Nordøst

Wednesday, 16 October, 01:36

Nyheter om Nordøst

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 17:37

Har tatt kontroll over viktig vei

Tyrkiske styrker hevder de nå har tatt kontroll over en strategisk viktig motorvei Nord-Syria. Det opplyser landets forsvarsdepartement. Motorveien M4 går fra Aleppo i nordvest via flere kurdiskkontrollerte byer og til grensen til Irak i Nordøst.

NRK - 7 timer siden

Stanser aktiviteter i Syria

Leger Uten Grenser stanser mesteparten av sin virksomhet Nordøst i Syria. Årsaken er «den ekstremt ustabile situasjonen og den manglende sikkerhetsgarantien for våre ansatte», sier organisjonen i en uttalelse..

NRK - 8 timer siden

Bygning kollapset i Brasil

En sju etasjer høy bygning har kollapset i byen Fortaleza Nordøst i Brasil. Brannfolk frykter 15 mennesker kan være begravd i ruinene, skriver BBC. En redningsarbeider sier til TV-kanalen GloboNews at minst en person er drept, melder Reuters..

NRK - 8 timer siden

Boligblokk kollapset i Brasil

En sju etasjer høy boligblokk har kollapset i byen Fortaleza Nordøst i Brasil. Brannfolk frykter 15 mennesker kan være begravd i ruinene, skriver BBC. En redningsarbeider sier til TV-kanalen GloboNews at minst en person er drept, melder Reuters..

NRK - 12 timer siden

23 kurdiske soldater drept mandag

Den kurdiske SDF-militsen opplyser i en uttalse at 23 av deres soldater ble drept i kamper mot tyrkiske styrker i Nordøst Syria mandag. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - Igår: 08:34

Syriske styrker settes ved grensen

Syria har satt inn militære styrker nær grensebyen Tel Tamer Nordøst i landet for å «konfrontere den tyrkiske aggresjonen», skriver nyhetsbyrået Reuters, som siterer statlige syriske medier. Tyrkia har startet en offensiv mot kurderne nord i Syria..

VG - Igår: 13:52

Kurdisk topp-politiker drept av tyrkisk-støttede leiesoldater

Den kvinnelige politikeren ble overfalt og skutt av tyrkisk-støttede leiesoldater, da fraksjonen angrep flere sivile Nordøst i Syria søndag..

VG - Igår: 13:52

Kvinnelig kurdisk topp-politiker drept av tyrkisk-støttede leiesoldater

Den kvinnelige politikeren ble overfalt og skutt av tyrkisk-støttede leiesoldater, da fraksjonen angrep flere sivile Nordøst i Syria søndag..

VG - Igår: 13:52

Kurdisk topp-politiker skal ha blitt drept av tyrkisk-støttede leiesoldater

Den kvinnelige politikeren ble overfalt og skutt av tyrkisk-støttede leiesoldater, da fraksjonen angrep flere sivile Nordøst i Syria søndag..

P4 - Igår: 08:44

Syriske styrker settes ved grensen

Syria har plassert ut militære styrker ved grensebyen Tel Tamer, Nordøst i landet for å møte tyrkerne. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Tyrkia har startet en offensiv mot kurderne nord i Syria, etter at USA trakk sine styrker ut fra området.

NRK - 11 Oct 19 kl. 16:36

Siktet for terror i Manchester

Mannen bak knivangrepet i Manchester i formiddag er arrestert og siktet for terrorisme, opplyser britisk politi. Den 40 år gamle mannen skadet flere mennesker på et kjøpesenter i Manchester Nordøst i England..

NRK - 10 Oct 19 kl. 18:22

IS-fengsel i Nord-Syria bombet

Syriske kurdere oppgir at et fengsel som brukes til fangede IS-krigere, er truffet i et tyrkisk luftangrep. Fengselet ligger i byen Qamishli Nordøst i Syria, der flertallet av befolkningen er kurdere..

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:54

Kurdiske styrker: To drept i Syria

To sivile er drept i tyrkiske flyangrep Nordøst i Syria, sier den kurdiskledede syriske opprørsallisansen SDF, melder nyhetsbyrået Reuters. Ytterligere to personer skal være såret..

NRK - 08 Oct 19 kl. 09:56

Tyrkia: klar til syria-aksjon

Tyrkiske myndigheter opplyser at landets forberedelser til å iverksette en militæraksjon Nordøst i Syria nå er ferdig, melder Reuters..

NRK - 09 Oct 19 kl. 21:33

SOHR: 15 drept i Syria

Minst 15 er drept i tyrkiske luftangrep mot kurdiskkontrollerte områder i Nordøst-Syria onsdag, ifølge den London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Åtte av dem er sivile, ifølge SOHR..

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:31

Har angrepet over 180 mål i Syria

Siden operasjonen Nordøst i Syria startet har det tyrkiske militæret så langt angrepet 181 militære mål. Det opplyser det tyrkiske forsvarsdepartementet..

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:33

Kurdiske styrker: – Sivile er drept

Den syriske opprørsalliansen sier «foreløpige rapporter» viser at tyrkiske flyangrep mot kurdisk-kontrollerte områder Nordøst i Syria har ført til at sivile er drept. SDF sier krigsfly har bombet i byene Ras al-Ain, Tal Abyad, Qamishli og Ain Issa..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 10:03

Tyrkia: Forberedelse til militæraksjon i Syria ferdig

Tyrkiske myndigheter opplyser at landets forberedelser til å iverksette en militæraksjon Nordøst i Syria nå er ferdig, melder Reuters..

VG - 08 Oct 19 kl. 11:07

Tyrkia: Forberedelse til militæraksjon i Syria ferdig

Tyrkiske myndigheter opplyser at landets forberedelser til å iverksette en militæraksjon Nordøst i Syria nå er ferdig, melder Reuters..

NRK - 04 Oct 19 kl. 15:31

Tyrkia diskuterte migranter med EU

Tyrkia hadde fredag et møte om migrantsituasjonen med EU og Tyskland. – De er innstilte på et bedre samarbeid, sa Tyrkias utenriksminister Mevlut Cavusoglu etter møtet. Tyrkia har bedt EU om støtte til å lage en trygg sone Nordøst i Syria..

Dagbladet - 29 Sep 19 kl. 13:35

Rekordorkanen forbløffer

Den sterkeste orkanen som noensinne har herjet så langt Nordøst i Atlanterhavet..

Klartale - 25 Sep 19 kl. 08:58

Mange døde i jordskjelv i Pakistan

Minst 32 mennesker er døde. Flere hundre er kritisk skadd. Tirsdag var det et kraftig jordskjelv Nordøst i Pakistan..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 08:01

Tallet på omkomne stiger etter jordskjelv i Pakistan

Minst 32 mennesker mistet livet og flere hundre ble kritisk skadet i tirsdagens jordskjelv Nordøst i Pakistan..

P4 - 24 Sep 19 kl. 18:28

Minst 22 døde i jordskjelv

Minst 22 personer har mistet livet og rundt 300 er skadd etter et jordskjelv Nordøst i Pakistan i dag. Skjelvet ble målt til en styrke på 5,2, og ødeleggelsene ble store fordi senteret ikke var langt under jordoverflaten. Flere bygg og veier er ødelagte..

NRK - 25 Sep 19 kl. 08:08

Tallet på døde stiger i Pakistan

Minst 32 mennesker mistet livet og flere hundre ble kritisk skadd i tirsdagens jordskjelv Nordøst i Pakistan. Over 450 mennesker er innlagt på sykehuset i Mirpur med skader etter skjelvet, og tilstanden er kritisk for nærmere 150 av dem..

NRK - 25 Sep 19 kl. 14:01

Hjelpearbeider drept

En hjelpearbeider er drept etter å ha blitt kidnappet i Nigeria. Det bekrefter organisasjonen Aid Against Hunger. Fem mennesker holdes fortsatt fanget, etter at de ble kidnappet Nordøst i Nigeria i juli, melder Reuters..

NRK - 25 Sep 19 kl. 14:01

Hjelpearbeider drept i Nigeria

En hjelpearbeider er drept etter å ha blitt kidnappet i Nigeria. Det bekrefter organisasjonen Aid Against Hunger. Fem mennesker holdes fortsatt fanget, etter at de ble kidnappet Nordøst i Nigeria i juli, melder Reuters..

P4 - 14 Sep 19 kl. 20:30

Flytende russisk atomkraftverk på plass i Sibir

Russlands første flytende atomkraftverk har nådd fram til sin nye base Nordøst i landet etter en 5.000 kilometer lang reise fra Murmansk. Atomkraftverket er en 144 meter lang plattform med to atomreaktorer.

NRK - 10 Sep 19 kl. 17:24

40 migranter stuet i varebil

40 migranter er ifølge slovensk politi funnet i en varebil Nordøst i Slovenia, mens seks andre som det ikke var plass til, ble oppdaget i et skogholt like ved. Sjåføren er pågrepet, og én av passasjerene er innlagt på sykehus..

NRK - 08 Sep 19 kl. 09:05

Tyrkia og USA samarbeider i Syria

Tyrkiske militære kjøretøy er søndag på vei inn Nordøst i Syria for å startet patruljering sammen med amerikansk militære, det melder Reuters. Landene ska etablere det de omtaler som en trygg sone. Området kontrolleres hovedsaklig av kurdisk YPG..

NRK - 24 Aug 19 kl. 22:09

Nye kamper Nordøst i Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen Nordøst i Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 24 Aug 19 kl. 22:09

Nye kamper Nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen Nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

P4 - 10 Sep 19 kl. 17:43

Migranter funnet i stappfull varebil i Slovenia

40 migranter er ifølge slovensk politi funnet i en varebil Nordøst i Slovenia. Sjåføren er pågrepet, og én av passasjerene er innlagt på sykehus. Migrantene var fra Pakistan, Afghanistan og India og det antas at de er fraktet til Slovenia via Kroatia.

NRK - 07 Sep 19 kl. 22:28

Dorian på vei mot Canada

Orkanen Dorian har forlatt North Carolina etter at den traff land der fredag med regn og oversvømmelser. Uværet setter kurs mot Nordøst-USA og Canada. Orkanen er nå oppgradert fra kategori 1 til kategori 2..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 22:41

Dorian setter kursen mot Canada

Orkanen Dorian har forlatt North Carolina etter at den traff land fredag med regn og oversvømmelser. Uværet setter kurs mot Nordøst-USA og Canada..

NRK - 08 Sep 19 kl. 12:38

Mot tyrkisk-amerikanske patruljer

Syria fordømmer tyrkisk-amerikanske patruljer Nordøst i landet og kaller det et åpenbart brudd på landets suverenitet. Tyrkisk militære reiste søndag inn i Syria for å samarbeide med USA om å opprette det de kaller en trygg sone..

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 15:52

Russlands første flytende atomkraftverk på vei østover

Russlands første flytende atomkraftverk la fredag ut fra havnen i Murmansk og er nå på vei til Tsjukotka helt Nordøst i landet. .

NRK - 19 Aug 19 kl. 13:12

Fem drept på sykehus i Romania

En pasient på et psykiatrisk sykehus i Romania drepte fem medpasienter før han ble overmannet, ifølge NTB. 38-åringen slo vilt rundt seg med et stativ for intravenøs veske, og flere andre pasienter ved institusjonen Nordøst i Romania ble skadd..

Hegnar.no - 17 Aug 19 kl. 07:58

Hurtigruten nektes å seile i russisk farvann

Hurtigruten nektes å seile i russiske farvann og må avlyse to planlagte cruiseturer til øygruppa Frans Josefs land, Nordøst for Svalbard..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 06:20

Hurtigruten nektes å seile i russisk farvann

Hurtigruten nektes å seile i russiske farvann og må avlyse to planlagte cruiseturer til øygruppa Frans Josefs land, Nordøst for Svalbard..

E24 - 17 Aug 19 kl. 08:07

Hurtigruten nektes å seile i russisk farvann

Hurtigruten nektes å seile i russiske farvann og må avlyse to planlagte cruiseturer til øygruppa Frans Josefs land, Nordøst for Svalbard..

NRK - 08 Aug 19 kl. 15:33

Bussangrep i Sør-Sudan

Minst tolv mennesker, blant dem et barn, er drept i et angrep mot to busser Nordøst for Sør-Sudans hovedstad Juba, opplyser politiet. Identiteten til angriperne og motivet for angrepet er ikke kjent..

NRK - 08 Aug 19 kl. 00:11

Jordskjelv i Taiwan

Det har vært et jordskjelv på styrke 6 Nordøst for byen Yilan i Taiwan, melder nyhetsbyrået Reuters. Det har ikke kommet melding om skadde..

NRK - 08 Aug 19 kl. 15:33

Tolv drept i bussangrep

Minst tolv mennesker, blant dem et barn, er drept i et angrep mot to busser Nordøst for Sør-Sudans hovedstad Juba, opplyser politiet. Identiteten til angriperne og motivet for angrepet er ikke kjent..

NRK - 06 Aug 19 kl. 11:11

Mann knivstukket i Oslo

En mann skal være knivstukket Nordøst i Oslo, melder politiet på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt