Mellom

Torsdag, 26 November, 10:47

Nyheter om Mellom

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 22:22

Stanser flytting Mellom mottak

Smitteutbruddet på Vinstra mottak i Nord-Fron har ført til at Utlendingsdirektoratet (UDI) har stanset all flytting av asylsøkere Mellom mottak, melder TV 2. Seksjonssjef Knut Henrik Berntsen sier UDI nå er i dialog med Folkehelseinstituttet..

VG - I førrgår: 12:43

Forelskelsen over Mellom Trump og Fox

Forelskelsen Mellom Donald Trump og den konservative nyhetskanalen Fox News er over. Fornuftsekteskapet er begynt..

Aftenposten - I førrgår: 12:07

Saudi-Arabia benekter hemmelig møte Mellom Netanyahu og bin Salman

Saudi-Arabias utenriksminister sier at et møte Mellom Israels statsminister Benjamin Netanyahu og kronprins Mohammed bin Salman aldri fant sted..

NRK - 21 nov. 20 kl. 16:58

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt. Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt, fylkesvei 50 Mellom Aurland og Hol er stengt, og fylkesveien Mellom Tyin og Årdal er stengt, melder Vegtrafikksentralen. Mye uvær skaper problemer for trafikken..

NRK - 21 nov. 20 kl. 07:51

– Villmannskjøring Mellom hvaler

Politiet i Nord-Troms etterforsker påstander om at en hvalsafaribåt har opptrådt hensynsløst og kjørt over dykkende hval. En av dem som observerte hendelsen er politibetjent, melder Nordlys. Vitner sier båten drev med villmannskjøring Mellom hvaler..

NRK - 19 nov. 20 kl. 05:03

Mange ferjer innstilt pga uvær

Ferja Mellom Langevåg på Bømlo og Buavåg i Sveio er innstilt på grunn av uvær. Også ferjestrekningen Halhjem–Sandvikvåg over Bjørnafjorden er innstilt. I Rogaland er Kvitsøy-ferja innstiltpå grunn av sterk vind.

NRK - 18 nov. 20 kl. 20:33

E16 opna Mellom Bergen og Voss

E16 er open igjen, og trafikken Mellom Bergen og Voss går som normalt forbi Stanghelle. Raset der bestod av fleire steinar på storleik med bilhjul, opplyser vegtrafikksentralen. Politiet sier E16 kan bli stengd igjen på kort varsel ved nye hendingar..

NRK - 18 nov. 20 kl. 19:40

E16 stengd Mellom Bergen og Voss

E16 Mellom Bergen og Voss er stengd ved Stanghelle på grunn av eit steinras. Den vanlege omkøyringsvegen gjennom Hardanger er stengd på grunn av flaum..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 19:00

Helsedepartementet om PwC-konsulenter: Må regnes som en del av Direktoratet for e-helse

Offentligheten får ikke se dialog Mellom konsulenter og staten om medieomtalen av milliardprosjekt. Årsaken er blant annet den nære tilknytningen Mellom PwC-konsulentene og direktoratet..

VG - 17 nov. 20 kl. 02:18

«Iota» herjer i Mellom-Amerika: – Kraftigste orkanen som har truffet nicaraguansk jord

Det er varslet stormflo, styrtregn, jordras og død etter at orkanen «Iota» traff Mellom-Amerika natt til tirsdag. Mange tusen er evakuert..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 19:00

Maktkampen Mellom Tyrkia og Frankrike er ikke en verdikamp Mellom islam og ytringsfrihet

Vi må stå sammen i kampen mot ekstremisme, uavhengig av religion og nasjonalitet..

Dagbladet - 2 timer siden

Vil ikke gi innsyn i tekstmeldinger

Statsministerens kontor (SMK) ønsker ikke at tekstmeldinger Mellom helsetoppene og regjeringen i dagene før Norge stengte ned 12. mars skal offentliggjøres..

NRK - 3 timer siden

Koronakommisjonen gransker sms-er

Koronakommisjonen gransker nå tekstmeldinger Mellom helsetoppene og regjeringen før Norge ble stengd ned 12. mars. Kommisjonen ønsker blant annet å kartlegge uenighet.

Aftenposten - 13 timer siden

Dag Solstad om Maradona: – Han gjorde det så enkelt

Dag Solstad (79) satt på tribunen under kvartfinalen Mellom England og Argentina i 1986-VM, men fikk ikke med seg at «Guds hånd» hjalp Maradona på andre siden av banen..

VG - 13 timer siden

Dag Solstad om Maradona: – Han gjorde det så enkelt

Dag Solstad (79) satt på tribunen under kvartfinalen Mellom England og Argentina i 1986-VM, men fikk ikke med seg at «Guds hånd» hjalp Maradona på andre siden av banen..

NRK - 19 timer siden

32 døde i bussulykke i Brasil

Minst 32 personer har omkommet i en kollisjon Mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 19 timer siden

37 døde i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer har omkommet i en kollisjon Mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 21 timer siden

Gir 27 millionar i Tigray-bistand

Noreg gir 27 millionar kroner for å hjelpe dei som er råka av kampane Mellom opprørarar og styresmaktene i Tigray-regionen nordaust i Etiopia. Stønaden vil gå til å hjelpe folket i Tigray og dei som har flykta til Sør-Sudan, seier utanriksministeren..

NRK - 22 timer siden

FHI: Smittetallet er nå 1

Ifølge Folkehelseinstituttets nye ukesrapport tyder beregninger på at økningen i smittespredninga har stoppet opp. Smittetallet r skal dermed ligge på 1. Det vil si at én person i snitt smitter én ny.

NRK - 22 timer siden

FHI: Reproduksjonstallet er nå 1

Ifølge Folkehelseinstituttets nye ukesrapport tyder beregninger på at økningen i smittespredningen har stoppet opp. R-tallet skal dermed ligge på 1. Det vil si at én person i snitt smitter én ny.

NRK - Igår: 10:20

Fann plast på djupaste djup i Noreg

Forskarar frå Havforskningsinstituttet og UiT fann plastsøppel i Molloydjupet Mellom Svalbard og Grønland. På toktet fekk dei fleire store plastbitar i tråldraga, frå 3500 til 5600 meters djupne. Plasten som hamnar i djuphavet kan ligge i lang tid..

NRK - Igår: 06:37

Sende heim tre FN-soldatar

Etiopia har sendt heim tre av FN sine fredssoldatar i Sør-Sudan. Årsaka er at soldatane stammar frå Tigray, hevdar ei diplomatisk kjelde ifølge Reuters. Konflikten Mellom styresmaktene og den nordaustlege regionen har heldt fram i fleire veker..

Aftenposten - Igår: 21:01

Delt innstilling i Oslo Ap – to kvinner kjemper om andreplassen

Nominasjonskomiteen i Oslo Ap ble ikke enig om hvem som skal få andreplassen på stortingslista. Kampen står Mellom Zaineb Al-Samarai og Kamzy Gunaratnam..

Aftenposten - Igår: 21:01

Delt innstilling i Oslo Ap – to kvinner kjemper om annenplassen

Nominasjonskomiteen i Oslo Ap ble ikke enig om hvem som skal få annenplassen på stortingslisten. Kampen står Mellom Zaineb Al-Samarai og Kamzy Gunaratnam..

Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 18:16

Person omkom etter ulykke Mellom bil og skuter i Troms

En person er omkommet etter en ulykke Mellom en bil og en skuter i Vannøya i Troms. Pårørende er på stedet..

Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 18:16

Bilfører pågrepet etter at mann i 40-årene omkom i ulykke Mellom bil og scooter

En lokal mann i 40-årene er omkommet etter en ulykke Mellom en bil og en scooter i Vannøya i Karlsøy i Troms. Bilføreren er pågrepet..

NRK - Igår: 11:02

Mindre trafikk i korona-Norge

Etter at regjeringen varslet nye koronatiltak 5. november, er trafikken jevnt over redusert med Mellom 8 og 17 prosent. Statens vegvesen har sammenlignet tall med samme uker i 2019.

NRK - I førrgår: 09:58

Kan ha hatt hukommelsestap

Tiltalte i Snartemo-saken har hatt Mellom 1,4 og 2,4 i promille på ulykkestidspunktet, ifølge beregninger fra FHI. Den sakkyndige sier det er mindre enn femti prosent sjanse for at tiltalte kan ha hatt fullstendig hukommelsestap da ulykka skjedde..

NRK - I førrgår: 09:42

Høyre vil dele distrikts-Norge

Å dele distrikts-Norge Mellom kystbugder og innlands- og fjellbygder vil gi en mer treffsikker distriktspolitikk, mener Høyre. Distriks- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland mener at utfordringer i distriktene er for lite differensiert..

NRK - I førrgår: 05:47

Trosser helseråd for thanksgiving

Amerikanere flokket i helga til landets flyplasser for å kunne tilbringe thanksgiving med familien. Mellom fredag og søndag var 3 millioner innom landets flyplasser. Antallet er ventet å stige neste helg, selv om helseeksperter ber folk bli hjemme..

NRK - I førrgår: 22:07

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet Mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - I førrgår: 22:03

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg Mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - I førrgår: 15:00

Benekter hemmelig møte

Saudi-Arabias utenriksminister sier at et møte Mellom Israels statsminister Benjamin Netanyahu og kronprins Mohammed bin Salman aldri fant sted. Ifølge israelske medier skal Netanyahu ha møtt bin Salman sammen med USAs utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - I førrgår: 15:00

Bekrefter og avviser hemmelig møte

Saudi-Arabias utenriksminister sier at et møte Mellom Israels statsminister Benjamin Netanyahu og kronprins Mohammed bin Salman aldri fant sted. Samtidig sier den israelske utdanningsministeren Yoav Gallant at de fant sted og skryter av Netanyahu..

NRK - I førrgår: 13:14

– Svært fastlåste forhandlinger

Forhandlingene Mellom regjeringspartiene og Fremskrittspartiet om neste års statsbudsjett er «svært fastlåst», ifølge Frp-leder Siv Jensen. Det blir ingen flere møter i dag. Jensen sier det ikke er gitt at partiene blir enige..

E24 - I førrgår: 11:29

Foreslår null formuesskatt til staten

Uten en realistisk vei til målet om å avskaffe hele formuesskatten, håper Frp de tirsdag kan få flertall for å fjerne statens andel – og slik trigge økt «skattekonkurranse» Mellom kommunene. – Håpløst, svarer Ap..

Aftenposten - I førrgår: 11:29

Foreslår null formuesskatt til staten

Uten en realistisk vei til målet om å avskaffe hele formuesskatten, håper Frp de tirsdag kan få flertall for å fjerne statens andel – og slik trigge økt «skattekonkurranse» Mellom kommunene. – Håpløst, svarer Ap..

Dagbladet - 23 nov. 20 kl. 09:35

Norske forskere støtter Tegnell

Mye av den store forskjellen i covid-19-dødelighet Mellom Norge og Sverige er ikke reell, slår norske forskere fast i en ny studie..

Dagbladet - 23 nov. 20 kl. 09:35

Studie: Mindre dødsforskjell enn alle trodde

Mye av den store forskjellen i covid-19-dødelighet Mellom Norge og Sverige er ikke reell, slår norske forskere fast i en ny studie..

E24 - 23 nov. 20 kl. 08:03

Christen Sveaas kjøper alle Stein Erik Hagens aksjer i Komplett Bank

Aksjer for 313 millioner kroner skifter hender Mellom storinvestorene..

NRK - 23 nov. 20 kl. 02:33

Austalia åpner delstatsgrense

Grensen Mellom delstatene Victoria og New South Wales er gjenåpnet etter å ha vært stengt av smittevernhensyn siden april. Flytrafikken melllom Melbourne og Sydney er også gjenåpnet. Victoria har vært episenteret for landets andre smittebølge..

NRK - 23 nov. 20 kl. 00:07

Tre til sykehus etter E6-kollisjon

Tre personer er fraktet til sykehus etter en frontkollisjon på E6 Mellom Ringebu og Fåvang i Gudbrandsdalen. Én av dem satt fastklemt etter ulykken. Alle tre skal ha vært ved bevissthet, melder lokalavisa GD..

NRK - 22 nov. 20 kl. 22:48

Ulykke ved Ringebu, E6 stengt

En person skal sitte fastklemt etter en front-mot-front-kollisjon på E6 Mellom Ringebu og Fåvang i Gidbrandsdalen, melder politiet i Innlandet. Luftambulanse er på vei. Ialt tre personer skal være involvert i ulykken.

NRK - 22 nov. 20 kl. 22:48

Ulykke i Ringebu, E6 delvis stengt

En person skal sitte fastklemt etter en front-mot-front-kollisjon på E6 Mellom Ringebu og Fåvang i Gidbrandsdalen, melder politiet i Innlandet. Luftambulanse er på vei. Ialt tre personer skal være involvert i ulykken.

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 20:31

Oslo Ap: Kan bli kampvotering Mellom tre kvinner som kjemper om to stortingsplasser

Tre kvinner kjemper om to sikre plasser på Oslo Aps stortingsvalgliste. Det kan bli kampvotering Mellom Zaineb Al-Samarai (33), Kamzy Gunaratnam (32) og fagbevegelsens joker Trine Lise Sundnes (50)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt