Moskva

Tuesday, 12 December, 22:58

Nyheter om Moskva

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 08 Dec 17 kl. 17:23

Nordmann arrestert i Moskva

En mann bosatt i Kirkenes er arrestert av russisk politi i Moskva. Det får NRK bekreftet av kilder som kjenner mannen. Utenriksdepartementet gir konsulær bistand til en nordmann, men vil ikke kommentere mer..

NRK - 08 Dec 17 kl. 17:07

Nordmann arrestert i Moskva

En mann bosatt i Kirkenes er arrestert av russisk politi i Moskva. Det får NRK bekreftet av kilder som kjenner mannen. Pressevakt Frode Øverland Andersen sier at Utenriksdepartementet gir konsulær bistand til en nordmann, men vil ikke kommentere mer..

Aftenposten - 05 Dec 17 kl. 06:16

Vestlandske luksusgraner går for 3000 kroner i Moskva

Norske juletrær er populære også i utlandet og i Moskva er russerne villige til å betale opp mot 3.000 kroner for luksus-edelgran fra Vestlandet..

VG - 09 Dec 17 kl. 17:09

Tidligere grenseinspektør pågrepet i Moskva

Tidligere grenseinspektør Frode Berg (62) er pågrepet av russisk politi i Moskva..

Aftenposten - 09 Dec 17 kl. 19:15

Her kommer SuperPutin. Starten er en komplett fiasko.

Moskva (Aftenposten): Russerne gjør seg klare til seks år til med all makt til Vladimir Putin..

Aftenposten - Igår: 19:30

Det koker igjen i gatene i Ukrainas hovedstad. Under ligger en enorm misnøye med eget styre.

Moskva (Aftenposten): Det er lenge siden så mange ukrainere har protestert i gatene i Kiev. Men de fleste ønsker ikke en ny revolusjonsvinter. Her er fire spørsmål og svar om situasjonen i Ukraina..

Aftenposten - 09 Dec 17 kl. 09:38

NRK: Tidligere norsk grenseinspektør arrestert i Russland

Tidligere grenseinspektør Frode Berg, som bor i Kirkenes, er arrestert under en reise i Moskva, melder NRK..

NRK - 06 Dec 17 kl. 11:59

Putin talar etter utestengingane

Putin - Volunteer of Russia 2017 awards -utdeling i Moskva.

NRK - 07 Dec 17 kl. 12:41

Russland: Alvorlig bekymret

Russland uttrykker alvorlig bekymring etter at USAs president Donald Trump onsdag anerkjente Jerusalem som Israelsk hovedstad. Myndighetene i Moskva sier at beslutningen truer sikkerheten i regionen, melder AFP..

NRK - 06 Dec 17 kl. 13:17

Putin opna for ny presidentperiode

Russlands president Vladimir Putin sa til ei forsamling i Moskva i formiddag at han snart skulle bestemme seg for om han kjem til å stille for endå ein periode som president..

Hegnar.no - 05 Dec 17 kl. 05:59

Russere betaler 3.000 for norske juletre

Norske juletrær er populære også i utlandet og i Moskva er russerne villige til å betale opp mot 3.000 kroner for luksus-edelgran fra Vestlandet..

VG - 05 Dec 17 kl. 22:35

«Moi» Elyounoussi scoret og kåret til «banens beste»: – Jeg får frysninger

(Benfica - Basel 0-2, Manchester United - CSKA Moskva 2-1) «Moi» Elyounoussi (23) bidro sterkt da Basel gikk videre til åttedelsfinalen i Champions League..

VG - 05 Dec 17 kl. 22:35

Elyounoussi sendte Basel videre: – Får frysninger

(Benfica - Basel 0-2, Manchester United - CSKA Moskva 2-1) «Moi» Elyounoussi (24) bidro sterkt da Basel gikk videre til åttedelsfinalen i Champions League..

Aftenposten - 03 Dec 17 kl. 19:00

IS kollapser, men færre krigere enn ventet vender hjem. «Det er et mysterium hvor de er», sier ekspert.

BRUSSEL/ISTANBUL/Moskva (Aftenposten): Til Norge har det ikke kommet noen returnerende fremmedkrigere på over ett år, etter det PST er kjent med..

VG - 05 Dec 17 kl. 22:35

Elyounoussi sendte Basel videre – Man. United sikret gruppeseieren

(Benfica - Basel 0-2, Manchester United - CSKA Moskva 2-1) «Moi» Elyounoussi (24) bidro sterkt da Basel gikk videre til åttedelsfinalen i Champions League. Samtidig tangerte Manchester United en 51 år gammel rekord..

VG - 06 Dec 17 kl. 22:34

Festkveld da Liverpool endelig gikk videre i Champions League

(Liverpool - Spartak Moskva 7-0) Etter et par drømmemål og en festkveld av de sjeldne er Liverpool endelig tilbake i 8-delsfinalen i Champions League..

E24 - 05 Dec 17 kl. 06:29

Norske juletrær går som varmt hvetebrød i utlandet

Norske juletrær er populære også i utlandet og i Moskva er russerne villige til å betale opp mot 3.000 kroner for luksus-edelgran fra Vestlandet..

VG - 05 Dec 17 kl. 22:35

Elyounoussi sendte Basel videre – Manchester United sikret gruppeseieren

(Benfica - Basel 0-2, Manchester United - CSKA Moskva 2-1) «Moi» Elyounoussi (24) bidro sterkt da Basel gikk videre til åttedelsfinalen i Champions League. Samtidig satte Manchester United ny hjemmerekord..

Aftenposten - 02 Dec 17 kl. 20:30

Stormaktene håper Syria-krigen nærmer seg slutten. Men disse tre søstrene får fortsatt bare mat hver tredje dag.

ISTANBUL/Moskva/OSLO (Aftenposten): Flere hundre tusen har flyttet hjem. IS er drevet bort fra byene og det faller færre bomber. Men i beleirede områder er det verre enn noensinne..

Dagbladet - 28 Nov 17 kl. 10:56

Mediekrigen med Moskva

Både USA og Russland presser hverandres medier til å registrere seg som «utenlandsk agent». Sånn skriver USA et script som er en våt drøm for de mørkeste kreftene i Kreml..

Dagbladet - 28 Nov 17 kl. 18:03

Danser kan ha avslørt Putins hemmelighet: Dette er dattera

Mektige Jekaterina (31) har en sentral stilling ved universitetet i Moskva og er gift med den styrtrike forretningsmannen Kirill Sjamalov..

E24 - 03 Dec 17 kl. 11:04

ABC-journalist suspendert for feilrapportering om Trump i Flynn-saken

ABC News har suspendert en profilert journalist for feilrapportering om at Donald Trump under valgkampen skal ha bedt Michael Flynn opprette kontakt med Moskva..

NRK - 30 Nov 17 kl. 20:30

Russland vil bruke egyptisk luftrom

Russlands statsminister har godkjent et utkast til en avtale der landet ber Egypt om tillatelse til å bruke landets luftrom og flybaser. Dersom Egypt går med på avtalen, får Moskva utvidet sitt fotfeste i Midtøsten og Nord-Afrika..

Aftenposten - 27 Nov 17 kl. 22:01

SVT: Svenske diplomater blir utvist fra Russland

To diplomater ved den svenske ambassaden i Moskva kommer til å bli utvist fra Russland, opplyser kilder til Sveriges Television..

Dagbladet - 27 Nov 17 kl. 21:49

SVT: Svenske diplomater blir utvist fra Russland

To diplomater ved den svenske ambassaden i Moskva kommer til å bli utvist fra Russland, opplyser kilder til Sveriges Television..

Aftenposten - 29 Nov 17 kl. 19:00

Hvor mektig er egentlig Putin? Russiske opposisjonelle mener Vesten tar helt feil.

Moskva (Aftenposten): Russiske liberalere, uavhengige forskere og opposisjonelle fortviler over hvor ensidig Russland blir fremstilt i Vesten. De mener vestlige medier gjør Putin mektigere enn han egentlig er..

NRK - 25 Nov 17 kl. 16:13

Russland bomber IS-mål i Syria

Russiske bombefly gikk lørdag til angrep mot IS-mål nordøst i Syria, melder forsvarsdepartementet i Moskva ifølge russiske nyhetsbyråer. Det er brukt langtrekkende bombefly, men det er ikke opplyst hvor flyene kom fra..

Aftenposten - 25 Nov 17 kl. 20:49

Feriereisen til Frankrike endte på glattcelle for Putins venn. Han var på vei til én av fire hemmelige luksusvillaer.

Moskva (Aftenposten): Den russiske senatoren og oligarken prøvde å kjøpe hele Antibes på den franske rivieraen. Da han kjøpte sitt fjerde palass, fikk franskmennene nok..

Aftenposten - 25 Nov 17 kl. 20:30

Russiske Nikolaj (16) uttrykte sorg over døde tyske soldater. Da ble han stemplet som nazist og forræder. Nå er han selv truet på livet.

Moskva (Aftenposten): Den russiske skoleeleven Nikolaj (16) ble mobbeoffer og utsatt for drapstrusler da han sa at han syntes synd på en tysk soldat som døde..

NRK - 23 Nov 17 kl. 22:01

Presidenten flyktet

Presidenten i den såkalte folkerepublikken Luhansk øst i Ukraina har flyktet og befinner se nå i Moskva. Det melder flere russiske medier. Området har siden 2014 vært kontrollert av pro-russiske separatister..

Aftenposten - 23 Nov 17 kl. 00:08

I Putins datsja pågår et høyt spill som kan avgjøre Syrias fremtid

Moskva (Aftenposten): – Syrias skjebne kan bli avgjort i Sotsji, mener russiske og vestlige kommentatorer. Putin driver intenst diplomati med USA og EU på sidelinjen..

Aftenposten - 21 Nov 17 kl. 14:00

Mystisk atomutslipp bekreftes nå i Russland. Flere målinger tyder på at en atomhendelse i Ural ble holdt skjult.

Moskva (Aftenposten): I halvannen måned ble alt benektet. Nå innrømmer russiske meteorologer at de oppdaget et stort, uvanlig radioaktivt utslipp i sørlige Ural..

Aftenposten - 18 Nov 17 kl. 19:45

Denne domstolen har ført til forbedringer for mange millioner mennesker. Nå truer Putin med å sette ned foten.

STRASBOURG (Aftenposten): Domstolen skal være en vaktbikkje for rettssikkerhet. Knapt noen har tapt flere saker enn Russland. Moskva har stor sett rettet seg hver gang.

NRK - 04 Nov 17 kl. 20:09

Erkjenner møte med russere

President Trumps valgkamprådgiver Carter Page erkjenner at han møtte Russlands visestatsminister i Moskva i fjor sommer. Page sa dette første under en lukket høring torsdag i etterretningskomiteen i Representantenes hus, skriver The New York Times..

P4 - 04 Nov 17 kl. 19:43

Trump-rådgiver erkjenner møte

Donald Trumps valgkamprådgiver Carter Page innrømmer at han møtte Russlands visestatsminister i Moskva i fjor sommer. Innrømmelsen kom først under en lukket høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus på torsdag, skriver The New York Times..

Aftenposten - 04 Nov 17 kl. 19:35

Trump-rådgiver erkjenner russermøte

President Donald Trumps valgkamprådgiver Carter Page erkjenner at han møtte Russlands visestatsminister i Moskva i fjor sommer..

NRK - 03 Nov 17 kl. 15:34

Pågrep flere for revolusjonsplaner

Den russiske sikkerhetstjenesten FSB har pågrepet flere medlemmer av en gruppe som skal ha planlagt revolusjon. Ifølge FSB planla medlemmene av gruppen Artpodgotovka å sette fyr på flere regjeringsbygg og politistasjoner i Moskva lørdag og søndag..

Aftenposten - 04 Nov 17 kl. 19:35

Trump-rådgiver erkjenner møte med Russlands visestatsminister

President Donald Trumps valgkamprådgiver Carter Page erkjenner at han møtte Russlands visestatsminister i Moskva i fjor sommer..

P4 - 04 Nov 17 kl. 17:30

Redningsvestene ble ikke brukt

De åtte om bord på det russiske helikopteret som styrtet utenfor Svalbard rakk aldri å ta på seg redningsvestene. Ingen av redningsvestene om bord var blåst opp, opplyser flere russiske medier, skriver VG. Taleregistratoren om bord er funnet og blir nå sendt til Moskva for analyse, men ferdsskriveren er fortsatt ikke lokalisert..

VG - 04 Nov 17 kl. 10:10

Trump-rådgiver vitnet om Russland-møter

En Trump-rådgiver møtte russiske myndighetspersoner under en tur til Moskva i 2016, ifølge New York Times..

P4 - 03 Nov 17 kl. 15:42

Flere pågrepet, anklaget for å ha planlagt revolusjon i Russland

Flere medlemmer av en gruppe i Russland er pågrepet og anklaget for å ha planlagt en revolusjon i ladnet. Det er russisk sikkerhetstjeneste som har pågrepet gruppen. De skal, ifølge russiske myndigheter, ha planlagt å sette fyr på flere regjeringsbygg og politistasjoner i Moskva denne helgen..

P4 - 04 Nov 17 kl. 11:07

Helikopter hevet ved Svalbard

Helikopteret som styrtet utenfor Svalbard i oktober er hevet opp på dekk på skipet Maersk Forza. Det opplyser Statens Havarikommisjon. Det var ingen omkomne inne i helikopteret, og søket etter de sju som fortsatt er savnet etter ulykken fortsetter.

P4 - 31 Oct 17 kl. 18:29

Fant ingen bombe i fly

Det ble ikke funnet noen eksplosiver i det tyrkiske flyet som måtte nødlande etter en bombetrussel. Det melder det russiske nyhetsbyrået RT. Flyet var på vei fra Moskva til Tyrkia, og nødlandet i Ukraina, etter funn av en mistenkelig bag.

P4 - 31 Oct 17 kl. 17:45

Tyrkisk fly nødlandet etter bombetrussel

Et fly fra Turish Airlines på vei fra Moskva til Tyrkia har nødlandet etter en potensiell bombetrussel. Ifølge Russian Telegraph har personalet funnet en mistenkelig bag i kabinel. Bombeeksperter skal nå undersøke funnet.

Dagbladet - 25 Oct 17 kl. 19:09

Frykter for sikkerheten etter tsar-sex. Stjernene våget ikke møte opp på premiere

Sju ble arrestert under premieren på «Matilda» i Moskva tirsdag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt