Millioner

Monday, 09 December, 00:15

Nyheter om Millioner

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 Dec 19 kl. 18:37

Nav: Betalt tilbake tre Millioner

– De siste ukene har vi betalt tilbake tre Millioner til ofrene i trygdeskandalen. Det sa direktør i Nav Sigrun Vågeng i Dagsnytt 18..

NRK - 04 Dec 19 kl. 16:47

Dømt til å betale 1,1 Millioner

Stavanger tingrett har tilkjent en oljearbeider 1,1 Millioner i erstatning. Retten mener oljeselskapet Saipem sa opp mannen fordi han amputerte beinet, skriver Sysla. Mannen måtte amputere beinet etter en motorsykkelulykke..

P4 - 03 Dec 19 kl. 06:45

50 Millioner glapp for Elkjøp i Black Friday-miss

Elkjøp tapte flere titalls Millioner da nettsidene deres kræsjet på Black Friday. Det skriver DN. Svært mange handlelystne nordmenn ble sittende i kø på nettsidene, og selskapet gikk ifølge egne beregninger glipp av 50 Millioner kroner i kundeomsetning i Norge på grunn av problemene.

Dagbladet - 9 timer siden

Spiste millionkunstverk

En banan gaffateipet til veggen ble solgt for 1,1 Millioner kroner under kunstmesse i USA. Så ble den lunsj..

NRK - 04 Dec 19 kl. 00:27

Gauguin-bilde solgt for 100 mill.

Paui Gauguins maleri «Te Bourao II» ble solgt for 9,5 Millioner euro - snaut 100 Millioner norske kroner - på en auksjon i Paris tirsdag. Bildet ble malt da Guaguin bodde på Tahiti i 1897 og var det siste Gauguin-bildet i privat eie..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 11:16

Nordmenn trakk kortet mer enn ni Millioner ganger på Black Friday

Det ble gjennomført nesten 9,3 Millioner kortkjøp på handledagen Black Friday, ifølge tall fra betalingstjenestene Nets og Vipps. Det er ny norgesrekord..

NRK - 03 Dec 19 kl. 05:32

Ny krisepakke til Alitalia

Regjeringen i Italia godkjente mandag et lån på 400 Millioner euro til det kriserammede statlige flyselskapet Alitalia. Alitalia har vært under statlig administrasjon siden mai 2017 og har mottatt over 900 Millioner euro siden..

E24 - 6 timer siden

Luksusprosjekt i Holmenkollen utsolgt

Alle de seks nye leilighetene i et omdiskutert leilighetsprosjekt på «beste vestkant» i Oslo er solgt. Flere av dem gikk for over 40 Millioner kroner..

Aftenposten - 7 timer siden

Banan til 1,1 Millioner kroner spist av sulten kunstner

En dyr banan med gaffatape har skapt bananas verden over. Nå er den spist..

Aftenposten - 13 timer siden

Arbeiderpartiet og SV krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre Millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene..

E24 - 27 Nov 19 kl. 21:58

Agderposten: Einar Aas får tilbake over 200 Millioner kroner

Grimstad kommune må ifølge avisen betale tilbake 70 Millioner kroner av totalt 208 Millioner kroner som kraftspekulanten får tilbake i tidligere innbetalt skatt..

NRK - 13 timer siden

Krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre Millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene. Lars Haltbrekken i SV mener kvotene må slettes, slik at de ikke kan brukes til å svekke innsatsen for å kutte utslipp..

P4 - I førrgår: 17:18

Færre fløy med SAS

SAS hadde færre passasjerer i november i år sammenlignet med i fjor. 2,3 Millioner passasjerer fløy med SAS, det er en nedgang på 0,5 prosent.

NRK - 29 Nov 19 kl. 18:58

Bensin- og dieselsalget stuper

Så langt i år er det solgt over 130 Millioner liter mindre bensin og diesel enn i fjor. Det påfører staten et inntektstap på rundt 500 Millioner kroner. Finansdepartementet justerer nå ned anslaget for avgiftene for 2019..

Aftenposten - I førrgår: 13:25

Vy-navnet havner i retten

Vy Communication har gått til sak mot Vy for krenkelse av selskapets varemerke og krever opptil 14 Millioner kroner i erstatning..

Dagbladet - I førrgår: 11:36

Narkotika for 500 Millioner tatt i «Operasjon Hubris»

Operasjonen har ført til pågripelser og beslag av store mengder narkotika i Danmark, Nederland, Tyskland, Spania, Italia og England..

Aftenposten - I førrgår: 09:30

Millionprosjektet fikk en pangstart. Over halvparten av Karpe-billettene er utsolgt

Over 90 Millioner er i spill i Karpes nye prosjekt..

E24 - 16 timer siden

Norsk spillbransje når over 68 Millioner mennesker, men står bare for 0,04 prosent av markedet

Norsk dataspillbransje vokser raskt, men er fremdeles milevis bak våre naboland, viser ferske tall. Oslo-baserte Krillbite, som nylig ble tatt inn i varmen av Apple, mener bransjen «ligger i limbo»..

Aftenposten - I førrgår: 09:30

Millionprosjektet fikk en pangstart. Over halvparten av Karpe-billettene er solgt

Over 90 Millioner kroner er i spill i Karpes nye prosjekt..

P4 - I førrgår: 13:41

Tar Vy til retten

Navnebyttet fra NSB til Vy havner nå i retten. Vy Communication har gått til sak for krenkelse av varemerket til selskapet og krever erstatning på 14 Millioner kroner. Det er satt av tre dager til saken som skal starte i Oslo tingrett 10.

E24 - I førrgår: 13:54

Vy-navnet havner i retten

Vy Communication har gått til sak mot Vy for krenkelse av selskapets varemerke og krever opptil 14 Millioner kroner i erstatning..

Aftenposten - I førrgår: 20:40

Dette er en banan klistret til veggen med tape. Den ble solgt for 1,1 Millioner kroner.

Den italienske kunstneren Maurizio Cattelan har nok en gang klart å skape bølger i kunstverdenen..

P4 - 01 Dec 19 kl. 17:20

Napoleons støvler solgt for 1,18 Millioner

Napoleon, som jo over Alpene dro, stilte nok høye kvalitetskrav til støvlene sine. Og et av parene hans ble da også solgt for 1,18 Millioner kroner på en auksjon i Paris i helgen - 198 år etter den franske selvutnevnte keiserens død. Akkurat disse støvlene - som er i størrelse 40 - skal Napoleon angivelig ha brukt under sitt eksil på St.

NRK - I førrgår: 12:56

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 Millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

P4 - I førrgår: 12:22

Nav har betalt ut 3 mill

NAV har nå betalt ut rundt 3 Millioner kroner til brukere som er rammet av trygdeskandalen. Det melder VG. De jobber med å gå gjennom 2400 saker hvor de kan ha feilaktig krevd penger tilbake etter å ha feiltolket EØS-regelverket..

NRK - I førrgår: 06:58

Revurderer innsparinger

De nye flertallet i Stavanger vurderer å droppe kutt i bevilgninger til frivillige, idrettssekretærer og kunstnere på grunn av en stor skatteinngang i november, skriver RA. Skatteinngangen i november var på 180 Millioner kroner mer enn budsjettert.

Aftenposten - I førrgår: 17:49

Nav har så langt tilbakebetalt 3 Millioner kroner. Nye krav flommer inn.

1730 personer har meldt seg til Nav med beskjed om at kan være rammet av trygdeskandalen. Så langt har Nav funnet grunn til å gå inn i halvparten av de nye henvendelsene..

P4 - 29 Nov 19 kl. 15:12

2,7 mill kortkjøp

Nordmenn hadde trukket kortet tilsammen 2,7 Millioner ganger innen klokken 12 i dag. Det er en økning på 150 000 sammenlignet med i fjor, opplyser Nets til E24. Men det er for tidlig å si om det blir ny Blac Friday rekord.

NRK - I førrgår: 04:38

Nordkappavtale gir millioninntekter

Finnmarkseiendommen har leid ut Nordkapplatået til Rica for 99 år. Leien er økt til nær 3,5 Millioner kroner i året, skriver Klassekampen. Nordkapp kommune utarbeider for tiden en plan for området, og politikerne beklager at avtalen alt er signert..

P4 - 16 timer siden

Frykter for sikkerheten på Flesland

Piloter og ansatte frykter for sikkerheten ved Bergen Lufthavn Flesland. Det har skjedd seks ganger på en måned at det ikke har vært mange nok brannmenn på jobb. Dette har blant annet resultert i at et fly på vei fra Oslo til Bergen heller landet i Haugesund, melder Bergens Tidende.

E24 - 29 Nov 19 kl. 12:35

Nytt priskutt for hundreMillionersvilla

Byvillaen i Sigyns gate 3 ligger nå til salgs på Finn for 70 Millioner kroner, etter at megler Jan Fredrik Bonde først satt prisantydningen på svimlende 100 Millioner kroner tidligere i vår..

E24 - Igår: 12:02

Europas største kraftselskap velger norsk startup til smarthussatsing

Norske Viva Labs har inngått et samarbeid med Enel med en forventet verdi på over 100 Millioner kroner. Med norsk teknologi kan søreuropeere dermed overlate styringen av huset til Amazons Alexa og spare på strømregningen..

E24 - 29 Nov 19 kl. 18:49

Bensin- og dieselsalget stuper – staten taper halv milliard i år

Så langt i år er det solgt over 130 Millioner liter mindre bensin og diesel enn i fjor. Det påfører staten et inntektstap på rundt 500 Millioner kroner..

NRK - I førrgår: 05:57

Barnevernsofre får erstatning

Tre personer i Sandnes kan få til sammen nær tre Millioner kroner i erstatning fra Sandnes kommune for mangelfull oppfølging av barnevernet, skriver Aftenbladet. Politikerne i formannskapet skal behandle erstatningssakene neste uke..

VG - I førrgår: 10:42

Klimafiendtlig kabelpopulisme

Man skulle tro alle i vår tid ville applaudere et klimaløft for Millioner av mennesker. At større verdiskaping i en av Norges viktigste næringer ville få entusiastisk støtte fra et samlet storting..

NRK - 27 Nov 19 kl. 18:11

800 Millioner til pelsdyrnæringen

Landbruksdepartementet har kommet fram til en kompensasjonsordning for pelsdyrbøndene som må legge ned driften. Ordningen anslås å koste mellom 800 og 850 Millioner kroner, men det er ikke satt noen øvre ramme, melder NTB..

E24 - Igår: 07:40

Politirapport: 14 mistenkte i storsvindel i Telenor-bank i Pakistan

Minst 14 personer er mistenkt for å ha svindlet til seg et beløp tilsvarende til sammen 30 Millioner norske kroner fra Telenor Microfinance Bank i Pakistan, viser politirapport..

E24 - I førrgår: 08:22

Forplikter seg til å ta over 100 ansatte etter Notabene-konkursen

Jotunfjell Partners’ selskap JFP Retail Drift har inngått avtale om overdragelse av Notabene for en samlet kjøpesum på 30,2 Millioner kroner..

P4 - I førrgår: 21:19

1730 personer har meldt seg til NAV

1730 personer har meldt seg til NAV med beskjed om at de kan være rammet av trygdeskandalen. Så langt har NAV funnet grunn til å gå inn i halvparten av de nye henvendelsene, skriver Aftenposten. Flere enn 2400 personer kan ha fått krav på feil grunnlag - så langt har NAV tilbakebetalt 3 Millioner kroner ..

P4 - I førrgår: 23:34

Ericsson må betale millardbot

Svenske Ericsson må betale mer enn 9 milliarder kroner i bøter etter å ha inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de er etterforsket for korrupsjon. Det melder Sveriges Radio. Forholdene strekker seg til mange land, blant annet skal selskapet ha betalt 2,5 Millioner kroner til den costarianske presidenten for å sikre seg en kontrakt i landet,.

Aftenposten - 05 Dec 19 kl. 14:52

Karpe om ideene som ble forkastet: – Las Vegas er den sykeste!

Mange titalls Millioner kroner er i spill i Karpes nyeste prosjekt. – Det er ganske jævlig, egentlig..

VG - I førrgår: 23:55

Politirapport: 14 mistenkte i storsvindel i Telenor-bank i Pakistan

Minst 14 personer er mistenkt for å ha svindlet til seg et beløp tilsvarende til sammen 30 Millioner norske kroner fra Telenor Microfinance Bank i Pakistan, viser politirapport..

NRK - 04 Dec 19 kl. 22:24

Bruker Millioner på ny TV-kampanje

Michael Bloomberg setter i gang en ny kostbar TV-kampanje for å overbevise velgere om at han er den best egnede demokraten til å slå Donald Trump..

NRK - 05 Dec 19 kl. 10:15

USA kutter støtte til mat

USAs landbruksdepartementet vil kutte støtten til matkuponger til 700.000 amerikanere. Kuttene vil spare 5.

E24 - I førrgår: 13:17

Opec er enige om å øke produksjonskuttene med 500.000 fat daglig – oljeprisen hopper 1,6 prosent til over 64 dollar fatet

Opec og samarbeidslandene (Opec+) er blitt enige om et ytterligere produksjonskvotekutt på 500.000 fat pr dag. Det gjør at det totale produksjonskuttet blir opp til 1,7 Millioner fat per dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt