Moskva

Saturday, 23 June, 13:49

Nyheter om Moskva

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 18:14

John Bolton til Moskva

USAs sikkerhetsrådgiver John Bolton reiser neste uke til Moskva for å drøfte mulighetene for et toppmøte mellom presidentene Donald Trump og Vladimir Putin. Det opplyser Det hvite hus..

Dagbladet - 16 Jun 18 kl. 20:27

Sju skadd av løpsk taxi i Moskva

Sju mennesker ble skadd da en drosje kjørte på fotgjengere på fortauet like ved Den røde plass i Moskva lørdag..

NRK - 20 Jun 18 kl. 11:17

Jagland i gang med Moskva-møtene

Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland er i gang med møtene i Moskva. Den russiske utenriksministeren Sergej Lavrov krever at Russlands folkevalgte må få tilbake stemmeretten i Europarådet, hvis ikke kan landet komme til å trekke seg ut..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 15:15

Når du går inn på metroen på vei til fotballkamp, vet politiet hvem du er

Moskva (Aftenposten): Hvert sekund klarer dette overvåkingskameraet på Moskva-metroen å kjenne igjen ansiktene til 20 personer..

P4 - 16 Jun 18 kl. 20:41

Taxi kjørte inn i folkemengde i Moskva

Sju mennesker ble skadd da en taxi kjørte inn i en folkemengde like ved den røde plass i Moskva lørdag. Det skriver Moscow Times. Ifølge politiet tyder alt på at sjåføren mistet kontrollen over bilen.

Hegnar.no - 14 Jun 18 kl. 12:00

Retten i Moskva forkastet Frode Bergs anke

Den spionsiktede nordmannen Frode Berg må fortsatt sitte i varetekt i Russland etter at en domstol i Moskva forkastet anken hans..

NRK - 14 Jun 18 kl. 16:37

Homoaktivist pågrepet i Moskva

Den britiske homoaktivist Peter Tatchell er pågrepet etter en protestaksjon i nærheten av Den røde plass i sentrum av Moskva samme dag som fotball-VM starter. Han kritiserte Putin for ikke å ha reagert på tsjetsjenske myndigheters tortur av homofile.

VG - 18 Jun 18 kl. 11:29

Brækhus skal bokse i Moskva

21. juli skal Cecilia Brækhus (36) for første gang gå en kamp i Øst-Europa. Etter det VG kjenner til bokser hun siste oppvarmingskamp før Oleksandr Usyk (31) og russiske Murat Gassiev (24) skal gjøre opp om VM-beltene i Moskva..

P4 - 14 Jun 18 kl. 17:05

Homoaktivist pågrepet i Moskva

En britisk homoaktivist ble pågrepet etter å ha protestert ved Den røde plass i Moskva, timer før åpningskampen i fotball-VM i dag. Mannen hadde meg seg en plakat med kritikk av president Vladimir Putin, som han kritiserte for ikke å ha reagert på tsjetsjenske myndigheters tortur av homofile..

Aftenposten - 14 Jun 18 kl. 10:16

Advokatene hadde håpet på løslatelse før fotball-VM. I dag behandles Frode Bergs fengslingsanke.

Moskva (Aftenposten): Domstolen i Moskva behandler i dag en anke fra den spionsiktede nordmannen. Kjennelsen han har anket, vil holde ham i varetekt frem til august..

Aftenposten - 14 Jun 18 kl. 10:16

Frode Bergs anke avvist i Moskva: Situasjonen er «dramatisk forverret», sier advokat

Moskva (Aftenposten): Den spionsiktede nordmannens forsvarer tror Berg at han blir sittende minst frem til jul. – Han det veldig tungt nå..

Dagbladet - Igår: 12:55

Angrep er det beste forsvar

Når Putin inviterer den korrupte Sepp Blatter til Moskva, og lar dopingminister Vitalij Mutko opptre som om ingen ting har skjedd, så er det for å vise verden finger´n..

VG - 14 Jun 18 kl. 18:29

Britisk homoaktivist pågrepet i Moskva

En britisk homoaktivist er pågrepet etter en protestaksjon i nærheten av Den røde plass i sentrum av Moskva samme dag som fotball-VM starter..

VG - 14 Jun 18 kl. 10:19

Frode Berg skal i retten torsdag: – Han har det tungt

Moskva (VG) Den spionsiktede nordmannen Frode Berg (62) skal om kort tid i byretten i Moskva, der han har anket fortsatt fengsling..

VG - 13 Jun 18 kl. 17:05

VM-spiller raste mot russiske journalister: – Dere er våre fiender!

Moskva (VG) I en følelsesladet enetale raste Artjom Dzjuba (29) mot de russiske journalistene som sto rundt ham på treningsanlegget utenfor Moskva..

VG - 12 Jun 18 kl. 23:16

Dette er VMs 20 største stjerner

ANAPA/Moskva (VG) Lionel Messi kjører golfbil utenfor Moskva, Cristiano Ronaldo har fått VM-sveisen og lagkompisene knekker egg i hodet på Neymar. Velkommen til fotball-VM 2018!.

NRK - 20 timer siden

Amerikanske politikere til Russland

En delegasjon fra den amerikanske kongressen reiser til Moskva og St. Petersburg neste uke for å møte russiske lovgivere. Det melder nyhetsbyrået Tass.

VG - 14 Jun 18 kl. 10:19

NÅ: Frode Berg er i retten: – Situasjonen er drastisk forverret

Moskva (VG) Den spionsiktede Frode Berg (62) har ankommet byyretten i Moskva, der han har anket fortsatt fengsling. Advokaten sier at situasjonen til nordmannen er «drastisk forverret»..

VG - 14 Jun 18 kl. 10:19

NÅ: Frode Berg er i retten: Anken avslått

Moskva (VG) Den spionsiktede Frode Berg (62) er i byretten i Moskva, der han har anket fortsatt fengsling. Advokaten sier at situasjonen til nordmannen er «drastisk forverret». Anken ble avslått..

VG - 12 Jun 18 kl. 20:16

Frykter eksamen blir ødelagt av fotballfans

Moskva ( VG) Studentene ved det prestisjetunge statlige universitetet i Moskva må gjennomføre eksamen med 25.000 festende fotballfans på utsiden..

P4 - 17 timer siden

Putin inviterer Moon og Kim til Russland

Russlands president Vladimir Putin inviterte i dag sin sørkoreanske motpart Moon Jae-in til et økonomiforum i Vladivostok i september. De to møttes til samtaler i Moskva i dag, og invitasjonen kom etter dette møtet. Nord-Koreas leder Kim Jong-un er også invitert, i tillegg til lederne for Kina og Japan..

VG - 14 Jun 18 kl. 10:19

Frode Berg skal i retten: – Situasjonen er drastisk forverret

Moskva (VG) Den spionsiktede Frode Berg (62) skal om kort tid i byretten i Moskva, der han har anket fortsatt fengsling. Advokaten sier at situasjonen til nordmannen er «drastisk forverret»..

Aftenposten - 16 Jun 18 kl. 19:16

Taxi kjørte inn i folkemengde i Moskva

Sjåføren ble pågrepet kort tid etterpå og skal ha sagt at det var en ulykke..

VG - 13 Jun 18 kl. 02:14

VM 2026: USA vurderes klart best - men Marokko kan likevel vinne

Moskva (VG) FIFA tviler på Marokko som VM-arrangør på flere vesentlige punkter. Likevel er det ikke gitt at det USA-ledede Nord-Amerika-alternativet sammen med Mexico og Canada blir valgt til 2026-VM i onsdagens avstemning på kongressen i Moskva..

Dagbladet - 19 Jun 18 kl. 13:20

Jagland møter Putin i Moskva

Russland risikerer å bli kastet ut av Europarådet. Nå skal generalsekretær Thorbjørn Jagland hjelpe president Vladimir Putin å finne en løsning..

Hegnar.no - 19 Jun 18 kl. 09:24

Jagland skal besøke Putin

Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland møter onsdag Russlands president Vladimir Putin i Moskva..

VG - 19 Jun 18 kl. 18:55

Senegal-seier etter «dommerfinte»

Moskva (VG) (Polen – Senegal 1-2) Det polske forsvaret skjønte lite da Mbaye Niang (23) plutselig kom inn fra sidelinjen. Sekunder senere lå ballen i mål..

VG - I førrgår: 15:53

Ustoppelige Ronaldo med drømmereprise på Luzhniki: – Er som portvin

Moskva (VG) (Portugal – Marokko 1–0) Ny look, samme spiller, flere mål. Cristiano Ronaldo (33) kom som VMs heteste og gjorde alt for å heve temperaturen rundt seg selv..

VG - I førrgår: 08:55

«Uthvilt» Ronaldo sprudler av overskudd: – Forskjellen er formen

Moskva (VG) (Portugal–Marokko 1-0) Cristiano Ronaldo (33) stuper frem og feirer med å sprette i været. Det virker som tidenes målscorer i europeisk landslagsfotball har kommet til et mesterskap med tidenes overskudd..

VG - I førrgår: 15:53

Ustoppelige Ronaldo med drømmereprise på Luzhniki – Marokko ute av VM

Moskva (VG) (Portugal – Marokko 1–0) Ny look, samme spiller, flere mål. Cristiano Ronaldo (33) kom som VMs heteste og gjorde alt for å heve temperaturen rundt seg selv..

VG - 20 Jun 18 kl. 11:17

Ga russerne pensjons-sjokk - Putin ligger lavt

Moskva/VITJAZEVO (VG) Midt i VM-festen slapp den russiske regjeringen en nyhet som har opprørt befolkningen: Pensjonsalderen skal heves drastisk. Vladimir Putin holder en lav profil..

NRK - 19 Jun 18 kl. 09:21

Jagland skal besøke Putin

Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland møter onsdag Russlands president Vladimir Putin i Moskva. Tema for diskusjonene er forholdet mellom Russland og Europarådet, som har vært anstrengt etter Russlands annektering av Krim-halvøya i 2014..

Aftenposten - 31 May 18 kl. 17:31

– Vi er veldig glade for å komme til Moskva, sa de norske politikerne. – Mycket trevligt, svarte Kremls mann på svensk.

Moskva (Aftenposten): For første gang på over syv år kom norske parlamentarikere til Moskva. En av de første de møtte, var generalen som ledet den russiske bombingen av Syria..

NRK - 16 Jun 18 kl. 18:31

Drosje køyrde inn i folkemengde

Ei drosje har køyrt inn i ei folkemengde i Moskva, melder Reuters. Sju personar er skadde, ifølgje det russiske nyheitsbyrået TASS..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 07:24

Åtte skadet da taxi kjørte på fotgjengere

Åtte mennesker ble skadet da en taxisjåfør kjørte på fotgjengere på fortauet like ved Den røde plass i Moskva lørdag. Politiet mener det var et uhell..

VG - 19 Jun 18 kl. 09:07

TV-kjendis raser mot Island: Fatter ikke hvordan noen kan beundre «viking-taperne» som ikke kom seg til Amerika

Moskva (VG) Russlands mest kjente sportskommentator skjeller ut Islands VM-lag – og islendinger generelt – på det groveste..

VG - 19 Jun 18 kl. 22:51

Utestengte Blatter på plass i VM «på Putin-invitasjon»

Moskva (VG) Den utestengte, tidligere FIFA-presidenten Sepp Blatter (82) er på plass i Russland og skal se flere VM-kamper. Ifølge avisen Sport Ekspress er han der på invitasjon fra Vladimir Putin..

VG - 18 Jun 18 kl. 12:11

Granqvists reise: Fra Wigan-flopp til Sverige-kaptein

Moskva (VG) Det finnes et liv etter Zlatan for det svenske landslaget. Men at frontfiguren skulle hete Andreas Granqvist (33) var det få som trodde for noen år siden..

VG - 19 Jun 18 kl. 18:55

Råsterke Senegal løp Polen i stykker

Moskva (VG) (Polen – Senegal 1-2) Først brukte Mbaye Niang (23) musklene, så satte han på turboen – og Senegal vant fullt fortjent mot et tamt Polen i gruppe H..

VG - 18 Jun 18 kl. 05:32

Löws garanti til VG: Går ikke i gull-fella

Moskva (VG) (Tyskland – Mexico 0-1) Tysklands landslagssjef Joachim Löw (58) er klar på at Tyskland ikke kommer til å kopiere tidligere mestere som har forsvart VM-gullet med helbom..

VG - 17 Jun 18 kl. 18:50

Tysk VM-tap: «Chicharito» gråt etter meksikansk festfotball

Moskva/OSLO (Tyskland-Mexico 0-1) Regjerende verdensmester Tyskland ble kontret i senk - og rystet i VM-åpningen mot Mexico..

VG - 17 Jun 18 kl. 18:50

Tysk VM-tap: Rystet av meksikansk festfotball

Moskva/OSLO (Tyskland-Mexico 0-1) Regjerende verdensmester Tyskland ble kontret i senk - og rystet i VM-åpningen mot Mexico..

VG - 18 Jun 18 kl. 11:29

Brækhus skal bokse i Moskva - får russisk motstand

21. juli skal Cecilia Brækhus (36) for første gang gå en kamp i Øst-Europa, og møter Inna Sagajdakovskaja (33) som siste oppvarmingskamp før «Super Six»-finalen mellom Oleksandr Usyk (31) og russiske Murat Gassiev (24)..

VG - 17 Jun 18 kl. 08:29

Island-ekspert mener de er verdens beste som lag

Moskva (VG) Etter uavgjort-overraskelsen mot Argentina, utropes Island til verdens beste når det gjelder å prestere som et lag..

VG - 17 Jun 18 kl. 13:21

«Doping-ministeren» holdt tale på Russland-treningen

Moskva (VG) Vitalij Mutko (59) er utestengt fra OL på livstid som følge av McLaren-rapporten. Søndag dukket han opp og holdt tale på treningen til Russlands VM-lag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt