG - I førrgår: 13:27

Vurderer egne tiltak i Oslo-skoler

Byrådsleder Raymond Johansen ser med bekymring på smitteøkningen blant unge i Oslo. Nå skal det vurderes målrettede tiltak på skoler i områder med høy smitte..

NRK - I førrgår: 13:33

Ber om egne tiltak for Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) ber om at regjeringen kommer med en egen tiltakspakke for Oslo. Vi tenger en egen tiltakspakke spesielt innrettet mot reiseliv og uteliv, og spesielt inn mot områdene med høyest ledighet, sier Johansen..

E24 - I førrgår: 13:14

Johansen med «nødrop»: Ber om egen tiltakspakke

Oslo kommune viderefører den sosiale nedstengningen til 14. desember. Samtidig kommer byrådslederen med et «nødrop fra Oslo rådhus».

VG - I førrgår: 13:01

Forlenger sosial nedstenging i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kunngjør at den sosiale nedstengingen i Oslo må vare lenger, til mandag 14. desember..

NRK - I førrgår: 13:03

Oslo forlenger smitteverntiltak

Oslo forlenger smitteverntiltakene fram til 14. desember. Det sa byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse i dag..

E24 - I førrgår: 13:02

Forlenger sosial nedstenging i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kunngjør at den sosiale nedstengingen i Oslo må vare lenger, til mandag 14. desember..

VG - I førrgår: 13:01

Smitten øker fortsatt: Forlenger sosial nedstenging av Oslo

Byrådet har besluttet at den sosiale nedstengingen av Oslo vil vare frem til 14. desember, før det gjøres en ny vurdering..

E24 - I førrgår: 13:02

Smitten øker fortsatt: Forlenger sosial nedstenging av Oslo

Byrådet har besluttet at den sosiale nedstengingen av Oslo vil vare frem til 14. desember, før det gjøres en ny vurdering..

Aftenposten - I førrgår: 12:46

Raymond Johansen: Den sosiale nedstengingen av Oslo forlenges til mandag 14. desember

– Episenteret for smitten i Oslo har havnet i våre østlige bydeler, særlig i Groruddalen, sier en bekymret byrådsleder Raymond Johansen (Ap) på pressekonferanse som startet klokken 13..

Aftenposten - I førrgår: 12:46

Den sosiale nedstengingen av Oslo forlenges til mandag 14. desember

– Episenteret for smitten i Oslo har havnet i våre østlige bydeler, særlig i Groruddalen, sier en bekymret byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Aftenposten - I førrgår: 09:09

Oslo vurderer strengere smittetiltak på enkelte skoler

Oslo kommune vurderer å innføre innstramminger på skoler i enkelte deler av hovedstaden, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

VG - I førrgår: 08:56

Oslo vurderer strengere smittetiltak på enkelte skoler

Oslo kommune vurderer å innføre innstramminger på skoler i enkelte deler av hovedstaden, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Klartale - I førrgår: 08:39

176 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet er 176 nye meldt smittet med korona i Oslo. 551 i hele landet er meldt smittet..

NRK - I førrgår: 07:08

176 smittede i Oslo

Det er registrert 176 smittetilfeller i Oslo siste døgn. Det er litt færre enn samme dag forrige uke, da det ble registrert 189 tilfeller. De østlige bydelene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt