NRKs

Torsdag, 01 Oktober, 09:28

Nyheter om NRKs

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 07:13

Sosiale medier viktigst for unge

Bortsett fra blant de aller yngste, der NRKs Supernytt er viktigst, er sosiale medier den mest brukte nyhetskanalen blant 9-18-åringer. Andelen som leser, ser eller hører nyheter i sosiale medier har økt siden forrige undersøkelse i 2018..

NRK - 25 sep. 20 kl. 11:59

Se NRKs nyhetssending

.

Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 11:00

Sian-debatt splitter Kringkastingsrådet

NRKs Sian-debatt får sterk kritikk av to rådsmedlemmer i Kringkastingsrådet, men programmet får samtidig ros av rådet..

Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 11:00

Kringkastingsrådet splittet over Sian-debatt

NRKs Debatten-program der Sian-leder Lars Thorsen deltok, får sterk kritikk av flere medlemmer i Kringkastingsrådet. Men andre roser programmet..

VG - 17 sep. 20 kl. 10:52

NRKs SIAN-debatt får kritikk i Kringkastingsrådet: – Utrolig trist

SIAN-leder Lars Thorsen ble invitert til Debatten på NRK, der fikk han navngi muslimer de mener bør «deporteres eller interneres». Nå behandles saken i Kringkastingsrådet..

P4 - 15 sep. 20 kl. 16:17

Grisebonde dømt

En 49 år gammel mann er i Fredrikstad tingrett dømt til 45 dagers fengsel for brudd på dyrevelferdsloven etter NRKs avsløringer om griseindustrien. Mannen er dømt for to tilfeller av kastrering av gris i strid med loven. I Brennpunkt-dokumentaren ble det avdekket alvorlige eksempler på håndtering, kastrering og avliving av norsk gris..

Aftenposten - 15 sep. 20 kl. 14:51

Kringkastingsrådet skal behandle Sian-klager

I alt 35 klager på NRKs Sian-debatt skal behandles når Kringkastingsrådet møtes torsdag..

P4 - 11 sep. 20 kl. 22:41

Remis mellom Carlsen og Kasparov

Magnus Carlsen spilte remis mot Garry Kasparov da de to i kveld møttes til duell for første gang på 16 år. NRKs sjakkekspert, Askild Bryn, sier Kasparov reddet remis etter at Carlsen spilte unøyaktig i flere trekk. Da de to sjakklegendene møttes i 2004 sjokkerte 13 år gamle Carlsen ved å klare remis mot russeren..

NRK - 11 sep. 20 kl. 15:33

Spent situasjon ved Moria-leiren

På Lesvos demonstrerer flere hundre migranter og flyktninger for andre dag på rad etter at Moria-leiren brant natt til onsdag. NRKs reporter ved Moria-leiren sier situasjonen er anspent mellom opprørspolitiet og en stor gruppe demonstranter..

Aftenposten - 08 sep. 20 kl. 06:57

Warholms tidligere trener: – Det er verdensrekorden han er ute etter

Karsten Warholms tidligere trener, Arve Hatløy, og NRKs friidrettskommentator, Jann Post, tror mye ligger til rette for at hekkeløperen tar verdenskorden i tsjekkiske Ostrava tirsdag..

VG - 07 sep. 20 kl. 13:46

Nytt verdensrekordforsøk: Hentet i privatfly

Stevnearrangøren hentet Karsten Warholm (24) og hans trener Leif Olav Alnes (63) i et privat jetfly. NRKs friidrettsekspert Jann Post mener mye ligger til rette for verdensrekord..

VG - 04 sep. 20 kl. 21:25

Justisministeren beklager etter NRK-sending

MDG-politiker reagerte på at justisminister Monica Mæland ikke tok et oppgjør med uttalelsene under NRKs «Debatten» i går om at han og andre navngitte muslimer skulle deporteres..

VG - 04 sep. 20 kl. 13:42

Kraftige reaksjoner etter NRKs SIAN-debatt: – Jeg ble sjokkert

SIAN fikk navngi muslimer de mener bør «deporteres eller interneres». Det får flere til å reagere..

P4 - 01 sep. 20 kl. 18:18

Høyre klart fram

Høyre går klart fram på NRKs partimåling for september. De får 28,3 prosent oppslutning og er med det landets største parti. Samtidig svarer 55 prosent at Erna Solberg er best skikket til å være statsminister, mens bare 27 prosent svarer Støre.

NRK - 24 aug. 20 kl. 08:41

Tyskland har passert smittegrense

Tyskland har nå passert 20 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, ifølge NRKs oversikt. Dermed kan landet merkes rødt på FHIs liste over land, som betyr at ti dagers karantene vil følge for alle som reiser til Norge fra Tyskland..

NRK - 22 aug. 20 kl. 15:43

Bråk ved politihuset i Bergen

Lørdag ettermiddag er det fortsatt bråk og mye mennesker ved politihuset i Bergen sentrum. NRKs reporter anslår at det er et hundretalls ungdommer utenfor, og minst to er pågrepet. Tidligere lørdag var det en Sian-markering på Festplassen..

NRK - 22 aug. 20 kl. 14:04

Ungdommer løp mot politiet

Omtrent 20 ungdommer skal ha løpt mot politiet i Bergen, og det er fremdeles ikke rolig på Festplassen etter Sian-markeringen, sier NRKs reporter på stedet..

NRK - 22 aug. 20 kl. 14:04

Ungdommer stormet politiet

Omtrent 20 ungdommer skal ha løpt mot politiet i Bergen og det er fremdeles ikke rolig på Festplassen etter Sian-markeringen, sier NRKs reporter på stedet. Demonstrasjonen gikk rolig for seg frem til Sian-leder Thorsen ble slått i hodet av en ungdom..

Dagbladet - 19 aug. 20 kl. 22:09

Stukket på direkten: - Livredd veps

Tirsdag kveld ble NRKs USA-korrespondent Veronica Westhrin stukket av en ildsint veps - midt under et direktesendt innslag på Dagsrevyen..

Dagbladet - 18 aug. 20 kl. 21:46

Podkast-rekord etter tragedie

I podkasten «Tobias» snakker Harald Eia og Nadina Bouhlou ut om sønnens dødsfall. Nå topper de NRKs podkast-lister..

Dagbladet - 16 aug. 20 kl. 14:15

Hadde aldri stått foran kamera

Lars Os hadde ikke regnet med å bli NRKs ansikt utad i USA. Han ble igjen da coronasmitten bredte seg, og har reist land og strand for å dekke en nasjon i kaos og opprør..

NRK - 04 aug. 20 kl. 17:52

Skadde etter Beirut-eksplosjon

NRKs journalist i Beirut melder at flere skadde allerede er sendt til sykehus etter at en kraftig eksplosjon i Libanons hovedstad..

VG - 29 juli 20 kl. 15:05

Herborg Kråkevik: – Uten en mann i fast jobb ville det vært krise

Herborg Kråkevik (46) jobber både som artist og julehefte-redaktør, men coronakrisen har truffet hardt. Nå er hun klar som programleder i NRKs «Sommerbilen»..

VG - 29 juli 20 kl. 15:05

Herborg Kråkevik: – Krise uten en mann i fast jobb

Herborg Kråkevik (46) jobber både som artist og julehefte-redaktør, men coronakrisen har truffet hardt. Nå er hun klar som programleder i NRKs «Sommerbilen»..

VG - 24 juli 20 kl. 17:12

Susann Michaelsen tror hun hadde corona: – Det er en lettelse

Susann Michaelsen gikk gjennom seks dager i januar inn og ut av en komalignende tilstand. Nå har hun fått konstatert antistoffer for covid-19. NRKs sportsanker tror hun var rammet av corona rett etter nyttår..

NRK - 22 juli 20 kl. 13:05

Tre innlagt med covid-19 i Norge

Kun tre personer er nå innlagt på norske sykehus med covid-19, viser NRKs gjennomgang. Én av dem får respiratorbehandling..

NRK - 07 juli 20 kl. 12:03

Se NRKs nyhetssending

.

NRK - 07 juli 20 kl. 09:39

Turismen til Afrika lider

Turismen i Afrika regner med å tape rundt 50 milliarder euro som følge av koronapandemien, viser beregninger gjort av den Afrikanske Union. Turisme utgjør nærmere ti prosent av bruttonasjonalproduktet i verdensdelen, ifølge NRKs Afrika-korrespondent..

NRK - 06 juli 20 kl. 19:30

«Kritikerne forstår fortsatt ikke»

– Professorene på kunstakademiet klarer fortsatt ikke tegne en hånd. Og kunstkritikerne forstår fortsatt ikke kunsten min, skriver Vebjørn Sand om NRKs kunstkritikers kritikk av Roseslottet..

NRK - 29 juni 20 kl. 07:22

Livløs person funnet i Akerselva

Politiet meldte om at en livløs person ble funnet i Akerselva ved Bjørvika i Oslo mandag morgen. Det er en mann, ifølge NRKs reporter. Personen er nå kjørt til sykehus, og det er uvisst hvordan personen havnet i vannet..

NRK - 27 juni 20 kl. 10:34

Vil ikke ha NRK i Tøyenparken

NRK bør ikke få kjøpe den ledige Munch-tomten på Tøyen, mener ordfører Marianne Borgen (SV). Hun vil at NRK skal forbli i Oslo, men er kritisk til en etablering på Tøyen, skriver Aftenposten. Høyres Eirik Lae Solberg er også skeptisk til NRKs planer.

Aftenposten - 25 mai 20 kl. 14:38

Klagestorm etter NRKs id-sending

Totalt 306.000 seere fikk med seg NRKs direktesending «Festen etter fasten – Id mubarak» søndag. Etter programmet har Kringkastingsrådet fått 93 henvendelser..

Aftenposten - 23 juni 20 kl. 19:00

Er NRKs 22. juli-serie fortellingen det norske samfunnet trenger? | Roar Hagen

Gjør den oss mer handlingsdyktige som fellesskap, som nå under koronakrisen?.

VG - 23 juni 20 kl. 06:50

Sofia Helin spiller kronprinsesse Märtha i NRKs storsatsing: – Glad for å være meg selv igjen

– Jeg elsket å spille kronprinsesse Märtha – men du verden så glad jeg var for å kunne være meg selv igjen. Det er utfordrende å være så behagelig hele tiden, ha kontroll på alt slik hun hadde. Det er lite meg, sier Sofia Helin til VG..

NRK - 20 juni 20 kl. 15:50

Jensen: – Det er 50/50

Eirik Jensen var tydelig preget etter å ha tilbragt natten i fengsel, og på NRKs spørsmål om han har håp om å bli en fri mann eller ser for seg et liv i fengsel svarte han: – For å si det sånn, det er vel litt 50/50..

NRK - 15 mai 20 kl. 10:39

Salg av NRKs eiendom godkjent

Generalforsamlingen i NRK har i dag behandlet og godkjent salg av NRKs eiendom på Marienlyst til Ferd Eiendom. Avtalen sikrer NRK en minimumspris for Marienlyst på 3,75 milliarder kroner..

Aftenposten - 14 juni 20 kl. 09:51

Aftenpostens og NRKs korrespondenter ville tilbake på kontoret. Det skulle ikke bli så enkelt.

ISTANBUL (Aftenposten): Gang på gang er flyene til Istanbul blitt kansellert. Denne gang så alt bra ut. Inntil vi ble nektet å gå om bord..

Aftenposten - 12 juni 20 kl. 22:16

Dagsrevyens Yama Wolasmal: – Jeg kan i større grad relatere meg til historiene jeg skal formidle fra Midtøsten

Yama Wolasmals redaktørfar ba ham love aldri å bli journalist. Det løftet kunne han ikke gi. Nå blir han NRKs nye korrespondent i Midtøsten, som selv kom til Norge som flyktning..

VG - 11 juni 20 kl. 10:22

Faktisk.no: NRKs omstridte corona-artikkel har spredt feilinformasjon til millioner

NRK har beklaget, rettet og skrevet en omfattende oppfølger. Likevel har innholdet i deres omstridte artikkel om coronavirusets opprinnelse, spredt seg til flere millioner mennesker på nett..

Dagbladet - 10 juni 20 kl. 13:24

NRK forsvarer Id-sending

Over 600 reagerte på NRKs Id-sending «Festen etter fasten». Av disse var 172 positive..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 23:00

Kort sagt, tirsdag 9. juni

NRKs program «Festen etter fasten» og demonstrasjonen mot rasisme i Oslo. Dette er dagens kortinnlegg!.

NRK - 06 juni 20 kl. 09:49

NRKs nyhetssending fra klokka 10

.

NRK - 02 juni 20 kl. 10:48

Arve Uglum ny redaktør i Sogn Avis

NRKs programleder i «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», Arve Uglum, blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Sogn Avis. Uglum startert i jobben i den nyoppkjøpte Amedia-avisen 1. november..

NRK - 02 juni 20 kl. 09:40

Sørgelig aktuell bok om rasisme

Forfatteren Jesmyn Ward har skrevet en skremmende roman om hvordan rasismen fremdeles rammer afroamerikanere i USA. «Syng, gravløse, syng» er en vond roman om skyggesiden i amerikansk hverdagsliv, skriver NRKs litteraturkritiker..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt