NEW YORK

Fredag, 14 August, 13:37

Nyheter om NEW YORK

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 07 aug. 20 kl. 07:09

NEW YORK går til krig mot våpenlobbyen

NEW YORK reiser sak mot National Rifle Association og deres leder Wayne LaPierre. Håpet er å oppløse våpeneiernes 148 år gamle lobbyorganisasjon..

NRK - 07 aug. 20 kl. 18:22

NEW YORKs skoler åpner normalt

Alle skoler i NEW YORK vil åpne med normalt oppmøte på skolene. Det opplyser guvernør Andrew Cuomo fredag. NEW YORK har vært episenteret for koronasmitte i USA, men nå nådd målet om å ha mindre enn fem prosent smittespredning..

NRK - 06 aug. 20 kl. 04:33

Stevner bank for Trumps skattetall

Statsadvokaten i NEW YORK har stevnet banken til president Donald Trump for å få utlevert presidentens skattemeldinger, skriver NEW YORK Times. Begrunnelsen er mulige lovbrudd i forbindelse med at Deutsche Bank har gitt ham store lån...

NRK - 05 aug. 20 kl. 23:02

Frykter kaos med poststemmer i USA

Det tok sok seks uker å telle opp stemmene i NEW YORK etter demokratenes primærvalg. Ti ganger så mange som vanlig stemte per post, og poststemmene førte til kaos, skriver NEW YORK Times. Nå frykter flere det samme ved høstens presidentvalg..

NRK - 20 timer siden

Kan ha over 200.000 døde

Ifylgje ei analyse frå The NEW YORK Times, kan 60.000 personar fleire personar ha døydd av koronaviruset enn det dei offisielle tala syner. Dei skriv at over 200.

Aftenposten - Igår: 22:28

Harris og Biden møtes for første gang siden kunngjøringen

NEW YORK (Aftenposten): Duoen skal tale til nasjonen fra en skole i Joe Bidens hjemstat Delaware..

Aftenposten - Igår: 22:28

Harris og Biden møttes for første gang siden kunngjøringen

NEW YORK (Aftenposten): Duoen talte til nasjonen fra en skole i Joe Bidens hjemstat Delaware..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 22:45

NEW YORK-statsadvokat antyder bred etterforskning av Trump Organization

En statsadvokat i NEW YORK forsvarer begjæringen om innsyn i Trumps skattemeldinger og viser til meldinger om «omfattende og langvarig kriminell oppførsel»..

Aftenposten - I førrgår: 22:16

Biden har valgt. Kamala Harris blir demokratenes visepresidentkandidat.

NEW YORK (Aftenposten): Senatoren fra California kan bli den første kvinnelige visepresidenten i USAs historie..

VG - Igår: 22:41

Ashley (35) har nesten ikke vært ute siden mars: – Livredd for en ny bølge

NEW YORK (VG) I nesten et halvt år har Ashley Boehm (35) isolert seg i leiligheten i den amerikanske storbyen, som på et tidspunkt var episenter for coronapandemien..

Dagbladet - 09 aug. 20 kl. 04:11

Sint på egen megadonor

Telefonsamtalen mellom USAs president, Donald Trump, og en av de aller største pengegiverne til republikanerne, Las Vegas-mogulen Sheldon Adelson, skal ha tatt en sur vending, ifølge Politico og NEW YORK Times..

NRK - 10 aug. 20 kl. 03:47

97.000 barn smittet i USA i juli

97.000 barn testet positivt på koronasmitte på to uker i juli i USA ifølge en ny rapport, melder NEW YORK Times. 339.

NRK - I førrgår: 23:08

Nedgang på Wall Street

Alle de tre viktigste indeksene på Wall Street hadde falt da børsene stengte i NEW YORK tirsdag. Dow Jones-indeksen endte ned 0,4 prosent, S&P 500-indeksen falt med 0,8 prosent og Nasdaq-indeksen hadde en nedgang på 1,7 prosent..

P4 - 10 aug. 20 kl. 05:52

Trump positiv til plass på Mount Rushmore

USAs president Donald Trump mener han er verdig en plass på Mount Rushmore. Uttalelsen kommer etter at NEW YORK Times nylig skrev at Det hvite hus skal ha undersøkt hvordan prosessen med å få lagt til en president fungerer. Trump sier dette ikke stemmer, men mener det likevel er en god idé fordi ingen president har, ifølge ham selv, trolig utrettet mer de siste tre årene..

NRK - 06 aug. 20 kl. 18:30

Til krig mot våpenlobbyen

NEW YORK saksøker National Rifle Association for økonomisk svindel og håper å oppløse den 148 år gamle lobbyorganisasjonen. – NRAs innflytelse har vært så mektig at organisasjonen i flere tiår har unngått kontroll, sier statsadvokat Letitia James..

P4 - 23 juli 20 kl. 05:27

California har mest smitte i USA

California har nå gått forbi NEW YORK som delstaten med flest koronasmittede i USA. Økningen var på 12.807 smittede siste døgn.

NRK - 06 aug. 20 kl. 00:14

Rekorddag på NEW YORK-børsen

Den teknologitunge Nasdaq-indeksen har nå satt ny rekord tre dager på rad, tross høy arbeidsledighet og økonomisk nedgang i USA som følge av koronaviruset. Også Dow Jones-indeksen og S&P-indeksen hadde oppgang..

NRK - 05 aug. 20 kl. 10:55

Universitetssjukehus ute av drift

Eit av dei største sjukehusa i Beirut vart så øydelagd i eksplosjonen tysdag at det måtte stenge dørene. Fleire pasientar og tilsette vart skada, skriv The NEW YORK Times. Sjukehuset ligg nokre hundre meter unna hamneområdet der eksplosjonen skjedde..

NRK - 05 aug. 20 kl. 10:34

Ber om konkurstrygging

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic er hardt råka av koronakrisa og har bede om konkurstrygging i USA. Det vart klart i ein domstol i NEW YORK tysdag. Om lag 3500 stillingar har vorte kutta i Virgin Atlantic i løpet av koronakrisa..

NRK - 05 aug. 20 kl. 10:34

Virgin ber er om konkurstrygging

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic er hardt råka av koronakrisa og har bede om konkurstrygging i USA. Det vart klart i ein domstol i NEW YORK tysdag. Om lag 3500 stillingar har vorte kutta i Virgin Atlantic i løpet av koronakrisa..

NRK - 04 aug. 20 kl. 02:27

Krever å få se Trumps skattedata

Statsadvokat Cyrus Vance Jr i NEW YORK gjør et nytt rettslig forsøk på å få tilgang til president Trumps skattemeldinger. Vance vil etterforske anklager om omfattende og langvarig kriminell adferd i presidentens private firma Trump Organization..

NRK - 04 aug. 20 kl. 02:27

Krever å få sel Trumps skattedata

Statsadvokat Cyrus Vance Jr i NEW YORK gjør et nytt rettslig forsøk på å få tilgang til president Donald Trumps skattemeldinger. Vance viser til rapporter om omfattende og langvarig kriminell adferd i presidentens private firma Trump Organization..

NRK - 05 aug. 20 kl. 05:10

3,7 millioner mistet strømmen

Mer enn 3,7 millioner husstander mistet strømmen da stormen «Isaias» traff USAs østkyst tirsdag og veltet en mengde trær over kraftlinjene. Bare i NEW YORK var 870.000 uten strøm tirsdag kveld, ifølge guvernør Andrew Cuomo..

P4 - 05 aug. 20 kl. 11:46

Flere sender hjelp

Nå sender flere land helsepersonell til Libanon. Frankrike sender også store mengder medisinst utstyr for å bistå. Russland sender hjelp i form av fem fly med leger, og redningseksperter, i tillegg til annen hjelp og utstyr til å reise et feltsykehus i byen.

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 09:53

Finaledrømmen brast for Deilas lag – ute av MLS' comeback-turnering

NEW YORK City FC tok ledelsen mot Portland Timbers, men tapte til slutt 1-3 i kvartfinalen i MLS is Back-turneringen i fotball..

P4 - 25 juli 20 kl. 22:56

Var korona-innlagt i 128 dager

I NEW YORK har en 64 år gammel mann endelig fått reise hjem fra sykehus etter å ha vært innlagt med koronavirus i 128 dager. På et tidspunkt anså legene ham for å være den sykeste av alle pasientene som var innlagt med koronasmitte på Mount Sinai-sykehuset i NEW YORK. Etter 128 dager på sykehus, 51 av dem på intensiven, har mannen nå kjent som "mirakel-Larry" fått reise hjem igjen..

NRK - 23 juli 20 kl. 04:35

California har flest smittede

California har gått forbi NEW YORK og er nå delstaten med flest koronasmittede i USA. Økningen var på 12.807 smittede siste døgn, opplyste delstatsmyndighetene.

VG - 01 aug. 20 kl. 08:03

Kilder til NEW YORK Times: Microsoft kan kjøpe TikTok i USA

Hva Det hvite hus og president Donald Trump skal gjøre med den populære appen TikTok har lenge vært diskutert. Fredag varslet Trump et forbud i USA..

Dagbladet - 28 juli 20 kl. 05:04

Nytt angrep: - Trakassering

Presidentens advokater prøver nok en gang å stikke kjepper i hjulene for statsadvokaten i NEW YORK..

NRK - 30 juli 20 kl. 02:03

Munnbindmotstander koronasmittet

Republikaneren Louie Gohmert som har blitt kritisert for å ikke bruke munnbind når han er i Kongressen, har testet positivt for koronasmitte. I en video på Twitter sier Gohmert at han «visstnok har Wuhan-viruset», skriver NEW YORK Daily News..

NRK - 30 juli 20 kl. 09:03

Får ikke holde tilbake vitnemål

Ghislaine Maxwell får ikke innfridd ønsket om å holde skjult et vitneprov hun ga i en sivil sak i 2016. Det har en domstol i NEW YORK bestemt. Maxwell er siktet for å ha medvirket til overgrep sammen med avdøde Jeffrey Epstein..

NRK - 20 juli 20 kl. 07:43

BLM-måleri vandalisert i NEW YORK

Gatemåleriet til Black Lives Matter-rørsla utanfor Trump Tower i NEW YORK blei vandalisert for andre gong på 24 timar laurdag, melder NBC News. To kvinner blei arresterte same dag, mistenkt for å ha prøvd å dekke til bokstavane med svart måling..

NRK - 18 juli 20 kl. 02:35

Gradvis gjenåpning i NEW YORK

NEW YORK City fikk fredag grønt lys til å gradvis og forsiktig gjenåpning etter koronaepidemien tidligere i år. Fra neste uke vil det igjen bli tillatt å filme i gatene, dyrehager og botaniske hager kan åpnes for et redusert antall besøkende..

VG - 18 juli 20 kl. 01:44

Tech-gründer drept og partert i NEW YORK

En person er arrestert etter at en tech-gründer tirsdag ble funnet partert i sin egen luksusleilighet i NEW YORK..

Dagbladet - 23 juli 20 kl. 19:07

Sabla spennende mafiajakt

«Fear City: NEW YORK vs The Mafia» er Scorsese møter Michael Mann i dokumentarform..

Dagbladet - 24 juli 20 kl. 02:18

Må offentliggjøre «ekstremt personlige» dokumenter

En domstol i NEW YORK har besluttet at dokumenter knyttet til forholdet mellom Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein skal offentliggjøres..

NRK - 15 juli 20 kl. 04:07

NEW YORK Times forlater Hongkong

Storavisen The NEW YORK Times flytter deler av sin redaksjon fra Hongkong til Sør-Korea på grunn av Kinas nye sikkerhetslov. Tirsdag skriver avisen at dens digitale nyhetsredaksjon flyttes til Seoul fordi noen ansatte ikke får arbeidstillatelse..

VG - 23 juli 20 kl. 13:52

TV-serieanmeldelse «Fear City: NEW YORK vs. the Mafia»: I de verste familier

God PR for Rudolph «Rudy» Giuliani. Som vel kan trenge det..

NRK - 14 juli 20 kl. 00:01

5,4 mill. mistet sykeforsikring

5,4 millioner amerikanere har mistet helseforsikringen sin etter å ha blitt arbeidsløse under koronakrisen, skriver NEW YORK Times. Økningen gjelder for perioden februar til mai. California, Texas, Florida, NEW YORK og Nord-Carolina er verst rammet..

NRK - 14 juli 20 kl. 00:01

5,4 mill. mistet sykeforsikring

5,4 millioner amerikanere har mistet helseforsikringen sin etter å ha blitt arbeidsløse under koronakrisen, skriver NEW YORK Times. Økningen gjelder for perioden februar til mai. California, Texas, Florida, NEW YORK og Nord-Carolina er verst rammet..

Aftenposten - 24 juli 20 kl. 12:38

Deilas lag fikk hjelp - videre i MLS-turnering

NEW YORK City-trener Ronny Deila var avhengig av hjelp fra Los Angeles Galaxy i kampen mot Houston Dynamo for å avansere i turneringen. Det fikk han akkurat..

NRK - 24 juli 20 kl. 11:53

Skal innehalde samtalar med Epstein

Dokumenta som ein NEW YORK-dommar bad om å offentleggjere torsdag inneheld «ekstremt personleg» informasjon om Ghislaine Maxwell, melder The Guardian. Blant informasjonen skal det vere samtalar med den avdøde Jeffrey Epstein frå 2015..

VG - 23 juli 20 kl. 18:50

NEW YORK Times: USA har passert fire millioner coronasmittede

Antallet som er bekreftet smittet med coronaviruset i USA har nå passert fire millioner. Og det er ingen bedring i sikte..

P4 - 26 juli 20 kl. 09:04

Kraftig nedgang i for tidlig fødsler

Flere land rapporterer nå om langt færre for tidlig fødsler nå under koronakrisen. En undersøkelse i Danmark viser 90 prosent nedgang i premature fødsler. Og en irsk studie viser at premature fødsler falt til under en fjerdel i samme periode.

P4 - 09 juli 20 kl. 23:16

Avlyser store arrangementer i NEW YORK

Ordfører Bill de Blasio kansellerer store gatemesser og arrangementer i parker i NEW YORK. I en pressemelding opplyser han i kveld at det gjelder helt frem til 30.september.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt