Nødvendig

Friday, 21 January, 21:21

Nyheter om Nødvendig

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 12 jan 22 kl. 10:04

Konspirasjonsteoretikeren Putin?

Det er ikke utenkelig at Vladimir Putin og folk rundt ham oppriktig tror at Russland er beleiret av krefter som ønsker hegemoni i Europa og verden. Og at det er Nødvendig å stanse dem med militærmakt i Ukraina..

Dagbladet - 27 okt 21 kl. 15:43

Mener 130 000 døde uNødvendig

Deborah Birx var Trumps corona-koordinator. Hun mener administrasjonen var «distrahert» av det kommende valget og opptrådte på en måte som førte til at over 130000 amerikanere døde uNødvendig..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 15:31

Tegnell advarer: Kan bli Nødvendig med tiltak

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell advarer om at svenske helsemyndigheter kan bli nødt til å gjeninnføre smitteverntiltak..

NRK - 08 nov 21 kl. 21:27

Må ikke nøle med tiltak i kommunene

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen løpende vurderer om vi skal øke bruken av koronasertifikat og at kommuner må innføre lokale tiltak raskt. Den siste tiden har både tallet på smittede og innlagte på sykehusene med koronavirus økt. Innlagttallene nærmer seg 200.

Klartale - 08 nov 21 kl. 10:41

Høye smittetall i Trondheim

Smittetallene har økt kraftig i Trondheim de siste dagene. Nå vurderes det om strengere tiltak er Nødvendig i byen..

NRK - 07 nov 21 kl. 02:37

Brann i kafélokale i Oslo

Det brenner i et kafélokale i Oslogate på St. Halvards plass i Gamlebyen. Politiet mistenker at brannen er påsatt.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:37

Tror skolevold er underrapportert

Arbeidstilsynet ble kun varslet om 13 vold- og trusselhendelser i Oslo-skolen mellom 2016 og 2020 og advarer mot underrapportering. Dagsavisen skriver at Oslo-skolen i samme tidsrom har hatt i underkant av 2.000 volds- og trusselhendelser som defineres som svært alvorlige.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 09:12

Dette er årets TV-comeback

Dexter: New Blood føles aldri som en Nødvendig serie. Det er likevel godt å ha morderen tilbake, åtte år etter han….

VG - 05 nov 21 kl. 23:34

Stor våpenkontroll i Oslo: To tatt med kniv etter ti minutter

Fredag kveld har Oslopolitiet stoppet 950 personer for å sjekke om de bar våpen. Politiet mener den siste tidens voldsepisoder viser hvorfor det er Nødvendig..

VG - 05 nov 21 kl. 23:34

Stor våpenkontroll i Oslo: Seks tatt med kniv

Fredag kveld har Oslopolitiet stoppet 950 personer for å sjekke om de bar våpen. Politiet mener den siste tidens voldsepisoder viser hvorfor det er Nødvendig..

VG - 05 nov 21 kl. 21:58

Én av fire elever smittet ved skole i Trondheim – ser ikke behovet for å stramme inn

113 av 450 elever ved Ila barneskole i Trondheim har testet positivt, men kommunen mener det ikke er Nødvendig med strengere tiltak..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 12:28

Undervurderer kunnskapsministeren hvor viktig det er at elevene er på skolen?

Fraværsgrensen er helt Nødvendig. Det bør kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) erkjenne..

NRK - 07 okt 21 kl. 13:28

Nok med vanlige renholdsrutiner

FHI mener det ikke lenger er Nødvendig med regelmessig spritvask av utstyr og overflater. – Vi tenker at tiden er inne for å gå tilbake til vanlige renholdsrutiner. Regelmessig sprit av utstyr er ikke Nødvendig, svarer Mette Fagernes, seniorrådgiver ved Folkehelseinstituttet (FHI)..

E24 - 04 nov 21 kl. 14:08

Europris ser igjennom høyere fraktkostnader: – Vi eksisterer på grunn av lave priser

Europris-sjefen venter at økte fraktkostnader vil slå ut i økte priser neste år. Men, han er villig til å selge med tap for å opprettholde markedsandeler, hvis Nødvendig..

VG - 03 nov 21 kl. 13:11

Støre vil «reparere» forholdet til Sverige

KØBENHAVN (VG) statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener der er Nødvendig å reparere forholdet til Sverige etter pandemien. Derfor blir Stockholm reisemålet for han første offisielle utenlandstur..

NRK - 03 nov 21 kl. 06:29

Hærverkssiktet fengsles i fire uker

Mannen som er siktet for hærverk i Fjære kirke i Grimstad er i Agder tingrett varetektsfengslet i fire uker. Frykten for at han skulle begå skadeverk mot flere kirker er hovedårsaken til fengslingen, skriver Agderposten. Ifølge kjennelsen fra Agder tingrett, signert dommerfullmektig Tone Solfjeld Pedersen, har mannen gitt uttrykk for at han vil begå nye skadeverk mot Fjære kirke og andre kirker i Norge.

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 18:30

Hvordan unngå uNødvendig krangling? Noen ganger er det best ikke å si noe.

Du må faktisk ikke alltid forsvare deg i en krangel. Ikke å si fra er også en slags frihet..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 17:28

Rekordmange innlagt med korona, men ingen nye tiltak. Her er tre grunner.

Smitten har økt i lengre tid. Nå blir også flere lagt inn på sykehus i Trondheim, men ingen nye tiltak er Nødvendig..

Dagbladet - 05 okt 21 kl. 13:41

- UNødvendig med dose tre til alle

FHI anbefaler at eldre får en tredje vaksinedose, en såkalt boosterdose. Vaksineekspert Gunnveig Grødeland mener imidlertid at det ikke er Nødvendig å gi dose tre til befolkningen generelt..

NRK - 05 okt 21 kl. 10:47

Etterforsker hundeangrepssak

Etterforskningen pågår fortsatt i hundeangrepssaken fra juni 2021 i Brummundal, skriver politiet i Innlandet i en pressemelding. Opplysninger som har fremkommet gjør det Nødvendig med ytterligere etterforskningsskritt, skriver de. Et barn døde 5.

NRK - 02 nov 21 kl. 13:46

Sterkt innlegg fra øystatsleder

Presidenten i stillehavsstaten Palau, Surangel S. Whipps, holdt et av de sterkeste innleggene på klimatoppmøtet i Glasgow tirsdag. De fleste av øyene i Palau er koralløyer og er truet av havstigningen som følger av den globale oppvarmingen.

NRK - 01 nov 21 kl. 18:16

Macron etterlyser mer fra de store

Frankrikes president Emmanuel Macron ber de største utslipperne gjøre mer for å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader. Macron mener det er helt Nødvendig at land med størst CO2-utslipp oppjusterer løftene sine. – Det viktigste de to neste ukene her på COP er at de største utslipperne hvis nasjonale strategier ikke har rettet seg etter målet om 1,5 graders oppvarming, øker sine ambisjoner.

NRK - 01 nov 21 kl. 02:17

Macron gjentok fiskeri-trusler

Frankrikes president Emmanuel Macron gjentok søndag at britene må vike i fiskestriden som har oppstått etter brexit. Hvis ikke Storbritannia kommer oss i møte, er det Nødvendig med gjengjeldelser i handelspolitikken, advarte Macron ifølge AFP/NTB..

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 22:43

Facebooks egne eksperter tviler på at det er mulig å fjerne uønsket innhold

Selskapets ingeniører mener Nødvendig teknologi ennå ikke er utviklet. De tviler også på at den noen gang vil komme..

NRK - 30 okt 21 kl. 17:09

Lite aktuelt å flytte uvaksinerte

Helsedirektoratet sendte 21. oktober ut et brev til alle landets kommuner for å opplyse at kommunene kan omplassere uvaksinerte helsepersonell hvis det anses som Nødvendig. Men rundt om i Kommune-Norge oppleves dette som lite aktuelt, ifølge KS.

NRK - 29 okt 21 kl. 15:32

Forlenger innreiserestriksjonslov

Fredag ble det lagt fram en lovproposisjon om å forlenge innreiserestriksjonsloven til 1. mai 2022, opplyser justis- og beredskapsdepartementet i en pressemelding. Midlertidig lov om innreiserestriksjoner for utlendinger ble vedtatt i juli 2020, med formål om å avgrense retten til innreise når det er Nødvendig, for å beskytte mot koronaviruset.

NRK - 28 okt 21 kl. 09:36

Farevarsel om sterk vind

Det er sendt ut gult farevarsel om vindkast på inntil 35 meter per sekund i Nord-Troms og kyst- og fjordstrøkene i Vest-Finnmark. – Torsdag kan det lokalt komme vindkast på 30–35 meter i sekundet og snøfokk som konsekvens av vinden, skriver Meteorologene på Twitter. De skriver at flere ferger allerede er innstilt.

NRK - 27 okt 21 kl. 13:45

Nasjonale tiltak kan bli aktuelt

I en pressemelding skriver helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) at det kan bli aktuelt med nye nasjonale tiltak igjen. – Pandemien er ikke over, og vi ser nå at smittetallene øker flere steder. Hvis det kommer en stor økning i smittespredningen lokalt eller nasjonalt som gir høy belastning på helsetjenestene, må kommunene være forberedt på å begrense smittespredningen gjennom lokale tiltak.

NRK - 26 okt 21 kl. 15:30

FN: Nasjonale mål ikke nok

De nasjonale klimamålene som er meldt inn til FN så langt vil bare redusere klimagassutslippene med 7.5 prosent i 2030. Det er et godt stykke unna målet om 55 prosent kutt som er Nødvendig for å begrense global oppvarming til 1.

NRK - 26 okt 21 kl. 15:30

FN: Nasjonale mål langt fra nok

De nasjonale klimamålene som er meldt inn til FN så langt vil bare redusere klimagassutslippene med 7,5 prosent i 2030. Det er et godt stykke unna målet om 55 prosent kutt som er Nødvendig for å begrense global oppvarming til 1,5 grader. Det skriver FNs miljøprogram (UNEP) i sin nyeste Emissions Gap Report.

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 06:30

Er master den nye bachelorgraden? Ja, sier jobbeksperten.

Innsender opplever at alle krever mastergrad. Er det Nødvendig med mastergrad for å få jobb?.

NRK - 24 okt 21 kl. 12:43

Ber staten overta luftambulansen

Regjeringen vil utrede en statlig overtakelse av luftambulansen. Universitetssykehuset Nord-Norge mener en tidkrevende utredning er uNødvendig, og mener staten bør overta så fort som mulig..

VG - 22 okt 21 kl. 17:23

Plateanmeldelse: Elton John – «The Lockdown Sessions»: Gjest på egen fest

Sir Eltons pandemi-jukeboks har blitt en uvanlig sprikende og uNødvendig affære..

VG - 22 okt 21 kl. 17:23

Plateanmeldelse: Elton John – «The Lockdown Sessions»: Gjest på egen fest

Sir Eltons pandemi-jukeboks har blitt en uvanlig sprikende og uNødvendig affære..

NRK - 21 okt 21 kl. 22:09

Greta Thunberg etterlyser lederskap

Ti dager før starten av klimatoppmøtet i Glasgow skriver klimaaktivisten Greta Thunberg i en kronikk i The Guardian at verden mangler lederskap i klimakrisen. – Alt vi trenger er én – en verdensleder eller ett rikt land eller en stor TV-stasjon eller avis som bestemmer seg for å være ærlig og virkelig behandler klimakrisen som den krisen det er, skriver hun. Thunberg skriver at om vi skal nå målene i Paris-avtalen er det Nødvendig med umiddelbar, drastiske, årlige utslippskutt på en skala verden aldri har sett.

NRK - 20 okt 21 kl. 16:32

Krever ekstraordinært ski-ting

Buskerud skikrets har ikke lenger tillit til styret i Norges Skiforbund. Det kommer fram i et brev sendt forbundet som Adressa har fått tilgang på. – Uavhengig av utfallet av pågående personalkonflikt, har ikke Buskerud skikrets tillit til at sittende skistyre vil være i stand til å gjenopprette Nødvendig tillit og omdømme ovenfor sponsorer, frivillige, aktive og alle andre som er opptatt av skisporten, sier Steinar Berthelsen som er leder i Buskerud skikrets til NRK..

VG - 19 okt 21 kl. 19:03

Strømsjokket må dempes

Rekordhøye strømpriser rammer hardt. De som sliter, må få Nødvendig hjelp. Ellers kan denne vinteren ende med nye gjeldsslaver..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 18:00

Aftenposten mener: Nødvendig konflikt med Tyrkia

Menneskerettigheter er ikke et lands «indre anliggende»..

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

NRK - 15 okt 21 kl. 00:43

Risikerer omvalg i Berlin

Det kan bli Nødvendig med omvalg i to valgkretser i Berlin som følge av uregelmessigheter ved lokalvalget i september Lederen for valgmyndigheten, Petra Michaelis, sier at uregelmessighetene kan ha hatt innflytelse på valgresultatet, og hun har derfor levert inn en klage til Berlins forfatningsdomstol..

VG - 13 okt 21 kl. 02:22

England: Nær én av fem kritisk syke er gravide og uvaksinerte

Blant coronasyke som må få livsNødvendig behandling i England, er nesten én av fem gravide – og uvaksinerte. Nye studier får helsemyndighetene til å be gravide om å ta vaksinen så raskt som mulig..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 18:00

Strategien for hurtigtesting i skolen bør justeres. Dagens løsning vil gi mye mer smitte enn Nødvendig.

Dagens anbefalte løsning vil gi vesentlig mer smitte enn Nødvendig..

VG - 12 okt 21 kl. 19:03

Nakstad: FHI-råd gjorde den fjerde smittebølgen «uNødvendig stor»

Espen Rostrup Nakstad kommer i sin nye bok med hard skyts mot FHIs rolle i flere smittebølger..

VG - 12 okt 21 kl. 10:00

Hamilton forklarer kraftsalve: – Ikke forvent at jeg er høflig og rolig

Lewis Hamilton (36) vil ikke beklage utbruddet underveis i Tyrkia Grand Prix. Han mener det er Nødvendig med takhøyde og avviser påstander i britisk presse..

NRK - 12 okt 21 kl. 09:01

Vil stramme inn sikkerhetsloven

Regjeringen foreslår innstramminger i sikkerhetsloven for å sikre økt kontroll med oppkjøp som kan påvirke nasjonal sikkerhet. Lovforslaget er nå sendt på høring med tre måneders frist for innspill. Det er Nødvendig og ønskelig at bedrifter og kapital fra andre land investerer i norsk kompetanse og arbeidsplasser.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt