Naturområde

Lørdag, 24 Oktober, 00:15

Nyheter om Naturområde

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 sep. 20 kl. 09:16

Skytefelt blir Naturområde

Onsdag markeres avslutningen av norgeshistoriens største naturrestaurering. Hjerkinn var i over 80 år Forsvarets viktigste skytefelt i Sør-Norge, men er nå et verneområde som blir innlemmet i Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark..

NRK - 24 juli 18 kl. 09:04

207 miljøvernarar drepne i 2017

207 personar som jobba med vern av miljø og Naturområde, vart drepne i 2017, ifølgje Global Witness. Talet er det høgaste organisasjonen har registrert. Statistikken viser ein auke på sju drap samanlikna med fjoråret..

NRK - 16 des. 17 kl. 08:09

Skal bevare dyr og plantar

Klima- og miljødepartementet har ført opp 568 norske Naturområde på ei europeisk verneliste. Blant områda som blir verna er Geiranger-Herdalen, Giske og Harøya våtmarksområde. Målet er å bevare ville dyr og plantar..

Dagbladet - 07 juni 17 kl. 06:00

Nå ødelegger vi det vakreste som finnes

Det er til å skrike over. Verdens aller vakreste Naturområde er i ferd med å bli ødelagt. Det går kjempefort, det skjer nå, og det er vår skyld..

DN - 14 jan. 15 kl. 21:55

Strid om friluftslivets fremtid

Et varsel om ytterligere salg av statens skog-eiendommer får friluftsorganisasjonene til å se rødt. Men eieren av landets mest brukte Naturområde ber kritikerne tenke seg om..

NRK - 30 okt. 13 kl. 21:05

–Staten tar fra barna trygg ridesti

Skogsstien der barn og unge har ridd trygt året rundt, skal bli anleggsvei. Et viktig Naturområde for barn og dyr raseres helt grunn, mener eieren..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt