Nøtterøy

Lørdag, 19 September, 17:32

Nyheter om Nøtterøy

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 04 aug. 20 kl. 13:04

Coronautbrudd i Nøtterøy: – Spillerne er sjokkerte

To spillere har testet positivt på corona i håndballklubben Nøtterøy. Hele stallen er satt i hjemmekarantene. 1.

NRK - 21 aug. 20 kl. 18:08

Ny norgesrekord i nedbør

I løpet av én time falt det 58,2 millimeter nedbør på Nøtterøy. Det er ny bekreftet norgesrekord i regn per time. Det falt også 63,4 millimeter nedbør i Sandefjord fredag ettermiddag.

Aftenposten - 21 aug. 20 kl. 17:14

Ny nedbørsrekord etter styrtregn på Østlandet – meteorologene oppgraderte farenivået

Nabolaget til Erik Bleken på Nøtterøy opplevde mer regn på en time enn det er målt noe sted tidligere i Norge. I Tønsberg sentrum ble det varslet om en mulig drukningsulykke..

Aftenposten - 21 aug. 20 kl. 15:16

Ny nedbørsrekord etter styrtregn på Østlandet - Meteorologene oppgraderte farenivået

Nabolaget til Erik Bleken på Nøtterøy opplevde mer regn på en time enn det er målt noe sted tidligere i Norge. Uoffisielle målinger viser at det har falt over 50 millimeter nedbør på én time enkelte steder i Vestfold..

Aftenposten - 04 aug. 20 kl. 13:37

Smitte i topphåndballklubb: Alle spillerne sendes i karantene

Spillerne på Nøtterøy Håndball er sendt i karantene etter at to spillere testet positivt for koronaviruset..

P4 - 17 juli 20 kl. 10:57

Mann funnet død i båt

En mann er funnet død i en båt i en havn ved Nøtterøy i dag tidlig. Det opplyser Sør-Øst Politidistrikt. Dødsårsaken er ikke kjent, men politiet sier at det per nå ikke er mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt..

P4 - 28 juni 20 kl. 07:41

Mange meldinger om brann

Det har vært mange meldinger om brann i Vestfold på grunn av lynnedslag i natt. Det har vært uttrykninger blant annet i Horten, Sandefjord, Andebu, Larvik og på Nøtterøy, melder brannvesenet. I Vinje i Øvre Telemark har en hytte brent helt ned etter et lynnedslag.

NRK - 28 juni 20 kl. 06:44

Mange brannvarsler etter lynnedslag

Brannvesenet i Vestfold har rykket ut på en rekke brannmeldinger etter lynnedslag, blant annet i Horten, på Nøtterøy, i Sandefjord, Andebu og i Larvik. Iflølge værradaren på yr.no går det kraftige regnbyger med lyn og torden over Vestfold nå..

NRK - 25 juni 20 kl. 13:39

Ber om fengsel for helsearbeider

En helsearbeider på Nøtterøy bør få åtte måneders fengsel, der tre måneder gjøres betinget. Det mener aktor i saken. Kvinnen er tiltalt for uaktsomt drap etter at hun senket en pleietrengende mann ned i et badekar med altfor varmt vann i fjor..

NRK - 23 juni 20 kl. 05:27

Må møte i retten for uaktsomt drap

Rettssaken mot en ansatt ved Oserødmyra bofellesskap på Nøtterøy starter i dag. Kvinnen skulle bade en beboer, men mannen fikk brannskader av for varmt vann og døde. Hennes forsvarer Knut H.

NRK - 01 juni 20 kl. 23:44

Tre utebranner i Vestfold

Brannvesenet i Vestfold har mandag kveld slukket tre branner. På Nøtterøy brant en gapahuk ned ved Hårkollen, og mellom Tørkopp og Hella var det en mindre skogbrann som ble slukket av ungdommer. Dte brant også i et tre på Ringshaugstranda i Tønsberg..

NRK - 03 mai 20 kl. 20:07

Tre menn falt av vannscooter

Ingen ble skadet da tre menn havnet i sjøen ved Rosanes på Nøtterøy etter å ha falt av en vannscooter. Ifølge politiet lå de rundt fem minutter i vannet før de ble plukket opp av en båt. Mennene er rundt 40 år og ble sett til av ambulansepersonell..

NRK - 03 mai 20 kl. 20:07

Tre menn falt av vannskuter

Ingen ble skadet da tre menn havnet i sjøen ved Rosanes på Nøtterøy etter å ha falt av en vannskuter. Ifølge politiet lå de rundt fem minutter i vannet før de ble plukket opp av en båt. Mennene er rundt 40 år og ble sett til av ambulansepersonell..

Aftenposten - 18 mars 20 kl. 15:00

Tidligere norsk landslagstrener til 1.-divisjonsklubb

Robert Hedin er landslagstrener for USA. Nå blir han trener for Nøtterøy Håndball..

NRK - 04 jan. 20 kl. 13:47

Pågrepet etter brann på Nøtterøy

Politiet har pågrepet to menn etter brannen på Nøtterøy i Vestfold og Telemark lørdag morgen. Bakgrunnen er vitneopplysninger og andre spor på stedet, opplyser politiet..

NRK - 04 jan. 20 kl. 06:13

Brann i hus på Nøtterøy

Nødetatene rykket tidlig lørdag morgen ut til brann i et hus på Nøtterøy. Det bor ikke folk i huset. Fire personer i et nabohus er evakuert på grunn av mye røyk og spredningsfare, opplyser Sør-Øst politidistrikt..

P4 - 10 feb. 20 kl. 16:11

Falt fra tak

En person falt ned fra et tak på Nøtterøy i ettermiddag. Det skjedde i forbindelse med arbeid. Skadeomfanget er så langt ikke kjent..

Aftenposten - 30 jan. 20 kl. 12:02

Viking-smell i opprykkskampen: – Utrolig skuffende

Det ble en tung start på andre halvdel av sesongen for Viking. Søndag møter de Nøtterøy borte..

Aftenposten - 11 nov. 19 kl. 12:43

KRS avgjorde fem sekunder før slutt: – Tror det er mulig å rykke opp

Kristiansand Topphåndball (KRS) avgjorde fem sekunder før slutt i seieren over Nøtterøy. De to poengene gjør at KRS nå kun er tre poeng unna direkte opprykksplass..

NRK - 08 nov. 19 kl. 14:14

Reddet ugle fra pipe

Brannvesenet har reddet en ugle ut av en pipe på Nøtterøy. Ugla satt bak feierluken i bunn av pipa og ble båret ut terassedøra..

P4 - 29 okt. 19 kl. 15:52

- Bør gå sammen for å få oppreisning

- Alle som har blitt rammet av NAV-skandalen bør gå sammen for å få oppreisning. det sier Svein Erik Lundstein fra Nøtterøy i Vestfold som er en av flere titalls personer som kan være uskyldig dømt for trygdesvindel. Han ble dømt til 45 dagers fengsel og sonet med fotlenke for å ha reist til Spania mens han fikk arbeidsavklaringspenger fra NAV.

Dagbladet - 21 sep. 19 kl. 17:03

Bil braste gjennom vegg: - En skremmende lyd

En person kjørte gjennom en lettvegg på Nøtterøy - og ble hengende nærmest i løse lufta..

NRK - 12 sep. 19 kl. 09:30

Nøttlending blir utenrikssjef i NRK

Sigurd Falkenberg Mikkelsen fra Nøtterøy er ansatt som utenrikssjef i NRK. Mikkelsen har bred og tung utenrikskompetanse, og har tidligere vært NRK-korrespondent i Midtøsten. Han tiltrer stillingen kommende mandag..

Aftenposten - 13 juli 19 kl. 16:48

Kvinne skadet i «vikingskip» på Nøtterøy

En kvinne i 30-årene er skadet etter at hun fikk bommen til seilet over seg om bord i en vikingskip-kopi på Nøtterøy..

NRK - 10 juli 19 kl. 19:05

Skogbrann på Nøtterøy

Brannvesenet har lokalisert at det er rundt 30 kvadratmeter som brenner mellom Banebakken og lysløypa i Teieskogen på Nøtterøy..

NRK - 17 mai 19 kl. 19:36

Kontroll på skogbrann på Nøtterøy

Etter intensiv slokkeinnsats har brannvesenet fått kontroll over skogbrannen på Nøtterøy i Færder kommune. Etterslokk vil pågå en god stund. Skogbrannen på Nøtterøy brøt ut bak badeland ved Ramberg.

P4 - 14 aug. 19 kl. 16:33

Rykket ut til gutt med lekesverd

Bevæpnet politi rykket ut i Nøtterøy i Vestfold i ettermiddag etter å ha fått beskjed om at en mann med maske og sverd gikk i skogen i nærheten av en skole. Aksjonen ble avblåst ganske fort da det viste seg å være en gutt som hadde kledd seg ut og hadde et lekesverd..

P4 - 17 mai 19 kl. 18:55

Skogbrann på Nøtterøy

En skogbrann har brutt ut på Nøtterøy. Det brenner nå bak et badeland, men det skal foreløpig ikke være fare for nærliggende bebyggelse, opplyser politiet..

NRK - 17 mai 19 kl. 18:17

Gressbrann på Nøtterøy

Nødetatene rykker ut på melding om gressbrann ved badeland på Nøtterøy. Politiet melder om at det ser ut som skogbran og at flere hus er truet..

Aftenposten - 17 mai 19 kl. 18:21

Skogbrann på Nøtterøy i Færder kommune

En skogbrann har brutt ut på Nøtterøy bak et badeland. Det skal ikke være fare for nærliggende bebyggelse, opplyser politiet..

Aftenposten - 07 mai 19 kl. 10:31

Enebolig overtent på Nøtterøy – alle kom seg ut

Alle kom seg velberget ut fra eksplosjonsartet brann på Nøtterøy. Brannvesenet hindret spredning til skogen rundt..

VG - 08 juni 19 kl. 20:44

Boksebautaen Tangstad fyller 60: - Jeg var nær ved å dø

NØTTERØY (VG) Norges boksehistoriske bauta Steffen Tangstad vil bli feiret på sin 60-årsdag ved at det avdukes en byste av ham i hjembyen Tønsberg. For to måneder siden var han en hårsbredd fra å dø..

Aftenposten - 23 mars 19 kl. 08:29

Mann alvorlig skadet i knivstikking på Nøtterøy

En mann behandles for alvorlige skader etter å ha blitt stukket med kniv i en privatbolig på Nøtterøy i Vestfold..

NRK - 07 mai 19 kl. 11:01

Bolig i Vestfold i full fyr

Det brøt tirsdag formiddag ut brann i en bolig på Nøtterøy i Vestfold. Boligen vil trolig brenne ned. Alle personene tilknyttet boligen er gjort rede for.

NRK - 23 mars 19 kl. 17:33

Ingen avhør etter knivstikking

Politiet har foreløpig ikke fått avhørt mannen i 40-årene som ble pågrepet etter at en mann ble stukket med kniv i en bolig på Nøtterøy i natt. Politiadvokat Torje Arneson sier at mannen i 20-årene som ble stukket, ikke skal være livstruende skadd..

VG - 23 mars 19 kl. 10:09

Mann stukket - alvorlig skadet

Natt til lørdag ble en mann i 20-årene fraktet til sykehus med alvorlige stikkskader etter at politiet fikk inn melding om knivstikking på Nøtterøy..

NRK - 23 mars 19 kl. 08:23

Alvorlig skadet i knivstikking

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter knivstikking i en privat bolig på Nøtterøy i Færder kommune i Vestfold. Den antatte gjerningsmannen i 40-årene ble pågrepet i et skogholt i nærheten..

VG - 13 mars 19 kl. 15:49

Alf Johan Halvorsen begravet: Den fineste latteren i verden

NØTTERØY KAPELL (VG) Alf Johan Halvorsen, som omkom etter å ha blitt badet i for varmt vann i en omsorgsbolig, ble begravet i dag..

VG - 13 mars 19 kl. 08:17

Skole i Vestfold stengt etter uværet

Onsdagens undervisning ved Nøtterøy videregående skole i Færder kommune er avlyst på grunn av uværet «Gareth»..

NRK - 17 jan. 19 kl. 05:46

Flertall for Nøtterøy-bru

Et klart flertall av politikerne i Færder kommune stiller seg bak planen om nye bru fra Vear i Tønsberg til Kaldnes på Nøtterøy. I går kveld stemte kommunestyret over intensjonsavtalen som ble skrevet under i romjula. 38 stemte ja og 9 stemte nei..

Aftenposten - 05 mars 19 kl. 14:58

Omsorgsarbeidet siktet for å ha skåldet psykisk utviklingshemmet til døde

NØTTERØY (Aftenposten) En kvinne i 30-årene er siktet i forbindelse med at en pasient døde etter å ha blitt badet i for varmt vann i en omsorgsbolig på Oserødmyra bofellesskap i Færder kommune..

Hegnar.no - 19 feb. 19 kl. 11:09

Ga 48 mill. for villa i 2007 - legges nå ut for salg

Luksuseiendom med 70 meter lang privat strandlinje og 55 kvadratmeter stor brygge på Nøtterøy skal selges..

NRK - 06 feb. 19 kl. 19:39

Elever forsøkt lokket inn i bil

Onsdag ettermiddag skal to elever på SFO ved en skole i Tønsberg ha blitt forsøkt lokket inn i en bil, skriver Tønsbergs Blad. Tidligere samme dag meldte politiet om at en gutt (12) skulle ha blitt forsøkt lokket med godteri på Nøtterøy..

NRK - 06 feb. 19 kl. 14:24

Forsøkte å lokke 12-åring

En 12 år gammel gutt skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil ved 10-tiden i morges. Hendelsen skjedde i Torødveien på Nøtterøy. Ifølge politiet kjørte mannen en rød bil.

VG - 04 feb. 19 kl. 18:13

Samboeren i fødselsdrama: – Sjefen min viste ingen medfølelse

NØTTERØY (VG) Oskar Wilhelmsen og Heidi Markussen opplevde drama på fødestuen da legene kjempet for livet til deres for tidlig fødte datter. – Sjefen min viste ingen medfølelse og krevde at jeg skulle fikse en vakt den helgen, sier Wilhelmsen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt