Omkom

Wednesday, 22 January, 05:43

Nyheter om Omkom

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

72-åring Omkom i småflyulykke

Mannen som Omkom i småflyulykken ved Kongsvinger i ettermiddag var 72 år gammel. En 78-åring er fraktet til Akershus universitetssykehus etter at sportsflyet de satt i havarerte på en flystripe i Kongsvinger..

NRK - I førrgår: 11:13

Mann i 40-årene Omkom

Mannen som Omkom fallulykken i Tonstad vindpark i Sirdal er en finsk statsborger i 40-årene, opplyser politiet til Stavanger Aftenblad. Politiet jobber med å varsle de pårørende. Arbeid på stedet er midlertidig stoppet og området er avsperret..

NRK - I førrgår: 10:00

Mann i 40-årene Omkom

Mannen som Omkom fallulykken i Tonstad vindpark i Sirdal er en utenlandsk statsborger i 40-årene, opplyser politiet til Stavanger Aftenblad. Politiet jobber med å varsle de pårørende. Arbeid på stedet er midlertidig stoppet og området er avsperret..

P4 - I førrgår: 07:06

Omkom i arbeidsulykke

En person Omkom i en arbeidsulykke i Sirdal kommune i Agder sent i går kveld. Personen var bekreftet Omkommet innen politiet kom fram til stedet. Hendelsesforløpet er ikke kjent.

NRK - 08 Jan 20 kl. 15:06

To barnefamilier Omkom

Totalt 17 personer bosatt i Sverige Omkom i flystyrten i Iran, blant dem to barnefamilier, ifølge Expressen. Flyet var på vei til Kiev da det styrtet like etter avgang fra Teheran. Totalt 176 mennesker Omkom..

Dagbladet - 14 timer siden

En person Omkom i flyulykke utenfor Kongsvinger

Ytterligere en person til sykehus..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:36

Etterlyser vitner etter at gutt (2) Omkom i trafikkulykke

En gutt Omkom mandag ettermiddag i en ulykke på Slemdal vest i Oslo. Politiet ønsker fortsatt flere opplysninger og ber vitner ta kontakt..

NRK - 10 Jan 20 kl. 14:15

17 svensker Omkom i flystyrt

Sveriges utenriksminister opplyser at 17 svensker Omkom i flystyrten i Iran onsdag..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 17:10

Barn Omkom i trafikkulykke i Oslo

Et barn Omkom mandag i en trafikkulykke på Slemdal i Oslo, melder politiet på twitter..

NRK - 13 timer siden

Én død i flyulykke ved Kongsvinger

En person Omkom i en ulykke med småfly på Gjølstad flyplass ved Kongsvinger, opplyser politiet. En annen person som var med i flyet, er sendt til A-hus med uavklarte skader. Statens havarikommisjon for transport er varslet..

NRK - 10 timer siden

72-åring og 78-åring i flyulykke

Mannen som Omkom i småflyulykken ved Kongsvinger i ettermiddag var 72 år gammel. En 78-åring er fraktet til Akershus universitetssykehus etter at sportsflyet de satt i havarerte på en flystripe i Kongsvinger..

VG - 14 timer siden

Én person Omkom i småflyulykke i Kongsvinger

KONGSVINGER (VG) Politiet tror flyet med to menn i 70-årene traff en bil i forbindelse med havariet ved Gjølstad flyplass..

NRK - 7 timer siden

Tre Omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er Omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 17:10

Barn Omkom i trafikkulykke i fotgjengerfelt på Holmen i Oslo

Et barn Omkom mandag i en trafikkulykke på Holmen i Oslo, melder politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd i et fotgjengerfelt, men hendelsesforløpet er foreløpig uklart..

P4 - 13 Jan 20 kl. 10:13

Familie som Omkom begraves i Bergen

Den 41 år gamle kvinnen og hennes tre døtre på sju, ni og 14 år som Omkom i boligbrannen i Bergen 4. januar begraves i dag. Nærmere 1000 personer, deriblant mange klassevenner av døtrene, er ventet i begravelsesseremonien som finner sted i Haukelandshallen.

Aftenposten - 14 timer siden

Én person Omkom i flyhavari ved Kongsvinger

En person har mistet livet og en annet er sendt til Ahus med uavklart skadeomfang etter at et småfly havarerte nord for Kongsvinger tirsdag ettermiddag..

P4 - 14 Jan 20 kl. 08:12

Boligbrann i Bergen skyldtes trolig elektrisk feil

Boligbrannen i Bergen der fire personer Omkom skyldtes med all sannsynlighet elektrisk feil i et apparat på et vaskerom i boligens første etasje. Det skriver politiet i en pressemelding. Det ble gjennomført en el-kontroll av huset i februar 2019, og det ble da ikke funnet avvik som hadde relevant for brannårsaken.

VG - 14 timer siden

Én person Omkom i småflyulykke i Kongsvinger

Et småfly med to personer har havarert ved Gjølstad flyplass. En person er bekreftet Omkommet. Tilstanden for den andre personen er ukjent.

NRK - 22 timer siden

Elleve døde i brann i Sibir

Elleve personar Omkom i ein brann i ein bygning av tre i Tomsk i Sibir, ifølge krisestyresmaktene i Russland, melder AFP..

VG - 14 timer siden

Én person Omkom i småflyulykke i Kongsvinger

Et sportsfly med to personer har havarert ved Gjølstad flyplass. En person er bekreftet Omkommet. Tilstanden for den andre personen er ukjent.

Aftenposten - I førrgår: 07:48

Mann Omkom i arbeidsulykke

En mann mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 11:08

Asylsøkere Omkom da båt sank utenfor gresk øy

Minst tolv asylsøkere Omkom da en båt sank ved øya Paxi i Det joniske hav, opplyser den greske kystvakten..

P4 - 11 timer siden

Undersøker om fly traff bil

Politiet undersøker om sportsflyet som styrtet med to personer om bord i Kongsvinger i dag traff en bil under havariet. Ifølge VG har en bil på åstedet fått skader på frontruten og panseret, som kan tyde på at det har vært et sammenstøt. En 72 år gammel mann Omkom i ulykken, mens en 78 år gammel mann er innlagt på sykehus med ukjent skadeomfang..

NRK - 08 Jan 20 kl. 13:53

Svensk familie Omkom

En familie fra Stockholm og to unge menn fra Småland Omkom i flykrasjen i Iran, melder svenske Expressen..

P4 - 21 timer siden

Bekrefter at to missiler traff fly

Iran bekrefter at det var to missiler som traff det ukrainske passasjerflyet utenfor Teheran tidligere i januar. Det melder nyhetsbyrået AFP. Alle de 176 personene om bord Omkom da flyet ble skutt ned.

NRK - 09 Jan 20 kl. 14:06

28 døde i ulykker med fritidsbåt

28 personer Omkom i ulykker med fritidsbåt i fjor, melder Sjøfartsdirektoratet. De fleste av de Omkomne var menn, og gjennomsnittsalderen var 51 år. Det var flest som Omkom i Trøndelag, Troms, og Nordland..

P4 - 10 Jan 20 kl. 14:18

17 svensker døde i flyulykke

17 svensker Omkom i flyulykken i Iran natt til onsdag. Det bekrefter Sveriges utenriksminister nå i ettermiddag. Det har tidligere vært litt usikkerhet rundt tallene.

Dagbladet - I førrgår: 02:21

Stjerner vender Iran ryggen

En rekke iranske stjerner vender ryggen mot Irans regjering etter nedskytingen av et ukrainsk passasjerfly, hvor alle de 176 personene om bord Omkom..

NRK - Igår: 07:33

Fem døde i ulykke i Russland

Fem personar Omkom etter at eit varmtvassrøyr eksploderte og fylte eit hotellrom i ein kjellar med kokande vatn i byen Perm i Russland måndag morgon, melder Reuters. Minst tre personar blei frakta til sjukehus med brannskadar etter ulykka..

NRK - 02 Jan 20 kl. 10:08

41 Omkom i branner

I 2019 Omkom 29 menn og 12 kvinner i branner. Dette er det høyeste tallet på fem år. I desember Omkom seks personer i brann.

P4 - I førrgår: 12:32

Finsk mann Omkom

Det er en finsk mann i 40-årene som mistet livet i en fallulykke i Tonstad vindpark i Sirdal i Agder sent i går kveld. Det melder Stavanger Aftenblad. Politiet har avhørt vitner på stedet, men kan så langt ikke si noe om årsaken til ulykken..

NRK - I førrgår: 18:25

Har innstilt arbeidet i vindpark

Arbeidet i Tonstad vindpark i Sirdal kommune i Vest-Agder er foreløpig innstilt etter arbeidsulykken natt til søndag da en finsk mann i 40-årene Omkom. Det opplyser kommunikasjonsansvarlig i vindparken, Henriette Sarah Holberg..

P4 - 07 Jan 20 kl. 10:22

Holder minnestund på skole

Ytrebygda ungdomsskole i Bergen holder i formiddag minnestund for den 14 år gamle jenta som Omkom i en boligbrann i helgen. Politiet opplyste tidligere i dag at jenta som var elev ved skolen, og hennes mor Omkom i brannen som oppsto i en tomannsbolig. Rektor Siss Ragnhild Pedersen sier til Bergensavisen at de er i sjokk, og de tar vare på dem som trenger oppfølging.

NRK - 08 Jan 20 kl. 15:06

17 svensker døde i flystyrt i Iran

17 mennesker som var bosatt i Sverige Omkom i flystyrten i Iran, blant dem to barnefamilier, ifølge Expressen. Flyet var på vei til Kiev da det styrtet like etter avgang fra Teheran. Totalt 176 mennesker Omkom..

NRK - 19 Jan 20 kl. 05:14

Arbeider Omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 02 Jan 20 kl. 10:08

41 Omkom i brann

I 2019 Omkom 29 menn og 12 kvinner i brann. Dette er det høyeste tallet på fem år. I desember Omkom seks personer i brann.

P4 - Igår: 12:33

Brann startet i skotørker

Brannen i Ytrebygda i Bergen 4. januar, der fire personer døde, startet trolig i en skotørker. Det opplyser politiet.

NRK - 16 Jan 20 kl. 17:19

Mann Omkom i arbeidsulykke

Mannen i 50-årene som ble funnet bevisstløs etter å ha falt ned fra et stilas ved en privatbolig på Sola er bekreftet Omkommet. Pårørende er varslet. Det melder Stavnger Aftenblad..

NRK - 09 Jan 20 kl. 08:47

To personer Omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som Omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

NRK - 09 Jan 20 kl. 08:47

To sjåfører Omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire vogntog på E6 ved Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som Omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

Dagbladet - 14 Jan 20 kl. 06:32

Buss slukt av synkehull i Kina

Minst seks personer Omkom i ulykken..

NRK - 06 Jan 20 kl. 18:04

Mann Omkom i ulykke i Lindesnes

Ein eldre mann Omkom i ei trefellingsulykke i Lindesnes kommune i Agder måndag. Mannen døydde etter å ha fått eit tre over seg..

P4 - 07 Jan 20 kl. 06:48

13 Omkom i snøskred i 2019

13 personer Omkom i snøskred i fjor. Det er det høyeste antallet på ni år, og langt flere enn i 2018, da tre personer mistet livet, viser tall fra Norges Geotekniske Institutt. Statistikken viser at det er flest skikjørere og folk som ferdes i bratt terreng som Omkommer..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 13:25

En person Omkom etter påkjørsel i Drammen

Politiet bekrefter at en person Omkom etter en påkjørsel i Drammen onsdag formiddag..

P4 - 09 Jan 20 kl. 08:46

To personer Omkom i trailerulykke

To personer Omkom i en trailerulykke på E6 ved Tømmersnes i Hamarøy kommune i Nordland. Tilsammen var fire trailere involvert i ulykken. To av dem kolliderte front mot front.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt