Milliard

Friday, 03 April, 22:21

Nyheter om Milliard

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 8 timer siden

Ein Milliard til barnehagar og SFO

Barnehagar og Skulefritidsordninga skal få ein Milliard kroner som kompensasjon for at foreldre slepp å betala for tilboda mens det er stengt som følge av koronakrisa. Det skriv Kunnskapsdepartementet i ei pressemelding fredag ettermiddag..

NRK - 4 timer siden

Nav har utbetalt én Milliard

Nav har utbetalt omtrent én Milliard kroner til de som har søkt om forskudd på dagpenger denne uken. For å få forskuddet utbetalt før påske, må man søke innen utgangen av søndag..

NRK - 7 timer siden

1 Milliard til SFO og barnehager

Regjeringen gir én Milliard kroner til barnehager og skolefritidsordning (SFO) for å kompensere for tapte foreldrepenger mens det er koronastengt, melder de i en pressemelding. Alle foreldre slipper å betale for barnehage og SFO fram til 13. april..

NRK - 14 timer siden

Ein Milliard i studentstipend

Stortinget er einige om å gje ein Milliard kroner i stipend til studentar som mistar inntekt, skriv Kunnskapsdepartementet i ei pressemelding fredag. Kvar student som får innvilga ekstralån på 26.000 kroner, kan då få omgjort 8000 kroner til stipend..

P4 - 4 timer siden

Nav har utbetalt én Milliard

Nav har allerede utbetalt nesten én Milliard kroner til de som har søkt om forskudd på dagpenger denne uken. 65.500 permitterte arbeidstakere har fått penger.

NRK - I førrgår: 18:21

En Milliard til Norsk Folkehjelp

Regjeringen og Norsk Folkehjelp har undertegnet en ny femårig samarbeidsavtale. Den er verdt en Milliard kroner. Avtalen støtter Norsk Folkehjelps aktiviteter i 17 utviklingsland..

VG - 31 Mar 20 kl. 09:40

Studentenes krisepakke: Gir studentene én Milliard ekstra

Regjeringen gir studentene én Milliard ekstra og gjør om støtteordningen fra å være et rent lån til delt stipend og lån..

NRK - 25 Mar 20 kl. 10:31

Mediebransjen ber om 1 Milliard

Media treng ei krisepakke på 1 Milliard kroner for å overleve koronakrisa, meiner Mediebedriftenes Landsforening (MBL). Dei har bede kulturministeren om tiltakspakka. 600 millionar av det skal gå til å dekke tapte annonseinntekter..

P4 - 31 Mar 20 kl. 11:46

- Skal begrense skadene så mye som mulig

- Det blir uansett ille, men den nye økonomiske krisepakken skal begrense skadene så mye som mulig. Det er beskjeden fra partiene på Stortinget, som for kort tid siden la frem den tredje korona-krisepakken Blant annet vil små- og mellomstore bedrifter som er rammet av de strenge tiltakene få til sammen 20 Milliarder kroner i måneden i støtte - og ordningen skal i første omgang vare ut mai. I tillegg gis det totalt en Milliard i støtte til studentene, og det gis en Milliard til investeringer i nye samferdselsprosjekter..

NRK - 23 Mar 20 kl. 11:18

En Milliard må holde seg hjemme

Over en Milliard mennesker er bedt om å holde seg hjemme som et tiltak for å hindre smittespredning av koronaviruset. Det melder nyhetsbyrået AFP..

Dagbladet - 31 Mar 20 kl. 02:42

Enighet: Gir studentene én Milliard

Det opplyser kilder til Dagbladet. Det varsles pressekonferanse i formiddag..

NRK - 22 Mar 20 kl. 13:59

Over en Milliard indere innendørs

Mer enn én Milliard indere har søndag blitt holdt innendørs for å kontrollere spredningen av koronaviruset. Statsministeren i det som er et av verdens mest folkerike land, oppfordret torsdag til offentlig portforbud eller selvpålagt karantene..

P4 - 7 timer siden

1 mrd til barnehager og SFO

Barnehager og SFO får 1 Milliard kroner i krisehjelp for å dekke inn for tapt foreldrebetaling. Så lenge barnehager og skoler holder stengt trenger ikke foreldre å betale for tilbudet, og regjeringen opplyser i en pressemelding at de vil dekke hele dette tapet..

NRK - 20 Mar 20 kl. 06:21

Avinor har tapt en Milliard

Avinor har hatt et inntektsbortfall så langt i mars på en Milliard kroner. Omsetningen har falt 68 prosent sammenlignet med samme tid i fjor. Mesteparten av fallet i omsetningen kommer fra forrige uke alene, skriver Dagens Næringsliv..

E24 - 20 Mar 20 kl. 06:16

Avinor har tapt en Milliard i inntekter

Så langt i mars har Avinor et fall i omsetningen på 68 prosent sammenlignet med samme tid i fjor, og inntektsbortfallet har allerede passert en Milliard kroner..

E24 - 31 Mar 20 kl. 10:59

Dette er den nye krisepakken

Milliardstøtte til studentene, kontantstøtte for coronarammede bedrifter og en Milliard til nye samferdselsprosjekter. Dette er noen av tiltakene i Stortingets nye krisepakke..

VG - 31 Mar 20 kl. 10:19

Dette er den nye krisepakken

Milliardstøtte til studentene, kontantstøtte for coronarammede bedrifter og en Milliard til nye samferdselsprosjekter. Dette er noen av tiltakene i regjeringens nye krisepakke..

Aftenposten - 31 Mar 20 kl. 09:37

Milliardkontrakt inngått for D-blokken i regjeringskvartalet

Entreprenøren Hent skal bygge D-blokken i regjeringskvartalet. De har inngått en kontrakt med Statsbygg verdt om lag 1 Milliard kroner..

E24 - 31 Mar 20 kl. 09:37

Milliardkontrakt inngått for D-blokken i regjeringskvartalet

Entreprenøren Hent skal bygge D-blokken i regjeringskvartalet. De har inngått en kontrakt med Statsbygg verdt om lag 1 Milliard kroner..

Dagbladet - 24 Mar 20 kl. 13:29

Gir 1,1 Milliard til tv- og filmbransen

Går til elektrikere, snekkere, sjåfører, og makeupartister..

P4 - 20 Mar 20 kl. 06:54

Braut Haaland én Milliard

Erling Braut Haaland har nå en markedsverdi på 1 Milliard kroner. 19-åringen kom fra Salzburg til Borussia Dortmund for rundt 200 millioner kroner, et beløp som skyldtes en klausul i kontrakten. Nettstedet Transfermarkt justerte nylig opp prislappen på Haaland fra 60 til 80 millioner euro i antatt maks salgsverdi.

Aftenposten - 28 Mar 20 kl. 21:50

Forfang-dokumentar kan være sett av en halv Milliard kinesere

Johann André Forfang er blitt fulgt av et dokumentarteam fra Kina. Nå har dokumentaren blitt vist på TV..

P4 - 31 Mar 20 kl. 08:13

Flere detaljer rundt krisepakke kjent

Flere detaljer rundt den tredje krisepakken er nå gjort kjent. Flere medier melder partiene har blitt enige om å legge en Milliard på bordet for norske studenter. Dette skal sikre at rundt en tredel av de såkalte koronalånene kan omgjøres til stipend.

E24 - 26 Mar 20 kl. 15:38

Norges Bank auksjonerte bort over en Milliard dollar i nye kriselån

Norske banker sikrer seg amerikanske dollar via sentralbankene..

NRK - 21 Mar 20 kl. 23:44

Cirka én Milliard i hjemmeisolasjon

Det globale antallet bekreftede smittede med koronaviruset er nå 304.493, mens antall døde med covid-19 er 13.000, ifølge nettstedet Worldometer..

VG - 25 Mar 20 kl. 17:49

Sp-Vedum vil ta Milliard-støtte fra Polen etter sprit-nekt

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum vil nå ta fra Polen de rundt 1,3 Milliarder kroner i EØS-midler landet mottar fra Norge hvert år - fordi polske myndigheter skal ha stoppet all eksport av håndsprit til Norge..

NRK - 24 Mar 20 kl. 00:49

USA kutter støtte til Afghanistan

USA kutter støtten til Afghanistan med 1 Milliard dollar etter et mislykket møte med president Ashraf Ghani og hans erkerival Abdullah Abdullah mandag. I en uvanlig tøff uttalelse kritiserte Pompeo de to for ikke å være i stand til å samarbeide..

P4 - 25 Mar 20 kl. 10:28

Ber Raja om kriseMilliard

Norske mediehus er også hardt rammet av koronakrisen, og nå ber Mediebedriftenes Landsforening kulturminister Abid Raja om en tiltakspakke på 1 Milliard kroner. For samtidig som informasjonsbehovet via mediene er uvanlig stort i denne tiden, er det en dramatisk nedgang i medienes annonseinntekter. Den foreslåtte tiltakspakken skal sikre at journalistene er på jobb i krisetider.

NRK - 21 Mar 20 kl. 17:35

Planlegger Milliard-hjelpepakke

Tyskland planlegger en økonomisk hjelpepakke på 822 Milliarder euro for å takle koronaviruskrisen, melder AFP. Det tilsvarer omlag 10,1 billioner norske kroner med dagens kurs..

E24 - 21 Mar 20 kl. 14:17

Staten betaler flyselskapene for 684 flyavganger i uken

De ukentlige avganger skal opprettholde et minimumstilbud for flytrafikken i Norge. Merkostnadene flyselskapene har kan bli på én Milliard kroner. Regningen tar staten..

NRK - 20 Mar 20 kl. 14:15

Svensk krisepakke på 1 mrd.

Svensk kultur og idrett får en krisepakke på 1 Milliard svenske kroner for å klare seg gjennom koronakrisen. Regjeringen og deres støttepartier i Riksdagen er blitt enige om krisepakken. Pengene skal fordeles likt mellom kultursektoren og idretten..

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 07:35

Haalands markedsverdi har skutt i været

Uten å sparke en ball i kamp har Erling Braut Haalands markedsverdi skutt i været de siste dagene. Torsdag var «prislappen» på ham over 1 Milliard kroner..

P4 - 20 Mar 20 kl. 06:45

Avinor mot sitt første underskudd på mange år

For første gang på 17 år går det mot underskudd for flyplassoperatøren Avinor. Ferske tall viser at passasjertrafikken ved Oslo Lufthavn falt med 43 prosent forrige uke, noe som rammer inntektene og det er koronakrisen som er grunnen til dette. Avinor-sjef Dag Falk-Petersen sier til Dagens Næringsliv at de allerede har passert en Milliard i inntektsbortfall..

NRK - 17 Mar 20 kl. 16:46

Facebook-hjelp rammede bedrifter

Techgiganten Facebook sier de vil hjelpe små bedrifter i 30 land med de økonomiske ringvirkningene av koronapandemien, opplyser selskapet. Den økonomiske støtten på 100 millioner dollar tilsvarer med dagens kurs over 1 Milliard kroner..

Aftenposten - 17 Mar 20 kl. 11:59

Trond Mohns beskjed til Idretts-Bergen: – Det siste vi ville slutte å støtte

Idrettslag må avlyse arrangementer og permittere ansatte. Trond Mohn har gitt over en Milliard til idretten, og lover å fortsette pengehjelpen..

NRK - 17 Mar 20 kl. 16:46

Facebook vil hjelpe bedrifter

Techgiganten Facebook sier de vil hjelpe små bedrifter i 30 land med de økonomiske ringvirkningene av koronapandemien, opplyser selskapet. Den økonomiske støtten på 100 millioner dollar tilsvarer med dagens kurs over 1 Milliard kroner..

NRK - 16 Mar 20 kl. 13:09

Sinne i Tyskland mot Trump

Tyske politikere skal ha reagert med sinne da de fikk vite at USAs president skal ha tilbudt tyske CureVac én Milliard dollar for å sikre USA en eksklusiv vaksine mot koronavirus. En amerikansk tjenestemann kaller det tyske sinnet for overreaksjoner..

P4 - 17 Mar 20 kl. 16:22

Slipper å betale for stengt barnehage

Foreldre slipper å betale for barnehage og SFO som nå er koronastengt. Det bekrefter kunnskapsminister Guri Melby overfor VG. Barnehagene får tapet ved å holde stengt fullt kompensert av staten.

E24 - 13 Mar 20 kl. 11:59

Her er regjeringens krisetiltak

Regjeringens strakstiltak vil koste over én Milliard kroner og inkluderer redusert lønnsplikt og midlertidig fjerning av flypassasjeravgiften..

E24 - 03 Mar 20 kl. 12:24

Telenor skal spare en ny Milliard: Kutter 3.000 flere årsverk

Samtidig som mange ansatte tilbys videreutdanning og kompetanseløft så presser teknologiske endringer også frem kutt i Telenor. Konsernet vil nå spare en ny Milliard gjennom nedbemanninger..

P4 - 12 Mar 20 kl. 22:25

Oljefondet krymper

Oljefondets verdi har falt med 1.280 Milliarder kroner på 20 dager. Det tilsvarer 239.

NRK - 26 Feb 20 kl. 18:14

Kutter bompenger for en Milliard

Regjeringen bruker én Milliard kroner på å kutte bompenger på fire veistrekninger i Norge. Veiene er E6 Hålogalandsbrua i Narvik, E18 ved Arendal, Rv 13 i Hardanger og E136 i Møre og Romsdal..

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 06:37

Gir én Milliard til arbeidet med koronaviruset

Tre veldedige organisasjoner, med Bill og Melinda Gates i spissen, gir store summer til arbeidet..

E24 - 10 Mar 20 kl. 17:47

Småinvestorer kjøpte aksjer for over en halv Milliard under børsraset: – Ekstremt

DNB-kunder knuste tidligere omsetningsrekord da Oslo Børs mandag opplevde sitt største fall siden finanskrisen..

E24 - 10 Mar 20 kl. 09:20

Røkkes verdier får et lite løft etter Milliardsmell

Kjell Inge Røkke så over fire Milliarder kroner fordufte under mandagens børskrasj. Men en liten oppgang på Børsen tirsdag sikrer at nesten en halv Milliard kroner har kommet tilbake..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt