Omkom

Thursday, 04 June, 03:07

Nyheter om Omkom

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 18:55

Fem personer Omkom i pinsetrafikken

42 personer har så langt mistet livet på norske veier i år. I mai var det elleve personer som Omkom i trafikkulykker – fem av dem Omkom i pinsetrafikken..

Aftenposten - Igår: 22:15

To Omkom i flystyrt utenfor Borås

To personer Omkom da et småfly styrtet i et boligområde utenfor Borås i Sverige, opplyser politiet..

NRK - Igår: 07:26

42 Omkom på norske veier i år

42 personer har mistet livet i trafikken i Norge hittil i år. Det er tre flere enn til samme tid i fjor, skriver NTB. Av de 42 Omkomne er 35 av dem menn.

NRK - Igår: 12:13

Omkom etter fall i foss

Det var Karoline Ynnesdal (26) frå Høyanger kommune som søndag Omkom etter fall i fossen ved Fessene i Norddalsfjorden i Kinn. Kvinna vart stadfesta Omkomen på Haukeland sjukehus same kveld. Politiet har frigjeve namnet i samråd med familien..

NRK - 31 May 20 kl. 21:32

Mann Omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene Omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

P4 - 16 timer siden

16-åring Omkom i ulykke

En 16 år gammel elev ved Sola videregående skole Omkom i en ulykke da han jobbet med et skoleprosjekt hjemme fredag. Politiet har ikke gitt informasjon om hva slags prosjekt han jobbet med, men understreker at det ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Familien til gutten ivaretas av kriseteamet i Sola kommune, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 31 May 20 kl. 21:32

En Omkom i bilulykke på Hadeland

En person Omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 12:02

MC-fører Omkom i kollisjon på Notodden

En mannlig motorsyklist Omkom etter å ha kollidert med en bobil på Notodden lørdag formiddag..

Aftenposten - 31 May 20 kl. 21:44

Mann i 60-årene Omkom etter å ha kjørt av veien på Hadeland

En mann i 60-årene fra Romerike Omkom etter å ha kjørt av veien på i Lunner på Hadeland søndag kveld..

NRK - 8 timer siden

Omkom i motorsykkelulykke

Føreren av en motorsykkel er bekreftet død etter en ulykke i Drangedal i Telemark. Politiet sier til Varden at personen ble erklært død på stedet..

Dagbladet - 21 timer siden

Max (16) og tre venner Omkom

Margareta Larsson mistet sønnen i bilulykken utenfor Sundsvall i Sverige. - Han var den fineste og beste, med de høyeste karakterene, sier hun til Expressen..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 06:09

Mann Omkom etter å ha kjørt i fjellvegg

En mann i 20-årene Omkom etter en bilulykke på Sørsidevegen ved Malmefjorden i Sunnmøre natt til mandag..

P4 - 9 timer siden

MC-fører Omkom i ulykke

En motorsyklist døde som følge av skadene han pådro seg i en ulykke i Drangedal i Telemark. En luftambulanse var på stedet, men livet til føreren stod ikke til å redde, og han ble erklært død på stedet..

P4 - Igår: 21:29

To Omkom i småflystyrt

Begge som var om bord mistet livet da et småfly styrtet i et villaområde i Borås i Sverige i kveld. Flyet krasjet i en hage mellom to hus. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 25 May 20 kl. 10:33

Mann Omkom etter bilulukke

Ein mann i 20-åra Omkom etter ei bilulukke på Sørsidevegen ved Malmefjorden i Sunnmøre natt til måndag, opplyser politiet i ei pressemelding. Pårørande er varsla..

P4 - 24 May 20 kl. 09:10

Mann i 70-årene Omkom

Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt med mannen i 70-årene som Omkom etter å ha havnet i vannet i Mjøsa i Gjøvik sentrum tidlig på morgenen i dag. Mannen ble funnet livløs i vannet og fikk førstehjelp på stedet før han ble kjørt til sykehus der han ble bekreftet Omkommet. De pårørende er varlset..

NRK - Igår: 07:26

42 Omkomne på norske veier i år

42 personer har mistet livet i trafikken i Norge hittil i år. Det er tre flere enn til samme tid i fjor, skriver NTB. Av de 42 Omkomne er 35 av dem menn.

NRK - 30 May 20 kl. 15:23

MC-fører Omkom

En mann døde etter han kolliderte med en bobil på Reshjemvegen mellom Notodden og Bø lørdag. Pårørende er varslet, melder politiet..

P4 - Igår: 12:31

Kvinne døde etter fall i foss

Det var en 26 år gammel kvinne fra Høyanger som Omkom etter et fall i en foss ved Kinn i Vestland i går. Kvinnen ble borte etter å ha krysset en elv i nærheten av fossen. Politiet har frigitt navnet i samråd med familien..

NRK - I førrgår: 09:49

Tolv Omkom i trafikkulykke i Nepal

Tolv personer døde og 21 ble skadet da en overfylt varebil kolliderte med en parkert lastebil på en motorvei ved landsbyen Rapti Sonari i Nepal, natt til i dag. Det skriver NTB. To av de skadde betegnes som kritisk skadd..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 21:49

Mann Omkom i MC-ulykke i Skien

En motorsyklist i 60-årene er død etter en utforkjøring i Skien fredag kveld..

P4 - Igår: 07:06

11 Omkom i trafikken i mai

11 personer mistet livet på norske veier i mai. Det er en mer enn i fjor - til tross for vesentlig mindre bilkjøring som følge av koronapandemien, melder Trygg Trafikk. Hele fem av de Omkomne mistet livet nå i pinsehelgen.

NRK - 30 May 20 kl. 15:24

En Omkom etter boligbrann i Oslo

En person er bekreftet Omkommet etter boligbrannen på Haugenstua i Oslo, opplyser politiet..

Aftenposten - 31 May 20 kl. 15:39

Fire tenåringer Omkom i bilulykke i Sverige

Fire gutter, som alle var 16 år, mistet livet i en trafikkulykke i Sundsvall i Sverige natt til søndag. To andre er alvorlig skadd..

P4 - 31 May 20 kl. 21:37

Mann Omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

Aftenposten - 29 May 20 kl. 17:16

Kvinne Omkom i trafikkulykke utenfor Vågå

En kvinne er død etter en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksveg 15 ved Lalm mellom Otta og Vågå..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 19:44

Mann på 60 år Omkom i grunnstøting ved Florø

En mann på 60 år er bekreftet død etter å ha blitt funnet livløs i sjøen etter at en båt gikk på grunn nord for Florø lørdag..

NRK - 30 May 20 kl. 01:17

Mann Omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet Omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

VG - 30 May 20 kl. 11:40

Omkom etter brann i rekkehus: – En kjempestor tragedie for alle i borettslaget vårt

Lørdag oppsto det en kraftig brann i rekkehus på Høybråten. En mann i 70-årene er bekreftet Omkommet i brannen..

NRK - 29 May 20 kl. 17:02

En bekreftet Omkommet etter ulykke

En person er bekreftet Omkommet etter en kollisjon mellom en personbil og lastebil mellom Vågå og Otta i Innlandet, opplyser politiet. Føreren av personbilen Omkom, mens føreren av lastebilen er fysisik uskadd. Pårørende er varslet..

NRK - 27 May 20 kl. 11:51

Frigir navn etter ulykke ved Hvaler

Det var Stian Andre Arnesen (33) og Kristoffer Johansen (35) som Omkom i vannscooterulykken ved Øyenkilen natt til lørdag. Det var Sarpsborg Arbeiderbladet som først omtalte frigivelsen av navnene..

E24 - 29 May 20 kl. 06:28

Slik kunne Equinor unngått at to unge ansatte ble alvorlig skadet

Tilfeldigheter gjorde at to unge Equinor-ansatte ikke Omkom da ei gassflaske eksploderte. Petroleumstilsynet mener selskapet kunne gjort mer for at ulykken ikke skulle skjedd..

NRK - 27 May 20 kl. 10:10

Død mann i Hammerfest identifisert

Mannen som Omkom i Hammerfest i går er identifisert til å være utenlandsk statsborger i 40-årene. Mannen ble funnet av forbipasserende i havnebassenget mandag kveld. Politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til dødsfallet..

P4 - 27 May 20 kl. 11:55

Frigir navn på døde etter vannscooterulykke

Politiet frigjør nå navnene på de to som Omkom i en vannscooterulykke på Hvaler fredag kveld. Det var 33 år gamle Stian Andre Arnesen og 35 år gamle Kristoffer Johansen som ble funnet døde. Fortsatt vet ikke politiet årsaken til ulykken..

P4 - 28 May 20 kl. 09:30

Kjenner ikke promillegrensen til sjøs

Hele 6 av 10 vet ikke hva promillegrensen til sjøs er. Det viser en undersøkelse Kantar har gjennomført for MA - Rusfri Trafikk. Generalsekretær, Elisabeth Fjellvang Kristoffersen, sier det virker som aspekter ved promille og båtliv er underkommunisert.

Aftenposten - 25 May 20 kl. 11:40

Uavklart årsak til vannscooterulykke ved Hvaler

De to mennene som Omkom i en ulykke med vannscooter i Hvaler kommune, hadde redningsvester på. Så langt vet politiet ingenting om hva som førte til ulykken..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 08:45

Russisk militærhelikopter styrtet

Alle de fire som var om bord Omkom da et russisk militærhelikopter styrtet i Russland, opplyser lokale myndigheter..

NRK - 26 May 20 kl. 08:42

Russisk militærhelikopter styrta

Alle dei fire om bord i eit russisk militærhelikopter som styrta ved ein flyplass i Tsjukotka-regionen aust i landet, Omkom i ulukka, opplyser lokale styresmakter. Årsaka til styrten er ikkje kjend..

VG - 25 May 20 kl. 17:10

Kjørte uten gyldig førerkort i dødsulykken

Mor og datter Omkom i en kollisjon i Volda i fjor. Etterforskningen viser at føreren av den andre bilen kjørte uten gyldig førerkort..

P4 - 25 May 20 kl. 10:21

Omkom i trafikkulykke

Mannen som ble fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i Sandsbukta i Malmefjorden i Møre og Romsdal i morgentimene er nå bekreftet Omkommet. Det var like før klokken fem at politiet fikk melding om en personbil som hadde kjørt inn i en fjellvegg. Mannen i 20-årene ble fraktet med luftambulanse fraktet til sykehuset, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 23 May 20 kl. 08:18

To overlevde flystyrt- 97 Omkom

I Pakistan bekrefter myndighetene at to mennesker overlevde flystyrten i Karachi fredag. 97 mistet livet. Alle passasjerene og besetningsmedlemmer er gjort rede for, opplyste helsedepartementet i landet.

Aftenposten - 23 May 20 kl. 02:01

Eksplosjon og brann i campingvogn på Bogstad camping - én person Omkom

Alle nødetater var i natt på plass på Bogstad camping i Oslo. De hadde fått melding om brann i minst én campingvogn og stor fare for spredning..

Aftenposten - 21 May 20 kl. 14:24

Mann i 50-årene Omkom i motorsykkelulykke i Innlandet

En mann i 50-årene er erklært død etter at han kjørte av veien i Tylldalen i Tynset kommune torsdag ettermiddag..

NRK - 21 May 20 kl. 13:45

Person Omkom i MC-ulukke

Ein person er erklært Omkomme etter ei MC-ulukke i Tynset kommune i Innlandet. Pårørande er varsla, melder politiet i Innlandet på Twitter..

P4 - 22 May 20 kl. 18:10

Minst 40 personer Omkom i flystyrt

Minst 40 personer er bekreftet Omkommet i flystyrten i Karachi i Pakistan i dag. Det melder nå nyhetsbyrået AFP. Flyet styrtet i et boligfelt og frivillige har hjulpet til å få overlevende ut av vraket og 15 - 20 personer er blitt reddet ut av bolighus som ble rammet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt