Oppfordrer

Søndag, 18 April, 23:16

Nyheter om Oppfordrer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 april 21 kl. 03:22

Mæland Oppfordrer til norgesferie

Justisminister Monica Mæland (H) Oppfordrer folk til å planlegge norgesferie i sommer. – Vi Oppfordrer nordmenn til å feriere i Norge, og det så vi at de gjorde i fjor. Foreløpig er det et stykke fram til at vi kan ønske turister velkommen tilbake Norge, dessverre, sier hun til TV 2.

NRK - I førrgår: 09:39

Frykter stor passpågang

Sør-Vest politidistrikt utstedte snaut 30.000 pass i 2020 mot 75.000 i et normalår.

NRK - 17 mars 21 kl. 03:17

Trump Oppfordrer til vaksinering

Tidligere president Donald Trump Oppfordrer støttespillerne sine, en gruppe som er blant de mest vaksineskeptiske i USA, til å vaksinere seg mot covid-19. – Jeg vil anbefale det. Jeg vil anbefale det til mange mennesker som ikke vil ta den, og mange av dem er, ærlig talt, folk som stemte på meg, sa Trump i et intervju tirsdag..

NRK - 14 april 21 kl. 14:09

Stjørdal letter på smittetiltak

Stjørdal kommune letter på koronatiltakene i kommunen. Nå blir smitteverntiltakene på nasjonalt nivå, opplyste ordfører Ivar Vigdenes på en pressekonferanse onsdag. Kommunen mener nå at de har god kontroll, men Oppfordrer folk til ikke å reise til kommuner med høyt smittetrykk..

NRK - 12 april 21 kl. 16:09

Norge med oppfordring til Russland

Norge ber Russland trekke tilbake nylig utplasserte militære styrker i og rundt Ukraina. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. – Norge Oppfordrer Russland til å redusere spenningen ved å umiddelbart trekke tilbake sine nylig utplasserte militære styrker og bruke sin innflytelse på de russisk-støttede væpnede gruppene for å stanse våpenhvilebruddene i Øst-Ukraina, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 10 april 21 kl. 21:43

Erdogan vil løse Ukraina-konflikten

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan Oppfordrer til stans i krigen i Øst-Ukraina og en fredelig diplomatisk løsning, etter møte med Ukrainas president lørdag. – Vi har tro på at konflikten kan løses med fredelige og diplomatiske midler, sa Erdogan..

NRK - 08 april 21 kl. 12:00

Hvalross har blitt turistattraksjon

En hvalross har blitt den nye turistattraksjonen i Hammerfest kommune. Nå Oppfordrer biolog Audun Rikardsen publikum til å ikke stresse den sjeldne gjesten..

NRK - 05 april 21 kl. 18:53

Republikaner ber folk ta vaksine

Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, Oppfordrer alle amerikanere til å takke ja til koronavaksine. Han reagerer på at spesielt mange menn som sympatiserer med partiet hans sier de ikke vil ha vaksinen, eller at pandemien er overdrevet..

NRK - 05 april 21 kl. 18:31

– Ikke reis hjem før i morgen!

Vegtrafikksentralen Oppfordrer påsketuristene i Sør-Norge til å utsette hjemreisen med én dag. Det er meldt om bedre vær i morgen. Kun E134 over Haukelifjell er åpen for normal trafikk mellom Østlandet og Vestlandet..

NRK - 02 april 21 kl. 02:37

Blodpropptilfeller i Storbritannia

Frem til 24. mars ble det rapportert inn 22 tilfeller med blodpropp og 8 tilfeller med andre trombose hendelser med blodplater, av totalt 18,1 millioner doser med AstraZeneca-vaksinen. Det opplyser den britiske regjeringen torsdag i en rapport om koronavaksinen.

NRK - 01 april 21 kl. 03:54

Sarah Pralin koronasmittet

Tidligere guvernør i Alaska og visepresidentkandidat, Sarah Pralin (57) har testet positivt på koronaviruset, skriver nyhetsbyrået AP. Nå Oppfordrer hun om bruk av munnbind. Hun var visepresidentkandidat for John McCain under presidentvalget i 2008..

NRK - 01 april 21 kl. 03:54

Sarah Palin koronasmittet

Tidligere guvernør i Alaska og visepresidentkandidat, Sarah Palin (57) har testet positivt på koronaviruset, skriver nyhetsbyrået AP. Nå Oppfordrer hun om bruk av munnbind. Hun var visepresidentkandidat for John McCain under presidentvalget i 2008..

VG - 30 mars 21 kl. 18:48

TIX til fansen om Spellemannprisen: – IKKE stem

Å være dobbelnominert til kategorien «årets låt» er slett ikke noen fordel, mener artisten som nå Oppfordrer sine følgere til å heie frem kun én av de to låtene han kan vinne med..

NRK - 30 mars 21 kl. 17:35

Skiftende vær kan gi utfordringer

Været kan komme brått på, og det er viktig å forberede seg om man skal på fjelltur i påsken, advarer Røde Kors. Hjelpeorganisasjonen Oppfordrer alle til å friske opp kunnskapene om fjellvettreglene siden været i påskefjellet kan komme brått på..

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 16:36

Regjeringen: – Dra hjem fra hytta for å teste deg

Helsedepartementet Oppfordrer alle som blir syke mens de er på hytta, til å reise hjem og teste seg – for ikke….

NRK - 30 mars 21 kl. 15:31

-Dra hjem for test

Helsedepartementet Oppfordrer alle som blir syke mens de er på hytta, til å reise hjem og teste seg for ikke å overbelaste den lokale testkapasiteten. Flere kommuner melder om hardt presset kapasitet koronatesting fordi hyttefolk vil ta prøven der..

NRK - 29 mars 21 kl. 18:47

Rolig påskestart for Røde Kors

Røde Kors måtte håndtere seks oppdrag og elleve skader mandag, noe som ga en rolig start på påskeuken. Mer enn 1.200 frivillige i Røde Kors er i beredskap på vakthytter eller hjemmefra i påskeuka.

NRK - 29 mars 21 kl. 16:33

Nordmenn bes forlate Myanmar

Norske borgere som befinner seg i Myanmar, oppfordres av den norske regjeringen til å forlate landet. – På grunn av den voldelige utviklingen de siste dagene Oppfordrer vi nå norske borgere som befinner seg i Myanmar, til å forlate landet, skriver den norske regjeringen på sine nettsider..

NRK - 26 mars 21 kl. 11:26

Russland om salgsnekt: –Uforståelig

Russland sier det er en uforståelig nyhet at Norge har stanset salget av Bergens Engines til russiske TMH. – Argumentene som brukes fra norsk side er oppkonstruert, sier russisk UDs talskvinne Maria Zakharova. Regjeringen sier de stanset salget for å sikre at nasjonale sikkerhetsinteresser ikke blir truet.

NRK - 25 mars 21 kl. 13:49

Advarer mot fester i Bergen

Flere titalls unge voksne har fått påvist koronasmitte i Bergen de siste dagene. De fleste tilfellene er knyttet til Høgskolen på Vestlandet. Kommunen Oppfordrer folk til ikke å feste, som de har sagt siden mars i fjor..

NRK - 23 mars 21 kl. 21:00

Ber innbyggerne handle lokalt

Vennesla kommune går nå ut og ber innbyggerne om å ikke handle i varehus eller på kjøpesentre i andre kommuner. Ordfører Nils Olav Larsen Oppfordrer alle til å krumme nakken og bidra med det de kan for å hindre smittespredning..

NRK - 21 mars 21 kl. 06:26

Flere land samler seg om migrasjon

Fem søreuropeiske land Oppfordrer til solidaritet fra øvrige EU-land i arbeidet med å dele migrasjonsbyrden. Det er Hellas, Kypros, Italia, Malta og Spania som står bak en uttalelse der de ber om at de øvrige EU-landene tilstrekkelige forsikringer overfor medlemslandene i frontlinjen..

NRK - 19 mars 21 kl. 19:59

Boris Johnson fikk omstridt vaksine

Storbritannias statsminister Boris Johnson fikk i kveld sin første dose av AstraZeneca-vaksinen. Han Oppfordrer alle til å si ja til vaksinen. Johnson var i fjor innlagt på sykehus etter at han ble smittet av koronaviruset..

NRK - 17 mars 21 kl. 09:52

Ber Oslo-folk holde seg hjemme

Byrådsleder Raymond Johansen sier til Avisa Oslo at han «Oppfordrer innstendig befolkningen til å holde seg mest mulig hjemme og holde avstand de gangene man er ute en tur». Smittetallene i Oslo er nå høyere enn noen gang med 495 nye smittede..

NRK - 17 mars 21 kl. 08:56

63 nye koronasmittede i Drammen

63 personer bosatt i Drammen kommune har i løpet av det siste døgnet fått påvist koronasmitte. 52 er nærkontakter av tidligere påviste tilfeller. Ordfører Monica Myrvold Berg Oppfordrer innbyggerne til å følge alle anbefalingene som om de var regler..

NRK - 16 mars 21 kl. 17:00

LO bekymret over nedstengning

LO i Oslo og Viken er bekymret etter at hele Viken-regionen ble nedstengt. Blant det som ble stengt fra og med natt til tirsdag var kjøpesentre, kinoer, treningssentre og restauranter og med unntak av take away. – Det er fryktelig tragisk den situasjonen mange av våre medlemmer møtte i natt.

NRK - 16 mars 21 kl. 14:41

Vil ringe med kirkeklokker 22. juli

Kirkerådet Oppfordrer alle landets menigheter til å ringe med kirkeklokkene 22. juli, det skriver Dagen. Det er i år ti år siden terroren på Utøya og i regjeringskvartalet..

NRK - 16 mars 21 kl. 06:29

Ber folk la være å dra utenlands

Den tyske regjeringen Oppfordrer folk til å avstå fra å dra utenlands etter at tyskere i hopetall har bestilt ferieturer til Mallorca. Årsaken til de mange bestillingene, er at øya ikke lenger blir klassifisert som høyrisikoområde for koronasmitte..

NRK - 15 mars 21 kl. 14:27

Kan kjøre med pigger til 1. mai

Statens vegvesen utsetter fristen med å ta av piggdekkene på bilen. Nå kan du kjøre med pigger til 1. mai.

NRK - 15 mars 21 kl. 05:12

Kjørte med nedisete vinduer

En patrulje stoppet en bil med nedisete vinduer i Fyllingsdalsveien i Bergen like før klokken 5. Føreren av bilen fikk førerkortet beslaglagt. Politiet Oppfordrer andre bilister om å skrape bilen for egen og andres sikkerhet..

Aftenposten - 14 mars 21 kl. 07:11

Han tapte Oslo, men er fortsatt den eneste over 70 år med sjanse på stortingsplass: – Stortinget er i utakt, mener Eldreombudet.

Slik ser det ut: Norske partier vil ikke ha 70-åringer på Stortinget. Eldreombudet Oppfordrer velgere til å si ifra….

NRK - 13 mars 21 kl. 07:29

FN legger press på Somalia

Landene i FNs sikkerhetsråd har vedtatt at den afrikanske unionens fredsbevarende styrker skal bli værende i Somalia til desember. FN Oppfordrer også Somalia til å avholde valg «uten videre forsinkelse». Niger kritiserer beslutningen i en uttalelse..

NRK - 12 mars 21 kl. 13:11

Overnattingsopphold i påsken

Personer som bor i områder med mye smitte, for eksempel Oslo, bør unngå å dra på hotell og overnattingssteder der mange samles, skriver Regjeringen i en pressemelding. Regjeringen fraråder ikke å reise på hotell innenlands, men Oppfordrer til å holde avstand til andre gjester, og å begrense opphold i fellesarealer..

NRK - 12 mars 21 kl. 13:08

Fraråder ikke reising til hytta

Det er ok å dra på hytta i påsken, sier helseminister Bent Høie på pressekonferansen fredag. Han Oppfordrer folk til å gjøre handlingen hjemme..

NRK - 12 mars 21 kl. 10:32

UD ber nordmenn forlate Myanmar

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Myanmar. Det bekrefter departementet til NRK. Norge legger seg på linje med Storbritannia og Oppfordrer også alle norske borgere om å forlate landet..

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

VG - 10 mars 21 kl. 09:31

Ungt politisk opprør mot fotball-VM i Qatar

Landets politiske ungdomsorganisasjoner går sammen ut og Oppfordrer til boikott av fotball-VM i Qatar. Med ett unntak..

VG - 09 mars 21 kl. 15:11

Slik reagerer studenter i utlandet

Regjeringen Oppfordrer studenter og andre nordmenn bosatt i utlandet om å ikke komme hjem i påsken..

E24 - 08 mars 21 kl. 20:35

Mann dømt for trusler mot Stormberg-eier

– Jeg Oppfordrer alle som utsettes for trusler og hatefulle ytringer om å anmelde forholdet til politiet, sier Stormberg-eier Steinar J. Olsen..

E24 - 08 mars 21 kl. 20:35

Mann dømt for trusler mot Stormberg-sjefen

– Jeg Oppfordrer alle som utsettes for trusler og hatefulle ytringer om å anmelde forholdet til politiet, sier Stormberg-sjef Steinar J. Olsen..

NRK - 08 mars 21 kl. 20:25

Drillo støtter VM-boikott

Egil «Drillo» Olsen støtter boikott av fotball-VM i Qatar. Det har nettstedet frifagbevegelse.no meldt ved en tidligere anledning.

Dagbladet - 08 mars 21 kl. 07:52

Slik vil hun stramme inn

Antall nærkontakter i skolehverdagen må ned, slår kunnskapsminister Guri Melby (V) fast. I tillegg Oppfordrer hun skolene til å leie flere lokaler ved behov..

VG - 08 mars 21 kl. 07:10

Slik vil Melby stramme inn i skoletiltakene

Antall nærkontakter i skolehverdagen må ned, slår kunnskapsminister Guri Melby (V) fast. I tillegg Oppfordrer hun skolene til å leie flere lokaler ved behov..

NRK - 06 mars 21 kl. 18:59

To snøskred på Svalbard

Det har gått to skred på Svalbard i dag, både i Hanaskogdalen og i Nybyen. To reinsdyr ble tatt av snømassene, men kom seg ut selv. Sysselmannen Oppfordrer folk til å vokte seg for skredfaren..

NRK - 05 mars 21 kl. 23:58

Vil saksøke polsk universitet

En tidligere norsk legestudent Oppfordrer studenter til å gå til gruppesøksmål mot Det Medisinske Universitet i Gdansk i Polen. Flere mener at universitetet stryker studenter for å tjene penger, men det aviser professoren..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt