Medier

Tuesday, 02 June, 18:59

Nyheter om Medier

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 May 20 kl. 02:07

Presidentordre om sosiale Medier

President Donald Trump vil torsdag signere en egen presidentordre om sosiale Medier, opplyser Det hvite hus. Det er ikke kjent hva innholdet i loven vil være. Onsdag truet presidenten med å stenge sosiale Medier..

NRK - 8 timer siden

Selger Morgenbladet

NHST selger Morgenbladet til Dagsavisen-eier, Mentor Medier, melder Dagens Næringsliv. Selskapet kjøper alle NHSTs aksjer, og eier i tillegg Vårt Land. Mentor Medier betaler 40 millioner kroner for avisen..

P4 - 29 May 20 kl. 08:24

Kan bli umulig å drive sosiale Medier

Donald Trumps presidentordre kan gjøre det umulig å drive sosiale Medier. Det mener IT-ekspert Torgeir Waterhouse. Trump signerte i går kveld en presidentordre om sosiale Medier som vil fjerne selskapenes beskyttelse mot erstatningsansvar for hva brukerne legger ut.

VG - I førrgår: 13:14

Ny Trump-lov: – Vil gi søksmål og «struping» av sosiale Medier

Norske eksperter tror vi kan vente oss en rekke søksmål i kjølvannet av Donald Trums nye lovgivning for sosiale Medier – om den går gjennom..

VG - Igår: 04:57

Amerikanske Medier: Trump søkte tilflukt i bunker under demonstrasjoner

Mens protestene eskalerte utenfor Det hvite hus natt til mandag, melder amerikanske Medier at situasjonen to dager tidligere var så intens at president Donald Trump ble fraktet i sikkerhet..

VG - I førrgår: 13:14

Eksperter om Trumps presidentordre: Ny lov vil gi flom av søksmål mot sosiale Medier

Norske eksperter tror vi kan vente oss en rekke søksmål i kjølvannet av Donald Trums nye lovgivning for sosiale Medier – om den går gjennom..

E24 - I førrgår: 15:05

Eksperter om Trumps presidentordre: Ny lov vil gi flom av søksmål mot sosiale Medier

Norske eksperter tror vi kan vente oss en rekke søksmål i kjølvannet av Donald Trums nye presidentordre om ny lovgivning for sosiale Medier – om den noen gang går gjennom..

Klartale - 29 May 20 kl. 12:16

Trump vil endre lover for sosiale Medier

Donald Trump er sint på Twitter og Facebook. Nå har han skrevet under en president-ordre. Det kan bety at lover blir endret.

VG - 28 May 20 kl. 22:26

Donald Trump starter arbeid med lovgivning for sosiale Medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale Medier..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 05:46

Zuckerberg: Sosiale Medier bør ikke være sannhetens voktere

Facebook-sjef Mark Zuckerberg sier store sosiale Medier-selskaper ikke bør opptre som portvoktere for det politiske ordskiftet på nett..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 22:24

Trump har undertegnet presidentordre om sosiale Medier

USAs president Donald Trump undertegnet torsdag en presidentordre som retter seg mot sosiale Medier som Twitter..

NRK - 28 May 20 kl. 04:54

Zuckerberg advarer mot sensur

Facebook-sjef Mark Zuckerberg mener trusselen om sensur ikke er den rette reaksjonen til en regjering som er bekymret for sensur. President Donald Trump truer med å stenge sosiale Medier. Han vil torsdag signere en presidentordre om sosiale Medier..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 05:51

Trump kommer med egen presidentordre om sosiale Medier

President Donald Trump vil torsdag signere en egen presidentordre om sosiale Medier, opplyser Det hvite hus..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 13:53

Trump truer med å stenge sosiale Medier

President Donald Trump er rasende over at Twitter har merket to av meldingene hans som villedende og truer nå med å stenge sosiale Medier..

P4 - 28 May 20 kl. 22:43

Trump har signert presidentordre om sosiale Medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale Medier. Orden vil gjøre Facebook, Twitter og Google mer åpne for erstatning, melder CBS news. Trump sier vider at han vil jobbe for en ytterligere lovgivning, og kommer etter at Twitter publiserte lenker til faktasjekking på to av hans Twitter-meldinger..

VG - 27 May 20 kl. 18:14

Stjerner tar til sosiale Medier etter politivold

LeBron James og Snoop Dogg er blant dem som tyr til sosiale Medier etter at politivold førte til at en afroamerikansk mann døde. Førsteamanuensis mener folk ikke blir overrasket lenger..

NRK - 27 May 20 kl. 13:47

Truer med å stenge sosiale Medier

USAs president Donald Trump truer onsdag med å regulere eller stenge sosiale Medier. Han skriver på Twitter at sosiale medie-plattformer stenger for konservative stemmer. Det skjer dagen etter at Twitter markerte to av meldingene hans som villedende..

P4 - 28 May 20 kl. 05:16

Trump varsler presidentordre

Etter å ha rast mot Twitter, som denne uken merket to av Donald Trumps meldinger som villedende, vil Trump i dag signere en egen presidentordre om sosiale Medier. Det opplyser Det hvite hus. De har så langt ikke sagt noe om hva innholdet i loven vil være.

E24 - 28 May 20 kl. 05:44

Det hvite hus varsler presidentordre om sosiale Medier etter Twitters faktasjekk

Dagen etter at Donald Trump truet med å stenge sosiale Medier, varsler Det hvite hus en presidentordre om temaet. Ifølge Washington Post kan den åpne for at Twitter, Facebook og Google kan straffes for innhold som publiseres på deres plattformer..

VG - 28 May 20 kl. 05:00

Det hvite hus varsler presidentordre om sosiale Medier etter Twitters faktasjekk

Dagen etter at Donald Trump truet med å stenge sosiale Medier, varsler Det hvite hus en presidentordre om temaet. Grunnloven legger imidlertid begrensninger på hvor mye Trump faktisk kan foreta seg, sier juridiske eksperter i USA..

Aftenposten - 8 timer siden

Morgenbladet selges til Dagsavisen-eier

NHST selger Morgenbladet til Mentor Medier..

Aftenposten - 2 timer siden

Tirsdag gikk sosiale Medier i svart

– Nå skjønner alle at dette ikke går over av seg selv, sier forfatter Guro Sibeko..

P4 - 28 May 20 kl. 07:03

- Feil å sensurere på grunn av frykt for sensur

- Å sensurere en plattform fordi man er er redd for sensur er ikke akkurat den rette reaksjonen. Det sier sjef for Facebook, Mark Zuckerberg. Donald Trump har truet med å kontrollere eller stenge sosiale Medier, fordi han mener han er kneblet av Twitter, som denne uken merket to av hans meldinger som villedende.

P4 - 27 May 20 kl. 14:05

Truer med å stenge sosiale Medier

Donald Trump truer med å regulere eller stenge ned sosiale Medier. Det skriver den amerikanske presidenten på Twitter to dager at to av hans meldinger ble markert som villedende. Trump skriver at sosiale medie-plattformer stenger for konservative stemmer.

E24 - 8 timer siden

NHST selger Morgenbladet til Mentor Medier

Dagens Næringsliv-eier NHST selger andelen sin i Morgenbladet for 40 millioner kroner..

Dagbladet - 29 May 20 kl. 04:57

Kan ha ødelagt for seg selv

Donald Trumps presidentordre rettet mot sosiale Medier, kan ende med å ramme hans egen tvitring..

Aftenposten - I førrgår: 13:39

Her kjører politibilene mot demonstranter i New York

To politibiler kjørte rett inn i en gruppe demonstranter i Brooklyn i New York sent lørdag kveld. Nå sprer opptak av hendelsen seg i sosiale Medier..

VG - Igår: 19:06

Voldsomme videoer spres på nett - ryster USA

Flere oppsiktsvekkende videoer av opptøyene i USA går nå viralt på sosiale Medier. Dette er noen av hendelsene som ryster landet og omverdenen..

NRK - I førrgår: 16:32

Henter hjem finner fra Al-Hol-leir

Finske myndigheter bekrefter at flere finske kvinner og barn som har oppholdt seg i Al-Hol-leiren i Syria, blir hentet hjem til Finland søndag. Det skriver flere finske Medier. De ble fløyet hjem fra Tyrkia søndag ettermiddag..

VG - I førrgår: 03:41

McGregor: Klar for «tidenes største» fight

Forpostfektningene som kan ende med «tidenes største»-fight mellom Conor McGregor og Anderson Silva i MMA-buret er i gang på sosiale Medier..

Aftenposten - I førrgår: 16:07

Slik ble Kinas leder hyllet i India i fjor. Nå kan de to landene stå på randen av en væpnet konflikt.

Både Kina og India har flyttet et stort antall soldater til den omstridte grensen mellom landene. Kinesiske soldater skal ha tatt seg flere kilometer inn i et område India anser som sitt, ifølge indiske Medier..

E24 - 28 May 20 kl. 22:37

Trump har undertegnet presidentordre om sosiale Medier

Presidentordren kommer etter at Twitter faktasjekket to av presidentens meldinger..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 15:44

Britiske Medier: Premier League starter opp igjen 17. juni

Premier League nærmer seg gjenoppstart..

NRK - 28 May 20 kl. 18:11

MC-ulykke skal etterforskes

UP-sjef Steven Hasseldal skriver at han har oversendt en MC-ulykke på Liertoppen tirsdag til Spesialenheten for politisaker. En video delt i sosiale Medier har skapt spekulasjoner om hvorvidt den sivile politibilen bevisst kjører borti motorsykkelen..

NRK - 28 May 20 kl. 16:33

Tre siktet for ungdomsvold

Politiet etterlyser vitner etter mishandlingen av en 15 år gammel gutt på Vaulen ved Stavanger ved begynnelsen av mai. Tre personer er siktet for volden, som ble filmet og delt på sosiale Medier, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 30 May 20 kl. 00:10

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale Medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

Dagbladet - 27 May 20 kl. 21:51

Trump blir autoritær

Twitter merker for første gang Trumps meldinger med advarsler. Hans svar om å stenge sosiale Medier viser at presidenten beveger seg i autoritær retning..

NRK - 28 May 20 kl. 20:47

Presidentordre kommer i kveld

Talsperson for Det hvite hus, Kayleigh McEnany, sier at de jobber hardt med å ferdigstille en presidentordre i kveld. President Trump truer med å stenge sosiale Medier etter at Twitter plasserte en faktasjekk-merkelapp på to av hans twittermeldinger..

Klartale - 29 May 20 kl. 13:53

Kan bli åpnet for reiser til Danmark

Klokka 14 skal Erna Solberg si mer om sommerens ferie og reiser. Det skal også den danske statsministeren på samme tid. Flere Medier skriver at det kan bli åpnet for reiser til Danmark..

NRK - 29 May 20 kl. 13:36

Åpner for reiser til Danmark

Regjeringen har inngått avtale med Danmark om å åpne for fritidsreiser, erfarer flere Medier. Reiser til Sverige uten karanteneplikt er fortsatt til vurdering. Også TV 2 erfarer at regjeringen fredag vil åpne for at man igjen kan reise til Danmark..

NRK - 28 May 20 kl. 22:22

Trump signerte sosiale Medier-ordre

USAs president Donald Trump har signert en presidentordre som vil fjerne sosiale Mediers beskyttelse mot erstatningsansvar. Trump beskylder Twitter for politisk aktivisme etter at de plasserte en faktasjekk-merkelapp på to av hans twittermeldinger..

P4 - 30 May 20 kl. 07:44

Demonstrasjoner over hele USA

Det pågår nå store demonstrasjoner i flere amerikanske delstater og byer etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis. I Washington er Det hvite hus stengt av, CNNs hovedkontor i Atlanta har blittt angrepet av demonstranter, og i Minneapolis ignorerte innbyggerne portforbudet som er innført. En ny video av pågripelsen som nå spres på sosiale Medier viser tre politimenn som kneler på Floyd..

VG - 27 May 20 kl. 18:09

Tyske Medier: Haaland må stå over neste kamp

Erling Braut Haaland har pådratt seg en skade, og må stå over oppgjøret mot Paderborn..

VG - 28 May 20 kl. 16:14

Engelske Medier: Premier League starter opp 17. juni

Den engelske avisen Telegraph skriver torsdag at Premier League startet opp igjen 17. juni..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt