Opptatt

Monday, 27 June, 07:30

Nyheter om Opptatt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 apr 22 kl. 14:18

Huitfeldt: India er svært Opptatt av Ukraina

Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier at India er veldig Opptatt av det som skjer i Ukraina, og at landet ønsker en regelstyrt verden. Tirsdag møtte Huitfeldt (Ap) Indias statsminister Narendra Modi og utenriksminister Subrahmanyam Jaishankar, men det er uklart hvor mye Ukraina fylte i samtalene. Uansett har saken vært på dagsordenen under Huitfeldts to dager lange India-besøk.

E24 - 07 jun 22 kl. 19:20

Støre om riking-strid: – Ikke Opptatt av å «ta noen»

LEIRVÅG (VG) NHO-sjef Ole Erik Almlid reagerer på LO-sjef Peggy Hessen Følsviks uttalelser «om å ta de rike». Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) vil ha rettferdige skatter, men lover at han ikke er Opptatt av å «ta noen»..

VG - 07 jun 22 kl. 18:49

Støre om riking-strid: – Ikke Opptatt av å «ta noen»

LEIRVÅG (VG) NHO-sjef Ole Erik Almlid reagerer på LO-sjef Peggy Hessen Følsviks uttalelser «om å ta de rike». Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) vil ha rettferdige skatter, men lover at han ikke er Opptatt av å «ta noen»..

NRK - 21 maj 22 kl. 12:04

Numedal-siktede skal gjennom prejudisiell observasjon

Mannen som er siktet for grov kroppsskade i Numedal fengsles i fire uker. han har ikke sagt noe om motiv, ifølge sin forsvarer. – Det han er Opptatt av, og jeg er Opptatt av, er å få en nærmere undersøkelse av hans psykiske tilstand, og han ønsker selv å samarbeide å snakke med helsepersonell, psykiater eller lege.

Dagbladet - 23 jun 22 kl. 21:45

Politiet på døra

Hvorfor er Má så Opptatt av pengespill? Hva gjør storebror utenfor grillkiosken med åpne skjorteknapper? Og hvorfor banker politiet på døra?

VG - 22 jun 22 kl. 17:25

Stortingets «hemmelige» råd: Politikere fryktet å miste diamantkort-fordeler

Politikernes eget brukerråd på Stortinget er ikke bare Opptatt av pendlerboligene, øl og skrelte poteter i kantina: Frykten for å miste de lukrative bonuskortene på flyreiser har vært gjenstand for omfattende diskusjon..

Klartale - 11 apr 22 kl. 12:15

Menn er mest Opptatt av pris, mens kvinner vil unngå kø

– Det er interessant å se at der det har vokst mest er netthandel av barneklær hos menn. Mens veksten for bygg og hage er hos kvinner. Det sier Ardalan Fadai.

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 20:15

Er barneministeren Opptatt av å gjøre det beste for barn i Norge? Det virker ikke sånn.

Å legge opp til en debatt om straff og avskilting av foreldre er definitivt ikke veien å gå..

Dagbladet - 20 jun 22 kl. 08:53

Slakter russisk luftvåpen-strategi

Det russiske flyvåpenet har trolig vært mer Opptatt av å imponere høytstående offiserer, enn å få til et fungerende samarbeid innad i avdelingen, mener den ferske rapporten..

VG - 18 jun 22 kl. 08:32

Maktkamp, intriger, milliardærer og trygd

Resett skulle endevende Norge. Fem år senere er de involverte mest Opptatt av å filleriste hverandre..

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 22:06

Kronprinsparet til prinsessedatteren: – Du skal få lov til å gjøre feil

– Både pappa og jeg er Opptatt av at du skal få lov til å gjøre feil, sier kronprinsesse Mette-Marit til….

NRK - 16 jun 22 kl. 07:32

Oljesøl fra vindturbiner

Olje fra vindturbiner har to ganger på kort tid lekket ut i naturen i Roan vindpark i Trøndelag. I februar og mai førte sprekk i giroljetanken i to vindturbiner til at 150-300 liter olje ble spredt med vinden til myr og tjern i nærheten. Trønderenergi la ut lenser og har brukt pumpebil for å suge opp så mye som mulig av oljen som lakk ut.

NRK - 14 jun 22 kl. 10:13

Frp: – Regjeringen og SV mangler kontakt med vanlige folk

– Det har aldri vært større behov for å hjelpe vanlige folk i Norge som ikke klarer å betale regningene sine. Da er det mildt sagt sjokkerende at bistand ble den største kampsaken og den største vinneren av forhandlingene, sier Listhaug. Hun mener regjeringen og SV totalt mangler kontakt med hva vanlige folk er Opptatt av nå.

Klartale - 13 jun 22 kl. 07:00

Kolsom og Emine vil hjelpe innvandrer-kvinner

– Baluchi, dari, farsi, urdu, engelsk.Kolsom Husseinbor fra Iran tar en kort pause. Hun tenker seg om.

Aftenposten - 12 jun 22 kl. 11:17

Får kritikk for maleri i nye Nasjonalmuseet: – Jeg visste ikke at den norske kongen var urørlig

Lena Trydal mener nordmenn er altfor låst i sin forståelse av hva som er god kunst: – Vi må slutte å være så Opptatt av….

Aftenposten - 10 jun 22 kl. 17:56

I mange år ble velgerne mindre Opptatt av egen økonomi. Hvis ikke det har snudd nå, skal jeg spise slipset mitt.

Mange får feriepengene i disse dager. Nå kan de også få en rentesmell..

Klartale - 10 jun 22 kl. 13:15

Afrikas Horn har den verste tørken på over 40 år

Owliyo Hassan Salaad er en 40 år gammel kvinne. Hun kommer fra Somalia. Et land som har store problemer som følge av klima.

E24 - 07 jun 22 kl. 06:00

Slik sikrer du deg talentene

Kampen om arbeidstagerne er hardere enn på lenge. En fersk undersøkelse viser hvilke fem trekk ved arbeidsplassen jobbsøkerne er mest Opptatt av..

NRK - 06 jun 22 kl. 16:23

Musk truer med å trekke seg fra Twitter-kjøp

Elon Musk truer med å trekke seg fra kjøpet av Twitter og anklager meldingstjenesten for å holde tilbake data om falske kontoer. I et brev til Twitter mandag sier advokatene hans at Musk gjentatte ganger har bedt om informasjonen slik at han kan vurdere hvor mange av Twitters 229 millioner kontoer er falske. Advokatene sier at Twitter hittil bare har tilbudt data om selskapets testmetoder.

Klartale - 28 apr 22 kl. 10:23

Disse barna begynte på skole i et helt nytt land

– God morgen, alle sammen. God morgen far og mor, synger fem barn i kor. De har akkurat spist lunsj.

Klartale - 28 apr 22 kl. 06:00

Hjelper folk å få seg jobb i Norge

Karin Ellis holder kurs. Hun vil hjelpe folk til å få seg jobb i Norge. Onsdag hadde hun et gratis kurs på nett.

Klartale - 01 jun 22 kl. 11:04

Moldova er redd det kan komme mange flere flyktninger

Gharahkhani er stortingspresident i Norge. Han har vært på besøk i Moldova denne uka. Det har også andre ledere fra nasjonalforsamlinger i Norden og Estland, Litauen og Latvia.

NRK - 01 jun 22 kl. 08:55

WHO-sjefen til Arendalsuka

Toppsjefen i Verdens helseorganisasjon Tedros Adhanom Ghebreyesus kommer til Arendalsuka i august. Det opplyser Harald Stanghelle, som leder hovedprogramkomiteen. Pandemien har gjort ham til et velkjent navn også for oss her i Norge, påpeker han.

Klartale - 01 jun 22 kl. 08:30

Mange innvandrere vil ha mer oversatt informasjon

Det har vært stor forskjell på hvor mange som ble syke med korona i ulike grupper. Slik var det også med smitte. Det var en større andel av begge deler i ulike grupper innvandrere, ifølge tall fra Folkehelse-instituttet (FHI).

Klartale - 25 apr 22 kl. 13:17

Flere hatefulle ytringer mot muslimer i sosiale medier de siste årene

Det viser en ny rapport. Den er laget på oppdrag fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir). Forskere fra Oslo Met har jobbet med rapporten.

NRK - 30 maj 22 kl. 17:47

Partibytte i Oslo bystyre

Bjørn Revil bytter parti fra Folkets Parti FNB (tidligere kjent som Bompengepartiet) til Fremskrittspartiet i Oslo bystyre. Revil har tidligere vært gruppeleder i FP og har i dag meldt seg inn i Frp. – Jeg setter veldig pris på å få jobbe med spennende politiske saker i Frps bystyregruppe.

Aftenposten - 28 maj 22 kl. 08:30

Vil du sanke og spise mer grønt? Jørgen Ravnebergs tips til hvordan lage god mat av det du finner i naturen.

Under pandemien ble mange Opptatt av å sanke. Det er kokk og kjøkkensjef Jørgen Ravneberg glad for..

NRK - 27 maj 22 kl. 13:51

Satt med mobilen - traff bilkø i 100 km/t

En mann er dømt til fengsel i seks måneder etter en dødsulykke ved Follotunnelen i Vestby vinteren for to år siden. Han kjørte rett inn i en stillestående kø i 100 kilometer i timen, og traff en bil med et ektepar i. En mann døde etter ulykken og kona hans ble lam.

Klartale - 27 maj 22 kl. 08:43

Stadig flere tar vaksine mot flått

I alt 22.494 personer har vaksinert seg mot flått i år. De har tatt til sammen 28.

NRK - 24 maj 22 kl. 12:02

Mer åpenhet om klimarisiko

Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) vil offentliggjøre utregningene som viser klimaskaden av norsk olje og gass. – Vi er Opptatt av åpenhet. Derfor har vi bestemt at de utbyggingssøknadene som departementet behandler, og som jeg har ansvar for å godkjenne, der skal vi redegjøre for beregninger av forbrenningsutslipp på departementets sider, sier Aasland til VG.

NRK - 23 maj 22 kl. 20:53

Forsvarsministeren betaler tilbake lønn

I 2018 og 2019 fikk forsvarsminister Bjørn Arild Gram rundt 70.000 kroner for å være stortingsvara samtidig som han fikk ordførerlønn. Nå betaler han tilbake.

VG - 21 maj 22 kl. 17:47

Norsk stjerneduell i drømmefinalen: – Enorm kamp for fotballen

TORINO (VG) Ada Hegerberg (26) og Caroline Graham Hansen (27) er to av de største stjernene i Champions League-finalen lørdag. Men i utlandet er de mest Opptatt av rivaliseringen mellom Hegerberg og Barcelonas Alexia Putellas..

NRK - 19 maj 22 kl. 22:21

Den kjente greske filmmusikeren Vangelis er død

Den greske musikeren Vangelis, mest kjent for å ha skrevet musikken til filmer som «Blade Runner» og «Chariots of Fire», er død, 79 år gammel. Den selvlærte Vangelis var i utgangspunktet først og fremst Opptatt av elektronisk musikk, men eksperimenterte med all slags musikk og lot seg inspirere av et bredt utvalg temaer, fra romforskning og futuristisk arkitektur til studentopprøret i Paris i 1968. Han komponerte musikken til en lang rekke andre filmer, og er den eneste grekeren som har vunnet en Oscar.

NRK - 19 maj 22 kl. 21:24

Kronprins Haakon starter sin ekspedisjon over Grønlandsisen

– Jeg er veldig spent, og det kribler litt nå. Vi har planlagt dette lenge, og det er spennende at vi nå skal sette i gang. Dette er en formidlingsekspedisjon, der vi skal snakke om blant annet polarhistorie, arktisk friluftsliv og forskning.

Klartale - 18 maj 22 kl. 13:14

Sjefen i FN ber om mer satsing på fornybar energi

Guterres er generalsekretær i verdens-organisasjonen FN. Han var med da det ble presentert en ny rapport onsdag. Den er laget av Verdens meteorologi-organisasjon (WMO), og den handler om klimaet på jorda.

VG - 17 maj 22 kl. 10:33

Bistandsadvokat før Kongsberg-rettssaken: – Vondt å gå inn i det

Ofre og etterlatte etter Kongsberg-drapene håper på en verdig prosess, når saken mot Espen Andersen Bråthen starter onsdag: – De er Opptatt av at det ikke skal letes etter syndebukker, sier bistandsadvokat Berit Anne Borgen..

NRK - 14 maj 22 kl. 16:39

Mener matforsalg fra Stortings-flertall kan øke matpriser

Konkurransetilsynet advarer mot å innføre stortingsflertallets matmaktforslag uten grundig utredning. – Det kan gi økte matpriser, sier fungerende avdelingsdirektør Beate M. Berrefjord til VG.

NRK - 14 maj 22 kl. 16:39

Mener matforsalg fra stortingsflertall kan øke matpriser

Konkurransetilsynet advarer mot å innføre stortingsflertallets matmaktforslag uten grundig utredning. – Det kan gi økte matpriser, sier fungerende avdelingsdirektør Beate M. Berrefjord til VG.

Klartale - 12 maj 22 kl. 14:47

Vedum hadde ingen løfter om mer hjelp med penger

Torsdag ble det kjent hva finansminister Trygve Slagsvold Vedum og resten av regjeringen vil endre i sine budsjetter. Staten skal bruke mindre penger enn de hadde planer om, sa Vedum. Det er for å hindre at folk må betale mer i renter på lån.

Aftenposten - 11 maj 22 kl. 19:30

Bor minimalistisk og bærekraftig: – Jeg er ikke Opptatt av at alt skal være perfekt.

Dersom man går inn for det, kan man enkelt leve mer bærekraftig, mener Sigrun Syverud..

Klartale - 07 maj 22 kl. 07:00

TV-seriene som fikk nordmenn limt til skjermen

Lørdag skal norske TV-serier hylles. På TV. Det skal også andre TV-programmer.

Klartale - 01 apr 22 kl. 07:00

Klubb har spart millioner på frivillig arbeid

– Jeg ønsker å gjøre dette til en plass som folk vil komme tilbake til. Det sier Jan Tolderud på 73 år. Han kommer til klubbhuset til Skeid fotballklubb.

NRK - 06 maj 22 kl. 12:56

Slik reagerer Sjøforsvaret på dommen

Sjef for Sjøforsvaret, Rune Andersen, har følgende kommentar til tiltalen i Helge Ingstad-saken. – Dette gjelder en tiltale mot en av våre ansatte. Dette er en vanskelig sak for ham.

Klartale - 05 maj 22 kl. 13:39

Staten tilbyr bøndene mindre lønnsvekst enn de krever

Bøndene ga sitt krav til staten 27. april. De krevde 11,5 milliarder kroner for å unngå at bønder tapte penger de neste to årene.

Klartale - 05 maj 22 kl. 13:27

Soldater må kjempe til døden eller overgi seg

Det er fortsatt folk i et stålverk. Det ligger utenfor Mariupol i Ukraina. Russland vil storme det.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com