Mer

Torsdag, 24 September, 09:19

Nyheter om Mer

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 16 sep. 20 kl. 07:23

Nordmenn kjøper Mer kumelk

Melkeforbruket her til lands øker for første gang siden 1970-tallet. I første halvdel av 2020 drakk nordmenn 217 millioner liter norsk kumelk, noe som er 1,3 prosent Mer enn samme periode i fjor. I tillegg til at forbruket av melk øker, spiser vi også Mer ost og spiser Mer yoghurt.

NRK - 28 aug. 20 kl. 09:11

Mer skog i Norge de siste ti årene

De siste ti årene har det blitt 16 prosent Mer skog i Norge, men mengden øker saktere enn før viser tall fra SSB. At det øker mindre skyldes trolig lavere tilvekst, Mer hogst, Mer skogvern, Mer gammel skog og Mer død ved etter tørkesomMeren 2018..

P4 - 21 sep. 20 kl. 07:10

- Kan bli Mer smitte til høsten og vinteren

Mer innetid og lavere tempraturer kan føre til økt koronasmitte i høst og vinter. Det mener flere forskere. Årsaken er at folk i større grad samles innendørs når det blir kaldere ute.

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 13:22

Mer bitterhet, Mer splid. Ginsburgs død bringer Mer av det USA trenger aller minst.

HøyesterettsdomMeren kjempet for det aMerikanske demokratiet. Hennes død vil sette det på nok en prøve..

P4 - 19 sep. 20 kl. 12:23

- Korona har gitt Mer råkjøring

Koronapandemien har ført til Mer råkjøring. Det mener politiet. Antall bilførere som har mistet lappen for å ha kjørt for fort ligger an til å passere fjoråret med god margin.

NRK - 16 sep. 20 kl. 01:21

Frykter at Mer enn 20 har druknet

Ifølge Al Jazeera frykter FNs migrasjonsbyrå at Mer enn 20 migranter skal ha druknet utenfor kysten av Libya. En båt på vei til Europa skal ha forlist i Middelhavet, melder migrasjonsbyrået. Mer enn 560 mennesker fryktes druknet så langt i år..

Aftenposten - 45 minutter siden

Må barnet ditt være hjemme fra skolen Mer enn en uke, har det krav på hjemmeskole

En ny veileder gir svar på når elever skal få hjemmeundervisning. Kunnskapsministeren mener skolene må kunne tilpasse undervisningen. Foreldreutvalget vil ha Mer konkrete råd..

P4 - 05 sep. 20 kl. 10:45

Frykter korona fører til Mer forsøpling

Organisasjonen "Landforsøpling" frykter koronapandemien har gitt Mer forsøpling i norsk natur. I dag starter aksjonen årets strandryddeuke. Folk bruker Mer engangsartikler og er Mer utendørs, en uheldig kombinasjon sier fagansvarlig Mari Mo Osterheider..

NRK - 16 timer siden

NAF ut mot økte parkeringspriser

Oslo-byrådet varslede økning i parkeringsprisene i 2021 får NAF til å reagere. – De stramMer Mer og Mer inn på bilbruk, samtidig som de har gjort seg avhengig av store inntekter fra bilistene, sier kommunikasjonssjef Camilla Ryste i en pressemlding..

VG - 22 timer siden

Full strid i retten: Bertheussen mener Tybring-Gjedde snakker usant

Noen dager før Laila Anita Bertheussen ble pågrepet varslet Ingvil Smines Tybring-Gjedde Statsministerens kontor om sine mistanker. Da hadde hun gradvis fattet Mer og Mer mistanke mot kvinnen hun trodde var fornærmet..

P4 - Igår: 07:50

Vil ha forbud mot fossilbiler i deler av Oslo

Byrådet i Oslo vil ha forbud mot fossilbiler i deler av Oslo. I Oslos nye budsjett, som legges fram i dag, er det satt av 4 millioner kroner til å lage forslag til soner i byen der bare utslippsfrie biler får kjøre. Byråd for miljø- og samferdsel, Lan Marie Berg, sier til Dagbladet at et slikt forbud vil gjøre det Mer attraktivt å velge elbil, og det vil også legge til rette for Mer byliv..

P4 - Igår: 07:26

Ikke god nok beredskap i Norge

Kun én av fem nordmenn mener Norge har god nok beredskap til å takle ekstreme naturhendelser som vi får Mer av i fremtiden. Det komMer frem i en ny undersøkelse Opinion har laget for Røde Kors. Landsrådsleder i Røde Kors, Kjersti Løvik frykter liv vil gå tapt dersom beredskapen ikke styrkes i møte med klimakrisen.

NRK - Igår: 06:07

Vil ha forbud mot fossilbiler

Lan Marie Berg (MDG) og det rødgrønne byrådet i Oslo setter nå i gang arbeidet som skal gjøre deler av Oslo til forbudt sone for fossilbiler. De mener et forbud vil gjøre det Mer attraktivt å velge elbil eller andre Mer miljøvennlige framkomstmidler.

P4 - I førrgår: 07:57

-Borettslag må bidra i kampen mot koronaviruset

-Borettslag og sameier bør bidra Mer i kampen mot koroanviruset. Det sier helsebyråd i Oslo, Robert Steen Smittetallet i hovedstaden er stiende og i går ble det kjent at kommunen forbyr sammenkomster med Mer enn ti personer. Hvis borettslag kan bidra med og inforMere om smittevernsregler til sine beboere, så kan det bidra til mindre smitte mener Steen..

VG - I førrgår: 21:46

Rødt vil bli Mer spiselig: – Nå er vi et ordentlig parti

Rødt innrømMer at partiet har hatt mange luftige visjoner. Ett år før mulig rødgrønt maktskifte legger partiet frem forslag til det de kaller et Mer realistisk program..

P4 - I førrgår: 17:36

Slik kan kommunene begrense private sammenkomster

Helseminister Bent Høie sender nå ut et skriv til kommunene med en veiledning i hvordan de kan forby eller begrense private sammenkomster. Høie sier man må regne med nye utbrudd og at kommunene må være forberedt på å ta tøffe grep for å hindre at smitten sprer seg. Tiltakene må være tydelig begrunnet og ikke Mer inngripende enn nødvendig heter det i skrivet.

NRK - I førrgår: 15:09

Innfører tiltak i Oslo

Fra og med klokken 12 tirsdag blir det forbudt å samle Mer enn ti personer i private hjem i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen sier at byrådet også vurderer midlertidig forbud mot innendørs arrangementer på et offentlig sted med Mer enn 50 personer..

P4 - I førrgår: 15:06

Forbud mot samlinger på Mer enn 10 i Oslo

Fra i morgen klokken 12 blir det forbudt med private samlinger på Mer enn ti personer i Oslo. Det sa byrådsleder Raymond Johansen da han snakket om den økende smittetrenden i byen nå i ettermiddag. - Denne utviklingen må vi stoppe og vi må gjøre det nå, sa Johansen, som også kom med en innstendig oppfordring om bruk av munnbind på kollektivtransport - uansett tidspunkt og antall passasjerer..

Klartale - 18 sep. 20 kl. 14:22

Nå gir de Mer pengehjelp

Korona er tøft å takle for mange bransjer. Regjeringen komMer med Mer krisehjelp i dag (mandag)..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 08:04

FHI åpner for Mer munnbind

Aud Vatne (68) synes at det er veldig rart at det ikke er Mer utbredt bruk av munnbind blant helsepersonell i Norge. Helsemyndighetene åpner for økt munnbindbruk blant helsepersonell ved lokale utbrudd..

P4 - 17 sep. 20 kl. 10:26

Nordmenn Mer negative til vindturbiner

Nordmenn blir stadig Mer skeptiske til vindturbiner, både til lands og til havs. Det komMer frem i en ny undersøkelse Universitetet i Bergen har gjennomført. 42 prosent sier de er negative til utbygging og kun 32 prosent er positive - noe som er ti prosentpoeng mindre støtte enn i fjor..

E24 - 16 sep. 20 kl. 13:44

Mer fleksibilitet for bankene i lånegarantiordningen

Finansdepartementet har endret forskriften for ordningen med statlig lånegaranti for bedrifter. Det gjør at bankene får noe Mer fleksibilitet..

P4 - 16 sep. 20 kl. 13:34

- Mange har hatt Mer tid til hverandre

- Mer tid sammen med familien og mindre stress kan være grunner til at koronapandemien så langt ikke har ført til en økning i antall samlivsbrudd. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingof Ropstad. Tall P4-nyhetene har fått fra Fylkesmennene viser at de fleste fylkene har hatt en liten nedgang i separasjonssøknader så langt i år, sammenlignet med samme periode i fjor..

P4 - 15 sep. 20 kl. 16:16

Immuniteten kan bli borte

Det kan være at immuniteten mot koronaviruset ikke varer Mer enn ett år, slik det er for andre koronaviruset som kun gir vanlig forkjølelse. Det viser forskning fra Nederland, publisert i det anerkjente tidsskriftet Nature. For det finnes fire andre koronaviruset som er påvist på mennesker og som gir forkjølelsessymptoMer.

E24 - 1 time siden

Viruskrisen ramMer landets rikeste, ifølge fersk liste: Petter Stordalen har tapt Mer enn 10 milliarder

Viruskrisen ramMer flere av landets største formuer, ifølge Kapitels ferske liste over landets rikeste. Både hotellkongen Petter Stordalen og cruisereder Torstein Hagen er blant rikingene som har tapt milliarder det siste året..

E24 - 1 time siden

Viruskrisen ramMer landets rikeste: Stordalen har tapt Mer enn 10 milliarder

Viruskrisen ramMer flere av landets største formuer, ifølge Kapitels ferske liste over landets rikeste. Både hotellkongen Petter Stordalen og cruisereder Torstein Hagen er blant rikingene som har sett formuen krympe det siste året..

Aftenposten - 1 time siden

2021-budsjettet: Ropstad vil gi 120 millioner Mer til barn og unges fritidsaktiviteter

Barne- og familieministeren vil tredoble fritidskortet i neste års budsjett..

P4 - 2 timer siden

Fredriksen fortsatt rikest

John Fredriksen er fortsatt Norges rikeste. Det viser Kapitals liste over de 400 mest velstående i Norge. Nordmannen med kypriotisk pass er god for hele 104 milliarder kroner.

P4 - 05 sep. 20 kl. 18:18

Unge henger mindre gatelangs og drikker mindre

Ungdom henger mindre ute gatelangs og drikker mindre alkohol. De er oftere Mer alene hjemme eller sammen med familien. Det viser norsk forskning fra Folkehelseinstituttet som også har sett på årsaken til hvorfor de unge nå er blitt Mer fornuftige.

P4 - 18 aug. 20 kl. 06:34

FNB-politiker tjener Mer enn Solberg

Lokalpolitikeren Frode Myrhol fra Folkeaksjonen nei til Mer bompenger i Stavanger tjener Mer enn statsministeren. Han tjener minst 1,8 millioner kroner for å delta i kommunes- og fylkesmøter, det er 100 000 kroner Mer enn Erna Solberg. Rødts leder Bjørnar Moxnes sier til Aftenposten at det er galimatias med slike lønninger for folkevalgte.

Aftenposten - 11 timer siden

Vanvittig pengebruk, ingen klimaeffekt!

Hvorfor i all verden skriver ikke mediene Mer om dette?.

Aftenposten - 13 timer siden

Filmanmeldelse: «Knutsen & Ludvigsen 2» er en leken musikal

Den nye filmen om Knutsen og Ludvigsen er Mer sprelsk og musikalsk enn den forrige..

E24 - 16 timer siden

Bru vil ikke vurdere klimarisiko i oljen: – Det er aktørene i næringen som har mest kunnskap

Miljødirektoratet har etterlyst analyser av risikoen for at nye oljeprosjekter kan bli ulønnsomme grunnet klimapolitikk. Regjeringen vil overlate vurderingen til oljeselskapene. – Stadig Mer uansvarlig, sier SV..

VG - 16 timer siden

Isabell Herlovsen legger opp: – Skulle ønske jeg hadde Mer motivasjon

Isabell Herlovsen (32) legger opp som fotballspiller på toppnivå. Det melder hun selv på Instagram..

Aftenposten - 18 timer siden

Har spilt nesten 2000 minutter på litt over tre måneder – nå innrømMer Aursnes at han gjerne skulle hatt Mer hvile

Evighetsmaskinen starter etter alle soleMerker sin 22. strake offisielle kamp på 13 uker i kveld. Men snart må midtbanemotoren, som kun har gått glipp av et kvarter fotball i år, ha en pust i bakken..

VG - 19 timer siden

Bent Høie: – Oslo står i førstelinjen

– Norge er nå Mer åpent enn de fleste andre land. Vi har lavere smitte enn de fleste andre land, sier helseminister Bent Høie. Men det avhenger av at kommunene er gode på å slå ned lokale utbrudd..

P4 - 19 timer siden

Blir dyrere å parkere i Oslo

Det skal bli dyrere å parkere i Oslo. For kort tid siden la finansbyråd Einar Wilhelmsen fra MDG frem Oslobudsjettet for 2021. Gateparkering skal bli 25 prosent dyrere neste år, og om byrådet får det som de vil, øker prisen for beboerparkering enda Mer - opp 50 prosent..

Aftenposten - 20 timer siden

Statsministeren tror unge er Mer åpne enn eldre for musliMer: – Håpet ligger i tid og normalisering

Regjeringen lanserer en handlingsplan mot muslimhat og diskriminering..

Aftenposten - Igår: 09:15

Langt skadeavbrekk for Myrhol – spiller ikke Mer i 2020

Bjarte Myrhol er operert i skulderen og blir trolig ikke å se på håndballbanen før nyttår..

VG - Igår: 08:52

Klubben bekrefter: Myrhol trolig ute av spill resten av året

Landslagskaptein i håndball Bjarte Myrhol har operert skulderen og får trolig ikke spille Mer håndball i 2020..

VG - Igår: 08:52

Myrhol operert - trolig ute av spill resten av året

Landslagskaptein i håndball, Bjarte Myrhol (38), har operert skulderen og får ifølge klubben ikke spille Mer håndball i 2020..

P4 - Igår: 07:26

Kosmetikk og mote er koronatapere

Nordmenn har ikke brydd seg mye om sminke eller klær så langt i år, skal man tro ny statistikk. Ifølge DNB har moteforbruket falt med Mer enn ti prosent så langt i år, mens kosmetikk har falt litt under ti prosent sammenlignet med fjoråret, skriver Dagens Næringsliv. DNB forklarer utviklingen med at stadig flere nordmenn heller kjøper denne typen varer fra utenlandske nettbutikker..

VG - 13 sep. 20 kl. 22:55

Norsk eier om stoppet skip: – Jobber med å skaffe Mer informasjon om det som har skjedd

Kontaktpersonen for det norske selskapet som eier skipet «Royal Diamond 7» sier til VG at de foreløpig ikke vet Mer om saken enn det som har kommet frem i media..

Aftenposten - Igår: 20:23

Slik blir du en Mer tålmodig leder

Særlig under en krise kreves det en viss tålmodighet for å lede effektivt..

E24 - Igår: 20:13

Slik blir du en Mer tålmodig leder

Særlig under en krise kreves det en viss tålmodighet for å lede effektivt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt