Nektet

Tuesday, 07 April, 11:32

Nyheter om Nektet

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 02 Apr 20 kl. 10:11

Dømt for å ikke ha hjulpet flyktninger

EU har dømt Ungarn, Polen og Tsjekkia for å ha brutt EUs lover da de Nektet å ta imot asylsøkere under flyktningkrisen i 2015. Det melder nyhetsbyrået DPA. EU vedtok i 2015 at den store strømmen av flyktninger som ankom Hellas og Italia skulle fordeles på medlemslandene.

NRK - 28 Mar 20 kl. 13:49

17-åring død - ble Nektet hjelp

En 17-åring i USA, som muligens døde av koronaviruset, ble Nektet legehjelp fordi han ikke hadde helseforsikring, sier den lokale ordføreren. Tenåringens død tidligere denne uka sendte sjokkbølger gjennom USA..

VG - 28 Mar 20 kl. 10:00

Sveriges langrennsstjerne: – Nektet å hvile

Sveriges unge langrennsstjerne Linn Svahn (20) var overtent, men Nektet å etterkomme råd om å hvile. Hun hoppet ut av vinduet for å smugtrene..

NRK - 03 Apr 20 kl. 12:39

Voldtok svigermor

En mann i 40 åra er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt sin demenssyke svigermor på 90 år. Tiltalte Nektet straffskyld. Han er tidligere dømt for vold mot politiet som oppsøkte leiligheten samme kveld som overgrepet skjedde..

NRK - I førrgår: 05:19

Stanset etter at skudd ble avfyrt

En mann og en kvinne er arrestert på Sandøya i Vestvågøy kommune i Lofoten etter at bilen de satt i Nektet å stanse for politiet. Politiet bevæpnet seg etter at det ble hørt skudd fra bilen..

NRK - 02 Apr 20 kl. 21:59

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er Nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 06:03

Dømt for sykling i kollektivfelt - får saken opp i Høyesterett

En syklist som Nektet å betale boten på 8.500 kroner han fikk for å lage kø i kollektivfeltet på Mosseveien i Oslo, har fått anket dommen til Høyesterett..

P4 - 03 Apr 20 kl. 06:12

Sykkeldom til Høyesterett

En syklist som Nektet å betale en bot han fikk for å lage kø i kollektivfeltet på Mosseveien i Oslo i 2018, har fått anket dommen til Høyesterett. Mannen ble frikjent i tingretten, mens lagmannsretten kom til motsatt konklusjon, og han fikk en bot på 8.500 kroner for å ha forstyrret trafikken..

NRK - 03 Apr 20 kl. 05:23

Sak om syklist-bot i Høyesterett

En syklist som Nektet å betale boten på 8500 kroner han fikk for å lage kø i kollektivfeltet på Mosseveien i Oslo i 2018, har fått anket dommen til Høyesterett. Det melder Rett24. 54-åringen fikk bot fordi politiet mente han forstyrret trafikken unødig.

P4 - I førrgår: 10:12

Nytt skip til Florida

Nok et cruiseskip med koronasyke passasjerer har fått legge til kai i delstaten Florida i USA. 12 personer av de rundt 1.900 om bord har testet positivt for viruset.

VG - 02 Apr 20 kl. 10:45

EU-dom: Ulovlig å ikke ta imot flyktninger

EU-domstolen fastslår at Polen, Ungarn og Tsjekkia brøt EU-traktatene da de Nektet å ta imot asylsøkere som skulle fordeles mellom de ulike EU-landene..

P4 - I førrgår: 07:40

Væpnet politiaksjon i Nordland

Politiet i Nordland væpnet seg da de hørte skudd fra en bil i Vestvågøy i dag tidlig. De rykket ut etter melding om vinglete kjøring, men føreren Nektet å stanse. Da politiet hadde fått bilen inn på en blindvei, hørte patruljen det som hørtes ut som skudd, og de bevæpnet seg umiddelbart.

P4 - 22 Mar 20 kl. 10:08

Ambassadepersonell sikrer nordmenn hjem fra Thailand

Utenriksdepartementet sender nå ambassadepersonell til flyplassen i Bangkok for å sikre at personer med oppholdstillatelse i Norge ikke blir Nektet hjemreise. Årsaken er flere hendelser der personer som har bodd lenge i Norge, er blitt Nektet å gå om bord i fly hjem fra Thailand. Problemene oppsto fordi den norske grensen mandag ble stengt for utlendinger uten oppholdstillatelse i Norge..

P4 - 27 Mar 20 kl. 19:53

Fire døde på cruiseskip

Fire passasjerer er døde om bord på et nederlandsk cruiseskip som ligger utenfor Panama. Mange av passasjerene har influensalignende symptomer og to har fått påvist koronaviruset og skipet har blitt Nektet å legge til kai i flere land..

P4 - 29 Mar 20 kl. 15:07

Utsetter pressekonferanse til i kveld

Regjeringens pressekonferanse om norske kommuner fortsatt skal få sette egne karanteregler er utsatt til i kveld. Årsaken er stor uenighet om innholdet i den nye nasjonale veilederen. Flere medier at NHO skal ha Nektet å delta på fremleggelsen, fordi regjeringen fortsatt ikke vil rettslig forby kommuner å ta egne beslutninger.

NRK - 25 Mar 20 kl. 23:37

Tarrant erkjenner straffskyld

Den siktede, Brenton Tarrant, etter moskéterroren i Christchurch på New Zealand fjor erkjenner nå straffskyld for 51 drap, 40 drapsforsøk og for terror, opplyser politiet. Under hele etterforskningen har han Nektet straffskyld..

P4 - 26 Mar 20 kl. 05:51

Christchurch-terrorist erkjente skyld

Den siktede etter terroren i Christchurch på New Zealand fjor har snudd og erkjenner nå straffskyld for 51 drap, 40 drapsforsøk og for terror. Det opplyser politiet. 28 år gamle Brenton Tarrant fra Australia har under hele etterforskningen av masseskytingen mot to moskeer Nektet straffskyld, og erkjennelsen nå kom overraskende på politiet..

Dagbladet - 24 Mar 20 kl. 03:33

Trump-tall overrasker

I det lengste Nektet han for at pandemien ville bli et problem for USA. Denne uka hevdet Donald Trump at han forutså pandemien for lenge siden..

NRK - 22 Mar 20 kl. 09:54

Hjelper nordmenn hjem fra Thailand

UD har sendt ambassadepersonell til flyplassen i Bangkok for å sikre at personer med oppholdstillatelse i Norge ikke blir Nektet ombordstigning..

NRK - 23 Mar 20 kl. 07:23

Hundre leger koronafast på skip

Hybridskipet Roald Amundsen er på vei til Falklandsøyene etter på ha blitt Nektet å legge til i Chile. Om bord er over hundre australske leger, tannleger og medisinske eksperter. Skipet har allerede stått i flere dager, melder The Guardian..

NRK - 23 Mar 20 kl. 08:35

Nordmenn koronafast på skip

Flere nordmenn er om bord i hybridskipet Roald Amundsen, som er på vei til Falklandsøyene etter å ha blitt Nektet å legge til i Chile, melder Bergens Tidende. Skipet skal ha blitt avvist på grunn av frykt for koronasmitte, skriver avisa..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 12:00

Familien gledet seg til å dra hjem. Så ble de Nektet ombordstigning.

Familien fryktet å sitte fast i Thailand..

Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 22:12

Tusener av nordmenn ble Nektet korona-testing. Slik sviktet testingen i Norge da viruset kom.

To dager etter at koronaviruset ble oppdaget i Norge, begynte lagrene for testutstyr å gå tomme. – Vi bommet, mener folkehelseekspert..

P4 - 20 Mar 20 kl. 17:40

Anmeldt for karantenebrudd

Flere personer er anmeldt for å ha brutt koronakarantene. I Finnmark Nektet en mann å holde seg i karantene etter utenlandstur, og ble anmeldt av kommunen. I Innlandet politidistrikt er en anmeldt for å hoste mot en annen person og si han var smittet av korona.

P4 - 17 Mar 20 kl. 17:41

Bror dømt for bombeaksjon

Broren til selvmordsbomberen som sto bak terrorangrepet i Manchester i 2017 er i dag funnet skyldig for drapene. Det melder BBC. 22 mennesker ble drept i terrorangrepet, og nesten tusen ble såret.

NRK - 12 Mar 20 kl. 23:44

Beordrer Chelsea Manning løslatt

En domstol i USA har bestemt at Chelsea Manning skal løslates fra fengsel hvor hun har sittet i snart et år for å ha vist ringeakt for retten, melder NBC News. Den tidligere militær-analytikeren har Nektet å vitne i en hemmelig etterforskning..

Aftenposten - 09 Mar 20 kl. 22:52

– Ble Nektet testing fordi vi kom fra Østerrike

Nå ligger mannen (48) på isolat på Ullevål mens kjæresten ligger hjemme og sliter så mye med pusten at hun er redd for å sovne..

P4 - 11 Mar 20 kl. 15:53

Falsk brannmann Stavanger

Beboere på Tasta i Stavanger har fått besøk av en person som utga seg for å være fra brannvesenet. Mannen skal ha vært pågående og ville inn, men beboerne fattet mistanke og Nektet ham adgang, opplyser Sørvest politidistrikt. Også på mandag fikk beboere i Stavanger besøk av noen som utga seg for å være brannmann..

NRK - 09 Mar 20 kl. 10:51

Cruiseskip returnerer

Et cruiseskip som på grunn av frykt for koronasmitte har blitt Nektet anløp både i Malaysia og Thailand, får tirsdag legge til kai i Singapore. Skipet Costa Fortuna, som har over 2.000 passasjerer om bord, forlot Singapore 3.

E24 - 09 Mar 20 kl. 10:51

India avviser alle utenlandske cruiseskip

Et cruiseskip med over 2.000 passasjerer har blitt Nektet å anløp både i Malaysia og Thailand på grunn av frykt for coronasmitte. Tirsdag får det legge til kai i Singapore.

E24 - 08 Mar 20 kl. 14:08

«Fadese» i Opec+ kan gi dramatisk oljesmell: – Kan se priser på 30-tallet

Oljeselskaper risikerer en solid smell i oljeprisen etter at Russland Nektet å gå med på Opecs oljekutt. – Vi kan se priser på 30-tallet over kortere perioder, sier analysesjefen i Rystad Energy..

P4 - 07 Mar 20 kl. 23:59

Klimaaktivister på ski pågrepet

Tre klimaaktivister fra gruppa Extinction rebellion ble innbrakt til arresten etter at en gruppe på rundt 20 personer forstyrret ferdselen ved å gå på ski opp Hegdehaugsveien i Oslo sentrum lørdag. De tre personene ble innbrakt etter at de Nektet å etterkomme politiets pålegg om å gå ut av veibanen. Alle tre ble ilagt 13.

NRK - 06 Mar 20 kl. 06:58

43-åring henrettet i Alabama

43 år gamle Nathanial Wood ble henrettet i et fengsel i Atmore i Alabama i natt, skriver CNN. Han var dømt for å være involvert i drapet på tre politimenn i 2004. Wood Nektet straffskyld.

NRK - 04 Mar 20 kl. 10:29

Anke i sak om Røkke-trusler Nektet

Lagmannsretten nekter å behandle anken fra Jan Erik «Jannik» Iversen i saken der han ble dømt for trusler mot Kjell Inge Røkke. Iversen ble dømt til 20 måneders fengsel i tingretten, og denne dommen blir da stående..

VG - 04 Mar 20 kl. 11:22

NRK-kommentatorer blir Nektet å dra på verdenscuprenn

Det er ikke bare tilskuere som må holde seg hjemme når skiskytterne skal gå verdenscup i Nove Mesto. NRK-kommentatorene Ola Lunde og Andreas Stabrun Smith får ikke lov til å reise til Tsjekkia..

P4 - 03 Mar 20 kl. 18:10

Dømt for å ha delt nakenbilder av Mørk

En mann er dømt til å betale håndballspilleren Nora Mørk 150.000 kroner i erstatning for å ha spredd nakenbilder av henne. Mannen fikk opprinnelig en bot på 15.

P4 - 03 Mar 20 kl. 23:36

Tiltalt for å ha sendt bombe

En 42 år gammel mann er tiltalt for å ha sendt en livsfarlig bombe til Øst politidistrikt i 2018. Politiet opplyser til Romerikes Blad at innholdet hadde kapasitet til å drepe tre personer. Bomben var også nær ved å bli detonert fordi den hadde som funksjon å gå av dersom pakken ble åpnet.

P4 - 03 Mar 20 kl. 23:36

Tiltalt for å ha sendt bombe til politiet

En 42 år gammel mann er tiltalt for å ha sendt en livsfarlig bombe til Øst politidistrikt i 2018. Politiet opplyser til Romerikes Blad at innholdet hadde kapasitet til å drepe tre personer. Bomben var også nær ved å bli detonert fordi den hadde som funksjon å gå av dersom pakken ble åpnet.

Aftenposten - 01 Mar 20 kl. 20:11

Etter 17 år og 520 kamper er det slutt: Her får Tanksen fra Tiller avslutningen han fryktet skulle glippe

En nakkeskade holdt på å ødelegge for Thomas Wiig. Men backen Nektet å la seg knekke, og søndag fikk han belønningen..

VG - 01 Mar 20 kl. 07:38

NRK-korrespondent i viruskarantene

NRKs utenrikskorrespondent Sidsel Wold er satt i karantene på grunn av coronaviruset. Hun ble Nektet innreise til Tyrkia etter en reportasjereise til Iran..

E24 - 01 Mar 20 kl. 10:13

Fred Olsen-cruiseskip ble Nektet landgang etter corona-frykt

Cruiseskipet Braemar, eid av norske Fred Olsen Cruise Lines, fikk fredag ikke gå i land som planlagt i La Romana i den Dominikanske Republikk, da åtte reisende om bord hadde influensa-symptomer lokale myndigheter mente var en risiko for å være coronaviruset..

NRK - 22 Feb 20 kl. 15:18

Uklart om valgdeltakelsen i Iran

Iransk tv har offentliggjort prognoser om resultatet i parlamentsvalget, men ikke om valgdeltakelsen. Lav deltakelse kan bety misnøye med myndighetene og økonomien, melder nyhetsbyrået AP. Flere tusen moderate kandidater ble Nektet å stille til valg..

P4 - 14 Feb 20 kl. 05:43

Cruisepassasjerer fikk gå i land

Passasjerene om bord på cruiseskipet «Westerdam »som ble Nektet å legge til kai i flere land, av virusfrykt, har endelig fått gå i land i Kambodsja. Skipet ble Nektet opphold både i Thailand, Japan, Taiwan, Filippinene og Guam, selv om rederiet garantertt at det ikke var noen tilfeller av koronavirus om bord. Etter å ha vært til sjøs i to uker, fikk de 1455 passasjerene gå i land nå i morgentimene..

P4 - 24 Feb 20 kl. 18:11

Drapstiltalt nekter straffskyld

Den 37 år gamle mannen som er tiltalt for drap og drapsforsøk på sine foreldre på Landås i Bergen, Nektet straffskyld da saken mot han startet i Bergen tingrett i dag. Ifølge Bergens Tidene innrømmet mannen at han hadde knivstukket to personer på stedet. Men i retten i dag fortalte 37-åringen at det var en ukjent gjerningsmann.

NRK - 22 Feb 20 kl. 23:20

Serbia har kjøpt russisk luftvern

Serbia har kjøpt et russisk system for luftvern samtidig som landet søker om EU-medlemskap. Serbia er med i Natos Partnerskap for fred-program, men har også nære forbindelser til Russland og har Nektet å slutte seg til de vestlige sanksjonene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt