Mistenker

Fredag, 27 November, 12:41

Nyheter om Mistenker

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 07 nov. 20 kl. 21:30

To pågrepet etter våpenfunn i Oslo – Mistenker gjengoppgjør

Politiet fant skarpladde våpen og pågrep to personer i en stor politiaksjon sør i Oslo lørdag kveld. Politiet Mistenker et gjengoppgjør som bakgrunn..

NRK - 19 timer siden

Fann koronasmitta mink i Litauen

Litauiske helsestyresmakter seier dei har funne dei fyrste tilfella av koronaviruset blant mink i landet, skriv Reuters. 22 døde mink på ein gard i landet har testa positivt. Garden Mistenker at minken blei smitta av ein person som jobba der..

NRK - 19 timer siden

Rumenar får to veker i varetekt

Ein rumenar har vore to døgn i arresten i Oslo etter at han kom fram til Noreg, fordi politiet Mistenker at han hadde falske papir som synte negativ koronatest. Oslo tingrett skal torsdag bestemme om politiet får fengsle han i fire veker til..

Aftenposten - 21 nov. 20 kl. 19:32

Bjørnbak måtte ut med skade: Nå frykter han resten av sesongen kan være over

Martin Bjørnbak Mistenker det kan være snakk om en strekk. I så fall vil sesongen være over..

NRK - 21 okt. 20 kl. 14:19

VG: Mistenker prisjuks

Forbrukerrådet Mistenker at 29 strømselskaper har drevet med omfattende prisjuks, skriver VG..

NRK - 17 nov. 20 kl. 12:44

Mann pågrepet for grove bedragerier

En mann fra Moss er pågrepet og siktet for en rekke grove bedragerier. Økokrim Mistenker at mannen står bak investeringsbedragerier mot rundt 90 investorer, som skal ha betalt inn over 50 millioner kroner til eiendomsprosjekter på Østlandet..

NRK - 17 nov. 20 kl. 12:42

Én pågrepet etter slåsskamp

I forbindelse med slåsskampen på Stovner senter har politiet pågrepet en person som de Mistenker er gjerningsmannen, tvitrer de. Åstedet er sikret og politiet søker etter vitner..

E24 - 17 nov. 20 kl. 12:40

Siktet for bedrag av opp mot 90 investorer

En mann som hører hjemme i Moss er pågrepet og siktet for grove bedragerier. Økokrim Mistenker at mannen har bedratt nærmere 90 investorer, som skal ha betalt inn over 50 millioner kroner som skulle gå til eiendomsprosjekter..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 12:40

Siktet for bedrag av opp mot 90 investorer

En mann som hører hjemme i Moss er pågrepet og siktet for grove bedragerier. Økokrim Mistenker at mannen har bedratt nærmere 90 investorer, som skal ha betalt inn over 50 millioner kroner som skulle gå til eiendomsprosjekter..

NRK - 11 nov. 20 kl. 06:12

Drosjesjåfører vil vite om smitte

Drosjesjåfører fortviler over at folk som Mistenker at de kan være smittet med covid-19 ikke gir beskjed om det. Noen sjåfører føler seg så utrygge at de har sagt fra seg drosjen og velger å være hjemme, sier Norges Taxiforbund..

NRK - 06 nov. 20 kl. 07:29

Razzia i Tyskland etter Wien-angrep

Tysk politi sier fredag at de undersøker hjem og bedrifter knytta til fire personer som mistenkes å koblinger til den antatte gjerningsmannen bak terrrorangrepet i Wien, melder Reuters. Politiet Mistenker ikke at noen av de deltok i angrepet..

E24 - 06 nov. 20 kl. 06:24

Hverdagen var akkurat i ferd med å bli normal. Så måtte han sende alle tilbake på hjemmekontor.

– Hvis du Mistenker folk for å være hjemme og være slubberter, så gjør du en generaltabbe, sier Tryg-sjef Espen Opedal..

NRK - 06 okt. 20 kl. 14:53

Mistenker at brannen er påsatt

Politiet Mistenker at brannen i en leilighet i Pellygata i Sarpsborg er påsatt. Det sier innsatsleder Aina Eker til Sarpsborg Arbeiderblad. En ung kvinne er pågrepet.

NRK - 05 nov. 20 kl. 14:11

Etterforsker smittevernbrudd

Politiet etterforsker mulige brudd på karantenereglene hos en bedrift i Steinkjer. Det skal være i forbindelse med bruk av utenlandsk arbeidskraft at man Mistenker at karantenereglene ikke er fulgt..

P4 - 02 nov. 20 kl. 20:42

Angrep på synagoge i Wien

Politiet Mistenker at det kan være flere gjerningspersoner etter angrepet ved en synagoge i Wien i Østerrike i kveld. Minst én person er død og flere skal være skadet i angrepet. I følge avisen Kronen Zeitung skal gjerningsmannen ha hatt et bombebelte på seg, og sprengt seg selv i lufta.

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 07:11

En person alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo

En person satt fastklemt og er trolig alvorlig skadd etter at en bil kjørte i en fjellvegg ved Klemetsrud i Oslo. Politiet Mistenker at bilen holdt høy fart..

NRK - 30 okt. 20 kl. 15:26

Fylkeslegen: Fekk forsvarleg hjelp

Mannen som politiet Mistenker drap mora si, og så seg sjølv, på Askøy i juli, fekk forsvarleg behandling av helsetenesa før hendinga. Det slår Fylkeslegen fast etter eit tilsyn hjå fastlegen og privatklinikken der mannen fekk behandling..

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:42

Mistenker smitte på oljeplattform

Fleire personar på Oseberg feltsenter er sette i karantene grunna mistanke om at ein av dei tilsette er smitta. Den Equinor-tilsette har testa både positivt og negativt, og selskapet ventar no på eit tredje svar, fortel talsperson Morten Eek til E24..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 17:47

To kvinner forbrent på solarium i Fredrikstad. Eier Mistenker sabotasje.

Tre kunder fikk annengrads forbrenning etter å ha benyttet et solarium i Fredrikstad. Solstudiokjeden Mistenker sabotasje og vil politianmelde saken..

VG - 26 sep. 20 kl. 16:40

To kvinner forbrent på solarium i Fredrikstad – eier Mistenker sabotasje

Tre kunder fikk annengrads forbrenning etter å ha benyttet et solarium i Fredrikstad. Solstudiokjeden Mistenker sabotasje og vil politianmelde saken..

Aftenposten - 26 okt. 20 kl. 17:42

Fem pågrepet for drapet på sørafrikansk landslagskaptein

Sørafrikansk politi har pågrepet fem personer de Mistenker å stå bak drapet på den landets landslagskaptein i fotball, Senzo Meyiwa, i 2014..

P4 - 25 sep. 20 kl. 16:33

Mistenker svindel for 27 mill

NAV mener de har avdekket koronasvindel for til sammen 27 millioner kroner. De har valgt å politianmelde 24 forhold der de Mistenker at folk har forsøkt å lure til seg penger gjennom lønnskompensasjonsordningen, melder NTB. Samtidig opplyser Skatteetaten at de har avvist 18 000 søknader om koronastøtte, der det både kan dreie seg om svindel og misforståelser..

NRK - 22 okt. 20 kl. 14:41

Søker etter tre mulige ranere

Politiet opplyser nå at de leter etter tre personer som de Mistenker står bak ranet av et postbud på Lambertseter i Oslo. Postbudet skal ha blitt truet med kniv og måtte gi fra seg flere gjenstander, men ble ikke skadet..

P4 - 21 okt. 20 kl. 13:38

Mistenker prisjuks hos strømselskap

Forbrukerrådet har klaget inn 29 strømselskaper til Forbrukertilsynet etter mistanke om prisjuks. Rådet mener selskapene opplyser én pris til kunden, men fakturerer en langt høyere pris på strømregninga. De mener praksisen bryter både markedsføringsloven og angrerettloven..

VG - 21 okt. 20 kl. 13:24

Mistenker prisjuks hos strømselskaper: – Umulig å si hvor mye kundene har tapt

Forbrukerrådet mener de har avdekket omfattende prisjuks hos 29 strømselskaper. Tirsdag klaget de inn selskapene til Forbrukertilsynet..

E24 - 21 okt. 20 kl. 13:28

Mistenker prisjuks hos strømselskaper: – Umulig å si hvor mye kundene har tapt

Forbrukerrådet mener de har avdekket omfattende prisjuks hos 29 strømselskaper. Tirsdag klaget de inn selskapene til Forbrukertilsynet..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 13:28

Mistenker prisjuks hos strømselskaper: – Umulig å si hvor mye kundene har tapt

Forbrukerrådet mener de har avdekket omfattende prisjuks hos 29 strømselskaper. Tirsdag klaget de inn selskapene til Forbrukertilsynet..

NRK - 20 okt. 20 kl. 14:04

Ikke politisk motivert

Politiet Mistenker ikke at drapet på tidligere Sian-aktivist Dan Eivind Lid er politisk motivert. De tre siktede i saken vil bli framstilt for varetektsfengsling onsdag eller torsdag. Pårørende er informert om pågripelsene..

NRK - 20 okt. 20 kl. 14:04

Mistenker ikke politisk motiv

Politiet sier ingenting tyder på at drapet på tidligere Sian-aktivist Dan Eivind Lid var politisk motivert. De tre siktede i saken vil bli framstilt for varetektsfengsling onsdag eller torsdag. Pårørende er informert om pågripelsene..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 14:03

Mistenkt mann pågrepet etter knivtrussel i Kristiansand

Politiet har pågrepet en mann de Mistenker for å ha oppført seg truende med kniv i en bygning i Kristiansand..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 14:03

Mann avhøres om knivtrussel i Kristiansand

Politiet avhører en mann de Mistenker for å ha oppført seg truende med kniv i en bygning i Kristiansand..

NRK - 15 okt. 20 kl. 06:42

Mistenker ekstra smittsomt virus

Kommuneoverlegen i Trondheim har bedt Folkehelseinstituttet om hjelp til å finne ut om det er et ekstra smittsomt koronavirus i omløp i Trondheim. Smitten har økt den siste uka. Det er foreløpig ikke kommet svar på prøvene som er tatt..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 07:00

Mistenker du at tenåringen sliter psykisk? Dette er tegnene du bør ta på alvor

Slik tar du opp bekymringene dine med ungdommen..

P4 - 11 okt. 20 kl. 08:57

Stanset bil med spikermatte

Politiet brukte spikermatte til å stanse en bil som kjørte i motgående kjørefelt på E18 ved Grimstad i natt. Den kvinnelige føreren i 20-årene ble kjørt til sykehus, men er ikke alvorlig skadd. Politiet Mistenker at kvinnen var beruset.

P4 - 07 okt. 20 kl. 17:48

Mor og sønn øvelseskjørte rusa

En mor og hennes sønn øvelseskjørte ruset på narkotika i Larvik. Politiet stoppet bilen med moren i 40-årene og hennes 17 år gamle sønn i en rutinekontroll i formiddag. En spyttprøve ble da tatt av føreren, og den slo ut på kokain.

P4 - 07 okt. 20 kl. 05:20

Ranet med sprøyte

To unge kvinner ble utsatt for sprøyteran i Bergen sentrum i natt. Begge ble truet med sprøyte. En av dem ble stukket og følges opp av helsepersonell, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 06 okt. 20 kl. 15:30

Savnet person funnet død

Amanuel Tewelde Tela ble meldt savnet i Rørvik 8. september. Fredag ettermiddag fikk politiet melding om en død person i fjæra nordøst for Rørvik.

NRK - 06 okt. 20 kl. 15:30

Savnede Amanuel (38) funnet død

Amanuel Tewelde Tela ble meldt savnet i Rørvik 8. september. Fredag ettermiddag fikk politiet melding om en død person i fjæra nordøst for Rørvik.

VG - 05 okt. 20 kl. 08:10

Reagerer på ny type sexdukker: – Tilpasser bestillingene for å unngå anmeldelse

En stund kunne det se ut til at trenden var på vei ut, men det siste halvåret er det beslaglagt ni seksualiserte barnedukker på Gardermoen. Tolletaten Mistenker at produsentene forsøker å omgå loven ved å gi dukkene et mer modent preg..

Klartale - 02 okt. 20 kl. 09:00

To døde – Politet tror brannen ble påsatt

Nå er to personer funnet døde etter brannen i Moelv. Politiet Mistenker at noen startet brannen med vilje..

NRK - 01 sep. 20 kl. 16:08

Mistenker mord på Östermalm

Ein person har blitt funnen død i ei leilegheit i Östermalm, melder politiet i Sverige. Grunna omstenda Mistenker dei at det dreier seg om eit mord eller drap. Politiet vil ikkje seie enno om den avdøde er ein mann eller ei kvinne..

NRK - 31 aug. 20 kl. 18:24

Mistenker at brann var påsatt

Oslo-politiet Mistenker at brannen i Hoveseterhallen var påsatt. I tillegg sier de at det var folk inne i hallen da det begynte å brenne på utsiden. Men personene hadde allerede kommet seg ut da nødetatene var framme.

P4 - 28 sep. 20 kl. 16:38

Alvorlig skadet etter elsparkesykkeulykke

En kvinne er alvorlig skadet og sendt til sykehus etter å blitt påkjørt av en elsparkesyklist. Ulykken skjedde på i Frogner i Oslo. Politiet Mistenker at sparkesykkelen er ulovlig, fordi vitner forteller at den skal ha kjørt i svært høy hastighet.

NRK - 28 sep. 20 kl. 10:26

Politiet Mistenker gassulukke

Politiet trur dei to jegerane som blei funne døde i ei campingvogn søndag kveld døydde i ei ulukke grunna gass og mangel på oksygen, melder naudetaten i ei pressemelding. Jegerane blei meldt sakna på Venabygdfjellet i helga..

NRK - 26 sep. 20 kl. 17:43

Syklist stabil etter ulykke

Syklisten som ble sendt til sykehus etter en trafikkulykke i Aukra ligger på intensiven i stabil tilstand, sier politiet. Personen er en kvinne, ikke en mann, som tidligere opplyst. Politiet Mistenker brudd på vikeplikt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt