Nord-Jæren

Fredag, 23 April, 03:18

Nyheter om Nord-Jæren

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 09:06

35 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 35 nye koronasmittede personer i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 22 av tilfellene er registrert i Stavanger, åtte i Randaberg, mens Sola har tre og Sandnes to nye registrerte tilfeller, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 19 april 21 kl. 09:31

44 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 44 nye koronatilfeller i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 36 av tilfellene er registrert i Stavanger, det skriver Stavanger Aftenblad. De siste smittede er fire i Sola, to i Sandnes og to i Randaberg..

NRK - 15 april 21 kl. 17:46

Nedstengning på Nord-Jæren

Det siste døgnet er det registrert 65 nye koronasmitta på Nord-Jæren. Nå innfører kommunene ennå strengere tiltak. Det blir blant annet arrangementsforbud og stenging av kinoer og kulturhus..

VG - 15 april 21 kl. 14:14

Smitten stiger på Nord-Jæren: – Trenden går feil vei

Smittesituasjonen på Nord-Jæren forverrer seg. Nå hever Stavanger universitetssykehus beredskapsnivået..

NRK - 15 april 21 kl. 10:23

Kraftig smitteøkning på Nord-Jæren

Smitteøkningen en har sett på i Stavanger på Nord-Jæren de siste dagene fortsetter. I dag kom meldingen om 65 nye smittetilfeller i regionen, som allerede har vedtatt å forlenge de strenge smitteverntiltakene. I dag klokka 10.

NRK - 06 april 21 kl. 17:32

Ingen lokale tiltak på Nord-Jæren

Kommunene på Nord-Jæren vil foreløpig ikke innføre lokale smitteverntiltak. Trass i økt smitte støtter de seg på de nasjonale retningslinjene, ifølge Sandnesposten. I dag meldte Sandnes, Stavanger og Sola om i alt 25 nye smittetilfeller..

NRK - I førrgår: 15:25

Det blir Nord-Norgebane

Som varslet overkjørte opposisjonen tirsdag regjeringen og vedtok at arbeidet med Nord-Norgebanen må starte. – Stortinget ber regjeringen igangsette arbeidet med å realisere Nord-Norgebanen, heter det i forslaget, som ble vedtatt med 56 stemmer for og 30 imot, melder NTB..

VG - I førrgår: 14:50

Hareide om «historisk» vedtak for Nord-Norge: - Null verdi

Alle partier på Stortinget vil utrede Nord-Norgebane. Tirsdag ettermiddag går flertallet på Stortinget enda lengre og ber regjeringen «sette i gang arbeidet med å realisere Nord-Norgebanen»..

VG - I førrgår: 14:50

Hareide om «historisk» jernbanevedtak for Nord-Norge: - Null verdi

Alle partier på Stortinget vil utrede Nord-Norgebanen. Tirsdag ettermiddag går flertallet på Stortinget enda lengre og ber regjeringen «sette i gang arbeidet med å realisere Nord-Norgebanen»..

NRK - I førrgår: 14:33

Tror ikke det blir Nord-Norgebane

Samferdselsminister Knut Arild Hareide tviler på at det blir noe av Nord-Norgebanen. Stortinget ber regjeringa å igangsette arbeidet med å realisere banen. Hareide mener vedtaket er uansvarlig, og at Nord-Norgebanen vil ødelegge for andre planer..

NRK - I førrgår: 08:32

Flertall for Nord-Norgebanen

Det ligger an til flertall på Stortinget når Nord-Norgebanen tas opp til behandling i dag. Arbeiderpartiet bestemte seg på landmøtet for å fremme forslag i Stortinget om å realisere Nord-Norgebanen. SP, SV og Frp har allerede et forslag inne..

VG - 15 april 21 kl. 17:19

Ap i nord: Aksepterer ikke utsettelse av Nord-Norgebanen

TROMSØ/OSLO (VG) Arbeiderpartiet programfester nå Nord-Norgebanen. Fylkesleder Nils-Ole Foshaug i Troms sier at partiledelsen vil være forpliktet til ikke bare å utrede, men også å bygge jernbanen nordover..

NRK - Igår: 22:46

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

VG - Igår: 19:18

KrF-refs til Hareide: Narrespill mot folk i Nord-Norge

KrF i Troms og Finnmark misliker sterkt hvordan partiets samferdselsminister Knut Arild Hareide omtalte og tok avstand fra stortingsvedtaket om Nord-Norgebanen..

NRK - I førrgår: 09:03

Dugnadssmitte i Randaberg

I Randaberg er åtte personar smitta, siste døgn. Seks av tilfella har bakgrunn i ein dugnad. Sandnes melder om to som har testa positivt.

Aftenposten - I førrgår: 15:37

Flertall på Stortinget for å starte arbeidet med Nord-Norge-banen

Et flertall på Stortinget for Nord-Norgebanen høster jubel. Men Ap heller kaldt vann i blodet på optimistene..

Dagbladet - I førrgår: 15:44

Det blir Nord-Norgebane

Stortinget har vedtatt startskuddet for Nord-Norgebanen..

Aftenposten - I førrgår: 10:13

Ap vil sikre flertall for bygging av jernbane i Nord-Norge

Ap vil støtte forslaget fra Sp, SV og Frp når spørsmålet om Nord-Norgebanen blir behandlet i Stortinget tirsdag, og….

NRK - 19 april 21 kl. 09:48

AP vil satse på Nord-Norgebanen

Arbeiderpartiet vil realisere Nord-Norgebanen og fremmer forslag i Stortinget om å få banen inn i Nasjonal transportplan. Partiet vil forlenge Nordlandsbanen fra Fauske til Tromsø, og bygge dobbeltspor på Ofotbanen fra Narvik til Sverige..

NRK - 17 april 21 kl. 15:54

Ap programfestar Nord-Norgebanen

Under Arbeidarpartiet sitt landsmøte laurdag, vedtok eit samrøystes landsmøte å gjere Nord-Norgebanen ein del valprogrammet til hausten, skriv iTromsø. – Det er ein av dei viktigaste sakene for Troms Arbeiderparti, fortel Cecilie Myrseth til avisa..

NRK - 16 april 21 kl. 21:20

Frykter for unge og «The Troubles»

I de verste opptøyene i Nord-Irland på mange år kaster barn ned i 12-årsalderen stein og brannbomber. Fortsatt spiller nasjonalisme og religion viktige roller i konflikten, men nå er også brexit en viktig bestanddel. Stadig yngre nord-irer deltar..

NRK - 16 april 21 kl. 09:59

40 000 soldater på øvelse

Neste års NATO-øvelse i Nord-Norge blir den største på flere tiår. Ifølge Nye Troms skal 40 000 soldater være med i øvelsen, som skal foregå fra Lyngen i nord til Tysfjord i sør. De to siste NATO-øvelsene har blitt avlyst på grunn av koronapandemien..

NRK - 01 april 21 kl. 14:33

– Harde levekår i Nord-Korea

Situasjonen i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang er blitt svært vanskelig som følge av drastiske koronarestriksjoner, ifølge Russlands ambassade i byen, melder AFP. Nord-Korea, som fortsatt ikke har bekreftet et eneste tilfelle av covid-19, har innført svært strenge koronarestriksjoner for å hindre smitte. – Det er mange som ikke tåler den akutte mangelen på nødvendige varer, deriblant medisiner, og den manglende evnen til å takle helseproblemer, skriver ambassaden..

NRK - 13 april 21 kl. 09:05

Stadig høye smittetall i Stavanger

40 personer har testet positivt på koronaviruset i Stavanger det siste døgnet. Smittetallene i kommunen gjorde et hopp i går sammenlignet med de siste dagene. Tirsdagens tall er 24 høyere enn snittet for de siste 14 dagene.

VG - 14 april 21 kl. 09:26

Opprøret i Nord-Irland truer fredsavtalen

Fredsavtalen i Nord-Irland er i spill etter kraftige opptøyer i provinsen..

VG - 31 mars 21 kl. 22:41

Elleville jubelscener da Nord-Makedonia sjokkerte Tyskland

(Tyskland - Nord-Makedonia 1–2) De er rangert som nummer 65 på FIFA-rankingen, men onsdag kveld tok Nord-Makedonia en av sine største skalper noensinne..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 22:41

Elleville jubelscener da Nord-Makedonia sjokkerte Tyskland

(Tyskland - Nord-Makedonia 1–2) De er rangert som nummer 65 på FIFA-rankingen, men onsdag kveld tok Nord-Makedonia en….

VG - 10 april 21 kl. 16:59

88 politibetjenter såret i opptøyene i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt såret i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..

VG - 10 april 21 kl. 16:59

88 politibetjenter skadet i opptøyer i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt skadet i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..

NRK - 19 timer siden

Savna ubåt trolig på 700 meters dyp

Ubåten som det indonesiske forsvaret mista kontakten med på onsdag, ligger trolig på 700 meters dyp nord for Bali. Det opplyser en talsmann for marinen, ifølge DPA. Fire krigsskip deltar i letinga etter ubåten med 53 mennesker ombord..

Aftenposten - 21 timer siden

Aftenposten mener: Verdens dyreste turistattraksjon

Instruksen om å bygge Nord-Norgebanen er komplett uansvarlig..

VG - 08 april 21 kl. 22:26

«Verste opptøyene i Nord-Irland på årevis» - kaster brannbomber på politiet

Opptøyene i Nord-Irland eskalerer, og politiet sier de mistenker paramilitære grupper er involvert. Nå kastes det brannbomber mot politiet, og en buss ble påtent og angrepet..

VG - 08 april 21 kl. 22:26

Politiet: Største opptøyene i Nord-Irland på mange år - kaster brannbomber på politiet

Opptøyene i Nord-Irland eskalerer, og politiet sier de mistenker paramilitære grupper er involvert. Nå kastes det brannbomber mot politiet, og en buss ble påtent og angrepet..

VG - 08 april 21 kl. 22:26

Politiet: Verste uro i Nord-Irland på mange år - kaster brannbomber på politiet

Opptøyene i Nord-Irland eskalerer, og politiet sier de mistenker paramilitære grupper er involvert. Nå kastes det brannbomber mot politiet, og en buss ble påtent og angrepet..

NRK - Igår: 00:05

Brann i fiskebåt ved Hammerfest

En fiskebåt ved Hammerfest meldte litt før klokken 23.00 onsdag kveld om brann i en maskin. Ingen av de fem personene om bord ble skadet som følge av brannen, som nå er slukket, melder HRS Nord-Norge på Twitter..

VG - Igår: 21:01

I fjor mente Ap at tog-forslaget var «useriøst» - tirsdag stemte de for

Mens Arbeiderpartiet i fjor nærmest latterliggjorde SV og Frps forslag om bygging Nord-Norgebanen, stemmer de nå for akkurat samme forslag..

Klartale - 08 april 21 kl. 14:31

Nye møter for å få slutt på volden i Nord-Irland

Vold og opptøyer preger gatene i Nord-Irland. Nå skal lokale politikere prøve å finne ut hvordan de kan få slutt på bråket..

NRK - 08 april 21 kl. 06:47

Fordømmer opptøyer i Nord-Irland

Storbritannias statsminister Boris Johnson fordømmer volden og opptøyene som igjen preger Nord-Irlands gater. Vest i Belfast ble en buss angrepet med bensinbomber, én av flere hendelser osndag kveld. Da ble også en pressefotograf på jobb overfalt..

VG - I førrgår: 17:37

Har Stortinget i dag vedtatt å bygge Nord-Norgebanen?

Nei, vi kan dementere NRKs nyhetsoppslag om dette i dag..

Klartale - I førrgår: 15:57

Ja til Nord-Norgebanen

Stortinget stemte tirsdag for å starte arbeidet med en togbane fra Fauske til Tromsø..

Aftenposten - I førrgår: 15:37

Flertall på Stortinget for å starte arbeidet med jernbane til Tromsø

Et flertall på Stortinget for Nord-Norgebanen høster jubel. Men Ap heller kaldt vann i blodet på optimistene..

NRK - I førrgår: 13:00

218 koronapasienter på sykehus

218 koronasmittede pasienter er tirsdag innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på tre pasienter fra dagen før. 47 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - I førrgår: 09:59

16-åring tiltalt for voldtekt

En 16-åring er tiltalt for å ha voldtatt en 15 år gammel jente i Tromsø i høst, da han selv også var 15 år gammel. Saken kommer opp for Nord-Troms tingrett 11. og 12.

NRK - 07 april 21 kl. 06:34

Meiner dei ikkje har koronasmitte

Nord-Korea held fast ved at dei ikkje har koronasmitte. I sin siste rapport til Verdas helseorganisasjon (WHO) gjentek Nord-Korea at dei har halde koronaviruset borte. Til byrået AP skriv WHO at landet har utført 23.

Dagbladet - I førrgår: 09:14

En politisk pyroman

Imperiet rakner, og Boris Jonson har vist seg som en politisk pyroman I Nord-Irland, skriver Einar Hagvaag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt