Norge

Lørdag, 11 Juli, 10:58

Nyheter om Norge

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 22:49

To personer bortvist fra Norge

Politiet stanset torsdag kveld en bil med to utenlandske statsborgere i Løten i Hedmark. De to hadde ikke lovlig opphold i Norge på grunn av koronarestriksjoner. – De følges til grensen og blir bortvist fra Norge, skriver politiet i Innlandet..

Aftenposten - 21 timer siden

Kjærester og familiemedlemmer til nordmenn kan nå komme på besøk til Norge

Fra 15. juli åpnes det for innreise for utlendinger fra land utenfor EU/EØS, såkalt tredjelandsborgere, som har familie eller et kjæresteforhold i Norge..

Dagbladet - 17 timer siden

Norge bør stanse mottak av flyktninger

SV synes tydeligvis det er viktigere å diskutere antall flyktninger til Norge enn å sørge for hjelpe flest mulig av dem som trenger hjelpen mest..

NRK - 5 timer siden

Ni nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til lørdag registrert 8974 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på ni tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 15 tilfeller..

P4 - 3 timer siden

Få smittede siste døgn

Ni personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Det er tre flere enn døgnet før. Totalt er 8.

NRK - 15 timer siden

VG: 26 har kommet ulovlig til Norge

Minst 26 utenlandske statsborgere skal ha kommet seg ulovlig inn i Norge via Finnmark siden 1. juni, melder VG. Tallene er hentet inn fra de ulike politidistriktene ved grensen, skriver avisa..

P4 - I førrgår: 07:55

Tyske turister vil til Norge

2,2 millioner tyskere vurderer å reise på ferie til Norge. Det kommer frem i en undersøkelse utført for Innovasjon Norge. Ifølge undersøkelsen har flere tyskere lyst til å reise hit enn til Nederland og Danmark, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - Igår: 23:11

To personer bortvist fra Norge

To utenlandske statsborgere ble i kveld bortvist fra Norge. De to hadde ikke lovlig opphold på grunnav koronarestriksjonene og oppholdt seg på Løten i Innlandet. Politiet opplyser at de to følges til grensen og bortvises..

VG - 22 timer siden

Nå får kjærester og familie komme til Norge

Fra 15. juli får kjærester og familiemedlemmer til nordmenn komme på besøk til Norge..

P4 - 07 juli 20 kl. 05:31

Seks nye smittede

Det er fortsatt svært lave smittetall i Norge. Det er registrert seks nye koronatilfeller i Norge de siste døgnet, det er tre flere enn døgnet før. I går var elleve personer innlagt på sykehus i Norge med koronasmitte, det laveste tallet siden 10.

P4 - I førrgår: 05:24

Sju nye smittet

Det siste døgnet har sju personer fått påvist koronaviruset i Norge. Det er fire færre enn sist døgn. Kun åtte koronapasienter er lagt inn på sykehus, og forrige uke var den første uten ett eneste dødsfall i Norge siden vi ble rammet av epidemien..

P4 - I førrgår: 15:45

Trump twitrer om Norge

President Donald Trump bruker Norge som argument for å åpne opp igjen skolene i USA. I en tweet i ettermiddag skriver han at det er helt uproblematisk for Norge, Danmark, Tyskland og Sverige å holde skolene åpne under koronapandemien. Han skriver videre at det er svært viktig for barnefamilier at skolene får holde åpent.

P4 - I førrgår: 06:57

Krever kutt i avgifter på matvarer

Norge må kutte avgiftene på dagligvarer for å stoppe at folk drar til Sverige og bruker pengene sine der i stedet. Det krever NHO og Virke. Handelen i Norge har tatt seg kraftig opp når folk ikke har kunnet handle i Sverige.

NRK - 06 juli 20 kl. 09:46

Kraftig vind i Sør-Norge

Mandag er det meldt om mye vind i Sør-Norge. Hovedredningssentralen Sør-Norge ber folk om å sikre løse lettbåter og andre flytende farkoster. De minner også om fjellvettreglene for folk som skal ut på tur der det fortsatt ligger snø..

Klartale - Igår: 10:44

Ber Norge gjøre som Finland og åpne for flere land

Mandag kan folk fra Finland reise til 17 nye land. Folk som jobber med reiseliv håper Norge gjør det samme..

Aftenposten - 22 timer siden

Dette er landene Norge nå åpner grensene til. Halvparten sier de nå vil på utenlandsferie

Fra 15. juli kan nordmenn reise på utenlandsferie til de fleste land i EU. Og turister fra 25 EU- og Schengen-land kan reise til Norge uten karantene..

P4 - 14 timer siden

Minst 26 har kommet seg ulovlig inn i Norge i sommer

Minst 26 utenlandske statsborgere har kommet seg ulovlig inn i Norge i sommer. Det gjelder fra 1.juni og passeringene har skjedd via grensen i Finnmark.

VG - 15 timer siden

Minst 26 utenlandske statsborgere har ulovlig kommet seg inn i Norge i sommer

OSLO/ALTA (VG/ALTAPOSTEN) Siden 1. juni har 26 utenlandske statsborgere via Finnmark, kommet seg ulovlig inn i Norge. Det viser tallene VG har fått tilgang til..

VG - 15 timer siden

Minst 26 utenlandske statsborgere har kommet seg ulovlig inn i Norge i sommer

OSLO/ALTA (VG/ALTAPOSTEN) Siden 1. juni har 26 utenlandske statsborgere via Finnmark, kommet seg ulovlig inn i Norge. Det viser tallene VG har fått tilgang til..

NRK - Igår: 04:38

Seks nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 8965 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på seks tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 13 tilfeller..

P4 - 05 juli 20 kl. 18:40

Rekordutbetalinger fra Innovasjon Norge

Så langt i år har Innovasjon Norge betalt ut rekordmye til norsk næringsliv. Seks milliarder kroner er utbetalt til nå, det tilsvarer det samme som ble delt ut i hele fjor opplyser Innovasjon Norge. På grunn av koronakrisen har Innovasjon Norge fått doblet de samlede rammene sine for lån og tilskudd til 14 milliarder kroner.

P4 - Igår: 09:40

Strenger regler for turistfiskere

Fra nyttår må turister som kommer til Norge for å fiske forholde seg til strengere regler. For da blir det kun lov å ta med seg fisk ut av Norge dersom turistene har fisket og oppholdt seg hos en registrert turistfiskevirksomhet, opplyser regjeringen. Det blir kun lov å ta med seg 18 kilo filét ut av landet, mot 20 kilo i dag.

Aftenposten - 17 timer siden

Interne FHI-anslag: Så mange kan bli smittet når grensene åpnes

Hvor mye smitte får Norge når grensene åpnes til 25 EU- og Schengen-land? Sannsynligheten for at en person som kommer til Norge fra «grønne» land er smittet, er 0,07 prosent, viser internt FHI-anslag..

P4 - I førrgår: 06:22

182.000 dollarmillionærer i Norge

Nå er 182.000 nordmenn dollarmillionærer. Det kommer frem i en ny oversikt fra selskapet Capgemini.

E24 - Igår: 06:04

Reiseselskaper forventer at Norge følger Finlands reiseråd-eksempel

Etter triste måneder opplever reiseselskapene igjen nordmenns sydensug. Finland har åpnet for Hellas og Kypros. Nå forventer selskapene at Norge følger etter..

E24 - 13 timer siden

Fredag ettermiddag i Hamburg: Her setter tyske turister kursen mot Norge.

De første tyske turistene er allerede på vei til Norge. Fredag kveld forlot hurtigruteskipet «Fridtjof Nansen» havnen i Hamburg og satte kursen nordover. Nå blir turen litt annerledes enn de hadde forberedt seg på..

P4 - Igår: 05:14

Seks nye smittet

Seks personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Det er en mindre enn døgnet før. Totalt er 8.

P4 - 17 timer siden

Kjærester og familiemedlemmer kan komme på besøk

Kjærester og familiemedlemmer til nordmenn kan nå komme på besøk i Norge - etter de har fylt ut regjeringens kjæresteskjema. Det ble klart da nye reiseråd ble lagt frem i dag. Fra 15.

Aftenposten - I førrgår: 14:33

Forskerne vil finne svar på et svært viktig spørsmål: Er det insektkatastrofe også i Norge?

Det er slått nasjonal alarm i Tyskland. De livsviktige insektene er kraftig redusert. I Norge vet ingen hva situasjonen er..

P4 - Igår: 06:17

- Må følge Finland

Flere reiseselskaper forventer at Norge gjør som Finland, og åpner for reiser til Hellas og Kypros. Klokken 12 i dag får vi vite hvilke land regjeringen åpner opp for karantenefrie reiser til og fra - fra 15. juli.

E24 - 06 juli 20 kl. 16:15

Mener Norge må ta grep for å snu negativ eksport-trend: Vil omorganisere statlig støtteapparat

Flere aktører er enige om at Norge har tapt markedsandeler i internasjonal eksport, og at noe må gjøres for å sikre at vi har ben å stå på etter oljen. Men Eksportkreditt og Innovasjon Norge er rykende uenige om hvordan det statlige støtteapparatet skal se ut..

E24 - I førrgår: 05:45

Undersøkelse: 2,2 millioner tyskere vurderer Norgesferie

Norge er mer attraktivt som reisemål for tyskere i sommer enn både Nederland og Danmark, ifølge en undersøkelse gjennomført for Innovasjon Norge..

NRK - 05 juli 20 kl. 18:47

Mer penger fra Innovasjon Norge

I år har Innovasjon Norge utbetalt seks milliarder kroner til norsk næringsliv. Det tilsvarer det samme som ble delt ut i hele 2019. Av dette har 2,5 milliarder kroner gått til grønne prosjekter, skriver Innovasjon Norge i en pressemelding..

P4 - 08 juli 20 kl. 05:03

11 nye koronasmittede i Norge

11 personer er registrert smittet av koronaviruset det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinstituttet. De siste to dagene har økningen vært 17 tilfeller.

Klartale - 07 juli 20 kl. 09:34

Historisk lav pris på strøm i Norge

Prisen på strøm var under 0 øre natt til mandag. For første gang fikk folk i Norge "betalt" for å bruke strøm..

Aftenposten - I førrgår: 15:32

Enorme snømengder i fjellstrøkene i Sør-Norge

Store snømengder har tettet flomløpene til vannmagasiner som er i ferd med å fylles opp i fjellstrøkene i Sør-Norge. Derfor har strømselskapet BKK fjernet snø..

Aftenposten - I førrgår: 05:34

Steriliseringsmetoden har resultert i over 33.000 søksmål. I Norge er metoden stoppet, men pasienter blir ikke informert.

Etter at Kjerstin Bakkevoll fikk satt inn et implantat for å bli steril, fikk hun sterke fysiske plager. I Norge brukes ikke lenger implantatet, men norske pasienter får ingen informasjon..

P4 - 06 juli 20 kl. 10:23

Flertallet mener Norge var dårlig forberedt på pandemien

Flertallet mener Norge var dårlig forberedt på koronapandemien. Det viser en fersk undersøkelse fra Opinion. 55 prosent svarer nei på spørsmål om Norge var godt nok beredt på å håndtere en pandemi.

Aftenposten - I førrgår: 12:23

Så glad ble Søreide da Norge vant. Samtidig visste hun at 20 land hadde brutt løftet de ga henne.

Ledere fra rundt 150 land hadde sagt at de ville støtte Norge som medlem av FNs sikkerhetsråd. Da stemmene ble talt opp, hadde mange falt fra..

NRK - 08 juli 20 kl. 04:48

Elleve nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til onsdag registrert 8947 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på elleve tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 17 tilfeller..

Aftenposten - I førrgår: 14:36

Japansk pass gir deg adgang til flest land. Norge dårligst i Skandinavia.

Japansk pass gir innreise til flest land uten visum, ifølge en ny oversikt. Norge kommer på en delt 16. plass på listen, bak både Danmark og Sverige..

P4 - 06 juli 20 kl. 06:47

Tre smittet i Norge

Tre personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Det viser oversikten fra Meldingssystemet for smittsomme sykdommer. De siste to dagene er det registrert ni nye tilfeller..

P4 - Igår: 11:47

Økning i anmeldelser om overgrep

- Nå som Norge har åpnet opp igjen øker antall anmeldelser om vold og overgrep. Det sier politidirektør Benedicte Bjørnland til TV2. Da koronapandemien gjorde at Norge stengte ned 12.

Dagbladet - 13 timer siden

Europa-toget går nå

Norge må på banen for bedre tog til kontinentet..

E24 - 07 juli 20 kl. 13:24

Her steg boligprisene mest og minst i vår

Boligprisene steg i andre kvartal de aller fleste steder i Norge, viser tall fra Eiendom Norge. Veksten var sterkest i Kragerø i Telemark..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt