Natten

Monday, 24 June, 15:40

Nyheter om Natten

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 16 Jun 19 kl. 07:27

AMK-ansatte kritiske til transport om Natten

Flere AMK-ansatte og tillitsvalgte er kritiske til at mange syke eldre har blitt transportert hjem fra sykehus midt på Natten. VG skrev i går at minst 1.546 turer med eldre i fjor ble gjennomført på Natten.

P4 - 10 Jun 19 kl. 22:34

Beholder sperring gjennom Natten

Området rundt hydrogenstasjonen i Sandvika som eksploderte tidligere i kveld vil holdes avsperret gjennom Natten. Det opplyser brannvesenet. De har fått kontroll på brannen, men jobber fortsatt med å få full oversikt over eventuelle lekkasjer.

P4 - 15 Jun 19 kl. 13:04

Vil ha slutt på natt-transport

Helseminister Bent Høie sier transporten av eldre mennesker fra sykehus midt på Natten må slutte med en gang. En kartlegging VG har gjort viser at minst 1.500 eldre over 74 år ble kjørt hjem fra sykehus om Natten i fjor.

NRK - 13 timer siden

Eksplosjon i villaområde i Gøteborg

I Sverige har politiet rykket ut til melding om en eksplosjon i en bil i et villaområde i Gøteborg. De sier til Aftonbladet at bombegruppa akkurat har kommet fram og skal undersøke stedet utover Natten. Ingen ble skadd..

Aftenposten - 15 Jun 19 kl. 09:35

Mange syke eldre kjøres hjem fra norske sykehus midt på Natten

I 2018 ble det kjørt minst 1.546 turer med eldre over 74 år ut av sykehusene mellom klokken 22.00 og 7.

NRK - 15 Jun 19 kl. 04:22

Spydde i drosje og slo sjåføren

En mann i slutten av 20-årene må tilbringe Natten i arresten etter å ha slått en drosjesjåfør midt i Operatunnelen i Oslo sent fredag kveld. I forkant av slåssingen skal kunden ha kastet opp i drosjen og stukket av da sjåføren stanset bilen..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 21:56

Den ubetjente butikken kan åpnes med en app midt på Natten

I Bogstadveien kan du nå handle mat hele døgnet. Etter klokken 23 er du helt alene i butikken..

VG - 15 Jun 19 kl. 12:58

Systemene overstyrer menneskene

Sårbare gamle mennesker, vekket opp og hentet ut midt på Natten for å fraktes bort, som en pakke. Hvordan endte vi her?.

NRK - 15 Jun 19 kl. 13:08

Stopper natt-transport av eldre

Helseminister Bent Høie beordrer full stopp i natt-transport av syke eldre, melder VG. Dette skjer etter at avisen lørdag avslørte at svært mange eldre har blitt transportert ut fra sykehus midt på Natten. Høie krever stans med umiddelbar virkning..

VG - 15 Jun 19 kl. 12:52

Helseminister Bent Høie beordrer full stopp i natt-transport av eldre

Helseminister Bent Høie (H) forventer at transporten av eldre mennesker midt på Natten opphører med øyeblikkelig virkning..

P4 - 15 Jun 19 kl. 09:05

Kjøres hjem fra sykehus om natta

Mange eldre kjøres hjem fra sykehus om Natten. I fjor ble det kjørt minst 1546 turer med eldre over 74 år ut av sykehusene mellom klokken ti på kvelden og sju neste morgen, viser en kartlegging VG har gjort. Ved minst 461 av turene var pasientene 90 år eller eldre.

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 05:36

Da Putin klaget på dårlige meningsmålinger, skjøt populariteten i været over Natten

MOSKVA (Aftenposten): Aldri tidligere har så få russere hatt tillit til president Vladimir Putin. Det var imidlertid for drøyt en uke siden..

VG - 13 Jun 19 kl. 04:35

Sjögren styrket i troen på VM-medalje etter Frankrike-tapet

NICE (VG) Landslagssjef Martin Sjögren (42) var ingen slagen mann da han forsvant ut i Nice-Natten etter tapet for Frankrike..

NRK - 10 Jun 19 kl. 08:47

Vanskelige kjøreforhold

Politiet i Finnmark opplyser at det er vanskelige kjøreforhold over alle fjellovergangene i fylket. Det har i løpet av Natten lagt seg et snødekke på veien flere steder. – Vi ber folk være skodd etter forholdene, skriver politiet på Twitter..

VG - 09 Jun 19 kl. 06:09

Anders Bjørnstad duppet av i sofaen da telefonen eksploderte: – Jeg ble sjokkert

Plutselig kom Samsung-telefonens batteri som et prosjektil gjennom lufta, smalt i veggen og ble liggende – rødglødende. – Jeg er ganske sikker på at vi ville brent inne om jeg hadde gått og lagt meg den Natten, mener 39-åringen..

P4 - 09 Jun 19 kl. 21:43

Mann døde etter knivstikking

En mann som ble knivstukket i Sandefjord i ettermiddag døde av skadene. Det opplyser politiet. Hendelsen skal ha skjedd i en leilighet, og vitner skal ha sett flere personer løpe fra stedet.

P4 - 06 Jun 19 kl. 22:39

To menn truffet av lynnedslag

To havnearbeidere ble sendt til sykehus etter at lynet slo ned i en heiskran de opererte i Risavika i Sola kommune i ettermiddag. En av mennene er utskrevet fra sykehus, mens den andre holdes innlagt over Natten, men ingen skal ha fått alvorlige skader. Norsea, som opererer forsyningsbasen i Risavika, har startet undersøkelser av hendelsen..

VG - 06 Jun 19 kl. 09:16

Han hentet hjem sine syv barnebarn – råder norsk morfar til å reise til Syria

GÖTEBORG (VG) De syv barna som vokste opp under IS våkner om Natten og roper etter moren sin. Men morfar Patricio Galvez (50) vet at han trolig aldri ville kunnet ha reddet barnebarna, uten å miste sin datter først..

NRK - 23 May 19 kl. 01:54

Fortsatt DNB-trøbbel

Enkelte DNB-kunder opplever feil knyttet til doble Visa-reservasjoner. – Våre teknikere er på saken gjennom Natten for å løse problemet, skriver banken i en melding natt til torsdag..

NRK - 22 May 19 kl. 06:06

Kinas ambassadør: –Veldig bekymret

Kinas ambassadør til USA sier i et intervju med TV-kanalen Fox at den amerikanske regjeringen endrer mening over Natten, og mener det er deres skyld at de ikke ble enige om noen handelsavtale..

P4 - 23 May 19 kl. 18:27

Fortsatt fare for streik

Det er fremdeles ikke enighet mellom kommunal- og moderniseringsdepartementet og Unio, YS og LO, noe som kan sende tusenvis av statsansatte ut i streik i morgen. Politifolk, lærere og Nav-ansatte er blant dem som vil bli tatt ut i en eventuell streik. Flere antyder at den fristen kan komme til å ryke og at man risikerer at man både må ta Natten og formiddagen i morgen i bruk..

NRK - 22 May 19 kl. 06:06

Kinas ambassadør: – Veldig bekymret

Kinas ambassadør til USA sier i et intervju med TV-kanalen Fox at den amerikanske regjeringen endrer mening over Natten, og mener det er deres skyld at de ikke ble enige om noen handelsavtale. Han sier han er bekymret for situasjonen..

NRK - 21 May 19 kl. 11:48

17 åring tiltalt for voldtekt

En 17 år gammel gutt er tiltalt for en voldtekt i Sofienbergparken i mai i fjor. Ifølge tiltalen skjedde voldtekten klokken 4 om Natten. Mannens forsvarer sier at 17-åringen ikke kjenner seg igjen i tiltalen..

Aftenposten - 19 May 19 kl. 13:31

Putin ga ham et svært lukrativt tilbud. 75-åringen var ikke tvil om hva han skulle svare.

KIEV (Aftenposten): Under Stalin markerte krimtatarene nasjonaldagen ved å flagge om Natten for å unngå arrest. Nå er de tvunget til å gjøre det igjen..

Hegnar.no - 16 May 19 kl. 14:29

Partene i jordbruksoppgjøret tok Natten til hjelp

Partene i jordbruksoppgjøret satt i forhandlinger hele natt til torsdag i håp om å få på plass en avtale før fristen utløper ved midnatt natt til 17. mai..

Hegnar.no - 16 May 19 kl. 08:23

Partene i jordbruksoppgjøret tok Natten til hjelp

Partene i jordbruksoppgjøret satt i forhandlinger hele natt til torsdag i håp om å få på plass en avtale før fristen utløper ved midnatt natt til 17. mai..

P4 - 16 May 19 kl. 15:55

Mulig avklaring i jordbruksoppgjøret

Etter å ha forhandlet gjennom Natten, er det nå en avklaring i jordbruksoppgjøret. Det opplyser Landbruks- og matdepartementet nå. Det er kalt inn til en pressekonferanse om en halv time.

Aftenposten - 14 May 19 kl. 22:29

Skogbrann i Åmli i Aust-Agder slukket

Et område på rundt 1.000 mål brant i Åmli i Aust-Agder tirsdag kveld. Brannen er nå slukket, men mannskaper vil jobbe på stedet gjennom Natten..

P4 - 14 May 19 kl. 22:45

1000 mål brant i Aust-Agder

Et område på rundt 1.000 mål brant i Åmli i Aust-Agder i kveld. Det var ingen fare for bebyggelse.

P4 - 23 Apr 19 kl. 23:11

Tror det vil brenne hele Natten

Brannen i Sokndal i Rogaland vil trolig fortsette gjennom hele Natten. Det sier rådmann i kommunen, Karl Johan Engelhart Olsen. Han sier til VG at det trolig brenner godt i morgen også, og understreker at brannvesenet ennå ikke har kontroll.

NRK - 23 Apr 19 kl. 22:07

Brannhelikoptre gir seg for Natten

Brannhelikoptrene som har hjulpet til med slukkingen av brannen i Sokndal stanser arbeidet for Natten. Det melder politiets innsatsleder. Det er flere branner i terrenget, som kan spre seg til bolighus i området.

Aftenposten - 03 May 19 kl. 11:57

31-åringen kom frem midt på Natten, løp feil og kom ikke først i mål. Likevel ble han norgesmester.

Sebastian Krogvig (31) tok NM-gull i ultra terrengløp, men det skjedde ikke uten forviklinger. Alt startet da SAS-flyet fra Molde ble kansellert på grunn av streiken..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 11:57

31-åringen kom frem midt på Natten, løp feil og var ikke først i mål. Likevel ble han norgesmester.

Sebastian Krogvig (31) tok NM-gull i ultra terrengløp, men det skjedde ikke uten forviklinger. Alt startet da SAS-flyet fra Molde ble kansellert på grunn av streiken..

Hegnar.no - 30 Apr 19 kl. 20:32

Kan dette bli den neste «sorte svanen» i oljemarkedet?

Saudi Arabia er verdens nest største råoljeprodusent, og reformer i landet kan potensielt snu oljemarkedet på hodet over Natten..

P4 - 05 May 19 kl. 07:10

Flere arrestert etter slåsskamp

Politiet har rykket ut til flere hendelser i løpet av Natten. Seks personer er arrestert og flere er anmeldt for vold mot politiet etter at det brøt ut en slåsskamp på Nationaltheatret stasjon i Oslo. Politiet mistenker ikke at det er gjengrelatert.

VG - 03 May 19 kl. 15:26

Bilentusiaster sitter fast ved veikro: – Vi skriker etter hjelp

122 biler har gjennom Natten vært innestengt ved en veikro ved Rostock i Tyskland. Bilentusiastene har samarbeidet med politiet, men nå er stemningen mer amper..

P4 - 01 May 19 kl. 21:33

Ikke fremdrift i mekling

- Det har ikke vært fremdrift i forhandlingene i SAS-streiken i kveld. Det sa riksmekler Mats Wilhelm Ruland da han igjen møtte pressen for kort tid siden. Han beskriver forhandlingene som krevende og sier de kan holde på utover Natten.

VG - 28 Apr 19 kl. 18:21

Tok bilde av bjørn like ved husveggen

Det var rundt klokken halv tre på Natten at det første bildet av bjørnen tikket inn på mobilen til Wiggo Oksvold fra Beitstad..

Aftenposten - 24 Apr 19 kl. 13:30

Må jobbe utover Natten for å slukke brannene

Det er flere skogbranner på Østlandet onsdag ettermiddag. I Østfold er en av to under kontroll..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 18:27

Brudd i SAS-meglingen. Det blir streik.

Fredag morgen ble det brudd i meglingen for de norske SAS-pilotene, melder NTB. De svenske pilotene brøt tidligere på Natten. Dermed er det pilotstreik i SAS, og flyene blir stående på bakken..

VG - 26 Apr 19 kl. 10:41

Gifteklare Hugo er streikefast - må tilbringe bryllupsNatten i Brussel

Hugo Hansen (51) fra Tromsø gifter seg i Madrid fredag formiddag. Men streiken i SAS fører til at han og hans kommende ektefelle må tilbringe Natten i Belgia..

VG - 26 Apr 19 kl. 10:41

Gifteklare Hugo rammet av streiken – må tilbringe bryllupsNatten i Brussel

Hugo Hansen (51) fra Tromsø gifter seg i Madrid fredag formiddag. Men streiken i SAS fører til at han og hans kommende ektefelle må tilbringe Natten i Belgia..

NRK - 23 Apr 19 kl. 21:44

Avslutter slukking for Natten

Brannvesenet avslutter slukkingen av brannen ved Lille Kvelland i Lyngdal i Vest-Agder på grunn av mørket. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, som løper i tretoppene. Det blåser i området..

Aftenposten - 24 Apr 19 kl. 07:08

Flammene var få meter fra å ta de verneverdige Helleren-husene

(Aftenbladet:) Brannmannskaper har gjennom Natten kjempet hardt for å hindre flammene i å ta de verneverdige husene på Helleren i Jøssingfjorden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt