Orange County

Monday, 26 September, 18:18

Nyheter om Orange County

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 maj 22 kl. 03:31

Kirkegjengere overmannet bevæpnet mann

En mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, ble overmannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En mann ble skutt og drept, og fire andre ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County.

Dagbladet - 26 jul 22 kl. 21:12

Løste 37 år gammel drapsgåte

Med bruk av genetisk slektsgransking har etterforskere i Orange County funnet drapsmannen bak to kvinnedrap fra 80-tallet..

NRK - 15 jul 22 kl. 23:28

To pågrepet for 7-Eleven-skytingene i USA

To personer er pågrepet, mistenkt for å ha stått bak rekken av dødelige ran på 7-Eleven-kiosker i California. To ble drept og tre skadd i de dødelige ranene på seks ulike kiosker sør i California. Ranene skjedde 11.

NRK - 17 maj 22 kl. 04:11

68-åring arrestert etter kirkeskyting

En 68 år gammel mann er arrestert av politiet i Los Angeles, mistenkt for å ha stått bak skyting utenfor en kirke søndag. En person ble drept og fire andre skadd. Alle er eldre menn med bakgrunn fra Taiwan.

NRK - 15 maj 22 kl. 23:37

Flere personer skutt i kirke i USA

Flere personer skal være skutt i en kirke i Laguna Woods i California. En person er pågrepet, melder politiet i Orange County..

NRK - 04 okt 21 kl. 16:20

Fisk og dyr rammet av oljekatastrofen

I California pågår arbeidet med oppryddingen etter oljeutslippet i Orange County for fullt. Strendene er stengt for besøkende og fiskebåtene har innstilt driften. Ifølge den amerikanske kystvakten har man kun klart å fange opp i underkant av tre prosent av utslippet som skal være på minst 572.

VG - 03 okt 21 kl. 21:24

Massiv oljelekkasje i California

Borgermesteren i Huntington Beach frykter en økologisk katastrofe etter at minst 570.000 liter har lekket ut i havet og tilsøler strendene i Orange County, California..

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 21:29

Stor oljelekkasje i California – Over en halv million liter har lekket ut i havet

Minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet utenfor Orange County i California..

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 21:31

Stor oljeutslipp i California – minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet

Minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet utenfor Orange County sør i California, opplyser myndighetene i….

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 21:31

Stort oljeutslipp i California – over en halv million liter olje lekket ut i havet

Minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet utenfor Orange County sør i California, opplyser myndighetene i….

NRK - 03 okt 21 kl. 21:07

Stort oljeutslipp i California

Minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet utenfor Orange County i California, opplyser myndighetene i Huntington Beach. – Lekkasjen har rammet Huntington Beach betydelig, men vesentlige økologiske konsekvenser på strendene og i våtmarkene, heter det i uttalelsen.

E24 - 03 okt 21 kl. 21:10

Stor oljelekkasje i California – Over en halv million liter har lekket ut i havet

Minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet utenfor Orange County i California, opplyser myndighetene i Huntington Beach..

NRK - 01 apr 21 kl. 05:24

Fire døde etter skyteepisode i USA

Minst fire personer er døde og to er skadet etter en skyteepisode i Orange County i delstaten California. Hendelsen skal ha funnet sted i forretningsbygg. Situasjonene skal være under kontroll, opplyser politiet, ifølge NBC News.

NRK - 27 okt 20 kl. 00:03

70.000 evakuert fra skogbrann

70.000 innbyggere i Orange County sør for Los Angeles er bedt om å forlate hjemmene sine på grunn av voldsomme skogbranner. To brannmenn er kritisk skadet.

P4 - 08 aug 19 kl. 08:40

Mann pågrepet for fire drap

En 33-år gammel mann er pågrepet for å ha drept fire personer og såret to andre med kniv i Orange County i California. Det opplyser amerikansk politi. Ifølge politiet virker volden tilfeldig, ofrene og stedene vilkårlig utvalgt.

NRK - 08 aug 19 kl. 08:13

Mann pågrepet for drap i USA

Politiet i Orange County i California opplyser at de har pågrepet en 33 år gammel mann for å ha ranet og drept fire personer og såret to andre med kniv. Politiet sier volden virker tilfeldig, og at han hadde kniv og skytevåpen da han ble pågrepet..

NRK - 05 aug 18 kl. 23:26

Fem døde da fly krasjet i Florida

Fem mennesker omkom da et lite tomotors Cessna propellfly styrtet i en parkeringsplass i Santa Ana i Florida søndag. Årsaken til styrten er uklar. Det er ikke meldt om skadde på bakken, skriver The Orange County Register..

NRK - 05 aug 18 kl. 23:26

Fem døde da fly krasjet i USA

Fem mennesker omkom da et lite tomotors Cessna propellfly styrtet i en parkeringsplass i Santa Ana i California søndag. Årsaken til styrten er uklar. Det er ikke meldt om skadde på bakken, skriver The Orange County Register..

P4 - 16 okt 16 kl. 21:47

Republikansk partikontor påtent i Orange County

I Orange County i USA ble det republikanske partihovedkvarteret i dag angrepet med en brannbombe. Det skriver The Charlotte Observer. Noen har også tagget "Nazi-republikanere, kom dere ut av byen" på bygningen, skriver avisen..

Dagbladet - 17 okt 16 kl. 00:45

Brannbombe mot republikansk partikontor i North Carolina

Det er blitt kastet en brannbombe mot Republikanernes hovedkontor i Orange County i North Carolina, melder lokale medier..

NRK - 16 okt 16 kl. 21:36

– Tente på republikansk partikontor

Det republikanske partihovedkvarteret i Orange County, California, skal ha blitt angrepet med en brannbombe, ifølge The Charlotte Observer. Noen har også tagget «Nazi-republikanere, kom dere ut av byen» på bygningen, viser et bilde avisa har trykket..

NRK - 16 okt 16 kl. 21:36

USA: – Brannbombe mot partikontor

Det republikanske partihovedkvarteret i Orange County, California, skal ha blitt angrepet med en brannbombe, ifølge The Charlotte Observer. Noen har også tagget «Nazi-republikanere, kom dere ut av byen» på bygningen, viser et bilde avisa har trykket..

NRK - 15 jun 16 kl. 18:44

– Overlevde ikke alligatorangrep

Jerry Demings, sheriff i Orange County, utelukker at toåringen som ble tatt av en alligator på en strand ved Disney World utenfor Orlando overlevde. Nå arbeider omkring 50 personer med å forsøke å finne levningene av gutten, opplyser Demings..

NRK - 15 jun 16 kl. 06:45

Toåring tatt av alligator i Disney

Politiet i Orange County leter etter et barn på to år som skal ha blitt dratt ned i vannet av en alligator ved et hotell ovenfor Magic Kingdom-parken i Disney World, skriver Orlando Sentinel..

DN - 10 feb 15 kl. 21:53

Rike foreldre dropper vaksine

Ekteparet Bruhl frykter nye utbrudd av sjeldne barne­sykdommer i Orange County fordi foreldre lar være å vaksinere barna – særlig i rike ­nabolag..

Aftenposten - 23 jan 15 kl. 13:02

Elever uten meslingvaksine ingen adgang

(Orange County, California, Aftenposten): Meslinger ble erklært utryddet i USA for 15 år siden. Nå er sykdommen plutselig tilbake. På Huntington Beach High School må uvaksinerte elever holde seg hjemme..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com