Obama

Friday, 15 November, 11:59

Nyheter om Obama

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 Nov 19 kl. 21:48

USA trekker seg fra Parisavtalen

Trump administrasjonen har gitt FN formell beskjed om at de trekker seg fra Parisavtalen, melder Reuters. Prosessen å melde seg ut av klimaavtalen tar ett år. Tidligere har USA varslet at de vil trekke seg fra avtalen Barack Obama inngikk i 2015..

NRK - 02 Nov 19 kl. 05:08

Halve USA gir Trump deler av æren

54 prosent av amerikanere syns presidenten bør få sin del av æren for at Abu Bakr al-Baghdadi er død. Mange flere ga Barack Obama æren for Osama bin Ladens død. Det viser en undersøkelse gjennomført for ABC News og Washington Post..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 12:23

Fire nye år for Trump? I Bethlehem har de plukket vinnere siden 1932.

BETHLEHEM, PENNSYLVANIA (Aftenposten): I dette området stemte flertallet på Barack Obama før de byttet til Donald Trump. – Jeg misliker det Trump sier, men elsker det han gjør, sier en velger..

P4 - 02 Nov 19 kl. 09:50

Gir Trump deler av æren

Litt over halvparten av amerikanerne mener president Donald Trump bør få sin del av æren for at IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi er død. Det viser en undersøkelse gjennomført for ABC News og Washington Post. 54 prosent gir Trump deler av æren for IS-lederens død.

NRK - 29 Oct 19 kl. 22:43

Cubas president roser Putin

Cubas president Miguel Díaz-Canel er på besøk i Moskva og roser president Vladimir Putin og Russlands holdning overfor det han omtaler som amerikansk aggresjon. Trump har innført en rekke sanksjoner mot Cuba, etter at Obama bedret forholdet..

NRK - 25 Oct 19 kl. 22:59

USA stopper fly til Cuba

USA stanser flyene til alle andre cubanske byer enn hovedstaden Havanna, melder nyhetsbyrået AP. Ifølge byrået er det siste steg i et forsøk fra president Trump på å reversere noen av tiltakene Obama gjorde for å bedre forholdet mellom de to landene..

P4 - 17 Sep 19 kl. 23:03

Obama hyller Thunberg

Barack Obama hyller klimaaktivisten Greta Thunberg i et Twitter-innlegg i kveld. Den amerikanske presidenten sier til tross for sin unge alder er 16-åringen allerede en av klodens største forsvarere. Obama omtaler også Thunberg som uredd i sin kamp for å kreve endring, og har lagt ved et bilde hvor de to møttes nylig.

NRK - 30 Sep 19 kl. 21:09

Ny forsvarssjef i USA

General Mark Milley overtar som forsvarssjef i USA etter general Joseph Dunford, som ble utnevnt av tidligere president Barack Obama i 2015. Dunfords siste toårsperiode er utløpt, og 61 år gamle Mark Milley overtar som hærens øverstkommanderende..

Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 21:33

Nå sender han partiet mot avgrunnen

USAs president, Donald Trump, kan være i ferd med å skyve Det republikanske partiet ned i avgrunnen ved delvis å gjøre samme tabbe som Barack Obama og Hillary Clinton..

Dagbladet - 19 Sep 19 kl. 04:50

Barack Obama med stikk til Donald Trump

- Ikke les sosiale medier..

P4 - 18 Sep 19 kl. 23:54

Opphever utslippsgrense

Delstaten California har ikke lenger mulighet til å sette egne utslippsgrenser for bilindustrien. USAs president Donald Trump opphever nå unntaket delstaten fikk da Barack Obama var president i 2013. Grensene har vært strengere der enn i resten av USA..

NRK - 18 Sep 19 kl. 19:00

Trump opphever utslippsgrense

Delstaten California har ikke lenger mulighet til å sette egne utslippsgrenser for bilindustrien. Trump opphever unntaket delstaten fikk da Barack Obama var president i 2013. Grensene har vært strengere i California enn i resten av landet.

E24 - 18 Sep 19 kl. 18:02

Trump vil stoppe California fra å innføre utslippskrav

Billige biler til folket, er budskapet fra president Donald Trump når han onsdag sier at det jobbes for å stoppe Californias ambisiøse plan om å innføre tøffere miljøkrav til bilene solgt i staten. Trump sier man trekker tilbake statenes mulighet for å sette sin egne regler for utslipp, som ble innført under Obama..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 12:42

«Made in USA:» Sterkt om amerikansk-kinesisk kulturkollisjon i Netflix-film

Obama-ekteparet har produsert kanskje den beste dokumentaren som er laget om relasjonen mellom USA og Kina..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 15:18

Obama blar opp 145 millioner for eiendom

USAs tidligere president og hans familie har fått øynene opp for Martha’s Vineyard. .

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:32

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 07:39

Obama tar oppgjør med ledere som sprer hat og frykt

Tidligere president Barack Obama kritiserer ledere som nører opp under frykt, hat og rasisme, men uten å nevne etterfølgerens navn..

NRK - 05 Aug 19 kl. 22:25

Sayoc dømt til 20 års fengsel

Cesar Sayoc, som skal ha sendt rørbomber til både USAs tidligere president Barack Obama og til TV-kanalen CNN, er dømt til 20 års fengsel. Det skriver CNN..

Dagbladet - 20 Jul 19 kl. 03:42

Michelle Obama med Trump-stikk

Den tidligere førstedamens Twitter-melding kan ikke tolkes som noe annet, skriver flere amerikanske medier..

Dagbladet - 14 Jul 19 kl. 05:59

- Trump ville trosse Obama

Mail on Sunday publiserer ny informasjon fra materiale som er blitt lekket fra Storbritannias ambassade i Washington..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 14:19

Trump skal ha kutte Iran-avtale for å ergre Obama

Politiet mener å ha identifisert en mistenkt for å ha lekket dokumentene som førte til at Storbritannias ambassadør til USA måtte gå av..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 14:19

Trump skal ha kuttet Iran-avtale for å ergre Obama

Politiet mener å ha identifisert en mistenkt for å ha lekket dokumentene som førte til at Storbritannias ambassadør til USA måtte gå av..

VG - 08 Jul 19 kl. 05:42

15-åring tar Wimbledon med storm: – Kult at Michelle Obama vet at jeg eksisterer

Michelle Obama og moren til Beyoncé er blant de mange som har lagt merke til Wimbledon-sensasjonen Cori «Coco» Gauff. Og selveste Serena Williams vil ikke utelukke at 15-åringen går helt til topps..

P4 - 11 Jul 19 kl. 21:15

Biden ut mot Trump

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden mener Donald Trumps presidentskap har skadet USAs renommé i verden. Det sa den Biden under en tale i dag. Han mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder.

Dagbladet - 05 Jul 19 kl. 09:43

Flyselskap beklager etter Obama-kampanje: - Respektløst

Nå er den slettet fra alle deres sosiale medier-plattformer..

NRK - 13 Jun 19 kl. 06:28

Barack Obama på plass i Stockholm

Tidligere USA president Barack Obama landet torsdag morgen på Arlanda i Stockholm, sammen med sin familie. Obama skal tale på konferansen «Brilliant Minds». Flere andre kjente personligheter vil delta, som Snapchat-gründeren Evan Spiegel..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 07:30

De fikk Barack Obama og Sir Alex Ferguson til Norge. Én av dem ble total flopp.

De har fått Barack Obama og David Cameron til Norge. Men da BI-studentene skulle arrangere sin første konferanse, gikk det skikkelig galt..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 07:30

De fikk Sir Alex Ferguson til Norge og droppet ut av studiene for å lage konferanse. Det ble total flopp.

De har fått Barack Obama og David Cameron til Norge. Men da BI-studentene skulle arrangere sin første konferanse, gikk det skikkelig galt..

E24 - 07 Jun 19 kl. 13:38

Barack og Michelle Obama skal produsere podkast for Spotify

Obama-parets produksjonsselskap Higher Ground annonserte et samarbeid for å produsere podkaster eksklusivt for strømmegiganten..

P4 - 07 Jun 19 kl. 21:41

Trump-administrasjon nekter pride-flagg

Trump-administrasjonen nekter amerikanske ambassader verden over å heise regnbueflagg under Pride-måneden. Det skriver NBC. Ambassadene i Israel, Tyskland, Brasil og Latvia skal alle ha fått nei til å vise sin støtte til homofile og personer med andre legninger ved å heise flagget.

Aftenposten - 15 May 19 kl. 23:19

Michelle Obama: – Noen ganger dagdrømmer jeg om å sitte helt alene på en fortauskafé og nippe til en drink

Livet blir aldri som før, men Michelle Obama er i ferd med å skape et nytt. Ikke minst har hun gjenoppdaget mannen sin..

P4 - 25 Apr 19 kl. 12:22

Biden stiller til valg

Tidligere visepresident Joe Biden har nå bekreftet at han stiller som presidentkandidat for demokratene til valget i USA i 2020. 76-åringen var visepresident i åtte år under president Barack Obama..

VG - 26 Apr 19 kl. 07:38

Biden vil bli president: – Han håper å videreføre Obama-koalisjonen

Etter åtte år som visepresident blir Joe Biden den mest populære, mest erfarne og kanskje best egnede av demokratenes presidentkandidater. Men en lang politisk karriere bærer også med seg kontroverser og bagasje..

NRK - 11 Apr 19 kl. 22:42

Fru Obama med flere råd til elever

Michelle Obama kom med flere råd til unge folk, som stresser over skolen, under sitt Oslo-besøk torsdag. Den tidligere førstedamen fortalte også om sine egne nedturer..

VG - 22 Apr 19 kl. 22:48

Obama og Clinton hyller Greta Thunberg

Den unge svenske miljøaktivisten får stadig nye tilhengere..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 21:30

Michelle Obama til Aftenposten: – Norge gjør noe riktig

Michelle Obama (55) er overbevist om at selv statsminister Erna Solberg møter hindringer i jobben hver eneste dag fordi hun er kvinne. Hun ber menn delta i kvinnekampen..

NRK - 11 Apr 19 kl. 21:05

Obama-rådgiver anklaget for løgn

Greg Craig, en tidligere rådgiver for Obama-administrasjonen, er anklagd for å jugd til Justisdepartementet i 2012. Craig er anklaget for å ha skjult opplysninger om arbeid han og hans tidligere advokatfirma utførte for den ukrainske regjeringen..

VG - 11 Apr 19 kl. 23:44

Brækhus om Obama-møte: – Hadde vært verdt 7000 kroner

OSLO SPEKTRUM (VG) Da Michelle Obama besøkte Oslo, kunne de mest ivrige sikre seg et møte med den tidligere førstedamen. Prislappen? Mellom 5000 og 7000 kroner..

VG - 10 Apr 19 kl. 22:57

USAs justisminister tror Obama spionerte på Trump

USAs justisminister William Barr uttalte onsdag at han tror Obama-administrasjonen spionerte på Donald Trumps kampanje i 2016..

NRK - 19 Apr 19 kl. 19:14

Biden kunngjør kandidatur neste uke

Tidligere visepresident Joe Biden kunngjør neste uke at han tar opp kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat, melder flere medier. Biden, som var visepresident i åtte år under president Barack Obama, vil kunngjøre sitt kandidatur på onsdag..

Dagbladet - 11 Apr 19 kl. 20:40

- Jeg kunne fargene da jeg var tre, og var stolt av det

Den tidligere amerikanske førstedama Michelle Obama gjester Oslo Spektrum..

Hegnar.no - 12 Apr 19 kl. 06:30

- Forandring kommer ikke fra slottet eller Det hvite hus

I Oslo Spektrum oppfordret USAs tidligere førstedame Michelle Obama tilhørerne til å oppsøke folk med annen bakgrunn enn sin egen..

NRK - 13 Apr 19 kl. 06:13

US-hæren forbyr transpersoner

En lov som nekter transpersoner å tjenestegjøre i militæret, har trådt i kraft i USA. Fram til 2014 kunne transpersoner sparkes ut, noe som president Barack Obama endret i 2016. Men da Donald Trump tok over presidentkontoret endret han loven tilbake..

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 06:03

Michelle Obamas Oslo-kveld fortsatt ikke utsolgt

Arrangøren vil ikke si hvor mange som har betalt for å høre Michelle Obama i Oslo Spektrum torsdag, men foredraget er ikke utsolgt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt