Norges Sjakkforbund

Tirsdag, 07 Juli, 05:08

Nyheter om Norges Sjakkforbund

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 11:07

Nå kommer sjakkens e-sport til Norge: – Blir spektakulært

Norges Sjakkforbund skal i mai arrangere internasjonal sjakkfestival i samarbeid med to av sjakkens giganter. Det blir også første gang Pro Chess League-finalen spilles utenfor USA..

VG - 08 jan. 20 kl. 19:02

Sjakk-styret om sponsoravtalen: – Forutsetter at den er lovlig

Norges Sjakkforbund har ingen sterke motforestillinger om avtalen som Magnus Carlsens Offerspill har gjort med bettinggiganten Kindred – men «forutsetter at den er lovlig». Lotteritilsynet følger situasjonen med argusøyne..

VG - 23 des. 19 kl. 09:54

Det var aldri aktuelt for Magnus Carlsen å spille for andre land

Magnus Carlsen (29) meldte seg ut av Norges Sjakkforbund – men representerer fortsatt Norge internasjonalt. Og han avslører nå at det aldri har vært aktuelt å spille for andre land..

NRK - 08 nov. 19 kl. 14:06

Carlsen ut av Norges Sjakkforbund

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund, melder NTB..

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 17:35

Derfor meldte Carlsen seg ut av sjakkforbundet: – Et prinsipielt valg

I forrige uke ble det kjent at Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Nå forteller han om beslutningen han tok..

Aftenposten - 08 nov. 19 kl. 14:06

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Saken oppdateres..

VG - 08 nov. 19 kl. 14:05

NTB: Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Dette melder NTB..

VG - 08 nov. 19 kl. 14:05

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Det melder sjakkforbundet i en pressemelding..

VG - 08 nov. 19 kl. 15:47

Magnus Carlsen får spesialtillatelse av Sjakkforbundet

Utmeldte medlemmer fra Norges Sjakkforbund får egentlig ikke konkurrere i norsk sjakk. Det gjelder imidlertid ikke Magnus Carlsen..

P4 - 08 nov. 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Det opplyser forbundet i en pressemelding. Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.

VG - 13 okt. 19 kl. 21:57

Magnus Carlsen om forhold til sjakkforbundet: – Markant verre

I NRK-podkasten «Sjakksnakk» sier Magnus Carlsen (28) at forholdet til Norges Sjakkforbund er blitt «markant verre»..

P4 - 07 juli 19 kl. 21:56

Carlsen tapte kampen om omstridt sjakkavtale

Magnus Carlsen tapte kampen om omstridt sjakkavtale. Forslaget om å inngå en omstridt samarbeidsavtale med spillselskapet Kind red ble nedstemt på Kongressen i Norges Sjakkforbund i kveld. 132 stemte nei, mens 44 stemte ja.

Aftenposten - 01 juli 19 kl. 17:55

Sjakkforbundets jurister: Carlsen-klubb bør få stemme på sjakk-kongressen

Norges Sjakkforbund har hentet inn juridisk hjelp fra advokatfirmaet Kvale om Carlsen-klubben Offerspill skal få ha stemmerett på sjakkens kongress til helgen. Nå er konklusjonen klar..

Aftenposten - 01 juli 19 kl. 17:55

Sjakkforbundets jurister: Carlsen-klubb bør få stemmerett i Kindred-saken

Norges Sjakkforbund har hentet inn juridisk hjelp fra advokatfirmaet Kvale om Carlsen-klubben Offerspill skal få ha stemmerett på sjakkens kongress til helgen. Nå er konklusjonen klar..

VG - 03 juli 19 kl. 17:39

Sjakkforbundet varsler gjennomgang av Carlsen-medlemmer etter VG-avsløring

VG har funnet flere dobbeltregistreringer, tvilsomme navn, og en 119-åring i medlemslistene til Offerspill SK. Nå varsler Norges Sjakkforbund at de skal gjennomgå listene på nytt..

VG - 03 juli 19 kl. 17:39

Sjakkforbundet varsler gjennomgang av Carlsen-klubb etter VG-avsløring

VG har funnet flere dobbeltregistreringer og tvilsomme navn i medlemslistene til Offerspill SK. I tillegg ble en person feilregistrert som 119 år gammel. Nå varsler Norges Sjakkforbund at de skal gjennomgå listene på nytt..

VG - 28 juni 19 kl. 15:55

Lotteritilsynet: – Derfor advarer vi sjakkforbundet

Kindred bryter bevisst norsk lov, og Norges Sjakkforbund bør vurdere nøye om de skal inngå en avtale med dem..

Nyhetspressen - 23 juli 19 kl. 13:30

Det blir stadig lansert nye casino i Norge

Spillselskapene gjør det godt i Norge for tiden, både rent økonomisk og nyhetsmessig. Ting tyder på at det ikke kun er de store kjempene som gjør det godt, da det stadig kommer nye og spennende aktører på markedet, som tyder på at det fortsatt er nisjer å fylle og markedsandeler å hente. Mange eiere og aksjonærer i sektoren kan trygt gå sommerferien i møte med et smil om munnen - deriblant oljefondet.

P4 - 05 juli 19 kl. 14:22

Mener Carlsen-klubb ikke bør få stemmerett

Magnus Carlsens nye sjakk-klubb bør ikke få stemmerett på sjakk-kongressen søndag. Det er konkusjonen i en rapport fra jusprofessor Geir Woxholth, som mener klubben forsøker å kuppe kongressen. Det har blitt mye bråk etter at Carlsen sa han ville betale medlemskapet for 1000 medlemmer, for å få gjennom en millionavtale mellom et utenlandsk spillselskap og Norges Sjakkforbund søndag.

VG - 29 juni 19 kl. 08:25

Sjakkspliden: Kan ende med nytt protestforbund

– Det vil være naturlig å diskutere om man skal danne et nytt forbund dersom Norges Sjakkforbund vedtar Kindred-avtalen, sier breddespiller Per Hansen til VG..

Aftenposten - 27 juni 19 kl. 08:02

Sjakkforbundet fjernet flere punkter i ny avtaleskisse med spillgigant. Ekspert reagerer på at det ble gjort i det stille.

Norges Sjakkforbund har droppet flere aktiviteter i et nytt avtaleutkast med Kindred. Det ble gjort i frykt for å være på utrygg grunn..

VG - 27 juni 19 kl. 11:47

Team Carlsen ber forbundet vrake VM i Stavanger

I et innlegg på Facebook ber pappa Henrik Carlsen om at Norges Sjakkforbund stopper arbeidet for å få sjakk-VM til Stavanger..

Aftenposten - 25 juni 19 kl. 13:13

NRK: Carlsen betaler lisensen for medlemmer i ny sjakklubb – vil sikre stemmer i sponsorsaken

Sjakkener Magnus Carlsen håper å sikre seg nok stemmer foran sjakkongressen i juli til å sikre et samarbeid mellom Norges Sjakkforbund og spillaktøren Kindred..

VG - 26 juni 19 kl. 11:32

Advarer sjakkforbundet mot bettingavtalen Carlsen kjemper for

Både det statlige Lotteritilsynet og en rekke organisasjoner advarer Norges Sjakkforbund (NSF) mot å inngå avtalen som Magnus Carlsens nye sjakklubb vil ha. Det samme gjør Torstein Bae, kjent som NRK-ekspert..

VG - 26 juni 19 kl. 08:34

Sjakkforbundet etter hastemøte: Hyrer inn jurister til å vurdere Carlsens nye klubb

Norges Sjakkforbund skal få juridisk bistand til å se på om Magnus Carlsen-ledede Offerspill SK kan stille med delegater på årets sjakk-kongress 7. juli..

VG - 25 juni 19 kl. 17:25

Sjakksjokket: Magnus Carlsen tar regningen selv, sier far

Pappa Henrik Carlsen sier til VG at Magnus Carlsen (28) selv betaler medlemskontingentene – til Norges Sjakkforbund – for dem som melder seg inn hans nye og omstridte sjakk-klubb..

VG - 22 juni 19 kl. 18:47

Carlsen om NSF dropper Kindred-avtale: – Et svik mot denne og neste generasjon unge

Magnus Carlsen ytrer for første gang sin mening om en potensiell avtale mellom Norges Sjakkforbund (NSF) og bettingselskapet Kindred..

Aftenposten - 12 juni 19 kl. 10:48

Idrettspresidenten angriper sjakkforbundets millionplaner med gamblinggigant: – Svært skuffende og alvorlig

Norges Sjakkforbund vil håve inn 50 millioner kroner fra et verdens største spillselskap på nett. Idrettspresident Berit Kjøll reagerer sterkt..

VG - 18 juni 19 kl. 17:30

Carlsen-familien sier ja til avtale med utenlandsk bettingselskap

Ja eller nei til en avtale med et utenlandsk bettingselskap er den hete poteten i Norges Sjakkforbund om dagen. Magnus Carlsens far Henrik sier ja – og fastslår at han har «bred støtte» i familien..

Aftenposten - 08 juni 19 kl. 15:59

Sjakkforbundet tilbudt millionavtale med pengespillgigant

Sjakkpresident Morten Lillestøl Madsen bekrefter overfor TV 2 at Norges Sjakkforbund er tilbudt en avtale med Kindred Group verdt 50 millioner kroner..

VG - 13 juni 19 kl. 17:50

Ap truer med at betting-avtale kan koste Norge sjakk-VM

Debatten raser i Norges Sjakkforbund etter at de er tilbudt 50 millioner kroner over fem år fra et utenlandsk bettingselskap. Nå truer Aps ordførerkandidat i Stavanger med å trekke støtten til Magnus Carlsens VM-kamp..

VG - 23 mars 19 kl. 14:40

Stavanger blir kandidat til Carlsens VM-kamp

Norges Sjakkforbund har bestemt seg for at Stavanger blir den norske søkerbyen for å avholde Magnus Carlsens VM-kamp i 2020..

NRK - 27 feb. 19 kl. 10:07

Fire norske byer vil ha sjakk-VM

Oslo, Kragerø, Stravanger og Bærum vil alle avholde sjakk-VM i 2020. Det skriver Norges Sjakkforbund i en pressemelding. Forbundsstyret velger Norges kandidat når VM-søknaden til slutt sendes til det internasjonale sjakkforbundet..

VG - 24 mai 18 kl. 12:25

Blinde Bjørnsen ekskludert fra sjakkforbundet

Ikke lenge etter at han kom tilbake fra utestengelse, ble blinde Stein Tholo Bjørnsen anklaget for juks på ny. Nå er han ekskludert fra Norges Sjakkforbund (NSF)..

NRK - 24 mai 18 kl. 12:37

Ekskludert fra sjakkturneringer

Sentralstyret i Norges Sjakkforbund har ekskludert blinde Stein Bjørnsen fra å delta i alle sjakkturneringer på norsk jord. Den enstemmige dommen fra sentralstyret onsdag kom etter at Bjørnsen ble avslørt med elektroniske hjelpemidler..

VG - 23 mars 18 kl. 15:48

Sjakkforbundet har suspendert blinde Bjørnsen igjen

Norges Sjakkforbund har igjen suspendert den blinde sjakkspilleren Stein Tholo Bjørnsen (52) for mulig juks..

P4 - 08 juni 17 kl. 16:40

Oslo får ikke sjakk-VM

Magnus Carlsen får ikke muligheten til å forsvare VM-tittelen sin i sjakk på hjemmebane. For det internasjonale sjakkforbundet melder i en pressemelding nå i ettermiddag at Oslo ikke får VM-kampen i november i 2018. Grunnen er at Norges Sjakkforbund ikke har klart å få den endelige finansieringen på plass i tide..

VG - 10 sep. 16 kl. 11:19

Avviser anken til blind sjakkspiller - opprettholder to års utestengelse

Reglementsutvalget (RU) i Norges Sjakkforbund slår fast av den blinde sjakkspilleren Stein Tholo Bjørnsen har jukset, og at han derfor må utestenges i to år..

VG - 25 april 16 kl. 10:40

Blind sjakkspiller utestengt for juks

Norges Sjakkforbund har mandag bestemt seg for å utestenge den blinde sjakkspilleren Stein Tholo Bjørnsen (50) i to år..

P4 - 25 april 16 kl. 11:10

Blind sjakkspiller utestengt for juks

Den blinde sjakkspilleren Stein Tholo Bjørnsen er utestengt fra all sjakk i to år. Norges Sjakkforbund mener det er hevet over enhver tvil at den kontroversielle sjakkspilleren har jukset ved bruk av Bluetooth-øretelefoner der han mottok informasjon fra et analyseprogram eller annen hjelp, skriver de i en pressemelding. At Bjørnsen nektet å stille opp til en test der sjakknivået hans kunne blitt testet blir også tillagt avgjørende vekt, skriver forbundet..

VG - 04 feb. 16 kl. 12:31

Blind sjakk-komet får ikke lov til å vise sin uskyld i turnering

Den blinde sjakk-kometen Stein Tholo Bjørnsen (50) har bedt om å få bevise sin uskyld ved å spille en turnering - men har fått nei fra styret i Norges Sjakkforbund..

VG - 20 jan. 16 kl. 20:32

Blind sjakksensasjon satt i karantene

Stein Tholo Bjørnsen får ikke spille flere sjakkturneringer i Norge før han gått gjennom en test i regi av Norges Sjakkforbund..

VG - 20 jan. 16 kl. 20:32

Hans Olav Lahlum melder seg inhabil

Stein Tholo Bjørnsen får ikke spille flere sjakkturneringer før han gått gjennom en test i regi av Norges Sjakkforbund. Leder av reglementsutvalget, Hans Olav Lahlum, melder seg inhabil..

DN - 13 juli 15 kl. 21:43

Fikk drahjelp av Carlsen

Norges Sjakkforbund mangedoblet sponsorinntektene takket være Magnus Carlsen-effekten. Overskuddet gikk dukken med jubileumsfesten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt