Mutert

Mandag, 19 April, 23:46

Nyheter om Mutert

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 feb. 21 kl. 12:48

Ikke Mutert virus

Det er ikke påvist Mutert virus i den første analyserte prøven fra koronautbruddet på Tidemands Cafe i Mandal, opplyser Lindesnes kommune. Kommunen venter prøvesvar fra fire kafegjester, men det anses som lite sannsynlig at disse er Mutert virus..

NRK - 12 feb. 21 kl. 13:47

Mutert virus påvist i førebels test

Eit tilfelle av ein Mutert virusvariant er påvist i ein førebels prøvetest frå Folkehelseinstituttet i bydel Sagene i Oslo, opplyser bydelsdirektør Morten Sanden til NTB. Det kan ta opptil ei veke før det er heilt bekrefta at det er Mutert virus..

NRK - 04 feb. 21 kl. 07:58

Veit ikkje smittekjelda med Mutert

Smittevernoverlege Frank van Betten veit framleis ikkje korleis ein person busett i Bergen vart smitta av sør-afrikansk Mutert koronavirus. – Det er eit stort oppsporingsarbeid, og me er bekymra for å finna fleire med slik Mutert smitte, seier han..

NRK - 04 feb. 21 kl. 07:58

Veit ikkje kjelda til Mutert smitte

Smittevernoverlege Frank van Betten veit framleis ikkje korleis ein person busett i Bergen vart smitta av sør-afrikansk Mutert koronavirus. – Det er eit stort oppsporingsarbeid, og me er bekymra for å finna fleire med slik Mutert smitte, seier han..

NRK - 26 mars 21 kl. 05:31

Ni av ti prøver er Mutert variant

Analyserte koronaprøver i Møre og Romsdal viser at ni av ti koronasmitta i fylket no har ein Mutert koronavariant. Det skriv rbnett. Førre veke analyserte labben på Molde sjukehus nesten 7000 koronaprøver.

NRK - 23 mars 21 kl. 15:34

Mutert virus i Kristiansund

Kristiansund har i dag fått stadfesta deira første tilfelle av murtert koronavirus, melder kommunen. Dei er usikker på om det er den engelske eller sørafrikanske varianten førebels. – Dette er som forventa.

Klartale - 16 mars 21 kl. 11:21

Kan ha funnet Mutert virus fra Brasil i Vestby

Et Mutert virus fra Brasil kan være oppdaget i Vestby. Det viser undersøkelse av en koronatest..

NRK - 05 mars 21 kl. 18:45

Mutert virus i Stavanger-barnehage

To ansatte i Bekketunet barnehage i Stavanger har fått påvist koronasmitte. Det er snakk om en Mutert virusvariant, men det er foreløpig ukjent hvilken mutasjon. Det skriver Aftenbladet.

Klartale - 05 mars 21 kl. 13:42

Sier det er et utbrudd med Mutert virus på sykehus

Flere personer er smittet med korona på Ullevål sykehus i Oslo. Det er et Mutert virus..

NRK - 05 mars 21 kl. 13:39

Mutert virus utbrudd på Ullevål

Ullevål sykehus i Oslo har fått et utbrudd med Mutert virus på ortopedisk avdeling.Pressevakt Anders Bayer ved Oslo universitetssykehus bekrefter utbruddet overfor VG. – Vi jobber med de utfordringer dette gir oss og med å få ut informasjon, sier han til avisen.

NRK - 05 mars 21 kl. 13:21

Utbrot av Mutert virus på Ullevål

Det er eit utbrot av Mutert virus på ortopedisk avdeling på Ullevål sjukehus i Oslo, melder VG. Sjukehuset vil kome tilbake med nærare informasjon om omfanget av utbrotet seinare..

VG - 04 mars 21 kl. 18:53

Oslo-skole stenger etter påvist Mutert variant på nesten alle trinn

Vestli skole i Oslo stenger for all fysisk undervisning etter at det er påvist tilfeller av Mutert coronavirus på seks av syv trinn..

NRK - 03 mars 21 kl. 19:19

Ni nye tilfeller av Mutert virus

Fylkeslegen i Agder opplyser at det i Arendal er registrert ni nye smittede av Muterte virusvarianter. Smittetilfellene knytter seg til gårsdagens utbrudd. Da opplyste kommunen at det var ti nye tilfeller med Mutert koronavirus..

NRK - 03 mars 21 kl. 11:46

Påvist Mutert korona i Alta

Det er påvist Mutert korona-virus i Alta, det melder kommunen. Nå kartlegges det om flere som kan være smittet av den Muterte varianten..

NRK - 02 mars 21 kl. 22:03

Ti smitta av Mutert virus i Arendal

Ti personar er smitta av ein Mutert variant av koronaviruset, det stadfestar ordførar Robert Cornels Nordli til NRK. Ordføraren seier at alle dei smitta har kjent smitteveg, og at smittesporingsteamet har oversikt over situasjonen..

VG - 26 feb. 21 kl. 09:18

Smitteutbrudd i Tromsø: - Vi vet ikke om utbruddet vi har er Mutert

Tromsø har et pågående smitteutbrudd og et «stort antall personer» er satt i karantene. Kommuneoverlege sier de behandler utbruddet som Mutert virus..

NRK - 26 feb. 21 kl. 06:35

Mutert virus skaper uro

Amerikanske forskere mener å ha påvist enda et Mutert koronavirus som både er mer smittsomt og som ser ut til å være mer motstandsdyktig mot vaksiner. Viruset kan også være farligere enn tidligere varianter. Forskere ved University of California San Francisco står bak studien som kan forklare hvorfor delstaten har opplevd en dramatisk økning i antall tilfeller av covid-19 og koronarelaterte dødsfall de siste månedene..

NRK - 25 feb. 21 kl. 20:43

Mutert virus dominerer i Bærum

Etter en periode med lave smittetall har antallet nye smittede økt kraftig i Bærum denne uken. 97 personer har testet positivt for korona de siste sju dagene. Kommuneoverlegen i Bærum forteller at opp mot 60 prosent av tilfellene er Mutert virus..

NRK - 24 feb. 21 kl. 13:34

Smittede med Mutert virus anmeldt

To personer som fikk påvist Mutert koronavirus i Tysvær i Rogaland er anmeldt for brudd på smittevernloven. De ble smittet etter besøk i hjemlandet, og skal ha beveget seg utenfor eget hjem etter at de fikk påvist smitte, melder Haugesunds Avis..

NRK - 23 feb. 21 kl. 17:01

Mutert virus i Tysvær

Det er påvist Mutert virus hos to smittede i Tysvær kommune, og kommunen venter nå på svar på hvilken variant dette gjelder. – Det jobbes med smittesporing og testing, det er foreløpig en uavklart og krevende situasjon, skriver kommunen tirsdag..

NRK - 21 feb. 21 kl. 18:47

Mutert virus ved skole i Bærum

Hele 3. trinn ved Valler videregående skole er satt i karantene etter at en elev har fått påvist Mutert virus. Det skriver smittevernoverlegen i Bærum.

NRK - 19 feb. 21 kl. 05:56

80 prosent er Mutert virus

Det er ingen tvil om at det Muterte viruset har spredd seg, det melder Sykehuset Østfold, som nå er i gang med å teste alle positive koronaprøver for Mutert virus. Prøver som er analysert denne uka viser at nesten 80 prosent av de positive koronaprøvene er den engelske virusvarianten..

NRK - 13 april 21 kl. 13:39

Ti personer med Mutert virus

Ti personer i Steinkjer har fått påvist virusvarianten fra California. Det opplyser Gollaug Belbo Ringseth, assisterende kommuneoverlege i Steinkjer..

Klartale - 13 april 21 kl. 11:22

Mutert virus fra California er funnet i Steinkjær

En person i Steinkjær er korona-smittet av en virusvariant fra California i USA. Det er ukjent hvor personen er blitt smittet..

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:24

Mulig Mutert virus i Moss

Ti elever ved Bytårnet skole i Moss har fått påvist korona siden fredag. På bakgrunn av smittemønsteret mistenker kommuneloverlegen at det kan dreie seg om et Mutert virus. Derfor er prøvene av alle de ti smittede sendt til ekstra analyse..

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:24

Mulig Mutert virus på skole i Moss

Ti elever ved Bytårnet skole i Moss har fått påvist korona siden fredag. På bakgrunn av smittemønsteret mistenker kommuneloverlegen at det kan dreie seg om et Mutert virus. Derfor er prøvene av alle de ti smittede sendt til ekstra analyse..

NRK - 15 feb. 21 kl. 19:43

Mutert virus i hjemmesykepleien

Over 100 personer er satt i karantene etter det ble påvist Mutert virus i hjemmesykepleien i Moss i Østfold. Totalt har fire brukere og åtte ansatte testet positivt for koronavirus. Den engelske virusvarianten er så langt påvist i én av 12 prøver..

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:18

Mutert virus stenger New Zealand

Tre tilfeller av et Mutert koronaviruset er registrert på New Zealand, og den største byen Auckland er stengt ned i tre dager, melder Reuters. Det er første gang siden august at myndighetene på New Zealand stenger en rekke virksomheter..

NRK - 10 april 21 kl. 16:57

Flere smittet etter fest i Hemsedal

Titalls personer var samlet til private fester i Hemsedal i påsken. Kommunens smittesporingsteam har så langt avdekket sju smittetilfeller og mistenker Mutert virus. De ber folk som har vært på festene, om å teste seg..

VG - 08 april 21 kl. 17:53

Vi trenger ikke bli livredde

En Mutert virusvariant har gitt utbrudd blant vaksinerte. Slikt får det til å gå kaldt nedover ryggen på oss..

Klartale - 11 feb. 21 kl. 12:15

Flere hundre må teste seg for Mutert virus i Trondheim

I helga var folk med Mutert korona innom flere steder i Trondheim. Nå blir flere hundre bedt om å teste seg for smitte..

NRK - 06 april 21 kl. 19:04

Indisk virusvariant funnet i USA

En Mutert variant av koronaviruset er påvist i California av forskere ved Stanford-universitetet, melder Los Angeles Times. Mutasjonen ble første gang oppdaget i India 24. mars, ifølge BBC.

NRK - 10 feb. 21 kl. 15:26

Mutert virus i butikk i Fredrikstad

Det er påvist tilfeller av Mutert virus blant ansatte i en butikk i Østfoldhallen i Fredrikstad. Ingen kunder har blitt utsatt for smitte, ifølge kommunen. Smitten har spredt seg fordi ansatte har gjort forefallende arbeid mens den har vært stengt..

NRK - 10 feb. 21 kl. 10:01

Tre nye mutant-tilfeller

Helse Bergen har påvist tre tilfeller av Mutert koronavirus siste døgn. To av disse er den sørafrikanske varianten, den tredje er britisk. Tallet er en kraftig nedgang fra tirsdag, da det ble påvist hele 37 tilfeller av Mutert virus..

NRK - 10 feb. 21 kl. 10:01

Tre mutant-tilfeller siste døgn

Helse Bergen har påvist tre tilfeller av Mutert koronavirus siste døgn, to av dem i Bergen og begge er den sørafrikanske utgaven. Det tredje tilfellet er den britiske varianten. Tallet er en kraftig nedgang fra tirsdag, da det ble påvist hele 37 tilfeller av Mutert virus..

Klartale - 09 feb. 21 kl. 11:07

37 nye med Mutert virus i Bergen

37 nye prøver med Mutert virus er oppdaget i Bergen og kommunene rundt. 27 av dem er av den britiske varianten. 10 er av varianten fra Sør-Afrika..

NRK - 08 feb. 21 kl. 18:11

Mistenker Mutert virus i barnehage

Flere personer skal være smittet med koronavirus ved en barnehage i bydel Alna, skriver Aftenposten. Det skal være mistanke om smitte med Mutert virus i barnehagen. Ansatte og barn som er nærkontakter er satt i karantene frem til 12.

NRK - 08 feb. 21 kl. 08:08

Nye tilfeller av Mutert koronavirus

Åtte nye tilfeller av Mutert koronavirus ble påvist i Sarpsborg søndag, melder kommunen på sine nettsider. Seks av dem er gamle prøver som er blitt analysert, og var ventet av kommuen. De to siste tilfellene ble avdekket av stikkprøver fra FHI.

NRK - 08 feb. 21 kl. 08:08

Flere tilfeller av Mutert virus

Åtte tilfeller av Mutert koronavirus ble påvist i Sarpsborg søndag, melder kommunen på sine nettsider. Seks av dem er gamle prøver som er blitt analysert, og var ventet av kommunen. De to siste tilfellene var uventet og ble avdekket av stikkprøver fra FHI.

NRK - 07 feb. 21 kl. 20:35

Nytt funn av Mutert virus

Nok en gang er det gjort funn av Mutert virus i prøver fra Sandefjord, opplyser kommunen. Dette er det tredje tilfellet med den engelske koronavarianten i byen. Ifølge kommunen er det ikke grunnlag for ytterligere tiltak som følge av funnene..

NRK - 06 feb. 21 kl. 14:19

Fire nye tilfeller av Mutert virus

Det er påvist fire tilfeller av Mutert virus i Nordre Follo kommune, men alle utbrudd anses som over. Disse fire tilfellene har kjent smittevei til andre smittede, men kommunen finner ikke sammenheng mellom disse og de andre kjente utbruddene..

VG - 05 feb. 21 kl. 18:12

Syv tilfeller av Mutert virus i Trondheim

Det er påvist syv tilfeller av Mutert virus i Trondheim. Utbruddet knyttes til et pågående utbrudd i flere bedrifter i byen..

Klartale - 05 feb. 21 kl. 12:30

Mistenker utbrudd av Mutert virus på sykehus

Flere pasienter og ansatte på Sykehuset Østfold har testet positivt for korona. Sykehuset tror det er snakk om Mutert virus..

Klartale - 03 feb. 21 kl. 14:12

Mutert virus på meieri i Oslo

To ansatte ved et Tine-meieri i Oslo er smittet av Mutert korona-virus..

NRK - 03 feb. 21 kl. 12:35

Mutert virus i Helse Bergen

Haukeland universitetssjukehus har onsdag funnet seks prøver med Mutert koronavirus, melder Bergens Tidende. Fire prøver inneholder mutasjonen oppdaget i Storbritannia. To prøver inneholder varianten oppdaget i Sør-Afrika..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt