Meldt

Tuesday, 19 November, 21:16

Nyheter om Meldt

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 3 timer siden

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke Meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

E24 - 7 timer siden

Bokhandelkjeden Notabene konkurs

Bokhandelkjeden som har slitt med driften over lang tid har Meldt oppbud. Notabene skylder ifølge rettsdokumenter 93,6 millioner kroner..

P4 - 7 timer siden

Mistenkt for drap i Sverige

I Uddevalla i Sverige er en mann pågrepet, mistenkt for å ha drept en 17 år gammel jente. Det opplyser politiet til avisen Aftonbladet. 17-åringen ble Meldt savnet fra hjemmet sitt lørdag etter at familien ikke hadde fått livstegn fra henne siden torsdag..

P4 - 09 Nov 19 kl. 21:32

Bileksplosjon i Malmö

Det er Meldt om flere mulige eksplosjoner sentralt i Malmö i kveld. Ifølge avisen Expressen har en bil eksplodert og flyttet seg flere meter. Flere steder i den svenske byen har folk i kveld Meldt om høye smell og påfølgende trykkbølger, og politiet undersøker hva dette skyldes..

P4 - 5 timer siden

Kjærest pågrepet for drap

Mannen som er pågrepet og mistenkt for drap på en 17 år gammel jente i Uddevalla i Sverige er kjæresten hennes. Det melder Expressen. 17-åringen ble Meldt savnet fra hjemmet sitt lørdag da familien ikke hadde hørt fra henne på flere dager.

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 17:35

Derfor Meldte Carlsen seg ut av sjakkforbundet: – Et prinsipielt valg

I forrige uke ble det kjent at Magnus Carlsen har Meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Nå forteller han om beslutningen han tok..

NRK - I førrgår: 01:51

Til sykehus etter voldshendelse

En mann er kjørt til sykehus etter en voldshendelse i Elvran i Stjørdal kommune i Trøndelag. Det er ikke Meldt om alvorlig skade på mannen i 20-årene, men skal ha vært bevisstløs. Politiet er kontakt med en antatt gjerningsperson..

NRK - 16 Nov 19 kl. 14:30

Biler i trafikkuhell

To biler er involvert i en trafikkulykke på riksvei 9 ved Mosby i Kristiansand. Ulykken skjedde i forbindelse med forbikjøring. Det er ikke Meldt om alvorlig personskade.

E24 - I førrgår: 08:00

Vil saksøke DNB Eiendom etter meglertabbe i budrunde

Marius Borthen (34) bydde fem millioner, fikk bekreftet at budet var høyest, og jublet da han fikk tilslaget. Fire minutter senere ble Oslo-leiligheten Meldt solgt – til en annen..

NRK - 14 Nov 19 kl. 23:18

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus.

P4 - I førrgår: 07:29

Savnet båtfører funnet

En båtfører som ble Meldt savnet mellom Radøy og Stord i Hordaland i natt er funnet i god behold. Mannen hadde fått motorstopp og la seg derfor til å sove. Det ble startet opp leteaksjon, og mannen ble funnet rundt klokken ett i natt..

NRK - 16 Nov 19 kl. 04:59

Sri Lanka: Angrep muslimske velgere

I Sri Lanka har væpnede menn skutt mot en busskonvoi som fraktet muslimer til valglokalene. Det er ikke Meldt om noen drepte. Hendelsen skjedde nordvest i landet.

NRK - 16 Nov 19 kl. 13:03

Glatte veier på Østlandet

Store mengder med snø og regn skaper glatte veier og vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og Hedmark. Ifølge Statens vegvesen er det Meldt om flere utforkjøringer, men foreløpig er alle veier åpne. Alt av brøytebiler og saltbilder er kaldt ut..

Dagbladet - 16 Nov 19 kl. 05:58

9-åring funnet etter leteaksjon i Oslo

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo ble natt til lørdag Meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen. Lørdag formiddag er han kommet til rette..

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:07

Niåring fortsatt savnet

Den ni år gamle gutten fra Veitvet i Oslo er fortsatt ikke funnet. Gutten ble Meldt savnet i natt etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag..

VG - 16 Nov 19 kl. 07:16

Ni år gammel gutt savnet i Oslo

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo er Meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag. Politiet utvider søket..

P4 - 16 Nov 19 kl. 08:04

Brann i Larvik bibliotek

Det brenner i biblioteket i Larvik nå. Politiet har pågrepet en person som de mistenker har tent på. Brannen startet i en container og spredte seg så til veggen på biblioteket.

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 02:11

Ni år gammel gutt savnet i Oslo

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo er Meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 02:11

Ni år gammel gutt savnet i Oslo - politiet er bekymret

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo er Meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 02:11

Ni år gammel gutt savnet i Oslo – politiet er bekymret

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo er Meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag..

P4 - 16 Nov 19 kl. 06:54

Leter etter savnet niåring

Store letemannskap har i natt søkt etter en ni år gammel gutt som er savnet fra Veitvet i Oslo. Gutten ble sist sett klokken 14, men ble først Meldt savnet halv to i natt. Frivillige mannskap og politihelikopter har deltatt i søket.

P4 - Igår: 05:24

Mange arrestert i Hongkong

Politiet i Hongkong har arrestert minst 40 demonstranter utenfor universitetet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. I går kveld ble det Meldt at politiet hadde stormet universitetet, men studentene har barrikadert seg, og besvart politiets gummikuler, vannkanoner og tåregass med brannbomber, steinkasting og pil og bue. Det er nå i morgentimene ikke klart hvor stor del av området politiet kontrollerer.

VG - 16 Nov 19 kl. 07:16

Ni år gammel gutt var savnet i Oslo - har kommet til rette

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo var Meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag. Lørdag morgen bekrefter politiet at gutten er kommet til rette..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 02:11

Ni år gammel gutt funnet i god behold i Oslo etter søk i natt

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo som ble Meldt savnet etter etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag, er nå funnet i god behold..

NRK - 16 Nov 19 kl. 02:10

Ni år gammel gutt savnet i Oslo

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo er Meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag. Gutten ble sist sett klokken 14. Gutten var sist sett iført en Norheim parkas, mørke bukser og brune sko..

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:11

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke Meldt om skadde eller drepte.

NRK - 13 Nov 19 kl. 07:11

Rekkehus brenner i Sverige

Det brenner i en rekkehusleilighet i Vallentuna, nord for Stockholm i Sverige. Beboerne blir evakuert og ett 40-talls brannmenn jobber med å slukke brannen. Det er fare for spredning, men foreløpig er det ikke Meldt om at skadede personer..

P4 - 13 Nov 19 kl. 05:22

50 hus tatt av branner i Australia

I Australia er ytterligere 50 hus tatt av de voldsomme skogbrannene i delstaten New South Wales. Det er i dag rundt 16 skogbranner som herjer området. Totalt har over 300 boliger blitt ødelagte eller ubeboelige av brann siden forrige uke.

P4 - 13 Nov 19 kl. 18:34

Pågrepet etter hærverk

To menn er nå pågrepet for hærverket mot en jødisk kirkegård i Randers i Danmark i helgen. 84 gravsteiner ble malt med grønn maling, og noen ble også veltet. De to, som er 27 og 38 år gamle, er siktet for den såkalte rasismeparagrafen og for hærverk, melder danske medier.

NRK - 11 Nov 19 kl. 18:43

Ny skyting i Malmö

Det skal ha vore ei ny skyteepisode i Malmö, melder Aftonbladet. Politiet er på plass med store ressursar, melder avisa. Ingen er Meldt om å vere fysisk skada, og politiet har heller ikkje arrestert nokon..

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 08:32

Advarer: - Kan bli utfordrende

Vinteren har Meldt sin ankomst og skaper utfordrende kjøreforhold på Østlandet..

P4 - 13 Nov 19 kl. 21:05

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 11 Nov 19 kl. 13:58

Tre skadd i jordskjelv i Frankrike

Minst tre personer er skadet i et jordskjelv i sør i Frankrike, like nord for Monaco. Det melder franske medier. Det skal være lettere skadd, og det er ikke Meldt om store materialle ødeleggelser.

P4 - 12 Nov 19 kl. 12:22

Rekordmye vannskader

Ekstremnedbør har ført til flere vannskader i norske hus og hytter. Hittil i år er det Meldt inn vannskader for over 2,3 milliarder kroner, som er fem prosent mer enn på samme tid i fjor, viser tall fra Finans Norge. Kraftig regn på relativt kort tid har flere steder ført til tusenvis av vannskader.

P4 - 11 Nov 19 kl. 17:41

Signalfeil er rettet

Signalfeilen som førte til innstillinger i tografikken mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn i ettermiddag ble rettet opp like etter klokken halv seks. Det opplyser Bane Nor. Men reisende må fortsett regne med forsinkelser.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 14:06

Magnus Carlsen har Meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Saken oppdateres..

NRK - 11 Nov 19 kl. 14:47

Graver vandalisert i Bergen

Lyng, lykter og blomster har blitt slengt rundt på Slettebakken kyrkjegard i Bergen. Minst 80 graver skal vere vandaliserte, ifølgje BT. Saka er Meldt til politiet, som no held på med etterforsking.

NRK - 10 Nov 19 kl. 02:24

Eksplosjon ved blokk i Stockholm

Ingen ble skadet da en eksplosjon rammet like ved en boligblokk i Stockholms-forstaden Rönninge lørdag kveld. Tidligere på kvelden ble det Meldt om en eksplosjon og en brennende bil i Helsingborg. Det svenske politiets bombegruppe er koblet inn..

VG - 08 Nov 19 kl. 14:05

NTB: Magnus Carlsen har Meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Dette melder NTB..

VG - 08 Nov 19 kl. 14:05

Magnus Carlsen har Meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Det melder sjakkforbundet i en pressemelding..

P4 - 11 Nov 19 kl. 11:26

Venter at snøkaoset har roet seg til ettermiddagsrushet

Snøværet som har rammet trafikken hardt på Østlandet i morgentimene i dag, ser ut til å avta før ettermiddagsrushet setter inn. Det sier vakthavende meteorolog ved Storm Geo Lillian Bergheim. Det kraftige snøfallet har ført til vanskelige kjøreforhold og politiet har Meldt om flere trafikkuhell i dag.

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:28

Reddet ut av brennende hus

En person kom seg ut av et brennende hus på Sundebru i Gjerstad tidlig fredag ettermiddag. Brannen ble Meldt ved 12-tiden. Huset var fullstendig overtent..

NRK - 10 Nov 19 kl. 00:45

Sivil ulydighet i Barcelona

Tungt bevæpnet politi brøt i kveld opp en stor demonstrasjon i Barcelona. det er ikek Meldt om skadde eller arresterte. Demonstrantene nektet først å fjerne seg, men ble etterhvert drevet ut av sentrumsgatene, melder Reuters..

P4 - 11 Nov 19 kl. 16:56

Flere ulykker

Glatte veier skaper problemer flere steder i landet nå sent i ettermiddag. I Agder er det Meldt om flere uhell, men ingen alvorlige skader. Der er det også vogntog som står fast enkelte steder.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 13:49

Norge må klare seg uten Ødegaard

Martin Ødegaard har Meldt forfall til den kommende landskampen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt