Mener

Onsdag, 15 Juli, 13:25

Nyheter om Mener

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 13 timer siden

AUF krever at Ap tar mer fra de rike for å finansiere det grønne skiftet

AUF-leder Ina Libak Mener Ap må bli tøffere til å redusere økonomiske forskjeller. Det Mener hun må til for å skape forståelse for det grønne skiftet..

Klartale - Igår: 09:05

Nordmenn Mener fartsgrensene i landet er høye nok

Over sju av ti nordmenn Mener fartsgrensene i Norge er riktige eller burde vært lavere. Det viser en ny undersøkelse fra Trygg Trafikk..

P4 - I førrgår: 19:38

Mener flyselskapene forsinker utbetalinger bevisst

Bransjeorganisasjonen Virke Mener flyselskapene bevisst holder tilbake kundens penger. Da koronakrinse kom gikk flere flyselskaper fra et helautomatisk system til å behandle refusjoner på kansellerte flybilletter manuelt. Leder i Virke Reiseliv Astrid Bergmål Mener det bare er en bevisst strategi.

P4 - 1 time siden

Mange stryker på teoriprøven

Statens vegvesen refser det de Mener er uforberedte kandidater til førerprøven. I juni strøk en av tre på teoriprøven, og veldig mange må prøve flere ganger før de består. Koronakrisen har ført til at lang ventetid, men Vegvesenet Mener køene ikke hadde oppstått dersom flere hadde bestått på første forsøk.

P4 - 1 time siden

Apple vant sak om skattestrid

EU-kommisjonen har tapt mot Apple og Irland i en betent straffesak. EU-kommisjonen Mener elektronikkgiganten i flere år har fått ulovlig statsstøtte fra Irland og påla Apple i 2015 å betale 13 milliarder euro mer i skatt. Apple Mener det ville innebære dobbeltbeskatning, og tok saken til retten hvor de nå har vunnet frem i en EU-domstolen.

Aftenposten - Igår: 13:46

Mener popmusikken er blitt tristere – men mer dansbar

Det er blitt mindre «love» og mer angst i de mest populære låtene. Popmusikken var langt lystigere på 80-tallet, Mener forskere..

Aftenposten - Igår: 21:38

Dette Mener ekspertene at AaFK bør gjøre: – De må ta poeng i den kampen

Kjetil Rekdal tror AaFK, Start og Sandefjord blir i bunnen resten av sesongen. Derfor Mener han AaFK ikke kan tape mot Sandefjord onsdag..

VG - I førrgår: 12:07

Mener City-dommen svekker UEFA-reglene: – Femtilapp i bot for å kjøre i 150

Manchester Citys seier i ankesaken mot UEFA gjør at problemene med finansiell doping i fotballen trolig bare vil fortsette, Mener økonomiprofessor Harry Arne Solberg..

P4 - 11 juli 20 kl. 23:14

WWF klager inn lisenskvote på jerv

Verdens naturfond, WWF, har klaget inn lisenskvoten på jerv i Hedmark. De Mener fellingskvoten på 30 dyr er for høy. I tillegg Mener de at storparten av jerven befinner seg i såkalt "blå sone", som vil si at området er prioritert for rovdyr, skriver NRK..

NRK - 11 juli 20 kl. 22:43

WWF klager inn lisenskvote på jerv

WWF Verdens Naturfond har sendt inn klage til rovviltnemnda i Hedmark. De Mener fellingskvoten på 30 dyr er for høy. Ifølge Arbeidets Rett Mener WWF at storparten av jerv befinner seg i «blå sone», altså soner de betegnet som prioritert for rovdyr..

P4 - 12 juli 20 kl. 09:53

Vil ha servering over disk

NHO Reiseliv vi fjerne koronakravet om bordservering på steder som har skjenkebevilling. Organisasjonen Mener servering ved bordene gjør driften unødvendig vanskelig for svært mange, og Mener det ikke er noe problem å holde én meters avstand i køer. De har nå sendt et forslag om å ta bort forskriften som pålegger dette til næringsministeren og helseministeren, skriver VG..

P4 - I førrgår: 08:25

Frykter koronagnisninger

Samarbeidet i Norden lider nå under stengte grenser og verbale angrep. Det Mener ministeren for utenrikshandel i Sverige, Anna Hallberg, som sier situasjonen fører til gnisninger mellom de nordiske landene. Hun er urolig og Mener dette må tas tak i nå.

NRK - 10 juli 20 kl. 07:02

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg Mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg Mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

P4 - 10 juli 20 kl. 05:21

Mener alle koronadøde må obuseres

Alle som dør av koronaviruset bør obduseres. Det Mener professor i rettsmedisin ved Universitetet i Bergen, Peer Kåre Lilleng. Han sier til VG at det er viktig for at vi skal lære mer om viruset og hvordan det oppfører seg i menneskekroppen.

P4 - 11 juli 20 kl. 19:33

Flytoget ber om at Vy-billetten blir dyrere

Flytoget ber om at Vy-billetten til Oslo Lufthavn blir dyrere - for at de selv skal overleve. Toppsjef Philipp Engedal i Flytoget Mener det er avgjørende for at selskapet skal overleve. Han Mener billettprisene til Vy må økes eller alternativt: at Flytoget får enerett på å frakte passasjerer til flyplassen, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 10 juli 20 kl. 07:35

Nye reiseråd i dag

- Det er idiotisk om vi ødelegger dugnaden som har sørget for det lave smittetrykket vi har her til lands. Det Mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin. I dag blir det klart hvilke europeiske land nordmenn kan reise til uten å havne i karantene.

Dagbladet - 17 timer siden

- USAs mest kaotiske president noensinne

Han er ingen krigshisser, Mener ekspertene. Likevel frykter tre av fire nordmenn at Donald Trumps USA kan true verdensfreden. Eksperter forstår frykten godt..

NRK - 1 time siden

Kan føre til hat og splittelse

Tidligere statsråd i Sverige, Sven-Erik Bucht, er svært kritisk til linjen Norge, og andre nordiske land, har lagt seg på overfor Sverige. Han Mener dette fører til hat og splittelse i Norden og frykter skaden vil ta lang tid å lege..

NRK - 16 timer siden

Føler seg lurt

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som Mener strømselskapene krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..

VG - 3 timer siden

Koomson forklarer feiringen: – Hun gjør meg mer besluttsom

Livet smiler for Gilbert Koomson – både på og utenfor banen. Vingen skal snart bli far, noe han Mener bidrar til flere mål for Brann..

VG - 1 time siden

Professor liten tro på «sydenskam»: – Må finne seg i at folk reiser

De nye karantenereglene gjør at flere nordmenn kommer til å bytte ut norgesferie med fly og stråhatt. Sunt med mer normalitet, Mener professor..

NRK - 2 timer siden

Ikke forberedt på koronautbrudd

I en av tre kommuner, har bare noen av de ansatte fått opplæring i hvordan de skal bruke smittevernutstyr i hjemmetjenesten. Det viser en kartlegging av Statens helsetilsyn. De Mener alle ansatte bør få opplæring..

Aftenposten - 13 timer siden

25 prosent økning i avskogingen i Brasil på ett år.

Selv med presidenten i isolasjon fortsetter regjeringen avskogingen av Amazonas med uforminsket styrke, Mener kritikerne..

NRK - 16 timer siden

Føler seg lurt av strømselskaper

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som Mener strømselskapene krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..

Dagbladet - 19 timer siden

Christian drept i Askim

Mannen i 40-åra som ble funnet død i Askim søndag ble drept, Mener politiet..

Aftenposten - 13 timer siden

Amazonas har tapt over 25 prosent mer regnskog enn på samme tid i fjor.

Selv med presidenten i isolasjon fortsetter regjeringen avskogingen av Amazonas med uforminsket styrke, Mener kritikere..

Dagbladet - 15 timer siden

- Ikke frykt Donald Trump

Henry Østhassel er svoren tilhenger av USAs president Donald Trump. Han er skråsikker på at Trump får fire nye år, og Mener presidenten er en garantist for fred..

P4 - 10 juli 20 kl. 07:35

- Idiotisk å ødelegge dugnaden

- Det er idiotisk om vi ødelegger dugnaden som har sørget for det lave smittetrykket vi har her til lands. Det Mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin. I dag blir det klart hvilke europeiske land nordmenn kan reise til uten å havne i karantene.

Aftenposten - 1 time siden

Kane om mulig Europa-fiasko: – Ville vært ille

Tottenham-stjernen Harry Kane kaller inneværende sesong en stor skuffelse og Mener det vil være en skam om London-klubben ikke spiller i Europa til høsten..

NRK - Igår: 09:13

Forsikring på elsparkesykkel

Ansvarsforsikring for elsparkesykler bør være obligatorisk, Mener forsikringsselskapet Tryg. Innboforsikring dekker ofte skader man påfører personer eller gjenstander med sparkesykkelen, men det er noe mange mangler, ifølge Tryg..

P4 - 08 juli 20 kl. 09:30

Kvinner opplever mer diskriminering

Kvinner Mener de har dårligere karriere muligheter i finansbransjen enn menn. I en undersøkelse blant finansansatte svarer 40 prosent av kvinnene at de opplever ubevisst diskriminering, og 16 prosent Mener det ødelegger karrieren å ta foreldrepermisjon, skriver Finansavisen. Jevnt over Mener kvinner at de er mindre inkludert, at de har mindre like muligheter og mindre tro på at de har en fremtid i selskapet de jobber i..

NRK - 18 timer siden

Politiet på plass under samling

Da den omstridte predikanten Levi Jensen kom til Grimstad sentrum i dag, var politiet også til stedet. Jensen har tidligere uttalt at han Mener Satan har overtatt Sørlandet..

P4 - 6 timer siden

-Det var skremmende

-Det var en skremmende hendelse. Det sier Ole Martin Gilde som bor like i nærheten av leiligheten der politiet har pågrepet personen de Mener står bak knivstikkingene i Sarpsborg. Han forteller at han hørte politiet slå seg gjennom døren inn til leiligheten til gjerningspersonen og at pågripelsen skjedde innendørs, før han ble ført ut i en støvdrakt og kjørt bort av politiet.

NRK - 23 timer siden

Huawei økte omsetningen med 13 %

Det kinesiske mobilselskapet Huawei økte omsetningen med 13,1 prosent første halvår. Selskapet møter motstand i en rekke land, blant annet USA, som Mener de utgjør en sikkerhetsrisiko og vil nekte dem adgang til 5G-nettet..

Dagbladet - Igår: 16:57

- Jeg er veldig bekymret

Det går mot rekordsalg av fritidsbåter i Norge i 2020. Samtidig har det vært mange drukningsulykker i årets første seks måneder. Det gir grunn til bekymring, Mener Bård Hoksrud..

VG - 09 juli 20 kl. 20:30

Lørenskog-saken: Politiet Mener de har funnet spor etter blodvask

Politiet Mener noen har forsøkt å vaske bort blod fra Anne-Elisabeth Hagen på åstedet. I avhør har Tom Hagen fått spørsmål om vaskerutiner..

P4 - 20 timer siden

Helsepersonell koronasmittet i Flekkefjord

En vikar ved Sørlandet sykehus Flekkefjord har testet positivt for koronaviruset. Vikaren hadde vært på jobb i to dager før vedkommende fikk påvist smitte. Sykehuset Mener faren for videre smitte derfor er liten..

P4 - Igår: 12:54

– Ansvarsforsikring for elsparkesykler bør være obligatorisk

Ansvarsforsikring for elsparkesykler bør være obligatorisk for utleieselskapene. Det Mener kommunikasjonssjef i Tryg, Ole Irgens. Dobbelt så mange skadet seg på elsparkesykkel i vår sammenlignet med i fjor, viser en rapport fra Oslo skadelegevakt:.

Aftenposten - 21 timer siden

Mourinho om City-kjennelsen: – En katastrofe

Tottenham-manager José Mourinho Mener CAS-saken mot Manchester City fikk et «skammelig» utfall. Fotballens fair play-regelverk kaller han dødt..

VG - 20 timer siden

Ti MC-dødsfall i sommer: – Enkelte blir stive av skrekk

Ti motorsyklister har mistet livet på syv uker i sommer: – Vi må styrke kjøreferdighetene og skape flere eliteførere, Mener Trygg Trafikk..

Aftenposten - I førrgår: 07:00

Aftenposten Mener: Ta naturavgift på alvor

Ideen er god. Den fortjener en skikkelig vurdering..

P4 - 14 timer siden

Vil ha større mangfold på Stortinget

- Mangfoldet på Stortinget må bli større. Det Mener tidligere AUF-leder Mani Hussaini. Seks av dagens 169 stortingsrepresentanter har innvandrerbakgrunn.

Aftenposten - 21 timer siden

Trump går til kamp mot sin egen rådgiver. Ekspertene klør seg i hodet.

NEW YORK (Aftenposten): Donald Trumps rådgivere forsøker å svekke Anthony Faucis sterke omdømme, ifølge amerikanske medier. Presidenten selv Mener smitteverneksperten «har begått mange feil»..

Aftenposten - Igår: 09:45

Høyre vil gi utelivet gratis gateleie og større uteplass

Oslo Høyre Mener Oslo kommune bør tilby den kriserammede handels- og serveringsbransjen gratis gateleie og større utearealer ut 2020..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt