Netanyahu

Friday, 19 July, 01:56

Nyheter om Netanyahu

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 06:51

Israel fordømmer EU

Israels statsminister Benjamin Netanyahu fordømmer EU for å prøve å redde atomavtalen med Iran. På Twitter skriver Netanyahu at det ikke virker som om europeerne vil våkne før det lander atomraketter på europeisk jord. Avtalen fra 2015 innebar at en betydelig del av sanksjonene mot Iran skulle oppheves mot at Iran begrenset sitt atomprogram..

NRK - 13 Jul 19 kl. 22:12

Minister støtter omvendingsterapi

Den israelske utdanningsministeren har vært i hardt vær etter at han i et TV-intervju støttet omvendingsterapi for homofile. Ministeren, som er en ortodoks rabbi, har blant annet blitt irettesatt av statsminister Netanyahu..

E24 - I førrgår: 06:15

Israel fordømmer EU for å prøve å redde Iran-avtalen

Israels statsminister Benjamin Netanyahu fordømmer EU for å prøve å redde atomavtalen med Iran..

VG - 24 Jun 19 kl. 00:07

Netanyahu vil «vurdere» USAs fredsplan

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er villig til å se på USAs lenge varslede plan for å skape fred mellom israelere og palestinere..

NRK - 17 Jun 19 kl. 13:13

Netanyahu vil ha fleire sanksjonar

Statsminister Benjamin Netanyahu i Israel seier at Iran burde få fleire sanksjonar mot dei om landet overstig urangrensa som blei sett i atomavtalen frå 2015, skriv Reuters. Iran melde måndag at dei vil nå grensa innan ti dagar..

NRK - 23 Jun 19 kl. 23:47

Palestina tror fredsavtale feiler

Palestinas president Abbas sier han tror konferansen i Bahrain den kommende uka vil feile, og boikotter den. Den ledes av USA og vil handle om Palestinas økonomi. Israels statsminister Netanyahu sier han vil gi fredsplanen en rettferdig vurdering..

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 06:00

Netanyahu kan være ferdig i israelsk politikk

Israels statsminister Benjamin Netanyahu klamrer seg til makta, mens Israel splittes mellom ultranasjonalister og ultrareligiøse..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 05:57

Netanyahu avviser forslag om jødisk lov i Israel

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avviser et forslag fra en israelsk politiker om å innføre religiøs jødisk lovgiving i landet..

NRK - 04 Jun 19 kl. 05:21

Avviser forslag om jødisk lov

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avviser et forslag om å innføre religiøs jødisk lovgiving i landet. – Israel skal ikke bli en halakha-stat, skrev Netanyahu på Twitter. Halakha er betegnelsen på den jødiske religiøse loven..

NRK - 16 Jun 19 kl. 12:35

Netanyahus kone dømt

Israels statsminister Benjamin Netanyahus kone Sara Netanyahu er i en domstol i Jerusalem dømt til å betale bot og erstatning for misbruk av offentlige midler. Hun er dømt til å betale bot og erstatning som del av en tilståelsesavtale..

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 12:03

Religiøse grupper har alltid vært blant de mest lettkrenkelige

Nå slutter New York Times med satiretegninger, etter en karikatur av karikatur av Benjamin Netanyahu og Donald Trump..

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 12:47

Netanyahus kone dømt for misbruk av offentlige midler

Israels statsminister Benjamin Netanyahus kone Sara Netanyahu er i en domstol i Jerusalem dømt til å betale bot og erstatning for misbruk av offentlige midler..

Dagbladet - 23 May 19 kl. 10:59

Slik blakka Netanyahu israelsk Eurovisions-tv

Benjamin Netanyahu har sørget for at den israelske tv-kanalen Kanal 11 er i økonomisk krise etter finalen sist lørdag..

NRK - 22 May 19 kl. 13:24

Netanyahu får pusterom til høsten

Israels riksadvokat Avichai Mandelblit utsetter den planlagte korrupsjonshøringen for statsminister Benjamin Netanyahu med tre måneder. Den skulle ha funnet sted 10. juli, men Netanyahus advokater ba om utsettelse for å gå gjennom saksmaterialet..

E24 - 19 May 19 kl. 17:07

Netanyahu strever med å få dannet regjering

Benjamin Netanyahu sliter med å få på plass en ny regjering i Israel og anklager potensielle koalisjonspartnere for å ha urealistiske krav..

VG - 02 Jun 19 kl. 07:43

Netanyahus nederlag

Seks uker etter at Benjamin Netanyahu erklærte seier i det israelske parlamentsvalget har han lidd et av sine største nederlag i en lang politisk karriere. Han er kjent som en mesterlig strateg, men denne gang har han ikke klart å danne regjering til tross for at høyresiden og de religiøse partiene har flertall i Knesset..

NRK - 05 May 19 kl. 13:55

Netanyahu varsler massive angrep

Statsminister Benjamin Netanyahu varsler massive angrep mot Gazastripen, som svar på at det er avfyrt 450 raketter mot Israel det siste døgnet..

NRK - 05 May 19 kl. 11:27

Netanyahu: Hamas betaler en høy pris

Hamas på Gazastripen betaler nå en høy pris for rakettangrepene mot Israel, sier statsminister Benjamin Netanyahu. Israelske kampfly og artilleri har angrepet en rekke mål på Gazastripen det siste døgnet..

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 06:28

Netanyahu vil kalle opp Golan-bosetting etter Trump

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å oppkalle en ny israelsk bosetting på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump..

NRK - 08 May 19 kl. 11:01

– Israel lar ikke Iran få atomvåpen

Israels statsminister Benjamin Netanyahu lovet onsdag at han ikke ville tillate at Iran får atomvåpen, etter at landet trakk seg fra deler av atomavtalen. – Vi kommer ikke til å tillate at Iran utvikler atomvåpen, sa han under en tale..

NRK - 24 Apr 19 kl. 03:19

Vil oppkalle bosetting etter Trump

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å oppkalle en ny israelsk bosetting på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump. – Israelerne ble dypt rørt av Trumps beslutning om å anerkjenne Israels suverenitet over Golanhøydene, sier Netanyahu..

Aftenposten - 05 May 19 kl. 14:52

450 raketter skutt fra Gaza mot Israel - 11 palestinere drept i motangrep

Statsminister Benjamin Netanyahu varsler massive angrep mot Gazastripen, som svar på at det er avfyrt over 600 raketter mot Israel det siste døgnet..

NRK - 10 Apr 19 kl. 01:16

Netanyahu leiar med knapp margin

To israelske TV-stasjonar har laga nye prognosar for valet i Israel, og no viser dei ein knapp siger til statsminister Benjamin Netanyahu. Han skal ha kapra 35 seter, medan motstandar Benny Gantz har 34. Alliansen til Netanyahu har fleirtal..

P4 - 05 May 19 kl. 22:46

Fordømmer angrep

- Norge fordømmer rakettangrepene mot Israel. Det opplyser Utenriksdepartementet. Israles statsminister Benjamin Netanyahu varsler nå massive angrep mot Gazastripen, som svar på at det er avfyrt 600 raketter mot Israel det siste døgnet.

P4 - 05 May 19 kl. 18:20

Hamas vil fortsette angrep

Hamas kommer til å fortsette rakettangrepene mot Israel. Det sier en Hamas-leder på Gazastripen. Israles statsminister Benjamin Netanyahu har varslet massive angrep mot Gazastripen, som svar på at det er avfyrt 600 raketter mot Israel det siste døgnet.

P4 - 05 May 19 kl. 12:26

- Hamas betaler en høy pris

Hamas på Gazastripen betaler nå en høy pris for rakettangrepene mot Israel. Det sier statsminister i Israel, Benjamin Netanyahu. Seks palestinere, deriblant en høygravid kvinne og hennes 14 måneder gamle datter, er drept etter israelske motangrep de siste dagene, hevder palestinske kilder.

Dagbladet - 10 Apr 19 kl. 21:48

- Netanyahu-seieren er veldig farlig for Israel

I over to tiår har Benjamin Netanyahu arbeidet for å ødelegge mulighetene for en palestinsk stat. Valgseieren gir ham enda større fullmakter..

Dagbladet - 09 Apr 19 kl. 22:49

Netanyahu ligger an til knepen valgseier

Etter at 95 prosent av stemmene er talt opp, ser Israels sittende statsminister, Benjamin Netanyahu, ut til å kunne starte nye regjeringsforhandlinger..

Dagbladet - 09 Apr 19 kl. 22:49

Netanyahu jubler over ledelse

Selv om stemmene ikke er talt opp helt ennå, ser Israels sittende statsminister, Benjamin Netanyahu, ut til å kunne starte nye regjeringsforhandlinger..

Dagbladet - 09 Apr 19 kl. 22:49

Israelske medier: Netanyahu har vunnet valget

Etter at 97 prosent av stemmene er talt opp, ser Israels sittende statsminister, Benjamin Netanyahu, ut til å kunne starte nye regjeringsforhandlinger..

Dagbladet - 09 Apr 19 kl. 22:49

Netanyahu har vunnet valget

Israels statsminister Benjamin Netanyahu erklæres som vinner av valget etter thriller..

NRK - 10 Apr 19 kl. 06:33

Netanyahu har vunnet

Benjamin Netanyahu har vunnet valget i Israel etter en jevn natt der opposisjonsalliansen Blått og hvitt kjempet til mållinjen, melder landets TV-stasjoner..

Aftenposten - 11 Apr 19 kl. 00:04

Netanyahu vant valget. Nå lanseres en hestehandel som kan redde ham fra fengsel.

ISTANBUL (Aftenposten): Immunitet i bytte mot annekteringer på Vestbredden. Det kan bli redningen for Benjamin Netanyahu..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 05:43

Netanyahu ligger an til knepen valgseier

Det er dødt løp i Israel mellom Benjamin Netanyahus Likud og opposisjonsalliansen Blått og hvitt, men Netanyahu ser ut til å bli reddet av samarbeidspartiene..

NRK - 11 Apr 19 kl. 07:23

Netanyahu får kritikk etter valg

Israels statsminister, Benjamin Netanyahu, får kritikk etter oppslag om at partiet hans skal ha plassert ut folk med kameraer i arabiske distrikter for å hindre muslimer i å stemme. Det skriver avisa Haaretz..

Aftenposten - 09 Apr 19 kl. 06:31

Presset Netanyahu håper på ny valgseier

Israels statsminister Benjamin Netanyahu kan få hard konkurranse fra tidligere forsvarssjef Benny Gantz i valget tirsdag..

Klartale - 10 Apr 19 kl. 07:56

Netanyahu vant valget igjen

Statsminister Benjamin Netanyahu fortsetter. Han vant valget i Israel, ifølge TV-stasjoner..

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 06:47

Netanyahu har vunnet valget i Israel

Benjamin Netanyahu har vunnet valget i Israel etter en jevn natt der opposisjonsalliansen Blått og hvitt kjempet til mållinjen, melder landets TV-stasjoner..

VG - 11 Apr 19 kl. 11:04

Kong Bibi vinner igjen

Uavgjort er å betrakte som en valgseier for statsminister Benjamin “Bibi” Netanyahu. Valgresultatet gir Netanyahu frie hender til å danne sin femte regjering. I den regjeringen vil Bibis ord være lov..

VG - 09 Apr 19 kl. 21:47

Netanyahu mot valgseier i Israel

TEL AVIV (VG) Over 90 prosent av stemmene er talt, og mye tyder på at Benjamin Netanyahu vil sikre seg en femte statsministerperiode..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 06:31

Israelske TV-kanaler: Netanyahu har vunnet valget i Israel

Benjamin Netanyahu har vunnet valget i Israel etter en jevn natt der opposisjonsalliansen Blått og hvitt kjempet til mållinjen, melder landets TV-stasjoner..

VG - 09 Apr 19 kl. 21:47

Israelske medier: Netanyahu mot valgseier

TEL AVIV (VG) Over 90 prosent av stemmene er talt, og mye tyder på at Benjamin Netanyahu vil sikre seg en femte statsministerperiode..

VG - 09 Apr 19 kl. 21:47

Netanyahu mot valgseier

TEL AVIV (VG) 97 prosent av stemmene er talt, og Israels tre store TV-stasjoner melder at Benjamin Netanyahu har sikret seg en femte statsministerperiode..

NRK - 23 Apr 19 kl. 20:13

Kaller opp landsby etter Trump

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier Israel vil oppkalle en landsby på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Grunnen er at Trump har anerkjent det omstridte området som israelsk..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 06:31

Israelske TV-stasjoner: Netanyahu har vunnet valget i Israel

Benjamin Netanyahu har vunnet valget i Israel etter en jevn natt der opposisjonsalliansen Blått og hvitt kjempet til mållinjen, melder landets TV-stasjoner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt