Obama

Wednesday, 03 June, 08:52

Nyheter om Obama

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 minutter siden

Obama holder tale om politivold

Tidligere president Barack Obama har varslet at han vil holde en tale i kveld for å snakke om det som skjer i USA, ifølge Obama Foundation. Dette vil bli første gang han kommenterer politivolden og opptøyene i USA på kamera..

NRK - Igår: 00:25

Obama støtter fredelige protester

Tidligere president Barack Obama fordømmer bruk av vold under protestene mot politivold og rasisme i USA. Obama skriver på Medium.com at de voldelige er en liten minoritet som skader samfunnet.

VG - Igår: 21:20

Barack Obama: – Kan bli et skikkelig vendepunkt

Tidligere president Barack Obama (58) tar ordet etter en helg med massive demonstrasjoner og opptøyer etter George Floyds død..

NRK - I førrgår: 11:20

Michelle Obama: – Alle må bidra

USAs tidligere førstedame Michelle Obama sier hun er preget etter dødsfallet til George Floyd, og ber alle jobbe mot rasisme. – Hvis vi noen gang kan håpe på å komme oss forbi det, kan det ikke bare være opp til fargede å håndtere det, sier hun..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 19:29

Obama: Rasisme kan ikke være normalen i USA

USAs tidligere president Barack Obama sier han som så mange andre sørger over dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Politimannen som knelte på halsen til Floyd er nå pågrepet..

P4 - I førrgår: 12:54

Michelle Obama: - Alle må bidra

USAs tidligere førstedame Michelle Obama mener alle har et ansvar for å jobbe mot rasisme i etterkant av dødsfallet til George Floyd. I et innlegg på Facebook skriver hun at uannsett hudfarge må alle nå gå løs på det ærlige og ubehagelige arbeidet med å luke ut rasisme i samfunnet. De voldelige sammenstøtene etter dødsfallet har spredd seg til hele USA.

NRK - 18 May 20 kl. 21:09

Venter ikke granskning av Obama

USAs justisminister William Barr venter ingen granskning av Barack Obama eller Joe Biden i kjølvannet av saken om russisk valgpåvirkning, melder AFP. Barrs uttalelse kommer etter at president Donald Trump tok til orde for granskning av Obama..

NRK - 17 May 20 kl. 00:29

Obama kritisk til korona-håndtering

Tidligere president Barack Obama kritiserte USAs håndtering av koronapandemien i en to timer lang direktesending for studenter. Obama mener pandemien har vist at mange statsansatte ikke vet hva de gjør, men han navngir dem ikke..

P4 - 18 May 20 kl. 22:16

- Skal ikke etterforske Obama

USAs justisminsiter regner ikke med at verken Barack Obama eller Jo Biden kommer til å bli etterforsket selv om Donald Trump har tatt til orde for dette. Presidenten har kommet med flere uttalelser om at Obama er den mest korrupte presidenten USA har hatt. Men justisministeren sa i dag at basert på informasjonen nå forventer han ikke at det blir noen etterforskning..

Aftenposten - 19 May 20 kl. 09:32

Filmanmeldelse: Filmhyllest til førstedame Michelle Obama

Netflix-dokumentaren Becoming viser både hvorfor Michelle Obama er ønsket som presidentkandidat – og hvorfor hun trolig aldri blir det..

VG - 17 May 20 kl. 10:16

Obama om Trump-administrasjonen: – Later ikke engang som om de har styringen

Lørdag fyrte Barack Obama løs mot den amerikanske regjeringens håndtering av coronaviruset..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 19:29

Politimann pågrepet og siktet for drap etter at George Floyd (44) døde under pågripelse

USAs tidligere president Barack Obama sier han som så mange andre sørger over dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Politimannen som knelte på halsen til Floyd, er nå pågrepet og siktet for drap..

NRK - 09 May 20 kl. 17:39

Obama: – En kaotisk katastrofe

USAs tidligere president, Barack Obama, kaller Trump-administrasjonens håndtering av koronakrisen en «kaotisk katastrofe», ifølge CNN. Kritkken skal ha kommet under et telefonmøte med tidligere ansatte fra da Obama var president..

Aftenposten - 16 May 20 kl. 10:21

Trump snakker om en Obama-skandale. Hva handler saken om, og hvorfor dukker den opp nå?

Tidligere president Barack Obama er blitt det heteste navnet i årets valgkamp. Men hva er dette «Obamagate» som president Donald Trump snakker mye om?.

Aftenposten - 25 May 20 kl. 08:09

Trumps valgkampstrategi: Å angripe Obama

Midt i koronakrisen tvitrer USAs president Donald Trump om «Obamagate». En forsker beskriver det som en avledningsmanøver - og en valgkampstrategi..

P4 - 09 May 20 kl. 17:51

Obama kritiserer Trump

USAs tidligere president Barack Obama kritisere nå Trump-administrasjonens håndtering av koronakrisen. Det melder CNN. I et telefonmøte med personer som jobbet for ham da han var president kalte Obama håndteringen en «kaotisk katastrofe».

NRK - 25 May 20 kl. 05:56

Valgkamstrategi: Å angripe Obama

Midt i koronakrisen tvitrer USAs president Donald Trump om «Obamagate». En forsker beskriver det som en avledningsmanøver og en valgkampstrategi.– Donald Trump vil få oppmerksomheten bort fra sin håndtering av koronaviruset, sier statsviter Galdieri..

VG - 21 May 20 kl. 07:36

Den store konspirasjonen

Har virkelig Bill Gates satt ut coronaviruset får å bli enda rikere? Er det sant at 5G nettverk sprer virus? Og har Barack Obama begått den største politiske forbrytelse i amerikansk historie?.

Dagbladet - 18 May 20 kl. 02:58

Angriper med konspirasjoner og pedofili

Mens pappa Donald Trump bruker en konspirasjonsteori til å kreve at Joe Biden og Barack Obama fengsles, antyder én sønn at Biden er pedofil, mens en annen sønn hevder at coronapandemien bare er et triks fra Demokratene..

Dagbladet - 17 May 20 kl. 01:15

- Later ikke engang som de har ansvaret

USAs tidligere president Barack Obama kommer med nådeløs kritikk mot nåværende president Donald Trump og hans administrasjon uten å nevne navnet hans..

Dagbladet - 16 May 20 kl. 04:10

- Hvis DETTE var planen deres...

Republikanernes majoritetsleder i senatet, Mitch McConnell, og Trump-administrasjonen måtte innrømme at forgjengeren Barack Obama etterlot dem med en plan for å håndtere pandemier. Nå slaktes Trumps egen plan..

Dagbladet - 13 May 20 kl. 07:05

- Den største politiske forbrytelsen

Mens USA lider og sliter tungt med coronapandemien, er landets president, Donald Trump, opptatt med å angripe TV-kjendiser og støtte opp om konspirasjonsteorier om Barack Obama..

VG - 15 May 20 kl. 08:24

Eksperter om «Obamagate»: – Dette er ren tåkelegging

USAs president har lansert en ny offensiv mot sin forgjenger Barack Obama. Det gjør han for å avlede fra debatten om sin egen håndtering av coronaviruset, mener eksperter VG har snakket med..

Dagbladet - 13 May 20 kl. 02:22

- Burde holdt kjeft

Republikanernes flertallsleder i Senatet, Mitch McConnell, sier tidligere president Barack Obama har hatt sin sjanse - og burde nå «holde kjeft.».

Dagbladet - 09 May 20 kl. 19:08

Krass kritikk fra Obama

Den tidligere presidenten kaller Trumps håndtering av coronapandemien en «kaotisk katastrofe»..

NRK - 14 Apr 20 kl. 18:01

Obama erklærer støtte til Biden

Tidlegare president i USA Barack Obama erklærer støtte til Joe Biden sitt presidentkandidatur i ein video. Obama og Biden er kjend som gode vener, sidan Joe Biden var visepresidenten til Obama da han var president..

NRK - 14 Apr 20 kl. 18:01

Obama lagde video til Biden

Tidlegare president i USA Barack Obama har lagt ut ein video på Twitter for å støtte Joe Biden som presidentkandidat. Obama og Biden er kjend som gode vener, sidan Joe Biden var visepresidenten til Obama da han var president..

VG - 21 Apr 20 kl. 20:14

Joe Biden om Michelle Obama: – Jeg ville ikke nøle med å ta henne

Demokratenes mulige presidentkandidat Joe Biden (77) sier at han ikke ville nøle et øyeblikk med å hente Michelle Obama (56) som sin visepresident. Om hun vil..

VG - 21 Apr 20 kl. 20:14

Joe Biden om Michelle Obama: – Jeg ville ikke nøle med å velge henne

Demokratenes mulige presidentkandidat Joe Biden (77) sier at han ikke ville nøle et øyeblikk med å hente Michelle Obama (56) som sin visepresident. Om hun vil..

NRK - 27 Apr 20 kl. 12:38

Stiller seg bak Bidens kandidatur

Nancy Pelosi, lederen for Representantenes hus, har formelt gitt sin støtte til Joe Biden som Demokratenes presidentkandidat i november. Fra før har den tidligere visepresidenten fått støtte fra sin sjef i Det hvite hus, Barack Obama..

NRK - 14 Apr 20 kl. 16:52

Obama gir Biden støtte i video

Tidlegare president i USA Barack Obama planlegg å støtte Joe Biden i ein video tysdag. Han vil gi Biden eit løft, når han truleg skal utfordre Trump som president i valet i haust. Obama og Biden er kjend som gode vener frå tidlegare..

Aftenposten - 14 Apr 20 kl. 17:58

Obama erklærer støtte til Biden

USAs tidligere president Barack Obama gir i en video sin støtte til Joe Bidens presidentkandidatur..

Dagbladet - 14 Apr 20 kl. 20:59

He's back!

Men er Barack Obama en støtte i kampen mot Trump?.

VG - 17 Apr 20 kl. 23:00

USA-eksperter: Coronakrisen gir større håp for Joe Biden

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden får nå støtte både fra sin tidligere sjef Barack Obama og eks-rivalen Bernie Sanders. Men hva skal til for å slå Donald Trump? Og hvordan påvirker coronaviruset valgkampen?.

VG - 17 Apr 20 kl. 23:00

USA-eksperter: Coronakrisen gir håp for Joe Biden

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden får nå støtte både fra sin tidligere sjef Barack Obama og eks-rivalen Bernie Sanders. Men hva skal til for å slå Donald Trump? Og hvordan påvirker coronaviruset valgkampen?.

Dagbladet - 10 Apr 20 kl. 08:08

- Si sannheten

Tidligere president Barack Obama advarer USAs ordførere. - Den største feilen noen av oss kan gjøre i slike situasjoner er å feilinformere, sier han..

NRK - 28 Mar 20 kl. 06:54

Joseph Lowery (98) er død

Pastor Joseph Lowery, markert borgerrettsforkjemper og den som velsignet president Barack Obama under innsettelsen i 2009, er død 98 år gammel. Joseph Lowery sto sammen med den svarte borgerrettighetslederen Martin Luther King..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 20:49

New York-lege som overlevde ebola, forteller om en koronadag på akutten. «Jeg frykter covid-19.»

Akuttlege Craig Spencer forteller om en dag i frontlinjen mot koronaviruset, og det blir lagt merke til. – Helsepersonellet er våre helter, kommenterer Barack Obama..

Dagbladet - 08 Mar 20 kl. 14:26

Gir Obama skylda for utstyrsmangel

President Donald Trump beskylder Barack Obama for å ha gjort det vanskeligere å raskt gjennomføre virustester..

Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 09:22

Joe Biden og arven etter Obama | Christina pletten

Det demokratiske partiet visnet under Barack Obama. Derfor har superveteranene fortsatt et stramt grep om makten..

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 12:34

Da Obama lot høre fra seg om vekst og jobber, stemplet Trump det som en bløff

Hvem har æren for nye arbeidsplasser og gode tider i USA: Barack Obama eller Donald Trump?.

Dagbladet - 12 Feb 20 kl. 21:53

Se der er Obama - mer verdt enn gull og kokain

Rykter fra nyrike kopler inn alarmknappen for ett av de fem klassiske villdyrene i Afrika..

VG - 07 Feb 20 kl. 03:21

Hun skal spille Michelle Obama

«How To Get Away With Murder»-stjernen (54) har fått ærefullt oppdrag..

NRK - 26 Jan 20 kl. 23:16

Obama minnes Kobe Bryant

USAs tidligere president Barack Obama sier i et innlegg på Twitter at han husker den avdøde basketballspilleren Kobe Bryant som en legende på banen. Han skriver også at han og kona Michelle sender sine kondolanser til Bryants familie..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt