Og innreise

Mandag, 19 April, 23:04

Nyheter om Og innreise

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 02 april 21 kl. 11:39

Alexander (22) nektes innreise til Norge etter militærtjeneste

Alexander har bodd i Norge hele livet, men har ikke norsk pass. Nå nektes han innreise..

NRK - 1 time siden

WHO sier nei til vaksinepass

Verdens helseorganisasjons krisekomité er imot vaksinepass som krav ved innreise. De mener det er urettferdig fordi vaksiner er skjevt fordelt i verden, og at vaksinepass vil gjøre ulikhet mellom land enda større, melder AFP..

E24 - 6 timer siden

Danmark åpner for karantenefri innreise fra tre norske fylker

Danmark har besluttet at personer fra Norges tre nordligste fylker, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark, får reise til Danmark uten å sitte i karantene..

NRK - 6 timer siden

Danmark åpner for karantefri reise

Danmark åpner for karantenefri innreise fra Nordland, Trøndelag og Troms og Finnmark, melder NTB..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 10:51

Gladmelding: Vikings nysignering kan rekker seriestarten

– Vi søker om innreise for Pattynama i dag, sier Viking..

E24 - 13 april 21 kl. 13:25

Nybø utvider innreisemulighetene for utenlandsk arbeidskraft

Både bedriftsledere, forskere, idrettsutøvere og skuespillere skal nå få innreise til Norge etter at næringsminister Iselin Nybø (V) vil gi flere unntak..

NRK - 13 april 21 kl. 13:09

Åpner for utenlandsk arbeidskraft

Næringsminister Iselin Nybø åpner for at Norge kan slippe inn mer utenlandsk arbeidskraft. Hun vil blant annet at flere bedriftsledere, forskere, idrettsutøvere og skuespillere skal få innreise til Norge..

VG - 08 april 21 kl. 10:01

12.300 svarte ikke da kontrollsenteret for innreise ringte

Kun 16.700 av 29.000 personer som ble oppringt tok telefonen da nasjonalt kontrollsenter for innreisende ringte..

Aftenposten - 03 april 21 kl. 12:14

Støre mener regjeringen bør vurdere å stenge for innreise fra utsatte land

Det er urettferdig at nordmenn lever med detaljerte tiltak, mens det fortsatt kommer smitte inn i landet med fly, mener….

NRK - 01 april 21 kl. 03:15

Tsjekkisk mann bortvist fra Norge

En Tsjekkisk statsborger ble stoppet i en grensekontroll ved Bjørnfjell i Ofoten av heimvernet etter at han hadde tatt seg til fots over grensen fra Sverige. Mannen oppfylte ikke vilkårene for innreise og ble bortvist, ifølge politiet i Nordland.

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:06

Viderefører reglar for innreise

Justisminister Monica Mæland seier vi må har kontroll, og at vi difor må begrensa importsmitte. Regjeringa vidarefører dei strenge reglane for innreise ut ferbruar..

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:06

Vidarefører reglar for innreise

Justisminister Monica Mæland seier vi må har kontroll, og at vi difor må begrensa importsmitte. Regjeringa vidarefører dei strenge reglane for innreise ut ferbruar..

E24 - 28 mars 21 kl. 19:34

Strammer til innreisereglene fra 1. april – varsler «betydelige» bøter

Fra midnatt natt til 1. april må du ha med deg en fersk coronatest i bagasjen ved innreise til Norge, teste deg ved ankomst og vente «en halvtimes tid» på teststasjonen til prøveresultatet foreligger..

VG - 28 mars 21 kl. 13:55

Strammer til innreisereglene fra 1. april – varsler «betydelige» bøter

Fra midnatt natt til 1. april må du ha med deg en fersk coronatest i bagasjen ved innreise til Norge, teste deg ved ankomst og vente «en halvtimes tid» på teststasjonen til prøveresultatet foreligger..

NRK - 26 mars 21 kl. 13:11

Vil forlenge lov om innreise

Regjeringen vil forlenge den midlertidige loven om innreiserestriksjoner til november..

NRK - 26 mars 21 kl. 07:54

Koronasmittet tok seg over grensa

To utlendinger er pågrepet etter å ha tatt seg inn i Norge ved en stengt grenseovergang i Engerdal i Innlandet, opplyser politiet. En av dem har testet positivt for koronaviruset. – De to har forsøkt å ta seg over flere steder, men blitt avvist da de ikke har gyldig adgang og dokumenter for innreise, skriver Innlandet politidistrikt på Twitter..

VG - 25 mars 21 kl. 20:07

Ordførere fortviler: Del inn landet i smittesoner

ALTA/OSLO (VG) Flere ordførere er svært kritisk til innreise fra områder med mye smitte. I Alta har de nå innført strenge regler som forbyr kommuneansatte å møte folk som ikke holder til i kommunen..

VG - 25 mars 21 kl. 20:07

Ordførere fortviler: Del landet inn i smittesoner

ALTA/OSLO (VG) Flere ordførere er svært kritisk til innreise fra områder med mye smitte. I Alta har de nå innført strenge regler som forbyr kommuneansatte å møte folk som ikke holder til i kommunen..

NRK - 28 jan. 21 kl. 11:28

Vil nekte innreise fra enkelte land

Tyskland planlegger å nekte innreise for de fleste som kommer fra land som er hardt rammet av mer smittsomme koronavarianter. Det opplyser landets innenriksminister, melder AFP. Det er snakk om Storbritannia, Portugal, Sør-Afrika og Brasil..

NRK - 17 mars 21 kl. 09:43

Anbefaler å fjerne innreiseforbud

Det svenske Folkehelseinstituttet anbefale å fjerne innreiseforbudet fra Norge og Danmark, melder Sveriges Radio. I en rapport anbefaler instituttet at det bør gjelde de samme reglene for innreise til Sverige fra Norge og Danmark som for andre EU-land. Regjeringen skal nå gå gjennom rapporten.

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona Og innreise

Corona Og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

NRK - 12 mars 21 kl. 12:11

Anbefaler fortsatt strenge tiltak

Helsedirektoratet anbefaler at strenge innreiserestriksjoner opprettholdes inntil videre, i første omgang til midten av april, skriver de i sin vurdering til Helse- og omsorgsdepartementet. De anbefaler også at det ikke gis unntak for innreise- og karantenebestemmelser for toppidrettsutøvere. De strenge innreiserestriksjonenen skulle i utgangspunktet skulle vare til 19.

NRK - 12 mars 21 kl. 11:52

Brasiliansk mutasjon i Årdal

Den brasilianske varianten av koronaviruset som ble påvist ved Haukeland universitetssjukehus stammer fra Årdal. Personen fikk påvist smitte ved innreise til Norge, og har sittet i isolasjon, skriver kommunen. Personen har to nærkontakter..

NRK - 19 jan. 21 kl. 00:00

USA påbyr koronatest ved innreise

President Donald Trump fjernar innreiseforbodet til USA for utlendingar som nyleg har vore i Brasil og Europa. Forbodet blir fjerna frå 26. januar, melder Reuters.

NRK - 08 mars 21 kl. 08:31

10 nye smittede i Haugesund

Mandag morgen melder Haugesund kommune om 10 nye koronasmittede siste døgn. Ett smittetilfelle skyldes innreise, de andre er smittet lokalt. Totalt 21 personer har fått påvist covid-19-viruset i Haugesund i løpet av helga..

NRK - 04 mars 21 kl. 20:19

Ny ordning for grensependlere

Regjeringen sier de vil legge frem en ny kompensasjonsordning, og utenlandske arbeidstakere vil bli høyt prioritert. Det opplyser Arbeids- og sosialdepartementet til NTB. Norge stengte grensene 29.

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:07

Krever negativ test ved innreise

Fra neste uke krever Storbritannia negativ koronatest ved innreise. De som ikke har papirene i orden, kan vente seg en bot på 500 pund, skriver NTB. Målet med det nye kravet er å bekjempe spredningen av nye virusvarianter..

NRK - 24 feb. 21 kl. 14:07

Innstramminger for innreise

Regjeringen har besluttet at personer i innreisekarantene må oppholde seg på første ankomststed. Regjeringen innfører også meldeplikt ved karantenehotell. Kommunene må i tillegg etablere en kontrollordning som sjekker at karantene blir overholdt..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 13:47

Se pressekonferansen direkte: Kjøper flere vaksiner fra Moderna

Karantene ved innreise til Norge innskjerpes. Tempoet i vaksinering i Norge vil bli holdt, sier regjeringen..

NRK - 19 feb. 21 kl. 16:16

Birken avlyses - sannsynligvis

Birken-sjef Eirik Torbjørnsen sier at hoveddelen av Birken «med overveiende sannsynlighet» må avlyses. Elitedelen, altså Skiclassic, defineres som toppidrett og kan arrangeres dersom det åpnes for innreise. Den såkalte QR-Birken går som normalt..

NRK - 19 feb. 21 kl. 16:16

Fare for at Birken avlyses

Birken-sjef Eirik Torbjørnsen sier at hoveddelen av Birken «med overhengende fare» må avlyses. Elitedelen, altså Skiclassic, defineres som toppidrett og kan arrangeres dersom det åpnes for innreise. Den såkalte QR-Birken går som normalt..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:30

Island krever negativ test

Island endrer reglene for innreise og krever en negativ koronatest som ikke er eldre enn 72 timer av alle som ankommer landet, opplyser myndigheter. Fra før har Island krevd test ved ankomst, deretter karantene i fem eller seks dager, og så ny test..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:17

Håndballkamper flyttes fra Norge

OL-kvalifiseringen i håndball for menn flyttes fra Norge. Gruppespillet skulle vært arrangert i Trondheim i mars, men på grunn av innreise- og karantenebestemmelsene i Norge leter det internasjonale håndballforbundet IHF etter en annen arrangør..

NRK - 16 feb. 21 kl. 11:46

Mange korona-bortvisninger i Norge

Tall fra politiet viser at det i forrige uke ble bortvist 342 personer fra Norge som følge av pandemien og de nye innreiserestriksjonene. Det er fem færre enn uka før. 34 av bortvisningene skyldes manglende dokumentasjon på negativ covid-19-test.

NRK - 16 feb. 21 kl. 09:32

Elever står uten lærere

Strengere regler for innreise til Norge rammer nå skolene i Tana og Karasjok. Mandag fikk de beskjed om at de finske lærerne ikke får pendle til Norge. Lærerne er ikke lenger regnet som samfunnskritisk personell.

NRK - 13 feb. 21 kl. 10:09

Ordførere krever strengere regler

De åtte ordførerne i Trondheimsregionen krever strengere regler for innreise. Til regjeringen skriver de at mange som kommer til Norge oppgir feil adresse, sier de skal jobbe for firmaer som ikke finnes, eller mener de ikke omfattes av karantenekrav..

NRK - 26 des. 20 kl. 17:05

Japan stanser all innreise

CNN melder at Japan forbyr innreise for utenlandske borgere ut januar. Den nye virusvarianten fra Storbritannia ble på lørdag bekreftet hos nok en reisende, etter at fem reisende fra Storbritannia tidligere hadde blitt smittet med virusvarianten..

NRK - 12 feb. 21 kl. 11:32

Får vise bort utlendingar på grensa

No får politiet lov til å vise bort utlendingar som nektar å teste seg på grensa eller registrere seg før innreise, melder VG. Regjeringa har i dag innført ein heimel for å vise bort utlendingar som bryt reglane i covid-19-forskrifta..

VG - 12 feb. 21 kl. 11:22

Regjeringen strammer inn for utlendinger på grensen

Nå får politiet lov til å bortvise utlendinger som nekter å teste seg på grensen eller registrere seg før innreise..

VG - 12 feb. 21 kl. 11:22

Strammer inn på grensen: Får bortvise utlendinger

Nå får politiet lov til å bortvise utlendinger som nekter å teste seg på grensen eller registrere seg før innreise..

Klartale - 10 feb. 21 kl. 13:47

Stenger grensa fram til mars

Regjeringen holder grensene til Norge stengt ut februar. Noen regler om innreise strammes også inn..

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:14

Storbritannia strammar inn

Britiske styresmakter vil stramme inn krava for innreise. Alle som no vil inn i landet, må framover syne tre negative koronatestar, samt gå i ti dagars karantene, melder nyheitsbyrået DPA. Regjeringa er venta å kunngjere innstrammingane tysdag..

VG - 21 des. 20 kl. 09:54

Norge stanser innreise fra Storbritannia

For å hindre spredning fra Storbritannia til Norge av den nye virusvarianten som er oppdaget i landet stanser regjeringen innreise..

NRK - 06 feb. 21 kl. 01:00

Danske innreisekrav trer i kraft

Søndag trer kravet om koronatest og påfølgende ti dager i isolasjon ved innreise til Danmark i kraft. Kravet vil gjelde ved alle landets grenser, opplyser danske myndigheter. Tiltaket, som tidligere kun var en anbefaling, er del av en hastelov som tirsdag ble vedtatt av Folketinget..

NRK - 01 feb. 21 kl. 12:51

Israel forlenger tiltak til fredag

De strenge koronatiltakene i Israel forlenges med fem dager til førstkommende fredag. Samtidig forlenges forbudet mot så å si all ut- Og innreise til og med søndag, melder DPA. Over 1,8 millioner israelere har fått begge doser med koronavaksine..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt