Nordland

Onsdag, 21 April, 22:33

Nyheter om Nordland

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 april 21 kl. 18:09

Trapper ned i Nordland

De regionale tiltakene for ti kommuner i Nordland avsluttes fra mandag..

NRK - 09 april 21 kl. 07:35

Konkurser i Nordland avtar

Færre bedrifter gikk konkurs i Nordland i første kvartal. 59 prosent færre i sammenligning med tilsvarende kvartal 2020. Konkursene i hele Norge har minket, en nedgang på 31,8 prosent for aksjeselskapene sammenlignet med første kvartal 2020.

NRK - Igår: 16:36

Alle skoler i Brønnøy stenger

I Brønnøysund i Nordland stenger alle barnehager og skoler fra onsdag og ut uka. Det ble bestemt etter møte med statsforvalteren i dag. Årsaken er høyt smittetrykket.

NRK - 24 mars 21 kl. 11:46

Kraftig uvær ventet i Nordland

Kraftig vind gir problemer i trafikken i Nordland onsdag. I Lofoten og Ofoten er det varslet sterk storm med vindkast opp i 40 meter per sekund, i Nord-Salten og Vesterålen kan det bli 35 meter per sekund. I Vesterålen har ti russiske trålere søkt ly..

NRK - Igår: 23:14

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

E24 - I førrgår: 16:52

Danmark åpner for karantenefri innreise fra tre norske fylker

Danmark har besluttet at personer fra Norges tre nordligste fylker, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark, får reise til Danmark uten å sitte i karantene..

NRK - I førrgår: 16:39

Danmark åpner for karantefri reise

Danmark åpner for karantenefri innreise fra Nordland, Trøndelag og Troms og Finnmark, melder NTB..

NRK - 18 april 21 kl. 12:48

Mann omkom i arbeidsulykke

Troms politidistrikt har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene mistet livet i en arbeidsulykke på et fiskefartøy. Ulykken skjedde rundt klokken 0330 natt til søndag. Den døde er fra Nordland og pårørende er varslet..

NRK - 18 april 21 kl. 01:34

To til sykehus etter tunnelbrann

To personer er fløyet til sykehus i Bodø etter å ha pustet inn røyk under en bilbrann i den 4,5 km lange Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland. En bil står fremdeles i tunnelen, og trafikken blir dirigert forbi..

NRK - 18 april 21 kl. 00:08

Bilbrann i tunnel på E6

Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland er stengt på grunn av en bilbrann. Vegtrafikksentralen og politiet meldte om saken rundt klokka halv tolv lørdag kveld. Nødetatene er på vei til stedet, og folk bes holde avstand slik at de kommer til..

Dagbladet - 16 april 21 kl. 09:11

Isolerte seg i to år

Gjennom to vintre bodde Isak Dreyer (26) nærmest isolert på ei hytte i Nordland. - Man må sjøl klare å bryte ut av dårlige mønster, sier han..

NRK - 15 april 21 kl. 18:23

Dødsfall i Hattfjelldal

En mann i 60-årene er død etter en ulykke i Hattfjelldal i Nordland. Ifølge politiet kom mannen i klem mellom en bil og traktor. De pårørende er varslet og politiet har opprettet undersøkelsessak..

NRK - 15 april 21 kl. 13:39

Kommune totalt isolert

Beiarn kommune i Nordland har mistet mobilnett, fasttelefon og internett grunnet et fiberbrudd. Rådhuset er åpent til 15.30.

NRK - 19 mars 21 kl. 13:47

Vil se på henleggelse av nachspiel

Statsadvokaten i Nordland skal vurdere politiets henleggelse av Ap-festen på et hotell i Bodø. Det melder Avisa Nordland. Politiet er glade for at påtalemyndigheten skal gjøre en selvstendig vurdering..

NRK - 19 mars 21 kl. 13:47

Vil se på henleggelse av Ap-fest

Statsadvokaten i Nordland skal vurdere politiets henleggelse av nachspielet til Arbeiderparti-politikere på et hotell i Bodø. Det melder Avisa Nordland. Politiet er glade for at påtalemyndigheten skal gjøre en selvstendig vurdering..

NRK - 18 mars 21 kl. 10:20

Rødt skredfarenivå i Ofoten

Det er meldt rødt skredfarenivå i Ofoten i Nordland fredag, ifølge varsom.no. Sterk vind og mye nedbør inn mot helgen utgjør stor fare for naturlig utløste skred i fjellene.

NRK - 17 mars 21 kl. 17:42

Forlenger tiltak i Nordland

De regionale koronatiltakene for Bodø og omkringliggende kommuner i Nordland forlenges til 11. april, skriver regjeringen i en pressemelding onsdag..

VG - 16 mars 21 kl. 13:40

Ap-topper etter krisemøte: – Folk var skuffet

Sinne og skuffelse preger Nordland Ap etter at lokale partitopper og nestleder Bjørnar Skjæran hadde fest på et hotellrom i nedstengte Bodø. Selv om deltakerne nå risikerer bøter, får ikke hendelsen konsekvenser internt i Nordland Ap..

NRK - 15 mars 21 kl. 14:49

Politiet åpner sak mot AP-topper

Nordland politidistrikt har opprettet sak og iverksetter etterforskning etter at flere AP-topper hadde fest på et hotellrom i Bodø fredag. Deltakerne etterforskes for brudd på de lokale forskriftene for smittevernhåndtering, sier påtaleleder i Nordland Stig Morten Løkkebakken til VG..

VG - 10 april 21 kl. 16:14

Mann fløyet til sykehus etter båtbrann

Mannen er fløyet med redningshelikopter til sykehus etter en brann i en fritidsbåt i Steigen kommune i Nordland..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 19:16

Regjeringen letter på koronatiltakene for en rekke kommuner

Det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Nordland natt til….

VG - 09 april 21 kl. 18:16

Regjeringen letter på tiltak i flere kommuner

Regjeringen avslutter regionale tiltak for ti kommuner i Nordland, og trapper ned de regionale tiltakene i seks kommuner i Vestfold og Telemark..

NRK - 09 april 21 kl. 18:04

Trapper ned i Vestfold og Telemark

Regjeringen trapper ned korona-tiltakene for seks kommuner i Vestfold og Telemark fra mandag. Samtidig avslutter de regionale tiltak for ti kommuner i Nordland..

NRK - 09 april 21 kl. 14:17

Henlegger sak etter Ap-fest

Arbeiderparti-nestleder Bjørnar Skjæran blir ikke straffet etter festen i Bodø, bekrefter statsadvokaten i Nordland..

VG - 09 april 21 kl. 14:13

Henlegger igjen sak mot Ap-topper på Bodø-nachspiel

Statsadvokaten i Nordland har henlagt saken som ikke straffbart forhold..

NRK - 08 april 21 kl. 20:27

Penger til veivedlikehold fordelt

Regjeringen har fordelt 400 millioner kroner ekstra til vedlikehold av fylkesveier. Pengene kommer i tillegg til de prosjektene som allerede er planlagt av fylkeskommunene. Vestland, Nordland og Troms og Finnmark er de som får mest..

NRK - 08 april 21 kl. 13:10

778.906 har fått første dose

778.906 personer har mottatt første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk torsdag. 291.

E24 - 12 mars 21 kl. 17:10

Regionale tiltak innføres i ti kommuner i Nordland

Regjeringen innfører regionale tiltak i ti kommuner i Nordland. Tiltakene gjelder fra midnatt, natt til lørdag 13. mars og til og med fredag 19.

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 17:07

Regionale tiltak i ti kommuner i Nordland for å slå ned sørafrikansk mutasjon. Bodø stenges ned.

Regjeringen innfører regionale tiltak i ti kommuner i Nordland. Tiltakene gjelder fra midnatt, natt til lørdag 13..

NRK - 07 april 21 kl. 15:15

Jan-Olav Ingvaldsen er død

Tidligere journalist og stortingspolitiker Jan-Olav Ingvaldsen er død, melder Avisa Nordland. Ingvaldsen satt på Stortinget for Arbeiderpartiet fra 1985 til 1989. Han ble 67 år gammel..

NRK - 06 april 21 kl. 21:46

Fergestreik kan bety permitteringer

Herøy i Nordland er en av de største øysamfunnene som ikke har fastlandsforbindelse. Det kan ha gitt kommunen en fordel under koronapandemien. En mulig storstreik fra helgen kan virke motsatt.

NRK - 12 feb. 21 kl. 21:22

Dagfinn Olsen på topp i Nordland

Dagfinn Olsen vant kampen om å være på førsteplass på stortingslisten til Nordland Frp, skriver Avisa Nordland. Han slo stortingsrepresentant og tidligere olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, som endte opp som nummer to..

NRK - 05 april 21 kl. 18:26

Sier nei til nye flyplasser i nord

Miljøvernere krever stans i planene om nye storflyplasser i Rana, på Leknes og i Bodø. – Et samfunn som legger opp til stadig mer reiser vil ha store problemer med å nå klimamålene, skriver Naturvernforbundet i Nordland i en pressemelding..

NRK - 05 april 21 kl. 13:39

Fire til sjukehus etter kollisjon

Fire personar er sendt til sjukehus etter ein frontkollisjon på E6, like nord for Grane i Nordland. Totalt var sju personar og fire bilar var involverte..

NRK - 05 april 21 kl. 02:52

Boligbrann i Bodø

Det er meldt om boligbrann ved Mørkved i Bodø. Alle beboere er evakuert, og brannvesenet jobber på stedet, melder politiet i Nordland..

NRK - 09 mars 21 kl. 11:37

Snøskred i Nordland

Naudetatar er på veg etter melding om snøskred ved Breitinden i Svolvær, opplyser politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 04 april 21 kl. 13:50

Stiller i alle valgkretser

Partiet Sentrum stiller i alle 19 valgkretser ved stortingsvalget i år. Tidligere KrF-politikere topper listene i Aust- og Vest-Agder, Akershus, Hordaland, Nordland, Telemark og Sør- og Nord-Trøndelag, skriver Vårt Land..

NRK - 01 april 21 kl. 03:15

Tsjekkisk mann bortvist fra Norge

En Tsjekkisk statsborger ble stoppet i en grensekontroll ved Bjørnfjell i Ofoten av heimvernet etter at han hadde tatt seg til fots over grensen fra Sverige. Mannen oppfylte ikke vilkårene for innreise og ble bortvist, ifølge politiet i Nordland.

NRK - 31 mars 21 kl. 00:18

Helsearbeider ble alvorlig syk

En helsearbeider i Bodø fikk alvorlige bivirkninger etter å ha blitt vaksinert med AstraZenecas koronavaksine i februar, melder Avisa Nordland. – Det var en helsearbeider her i Bodø som ble veldig syk. Det var i slutten av februar, før det begynte å skje ting andre steder i landet, sier kommuneoverlege Tor Claudi til avisen.

NRK - 03 mars 21 kl. 00:56

Nordland-topp taus etter kritikk

Statsministeren bekrefter at toppkandidat i Nordland Høyre, Bård Ludvig Thorheim, også har vært i kontakt med samme statssekretær som Molde-ordføreren før Oslo-kritikken kom. Thorheim selv vil ikke svare..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 07:32

Avisa Nordland: Junker forlot Glimt-troppen søndag

Bodø/Glimts stjernespiss Kasper Junker pakket sakene sine og forlot troppens hotell i Marbella søndag kveld.

VG - 29 mars 21 kl. 07:32

Avisa Nordland: Junker forlot Glimt-troppen søndag

Bodø/Glimts stjernespiss Kasper Junker pakket sakene sine og forlot troppens hotell i Marbella søndag kveld.

NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.

NRK - 27 mars 21 kl. 04:52

Brann i to campingvogner i Hadsel

Bebuarane i eit hus på Stormarknes i Vesterålen måtte evakuerast då det braut ut brann i ein campingvogn og flammane spreidde seg til huset. Like etter blei det meldt om brann i nok ein campingvogn. Ingen er skadde, melder politiet i Nordland..

VG - 25 mars 21 kl. 10:59

Mann funnet omkommet i Vestfjorden

Mannen i 60-årene ble funnet omkommet i Vestfjorden i Nordland torsdag morgen, etter at det har pågått leteaksjon siden onsdag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt