Mener

Monday, 16 December, 03:20

Nyheter om Mener

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

To av tre vil hindre trygdeeksport

Omtrent to av tre nordmenn Mener det er viktigere å hindre trygdeeksport enn fri bevegelse over landegrensene med NAV-støtte, det viser en måling TV 2 har gjennomført. Målingen viser at 62,4 prosent Mener det er viktigst å stanse trygdeeksport..

P4 - 6 timer siden

Flertallet vil hindre trygdeeksport

To av tre nordmenn sier nei til trygdeeksport. Det går frem i en meningsmåling fra TV2, er gjort i kjølvannet av Nav-skandalen. 62,4 prosent av de spurte Mener det viktigste er å begrense NAV-støtte i utlandet, mens 37,6 prosent Mener fri bevegelse i EU- og EØS-land er viktigst.

P4 - I førrgår: 09:51

- Skolen må kunne gripe inn fysisk mot elever

Ansatte i norsk skole må kunne gripe inn med milde fysiske tiltak mot utagerende elever. Det Mener Opplæringslovutvalget som i dag la fram sine forslag til ny opplæringslov. Utvalget Mener en slik inngripen bør være tillatt dersom det trengs for å opprettholde orden eller avverge skade.

VG - Igår: 13:58

Norsk pilot tiltalt for menneskehandel og overgrep

Politiet Mener den norske piloten inviterte en kvinne fra Colombia til Norge – hvor han tvang henne til ulønnet arbeid og overgrep. Mannen Mener anklagene er falske..

E24 - I førrgår: 22:41

FAA føler seg presset i Max-saken: Mener Boeing har det for travelt

Den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA er lei av at Boeing signaliserer en snarlig retur for ulykkesflyet 737 Max. Analytiker Mener flyprodusenten forvirrer markedet..

P4 - 5 timer siden

Mener VG gikk over streken

Martin Ødegaard Mener VG gikk over streken etter å ha publisert flere artikler om farens avtale med Real Madrid, som eier 20-åringen. På Twitter skriver Ødegaard i kveld at dokumentene var stjålet og konfidensielle. Avisen har lenge forsøkt å intervjue 20-åringen uten å lykkes, noe de har tolket som en boikott, noe han selv avviser.

P4 - Igår: 08:55

Mener Nav-granskere er inhabile

Jussprofessor Benedikte Moltumyr Høgberg Mener to av de sju medlemmene av Navs uavhengige granskingsutvalg er inhabile. Det skriver Klassekampen. Hun peker på at de to Nav-granskerne selv var med på å dømme en person i 2012 for blant annet å ta med seg sykepenger til Spania.

P4 - Igår: 17:39

Frykt for julekaos i Frankrike

I Frankrike advarer fagforeninger om fortsatt stor streikevilje. Hundretusenvis av arbeidere i offentlig sektor protester mot regjeringens nye pensjonsreform som de Mener vil gi lavere lønninger og dårligere vilkår. Streiken er nå inne i sin tiende dag, og rammer både fly, tog og metrolinjer.

P4 - I førrgår: 13:27

LO: Løftebrudd

LO Mener det er løftebrudd av Equinor å droppe planene om en oljeterminal i Veidnes i Finnmark. Finnmark går glipp av flere arbeidsplasser nå som Equinor i dag sa at oljen og gassen fra Johan Castberg-feltet likevel ikke vil bli ført i land via en rørledning. LO-leder Hans-Christian Gabrielsen Mener oljeselskapet må gi tilbake til fellesskapet og ber regjeringen gripe inn..

VG - Igår: 11:04

Meningsmåling: Over halvparten Mener metoo har endret Norge positivt

Metoo-kampanjen har endret det norske samfunnet på en positiv måte, Mener mer enn halvparten av de spurte i en ny meningsmåling. Men få oppgir å ha endret egen oppførsel etter kampanjen..

P4 - I førrgår: 11:28

Mener drapsoffer ble flyttet

Den 44 år gamle mannen som ble drept på Sola i Rogaland kan ha blitt utsatt for vold et annet sted før han ble forlatt på Regestranden. Politiet bekrefter overfor NRK at de undersøker om drapssaken har to åsteder. Tre menn i 20-årene er siktet i saken, og to av dem har innrømmet befatning med drapet.

E24 - I førrgår: 13:45

Equinor dropper oljeterminal i Finnmark: – Vi har blitt lurt, Mener ordfører

Equinor dropper planene om en oljeterminal i Veidnes i Finnmark fordi det blir for dyrt. Ordføreren i Nordkapp Mener de er blitt lurt og vil ha kompensasjon..

Aftenposten - I førrgår: 10:14

Equinor dropper oljeterminal i Finnmark: – Vi har blitt lurt, Mener ordfører

Equinor dropper planene om en oljeterminal i Veidnes i Finnmark fordi det blir for dyrt. Ordføreren i Nordkapp Mener de er blitt lurt og vil ha kompensasjon..

Aftenposten - I førrgår: 10:14

Equinor dropper oljeterminal i Finnmark: – Vi er blitt lurt, Mener ordfører

Equinor dropper planene om en oljeterminal i Veidnes i Finnmark fordi det blir for dyrt. Ordføreren i Nordkapp Mener de er blitt lurt og vil ha kompensasjon..

VG - 12 Dec 19 kl. 08:10

EØS-forhandler: Mener NAV-skandalen ikke kan skyldes nye regler i 2012

Professor Rob Cornelissen deltok i EØS-forhandlingene med Norge i 1994, og kjenner EU-reglene som NAV Mener førte til trygdeskandalen i detalj. Han forstår ikke hvordan disse reglene kan være årsaken..

P4 - Igår: 14:42

- Priskrigen i matbutikkene er løftebrudd

Mener butikkene må ta mer ansvar..

NRK - 11 Dec 19 kl. 13:19

Bringer Norge inn for EFTA-domstol

ESA Mener at praksisen ved at ledelsen i norske selskaper må være EØS-borgere er ulovlig, og tar Norge til EFTA-domstolen, ifølge NTB. I dag må ledere med hovedkontor i Norge, være borgere i et EØS-land. Det Mener ESA at er i strid med EØS-avtalen..

VG - 11 Dec 19 kl. 15:51

Professor Mener FIS sender uheldige signaler: – Favoriserer de lette løperne

Professor Jorunn Kaiander Sundgot-Borgen Mener Det internasjonale skiforbundet (FIS) har et ansvar for at langrennsløpere sliter med å oppfylle helseattester som ender med startnekt..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 16:39

Tidligere A-lagstrener Mener Hødd må bytte ut Normark for å kunne samle klubben igjen

Hallstein Saunes er bekymret for at Hødd fortsatt er en splittet klubb. Han Mener klubben må finne en mer samlende styreleder..

NRK - 7 timer siden

Johnson til angrep på BBC

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, truer allmennkringkasteren BBC med å avkriminalisere lisenssnylting. I helgen boikottet statsministerens kontor radioprogrammet «Today» fordi de Mener det er skjev dekning av Det konservative partiet..

P4 - 10 Dec 19 kl. 16:34

Mener IS kan være ute av kontroll

- At IS har mistet sin største leder og territoriell kontroll har gjort at terrororganisasjonen er ute av kontroll. Det Mener forsker Truls Tønnessen ved Forsvarets forskningsinstitutt. I slutten av oktober ble det kjent at IS-leder Abu Bakr al-Bagdhadi ble drept av amerikanske soldater - samtidig som den territorielle kontrollen svekkes..

NRK - 10 Dec 19 kl. 12:06

Hellas protesterer mot avtale

Hellas har bedt FN om å fordømme den maritime avtalen mellom Tyrkia og Libya. Hellas Mener avtalen er en fare for regional fred og stabilitet. De Mener avtalen også er et brudd på internasjonale bestemmelser..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 19:23

RBKs nye sportslige leder har klare tanker om hvordan klubben skal drives videre

Mikael Dorsin Mener at veien skal være enklere for en trønder eller et egenutviklet produkt, og ikke vanskeligere som han Mener det har føltes som noen ganger..

E24 - 19 timer siden

Bensinstasjonskjede ut mot ny dagligvarelov: – Risikerer å kutte lokale leverandører

Best-kjeden med over 127 bensinstasjoner Mener lov om god handelsskikk vil gjøre dem mindre konkurransedyktige..

E24 - 9 timer siden

Investorer provosert over maksbeløp for folkefinansiering

Flere investorer Mener regjeringens maksgrense for investeringer i lånebasert folkefinansiering på én million kroner ikke beskytter investorene, men gjør dem mer risikofylte..

Dagbladet - Igår: 08:48

Johnsons utfordring: - Det kan du glemme

Han vant valget på én sak. Nå må Boris Johnson finne politisk retning. Hvilken vei det leder ham, er uvisst, Mener ekspertene..

VG - 2 timer siden

Kims «julegave» til Trump: – Engstelig for en skikkelig provokasjon

Atomprøvesprenginger, raketter eller cyberangrep: Kim Jong-uns julegave til Donald Trump vil neppe passe under juletreet. Den nordkoreanske lederen vil gjøre noe han ikke har gjort før, Mener forsker..

NRK - 5 timer siden

Vil stille Trump for riksrett

Halvparten av alle velgerne i USA ønsker å stille president Donald Trump for riksrett og fjerne han fra embetet. Det viser en ny måling gjort for Fox News. Antallet har økt sakte siden juli.

Dagbladet - Igår: 13:30

Solgte Fretex-funnet: - Skuffet

Sasan Bajand (51) fikk 125 000 kroner for et maleri han kjøpte for 200 på Fretex. - Litt skuffende resultat, Mener han..

P4 - 09 Dec 19 kl. 20:47

Mener norsk ferielov er ulovlig

Den norske ferieloven bryter trolig med EØS-avtalen. Det Mener flere norske juseksperter Aftenposten har snakket med. Mange nyutdannede har ikke råd til ferie fordi de ikke har tjent opp feriepenger i sin første jobb.

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 14:46

Gjenglederen Hadri ble drept i Malmö. Politiet Mener voldsbølgen er en kamp for å fylle hans rolle.

Politiet Mener et maktvakuum i byens underverden er årsaken til dagens tilstand i Malmö. Her er noen av dem som ble borte, og noen av dem som kan være på vei inn..

P4 - Igår: 09:48

– Bør gi tydeligere informasjon

Det bør ikke herske tvil om hva som er gjeldende billettpriser, rabattordninger og kundefordeler når Go-Ahead i morgen tar over driften på Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen, Mener Forbrukerrådet..

P4 - 17 timer siden

Kaster mye mat

Nesten fire av ti nordmenn sier de kaster for mye mat i julen. Det viser nye tall fra Danske Bank. Det er de mellom 30 og 49 år som i størst grad Mener de kastar for mye.

Dagbladet - 22 timer siden

- Trump er redd for mannen min

Kona til tidligere visepresident og nåværende presidentkandidat Joe Biden, Jill Biden, Mener Donald Trump er redd..

Aftenposten - 19 timer siden

Nok en jusprofessor Mener Nav-granskere er inhabile

Christoffer Conrad Eriksen går som tredje jus-professor ut mot kollega og Nav-gransker Finn Arnesens habilitet. Arbeidsminister Anniken Hauglie ber justisdepartementets lovavdeling vurdere habiliteten til tre av granskerne..

E24 - 10 Dec 19 kl. 20:17

Mener Finanstilsynet skremmer unødig: – Jeg ville vært mer bekymret hvis gjeldsnivået var på bunn

Det norske gjeldsnivået er på europatoppen, men med avtagende gjeldsvekst Mener flere at Finanstilsynet overdriver sine bekymringer. – Nå synes jeg Finanstilsynet har grunn til å bli litt mindre bekymret, sier spareøkonom..

Aftenposten - 12 timer siden

Vibeke Fængsrud: – Vi er så utrolig redde for at noen skal bli lei seg hvis vi stiller krav

Vibeke Fængsrud (41) har hjulpet hundrevis av norske elever som ikke fikser matte. Hun Mener misforstått snillisme og overbeskyttelse ødelegger barna våre..

Aftenposten - 10 timer siden

Premieretur for Go-Ahead og regjeringens jernbanereform – Dale lover bedre togtilbud

Go-Aheads Sørtoget rullet i gang regjeringens jernbanereform søndag. Konkurranseutsettingen vil gi bedre togtilbud, Mener samferdselsministeren..

Aftenposten - Igår: 09:06

Landslaget ikke nok for Klæbo: Vil trene fast med utenlandske rivaler

Johannes Høsflot Klæbo Mener langrenn må samarbeide mer på tvers av nasjonene..

VG - 14 timer siden

Erna Solberg om metoo-kampanjen: – Lettere, men ikke lett å varsle

Statsminister Erna Solberg (H) Mener norske kvinner er blitt styrket av metoo-kampanjen. – Vi brøt med en kultur..

P4 - 09 Dec 19 kl. 18:14

Nedgang i elbilsalget

36,9 prosent av alle nybiler som ble solgt i november var elbiler. Det er en nedgang sammenlignet mednovember 2018. Samtidig har plugin-hybrider de to siste månedene nærmest doblet sin markedsandel sammenlignet med resten av 2019.

NRK - Igår: 15:53

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det Mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

E24 - Igår: 13:53

Økonomer om handelsavtale: – Usikkerheten er ikke borte

Delavtalen mellom USA og Kina er gode nyheter, men er langt unna å avklare handelskrigen, Mener norske økonomer..

P4 - 5 timer siden

Ødegaard refser VG

Martin Ødegaard Mener VG gikk over streken da de tidligere i år publiserte en rekke artikler om farens avtale med Real Madrid, som eier 20-åringen. På Twitter skriver Ødegaard i kveld at dokumentene var stjålet og konfidensielle. Avisen har lenge forsøkt å intervjue 20-åringen uten å lykkes, noe de har tolket som en boikott, noe han selv avviser.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt