Musk

Wednesday, 10 August, 04:17

Nyheter om Musk

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

NRK - 08 jul 22 kl. 23:29

Elon Musk trekker seg fra Twitter-avtale

Elon Musk trekker seg fra å kjøpe Twitter, melder nyhetsbyrået Reuters. Det skal handle om flere vesentlige brudd på punkter i avtalen. – Twitter ser ut til å ha kommet med falske og villedende fremstillinger som Musk stolte på da han inngikk avtalen, skriver advokaten til Musk, Mike Ringler, i et brev til Twitter.

Klartale - 20 maj 22 kl. 12:21

Elon Musk anklaget for blotting

En flyvertinne har anklaget Elon Musk for seksuelt krenkende atferd. Det skriver den amerikanske avisa Insider. Han eier romfart-selskapet SpaceX.

Klartale - 26 apr 22 kl. 10:49

Elon Musk kjøper Twitter

Elon Musk kjøper Twitter. Han er sjef i Tesla og verdens rikeste mann. Han kjøper Twitter for over 400 milliarder norske kroner.

NRK - 13 apr 22 kl. 04:18

Elon Musk saksøkes for kjøp av Twitter-aksjer

Tesla-gründer Elon Musk utsatte å oppgi at han eide store andeler i Twitter, slik at han kunne kjøpe flere aksjer til lavere pris, hevdes det i et søksmål. I søksmålet, som er tatt ut i en føderal domstol i New York, heter det at Musk på ulovlig vis unnlot å oppgi at han eide mer enn 5 prosent i selskapet innen fristen. Musk sa angivelig ikke ifra før han eide mer enn 9 prosent av selskapet, etter å ha kjøpt aksjer nesten hver dag i to måneder.

NRK - 22 jul 22 kl. 15:05

Inntektstap for Twitter etter at Musk trakk seg fra kjøp

Twitters resultat for første kvartal viste inntektstap til tross for en økning i antall brukere. Selskapet mener Elon Musk har deler av skylden. Musk skulle etter planen kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar, men trakk seg i starten av juli.

NRK - 30 jul 22 kl. 10:14

Elon Musk til motsøksmål mot Twitter

Tesla-gründeren Elon Musk har levert inn søksmål mot Twitter, få uker etter at Twitter saksøkte ham for å ha trukket seg fra avtalen om å kjøpe selskapet. Søksmålet er levert inn til en domstol i den amerikanske delstaten Delaware sammen med et 164 sider langt dokument, ifølge en melding fra domstolen. Musk kunngjorde i april at han ville kjøpe Twitter.

NRK - 29 apr 22 kl. 06:50

Musk har solgt mer enn 4 millioner Tesla-aksjer

Tesla-eier Elon Musk har solgt mer enn 4 millioner aksjer i selskapet for rundt 4 milliarder dollar. Tidligere denne uken ble det klart at Musk ønsker å kjøpe Twitter, og har lagt inn bud på nettstedet for 44 millarder dollar. Musk meldte inn salget til amerikanske myndigheter torsdag.

NRK - 29 apr 22 kl. 06:50

Musk har solgt mer enn fire millioner Tesla-aksjer

Tesla-eier Elon Musk har solgt mer enn fire millioner aksjer i selskapet for rundt fire milliarder dollar. Tidligere denne uken ble det klart at Musk ønsker å kjøpe Twitter, og har lagt inn bud på nettstedet for 44 millarder dollar. Musk meldte inn salget til amerikanske myndigheter torsdag.

NRK - 19 jul 22 kl. 18:57

Twitter fikk gjennomslag i rettsstrid

Twitter vant fram med sitt ønske om en fremskyndet rettssak i søksmålet mot Elon Musk da det innledende rettsmøte ble holdt tirsdag. Twitter ba om en rask rettsprosess for at saken ikke skal trekke ut og dermed skade selskapet ytterligere. Dette tok dommerne tok til følge .

NRK - 06 jun 22 kl. 16:23

Musk truer med å trekke seg fra Twitter-kjøp

Elon Musk truer med å trekke seg fra kjøpet av Twitter og anklager meldingstjenesten for å holde tilbake data om falske kontoer. I et brev til Twitter mandag sier advokatene hans at Musk gjentatte ganger har bedt om informasjonen slik at han kan vurdere hvor mange av Twitters 229 millioner kontoer er falske. Advokatene sier at Twitter hittil bare har tilbudt data om selskapets testmetoder.

NRK - 12 jul 22 kl. 00:35

Twitter kaller Musks kontraktsbrudd ugyldig

Twitter krever at Elon Musk overholder avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar og kaller avgjørelsen om å trekke seg fra kjøpet ugyldig og feil. Tesla-eier Musks advokater sendte fredag et brev til Twitter om at Musk trekker seg fra kjøpet av sosiale medier-plattformen. Musks advokater anklager Twitter for å ha brutt en rekke punkter i kjøpsavtalen.

NRK - 11 jul 22 kl. 19:30

Kraftig børsfall for Twitter

Twitter-aksjen stupte nesten 10 prosent i børshandelen i USA etter at milliardæren Elon Musk varslet at han trekker seg fra avtalen om å kjøpe selskapet. Mandag var første handledag etter at Musks advokater fredag varslet at han trekker seg fra avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar. De anklager Twitter for å ha brutt en rekke punkter i kjøpsavtalen.

NRK - 20 maj 22 kl. 03:41

Elon Musk anklaget for blotting

En flyvertinne inngikk i 2018 forlik med SpaceX etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende atferd, ifølge Business Insider. Avisa viser til en skriftlig erklæring fra en venn av flyvertinnen og andre dokumenter, blant annet epostkorrespondanse. Kvinnen ble oppfordret til å ta utdanning som massør, og Musk skal ifølge dokumentene ha vist henne sin penis og bedt om sex mens hun gav ham massasje.

NRK - 18 maj 22 kl. 01:40

Musk vil ha mer Twitter-dokumentasjon

Tesla-gründer Elon Musk vil ikke kjøpe Twitter før han får bevis for at minst 95 prosent av brukerkontoene er ekte. I slutten av april inngikk Musk en avtale om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar, noe som tilsvarer om lag 430 milliarder i norske kroner. Kjøpet er imidlertid satt på vent inntil Twitter legger fram dokumentasjon på hvor mange falske brukerkontoer som finnes på plattformen.

NRK - 13 maj 22 kl. 14:32

Musk: Fortsatt fast bestemt på å kjøpe Twitter

Fredag opplyste Musk på Twitter at forhandlingene om kjøp inntil videre er satt på vent. Bakgrunnen skal være beregninger av hvor mange falske brukerkontoer som finnes på plattformen. – Twitter-avtalen er midlertidig satt på vent i påvente av opplysninger som støtter beregninger av at spam eller falske kontoer utgjør mindre enn 5 prosent av brukerne, skrev Musk.

E24 - 30 jul 22 kl. 10:27

Elon Musk har gått til motsøksmål mot Twitter

Tesla-gründeren Elon Musk har levert inn søksmål mot Twitter, få uker etter at Twitter saksøkte ham for å ha trukket seg fra avtalen om å kjøpe selskapet..

VG - 25 jul 22 kl. 09:47

Elon Musk avviser utroskapsrykter

Elon Musk (51) har blitt anklaget for å ha hatt en kort affære med Google-grunnleggerens kone. Det mener han er «bullshit»..

E24 - 19 jul 22 kl. 18:51

Twitter får fremskyndet søksmålet mot Elon Musk

En domstol i Delaware har bestemt at Twitters søksmål mot Elon Musk skal «hurtigbehandles», melder flere amerikanske medier..

NRK - 19 jul 22 kl. 17:20

Rettskampen mellom Musk og Twitter har starta

Rettskampen mellom Elon Musk og Twitter starta tysdag. Twitter vil gjennom søksmål tvinga Musik til innfi kjøpsavtalen på 44 miliardar dollar. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

Aftenposten - 13 jul 22 kl. 06:58

Twitter saksøker Elon Musk etter at han trakk seg fra kjøpsavtale

Twitter går til søksmål mot Elon Musk i et forsøk på å tvinge ham til å oppfylle avtalen han har inngått om å kjøpe….

E24 - 12 jul 22 kl. 23:58

Twitter saksøker Elon Musk

Twitter krever at Elon Musk overholder avtalen om å kjøpe selskapet for 44 milliarder dollar..

NRK - 12 jul 22 kl. 23:07

Twitter saksøker Elon Musk

Twitter saksøker Elon Musk for å ha brutt avtalen om kjøp av selskapet verdt 44 milliarder dollar, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 06 mar 22 kl. 00:47

Elon Musk vil sende flere Starlink til Ukraina

Etter at internett er nede i flere deler av Ukraina har president Volodymyr Zelenskyj igjen snakket med romfartsselskapet SpaceX-sjef Elon Musk. Ifølge Zelenskyj vil Musk sørge for at Ukraina vil motta flere Starlink satellitt-internetterminaler neste uke Starlink er et satellittbasert nett som kan dekke hele planeten, og som nå er i en utprøvingsfase. – Jeg er takknemlig for støtten Musk gir med ord og handlinger, tvitrer Zelenskyj.

Aftenposten - 09 jul 22 kl. 13:23

Professor tviler på at Musk kan droppe Twitter-oppkjøp: – Forhandlingsutspill

Elon Musk sier han vil droppe det enorme oppkjøpet av Twitter, mens selskapet svarer med å peke på retten..

E24 - 09 jul 22 kl. 12:59

Professor tviler på at Musk kan droppe Twitter-oppkjøp: – Forhandlingsutspill

Elon Musk sier han vil droppe det enorme oppkjøpet av Twitter, mens selskapet svarer med å peke på retten. Resultatet kan bli lavere pris, ifølge NHH-professor..

NRK - 08 jul 22 kl. 23:29

Elon Musk trekker seg fra Twitter-handel

Elon Musk trekker seg fra å kjøpe Twitter, melder nyhetsbyrået Reuters..

E24 - 08 jul 22 kl. 23:26

Elon Musk skroter budet på Twitter

Fredag kveld bekrefter Elon Musk at han har gitt beskjed til Twitter om at planen om å kjøpe selskapet er terminert..

Aftenposten - 08 jul 22 kl. 23:34

Elon Musk trekker seg fra oppkjøpet av Twitter

Fredag kveld bekrefter Elon Musk at han har gitt beskjed til Twitter om at planen om å kjøpe selskapet er terminert..

VG - 08 jul 22 kl. 11:35

Elon Musk fleiper etter avsløring om «hemmelige» babyer

Tesla- og SpaceX-sjef Elon Musk (51) forklarer at han tar jordens «underbefolkning» på alvor..

NRK - 08 jul 22 kl. 02:29

Washington Post: Musks Twitter-oppkjøp kan gå i vasken

Twitter-aksjen falt sent torsdag kveld etter at Washington Post meldte at Elon Musks kjøp av selskapet kan komme til å falle igjennom. Musk, verdens rikeste mann, har tidligere uttrykt misnøye med mengden falske spam-kontoer på plattformen og truet med å trekke seg helt fra oppkjøpet. Avisa får opplyst av tre personer med kjennskapen til saken at Musk og hans folk har konkludert med at Twitters tall på falske kontoer ikke kan verifiseres, selv etter å ha fått tilgang til intern data.

VG - 07 jul 22 kl. 09:41

Elon Musk fikk tvillinger i hemmelighet

Tesla- og SpaceX-sjef Elon Musk (51) fikk barn med en ansatt bare uker før Claire «Grimes» Boucher (34) fødte deres andre barn..

VG - 07 jul 22 kl. 09:41

Insider: Elon Musk fikk tvillinger i hemmelighet

Tesla- og SpaceX-sjef Elon Musk (51) fikk barn med en ansatt bare uker før Claire «Grimes» Boucher (34) fødte deres andre barn..

NRK - 21 maj 22 kl. 06:13

Musk lover skoler i Amazonas internett

SpaceX-gründer Elon Musk er i Brasil hvor han lover å gi internett-tilgang til 19.000 skoler i grisgrendte strøk. Det skal han gjøre med sitt Starlink-system som består av et nettverk av satellitter.

E24 - 06 aug 22 kl. 12:27

Musk ber Twitter om bevis

Tesla-gründeren skriver i en tråd på Twitter at han vil gjenoppta avtalen om å kjøpe selskapet, såfremt de kan bevise metodene de bruker for å sjekke at kontoer på nettstedet ikke er robot-brukere..

NRK - 30 mar 22 kl. 09:14

Musk til ONS

Tesla-gründer Elon Musk kommer til energimessen ONS i Stavanger i august. Musk skal delta på åpningen av messen, og skal utfordre energibransjen med en høyaktuell og unik agenda, ifølge en pressemelding fra ONS. Elon Musk deltok også på ONS i Stavanger i 2014..

NRK - 21 jun 22 kl. 16:45

Anbefaler Twitter-salg for 44 milliarder dollar

Styret i Twitter anbefaler aksjonærene å selge selskapet til Tesla-sjef Elon Musk for 44 milliarder dollar, ifølge en børsmelding tirsdag. Styret har gått enstemmig inn for anbefalingen, står det videre i børsmeldingen. Aksjonærenes godkjenning av avtalen er en av flere uløste saker knyttet til Twitter-oppkjøpet, sa Musk i et intervju med Bloomberg tirsdag.

E24 - 29 apr 22 kl. 07:19

Musk selger Tesla-aksjer for rundt 38 mrd. kroner

Elon Musk har solgt Tesla-aksjer for rundt 38 milliarder kroner, ifølge flere medier. Musk skal etter planen kjøpe Twitter for 400 milliarder kroner..

E24 - 27 apr 22 kl. 19:10

Det vil koste Musk 1 milliard dollar om han anger på Twitter

Elon Musk har signert på at han ikke skal fornærme Twitter eller dets ansatte de neste månedene. Det vil koste Musk en milliard dollar om han skulle angre seg og ønske å trekke seg fra kjøpet..

E24 - 22 jul 22 kl. 14:09

Inntektsfall for Twitter etter Musk-bud

Det sosiale mediet bruker usikkerheten rundt Musks bud som en av årsakene til at inntektene falt i andre kvartal..

NRK - 26 apr 22 kl. 01:07

Twitter-sjefen usikker på hva Musk vil

Toppsjefen i Twitter, Parag Agrawal, sa mandag på et møte med ansatte at framtida for selskapet er usikker etter at den nye eieren, milliardæren Elon Musk, vil ta Twitter av børs og gjøre det helt privateid. Agrawal sa at Musk vil møte de ansatte senere for å svare på spørsmål, ifølge Reuters..

E24 - 25 apr 22 kl. 22:27

Tror Musk vil få Twitter-hjelp av oppkjøpsfond: – Folk har tiltro til han

Elon Musk har sikret seg Twitter, så sant aksjonærene og myndighetene godkjenner oppkjøpet. Nå tror investeringsdirektør Robert Næss at Musk vil jakte etter bedre lønnsomhet i selskapet..

E24 - 25 apr 22 kl. 22:27

Tror Musk kan få Twitter-hjelp av oppkjøpsfond: – Folk har tiltro til han

Elon Musk har sikret seg Twitter, så sant aksjonærene og myndighetene godkjenner oppkjøpet. Nå tror investeringsdirektør Robert Næss at Musk vil jakte etter bedre lønnsomhet i selskapet..

E24 - 25 apr 22 kl. 20:50

Elon Musk kjøper Twitter for rundt 44 milliarder dollar

Elon Musk kjøper Twitter for 44 milliarder dollar, etter halvannen ukes kamp mellom milliardæren og styret i selskapet. – Jeg vil gjøre Twitter bedre enn noen gang, sier Musk..

NRK - 25 apr 22 kl. 14:21

Amerikanske medium: Twitter nærmar seg salsavtale med Elon Musk

Selskapet Twitter kan nå ein avtale med SpaceX-grunnleggar og Tesla-investor Elon Musk om kjøp av den sosiale nettverkstenesta Twitter, seier kjelder til The New York Times og Bloomberg. Ifølge ein person med kjennskap til forhandlingane mellom Musk og Twitter, seier til Bloomberg at dei kan bli einige i løpet av måndagen om alt går som planlagt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com