Moxnes

Thursday, 21 November, 03:43

Nyheter om Moxnes

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 17:05

Moxnes nektet adgang

Rødt-leder Bjørnar Moxnes ble nektet adgang på ambulanseflybasen i Kirkenes i dag. Det selv om de ansatte i Babcock som drifter ambulanseflyene ønsket å møte ham. Rødt er kritisk til at luftambulansen er på anbud.

Dagbladet - Igår: 16:13

Moxnes nektet adgang på ambulanseflybase

Rødt-leder Bjørnar Moxnes og flere partimedlemmer slapp ikke inn for å snakke med de ansatte på ambulanseflybasen i Kirkenes..

P4 - 15 Nov 19 kl. 10:45

Krever innsyn i Hauglies kalender

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har begjært innsyn i arbeidsminister Anniken Hauglies kalender for å få innsyn i hva hun visste om Nav-skandalen. Det skriver VG. Moxnes sier han vil ha svar på hvorfor det gikk 14 dager fra alarmen gikk til hun møtte Nav, og hvorfor folk ble dømt til fengselsstraff så sent som i september i år..

NRK - 02 Nov 19 kl. 14:00

Moxnes krever svar fra Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever klare svar fra arbeidsminister Anniken Hauglie i Stortinget førstkommende tirsdag. Moxnes sa til partiets landsstyre i dag at han blant annet vil vite hvorfor det tok så lang tid før det ble tatt tak i situasjonen..

P4 - 05 Nov 19 kl. 22:16

Moxnes kritisk til prioriteringer

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er kritisk til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies prioriteringer etter at Nav-alarmen gikk. Statsråden har sagt at Nav informerte om at feil praksis kan ha ført til domfellelser 30. august.

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 13:24

Rødt-Moxnes: - Det viktigste om Hauglies egen rolle er uavklart

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er ikke beroliget etter Anniken Hauglies (H) redegjørelse i Stortinget..

VG - 05 Nov 19 kl. 21:53

Moxnes: - Statsråden dro på valgkamp til Mo i Rana i stedet for å hindre justismord

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er sterkt kritisk til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies prioriteringer etter at den store NAV-alarmen gikk. Hun reagerer kraftig på anklagene..

Aftenposten - Igår: 09:24

Rødt om nye opplysninger om regjeringens rolle i trygde-dom: særdeles oppsiktsvekkende og graverende

– Regjeringen har stått med bena dypt plantet i uretten i NAV-skandalen, sier Bjørnar Moxnes i Rødt. Ap krever at Hauglie legger alle kort på bordet..

VG - 04 Nov 19 kl. 15:51

Moxnes: Mener signaler fra regjeringen kan ha påvirket NAV-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener regjeringen har et politisk ansvar for at NAV-skandalen ikke har blitt oppdaget tidligere, til tross for flere blinkende lys..

P4 - 31 Oct 19 kl. 18:26

Krever svar fra Solberg i NAV-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever svar fra statsminister Erna Solberg om NAV-skandalen. Moxnes sier til TV2 at det er svært merkelig at statsministeren først fikk vite om omfanget av skandalen forrige måned, selv om Trygderetten varslet NAV i 2017. Også Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum kaller tidsprosessen for forunderlig.

P4 - 31 Oct 19 kl. 18:26

Krever svar fra Solberg om NAV-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever svar fra statsminister Erna Solberg om NAV-skandalen. Moxnes sier til TV2 at det er svært merkelig at statsministeren først fikk vite om omfanget forrige måned, selv om Trygderetten varslet NAV i 2017. Også Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum kaller tidsprosessen for forunderlig.

P4 - 29 Oct 19 kl. 12:38

Krever innsyn i Nav-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever nå fullt innsyn korrespondansen mellom regjeringen, Trygderetten, Nav og Riksadvokaten i forkant av Nav-skandalen. Moxnes sier til NTB at han vil ha svar på hva som har skjedd og hvem som har ansvaret for at minst 48 personer er feilaktig dømt for trygdebedrageri. Han har i dag sendt en innsynsbegjæring til Stortingets presidentskap..

E24 - 28 Oct 19 kl. 15:08

Rødt-Moxnes: Vurderer mistillit mot Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier det er en skandale som ble kjent i dag og at de vil vurdere mistillit mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). SV innkaller i dag Hauglie til Stortinget for å redegjøre..

VG - 28 Oct 19 kl. 14:42

Rødt-Moxnes: Vurderer mistillit mot Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier det er en skandale som ble kjent i dag og at de vil vurdere mistillit mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). SV innkaller i dag Hauglie til Stortinget for å redegjøre..

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:45

- Rødt skal ikke i regjering

Rødt skal ikke i regjering i 2021. Det fastslår Rødt-leder Bjørnar Moxnes, til tross for at de nå er godt over sperregrensen og nesten dobler sin oppslutning i Aftenpostens måling i dag. 6 prosent får Rødt der - mot 3,6 i forrige måling.

P4 - 28 Oct 19 kl. 17:33

Frykter mange flere er rammet av NAV-skandalen

- Langt flere kan ha blitt urettmessig dømt til fengsel for trygdesvindel. Det frykter leder i Rødt, Bjørnar Moxnes. Mandag ble det kjent at flere 36 personer er uskyldig dømt til fengsel for trygdesvindel på grunn av at NAV siden 2012 har praktisert EØS-reglene feil.

P4 - 31 Oct 19 kl. 05:17

Rødt åpner for rødgrønn samarbeidsavtale

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil ikke i regjering i 2021, men åpner for å sikre en rødgrønn regjering gjennom en samarbeidsavtale. Det skriver Klassekampen. I går sa Moxnes at Rødt bare hadde blitt en dørmatte for Arbeiderpartiet hvis de hadde gått inn i en rødgrønn regjering.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 12:56

Statsråd Hauglie grillet på nytt i Stortinget i formiddag

Rødts Bjørnar Moxnes var grillmester da arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie måtte svare på nytt om Nav-skandalen i Stortingets spørretime i formiddag..

P4 - 06 Nov 19 kl. 07:18

Krever flere svar

I dag må arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie igjen svare om Nav-skandalen på Stortinget. I går redegjorde statsråden skandalen, som skyldes en feiltolkning av EØS-reglene over mange år. Alarmen gikk i departementet i august, men allikevel ble ikke rettsprosessene stanset umiddelbart, og Rødts Bjørnar Moxnes lurer fortsatt på hvorfor..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 08:43

Statsråd Hauglie grilles på nytt i Stortinget i formiddag

Rødts Bjørnar Moxnes er grillmester når arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie må svare på nytt om Nav-skandalen i Stortingets spørretime i formiddag..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 09:16

- Kan ikke gjemme seg bak ekstern granskning

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) viser til en ekstern granskning når hun får spørsmål om sin rolle i Nav-skandalen. Det holder ikke, varsler Rødt-leder Bjørnar Moxnes..

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 13:29

Moxnes er så uenig i stortingsledelsens valg at han mener stillingen må lyses ut på nytt

Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener at Hanne Harlem ikke er egnet til å være sivilombudsmann. Mandag sender partiet ut et forslag om at stillingen gjenutlyses..

P4 - 07 Nov 19 kl. 14:48

Opposisjonen reagerer på granskingsutvalg

- Det blir som å sette bukken til havresekken når det er regjeringen som skal oppnevne utvalget som skal granske Nav-skandalen. Det mener leder i Rødt, Bjørnar Moxnes. Tidligere i dag kunne vi fortelle at jusprofessor Mads Andenæs mener det bør være Stortinget sin jobb.

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 10:03

Fallskjermtrio med base på Voss tok VM-gull

Anna Moxnes, Kristian Moxnes og Andreas Mosling sørget for norsk gulljubel..

VG - 30 Oct 19 kl. 07:13

Rødt gjør byks på måling

Rødt går mest fram på en måling for NRK og Aftenposten og er nå jevnstore med MDG. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier partiet ikke skal i regjering i 2021..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 05:31

Rødt-lederen avklarer: – Rødt skal ikke i regjeringen i 2021

Rødt passerer sperregrensen og tidobler antall representanter på Aftenpostens siste måling. Bjørnar Moxnes avviser likevel at partiet søker regjeringsmakt ved neste valg..

P4 - 04 Nov 19 kl. 07:17

SV og Rødt vurderer mistillit mot Hauglie

Både Rødt-leder Bjørnar Moxnes og SV-leder Audun Lysbakken varsler at de vurderer mistillit mot Anniken Hauglie etter Nav-skandalen. Spørsmålet vil i stor grad avhengige av Hauglies redegjørelse i Stortinget i morgen. Rødt og SV forventer klare svar på en rekke spørsmål når hun skal redegjøre for Nav-skandalen, skriver NTB.

Dagbladet - 30 Oct 19 kl. 06:26

Rødt gjør byks på måling

Rødt går mest fram på en måling for NRK og Aftenposten og er nå jevnstore med MDG. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier partiet ikke skal i regjering i 2021..

NRK - 28 Oct 19 kl. 14:09

VG: Raudt vurderer mistillit

Raudt-leiar Bjørnar Moxnes seier dei vurderer mistillit mot statsråd Anniken Hauglie (H) etter Nav-skandala som blei avdekka i dag, skriv VG. Over 40 personar kan har blitt feilaktig dømt i trygdesaker etter feil tolking av EØS-reglement..

P4 - 28 Oct 19 kl. 14:30

Rødt vurderer mistillit

Rødt vurderer nå å fremme mistillit mot statsråd Anniken Hauglie etter Nav-skandalen som ble avdekket i dag. Flere titalls personer er uskyldig dømt til fengsel for trygdesvindel på grunn av feil praktisering av EØS-regelverket opplyste Arbeids- og sosialdepartementet. Partileder Bjørnar Moxnes sier til VG at NAV og staten har valset over enkeltmenneskers rettsikkerhet og mener regjeringen mistenkeliggjør folk som er syke og trenger hjelp..

VG - 07 Oct 19 kl. 10:33

Rødt: – Siv Jensen er forskjellsdronning

Bjørnar Moxnes og oppoisjonen raser ot budsjettet. Men da Moxnes kalte Jensen for en forskjellsdronning i stortingssalen, fikk han kjeft av stortingspresidenten..

VG - 07 Oct 19 kl. 10:33

Rødt-Moxnes: – Siv Jensen er forskjellsdronning

Opposisjonen raser mot regjeringens budsjettforslag for 2020. Men da Bjørnar Moxnes (R) kalte Siv Jensen (Frp) for en forskjellsdronning i stortingssalen, fikk han kjeft av stortingspresidenten..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:19

Rødt vil ha hastemøte om kurdere

Rødt ber om et hastemøte i Stortingets utvidede utenrikskomité om Tyrkias varslede invasjon av Nord-Syria. Rødt frykter at invasjon kan føre til etnisk rensing og styrking av IS, advarer partileder Bjørnar Moxnes..

VG - 21 Sep 19 kl. 06:32

Moxnes om havvindkontrakten: – Håper Equinor velger norsk

Bjørnar Moxnes (R) mener at verdens største havvindprosjekt er en enorm mulighet for Norge, dersom Equinor gir kontrakter til norske leverandører..

P4 - 06 Oct 19 kl. 21:24

141 nye milliardærer

Det har blitt 141 nye milliardærer i Norge mens Erna Solberg har vært statsminister. Antallet milliardærer har økt fra 200 til 341 i følge Kapitals oversikt. Rødts partileder Bjørnar Moxnes sier til NTB at det ikke er tilfeldig da Solberg-regjeringen har økt skattegavene i hvert eneste budsjett.

NRK - 08 Sep 19 kl. 18:40

Moxnes avga sin stemme

Leder av Rødt, Bjørnar Moxnes, avga sin stemme på Nordstrand skole i Oslo søndag. De øvrige partilederne vil avgi sine stemmer mandag. Nasjonal talsperson i MDG, Une Bastholm, og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad har forhåndsstemt..

VG - 19 Sep 19 kl. 11:03

Moxnes svarer VG: Best med Rødt

Folkets avis bør lytte til folk flest, som vil ha en profittfri velferd..

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 22:11

- Kan ikke særbehandle MDG-Lan

Rødt-leder Bjørnar Moxnes nekter for at Lan Marie Berg (MDG) skal særbehandles «bare fordi hun mottar masse usakligheter fra ytre høyre»..

VG - 05 Sep 19 kl. 12:58

Full krangel etter at Rødt-Moxnes inntok byggeplass

SLEMDAL (VG) Slemdal skole i Oslo totalrehabiliteres. Rødt-leder Bjørnar Moxnes inntok byggeplassen. Det endte i heftig krangel om innleie..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 06:00

En forsvarstale for styringspartiene | Gustav Gabrielsen

Når retorikken som Vedum, Jensen og Moxnes bruker, gir resultater, følger flere partier etter. Resultatet er klart: Nyansene forsvinner i debatten..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 06:02

Rødt frykter for Ap-MDG-miljøpolitikk

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er skeptisk til hva slags miljøpolitikk som kan bli resultatet av et samarbeid mellom Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne..

VG - 09 Sep 19 kl. 22:20

Moxnes: Et historisk gjennomslag for Rødt

Rødt kan komme til å doble seg dersom prognosene slår til..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt