Moss

Monday, 25 May, 16:54

Nyheter om Moss

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 05 May 20 kl. 17:51

Kvinne døde etter å ha blitt klemt under bil i Moss

En kvinne i 80-årene mistet livet da hun kom i klem under en bil i en garasje på Jeløya i Moss..

Aftenposten - 05 May 20 kl. 17:51

Kvinne omkom i ulykke i Moss

En eldre kvinne mistet livet da hun kom i klem under en bil i en garasje på Jeløya i Moss..

P4 - 05 May 20 kl. 17:18

Kvinne påkjørt i Moss

Helsepersonell utfører livreddende førstehjelp på en kvinne som ble påkjørt av en bil i Moss i ettermiddag. Det opplyser Øst politidistrikt. Luftambulanse er på vei for å fly henne til sykehus..

NRK - 05 May 20 kl. 17:33

Eldre kvinne omkom i påkjørsel

En eldre kvinne er omkommet etter en påkjørsel på Jeløy i Moss. Politiet sier til Moss Avis at ulykken skal ha skjedd i en garasje på en privatadresse. De arbeider med å kartlegge omstendighetene rundt dødsfallet..

Aftenposten - 17 May 20 kl. 20:38

Skuelystne skapte problemer under ulykke der én ble kritisk skadet

En bilfører er kritisk skadet etter å ha kjørt inn i et tre på Jeløya i Moss kommune. Personen var først klemt fast, men er nå fløyet til traumebehandling..

NRK - 17 May 20 kl. 20:18

Alvorlig skadet på Jeløya

En person er alvorlig skadet etter et trafikkuhell på Jeløya i Moss. Bilen som personen kjørte kolliderte i et tre, og sjåføren er hentet av luftambulanse. To passasjerer ser ut til å være uskadet, men skal sjekkes på sykehus, melder politiet.

NRK - 17 May 20 kl. 20:18

Bilfører alvorlig skadet på Jeløya

En mann er alvorlig skadet etter et trafikkuhell på Jeløya i Moss. Bilen kolliderte i et tre, og sjåføren er hentet av luftambulanse. To passasjerer ser ut til å være uskadet, men skal sjekkes på sykehus, melder politiet.

P4 - 17 May 20 kl. 19:45

Alvorlig skadd i trafikkulykke

En person sitter fastklemt og får nå livreddende førstehjelp etter en trafikkulykke på Jeløya i Moss- Bilen vedkommende sitter i kjørte inn i et tre langs Nesveien ved Kjellandsvik. Det var i alt tre personer i bilen. Politiet melder på Twitter at det er mange skuelystne ved ulykkesstedet og det skaper kaos på Nesveien og hindrer utrykningskjøretøyene som fortsatt er på vei..

P4 - 15 May 20 kl. 05:26

Flere russ i slagsmål

Øst politidistrikt har mottatt flere meldinger om slagsmål mellom russ ved en beninstasjon i Moss i natt. Det skal være russ fra forskjellige busser involvert i følge politiet som også måtte rykke ut til Eidsberg til et russeslagsmål der. Ingen skal ha blitt skadet og politiet sendte russen hjem..

P4 - 17 Apr 20 kl. 13:50

Nytt dødsfall i Moss

En koronasmittet mann 60-årene døde i går på Orkerød sykehjem i Moss. Det opplyser kommunen, skriver Moss Avis. Dette er det tredje koronarelaterte dødsfallet ved sykehjemmet..

NRK - 11 May 20 kl. 11:01

Kritisk skadd etter gasslekkasje

En person er kjørt til Kalnes sykehus med kritiske skader etter en gasslekkasje på en seilbåt i Moss i formiddag. Foreløpig er hendelsesforløpet uklart, men det settes i sammenheng med varmeapparatet i båten, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

P4 - 11 May 20 kl. 10:54

Kritisk skadd etter ulykke

En person er sendt til sykehus med kritiske skader etter en gasslekkasje på en seilbåt i Moss i formiddag. Det melder politiet. Hendelsesforeløpet er uklart, men politiet sier det trolig skyldes varmeapparatet i båten..

P4 - 05 May 20 kl. 17:18

Kvinne døde etter ulykke

En eldre kvinne døde etter å ha kommet i klem under en bil på Jeløya i Moss i ettermiddag. Hendelsen skjedde ved kvinnens bolig, opplyser Øst politidistrikt. Bakgrunnen for ulykken er foreløpig uklar.

NRK - 21 Apr 20 kl. 09:43

Evakuerer ansatte etter brann

Flere ansatte ved Ragn-Sells i Moss er evakuert etter at det begynte å brenne i anlegget tirsdag morgen. Ingen personer er meldt skadd. Også tidligere i dag brant det i Moss.

P4 - 14 Apr 20 kl. 13:19

Nye dødsfall i Moss og Asker

Ytterligere to personer er bekreftet døde som følge av koronaviruset. En eldre person er død i Asker, opplyser kommuneoverlegen. På Orkerød sykehjem i Moss er en mann i 80-årene død som følge av å ha fått smitten, opplyser kommunen på en pressekonferanse.

NRK - 14 Apr 20 kl. 13:06

Nye dødsfall i Moss og Asker

Ein person i Asker med koronavirus har døydd. Ytterlegare ein person i Moss som var smitta har døydd..

Aftenposten - 12 Apr 20 kl. 12:57

Motorsportslegenden Stirling Moss er død

Stirling Moss, kjent som den beste racerføreren som aldri ble verdensmester, døde søndag etter lang tids sykdom. Han ble 90 år gammel..

NRK - 10 Apr 20 kl. 18:32

Bål førte til skogbrann i Moss

Nødetatene har rykket ut til Dillingøya i Moss etter meldinger om en skogbrann. Ifølge politiet skal et bål ha spredt seg til vegetasjon på stedet. Det brenner på 2-300 kvadratmeter, men det er ikke fare for mennesker eller hus..

Aftenposten - 21 Apr 20 kl. 08:12

Brann i leilighetsbygg i Moss

Det brenner kraftig i et leilighetskompleks like ved Mosseporten kjøpesenter. Politiet har ikke fått redegjort for alle personene i bygningen..

NRK - 24 Apr 20 kl. 13:37

Nytt dødsfall på Orkerød i Moss

En koronasmittet beboer ved Orkerød sykehjem døde torsdag. Det er den femte beboeren ved sykehjemmet som har dødd etter å ha blitt smittet av viruset. Alle beboerne ved avdelingen som er hardest rammet skal nå testes, uavhengig om de har symptomer..

NRK - 21 Apr 20 kl. 08:04

Brann i leilighetsbygg i Moss

Det brenner kraftig i et leilighetskompleks like ved Mosseporten kjøpesenter. Politiet har ikke fått redegjort for alle personene i bygningen. Øst politidistrikt melder på Twitter at det er full fyr i hele bygget og stor røykutvikling..

NRK - 20 Apr 20 kl. 13:21

Tre nye koronadødsfall

Det har vorte bekrefta nye koronarelaterte dødsfall i Bærum, Kristiansand og Moss kommune. Alle dei tre døde var bebuarar på sjukeheimar i sine respektive kommunar..

P4 - 21 Apr 20 kl. 08:15

Brann i leilighetsbygg i Moss

Det brenner kraftig i et leilighetsbygg like ved Mosseporten kjøpesenter. Det er ikke redegjort for alle personene som bor den kommunale bygningen. Alle nødetater på stedet.

NRK - 21 Apr 20 kl. 08:15

Boligbrannen er slukket

Brannen i en flermannsbolig i Patterødveien i Moss er slukket. Røykdykkere har vært inne i boligen. De kan med stor sannsynlighet si at det ikke var noen som omkom i brannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Ronny Samuelsen..

P4 - 27 Mar 20 kl. 10:12

Koronadødsfall i Moss

En beboer på Orkerød sykehjem i Moss er bekreftet død av koronaviruset. Det melder Moss Avis. Personen døde i går, og skal ha fått påvist smitte samme dag.

NRK - 17 Apr 20 kl. 13:31

Nytt dødsfall på Orkerød sykehjem

En mann i 60-åra døde torsdag på Orkerød sykehjem, bekrefter Moss kommune. Det er den tredje beboeren på sykehjemmet som er død etter å ha blitt smittet av korona. – Våre tanker går til de etterlatte og pårørende, sier ordfører Hanne Tollerud..

NRK - 01 Apr 20 kl. 16:55

Sykehjemsansatt smittet i Moss

Nok en ansatt ved Orkerød sykehjem i Moss har fått påvist koronasmitte. Totalt er nå fem ansatte og èn beboer ved sykehjemmet smittet, ifølge kommunen. I tillegg har èn ansatt ved Melløs sykehjem testet positivt på koronaviruset siste døgn..

NRK - 12 Apr 20 kl. 12:24

Motorsportlegende død

Den britiske motorsportlegenden Stirling Moss er død etter sjukdom i lang tid, 90 år gammal, melder Reuters. Han er ifølge Reuters sett på som ein av dei største Formel 1-sjåførane gjennom tidene..

NRK - 07 Mar 20 kl. 13:53

Avlyser 8. mars-arrangement i Moss

Arrangementet for å markere den internasjonale kvinnedagen i Moss 8. mars er avlyst grunna frykt for koronaviruset. Det melder Moss Avis..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 15:18

Tre nye personer døde som følge av korona

En kvinne i Moss og en kvinne i Drammen døde torsdag. Nå er også en person i Oslo død..

Dagbladet - 27 Mar 20 kl. 10:13

Coronadødsfall i Moss

Dette er det 15. coronadødsfallet i Norge..

NRK - 27 Mar 20 kl. 09:58

Koronadødsfall i Østfold

Ein bebuar på ein sjukehjem i Moss døydde i går, 26. mars. Bebuaren fekk påvist smitte av koronavirus same dag..

Dagbladet - 27 Mar 20 kl. 10:13

To coronadødsfall i Norge det siste døgnet

To coronasmittede kvinner har dødd i Norge siden torsdag. Den ene på Orkerød sykehjem i Moss, og den andre på Drammen sykehus..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 17:04

Til sammen 19 personer døde av korona

Fredag ble tre personer bekreftet døde i Oslo. I tillegg døde en kvinne i Moss og en kvinne i Drammen torsdag..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 15:11

Tre nye personer døde av korona

En kvinne i Moss og en kvinne i Drammen døde av korona. Nå er også en person i Oslo død..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 10:53

To kvinner døde av korona

En kvinne i Moss døde av korona-viruset torsdag. En annen kvinne døde i Drammen..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 10:27

Kvinne døde av korona i Moss

En kvinne døde av korona-viruset torsdag..

P4 - 16 Mar 20 kl. 05:48

Mistenkt brannstifter arrestert

En person er pågrepet mistenkt for å ha startet en brann i en leilighet i Klostergata i Moss. Politiet opplyser at personen var til stedet i leiligheten, men at han ikke har noen god forklaring på hvordan brannen startet. Personen fikk i seg en del røyk, og tar hånd om av helsevesen..

NRK - 16 Mar 20 kl. 02:44

Mistenkt brannstifter arrestert

Politiet i Moss har arrestert en person som var til stede da en brann startet i en leilighet i Klostergata i byen. Personen fikk i seg røyk og er sjekket på legevakta. Ifølge politiet har vedkommende ingen god forklaring på hvordan brannen startet..

NRK - 12 Mar 20 kl. 22:00

Folk valfarter til Sverige

Spredningen av koronaviruset får folk til å trosse smitteråd og valfarte over svenskegrensa for å hamstre mat. Over Svinesundsbrua var det torsdag lange bilkøer, melder Moss Avis. På kjøpesentrene over grensa er det nå kaos, sier en mann fra Halden..

Klartale - 28 Feb 20 kl. 08:57

Død person funnet i brennede bil i Moss

En død person er funnet i en brennende bil. Det skjedde fredag morgen i Moss..

NRK - 26 Feb 20 kl. 06:43

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 21 Feb 20 kl. 00:32

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

P4 - 09 Mar 20 kl. 05:52

Fortsatt enorme mengder søppel

Til tross for at det har vært systematisk søppelrydding i Oslofjorden i nesten 30 år er det fortsatt enorme mengder søppel i fjorden. I fjor ble det i Moss, Fredrikstad og Larvik blant annet fjernet 7,8 tonn med gamle garn, 15,6 tonn avfall fra strender som bildekk og kanner, og nesten 20 båtvrak. Oslofjordens Friluftsråd sier til Dagsavisen at det er skremmende hvor mye søppel som er der ute og de betegner tilstanden til Oslofjorden som syk..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 08:55

Død person funnet etter bilbrann i hage

En person er funnet død i en utbrent bil i Dilling utenfor Moss, melder Politiet i Øst..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt