Oppnevnt

Saturday, 04 April, 20:39

Nyheter om Oppnevnt

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 Feb 20 kl. 17:14

Har Oppnevnt sakkyndig

Politiet har Oppnevnt en sakkyndig til å foreta en psykiatrisk vudering av 45-åringen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord 2. februar. Politiet har flere ganger forsøkt å avhøre mannen, uten hell.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 20:55

Saken mot Michael Flynn skal granskes

USAs justisminister William Barr har Oppnevnt en ekstern etterforsker til å etterprøve saken mot tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn..

VG - 03 Jan 20 kl. 13:08

Iran: Nestkommanderende tar over etter drept general

Få timer etter attentatet mot generalen Qasem Soleimani har Iran Oppnevnt hans etterfølger. Nestkommanderende i Quds-styrke, Esmail Qaani, tar over posisjonen..

P4 - 22 Dec 19 kl. 22:04

Vil ha folk fra utenfor Oslo-gryta

Annenhver person som blir Oppnevnt i offentlige utvalg kommer fra Oslo eller Akershus. Det viser en kartlegging fra statsministerens kontor, skriver VG. Stsatsminsiter Erna Solberg er ikke fornøyd, og vil nå ha inn folk som bor og jobber andre steder i landet.

VG - 22 Dec 19 kl. 21:31

Én av to i offentlige utvalg kommer fra Oslo-regionen

Annenhver person som blir Oppnevnt i offentlige utvalg, kommer fra Oslo eller Akershus, viser en kartlegging fra statsministerens kontor. Nå vil statsministeren ha inn folk som bor og jobber utenfor Oslo-gryta..

VG - 04 Dec 19 kl. 18:19

Morens forsvarer: Saken blir henlagt

TROMSØ/OSLO (VG) Den avdøde moren i 20-årene er siktet for ett drap og to drapsforsøk. Onsdag fikk hun Oppnevnt en forsvarer..

NRK - 04 Dec 19 kl. 14:31

Avdød mor har fått forsvarer

Den avdøde kvinnen som er siktet for drap og drapsforsøk i Tromsø, har nå fått Oppnevnt forsvarer. Kvinnen i 20-årene og hennes tre døtre ble hentet opp livløse fra sjøen ved Fagereng i Tromsø mandag..

NRK - 03 Dec 19 kl. 15:03

Har fått bistandsadvokat

Erik Ringberg er Oppnevnt som bistandsavokat for både faren og de tre barna. – Faren er sammen med de to barna som ligger på Rikshospitalet, sier Ringberg. En kvinne i 20-årene og hennes tre jenter ble mandag ettermiddag hentet opp av sjøen..

P4 - 26 Nov 19 kl. 14:17

Høring 9. januar

Kontrollkomiteen på Stortinget kaller inn til åpen høring om NAV-skandalen 9.januar. Hvorfor alarmen ikke gikk tidligere blir blant de mest sentrale spørsmålene under høringen.

NRK - 15 Nov 19 kl. 12:10

Norges Bank med ny komité

Kongen i statsråd har Oppnevnt Ingvild Almås og Jeanette Strøm Fjerne som nye medlemmer til Norges Bank nye komité for pengepolitikk og finansiell stabilitet, ifølge Regjeringen. Komiteen opprettes når ny sentralbanklov trer i kraft 1. januar 2020..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 12:12

Eskås dømmer cupfinalen

Espen Eskås er Oppnevnt som hoveddommer i cupfinalen mellom Viking og Haugesund..

P4 - 05 Nov 19 kl. 11:49

Ber medier skjerpe seg

Norske medier må bli flinkere i omgang med kilder for å sikre økt tillit. Det mener et utvalg som foreslår flere endringer i Vær varsom-plakaten. I rapporten tas det også til orde for en mer systematisk etikkopplæring i redaksjonene.

NRK - 24 Oct 19 kl. 08:19

Lang ventetid på å få verge

Ventetiden for å få Oppnevnt verge i flere av de nye fylkene er lengre nå enn før de ble slått sammen. I Oslo og Viken kan du nå måtte vente i 3–4 måneder på å få en verge. Kravet er at det ikke skal ta mer enn maksimalt 70 dager..

P4 - 21 Oct 19 kl. 12:58

Alle pågrepne under 18 år

Alle de pågrepne etter helgens voldshendelser i Oslo er under 18 år gamle. Det melder Aftenposten. De fem siktede har alle fått Oppnevnt forsvarere og skal bli avhørt i løpet av dagen..

NRK - 04 Oct 19 kl. 08:18

Oslo dominerer offentlige utvalg

91 av de 151 personene som regjeringen har Oppnevnt til ulike råd, styrer og utvalg så langt i år er fra hovedstadsområdet. Det viser en gjennomgang NRK har gjort..

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:40

Oslo-folk dominerer i offentlige utvalg

Folk fra Oslo dominerer offentlige utvalg. Avisa Nationen skrev i går at ingen fra distriktene var med i de to ekspertutvalgene som har foreslått endringer i kraftproduksjon og tingretter. NRK har nå gått gjennom alle de tolv rådene, styrene og utvalgene som regjeringen har Oppnevnt i år.

P4 - 04 Oct 19 kl. 14:37

Vedum ut mot Oslo-dominans

- Det er et stort problem at folk fra Oslo dominerer offentlige utvalg. Det sier Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. NRK har gått gjennom alle de tolv rådene, styrene og utvalgene som regjeringen har Oppnevnt i år og funnet ut at 63 prosent av medlemmene er fra hovedstadsområdet.

NRK - 04 Sep 19 kl. 16:40

Tre sakkyndige Oppnevnt

Det er onsdag ettermiddag Oppnevnt tre sakkyndige for å vurdere om terrorsiktede Philip Manshaus var tilregnelig på gjeriningstidspunktet. Det opplyser Asker og Bærum tingrett..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:34

Nye sakkyndige skal vurdere Vinstra-drapsmannen

Eidsivating lagmannsrett oppnevner nye sakkyndige i Vinstra-saken. En 17 år gammel gutt ble i sommer dømt til forvaring i 13 år for det brutale drapet på en 16 år gammel jente på Vinstra i oktober i fjor, men dommen ble anket til lagmannsretten. Den to sakkyndige i tingretten var i tvil, men konkluderte med at 17-åringen ikke var psykotisk på gjerningstidspunktet.

P4 - 04 Sep 19 kl. 16:54

Sakkyndige Oppnevnt

Det er nå Oppnevnt tre rettspsykiatere som skal vurdere om draps- og terrorsiktede Philip Manshaus var strafferettslig tilregnelig på gjeriningstidspunktet. Det opplyser Asker og Bærum tingrett nå i ettermiddag. Manshaus er siktet for å ha drept sin 17 år gamle stesøster og angrepet en moske i Bærum med skytevåpen lørdag 10.

P4 - 05 Sep 19 kl. 10:40

Tre sakkyndige skal undersøke Manshaus

Tre sakkyndige er Oppnevnt for å gjennomføre den rettspsykiatriske undersøkelsen av terror- og drapssiktede Philip Manshaus. De tre ble Oppnevnt av Asker og Bærum tingrett i går. De tre er Rita Lyngved, Anne Lill Ørbeck og Helge Haugerud, skriver Aftenposten.

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 09:33

Disse skal undersøke Philip Manshaus

Tre sakkyndige er Oppnevnt for å undersøke draps- og terrorsiktede Philip Manshaus..

NRK - 03 Sep 19 kl. 20:39

Får hjelp til å finne svar om Marie

Atle Østbø, som er faren til savna Marie Sæther Østbø, får nå hjelp til å finne ut hva som skjedde med datteren i Sør-Afrika. Han har fått Oppnevnt Anne Kroken som bistandsadvokat, skriver Aftenbladet. Privatetterforsker Carl P.

NRK - 03 Sep 19 kl. 20:36

Får hjelp til å finne svar om Marie

Atle Østbø, som er faren til savna Marie Sæther Østbø, får nå hjelp til å finne ut hva som skjedde med datteren i Sør-Afrika. Han har fått Oppnevnt Anne Kroken som bistandsadvokat, skriver Aftenbladet. Privatetterforsker Carl P.

NRK - 16 Aug 19 kl. 15:47

Stefaren får ikke bistandsadvokat

Faren til draps- og terrorsiktede Philip Manshaus – stefaren til jenta 21-åringen er siktet for å ha drept – får ikke Oppnevnt bistandsadvokat. Det har Asker og Bærum tingrett bestemt, skriver Budstikka..

NRK - 17 Aug 19 kl. 14:27

Elden blir advokat for Orderud

Advokat John Christian Elden blir advokat for Per Orderud er en av fire som ble dømt i det som trolig er Norgeshistoriens mest omtalte drapssak. Dagbladet skriver at Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli Oppnevnt..

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 15:49

Stefaren til Johanne Zhangjia Ihle-Hansen får ikke bistandsadvokat

Faren til draps- og terrorsiktede Philip Manshaus – stefaren til jenta 21-åringen er siktet for å ha drept – får ikke Oppnevnt bistandsadvokat..

P4 - 17 Aug 19 kl. 13:57

Elden blir advokat for Per Orderud

John Christian Elden blir advokat for Per Orderud. Elden tok kontakt med Gjenopptakelseskommisjonen i juni og ba om å bli Oppnevnt som bistandsadvokat, skriver Dagbladet. Han sier til avisen at han nå går kritisk igjennom dommen og bevismaterialet i Orderud-saken, for å se om det er grunnlag for en gjenåpning.

P4 - 16 Aug 19 kl. 16:07

Får ikke bistandsadvokat

Faren til draps- og terrorsiktede Philip Manshaus får ikke Oppnevnt bistandsadvokat. Det har Asker og Bærum tingrett kommet fram til i dag, melder Budstikka. Faren er stefar til den 17 år gamle jenta som Manshaus er siktet for å ha drept.

NRK - 11 Aug 19 kl. 14:14

Forsvarer: – Trenger mer tid

Advokat Unni Fries, forsvarer for 21-åringen som er Oppnevnt som er siktet for drap og terrorforsøk, sier til NRK at hun er på vei for å møte klienten. – Det er for tidlig for oss å si noe om saken eller hans helsetilstand, sier Fries til NRK..

P4 - 11 Aug 19 kl. 15:45

Politiet bekrefter at stesøster ble drept

Politiet bekrefter nå i ettermiddag at det er den siktedes stesøster som ble drept i Bærum i går. 21-åringen som er drapssiktet er også er siktet for skytingen i en moské i Bærum. Det vil bli gjort nye forsøk på å avhøre siktede etter at han i natt ikke ville la seg avhøre, skriver politiet i en pressemelding.

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 13:04

Anita Krohn Traaseth har fått ny jobb

Oppnevnt til å sitte i styret til EU-kommisjonens nyopprettede innovasjonsråd..

NRK - 28 Jun 19 kl. 03:25

Trump møtte Japans statsminister

USAs president Donald Trump benyttet G 20-møtet til å møte Japans statsminister Shinzo Abe i forkant. Trump møtte Abe sammen med datteren Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner, som begge er Oppnevnt som presidentens rådgivere..

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 13:03

Anita Krohn Traaseth blir rådgiver for EU-kommisjonen

Tidligere leder for Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, er Oppnevnt til å sitte i styret til EU-kommisjonens nyopprettede innovasjonsråd..

NRK - 27 Jun 19 kl. 14:34

Oslo-advokat siktet for korrupsjon

Politiet mener en Oslo-advokat mottok en utilbørlig fordel i 2013. Nå kan det ende med tiltale mot mannen. Advokaten, som har vært Oppnevnt i flere profilerte straffesaker, er siktet for korrupsjon, skriver VG..

P4 - 27 Jun 19 kl. 14:15

Advokat siktet for korrupsjon

En Oslo-advokat er siktet for korrupsjon. Oslo politidistrikt mener mannen i 2013 mottok en utilbørlig fordel i kraft av at han er advokat, melder VG. Advokaten har vært Oppnevnt i flere profilerte straffesaker.

NRK - 21 Jun 19 kl. 18:27

Oslos politimester i Pride-parade

Oslos første åpent homofile politimester, Beate Gangås ble Oppnevnt som politimester i statsråd fredag. Hun begynner i jobben 1. august.

NRK - 11 Jun 19 kl. 11:20

Oppnevner bistandsadvokat på Askøy

Politiet har bedt om at foreldrene til den avdøde ettåringen fra Askøy får Oppnevnt bistandsadvokat Kjell Ottesen. – Jeg tror alle som har barn selv kan forestille seg hvor tragisk denne saken er, sier Ottesen. Dødsårsaken er ikke slått fast..

NRK - 07 Jun 19 kl. 16:41

Bet Elise (10) – blir ikke avlivet

Politihunden som i desember 2018 bet Elise (10) blir ikke avlivet. Det har Trøndelag politidistrikt, som var Oppnevnt som settepolitidistrikt i saken, vedtatt. Det skriver HA.

NRK - 03 Jun 19 kl. 19:23

– Barna må ikke bli identifisert

Det er Oppnevnt en verge for de fem foreldreløse barna som er hentet ut av Syria, sier statsminister Erna Solberg. Hun sier at barnevernet er koblet på saken, at barna skal få hjelpen de trenger og at det er viktig at de ikke blir identifisert..

NRK - 16 May 19 kl. 20:07

Ingrid Lorentzen ny leder

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (V) har Oppnevnt ny komité for Den internasjonale Ibsenprisen. Ballettsjef ved Den Norske Opera og Ballett, Ingerid Lorentzen, skal lede komiteen de tre neste årene..

NRK - 03 Apr 19 kl. 09:25

Hermstad konstituert miljøbyråd

Arild Hermstad (52) er Oppnevnt som miljø- og samferdselsbyråd i Oslo mens Lan Marie Berg er i foreldrepermisjon fram til 15. juli. Hermstad er én av MDGs to nasjonale talspersoner og var leder i Framtiden i våre hender i perioden fra 2001 til 2016..

Aftenposten - 29 Mar 19 kl. 21:08

319 personer sier de har verge mot sin vilje

Minst 319 personer har meldt fra til fylkesmennene at de fikk Oppnevnt verge mot sin vilje, viser en opptelling foretatt i kjølvannet av Tolga-saken..

NRK - 14 Mar 19 kl. 19:54

220 har fått verge mot sin vilje

Minst 220 personer har meldt fra til fylkesmennene at de fikk Oppnevnt uønsket vergemål, ifølge Kommunal Rapport. Det viser en opptelling Statens sivilrettsforvaltning har gjort i etterkant av Tolga-saken der tre brødre fikk verger mot sin vilje..

Aftenposten - 14 Mar 19 kl. 16:42

Direktestudio: Ikke Oppnevnt forsvarer for Waras samboer, melder PST

Tor Mikkel Waras samboer, Laila Anita Bertheussen, ble i dag siktet for å ha diktet opp en straffbar handling. Politiet tror hun har satt fyr på deres egen bil natt til 10. mars.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt