NEW YORK

Mandag, 28 September, 02:00

Nyheter om NEW YORK

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 03 sep. 20 kl. 06:11

Økende kriminalitet i NEW YORK

Politiet i NEW YORK-politiet melder om økende kriminalitet i den amerikanske storbyen. Blant annet økte drapsraten i august med 34 prosent fra august i fjor. Ifølge NEW YORK Times er det i dag omtrent like mye kriminalitet som i 2012, men fortsatt bedre enn på slutten av 90-tallet, da Rudy Giuliani, som i dag er Donald Trumps personlige advokat, var borgermester.

NRK - 16 sep. 20 kl. 10:03

Røyken kan ses i NEW YORK

Røyken fra skogbrannene som herjer på den amerikanske vestkysten har spredt seg til østkysten av landet. Tirsdag kunne røyken ses i NEW YORK, skriver det meteorologiske insituttet NEW YORK Metro Weather..

NRK - 25 sep. 20 kl. 01:59

Egen vaksinesjekk i NEW YORK

NEW YORKs guvernør Andrew Cuomo (D) sa torsdag at staten vil ha sin egen uavhengige kontroll av godkjente Covid-vaksiner. Cuomo stoler ikke på Trumps valg av vaksine mot covid-19. – Vi skal ha en trygg vaksine i NEW YORK, sier han, ifølge Reuters..

E24 - 2 timer siden

NEW YORK Times: Trump betalte ikke inntektsskatt i ti av de siste 15 årene

Avisen The NEW YORK Times har mottatt skattemeldingene til president Donald Trump for mer enn de siste 20 årene..

VG - 2 timer siden

NEW YORK Times: Trump betalte ikke inntektsskatt i ti av de siste 15 årene

Avisen The NEW YORK Times har mottatt skattemeldingene for president Donald Trump de siste to tiårene..

VG - 2 timer siden

NEW YORK Times: Trump betalte 7000 kroner i skatt i 2016

Avisen The NEW YORK Times har mottatt skattemeldingene til president Donald Trump for mer enn de siste 20 årene..

NRK - I førrgår: 04:09

Digital nyttårsfeiring i NEW YORK

I et forsøk på å hindre smitte av koronaviruset, vil arrangørene av nyttårsmarkeringen på Times Square i NEW YORK nå gjøre den digital. Det blir første gang på 114 år at ikke folk samles på det populære området for å ønske det nye året velkommen..

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 10:25

Tre ting norske medier bør lære av The NEW YORK Times

Norske medier ligger helt i front av den internasjonale medieutviklingen. Lærer vi fra endringen i The NEW YORK Times, øker vi trolig sannsynligheten for at vi forblir nettopp der..

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 21:15

NEW YORK Times: Stanset konvolutt med ricin sendt til Det hvite hus

En konvolutt med det dødelige stoffet ricin ble sendt til Det hvite hus, men ble stanset på veien, melder The NEW YORK Times..

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:58

Masseskyting i NEW YORK

Flere personer skal være være skutt i NEW YORK etter en masseskyting..

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:58

To døde i NEW YORK

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i NEW YORK, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:58

To skutt og drept i NEW YORK

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i NEW YORK, melder nyhetsbyrået AP..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:22

Døden nær

Å sitte helt alene i en tom T-banevogn midt i rushtida i NEW YORK føles fullstendig uvirkelig. Men slik er det å være med på ferden når hovedpulsåra til verdensmetropolen NEW YORK slår sprekker..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:22

Døden nær

Å sitte helt alene i en tom T-banevogn midt i rushtida i NEW YORK føles fullstendig uvirkelig. Men slik er det å være med på ferden når hovedpulsåra til verdensmetropolen NEW YORK slår sprekker..

VG - 13 sep. 20 kl. 15:58

Etterforskningene mot Trump: – Han er ikke beskyttet av loven

President Trump må dele skattepapirene sine med etterforskerne i NEW YORK. De kan få en solid sak, mener Berit Berger, tidligere assisterende statsadvokat i NEW YORK..

E24 - 10 sep. 20 kl. 05:42

Restauranter i NEW YORK åpner for gjester igjen

Når restauranter i NEW YORK igjen åpne for gjester fra 30. september, skjer det med 25 prosent kapasitet og temperaturmåling ved inngangsdøren..

NRK - 10 sep. 20 kl. 03:05

Restauranter i NEW YORK åpner igjen

Når restauranter i NEW YORK igjen åpner for gjester fra 30. september, skjer det med 25 prosent kapasitet og temperaturmåling ved inngangsdøren. En av spisegjestene i følget må også registrere seg for smittesporing, opplyser guvernør Andrew Cuomo..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 05:56

Økende kriminalitet i NEW YORK

NEW YORK-politiet melder om økende kriminalitet i storbyen. Drapsraten økte i august 34 prosent fra tilsvarende måned i fjor..

NRK - 03 sep. 20 kl. 02:19

Økende kriminalitet i NEW YORK

NEW YORK-politiet melder om økende kriminalitet i storbyen. Drapsraten økte i august 34 prosent fra tilsvarende måned i fjor. I august ble det registrert 242 skytinger i byen, opp fra 91 i samme måned i 2019.

VG - 30 aug. 20 kl. 01:59

Avhopper fra det ultraortodokse jødiske miljøet i NEW YORK: – Frykter en ny stor bølge

NEW YORK (VG) I starten av coronapandemien ble det hasidiske miljøet i Brooklyn rammet ekstra hardt. På bare noen uker gikk trolig 700 menneskeliv tapt. Nå frykter avhopper Abby Stein (28) at de ikke har lært..

P4 - 23 juli 20 kl. 05:27

California har mest smitte i USA

California har nå gått forbi NEW YORK som delstaten med flest koronasmittede i USA. Økningen var på 12.807 smittede siste døgn.

NRK - 25 aug. 20 kl. 01:05

Demonstrasjoner i gang i NEW YORK

Protester mot politiet har startet i NEW YORK nå. Protestene kommer etter at Jacob Blake, en ubevæpnet svart mann, ble skutt syv ganger i ryggen i Kenosha, Wisconsin..

NRK - 24 aug. 20 kl. 19:08

NEW YORK gjenåpner

NEW YORK gjenåpner museumer, bowlingbaner og akvarium. Det vil innføres strenge avstandsregler og munnbind vil være påbudt i tillegg til tidsramme på hvor lenge man får besøket et museum..

P4 - 24 aug. 20 kl. 15:18

Fikk påvist koronasmitte for andre gang

En pasient i Hong Kong har fått koronavirus for andre gang. Det er første gang det meldes om at noen har blitt smittet igjen, skriver NEW YORK Time Ifølge NEW YORK Times er det snakk om en 33 år gammel mann. Den første gangen hadde mannen milde symptomer, mens det andre forløpet var uten..

NRK - 07 aug. 20 kl. 18:22

NEW YORKs skoler åpner normalt

Alle skoler i NEW YORK vil åpne med normalt oppmøte på skolene. Det opplyser guvernør Andrew Cuomo fredag. NEW YORK har vært episenteret for koronasmitte i USA, men nå nådd målet om å ha mindre enn fem prosent smittespredning..

E24 - 2 timer siden

NEW YORK Times: Trump betalte 7000 kroner i skatt i 2016

Trumps skattemeldinger for mer enn de siste 20 årene forteller en annen historie enn Trumps egen, ifølge avisen. Selv kaller han avsløringen for «fake news»..

NRK - 2 timer siden

NY Times: Trump har unngått skatt

President Trump skal ha betalt kun cirka 7000 kroner i skatt det året han ble valgt til president (2016). Han skal heller ikke ha betalt inn skatt i ti av de siste 15 årene. Ifølge NEW YORK Times, som har fått tilgang på skattemeldingene til Trump..

Aftenposten - 2 timer siden

NEW YORK Times: Trump betalte null i skatt i ti av siste 15 år

LAFAYETTE (Aftenposten): USAs president Donald Trump betalte bare 750 dollar i skatt det året han ble valgt..

Dagbladet - 2 timer siden

Betalte bare 7100 kroner i skatt

Som presidentkandidat og seinere som president har Donald Trump nektet å utlevere selvangivelsen sin. Nå har NEW YORK Times fått tak i dokumentene som viser hva Trump har - og ikke har - betalt i skatt..

Aftenposten - 2 timer siden

NEW YORK Times: Trump betalte null i føderal inntektsskatt i ti av siste 15 år

LAFAYETTE (Aftenposten): USAs president Donald Trump betalte bare 750 dollar i intektsskatt til USAs stat det året han ble valgt..

Aftenposten - 2 timer siden

NEW YORK Times: Trump betalte null i inntektsskatt i ti av de siste 15 år

LAFAYETTE (Aftenposten): USAs president Donald Trump betalte bare 750 dollar i intektsskatt til USAs stat det året han ble valgt..

VG - 2 timer siden

NYT: Trump betalte ikke inntektsskatt i ti av de siste 15 årene

Avisen NEW YORK Times har mottatt skattemeldingene for president Donald Trump de siste to tiårene..

P4 - 2 timer siden

Trump har ikke betalt skatt

USAs president Donald Trump skal ikke ha betalt skatt av inntekten sin ti av de siste femten årene. Det melder NEW YORK Times. I følge avisen betalte Trump like over 7000 norske kroner i skatt i 2016, det året han ble valgt som president.

Aftenposten - 15 timer siden

Storseier for Deilas lag

Ronny Deila og NEW YORK City FC fikk en pangstart og vant stort hjemme mot FC Cincinnati i MLS lørdag..

Aftenposten - 22 aug. 20 kl. 22:59

Doubletap i første runde for Ruud i NEW YORK

Casper Ruud og hans chilenske doublepartner Cristian Garín røk ut i første runde i ATP Masters i NEW YORK lørdag. Kampen ble avgjort i tredje og siste sett..

NRK - Igår: 05:35

Pågrep falsk terrorist i Canada

En 25 år gammel mann er pågrepet i Canada, siktet for å ha løyet på seg en rolle i terrorgruppen IS i flere høyprofilerte intervjuer. Canadieren har også stilt opp i intervjuer for blant annet CBC og NEW YORK Times..

NRK - I førrgår: 21:40

– Planla angrep på Det Kvite Huset

To menn er arresterte og terrorsikta for å angiveleg ha planlagt fleire terroråtak på blant anna Det Kvite Huset og Trump-tårnet i NEW YORK. Planane var inspirerte av terrorgruppa IS, ifølge nyleg publiserte rettsdokument i USA, melder AP..

P4 - I førrgår: 16:09

Saksøker Donald Trump

Donald Trumps niese Mary Trump saksøker nå onkelen for svindel. Det melder CNN. Niesen, som nylig ga ut en bok om USAs president, hevder at hun som 16-åring ble presset ut av familiebedriften av onkelen og dermed har tapt flere millioner.

NRK - I førrgår: 04:42

Tekniske problemer for Google

Google-brukere i USA opplever problemer med flere av selskapets tjenester, som blant annet e-post, YouTube og Googles dokumenttjeneste Disk. Driftsavbruddet har skjedd på østkysten av USA, ifølge nettsiden Downdetector, skriver The NEW YORK Times..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 14:37

The Met i NEW YORK gjenåpner ikke før om ett år

Et av verdens mest kjente operahus, The Metropolitan, er stengt på grunn av koronapandemien. Nå er gjenåpningen fremskjøvet til september neste år..

NRK - 24 sep. 20 kl. 08:56

Avlyser planlagde framsyningar

Metropolitan Opera i NEW YORK, eit av verdas fremste operahus, avlyser resten av sesongen. I stadfestinga står det at det ikkje er trygt verken for utøvarane eller publikum å ha framsyningar på grunn av koronasituasjonen..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 06:05

En politimann slapp unna drapstiltale. Da begynte amerikanere over hele landet å demonstrere.

I natt var det store demonstrasjoner i blant annet NEW YORK, Washington og Los Angeles.To politibetjenter skutt i Louisville i Kentucky – mistenkt pågrepet.

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 06:05

Politimenn slapp unna drapstiltale. Da begynte amerikanere over hele landet å demonstrere.

Protester oppsto i NEW YORK, Washington, Los Angeles og Boston. To politibetjenter er skutt i Louisville i Kentucky..

NRK - 22 sep. 20 kl. 23:46

Børsoppgang i USA

Etter flere dager med børsfall pekte pilene oppover i NEW YORK tirsdag. Indeksen S & P 500 steg 1,1 prosent. Aksjekursene svingte mye i løpet av dagen, men endte i pluss.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 23:44

Trump truer med å kutte støtten til NEW YORK og andre «anarkistbyer». Alle byene har ett fellestrekk.

Antallet drap har økt kraftig i USA. Trump skylder på demokratene, men økningen er like stor i byer som ledes av republikanere..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt