Mener

Onsdag, 21 April, 06:53

Nyheter om Mener

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 06:46

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

Dagbladet - Igår: 06:18

- Ser allerede effekt av vaksine

Smittenedgangen vi nå ser skyldes en kombinasjon av smitteverntiltak og at man har vaksinert de eldre, Mener professor Ørjan Olsvik. - Det betyr ikke at vi kan slippe smittespredningen løs, Mener professor Dag Svanæs..

VG - Igår: 10:03

Én av fem Mener politisk korrekthet er et stort problem

Én av fire Mener det bør være greit å ytre rasistiske meninger i offentligheten, så lenge det ikke oppfordres til vold..

E24 - I førrgår: 06:24

Bergen Engines-saken: Sp Mener at tilliten til Høyre er svekket

Senterpartiet Mener at tilliten til Høyres kontroll på nasjonal sikkerhet er svekket. Det hevder partiet i forkant av mandagens høring i Bergen Engines-saken..

VG - I førrgår: 20:54

Mener KrF og Solberg har skylden for abort-liberalisering

Arbeiderpartiet vedtok lørdag en historisk liberalisering av abortloven. Nå Mener både en eks-KrFer og AUF at det var forsøkene på innstramming som føre til historisk liberalisering av abortloven..

Dagbladet - I førrgår: 20:45

Mener Biden-dato er for sein

Ekspresident Donald Trump Mener at Joe Bidens plan om å trekke ut soldatene fra Afghanistan innen 11. september er altfor svak..

NRK - I førrgår: 15:15

Nato støtter Tsjekkias utvisninger

Nato støtter medlemslandet Tsjekkias reaksjon mot russiske diplomater de Mener er knyttet til sabotasjen mot et ammunisjonslager i 2014. I går utviste Tsjekkia 18 russere de Mener er agenter. Russland truer med å gjengjelde utvisningene..

E24 - 17 april 21 kl. 17:22

Mener regjeringen har satt Forbrukertilsynet fem til ti år tilbake i tid

Majoriteten av medarbeiderne sluttet da regjeringen valgte å flytte Forbrukertilsynet fra Oslo til Grenland. Én av underdirektørene som sluttet, Mener det vil ta mange år å komme tilbake til dit man var..

NRK - 16 april 21 kl. 03:42

360.000 korona-døde i Brasil

Den mislykkede politiske håndteringen av koronapandemien har ført Brasil ut i en humanitær katastrofe, Mener Leger Uten Grenser. Så langt er 360.000 døde.

Dagbladet - 15 april 21 kl. 16:05

Fortsatt stans av AstraZeneca

FHI Mener at AstraZeneca-vaksinen bør droppes fra vaksinasjonsprogrammet. Regjeringen Mener det ikke er godt nok grunnlag for å konkludere..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 13:09

Uklokt om Norge stanser Astra Zeneca-vaksinen, Mener forsker. I dag kommer avgjørelsen.

Norge har 180.000 ubrukte Astra Zeneca-doser på lager. – Uklokt ikke å ta dem i bruk, Mener britisk forsker..

E24 - 15 april 21 kl. 10:37

Dokumentar sier vi må slutte å spise fisk. Full av feil og propaganda, Mener forskere.

Flere av påstandene i «Seaspiracy» er sterkt overdrevet, ifølge eksperter. Men på noen områder Mener de dokumentaren gir viktig innsikt..

NRK - 14 april 21 kl. 20:30

Bekymret for konsekvensene for barn

For mange barn og unge vil følgene av pandemien følge dem gjennom livet, frykter koronakommisjonen. Barneombudet Mener regjeringen må følge opp. Barn og unge bærer en stor byrde, understreket kommisjonsleder Stener Kvinnsland da han la fram kommisjonens rapport.

NRK - 14 april 21 kl. 16:32

Mener grunnloven ble brutt

Koronakommisjonen Mener nedstengningen 12. mars i fjor ble gjennomført på en måte som var i strid med Grunnloven, fordi avgjørelsen ble tatt av Helsedirektoratet og ikke regjeringen. Koronakommisjonens leder Stener Kvinnsland viser til Grunnlovens paragraf 28.

NRK - 7 timer siden

Juryen: Derek Chauvin skyldig

Derek Chauvin er kjent skyldig i drapet av George Floyd, Mener juryen som la frem kjennelsen tirsdag kveld. Derek ble dømt for alle tiltalepunktene, inkludert forsettlig drap..

VG - 8 timer siden

Solbakken jubler: – En stor seier for fotballen

Ståle Solbakken synes det var helt magisk da jubelen brøt ut blant Chelsea-supporterne utenfor Stamford Bridge. Landslagssjefen Mener at eierne til favorittklubben Liverpool har gjort tidenes selvmål..

E24 - 11 timer siden

Mener banker burde godta kryptopenger: – Kan være på tynn is

Finansdirektør Torstein Thinn i Norwegian Block Exchange hadde forventet at banker oftere tok kontakt med dem. – Vi kan gi rapporter som burde være gode nok for hvitvaskingsregelverket, sier han..

Aftenposten - 12 timer siden

Aftenposten Mener: Lite tillitvekkende fra regjeringen

Resultatet ble rett. Prosessen ble feil..

NRK - 13 timer siden

Madsen: Minner om AstraZeneca

EUs legemiddeltilsyn (EMA) har sett noen av de samme bivirkningene hos Janssen-vaksinen og AstraZeneca-vaksinen, sier Steinar Madsen, medisinsk fagdirektør ved Statens legemiddelverk. EMA sier de har funnet en mulig sammenheng mellom Janssen-vaksinen og sjeldene blodpropptilfeller. De Mener dette bør listes opp som en sjelden bivirkning.

VG - 13 timer siden

Norske professorer slakter UEFA-trussel: – Sopranos-metoder

UEFA er sjanseløse dersom de forsøker å utestenge klubber og spillere som deltar i milliardprosjektet Super League. Det Mener to norske professorer..

E24 - 14 timer siden

EUs legemiddeltilsyn med ny konklusjon om Johnson & Johnson-vaksinen

De Mener det er en mulig sammenheng mellom sjelden blodpropp og Johnson & Johnson-vaksinen.

E24 - 14 timer siden

EUs legemiddelkontor: Også blodpropp-risiko med Johnson & Johnson vaksinen

De Mener at nytten av å ta vaksinen fortsatt er større enn risikoen, men har funnet en mulig sammenheng med sjelden blodpropp..

VG - 14 timer siden

EUs legemiddeltilsyn med ny konklusjon om Johnson & Johnson-vaksinen

De Mener det er en mulig sammenheng mellom sjelden blodpropp og Johnson & Johnson-vaksinen.

VG - 14 timer siden

EUs legemiddelkontor: Også Blodpropp-risiko med Johnson & Johnson vaksinen

De Mener at nytten av å ta vaksinen fortsatt er større enn risikoen, men har funnet en mulig sammenheng med sjelden blodpropp..

VG - 16 timer siden

Anklager realitydeltager for overgrep i svenske «Paradise Hotel»

Jennifer Paatere (23) og Annie Dahlberg (24) Mener de ble utsatt for overgrep i den svenske versjonen av «Paradise Hotel». Nå blir saken politianmeldt og hele sesongen fjernet fra strømmetjenesten til Nent..

NRK - 16 timer siden

Tror ikke det blir Nord-Norgebane

Samferdselsminister Knut Arild Hareide tviler på at det blir noe av Nord-Norgebanen. Stortinget ber regjeringa å igangsette arbeidet med å realisere banen. Hareide Mener vedtaket er uansvarlig, og at Nord-Norgebanen vil ødelegge for andre planer..

NRK - 16 timer siden

R-tallet over 1 i Danmark

R-tallet i Danmark er beregnet til 1,1, opplyser helseminister Magnus Heunicke. Det er opp fra 1,0 i forrige uke. Heunicke Mener likevel det viser at de klarer å holde koronasmitten på et stabilt nivå i Danmark, og at det er et godt utgangspunkt for gjenåpning i morgen.

Aftenposten - 18 timer siden

Mener RBK-spiss likner superstjerne: - Kan ta hele Trøndelag

Ranheim-leder Frank Lidahl gjester Rasmus&Saga..

NRK - 18 timer siden

Klar tale fra Real-presidenten

Real Madrid-president Florentino Pérez Mener pandemien har gjort det ekstra viktig å få en ny ligga. – Pandemien har ruinert klubbene, vi trenger superligaen istedenfor mesterligaen for å kunne hente inn de tapte inntektene, uttalte presidenten..

NRK - 19 timer siden

Kan straffe Syria for nervegass

FN-organisasjonen, OPCW, som overvåker bruk av kjemiske våpen, kan denne uken komme til å ilegge Syria sanksjoner for brudd på forbudet. OPCW Mener Syria i 2017 angrep en landsby med nervegassen sarin og giftig klorgass..

Aftenposten - 19 timer siden

Fotballsjefens plan med møtt med latter. Nå viser tallene at han gjorde rett

Ranheims femårsplan spikrer målet om spill i Eliteserien i 2023. Nå Mener klubblederen at prosjektets suksess ikke står….

Aftenposten - 19 timer siden

EU Mener 100.000 russiske soldater er på vei mot Ukraina. Her får du oversikt.

Bakgrunnen for konflikten mellom Ukraina og Russland strekker seg tilbake til Sovjet-tiden..

Aftenposten - 20 timer siden

Elon Musk avviser at dødsulykke skyldes autopilot

Amerikansk politi Mener ingen satt ved rattet da to menn omkom etter at en Tesla krasjet mot et tre i helgen..

E24 - 20 timer siden

Musk: Dødsulykke skyldes ikke autopilot

Amerikansk politi Mener ingen satt ved rattet da to menn omkom etter at en Tesla krasjet mot et tre i helgen. Tesla-sjefen sier autopiloten ikke var skrudd på. Samtidig har en annen ulykke i Kina fått oppmerksomhet..

VG - 22 timer siden

Jørn Lier Horst om rettssaken: – Forfatterfiendtlig

Jørn Lier Horst kaller Gyldendal og Lydbokforlaget forfatterfiendtlige, mens forlagene Mener Lier Horst selger piratkopier. Tirsdag starter rettssaken mellom forlagene og forfatteren..

NRK - 22 timer siden

Janssen-konklusjon kommer i dag

Det europeiske legemiddeltilsynet EMA kommer med en oppdatert anbefaling om Janssen-vaksinen tirsdag. Bruken av vaksinen fra Johnson & Johnson er satt på vent i USA etter at sjeldne tilfeller med blodpropp og lave blodplater oppsto hos vaksinerte. Rundt 6,8 millioner mennesker har fått dosen i USA.

NRK - 23 timer siden

Kan sende feil signal

Å åpne uteserveringene i Oslo vil sende et signal om at situasjonen er mer trygg, og det er ikke et riktig signal å sende nå, sier helsebyråd Robert Steen. Med synkende smittetrend Mener NHO at utelivet bør være noe av det første som åpnes opp igjen..

NRK - 23 timer siden

Asker: Lite smitte spres på skolen

Smittetall for Asker viser at kun én av fem barn og unge ble smittet på skolen, skriver Budstikka. Etter nærmere undersøkelser av perioden 1. februar -17.

NRK - Igår: 06:34

Prioriterer utviklingshemmede ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 13 april 21 kl. 20:57

Ny undersøkelse om koronahåndtering

Tre av fire Mener Norge var dårlig beredt på å håndtere koronapandemien, viser en undersøkelse fra Opinion. 76 prosent sier Norge ikke var godt nok beredt, mens 17 prosent sier Norge var godt nok beredt. Andelen som Mener Norge ikke var godt nok beredt, har økt fra 59 prosent i januar..

VG - Igår: 00:54

Juryen har trukket seg tilbake – erklærer krisetilstand før avgjørelse i George Floyd-saken

Mens juryen har trukket seg tilbake for å diskutere om de Mener Derek Chauvin er skyldig i drapet på George Floyd, erklærer Minnesotas guvernør krisetilstand..

Aftenposten - Igår: 00:35

Super League-presidenten: – Vi gjør det for å redde fotballen

Florentino Pérez Mener Super League er nødvendig etter store økonomiske tap under coronapandemien..

VG - Igår: 00:35

Super League-presidenten: – Vi gjør det for å redde fotballen

Florentino Pérez Mener Super League er nødvendig etter store økonomiske tap under coronapandemien..

Dagbladet - Igår: 22:01

WHO sier nei til vaksinepass

Mener ordningen vil forsterke ulikhetene i verden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt