Mistenker

Sunday, 28 November, 00:47

Nyheter om Mistenker

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 01:03

Mistenker påtent brann

Politiet i Oslo Mistenker at en brann i St. Halvards gate i Gamlebyen i Oslo sent søndag kveld var påsatt. Brannen ble raskt slukket.

Klartale - 08 nov 21 kl. 10:28

Mistenker at branner i Oslo er påsatte

En kafé i Oslo har brent to ganger på et døgn. Politiet Mistenker at brannene er påsatte med vilje..

NRK - 08 nov 21 kl. 01:03

Mistenker ildspåsettelse i Oslo

Politiet i Oslo Mistenker at en brann i St. Halvards gate i Gamlebyen i Oslo sent søndag kveld var påsatt. Brannen ble raskt slukket..

NRK - 07 nov 21 kl. 08:32

Mistenker at Oslo-brann ble påsatt

Politiet Mistenker at brannen i et kafélokale i en bygård i Gamlebyen ble påsatt, og ser alvorlig på saken. To menn ble sett løpe fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen i Oslogate på St.

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involvert

Politiet Mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld..

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involverte

Politiet Mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld. Han sa også politiet avfyrte varselskudd under pågripelsen av mannen..

NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på kenguruer

Det ble lørdag funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet Mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:59

Festival-ofre kan ha blitt dopet

Et av spørsmålene politiet i Houston stiller seg etter at åtte personer omkom under Astroworld-festivalen, er om noen kan ha injisert dem med narkotika, skriver NTB- Det er fremdeles uklart hva som var årsaken til at de åtte personene omkom, og politiet skal blant annet se over videoopptak fra konserten, avhøre vitner og se over konsertprotokollene for å finne svar. Politisjef i Houston, Troy Finner, sier at de også skal undersøke meldinger om at noen i publikum «injiserte andre personer med narkotika», og at en sikkerhetsvakt på festivalen har fortalt politiet at han «kjente et stikk i nakken» mens han prøvde å hjelpe en festivaldeltaker. Vakten mistet bevisstheten, og ble gjenopplivet med en motgift mot opioidoverdose.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 07:18

Brann i Gamlebyen - politiet Mistenker at den er påsatt

Det begynte natt til søndag å brenne i et kafélokale i Oslogate på St. Halvards plass i Gamlebyen..

NRK - 07 nov 21 kl. 02:37

Brann i kafélokale i Oslo

Det brenner i et kafélokale i Oslogate på St. Halvards plass i Gamlebyen. Politiet Mistenker at brannen er påsatt.

NRK - 07 nov 21 kl. 02:37

Brann i restaurant i Oslo

Det brant natt til søndag i en restaurant i Gamlebyen i Oslo. Politiet Mistenker at brannen er påsatt. Politiets operasjonsleder forteller til NRK at vitner skal ha sett en person knuse en rute på stedet like før det begynte å brenne.

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 02:22

Tror sikkerhetsvakt ble dopet

Åtte mennesker mellom 14 og 27 år døde i festivaltragedien i Houston. Nå Mistenker politiet at én eller flere personer ble injisert med dop av en ukjent gjerningsmann før panikken brøt ut..

NRK - 27 okt 21 kl. 10:56

Alle Irans bensinstasjoner slått ut

Et hackerangrep førte tirsdag til at alle Irans 4300 bensinstasjoner var ute av drift. Problemene vedvarer onsdag. Ingen har foreløpig påtatt seg ansvaret for angrepet, men det ligner på et angrep i sommer som rettet seg mot Irans jernbane, ifølge lederen for landets cyberspace-råd, Abolhassan Firouzabadi.

NRK - 23 okt 21 kl. 16:04

Mistenker promillekjøring

Et barn er kjørt til sykehus med ambulanse etter å ha blitt påkjørt av en bil li Strandgata i Bamble. Luftambulansen har returnert. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 21 sep 21 kl. 03:24

Mistenker at boligbrann var påsatt

Det brant natt til tirsdag i en bolig i på Gulskogen i Drammen. Politiet Mistenker at brannen er påsatt. Ingen personer ble skadet, men en beboer ble evakuert.

NRK - 21 sep 21 kl. 03:24

Mistenker at brann var påsatt

Det brant natt til tirsdag utenfor en bolig for psykisk utviklingshemmede på Gulskogen i Drammen. Politiet Mistenker at brannen er påsatt. Ingen personer ble skadet, men en beboer ble evakuert.

VG - 21 okt 21 kl. 16:46

Selgere av dameklær krasjet inn i Tengs-siktedes bil – forsvarere krever svar fra politiet

Forsvarerne til 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, Mistenker politiet for å ha stått bak to besynderlige episoder i forkant av siktelsen..

NRK - 18 okt 21 kl. 21:18

Arresterte 27 kokainsmuglere

Belgisk politi har brutt opp et kokainsmuglernettverk og arrestert 27 personer i en rekke raid hvor de konfiskerte narkotika, skytevåpen og luksusvarer. Det ble også funnet hester i raidene, ifølge belgiske myndigheter. Påtalemyndigheten i Belgia Mistenker at nettverket har en forbindelse til Colombia, og at de har smuglet nesten 15 tonn kokain gjennom havnene i Antwerpen og Rotterdam.

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 11:51

Politiet: Drapet på britisk politiker var en terrorhandling

Britisk politi Mistenker at angrepet mot politikeren David Amess potensielt kan være knyttet til islamistisk terror..

NRK - 14 sep 21 kl. 14:29

Mistenker at brann var påsatt

Politiet Mistenker at brannen i en boligblokk i Harstad i natt var påsatt. 40 beboere i blokka ble evakuert da det brøt ut brann i et fellesområde. Én person ble sendt til sykehus med lettere røykskader.

NRK - 13 sep 21 kl. 10:09

Mistenker høy fart

Politiet Mistenker at bilen som kjørte ut på Askveien ved Hønefoss rett etter klokka 6 i morges holdt høy hastighet før ulykken. Føreren som var alene i bilen, ble sittende fastklemt og ble fløyet til sykehus med kritiske skader etter ulykken..

VG - 13 okt 21 kl. 18:54

I sorg etter OL-utøver Agnes Tirops (25) dødsfall

Den kenyanske OL-utøveren Agnes Tirop ble funnet død i sitt hjem onsdag. Landets president sier hun ble drept, politiet Mistenker ektemannen – som ikke er funnet..

VG - 10 okt 21 kl. 03:33

Mistanke om massedrap på kenguruer i Australia

Det ble lørdag funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet Mistenker at det er begått massedrap på dyrene..

VG - 08 okt 21 kl. 15:26

Svensk 97-åring funnet død i en elv – Mistenker drap

Julia Feltzin (97) ble meldt savnet i forrige uke. En 45-årig bekjent er varetektsfengslet og mistenkt for drap..

NRK - 08 okt 21 kl. 00:25

Truet forbipasserende med kniv

Rett før midnatt natt til fredag ble en person truet med kniv av en forbipasserende mann i Asker sentrum. Melder ble ikke fysisk skadet. –Vi har nå kontroll på en mann i sentrum som vi Mistenker for å ha gjort dette, melder politiet i Oslo på Twitter..

VG - 07 okt 21 kl. 10:51

15 elever syke etter hyttetur - Mistenker kullosforgiftning

Flere elever sjekkes for kullosforgiftning etter hyttetur på en DNT-hytte. Noen elever hadde symptomer som synsforstyrrelse etter en natt på hytta..

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:58

Vil han stille på nytt?

Da valgresultatet var klart, nektet Trump å akseptere det. Nå Mistenker mange at han vil stille til valg på nytt.2020 var ikke første gang et amerikansk valg blir dramatisk.

NRK - 05 okt 21 kl. 13:43

Brann i bygård i Stockholm

Det brenner i en bygård i Bagarmossen i Stockholm, melder Aftonbladet. Tre oppganger er evakuert og ifølge politiet Mistenker man at brannen er påsatt. Ifølge avisens kilder skal en person ha blitt funnet knivstukket og bevisstløs i bygget..

NRK - 30 sep 21 kl. 19:56

Bil kjørte i tre – fire til sykehus

En bil ned fire passasjerer kjørte i et tre ved Ånestadvegen i Hå kommune i Rogaland, melder politiet på Twitter. De fire personer ble kjørt til Stavanger universitetssykehus. Skadeomfanget er ukjent, men de var alle bevisste.

NRK - 29 sep 21 kl. 22:05

Mistenker flystyrt i Sverige

Aftonbladet skriver at det er mistanke om at et småfly med en person kan ha styrtet utenfor Leksand i Dalarna i Sverige. – Vi har satt i gang et søk etter at en venn av den savnede piloten slo alarm, sier Lars Antonsson ved den svenske hovedredningssentralen til avisa. Flere helikoptre deltar i søket, og avisa skriver at vennen slo alarm da flyet ikke landet på flyplassen til planlagt tid.

VG - 26 sep 21 kl. 11:30

Mann pågrepet etter at barneskolelærer ble drept i London

Britisk politi har pågrepet en mann de Mistenker for å ha drept barneskolelærer Sabina Nessa (28), som ble angrepet mens hun gikk gjennom en park i London..

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 12:17

Mistenker teknisk feil

Jotun undersøker nå om det automatiske brannslukkningssytemet ikke fungerte som det skulle under onsdagens brann..

NRK - 16 sep 21 kl. 07:40

Brann kan være påsatt

Politiet Mistenker at brannen på Byåsen i natt kan være påsatt. Fem biler ble skada, tre av dem totalskadd, etter at brann i en bil spredte seg til et garasjeanlegg. Rundt 20 beboere i et rekkehus i nærheten ble evakuert.

VG - 16 aug 21 kl. 10:53

To funnet døde i Sykkylven - politiet Mistenker mulig okseangrep

To personer er døde i Sykkylven i Møre og Romsdal. Politiet Mistenker at de har blitt drept av okser, ifølge NRK..

NRK - 15 aug 21 kl. 18:27

Mistenker ruskjøring etter flyuhell

Et lite fly hadde et uhell ved landing på Notodden flyplass rundt kl. 16.30 i dag.

NRK - 09 sep 21 kl. 18:30

Tyskland etterforsker datainnbrudd

Tyskland har innledet en etterforskning av det som angivelig er et russisk forsøk på å hacke datamaskinene til tyske parlamentarikere i forkant av valget. – Jeg kan bekrefte at vi har innledet en etterforskning av det vi Mistenker er spionasje, sier en talsmann for påtalemyndigheten torsdag..

NRK - 09 sep 21 kl. 07:57

Brann i Bamble

To hus i Asdalstrand i Bamble brant ned torsdag morgen. Det var ingen som oppholdt seg i husene. Politiet Mistenker at brannen er påsatt, og de søker etter en båt som kjørte fra brannstedet i stor fart..

Dagbladet - 03 sep 21 kl. 11:19

- Ganske opprivende

Mora til Tina Jørgensen sier at de nye opplysningene om at politiet Mistenker en mann i 50-åra for drapet på dattera er «ganske opprivende»..

NRK - 27 aug 21 kl. 23:02

Høy tillit til testsystemet i Norge

Ni av ti nordmenn hadde tillit til at deres kommune hadde god nok testkapasitet til å gi dem en koronatest i august, viser Opinions koronamonitor. 89 prosent svarer at de tror kapasiteten i deres kommune er så god at de kan få en test dersom de ønsker å bli testet. 7 prosent sier nei, mens resten vet ikke.

NRK - 26 aug 21 kl. 21:06

USA: Selvmordsbombere bak angrep

12 amerikanske soldater er døde etter angrepene ved flyplassen i Kabul. Det bekrefter den amerikanske generalen Kenneth F. McKenzie på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 26 aug 21 kl. 17:32

Amerikansk kilde: Mistenker IS

Angrepet som har tatt livet av flere personer ved Kabuls flyplass kan være utført av terrorgruppa IS, sier en amerikansk kilde ifølge AP og NTB. Den ikke navngitte tjenestemannen sier det definitivt er grunn til å tro at det var IS som sto bak angrepet. Pentagon har bekreftet at det var et «komplekst angrep», med minst to eksplosjoner..

VG - 22 aug 21 kl. 10:45

Lidelse, sorg og smerte

Man skal være forsiktig med å tale lettvint om religionens fortreffelighet i forbindelse med lidelse, sorg og smerte. Jeg Mistenker at de som har klare svar på slike eksistensielle utfordringer rett og slett ikke forstår..

NRK - 22 aug 21 kl. 03:58

En pågrepet etter machete-ran

Politiet i Oslo har arrestert en mann med machete som de Mistenker sto bak et ran i Schønings gate på Majorstua ved 3-tida i natt. Mannen som ble ranet er fysisk uskadd. Politiet leter etter en gjerningsperson nummer to med flere patruljer, opplyser de på Twitter..

NRK - 16 jul 21 kl. 21:20

Mistenker ruskjøring på E6

En person ble fredag fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på E6 ved Nebbenes. Nå Mistenker politiet kjøring i ruset tilstand. I en oppdatering skriver Øst politidistrikt at føreren av bilen er fraktet til Ahus.

VG - 16 aug 21 kl. 10:53

Far og sønn døde i Sykkylven etter mulig okseangrep

Det var far Odd Kåre Fet (78) og sønn Ole André Ramstad Fet (52) som ble funnet døde i Sykkylven i Møre og Romsdal. Politiet Mistenker at de har blitt drept av okser, ifølge NRK..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt